Page 1


Inhoud Monogram & beeldmerk Slogan Kleurenschema Typografie Stijlelementen Fotografie


Monogram M

ijn initialen. De B voor Bregte, en de R voor Roothaert. Ik heb de C van mijn 2e naam er niet in verwerkt, omdat ik dat te druk vond worden. Ook heb ik voor ronde vormen gekozen, omdat dat toch het beste bij mij past.


Beeldmerk H

et beeldmerk dat ik gemaakt heb is een origami kraanvogel. Ik wou er graag een vogel in verwerken, omdat ik vind dat dat het ultieme symbool voor vrijheid zijn. Origami staat dan weer voor vindingrijkheid. Door ĂŠĂŠn papiertje op verschillende manieren te vouwen, ontstaan weer zoveel verschillende resultaten.


Slogan “Samen naar een perfect resultaat.” De sleutel naar succes, zit ‘m in de communicatie. Daarom probeer ik altijd zo goed mogelijk te luisteren naar de wensen van de klant, en ze daar in ook zo vrij mogelijk te laten.


Kleurenschema Deze kleuren heb ik gekozen, omdat ik ze erg goed bij mijzelf vind passen. Ook verbeelden ze mijn merk goed. Ik wil een urban uitstraling uitstralen met mijn kleuren, maar toch de link naar de natuur leggen met m´n fotografie.


Typograf ie Marta Marta gebruik ik graag voor grotere stukken tekst. Het is goed leesbaar, en de ronde afwerking van het lettertyp. Ook zijn alle stijl mogelijkheden beschikbaar.

Pointy

Typewriter

Deze gebruik ik voor alle titels. Voor grotere stukken tekst is dit lettertyp echt niet geschikt, want dan wordt het gewoon onleesbaar.

Typewriter vind ik een oud en mooi lettertyp. Hij voelt lekker nostalgisch aan, en past perfect bij mij. Hij is alleen niet handig voor grote stukken tekst, want er is geen bold of italic mogelijkheid.


Stijlelementen Mijn stijlelement is voornamelijk mijn typografie. Ik vind de lettertypes al erg kenmerkend voor mijn merk, en heb daarom besloten er niet nog veel meer bij te bedenken. Als ander stijlelement gebruik ik de krijtstreep. Die gebruik ik omdat ik het speelser en en luchtiger over te laten komen.


Fotografie De fotografie bij mijn merk is op de natuur gericht. Ik heb geprobeerd zo veel mogelijk ``vrije´´ foto´s uit te zoeken, zodat die mijn bedoeling het best over laten komen. Ook zoek ik de foto’s uit op basis van kleur. Hierdoor blijft de pagina in één bepaald kleurpatroon, zodat het niet te aanwezig is.


Bregte Roothaert bregteposts.tumblr.com issuu.com/bregte pinterest.com/bregte instagram.com/bregte twitter.com/BREGTE

Stijlboek  
Stijlboek  
Advertisement