Page 1

2012

GRAFISK PROFIL


Breivangs visuelle profil består av en “verktøykasse” med forskjellige elementer. Disse er logo, farger, typografi, illustrasjoner og fotografier. Når disse elementene er brukt sammen og på en korrekt måte, hjelper det til å skape et tydelig og enhetlig bilde av Breivang som merkevare uansett hvor målgruppene møter den. Det finnes mange variasjonsmuligheter, og det kan skapes utallige ulike uttrykk innenfor Breivangs formspråk. På denne måten vil profilen ha lang levetid bred anvendelighet. Breivangprofilen er i hovedsak grønn.

Breivang Logo

Snakkeboblen er et sentralt element i profilen. I tillegg til bruk i logo, kan snakkeboblen brukes fristillt som dekorelement, og som bakgrunn for tekst og informasjon som ønskes framhevet. Symbolikken med snakkeboblen som profilelement skal understreke skolens tilstedeværelse, og uttrykke at “her er en stemme som skal bli hørt”.

Breivang Snakkeboble

Tekstbildet framhever skolens sentrale verdier og leveregler, og brukes som en signatur overalt hvor Breivang skal profileres. Skriftbildet brukes aktivt i logosymbolet, men kan også brukes fristilt som dekorelement på f. eks rene bildeflater hvis det er ønskelig. Vektoriserte filer med sort+farget tekst og hvit + farget tekst.

Breivang Skriftbilde


Bakgrunnstekstur med referanser til papir og andre materialer er med på å gi dybde, energi og spenning til flater og dekor. Elementet kan brytes opp i mindre deler. Breivang Tekstur

Fargepalletten er utviklet med basis i fargene fra interiøret på skolen. Sort, grått og hvitt + 4 dekorfarger for de fire ulike studieretningene.

Process Magenta C C:0 M:100 Y:0 K:0

PMS 165 C C:0 M:60 Y:100 K:0

PMS 266 C C:75 M:85 Y:0 K:0

PMS 382 C C:27 M:6 Y:96 K:0

PMS 211 C C:0 M:55 Y:0 K:0

PMS 130 C C:0 M:30 Y:100 K:0

PMS 266 C C:47 M:53 Y:0 K:0

PMS 394 C C:10 M:0 Y:80 K:0

Breivang Farger

LOREM IPSUM DOLORES EST Ah et pellentesque. Nulla ligula sit vehicula, dui quis eget, tempus amet condimentum in sollicitudin eget odio, donec mauris porta blandit dolor vel, neque eu aliquam neque quis est porta. Mus etiam dolor adipiscing,

AaBbCcDdEeFfGgHhIiJjKkLlMmNNOoPpQqRrSs TtUuVvWwXxZzÆæØøÅå1234567890 Profil og dekor - Amarelinha

ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXZÆØÅ abcdefghijklmnopqrstuvwxyzæøå 1234567890 Mengdetekst - DIN Pro Digital - Arial

Breivang Typografi


Breivang Profilveileder  
Breivang Profilveileder  

En veiledning i bruk av Breivang videregående skoles grafiske profil

Advertisement