Page 1

Drunen Breugelstraat 8 Documentatie

Breugelstraat 8 te Drunen


Uitgebouwde en goed onderhouden geschakelde woning met eigen parkeerplaats en carport, zonnige tuin op het zuiden en gelegen aan een kindvriendelijk woonerf aan de rand van Drunen, dichtbij de Drunense Duinen en goede aansluiting op de uitvalsweg (A59) richting ’s-Hertogenbosch en Waalwijk. Begane grond: Entree, hal met tegelvloer, deels betegelde toiletruimte met duoblok en fonteintje, meterkast, deur naar de woonkamer en deur naar de verwarmde inpandige berging met aansluiting voor wasmachine en droger. Een sfeervolle uitgebouwde woonkamer met laminaatvloer, open keuken, trapopgang en grote schuifpui naar de tuin. De keuken is gelegen aan de voorzijde in een hoekopstelling geplaatst, voorzien van een gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser, koelkast (2012), spoelbak, close-in-boiler en onder- en bovenkasten. Eerste verdieping: Overloop, slaapkamer I (ca.13 m2) is aan de voorzijde gelegen met deur naar het balkon en een dakkapel, slaapkamer II (ca. 8 m2) is aan de rechter achterzijde gelegen, slaapkamer III (ca. 9 m2) is aan de linker achterzijde gelegen. Alle slaapkamers zijn voorzien van een laminaatvloer. De geheel betegelde ruime badkamer( ca. 7 m2) is voorzien van duo ligbad, douchecabine, wandcloset, audioaansluiting, designradiator en geïntegreerde wastafel. Kapverdieping: Via een vaste trap te bereiken grote open zolder (ca. 22 m2) met een groot Velux kanteldakraam en een tweede kleiner dakraam, beiden aan de tuinzijde, opstelling van de HR-combiketel (Vaillant 2004). Deze verdieping biedt de mogelijkheid tot het creëren van een grote vierde slaapkamer. Tuin : De zonnige achtertuin is gelegen op het zuiden en voorzien van bestrating, borders en een opberghok met water- en stroomaansluiting. Aan de voorzijde is de woning voorzien van een tuin en eigen parkeerplaats met carport. Algemeen: Meterkast 5 groepen, 2 aardlekschakelaars. Aluminium kozijnen. Bouwjaar: omstreeks 1982. Inhoud: circa 370 m3. Perceelsoppervlakte: 175 m2. Combiketel (Vaillant 2004) Er is muur-,vloer- en kapisolatie toegepast. Aanvaarding in overleg.

Breugelstraat 8 te Drunen


Afwerking en maten: Begane grond: Entree / hal: U komt binnen in de hal welke is uitgevoerd met een tegelvloer. Hier bevindt zich de toiletruimte, meterkast, deur naar de inpandige berging en een deur naar de woonkamer. Vloerafwerking: Wandafwerking: Plafondafwerking: Oppervlakte:

tegelvloer granol spuitwerk ca. 5 m2

Breugelstraat 8 te Drunen


Toiletruimte: Geheel betegelde toiletruimte welke in lichte kleurstelling is uitgevoerd en voorzien van een duoblok en een fonteintje. Vloerafwerking: Wandafwerking: Plafondafwerking: Oppervlakte:

tegelvloer deels wandtegels/deels muurverf spuitwerk ca. 1 m2

Woonkamer: De sfeervolle uitgebouwde woonkamer is voorzien van een laminaatvloer, trapopgang en grote schuifpui naar de tuin. Vloerafwerking: Wandafwerking: Plafondafwerking: Oppervlakte:

tegelvloer muurverf spuitwerk ca. 32 m2

Breugelstraat 8 te Drunen


Breugelstraat 8 te Drunen


Keuken: De keuken is gelegen aan de voorzijde in een hoekopstelling geplaatst, voorzien van een gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser, koelkast (2012), spoelbak, close-in-boiler en onder- en bovenkasten.

Vloerafwerking: Wandafwerking: Plafondafwerking: Oppervlakte:

laminaatvloer deels granol/deels wandtegels muurverf ca. 6 m2

Breugelstraat 8 te Drunen


Inpandige berging: Via de hal te bereiken verwarmde inpandige berging met tegelvloer, aansluiting voor wasmachine en droger. Vloerafwerking: Wandafwerking: Plafondafwerking: Oppervlakte:

tegelvloer metselwerk spuitwerk ca. 8 m2

Breugelstraat 8 te Drunen


Verdieping: Overloop: Hier vandaan heeft u toegang tot 3 slaapkamers, de badkamer en een vaste trap naar de tweede verdieping. Vloerafwerking: Wandafwerking: Plafondafwerking: Oppervlakte:

laminaatvloer muurverf spuitwerk ca. 4 m2

Slaapkamer 1: Deze slaapkamer is aan de voorzijde van de woning gelegen en voorzien van een dakkapel en deur naar het balkon. Vloerafwerking: Wandafwerking: Plafondafwerking: Oppervlakte:

laminaatvloer behang houten schroten ca. 13 m2

Breugelstraat 8 te Drunen


Slaapkamer 2: Deze slaapkamer is aan de rechter achterzijde van de woning gelegen. Vloerafwerking: Wandafwerking: Plafondafwerking: Oppervlakte:

laminaatvloer behang spuitwerk ca. 8 m2

Breugelstraat 8 te Drunen


Slaapkamer 3: Deze slaapkamer is aan de linker achterzijde van de woning gelegen. Vloerafwerking: Wandafwerking: Plafondafwerking: Oppervlakte:

laminaatvloer behang spuitwerk ca. 9 m2

Breugelstraat 8 te Drunen


Badkamer: Geheel betegelde royale badkamer is voorzien van duo-ligbad, douchecabine, audioaansluiting, wandcloset, designradiator en ge誰ntegreerde wastafel. Vloerafwerking: Wandafwerking: plafondafwerking: Oppervlakte:

tegelvloer wandtegels systeemplafond vv inbouwspots ca. 7 m2

Breugelstraat 8 te Drunen


Breugelstraat 8 te Drunen


Kapverdieping: Zolder: Via een vaste trap te bereiken grote open zolder (ca. 22 m2) met een groot Velux kanteldakraam en een tweede kleiner dakraam, beiden aan de tuinzijde, opstelling van de HR-combiketel (Vaillant 2004). Deze verdieping biedt de mogelijkheid tot het creĂŤren van een grote vierde slaapkamer. Vloerafwerking: Wandafwerking: Plafondafwerking: Oppervlakte:

deels vloerbedekking/deels zeil muurverf gipsplaten ca. 22 m2

Buiten: Achtertuin: De zonnige achtertuin is gelegen op het zuiden en voorzien van bestrating, borders en een opberghok met water- en stroomaansluiting. Aan de voorzijde is de woning voorzien van een tuin en eigen parkeerplaats met carport.

Breugelstraat 8 te Drunen


Breugelstraat 8 te Drunen


Straatbeeld voor:

Vraagprijs: â‚Ź 219.000,-- kosten koper Voor het maken van een vrijblijvende afspraak voor bezichtiging kunt u contact opnemen met Erik Douwes Makelaardij, tel: 0416-666958 of mailen naar: info@erikdouwes.nl. Kijk voor meer woningen op: www.erikdouwes.nl of www.funda.nl

Breugelstraat 8 te Drunen


LIJST VAN ZAKEN Juridische Dienst NVM, maart 2012

_____________________________________________________________ Betreffende het perceel:

Adres: Breugelstraat 8 Drunen

Voor de onderstaande zaken -ongeacht of ze roerend dan wel onroerend zijn- geldt dat ze soms wel en soms niet in de woning achterblijven. Wilt u aangeven wat in uw situatie het geval is? Blijft achter

Gaat mee

Kan worden overgenomen

Tuin Tuinaanleg/bestrating/beplanting Buitenverlichting Tijd- of schemerschakelaar/bewegingsmelder Tuinhuis/buitenberging Kasten/werkbank in tuinhuis/berging (Broei)kas Voet droogmolen Overige tuin, te weten: - fontein met beeld -

Woning Vlaggenmast Schotel/antenne Brievenbus (Voordeur)bel Alarminstallatie Veiligheidssloten en overige inbraakpreventie Rookmelders

Breugelstraat 8 te Drunen

NVT


Rolluiken/zonwering buiten Zonwering binnen Vliegenhorren Raamdecoratie, te weten: - gordijnrails/gordijnen/vitrages - rolgordijnen - losse horren/rolhorren Vloerdecoratie, te weten: - vloerbedekking - parketvloer/laminaat - plavuizen Warmwatervoorziening, te weten: - Close-in-boiler CV met toebehoren Thermostaat Mechanische ventilatie/luchtbehandeling Airconditioning (Voorzet) open haard met toebehoren Allesbrander Kachels Isolatievoorzieningen (voorzetramen/radiatorfolie etc.), te weten: Radiatorafwerking Schilderijophangsysteem Keukenblok met bovenkasten Keuken (inbouw)apparatuur, te weten: - Vaatwasser - Koelkast - magnetron - Gaskookplaat - Afzuigkap -

Breugelstraat 8 te Drunen


Keukenaccessoires Verlichting, te weten: -opbouw -inbouw (Losse) kasten, legplanken, te weten: - kledingkast werkkamer Vast bureau Spiegelwanden Wastafels met accessoires Toiletaccessoires Badkameraccessoires - badkamer kasten - spiegel Sauna met toebehoren Veiligheidsschakelaar wasautomaat Waterslot wasautomaat

Breugelstraat 8 te Drunen


Tekeningen: Begane grond:

Breugelstraat 8 te Drunen


Verdieping:

Breugelstraat 8 te Drunen


Kapverdieping:

Breugelstraat 8 te Drunen


Kadastrale kaart:

Breugelstraat 8 te Drunen


Opmerkingen en condities: Financiering Op verzoek van koper is het in het algemeen mogelijk in de koopakte een voorbehoud op te nemen voor het verkrijgen van de benodigde financiering gedurende een termijn van maximaal 3 weken na het bereiken van de wilsovereenstemming. Omdat dit een onderdeel is van de condities waaronder de verkoop plaats vind dient koper reeds bij de onderhandelingen aan te geven of hij een dergelijk voorbehoud als voorwaarde stelt. Bankgarantie/waarborgsom Van koper wordt een bankgarantie of waarborgsom gevraagd ter grootte van 10% van de koopsom, af te geven of te voldoen bij de notaris binnen 4 weken na ondertekening van de koopovereenkomst. Koopakte Indien tussen verkoper en koper een overeenkomst tot stand komt wordt door ons een koopakte opgemaakt, vastgesteld door de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerende goederen en vastgoeddeskundigen NVM, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. Registratie De koopakte wordt niet standaard ter registratie aangeboden, tenzij koper nadrukkelijk aangeeft hiervan wel gebruik te willen maken. De kosten hiervan zijn voor rekening van koper. Bedenktijd Een consument die een woning of appartement koopt heeft drie dagen bedenktijd. Daarin kan hij de overeenkomst alsnog ongedaan maken. De bedenktijd begint op de dag die volgt op de dag dat de koper (een kopie van) de door beide partijen getekende koopakte heeft ontvangen. Het precieze tijdstip waarop de koper de akte ontvangt, is niet van belang.

Onderzoeksplicht Wij proberen u zo goed mogelijk te informeren over deze woning. Echter als koper heeft u bij aankoop een onderzoeksplicht en bent u hier zelf voor verantwoordelijk. In dat kader adviseren wij u om u te laten bijstaan door een aankopende NVM makelaar. Vragenlijst In ons dossier is altijd een door onze opdrachtgever ingevulde vragenlijst met informatie over de woning aanwezig. Om het beeld van de woning te completeren kunt u deze lijst ter inzage krijgen. Uitnodiging Alle informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Elk aanbod, tenzij anders vermeld, geschiedt onder voorbehoud van tussentijdse verkoop of verhuur. Bezichtiging Deze brochure geeft u een globale indruk van de woning. De juiste indruk moet u krijgen tijdens een bezichtiging. Graag maken wij met u daarvoor geheel vrijblijvend een afspraak.

Aansprakelijkheid Wij hebben deze brochure met zorg samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Reactie Tot slot een verzoek: wij, en zeker ook de verkoper, waarderen het zeer wanneer u binnen een paar dagen uw reactie over de woning die u bezichtigd heeft aan ons door geeft. Ook wanneer u verder geen interesse heeft.

Breugelstraat 8 te Drunen


WOONWENSEN FORMULIER Persoonlijke gegevens Naam: Adres: Postcode: Woonplaats: Telefoon: e-mail: Prijsklasse:

€……………..

tot €………………………

Woonplaats: Hoe wilt u op de hoogte worden gehouden? o Per e-mail o Telefonisch Graag retourneren aan: Erik Douwes Makelaardij Grotestraat 208 5151 BR Drunen Of info@erikdouwes.nl

Breugelstraat 8 te Drunen


WAARDECHEQUE Bij inlevering van dit formulier zullen wij contact met u opnemen voor een vrijblijvende waardebepaling van uw woning of 25% korting op een taxatie.

Naam: Adres: Postcode: Woonplaats: Telefoon: e-mail:

Graag retourneren aan:

Erik Douwes Makelaardij Grotestraat 208 5151 BR Drunen Of info@erikdouwes.nl

Breugelstraat 8 te Drunen

Brochure Breugelstraat 8 Drunen  

Uitgebouwde en goed onderhouden geschakelde woning met eigen parkeerplaats en carport, zonnige tuin op het zuiden en gelegen aan een kindvri...

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you