Page 1

35 de ani tradiĹŁie italiana de stil Ĺži calitate


Italian C osm etic S.r.l Str. A viatorilor Bl.38B A p.28 - PetroĹ&#x;ani H unedoara - R om ania Tel. +40 03 54 418630 Fax. +40 0354 418631 C ell. 0722 840494 - 0771495338 e-m ail info@ italiancosm etic.com


ACTIVA PLUS 1000 ml Activator profesional sub formă de cremă cu concentrație mică pentru vopsire.

OXIFLUID 1000 ml Oxidant sub formă de cremă și lichid cu volum (concentrație) 10 – 20 – 30 – 40. Garantează un rezultat omogen și uniform chiar si în cazul părului alb, are durată mare în timp și o acțiune decolorantă perfectă.


VOPSEA SUB FORMĂ DE CREMĂ

100 ml

Vopsea cu oxidant sub formă de cremă “hair protection formula”. 60 de nuanțe încântătoare foarte strălucitoare, cu reflexe intense. Garantează rezultate sigure și de încredere. Dacă este utilizată împreună cu un activator profesional sub formă de cremă (ACTIVA PLUS), se obțin culori fantastice, semi – permanente sau ton pe ton. Poate fi utilizată ca nuanțator pentru șuvițe sau pentru împrospătarea culorii.


ȘAMPON PROTECTIV

1000 ml – 250 ml

Șampon de protecție cu Acid Glicolic special pentru spălarea delicată a părului vopsit. Garantează durata și vigoarea vopselei sau culorii semi – permanente, conferă luminozitate și sănătate părului. RE- QUIL

24 flacoane de 18 ml

Soluție proteică reechilibrantă – acidifiantă. Tratament necesar după toate tratamentele tehnice, redă condiția naturală a părului, făcându-l viguros și lucios. Elimină complet orice urmă alcalină. PROTECTA

250 ml

Cremă barieră protectivă anti – pete. DECO’

500 g

Decolorant universal sub formă de pudră pentru decolorări medii și puternice, șuvițe și pentru reîmprospătarea culorii. Aderă perfect pe păr fără a să îl coloreze, umfle sau să îl usuce. Disponibil în 2 variante: 

ALBĂ – pudră fină

ALBASTRĂ – pudră sub formă de granule


COLORANDA – 70 ml

Vopsea sub formă de gel, cu aplicare directă, indicată pentru efectuarea băilor de culoare sau ca nuanțator pentru șuvițe sau pentru reîmprospătarea culorii. Acoperă primele fire albe, intensifică reflexele culorii între două vopsiri cu oxidant sau redă vigoarea nuanței de bază.


VIVIPREM

1000 ml

Permanent tradițional de o calitate superioară, cu o acțiune delicată, sigură in ceea ce privește rezultatul și durata. Disponibil in 2 versiuni: N Par natura NEUTROFIX

T Par vopsit sau tratat

1000 ml

Substanță de fixare neutralizantă universală pentru permanent gata de utilizat. Garantează un rezultat de ondulare perfectă și de lungă durată. PERMANENT TOP CRIN 500 ml Permanent cu protecție la silicon și proteine, permite obținerea unor bucle tonice și elastice de lungă durată. Datorită unui sistem de protejare a culorii, exercită o acțiune mai blândă asupra părului foarte deteriorat, răspunzând astfel exigentelor specifice ale părului vopsit. Disponibil in 3 versiuni: 1 – Par normal – Puternic

2 – Par volsi

3 – Par decolorat – Fragil

TOP CRIN NEUTRALIZANT 500 ml Produs de fixare neutralizant studiat special pentru TOP CRIN. Îmbogățit cu silicon, are o acțiune mai blândă asupra părului fragil, răspunzând astfel exigentelor specifice ale părului vopsit. Are o acțiune de re-echilibrare asupra părului si protectivă față de pielea capului.


LOŢIUNE CU MINERALE PENTRU PĂR Mineralizing Hair Lotion

RE-STRUCTURAL 12 fiole de 10 ml Loţiune emolientă şi restructurantă cu extract de Seminţe de In. Este indicată în special pentru a hidrata şi hrăni părul după permanentare, vopsire şi decolorare. Face părul mai lucios, moale şi uşor de pieptănat încă de la prima aplicare.


BALSAM PROFESIONAL

1000 ml

Un emolient optim, cu efect de descurcare si anti-static. Hidratează și îmbunătățește structura firului de par, acesta devenind mai ușor de pieptănat, mătăsos și strălucitor. Simplifică pieptănarea după șamponare. SAMPON ANTI-FIXATIV

1000 ml

Elimina complet reziduurile lacului fixativ redand parului lejeritatea şi liberta tea de respirare.

ȘAMPON PROFESIONAL 10 litri

Șampon pentru saloane cu pH neutru recomandat pentru toate tipurile de par.


REMOVER CREAM

5000 ml

1000 ml

Mască pentru descurcare si de refacere. Hrănește în profunzime, netezește și repară părul foarte uscat, acesta devenind mătăsos, flexibil, strălucitor și ușor de pieptănat. Elimină sărurile minerale în exces acumulate în timpul spălării.


SPRAY FIXATIV

500 ml

Spray fixativ care conţine gaz propulsor ecologic. Permite o pieptănare flexibilă şi mătăsoasă pe toată lungimea părului, readăugare şi recoafare la infinit; distribuire uniformă pe coafură şi strălucire optimă. Produs invizibil care nu lasă urme nici măcar dacă este utilizat de mai multe ori pe zi. Disponibil în două versiuni: NORMAL – FORTE.

SPRAY FIXATIV ECOLOGIC

300 ml

Spray fixativ ecologic „Natural Spray”, adică nu conţin gaz propulsor, conţine doar produşi activi. Formulă pe bază de răşini preţioase, formează un film uniform şi invizibil. Nu umezeşte părul, se usucă repede şi se îndepărtează imediat cu ajutorul periei. Disponibil în două versiuni: NORMAL - PUTERNIC

SPUMĂ DE PĂR

250 ml

Spumă fixativă. Conferă părului volum şi strălucire; este indicată pentru orice fel de procedură de lucru, foehn şi perie, bigudiuri şi asigură susţinerea oricărui tip de păr, volum şi modelare. Tipul normal este ideal pentru coafuri flexibile şi voluminoase, iar cel normal este conceput pentru coafuri efectuate manual sau fixe. Disponibil în 2 versiuni: NORMAL – FORTE.


GEL SPRAY 250 ml Gel special realizat sub formă de spray fără gaz. Modelează întreaga coafură sau defineşte fiecare detaliu în parte, cu o fixare puternică de lungă durată. Conferă un efect luminos şi se usucă rapid. GEL DE MODELARE

200 ml

Gel fixativ şi structurant pentru un look modelat cu efect umed de lungă durată. Pantenolul din formulă favorizează acţiunea de modelare si rezistă la căldura foehnului din timpul uscării. Disponibil în 2 versiuni: NORMAL sau PUTERNIC.

PLASTINA 250 ml Oil non oil efect mătăsos. Proteic sau protectiv, exercită asupra părului o acţiune accentuată de protejare şi de plastifiere. Acest produs profesional este ideal pentru coafurile efectuate cu peria şi foehnul.

CEREA DE MODELARE 100 ml Cerea de modelare pentru luciu din seminţe de in. Modelează, fixează, oferă luciu, hrăneşte şi protejează. Disponibil în 2 versiuni: SOFT – STRONG.


VEGETOL 2000

1000 ml – 250 ml

Modalitatea cea mai sănătoasă de a vă spăla părul. Unic în gama sa, VEGETOL 2000 este un complex vegetal de curățare fără săpun. Este disponibil în 4 variante: F

- Păr cu mătreață

G

- Păr gras

N

- Păr normal sau normalizat S - Păr uscat


LISS CARESSE

250 ml

Tratament anti – încreţire pe bază de Seminţe de In. Îndreaptă părul creţ şi menţine părul în poziţie dreaptă. Garantează o coafare optimă fără a altera aspectul şi capacitatea de a pieptăna părul.

HAIR SHINE

150 ml

Preţios şi nelipsit „Ultima Atingere” acest spray pentru luciu conferă părului un luciu minunat şi natural.

LUMINOIL CRYSTAL 60 ml

Luciu pe bază de seminţe de in realizat din uleiuri care nu sunt grase, exercită o acţiune de protecţie, de hidratare şi descurcare. Conferă părului un aspect mătăsos şi lucios, dă luminozitate culorii şi îmbunătăţeşte elasticitatea buclelor.


Pepene galben și Pepene verde

Căpşuni și Mirt Caise și Piersici


ŞAMPON ANTI-MĂTREAŢĂ 1000 ml Şampon Profesional cu pH acid, cu extracte de Căpşuni şi Mirt. Recomandat pentru părul cu mătreaţă, având o acţiune dermo-purificatoare şi anti-mătreaţă.

ŞAMPON PĂR GRAS 1000 ml Şampon Profesional cu pH neutru, cu extracte de Pepene Galben şi Pepene Verde. Recomandat pentru părul gras, având o acţiune de reglare a sebumului şi cu o putere mare astringentă.

ŞAMPON PĂR USCAT ŞI DETERIORAT 1000 ml Şampon Profesional cu pH acid, cu extracte de Caise şi Piersici. Recomandat pentru păr uscat, având o acţiune de hrănire şi revitalizantă.


L’henna ……..ingrijire păr Hrănire şi Sănătate

Gama Henna - Cu henna neutră necolorantă

Henna, a cărui denumire botanică este Lawsonia Inermis este originară din regiunile calde subtropicale și din podișurile din Africa centrală și orientală, dar este cultivată în special în India, Tunisia, Egipt, Sudan, Arabia, Iran, China și în Florida. Planta poate supraviețui peste 100 ani! Proprietățile produsului Henne Neutro sunt complexe: de întărire, anti-mătreață, astringente (efectul astringent reduce secreția sebacee foliculară), de strălucire, de protecție (henna formează un film de protecție la suprafață), de catifelare (părul este mult mai neted și are mai mult volum). Utilizarea hennei este recomandată acelor persoane care au pielea capului grasă, au mătreață, păr fragil, subțire, mat, cu vârfuri despicate, deoarece acest produs reduce toate aceste probleme, și, prin utilizare frecventă, acestea sunt eliminate: nu degeaba femeile din Orient, care utilizează henna de secole, sunt recunoscute pentru părul lor strălucitor.


HENNA MOUSSE - Șampon Cationic Restructurant Este un șampon multifuncțional având la bază Henne Neutro, acid (pH-ul 3.5), cationic, de catifelare și restructurare. Neutralizează alcalii rămași în urma vopsirii, permanentului etc., conferă volum părului fin și subțire, are o acțiune anti-statică și de descurcare și redă luminozitatea și catifelarea părului lipsit de strălucire, precum și structura părului. Mod de utilizare: spălați și masați bine pielea capului, lăsați să acționeze câteva secunde, după care clătiți și repetați spălarea. Pentru a obține un rezultat optim vă recomandam să efectuați tratamentul aplicând o doză de Henna Cream. Ambalaj: flacon de 250 ml.

HENNA CREAM – Cremă Restructurare Condiționare Este o cremă pe bază de Henne Neutro pentru păr care necesită clătire. Este un tratament recent pentru părul deteriorat și destructurat, cu o acțiune de restructurare, condiționare și de descurcare. Încă de la prima aplicare, părul devine mai luminos, mătăsos și se descurcă mai repede, căpătând în doar câteva minute un aspect și un tonus mai natural. Ajută la prevenirea despicării vârfurilor. Mod de utilizare: Spălați părul cu un șampon delicat și de preferat acid (Henna Mousse), iar după clătire aplicați o cantitate abundentă de Henna Cream în special la vârfuri. Lăsați să acționeze 2-3 minute (5 minute în cazul părului foarte deteriorat), clătiți bine si coafați. AMBALAJ: tub de 250 ml


HENNA PLUS – Cremă Reparatoare Regenerantă Este un tratament de reparare și regenerare, ideal pentru hrănirea și restructurarea părului suprasolicitat și lipsit de vigoare, vopsit, cu șuvițe sau care a fost expus mult timp razelor solare. Bogat în extracte de Henne Neutro și Ulei de Pulpă de Piersici, exercită pe structura părului o acțiune restructurantă eficientă, îmbunătățind vizibil descurcarea părului. Lasă părul mătăsos și catifelat și conferă vitalitate și strălucire culorii. Mod de utilizare: Aplicați după șamponare o cantitate abundentă de produs pe părul spălat și bine tamponat. Masați delicat pielea capului. Lăsați să acționeze 2 sau 3 minute, după care clătiți cu grijă. AMBALAJ: tub de 250 ml.

HENNA SPRAY – Efect Balsam Este un produs nou pentru periere pe bază de Henne Neutro, cu efect de restructurare și condiționare. Realizat sub formă de balsam lichid care nu necesită clătire, a fost creat special pentru a fi utilizat separat sau în combinație cu produsul HENNA CREAM. Ca soluție hidro – alcoolică ce conține polimeri cationici, are o acțiune anti-statică și de descurcare. Efectul restructurant al produsului Henne Neutro, combinat cu prezența derivaților proteici, îmbunătățește vizibil structura părului, conferindu-i catifelare, ușurință la pieptănare și strălucire. Mod de utilizare: Înainte de uscare cu peria și cu foehnul pulverizați abundent pe toată suprafața părului încă umed, distribuiți uniform și începeți coafarea. NU CLĂTIȚI. AMBALAJ: flacon de 250 ml cu pompa de pulverizare.

Bacchara Hair Care  

Cum sa iti ingrijesti parul.