Page 1

Beauty Science


O psiderm

este un program complet de tratament împotriva inestetismelor feţei şi corpului ce cuprinde mai mult de un secol de Know-How Albanevosa, în domeniul cosmeticii profesionale, precum şi cele mai recente descoperiri ştiinţifice din domeniul cosmeticii.

GAMA PROFESIONALĂ PENTRU FAŢĂ

GAMA PENTRU FAŢĂ PENTRU PIELE SENSIBILĂ

O psiderm

ofera profesionistilor solutii exclusive,eficiente si in conditii de siguranta in pozitia de a infranta toate tipurile de imperfectiuni si merge mai diparte cu oferirea posibilitatii de extindere a eficientei tratamentului din salon chiar si la domiciliul clientului cu o gama de produse pentru continuarea tratamentului.

GAMA PENTRU PIELE GRASĂ SAU CU IMPURITĂŢI

GAMA PENTRU FAŢĂ ANTI – ÎMBĂTRÂNIRE

O psiderm

propune un sistem sinergic de infruntare a imperfectiunilor tenului si corpului cu produse ce raspund nevoilor prin diferite tecnici si metode manuale.Profesionistii au la dispozitie instrumentele ideale pentru a creea in parte pentru fiecare client tratamente specifice personalizzate cu o actiune,profund compensatore,regeneranta si reechilibrata pentru a prelungi in mod vizibil tineretea pielii.

GAMA ULEIURI ESENŢIALE PENTRU RELAXARE

GAMA PENTRU CORP

GAMA PENTRU EPILARE

Alegerea formulei gamei Opsiderm a avut în primul rând în vedere funcţionalitatea şi siguranţa având o atenţie deosebită şi constantă pentru oportunităţile naturii. Niciun produs Opsiderm nu a fost testat pe animale.


TRATTAM ENT E FUN D AM EN TA L E

Gama Opsiderm prezintă o metodă sinergică, completă, îmbogăţită cu elemente active naturale pentru prima fază de re-echilibrare, compensare şi curăţare profundă a feţei, gâtului şi decolteului, care favorizează eficienţa tratamentelor succesive, specifice pentru orice fel de exigenţă.

DELICATE CLEANSER - All The Skin CE REPREZINTĂ

REZULTATE

Emulsie pentru curăţare şi netezire, demachiantă. Formula cu acţiune echilibrată permite o curăţare foarte delicată de orice tip a pielii, pregătind-o optim pentru tratamentele succesive.

Flacon: 1000 ml.

Curăţă în profunzime epiderma cu foarte mare delicateţe Îndepărtează cu uşurinţă machiajul, chiar şi cel rezistent la apă. Favorizează echilibrul învelişului hidro – lipidic cutanat. Contribuie la menţinerea barierei de apărare. Lasă pielea purificată şi relaxată.

Cod. 1110

LO TIO N C OM PLEX - pH Rebalancer REZULTATE

CE REPREZINTĂ Loţiune tonică re-echilibrantă specială pentru toate tipurile de piele, chiar şi pentru cele mai delicate.

Flacon : 500 ml

Menţine gradul corect de hidratare Atenuează eventualele înroşiri ale pielii Favorizează eficienţa produselor aplicate ulterior Conferă pielii vitalitate, prospeţime şi relaxare.

Cod . 1111

4


SK IN RENEW ER - Exfoliating Serum CE REPREZINTĂ

REZULTATE

Este un produs care a fost creat special pentru a favoriza eliminarea celulelor moarte şi stimulează procesul de reparare al epidermei feţei, gâtului şi decolteului. Se utilizează în centre de înfrumuseţare, ca tratament intensiv cu utilizare periodică, ideal în prezenţa petelor de pe piele hiper – pigmentate sau în faza finală a tratamentelor pentru piele a cu impurităţi.

5 fiole a cate 5 ml

Pielea este mai vitalizată, mătăsoasă şi netedă Imperfecţiunile şi petele se atenuează Micile riduri se reduc Epiderma este mai hidratată, netedă şi compactă Culoarea devine mai vie

Cod: 1113

ESSENTIAL CREAM - Face And Décolleté Massage CE REPREZINTĂ Cremă specifică pentru masajul profesional al feţei, gâtului şi sânilor. Este un produs esenţial, indicat în toate metodele şi tehnicile, pentru a facilita şi pentru a face tratamentul mai plăcut.

REZULTATE Masajul devine mai simplu şi mai plăcut Favorizează rezultatele tratamentelor speciale Lasă pielea mătăsoasă, hidratată şi fără urme

Tub de 200 ml Cod: 1114

PROFESSIONAL QUICK MASK - Face And Décolleté Massage

CE REPREZINTĂ Mască de relaxare profesională cu acțiune rapidă potrivită pentru toate tipurile de piele. Este un produs exclusivist, care se distinge datorită caracteristicilor speciale care permit o utilizare simplă și practică. O dată adăugat activatorul, datorită formulei speciale Opsiderm, formează imediat un calc plastic care, după acționare, se îndepărtează cu foarte mare ușurință.

REZULTATE Pielea va fi mai netedă și mai hidratată. Conferă o senzație de relaxare și confort. Accentuează efectul principiilor active aplicate. Fața devine mai luminoasă și relaxată

Vas compus din 7 tratamente;masca modelanta 500 ml;Activator de 220 ml; 1 pahar gradat,Spatula Cod : 1120

5


TRATTAM ENT E SPECIFIC E

Extracte fito – preţioase, sinergii de Uleiuri Esenţiale, principii active selecţionate cu grijă, în formule de creme şi măşti pe care Opsiderm le-a dedicat Profesioniştilor pentru a combate şi rezolva orice tip de inestetism al pielii.

pH BALANCIN G CREAM

CE REPREZINTĂ Cremă specială indicată pentru toate tipurile de piele atunci când este necesar să normalizaţi funcţionalitatea pielii pe zonele care prezintă o alterare a pH-ului cutanat, datorată factorilor externi sau utilizarea unor produse de curăţare prea energice. Ideal şi pentru pielea bărbaţilor.

REZULTATE Reduce iritaţiile şi normalizează secreţia sebacee. Readuce pH-ul cutanat la valorile fiziologice. Aduce epidermei acizii graşi esenţiali şi reconstituie stratul hidro – lipidic cutanat.

Tub: 250 ml. Cod : 1126

COMFORT CREAM – Sensitive Skin CE REPREZINTĂ Cremă anti – stres hidratantă, calmantă, specifică pentru toate tipurile de piele sensibilă sau care se înroşeşte uşor, chiar şi pentru pielea tânără. Emulsie cremoasă, cu o textură delicată care se absoarbe perfect, este indicată ca tratament activ 24 ore. Tub: 250 ml. Cod : 1135

REZULTATE Calmează hiperactivitatea pielii sensibile şi atenuează înroşirile Protejează împotriva agresiunilor ambientale şi împotriva radicalilor liberi Stimulează bariera de apărare a pielii, având un efect anti – îmbătrânire. Pielea este mai hidratată, uniformă şi mătăsoasă.

6


AQUAFORCE RESOURCE – Mouisturizing Cream with Vitamins CE REPREZINTĂ Cremă hidratantă activă 24 ore, indicată pentru toate tipurile de piele, chiar şi pentru cele tinere. Are o absorbţie rapidă, este o bază excelentă pentru machiaj, are o textură lejeră şi plăcută care lasă pielea netedă, bine hidratată şi relaxată.

REZULTATE Protejează împotriva agresiunilor ambientale Păstrează gradul corect de hidratare Stimulează barierele naturale de apărare împotriva cauzele îmbătrânirii Protejează epiderma împotriva radicalilor liberi şi împotriva radiaţiilor solare.

Tub: 250 ml. Cod : 1159

NOURISHING RESORCE – Face And Decolletè Massage

CE REPREZINTĂ Cremă hidratantă regenerantă anti – îmbătrânire pentru tratamentul protectiv normalizant 24 ore, indicată pentru toate tipurile de piele. Formula extrem de bogată, cu o textură ușoară care se absoarbe imediat, este adaptată chiar și pentru pielea tânără ca o îngrijire preventivă împotriva îmbătrânirii cutanate.

REZULTATE Blochează cauzele îmbătrânirii Hidratează şi hrăneşte pielea timp de 24 ore Apără împotriva stresului ambiental şi întăreşte bariera naturală de apărare. Protejează epiderma de radicalii liberi şi radiaţiile UV. Îmbunătăţeşte elasticitatea şi tonusul pielii.

Tub: 250 ml. Cod : 1160

PURIFYING MASK – Oily Or Impure Skin CE REPREZINTĂ Mască purificatoare hidratantă specială pentru pielea grasă, mixtă sau cu impurități. Formula bogată în cremă este indicată pentru tratamentul periodic intensiv normalizant, relaxant în cazurile în care este necesară o re-echilibrare a secrețiilor sebacee. Pentru o acțiune de șoc se poate asocia acest produs cu o fiolă de Purifying Special Source.

7

Tub: 250 ml. Cod : 1146

REZULTATE Conferă o senzație de curățare, vitalitate și relaxare. Strânge porii, reduce excesul de sebum, atenuează iritațiile și imperfecțiunile. Îmbunătățește consistența pielii, aceasta având un aspect uscat, uniform și neted fără zone lucioase.


CO M FO RT M ASK - Sensitive Skin CE REPREZINTĂ Mască anti – stres hidratantă, calmantă specială pentru pielea sensibilă, uscată, care se înroșește ușor. Formula bogată în cremă este indicată pentru tratamentul periodic intensiv restitutiv și relaxant, pentru toate tipurile de piele delicată si, ca tratament de prevenire a iritațiilor și agresiunilor ambientale, pentru cele normale. Pentru o acțiune de șoc se poate amesteca cu fiola Comfort Special Source. Tub. 250 ml Cod. 1136

REZULTATE Atenuează roșeața și șterge semnele de oboseală. Conferă vitalitate pielii cu o senzație de confort și relaxare. Îmbunătățește structura epidermei care devine relaxată și luminoasă. Întărește efectul tratamentului redând echilibrul cutanat.

STENSIL RESO U RCE – Anti Aging Mask

CE REPREZINTĂ Mască hidratantă anti – îmbătrânire specială pentru toate tipurile de piele, în special pentru cele deshidratate, uscate, lipsite de vitalitate. Formula bogată în cremă este indicată pentru tratamentul periodic intensiv nutritiv, restitutiv, mai ales în cazul în care epiderma este încordată, stresată. Pentru o acțiune de șoc se poate combina și o fiolă de Anti Aging Special Source.

REZULTATE Compensează și redă echilibrul cutanat. Șterge semnele de oboseală printr-o senzație de relaxare și confort Pielea devine mai viguroasă și mai luminoasă Întărește efectul tratamentului anti – îmbătrânire favorizând acțiunea produselor combinate.

Tub. 250 ml Cod. 1157

8


TRATTAM ENTE SPECIALE

Visible Renovation şi Vigorenergy Action: noua strategie profesională pentru a obţine o adevărată acţiune de şoc, cu rezultate vizibile încă de la prima aplicare. Aceste tratamente se realizează în clinicile de înfrumuseţare şi se adaptează tuturor tipurilor de piele, chiar şi celor sensibile.

VISIBLE RENOVATIO N - Moisturizing Anti-Aging Mask W ith Native Collagen, AHA & Green Tea

CE REPREZINTĂ Opsiderm Visible Renovation este un văl special de Colagen nativ solubil, forma cea mai activă a acestei proteine, îmbogățit cu Alfa hidroxiacizi și extract de Ceai Verde pentru o strategie sinergică completă anti – îmbătrânire. Este indicat pentru toate tipurile de piele, chiar și pentru cele mai sensibile, în toate acele cazuri în care se dorește obținerea o acțiune de șoc, cu rezultate vizibile încă de la prima aplicare. În practica profesională oferă posibilitatea de a efectua tratamente personalizate foarte adaptate pentru fiecare persoană, datorită proprietăților speciale vehiculante. În special, dacă adăugați fiole Opsiderm Special Source, puteți să combateți inestetismele pentru orice tip de piele, utilizând la maxim eficiența și rezultatele tratamentului. 10 Tratament Cod. 1121

9

REZULTATE Epiderma este mai mătăsoasă, foarte bine hidratată, netedă, cu un efect de lifting vizibil imediat Ridurile și semnele de expresie devin mai relaxate și sunt mai atenuate. Combate îmbătrânirea pielii și iritațiile. Conferă vitalitate pielii obosite, palide sau relaxate care se prezintă astfel mult mai netede, compacte, cu un aspect mai tânăr


VIGORENERGY ACTION Defence Mask

CE REPREZINTĂ Vigorenergy Action este o mască specială pentru masaj, pe bază de polizaharide, extracte de alge marine şi Fitosqualano, pentru tratament intensiv anti-îmbătrânire, reparator, de netezire, echilibrare şi de protecţie. Este prezentat în ambalaje gata de utilizat, alcătuit din 5 elemente care se poziţionează pe frunte, obraji, bărbie şi gât. Doar când este udat produsul devine activ, formând un gel transparent cu caracteristici foarte bune pentru masaj şi capacităţi deosebite vehiculante; acestea ajung la eficienţa maximă şi rezultate în combinaţie cu produse active specifice pentru diferite probleme cutanate.

REZULTATE Încă de la primul tratament se poate percepe un efect special de lifting care atenuează ridurile şi semnele vizibile de oboseală. Îmbunătăţeşte aspectul inestetismelor pielii obosite sau deteriorată prematur cu o senzaţie extraordinară de prospeţime şi confort. Redă corecta hidratare şi echilibrul natural, conferind un aspect mătăsos şi îmbunătăţind imperfecţiunile pielii cu impurităţi. Epiderma este mult mai netedă, elastică şi luminoasă, cu un colorit mult mai uniform.

10 Tratament Cod.1122

10


GAMA PENTRU FAȚĂ PENTRU PIELE SENSIBILĂ

Bogată în principii active selecţionate cu grijă, această gamă a fost creată special pentru a răspunde la exigenţele speciale ale pielii delicate, sensibile, cu cuperoză. Acest produs acţionează delicat, fiind un tratament exclusiv care protejează şi stimulează sistemul natural de apărare al pielii, calmează roşeala şi iritaţiile, menţine hidratarea şi re-echilibrarea epidermei.

CO M FO RT CLEANSER - Sensitive Skin CE REPREZINTĂ O emulsie delicată pentru curăţarea pielii sensibile sau cu cuperoză. Acţionează delicat în profunzime fără sa altereze echilibrul acestui tip de epidermă foarte delicată, care se înroşeşte uşor sau hiper – activă.

REZULTATE Favorizează echilibrul învelişului hidro – lipidic cutanat. Păstrează sistemul de apărare şi respectă pH-ul natural al pielii. Curăţa delicat toate impurităţile şi machiajul. Lasă pielea mătăsoasă, proaspătă, hidratată.

Flacon 200 ml – Cod 1130

CO M FO RT TONER CE REPREZINTĂ

11

O loţiune delicată reechilibrantă, fără alcool, specială pentru tonifiere, prospeţime şi pentru hidratare pentru pielea sensibilă sau cu cuperoză. Este indicată şi pentru pielea normală pentru a preveni iritaţiile şi stresul ambiental. Flacon de 200 ml – Cod 1131

- Sensitive Skin REZULTATE Conferă tonus pielii, vitalitate şi relaxare plăcută. Atenuează roşeaţa şi redă hidratarea Accentuează eficienţa produselor pentru tratament


CO M FO RT CREAM - Sensitive Skin CE REPREZINTĂ Cremă anti – stres hidratantă, calmantă, specifică pentru toate tipurile de piele sensibilă sau care se înroşeşte uşor, chiar şi pentru pielea tânără. Emulsie cremoasă, cu o textură delicată care se absoarbe perfect, este indicată ca tratament activ 24 ore. 50 ml Cod. 1132

REZULTATE Calmează hiperactivitatea pielii sensibile şi atenuează înroşirile Protejează împotriva agresiunilor ambientale şi împotriva radicalilor liberi Stimulează bariera de apărare a pielii, având un efect anti – îmbătrânire. Pielea este mai hidratată, uniformă şi mătăsoasă.

CO M FO RT MASK - Sensitive Skin CE REPREZINTĂ Mască anti – stres hidratantă, calmantă specială pentru pielea sensibilă, uscată, care se înroșește ușor. Formula bogată în cremă este indicată pentru tratamentul periodic intensiv restitutiv și relaxant, pentru toate tipurile de piele delicată si, ca tratament de prevenire a iritațiilor și agresiunilor ambientale, pentru cele normale. Pentru o acțiune de șoc se poate amesteca cu fiola Comfort Special Source

REZULTATE

Atenuează roșeața și șterge semnele de oboseală. Conferă vitalitate pielii cu o senzație de confort și relaxare. Îmbunătățește structura epidermei care devine relaxată și luminoasă. Întărește efectul tratamentului redând echilibrul cutanat.

125 ml Cod. 1134

CO M FO RT SERUM - Sensitive Skin CE REPREZINTĂ Emulsie bogată, fluidă, re-echilibrantă, hidratantă şi calmantă, cu acţiune intesivă energizantă, special formulată pentru a proteja şi pentru a reda vitalitatea pielii cuperotice, sensibile cu fragilitate capilară. Este indicată ca tratament pentru 24 ore.

REZULTATE Îmbunătăţeşte tonusul pielii şi atenuează roşeaţa Protejează epiderma de agenţii externi, de radicalii liberi şi de razele UV. Re-echilibrează sistemul natural de apărare al pielii. Pielea este mai luminoasă, mătăsoasă, hidratată şi netedă

Dispenser 30 ml – Cod 1133.

12


CO M FO RT SPECIAL SOURCE - Sensitive Skin CE REPREZINTĂ Ser concentrat re-echilibrant, calmant, hidratant pentru piele sensibilă sau cu cuperoză. Special creat pentru un tratament profesional, constituie un supliment puternic în îngrijirea estetică a hiper-activităţii, indusă de factorii ambientali, şi de înroşirile care caracterizează acest tip de piele. 5 fiole de 2 ml – Cod 1115.

13

REZULTATE Atenuează şi previne iritaţiile uşoare. Calmează înroşirile şi protejează împotriva radicalilor liberi, cu acţiune anti – oxidantă. Redă echilibrul hidro – lipidic cutanat şi accentuează sistemul natural de apărare al pielii sensibile sau cu cuperoză, care de obicei este slăbit.


GAMA PENTRU FAŢĂ PENTRU PIELE GRASĂ SAU CU IMPURITĂŢI

Un tratament eficient, datorită unor sinergii speciale a unor substanţe active, pentru a rezolva toate probleme pielii grase, mixte sau care prezintă impurităţi. Obiectivul fundamental este echilibrul învelişului hidro – lipidic cutanat, prin redarea corectei hidratări şi reglări a secreţiei sebacee, pentru a reda o piele catifelată şi lipsită de impurităţi.

PURIFYIN G CLEANSER GEL - Oily Or Impure Skin CE REPREZINTĂ

REZULTATE

Gel de curăţare demachiant, purificator, special pentru pielea grasă, impură, lucioasă. Îşi bazează eficienţa pe prezenţa substanţelor fără spumă care au o acţiune de curăţare profundă foarte delicată pentru a nu altera funcţionarea glandelor sebacee. Flacon 200 ml – Cod 1140.

Curăţă delicat respectând echilibrul cutanat Purifică epiderma şi elimină sebumul în exces Favorizează normalizarea secreţiei sebacee Conferă o senzaţie de prospeţime şi relaxare

PURIFYIN G CREA M - Com bination O r O ily Skin CE REPREZINTĂ Cremă hidratantă sebo – echilibrantă pentru piele mixtă sau grasă. Emulsie cu absorbire rapidă, special creată pentru a reda echilibrul natural al pielii şi pentru a elimina aspectul lucios. Indicată ca tratament activ 24 ore, reprezintă o bază optimă pentru machiaj. Vas de 50 ml – Cod 1142,

REZULTATE Reduce excesul de sebum şi zonele lucioase. Reglează selectiv învelişul hidro – lipidic atât în zonele grase cât şi în cele alipice Hidratează şi protejează de agresiunile externe şi de razele UV Pielea devine mai netedă, uscată, mătăsoasă.


PUR IFYING M ASK - O ily O r Im pure Skin CE REPREZINTĂ Mască purificatoare hidratantă specială pentru pielea grasă, mixtă sau cu impurități. Formula bogată în cremă este indicată pentru tratamentul periodic intensiv normalizant, relaxant în cazurile în care este necesară o reechilibrare a secrețiilor sebacee. Pentru o acțiune de șoc se poate asocia acest produs cu o fiolă de Purifying Special Source.

REZULTATE Conferă o senzație de curățare, vitalitate și relaxare. Strânge porii, reduce excesul de sebum, atenuează iritațiile și imperfecțiunile. Îmbunătățește consistența pielii, aceasta având un aspect uscat, uniform și neted fără zone lucioase.

Vas de 125 ml – Cod 1145,

PUR IFYING SERUM - O ily O r Im pure Skin CE REPREZINTĂ Emulsie bogată purifiantă, hidratantă, cu acţiune intensivă, re-echilibrantă pentru piele grasă sau cu impurităţi. Foarte uşoară, nu este grasă, se absoarbe repede şi este indicată în special pentru tratamentul zilnic al pielii tinere, chiar şi cea a bărbaţilor , care de obicei prezintă aceste inestetisme.

REZULTATE Reduce hiper-secreţia de sebum şi redă echilibrul natural al pielii Are o acţiune anti – bacteriană care previne şi limitează foarte bine impurităţile Hidratează epiderma şi o protejează împotriva agresiunilor ambientale. Conferă pielii un aspect curat, mătăsos şi neted.

Dispenser 30 ml – Cod 1143

PUR IFYING SOURCE - No im perfections CE REPREZINTĂ Soluţie concentrată purifiantă, pentru tratamentul corectiv al imperfecţiunilor cutanate localizate şi micile coşuri. Flacon mic de 8 ml cu spatula Cod 1144.

15

REZULTATE Purifică pielea, având un efect antibacterian natural Accelerează procesul de reînnoire cutanată prin dispariţia imperfecţiunilor şi micilor coşuri. Previne formarea impurităţi Redă aspectul curat şi sănătos al pielii.


PURIFYIN G SPECIAL SOURCE - Oily Or Impure Skin

CE REPREZINTĂ Ser concentrat, re-echilibrant, purifiant, hidratant, pentru piele grasă sau cu impurităţi. Special creat pentru tratamentul profesional, constituie un supliment în cura estetică a secreţiei excesive de sebum şi impurităţile care caracterizează aceste tipuri de piele de toate vârstele, mai ales cea tânără.

REZULTATE Strânge porii şi atenuează hipersecreţia sebacee Revigorează pielea şi purifică în profunzime Favorizează un rapid re-echilibru a învelişului hidro – lipidic cutanat şi întăreşte sistemul de apărare natural.

5 fiole de 3 ml – Cod 1116

16


GAMA PENTRU FAŢĂ ANTI – ÎMBĂTRÂNIRE

Formulele speciale, unice şi inovative, ale acestei game sunt răspunsurile cele mai eficiente pentru a înfrunta timpul. Fiecare gest este un pas fundamental pentru sistemul de apărare împotriva îmbătrânirii, deshidratării şi radicalilor liberi, pentru a întări capacităţile naturale de apărare, previne şi atenuează ridurile. Fiecare vârstă a pielii îşi găseşte produsul cel mai indicat pentru a menţine mai mult timp un aspect tânăr, neted şi luminos.

G ENTLE CLEANSER - Anti Aging Treatm ent CE REPREZINTĂ Lapte detergent demachiant special pentru curăţarea delicată şi profund pentru toate tipurile de piele. Curăţă delicat, fără să slăbească sistemul de apărare natural, şi este în special indicat pentru pielea uscată, chiar şi delicată, care necesită o acţiune nutritivă şi emolientă .

REZULTATE Curăţă cu uşurinţă orice impurităţi şi machiajul Păstrează pH-ul cutanat şi apărările naturale Favorizează echilibrul învelişul hidro – lipidic. Redă vitalitatea pielii uscate, lăsând-o mătăsoasă, proaspete şi netedă.

Flacon 200 ml – Cod 1150

TO NIC CURE - Anti Aging Treatm ent CE REPREZINTĂ

17

Loţiune tonică energizantă specială pentru re-echilibrare, hidratare şi reîmprospătarea tuturor tipurilor de piele. Nu conţine alcool şi este indicată în special pentru pielea uscată care necesită o acţiune normalizantă delicată. Flacon 200 ml – Cod 1151.

REZULTATE Conferă tonus, vitalitate şi relaxare pentru toate tipurile de piele. Completează curăţarea şi favorizează eficienţa tratamentelor următoare. Lasă epiderma proaspătă şi hidratează.


A C Q U A FO R C E RESOURCE - M oisturising Cream w ith Vitam ins CE REPREZINTĂ Cremă hidratantă activă 24 ore, indicată pentru toate tipurile de piele, chiar şi pentru cele tinere. Are o absorbţie rapidă, este o bază excelentă pentru machiaj, are o textură lejeră şi plăcută care lasă pielea netedă, bine hidratată şi relaxată.

REZULTATE Protejează împotriva agresiunilor ambientale Păstrează gradul corect de hidratare Stimulează barierele naturale de apărare împotriva cauzele îmbătrânirii Protejează epiderma împotriva radicalilor liberi şi împotriva radiaţiilor solare.

Vas de 50 ml – Cod 1158,

NO U R IS HING RESOURCE - Anti Aging cream

CE REPREZINTĂ Cremă hidratantă regenerantă anti – îmbătrânire pentru tratamentul protectiv normalizant 24 ore, indicată pentru toate tipurile de piele. Formula extrem de bogată, cu o textură ușoară care se absoarbe imediat, este adaptată chiar și pentru pielea tânără ca o îngrijire preventivă împotriva îmbătrânirii cutanate.

REZULTATE Blochează cauzele îmbătrânirii Hidratează şi hrăneşte pielea timp de 24 ore Apără împotriva stresului ambiental şi întăreşte bariera naturală de apărare. Protejează epiderma de radicalii liberi şi radiaţiile UV. Îmbunătăţeşte elasticitatea şi tonusul pielii.

Vas de 50 ml – Cod 1152,

IN TENSIVE RESOURCE - Rich Anti Aging Cream CE REPREZINTĂ Cremă anti – riduri nutritivă specială pentru tratamentul protectiv restitutiv anti – îmbătrânire 24 ore, indicat pentru pielea uscată, foarte uscată, matură şi stresată. Formula extraordinar de bogată are o textură lejeră care se absoarbe rapid. Vas de 50 ml – Cod 1153,

REZULTATE Redă vitalitatea pielii cu un efect protectiv şi restitutiv pentru 24 ore. Apără activ împotriva celor mai periculoşi factori de îmbătrânire. Atenuează ridurile şi previne formarea lor. Hrăneşte pielea îmbunătăţindu-i tonusul şi elasticitatea. Conferă netezire şi hidratare

18


STENSIL RESOURCE - A nti Aging M ask

CE REPREZINTĂ Mască hidratantă anti – îmbătrânire specifică pentru toate tipurile de piele, în special pentru cele deshidratate, uscate, lipsite de vitalitate. Formula bogată în cremă este indicată pentru tratamentul periodic intensiv nutritiv restitutiv, mai ales în cazul în care epiderma este încordată, stresată. Pentru o acțiune de șoc se poate combina și o fiolă de Anti Aging Special Source. Vas de 125 ml – Cod 1156,

19

REZULTATE Compensează și redă echilibrul cutanat. Șterge semnele de oboseală printr-o senzație de relaxare și confort Pielea devine mai viguroasă și mai luminoasă Întărește efectul tratamentului anti – îmbătrânire favorizând acțiunea produselor combinate.


TRATAM ENT E SPECIAL E

Formula unică și inovativă a acestei game este răspunsul cel mai eficient în combaterea timpului. Fiecare gest este un pas fundamental pentru un sistem de apărare natural împotriva îmbătrânirii, deshidratării și radicalilor liberi, pentru a întări capacitățile naturale de apărare, prevenire și atenuare a ridurilor. Fiecare etapă a pielii își are produsul indicat pentru a-și menține aspectul tânăr, neted și luminos cât mai mult timp.

SUPREM E RESOURCE - Anti Aging Rich Serum

CE REPREZINTĂ Fluid concentrat energizant cu acțiune intensivă, special creat pentru a reda vitalitatea și pentru a proteja toate tipurile de piele, în special cele deshidratate și obosite. Formula mătăsoasă se absoarbe rapid și este indicată și pentru pielea mai tânără, pentru a menține hidratarea corectă și pentru a o apără de factorii ambientali, cauzele îmbătrânirii precoce.

REZULTATE Mărește și păstrează gradul corect de hidratare, chiar și în condiții ambientale defavorabile Menține caracteristicile pielii tinere. Ajută și stimulează apărarea naturală împotriva cauzelor îmbătrânirii Epiderma devine mai elastică, luminoasă, compactă.

Dispenser 30 ml – Cod 1154.

20


EYE RESOURCE - Rich Anti Aging Cream

CE REPREZINTĂ Cremă anti – îmbătrânire, cu efect de lifting pentru tratamentul special pentru zona din jurul ochilor. Formula, bogată în substanțe active restitutive și nutriente, are o textură ușoară, foarte plăcută, care se absoarbe rapid. Este adaptată tuturor tipurilor de piele pentru o intervenție protectivă fundamentală, a zonei feței foarte delicată și sensibilă la stres, la oboseală și la trecerea timpului. Vas 30 ml – Cod 1155.

REZULTATE Hidratează, hrănește și protejează zona delicată din jurul ochilor. Previne apariția micilor riduri și le reduce pe cele deja existente. Atenuează umflăturile și semnele de oboseală Acțiunea filmogenă, cu efect de lifting, conferă netezire pleoapelor și lasă pielea mătăsoasă și compactă.

ANTI AG IN G SPECIAL SOURCE - Nourishing Deep Action

CE REPREZINTĂ Ser concentrat re-echilibrant, energizant, anti îmbătrânire pentru pielea matură și stresată. Special creat pentru tratamentul profesional, constituie un potențial supliment în îngrijirea estetică pentru a preveni efectele îmbătrânirii cutanate și pentru a reda vitalitatea pielii.

REZULTATE Fixează apă pe suprafață cutanată, conferind un efect intens de hidratare Combate îmbătrânirea cu o acțiune anti-radicali liberi Favorizează menținerea elasticitatea pielii tinere. Îmbunătățește vizibil condițiile epidermei, lăsând o senzație de tonus și netezire.

5 fiole 3 ml – Cod 1117

EYE CO NTO UR LIG HTS - Special Source CE REPREZINTĂ Ser concentrat anti – îmbătrânire pentru zona din jurul ochilor cu efect lifting. Special creat pentru tratamentul profesional, constituie un supliment puternic în îngrijirea estetică pentru a destinde trăsăturile, pentru a atenua ridurile de expresie și pentru a reda vitalitatea pielii ochilor.

21

5 fiole de 2 ml – Cod 1118.

REZULTATE Formează un film protectiv cu efect lifting care destinde micile riduri. Conferă netezime pleoapelor și atenuează semnele de oboseală. Pielea este mai vitalizată, tonică și hidratată. Protejează epiderma și combate cauzele îmbătrânirii.


ECHILIBRANT SPECIAL

pH BALANCING CREAM CE REPREZINTĂ Cremă multi – activă, hidratantă, cu absorbire rapidă, readuce pH-ul la valorile fiziologice normale. Ideal pentru pielea mixtă sau pentru cea cu înroșiri sau iritații. Conferă o senzație de relaxare și un aspect neted, uscat și mătăsos.

REZULTATE Reduce iritaţiile şi normalizează secreţia sebacee. Readuce pH-ul cutanat la valorile fiziologice. Aduce epidermei acizii graşi esenţiali şi reconstituie stratul hidro – lipidic cutanat. Conferă o senzație de relaxare și un aspect neted.

Vas 50 ml – Cod 1125.

ACȚIUNE Formula sa prețioasă, îmbogățită cu acid lactic, readuce pH-ul cutanat la valori fiziologice normale, Fosfatidilcolina eliberând acizi grași esențiali, normalizează secreția sebacee și în același timp reconstituie învelișul hidro – lipidic cutanat, compensând eventualele carențe; Bisabololul, extractul de măslin și Vitaminele B5 și E reduc înroșirile și iritațiile.

22


TRATTAM ENT E SPECIALE

Relaxare şi Frumuseţe într-un corp armonios datorită aromatologiei. Opsiderm dedică Profesioniştilor note olfactive benefice obţinute printr-o combinaţie de Esenţe Naturale, care se utilizează în tratamentele personalizate pentru faţă şi corp şi în tehnicile de masaj.

ESSENTIAL OILS - For Relaxing Antistress Massages CE REPREZINTĂ Complex sinergic cu esenţe de Melisă, Coriandru, Salvie şi Muşeţel, indicat pentru toate tehnicile de masaj al feţei şi corpului, unde este necesar să eliminaţi tensiunile şi straturile iritate datorită stresului psiho – fizic. Poate fi utilizat separat sau ca bază activă care se combină cu cremele sau cu uleiurile de masaj OPSIDERM.

REZULTATE Efect calmant, relaxant, anti – stres Îmbunătăţire vizibilă a stărilor de tensiune Senzaţie de relaxare Colorit omogen, piele mătăsoasă şi netedă.

Flacon 250 ml – Cod 1240.

ESSENTIAL OILS - For Anticellulite Deep Massages CE REPREZINTĂ Sinergie specială de esenţe de Zedoaria, Ghimbir şi Scorţişoară indicată pentru toate tehnicile masajului reactivant sau relaxant cu efect profund. Foarte util în tratamentele pielii hipo – trofice sau împotriva inestetismelor celulitei. Poate fi utilizat separat sau ca bază activă pentru bandaje sau cataplasme sau se poate combina cu creme sau cu uleiurile de masaj OPSIDERM.

23

Flacon de 250 ml – Cod 1241.

REZULTATE Activitatea stimulantă pentru a combate inestetismele celulitei. Îmbunătăţirea circulaţiei periferice Piele mătăsoasă şi elastică.


ESSENTIAL OILS - For Relaxing and Toning Massage s CE REPREZINTĂ Complex esențial sinergic de Lavanda, Mentă, Coriandru și Melisă, indicat pentru toate tehnicile de masaj tonifiant, revitalizant și relaxant pentru trăsăturile pielii. Poate fi utilizat separat sau ca bază activă care se combină cu creme sau cu uleiuri de masaj OPSIDERM. Flacon de 250 ml – Cod 1242

REZULTATE O încărcare cu energie pentru tot organismul Îmbunătățirea tonusului și netezirea Piele moale și elastică.

ESSENTIAL OILS - For A nti-fatigue and Draining Massages CE REPREZINTĂ Asociere sinergică cu esențe de Lavanda, Canforă Rozmarin, Pin sălbatic, Maghiran și Cimbru, indicată în toate tehnicile de masaj drenant, pentru a combate reținerea lichidelor in organism și detoxifiant. Este foarte eficientă combinarea tehnicilor specifice pentru a diminua oboseala cauzată de stresul zilnic, oboseala și senzația de picioare obosite. Poate fi utilizat separat sau ca bază activă pentru bandaje și cataplasme sau se poate combina cu cremele sau uleiurile de masaj OPSIDERM.

REZULTATE Senzație de ușurare și eliminare progresivă a toxinelor O siluetă tonică și zveltă Relaxare totală a corpului Pielea netedă și mătăsoasă

Flacon de 250 ml – Cod 1243

ESSENTIAL OILS - For Re-Balancing and Puryifing Massages

CE REPREZINTĂ Complex sinergic cu esențe de Bergamotă, Chiparos, Lavandă, Lămâie, Portocal sălbatic și Trandafir, indicat pentru toate tehnicile de masaj reechilibrant, pentru o depurare profundă și pentru a conferi o nouă energie corpului. Poate fi utilizat separat sau ca bază activă de combinat cu cremele sau cu uleiurile de masaj OPSIDERM.

REZULTATE O nouă energie pentru întregul corp Echilibru și relaxare. Piele mătăsoasă și elastică

Flacon 250 ml – Cod 1244

24


C O N C EN TRA TED ESSENTIAL OILS For Massages Relaxing Anti-Stress CE REPREZINTĂ Complex sinergic foarte concentrat cu esențe de Melisă, Coriandru, Salvie și Mușețel, indicat pentru toate tehnicile de masaj al feței și al corpului, acolo unde este cazul să eliminați tensiunea și straturile iritative cauzate de stresul psiho – fizic. În special aplicarea câtorva picături de ulei de relaxare în punctele specific, combinată cu masajul și cu tehnicile speciale de respirație, permite echilibrul circulației sângelui și a funcțiilor multiple controlate de Sistemul Nervos. Poate fi utilizat separat sau ca bază activă combinată cu creme au cu uleiuri de masaj OPSIDERM.

REZULTATE Efect calmant, relaxant, antistres Îmbunătățire vizibilă a stărilor de tensiune Reducere a strângerii vaselor de sânge Irigare mai bună a țesuturilor Colorit omogen, piele mătăsoasă și netedă

Flacon 30 ml – Cod 1245

CONCENTRATED ESSENTIAL OILS For Massages Anti-Fatigue Drainage

CE REPREZINTĂ Complex sinergic foarte concentrat cu esențe de Lavandă, Canforă, Rozmarin, Pin sălbatic, Maghiran și Cimbru indicat în toate tehnicile de masaj drenant, pentru a combate reținerea lichidelor și detoxifiant. În special, aplicarea câtorva picături de ulei drenant în anumite puncte, împreună cu masajul și cu anumite tehnici de masaj vor fi eficiente pentru a îndepărta senzația de oboseală cauzată de stresul zilnic, oboseală și senzația de picioare obosite. Se utilizează separat sau combinat cu creme sau uleiuri de masaj OPSIDERM.

25

REZULTATE Îndepărtează senzația de umflare și greutate a picioarelor datorită stimulării limfatice. Eliminare progresivă a toxinelor Stimulare a micro – circulației Efect regenerant datorită unei eliminări mai bune a resturilor metabolice și aport mai mare de substanțe nutritive. Flacon de 30 ml – Cod 1246


GAMA REVITALIZANTĂ PENTRU CORP

Opsiderm propune un sistem sinergic, bogat în elemente active naturale, pentru a trece de prima faza de revitalizare și curățare profundă a corpului, care vă permite sa atingeți eficiența maximă în tratamentele specifice împotriva diferitelor inestetisme.

M ARINE BO DY SCRUB - M ineral Purifying Treatm ent

CE REPREZINTĂ

REZULTATE

O formulă specială, care are la bază o substanță naturală cu caracteristici specifice dermo – exfoliante pentru tratamentul de curățare profundă a corpului. Marine Body Scrub permite pregătirea pielii în mod optim și constituie o fază esențială pentru a garanta maxima eficiență în toate tratamentele speciale pentru corp: anti - celulită, tonifiant, hidratant.

Elimină celulele moarte și stimulează procesul de renovare epidermică. Pielea, curățată în profunzime, devine mai tonică, plină de vitalitate și netedă. Accentuează eficiența tratamentelor speciale pentru corp Bronzul devine mai luminos și mai uniform

Vas 500 ml – Cod 1200 pentru tratamentul în clinicile de înfrumusețare Tub 200 ml – Cod 1215

pentru îngrijirea la domiciliu

26


M ARINE ALGAPLUS - M icronized Force

CE REPREZINTĂ Produs pur, superconcentrat, cu Alge Laminare, obținut printr-o metodă specială de micro – ionizare și purificare a algelor proaspete. Se distinge de alte extracte asemănătoare prin conținutul cremos ridicat pe care îl formează în contact cu apa, precum și prin mirosul intens caracteristic.

REZULTATE Pielea devine mai mătăsoasă și mai netedă Atenuează imperfecțiunile cutanate, imperfecțiunile cutanate datorate deshidratării, senzația de piele uscată și aspră Acțiunea de hidratare profundă mărește eficiența tratamentelor viitoare anti – celulită și de tonifiere. Ambalaj de 1000 g pentru 20-30 tratamente – Cod 1201

M ARIN E ENERG Y – Slim & Firm Arom atic Bath Algaplu s Activator CE REPREZINTĂ Este un produs special, cu extract de Alge și Uleiuri Esențiale, special formulat pentru o intervenție de tonifiere, produs anti – celulitic. Funcția sa specială prevede utilizarea, în centrele de înfrumusețare, combinat cu Algele Marine Algaplus și la domiciliu, pentru baie sau hidromasaj aromatic stimulant. Nu conține aditivi de curățare.

27

REZULTATE Atenuează stresul având un efect energizant pe tot corpul Optimizează caracteristicile cataplasmei Marine Algaplus, devenind mai plăcut și mai ușor de utilizat. Flacon de 250 ml – Cod 1202


GAMA ANTI-CELULITĂ PENTRU CORP

Această gamă a fost studiată pentru a obține rezultatele maxime și pentru a rezolva progresiv inestetismele corpului prin soluții exclusive și eficiente, bogate în elemente active naturale. Problemele legate de inestetismele celulitei sunt rezolvate datorită unor produse optime, reprezentând instrumentele ideale pentru profesioniști și pentru tratamentul zilnic de întreținere. Cu OPSIDERM îngrijirea devine un moment plăcut, o adevărată sursă de relaxare și confort total.

MARIN E LIPOMASSAG E – Cellulite Treatment Cream CE REPREZINTĂ Cremă specială pentru masajul profund de slăbire și anti-celulitic cu complex de alge. Este indicată în tratamentul preventiv de combatere a intestetismelor celulitice, acumulul adipos, împotriva pielii cu aspect de coajă de portocală.

REZULTATE Îmbunătățește alunecarea, accentuând eficiența masajului anti - celulitic Îmbunătățește aspectul zonelor critice Pielea devine mai moale și mai netedă. Vas 500 de ml – Cod 1205

THERM OACTIVE O IL – Cellulite Body M assage CE REPREZINTĂ Ulei pentru masajul termo – activ, având la bază un complex stimulant, care produce o senzație de căldură, asociată cu o ușoară înroșire a pielii. Caracteristicile deosebite de alunecare îl fac un produs adaptat pentru toate tehnicile de masaj, dar este util în special în tratamentul inestetismelor celulitei și în cazul pielii relaxate.

REZULTATE Acționează pozitiv asupra micro – circulației, conferind o senzație de căldură. Contribuie la rezultatele tratamentului cu o acțiune de stimulare Simplifică alunecarea Flacon de 500 ml – Cod 1234


M ARINE EXTRA SLIM M U D – Cellulite Body M ask CE REPREZINTĂ Nămol gata de utilizat pentru tratamentul anti – celulitc, ce reduce dimensiunile și este drenant, pe bază de Alge, extracte vegetale și uleiuri esențiale. Este un produs foarte ușor de utilizat și foarte plăcut care îmbină practicitatea cataplasmei deja pregătite cu disponibilitatea unui complex de substanțe active multifuncționale. Este indicat atât pentru îngrijirea estetică a inestetismelor celulitice sau adipozității localizate, precum și în cazul prezenței lichidelor în exces.

REZULTATE Combate reținerea lichidelor, având un efect de drenare Favorizează eliminarea toxinelor Conferă o senzație de ușurare picioarelor umflate și obosite Are toate avantajele nămolului din alge, fără a avea însă miros Este ideal pentru a combate acumulul adipos și pielea “coajă de portocală”. Vas 1000 ml – Cod 1206

M ARINE LIPOGEL – Cellulite Therm oactive

CE REPREZINTĂ Gel pentru tratamentele anti – celulitice cu aplicare locală caldă, special formulat pentru o intervenție decisă pentru a preveni, ataca și reduce inestetismele celulitei, printr-o acțiune reactivantă și drenantă. Produce o senzație de căldură pe părțile care trebuie să fie tratate, precum și o înroșire a pielii.

29

REZULTATE Are un efect termic cu o acțiune stimulantă asupra micro – circulației și permite eliminarea toxinelor. Combate cauzele reținerii lichidelor în organism, printr-o îmbunătățire a aspectului inestetismelor celulitice. Favorizează o reducere gradată a centimetrilor localizați Flacon 250 ml – Cod. 1207


MARINE REFRESHING BANDAG E – Slim & firm Body Treatment CE REPREZINTĂ Produs exclusiv, gata de utilizat, pentru tratamentul profesional intensiv cu împachetare rece împotriva inestetismelor celulitei, picioarelor grele și pentru tonifierea țesuturilor cutanate. Ambalajul special este foarte practic și convenient, deoarece permite printr-o împachetare unică, efectuarea unui tratament total al membrelor inferioare, si daca este necesar, și a abdomenului.

REZULTATE Pielea recapătă tonus și este mai compactă Îmbunătățire evidentă a tonifierii cutanate și a inestetismelor cauzate de retenția hidrică. Picioarele devin mai ușoare, își recapătă forma, precum și mai senzația de relaxare. Maxi benzi de 14 metri pentru o singură utilizare pentru 5 tratamente complete – Cod 1208

M ARINE SLIM FO RM CREAM – Cellulite Treatm ent

CE REPREZINTĂ Este o emulsie cu absorbire rapidă care, datorită unor proprietăți speciale și datorită simplității utilizării, reprezintă principalul tratament cosmetic zilnic intensiv pentru a preveni, ataca și reduce inestetismele celulitei. Marine Slim Form Cream este indicată în special ca urmare a metodelor profesioniste, pentru o acțiune optimă de întreținere

REZULTATE Combate inestetismele celulitei și reduce pernuțele adipoase. Are o acțiune fundamentală detoxifiantă anti – reținere apă. Pielea devine mai mătăsoasă și evident mai netedă Aplicată zilnic, reprezintă o întreținere optimă a tratamentelor profesionale. Tub 200 ml – Cod 1216

30


GAMA DE TONIFIERE PENTRU CORP

Gama Opsiderm propune o serie de produse pentru a simplifica și accentua munca esteticianului în tratamentul de tonifiere, care folosește metode și tehnici pentru îmbunătățirea trofismului, atât la suprafață cât și în profunzime. Îngrijirile estetice efectuate constant permit obținerea unor rezultate care îmbunătățesc vizibil inestetismele și permit regăsirea tonicității pielii, a elasticității și recăpătarea unui aspect mai neted și mai tânăr.

M ARINE RAXOM ASSAGE – Firm ing Body Treatm ent Cream

CE REPREZINTĂ Cremă specială pentru masajul profund, modelant, tonifiant, adaptat tuturor tipurilor de piele. R Este indicată în tratamentul preventiv de tonifiere a țesutului cutanat pentru a combate relaxarea și pielea flască.

31

REZULTATE Facilitează alunecarea și accentuează eficiența masajului de tonifiere. Hrănește epiderma, îmbunătățind elasticitatea pielii și aspectul zonelor critice. Pielea devine mai tonică, netedă și mătăsoasă Vas 500 ml – Cod 1210


M ARINE RA XO M U D – Firm ing Body M ask

CE REPREZINTĂ

REZULTATE

Nămol gata de utilizat pentru tratamentul tonifiant rece termo – activ pe bază de Alge, Extracte Vegetale și Uleiuri Esențiale. Este un produs foarte simplu de utilizat și plăcut în același timp, care îmbină practicitatea cataplasmei deja pregătite și disponibilitatea unui complex de substanțe active multi – funcționale.

Tonifiază și imbunătățește tonusul pielii relaxate Contrastează retenția de lichide și favorizează eliminarea toxinelor Conferă relaxarea picioarelor grele, atenuează umflăturile și senzația de oboseală Are toate avantajele nămolului de alge, fără mirosuri

Este indicat în îngrijirile estetice pentru revitalizarea țesutului cutanat cu funcție de tonifiere, modelare sau drenare.

Vas 1000 ml – Cod. 1211

M ARINE FIRM IN G CREAM – Body Tonic Treatm ent CE REPREZINTĂ Este o emulsie cu absorbire rapidă care, datorită ușurinței de utilizare, reprezintă tratamentul principal zilnic intensiv pentru prevenirea, combaterea și reducerea relaxării cutanate. Marine Firming Cream este indicată în special după metodele profesionale, pentru o acțiune optimă de întreținere.

REZULTATE Îmbunătățește tonusul și compactarea pielii Pielea devine mai mătăsoasă și mai netedă Previne relaxarea, menținând elasticitatea naturală Aplicată zilnic, reprezintă o metodă de întreținere a tratamentelor profesionale Tub 200 ml – Cod. 1217

B O D Y SHINE – Firm & Hydro Dry O il CE REPREZINTĂ Body Shine este un ulei indicat în tratamentul restitutiv, de tonifiere, elasticizare a corpului, bogat în Vitaminele E și A. Se absoarbe ușor, nu încarcă și conferă un colorit intens și strălucitor

REZULTATE Conferă pielii netezime și hidratare Favorizează întreținerea elasticității naturale cutanate Intensifică culoarea pielii și o face mai frumoasă. Flacon 250 ml – Cod. 1232

32


GAMA DRENANTĂ ȘI TEHNICĂ

Gama Opsiderm pune la dispoziţia profesioniştilor produse speciale care accentuează foarte mult efectele tehnicilor de masaj, atât din punct de vedere tehnic, cât şi funcţional, contribuind la eliminarea excesului de apă, toxinelor şi care redau echilibrul hidric.

M ARINE D R AININ G MASSAGE – M odelling Treatm ent Cream CE REPREZINTĂ Marine Draining Massage este o cremă specială care îmbunătăţeşte şi accentuează eficienţa masajului drenant. Datorită proprietăţile sale speciale este indicată pentru toate problemele estetice unde este necesară intervenţia asupra reţinerii lichidelor.

REZULTATE Facilitează tehnicile de masaj și întărește eficiența acestora. Favorizează eliminarea lichidelor în exces și a toxinelor. Acțiunea drenantă îmbunătățește aspectul zonelor critice. Pielea devine mai netedă și mai mătăsoasă. Vas 500 ml – Cod. 1213

M ARINE SALTS M U D – Draining Body M ask CE REPREZINTĂ

33

Nămol gata de utilizat pentru tratamentul drenant, pe bază de sare marină și de extracte vegetale. Este un produs cu o utilizare foarte simplă şi plăcută, care îmbină practicitatea cataplasmei deja pregătite, cu disponibilitatea unui complex de substanţe active multi – funcţionale. Este indicat în curele estetice, pentru a combate reţinerea lichidelor, umflăturile localizate şi inestetismele corpului cauzate de reţinerea de apă.

REZULTATE Accelerează eliminarea apei în exces şi toxinele. Atenuează umflăturile şi senzaţia de greutate Conferă relaxare şi uşurinţa picioarelor încă de la prima aplicare. Vas 1000 ml – Cod. 1214


SUPER M O D ELLIN G MASSAGE – Body Cream CE REPREZINTĂ Super Modelling Massage este o cremă indicată pentru toate metodele şi tehnicile de masaj. Pentru acţiunea sa neutră poate fi utilizată în toate tipurile de tratament, după cum consideră şi specialistul

REZULTATE Facilitează tehnica de masaj şi îî pune în evidenţă rezultatele. Epiderma devine mai moale şi mai hidratată. Vas 500 ml – Cod. 1233

MASSAGE O IL – W ith Alm ond O il CE REPREZINTĂ Este un ulei de masaj indicat pentru toate metodele şi tehnicile de masaj, datorită proprietăţilor speciale de alunecare.

REZULTATE Simplifică alunecarea pentru toate tehnicile de masaj Face tehnica de masaj mai uşoară şi mai plăcută Lasă pielea mătăsoasă Flacon de 500 ml – Cod. 1235

34


GAMA PENTRU SÂN

Gama Opsiderm propune 3 produse speciale care permit esteticianului să creeze un tratament eficient pentru sân, pentru a îmbunătăţi elasticitatea şi compacteţea cutanată, pentru a preveni relaxarea pielii şi pentru a atenua vergeturile.

FO RM IN G U P B IO FLU ID – Bust Treatm ent CE REPREZINTĂ Opsiderm Forming Up Biofluid este un produs specializat pentru tratamentul tonifiant “antivergeturi” care accentuează elasticitatea şi compacteţea ţesutului de susţinere a sânului. Se utilizează în mod regulat încă de la primele semne de relaxare, pentru a îmbunătăţi tensiunea, consistenţa pielii şi tonicitatea bustului.

REZULTATE Îmbunătăţeşte tonusul şi compactarea cutanată a sânului şi decolteului Întăreşte sistemul natural de susţinere Combate cauzele relaxării Hidratează în profunzime, previne şi atenuează vergeturile Dispenser 50 ml – Cod 1229

FO RM IN G U P SERUM – Bust Treatm ent CE REPREZINTĂ Este un ser special creat pentru tratamentul de tonifiere al sânului, anti – vergeturi, cu efect de destindere. Se utilizează în clinici şi ca întreţinere, la domiciliu, în îngrijirea estetică de şoc pentru a combate pierderea tonusului şi elasticitatea zonei bustului.

35 35

REZULTATE Conferă un efect de destindere îmbunătăţind progresiv aspectul sânului Previne şi atenuează vergeturile şi relaxarea Tonifică şi întăreşte zona de susţinere a bustului Stimulează restructurarea epidermică şi promovează elasticitatea cutanată. 6 fiole de 5 ml – Cod 1230


FO RM IN G U P M ASK – Bust Treatm ent CE REPREZINTĂ

REZULTATE

Mască modelantă, vehiculantă, pentru tratamentul profesional al sânului. Este un produs exclusiv, cu caracteristici speciale, care permit o utilizare simplă şi practică. O dată adăugat activatorul, datorită formulei speciale Opsiderm, formează un calc plastic, care după ce acţionează cu foarte mare uşurinţă.

Conferă o senzaţie de compacteţe şi relaxare Pielea devine mai mătăsoasă şi mai hidratată. Accentuează efectul principiilor active aplicate 3 tratamente complete pentru sân alcătuite din: Mască modelatoare 440 ml + Activator 200 ml + 1 pahar cu gradaţii + 1 spatulă + 1 ambalaj cu 9 sectoare – Cod 1231

36


GAMA PENTRU EPILARE

Experienţa Albanevosa în domeniul epilării profesionale oferă produse esenţiale fondamentale pentru a elimina părul în exces, cu o metodă foarte eficientă. Fazele speciale de pregătire, smulgere, curăţare, permit obţinerea unei reduceri progresive a creşterii părului, care devine mai evidentă la tratamentele următoare.

PRE EPIL – Protective Fluid CE REPREZINTĂ Fluid protectiv pre-epilare. Special formulat pentru pregătirea zonelor de epilat, asigură o protecţie eficientă şi facilitează tratamentul.

REZULTATE Pregăteşte şi protejează zona de epilat Formează un efect de barieră care reduce foarte mult senzaţia de după smulgere Epilare este mai uşoară şi mai delicată. Lasă pielea mătăsoasă şi prelungeşte durata bronzului Flacon 250 ml – Cod 1290

GENTLE LIPO W A X - Clay & Alm ond CE REPREZINTĂ Ceară Liposolubilă formulată cu răşini selecţionate de Calitate Înaltă, îmbogățită cu Argilă şi Ulei de Migdale Dulci. Permite o smulgere eficientă, chiar şi pe pielea mai sensibilă, conferind o piele mătăsoasă şi elastică. Inovaţie absolută a cerii, cu parfum de Migdale.

37

REZULTATE Acţiune calmantă şi anti - înroşire Smulgere delicată şi eficientă Pielea mătăsoasă şi moale Reduce percepţia căldurii Recomandată în toate anotimpurile Vas de 400 ml Cod. 1298 Roller de 100 ml Cod 1704


GENTLE LIPO W A X - Talc & Azulene CE REPREZINTĂ Ceară lipo-solubilă pe bază de răşini selecţionate de primă calitate, combinată cu Talc şi Azulen. Foarte fluidă, se întinde foarte uşor, permite utilizarea unei cantităţi minime de produs pentru un număr mare de tratamente. Elimină eficient toate firele de păr. Protejează pielea în timpul smulgerii, are un parfum delicat.

REZULTATE Epilare mai simplă Combate înroşirile datorate smulgerii Lasă pielea curată Foarte cremoasă şi recomandată pentru toate anotimpurile Vas de 400 ml Cod. 1291 – Roller de 100 ml Cod. 1703

GENTLE LIPO W A X - Titanium Dioxide CE REPREZINTĂ Ceară lipo – solubilă cu Răşini Selecţionate de calitate bună, îmbogăţită cu Dioxid de Titaniu, o pulbere cristalină cu acţiune protectivă a pielii. Permite efectuarea tratamentului de epilare chiar şi al pielii fragile şi pe zonele feţei şi corpului foarte delicate. Indicată pentru pielea de volum mediu. Plăcut parfumat cu Vanilie

REZULTATE Piele protejată de adezivitatea cerii. Epiderma mătăsoasă. Tratament perfect pe zonele delicate Recomandată pentru sezonul estival. Vas de 400 ml Cod 1297 Roller de 100 ml Corp Cod 1701. Faţă Cod 1702

GENTLE LIPO W A X - Honey CE REPREZINTĂ

REZULTATE

Ceară lipo – solubilă pe bază de răşini naturale de calitate înaltă îmbogăţită cu miere. Face epilarea mai simplă şi eficientă pe toate tipurile de piele normală, care prezintă o tipologie de piele mai rezistentă. Încă din cele mai îndepărtate timpuri mierea a fost utilizată în diferite preparate cosmetice pentru a hidrata pielea şi pentru o senzaţie de relaxare. Formulă cu un parfum plăcut de Vanilie.

Epilare eficientă şi delicată Piele mătăsoasă şi elastică. Smulgere eficientă chiar şi pe pielea rezistentă Recomandată toamna – iarna. Vas de 400 ml Cod. 1296 Roller de 100 ml Cod 1700

38


DELICATE AREAS W A X - Azulene CE REPREZINTĂ Ceară la Cald specială pentru zona inghinală şi pentru părţile delicate, pe bază de ceară de albine, răşini naturale şi îmbogăţite cu Azulene. Practică şi igienică, se utilizează şi se aruncă, are o temperatură inferioară faţă de cele clasice la cald, permiţând astfel utilizarea chiar şi pe zonele sensibile care prezintă piele rezistentă. Azulenul care îmbogăţeşte formula are o acţiune calmantă. Ambalajul special în vas permite încălzirea cutiei şi pentru ceara lipo – solubilă.

REZULTATE Îndepărtare completă şi dulce într-o singură aplicare. Practică şi igienică se utilizează şi se aruncă Acţiunea Azulenului calmează durerile smulgerii Recomandată în toate anotimpurile Vas de 400 ml Cod. 1299

H A IR REDUCER CO M PLEX – Strong Program CE REPREZINTĂ Hair Reducer Complex este un ser pentru tratamentul profesional de întârziere a creşterii părului. Ambalajul este alcătuit din 3 fiole care se aplică în saloanele de înfrumuseţare plus alte 3 fiole pentru tratamentul la domiciliu.

REZULTATE Diametrul şi lungimea părului scad Se îmbunătăţeşte aspectul estetic al părţilor tratate Reduce vitalitatea şi creşterea la loc a părului. 6 fiole de 8 ml – Cod. 1292

H A IR REDUCER SERUM – Delicate Areas CE REPREZINTĂ Este o emulsie bogată şi uşoară, cu absorbire rapidă, pentru normalizarea pielii după epilare, întârzie creşterea părului; este special creată pentru pielea delicată (mustaţă, perciuni, axilă, inghinal)

39

REZULTATE Creşterea părului este încetinită Intervalele între epilări se măresc Părul devine mai slab şi mai subţire, iar zonele tratate devin mai frumoase Calmează durerile şi pregăteşte epilarea următoare Dispenser 30 ml – Cod. 1293


HAIR REDUCER FLUID – Body Soothing Moisturizer CE REPREZINTĂ Este o emulsie delicată, cu absorbire rapidă, pentru a re-echilibra pielea corpului după epilare şi pentru încetinirea creşterii părului. În centrele de înfrumuseţare atenuează durerile smulgerii, la domiciliu reprezintă pasul următor al tratamentului profesional Hair Reducer Complex.

REZULTATE După epilare calmează durerile smulgerii şi conferă relaxare pielii Favorizează atrofia părului, slăbindu-l şi subţiindu-l. Încetineşte progresiv creşterea Face pielea mătăsoasă şi pregăteşte părul pentru epilarea următoare Încetineşte progresiv creşterea părului Flacon 250 ml – Cod. 1294

POST EPIL – Lum inous Skin Cleanser CE REPREZINTĂ Soluţie de curăţat post – epilare special formulată pentru a elimina cu delicateţe şi uşurinţă eventualele urme de ceară de pe zonele epilate.

REZULTATE Curăţă orice urmă de ceară cu delicateţe Pielea devine mai mătăsoasă şi luminoasă Flacon 500 ml – Cod. 1295

Str. Aviatorilor Bl. 38B Ap. 28 332108 Petrosani - Hunedoara Romania Tel. +40 354 41 86 30 Fax.+40 351 41 86 31 E-mail info@italiancosmetic.com

40

Profile for BRICART

De ce calitatea este unica la produsele Albanevosa?  

Cosmeticele sunt o categorie de produse pentru care nu se accepta nicio abatere de calitate.Cremele Albanevosa pot sa fie aplicate pe orice...

De ce calitatea este unica la produsele Albanevosa?  

Cosmeticele sunt o categorie de produse pentru care nu se accepta nicio abatere de calitate.Cremele Albanevosa pot sa fie aplicate pe orice...

Profile for bricart
Advertisement