Page 1

ÉN MASKINE - MANGE MULIGHEDER


Den bedste produktudvikling sker i tæt dialog med kunderne. Ventrac har levet op til den overbevisning lige siden den første Ventrac rullede ud i terrænet. Brugernes erfaringer og ønsker, nye teknologiske muligheder og endnu mere fokus på kvalitet har resulteret i fantastiske allround-maskiner med lang levetid og en brugervenlig betjening - og selvfølgelig med kræfter til alle opgaverne.

VENTRAC

PROFESSIONEL KVALITET GI´R DIG MERE FOR PENGENE! VENTRAC HAR ALT – SMIDIGHED, TERRÆNGÅENDE EGENSKABER, ROBUST KONSTRUKTION OG ET KÆMPE REDSKABSPROGRAM KOMPAKTTRAKTOR, KNÆKSTYRET MULTIMASKINE, ….. Ventrac har mange navne. Det understreger dens alsidighed og fleksibilitet. Der markedsføres 2 modeller i Danmark. Ventrac 3223 med 23,6 hk og Ventrac 4231 TD med 31 hk. Begge med sejtrækkende dieselmotorer, 4WD og hydrostatisk transmission. EN ROBUST SLIDER Maskiner fra USA er solide. Ventrac er ingen undtagelse. Chassis, transmission, redskaber osv. er alt sammen konstrueret til at bestille noget. Motorerne har kraft til det meste, og du kan køre i meget råt terræn uden at ødelægge noget. Her er ikke sparet på stålet i klipperborde osv. Ventrac holder til det hele.

Ventrac er et familieejet firma, der siden midten af 1970’erne har udviklet kompakttraktoren Ventrac og mere end 30 specialudviklede redskaber til enhver form for arbejde i den grønne sektor. Firmaet ligger i Orrville, Ohio, USA.

2

MERE END 30 FORSKELLIGE REDSKABER - OG FLERE KOMMER TIL Ventrac er nok den mest alsidige maskine, du nogensinde får. Du kan få redskaber til alle former for græsklipning, rengøring, anlægsarbejde og …… Fælles for alle er, at de er konstrueret til professionelt brug – robuste, funktionelle og med stor kapacitet. EN INVESTERING MED HURTIG TILBAGEBETALINGSTID Ventrac har meget mere at byde på end andre maskiner i samme prisklasse. Samtidig er den komfortabel at arbejde med, driftsikker, smidig og meget fleksibel. Der fås allerede mange redskaber til basismaskinen og flere kommer til. Det giver mange driftstimer pr. år og en lav timepris.


Ventrac 3223 er skabt til professionelt brug. En stærk universalmaskine, kraftigt dimensioneret og solidt udført. Den er robust, smidig og bomstærk. Basismaskinen er smal, men dens kapacitet er stor, og med de rigtige redskaber kan en maskine klare utallige arbejdsopgaver – græsklipning, renholdelse, transport og ……. Redskabslisten er lang! Efter en kort instruktion kan enhver køre en Ventrac. Maskinen er hydrostatisk og fremdriften reguleres enten med fodpedal eller med multifunktionshåndtaget. Samme håndtag betjener også liften, så det er nemt og afslappende at arbejde med Ventrac. Du får utallige muligheder og maskinkvalitet for en beskeden investering. Få luft i budgettet og overskuelighed i arbejdet.

VENTRAC 3223

- EN LILLE, SMIDIG OG BOMSTÆRK KNÆKSTYRET KOMPAKTTRAKTOR TIL DE FLESTE OPGAVER

3


VENTRAC 4231 TD KNÆKSTYRET KOMPAKTTRAKTOR I SÆRKLASSE

Ventrac 4231 TD er en gennemtænkt, robust og utrolig effektiv knækstyret kompakttraktor med 4-hjulstræk og hydrostatisk transmission. Den er udviklet på basis af erfaringer fra brugere i hele verden, der har kørt utallige arbejdstimer med Ventracs tidligere modeller. Betjeningen er enkel og logisk, og samtidig har brugeren fuldt overblik over maskinens drift. Effektiviteten sikres blandt andet af en avanceret frontlift med vægtoverføring og PTO til de suveræne Ventracredskaber.

VENTRAC 4231 TD – UDSTYR TIL DET HELE Ventrac har en utrolig høj standardudrustning. Den omfatter blandt andet multifunktionskontrol for hastighed, kørselsretning, lift og hydraulikudtag, elektrisk betjent PTO med indikatorlys, 12 volt kit til redskaber, omdrejnings-/timetæller, indikator for kølevandstemperatur, olieindikator, voltmeter og kontrol for forvarmer – kort sagt ALT det, du har brug for på en professionel arbejdsmaskine. Førerkomforten er også i top. Fuldt overblik, logisk betjening, et komfortabelt affjedret sæde med armlæn og en smidig servostyring gør det til en fornøjelse at arbejde med Ventrac 4231 TD – også når arbejdsdagen bliver lang.

4

DEN NYE VENTRAC 4231 TD ER HELT SUVERÆN I TERRÆN Ventrac 4231 TD er en ”bjergklatrer”. Den kører let og ubesværet op ad hældninger på 30° og arbejder hurtigt og sikkert på langs af 30° hældninger, når tvillinghjulene er monteret. Den klarer arbejdet på de mest utrolige skråninger. Terrænegenskaberne skyldes først og fremmest den geniale knækstyring, der sørger for at alle 4 hjul konstant følger terrænet og omsætter alle motorens 31 hk til effektiv trækkraft. Ventracs opbygning sikrer også et meget lavt tyngdepunkt og med en effektiv vægtoverføring og tvillinghjul, er der ikke mange steder, hvor Ventrac må give op. Det giver helt nye muligheder for græspleje på kuperet terræn og vanskelige volde.

30o

30o


UDVALGTE REDSKABER TIL VENTRAC 4231 TD Ventrac 4231 TD kan udrustes med utroligt mange redskaber. På grund af sin overlegne styrke og terrænegenskaber kan den klare ”alt”. Uanset om du skal slå græs, knuse grov vegetation, fræse stubbe, flytte materiale eller lave nogle af de utallig andre ”grønne” arbejdsopgaver, kan Ventrac 4231 TD klare udfordringen.

5


REDSKABER 3223 SERIEN Ventrac 3223 er en fleksibel kompakttraktor. Den kan løse utallige opgaver året rundt og vil blive en værdsat ”medarbejder” hos anlægsgartnere, steder med varierende plejeopgaver i grønne områder og hos private brugere, der ønsker professionelt grej til arbejdet. Herunder finder du blot nogle af de utallige redskabsmuligheder: Rotorklipper med bagudkast Rotorklipper med sideudkast Rotorklipper med mulchingkit Terrænklipper Slagleklipper Frontskovl Dozerblad V-plov Snefræser Fejemaskine Stubfræser Løvblæser Kantskærer Rive Kabine

6

MINUTE MOUNT ATTACHMENT Ventrac har udviklet et helt unikt system til montage af redskaber. På 1 minut kan du forvandle din Ventrac fra en smidig græsklipper til en rå stubfræser, en altædende roughklipper eller en kædegraver.


ALT DET DU HAR BRUG FOR

REDSKABER 4231 TD Ventrac 4231 TD har 4-hjulstræk, hydrostatisk transmission og frontlift med vægtoverføring. Udrustet med brede tvillinghjul kan Ventrac 4231 TD køre på skråninger helt op til 30°. Den suveræne konstruktion og fantastiske terrænegenskaber giver mange anvendelsesmuligheder. De mest almindelige redskaber i Danmark er: Rotorklipper med bagudkast Rotorklipper med Bio-kit Konturklipper, 3-leddet, bagudkast Konturklipper, 3-leddet med Bio-kit Kædegraver Terrænklipper, rotor Aera-vator Aera-vator med såkasse Fræser Løvblæser Snefræser Rive Stubfræser Dozerblad Frontskovl

7


LOKAL SERVICE Maskiner skal købes hos forhandlere med service! Ventrac sælges gennem et landsdækkende net af forhandlere, der alle kan rådgive dig i salgsfasen og servicere dig bagefter. Du handler med folk, der ved hvad de taler om og har lokal, kompetent service til rådighed bagefter. Der findes lokale forhandlere og serviceværksteder over hele Danmark. Ventrac er bygget på amerikansk, men serviceres efter nordiske normer. Import og reservedelsforsyning varetages af HCP Nordic, et af branchens ældste firmaer. Med 140 års erfaring, salgsselskaber i alle nordiske lande og et stort, moderne reservedelslager og logistikcenter i Danmark kan du føle dig tryg som kunde. HCP Nordic har den nødvendige organisation til at servicere deres forhandlere og styrken, der sikrer dig slid- og reservedele i fremtiden.

Model

Ventrac 3223

Ventrac 4231 TD

Motor

23,6 hk Daihatsu dieselmotor, 3-cylindret, væskekølet, 850 ccm

31 hk Vanguard Turbo diesel LC, 3-cylindret væskekølet, 953 ccm

Generator

40 A

40 A

Batteri

12 V

12 V

Transmission

Hydrostatisk, 4 WD

Hydrostatisk, 4 WD, 2 grupper høj/lav

Styring

Servo

Servo

Hastighed

14 km fremad, 6 km bak

16,1 km/t

Betjening

Fod-/håndbetjent hastighedsregulering, multifunktionshåndtag

Fod-/håndbetjent hastighedsregulering, multifunktionshåndtag

Belysning

1 for / 2 bag

2 for / 2 bag

Kraftoverføring

PTO til Ventrac redskaber, hydraulikudtag til redskaber

PTO til Ventrac redskaber, 12V og hydraulikudtag til redskaber

Timetæller

Ja

Ja

Indstilleligt rat

Ja

Nej

Sæde

Ergonomisk luksussæde

Affjedret komfortsæde med armlæn

Reg. af vægtoverføring fra førersædet

Ja

Ja

Ventrac -”One Minute Mount Attachment”

Ja

Ja

Dæk

18 x 11-10 All terrain

22 x 12-8 All terrain

Tank

22,7 liter

27,4 liter

Venderadius

71 cm

109 cm

Længde

195 cm

201 cm 170 cm

Højde

127 cm

Højde med kabine

195 cm

Bredde

101 cm

124 cm (183 med tvillinghjul)

Vægt

476 kg

825 kg

FORHANDLER:

Rekvirér den spændende Ventrac-CD på www.hcpetersen.dk

DU KAN TRYGT HANDLE MED OS!

éN MASKINE - ALLE FUNKTIONER

www.business-reklamebureau.dk 1273 PO54-DK

TEKNISK INFORMATION

Ventrac Én maskine mange muligheder  
Ventrac Én maskine mange muligheder