__MAIN_TEXT__

Page 1

TELESKOPGUMMIHJULSLÆSSER | TM180/TM220 Bruttoeffekt: TM180 48 kW/64 hk, TM220 54,5 kW/74 hk Nyttelast: TM180 1.800 kg, TM220 2.200 kg Løftehøjde: TM180 4.534 mm, TM220 4.603 mm


PRODUKTIV EFFEKTIVITET. BÅDE DEN NYE JCB TM180 OG TM220 OPFYLDER STAGE V-EMISSIONSLOVGIVNINGEN. DISSE KOMPAKTE TELESKOP GUMMIHJULSLÆSSERE ER MEGET ALSIDIGE MASKINER MED ET OPTIMALT FORHOLD MELLEM EFFEKT OG VÆGT, HVILKET GØR DEM MEGET PRODUKTIVE TIL UDSTYRSHÅNDTERING. JCB Diesel by Kohler 1 JCB har arbejdet tæt sammen med Kohler med henblik på at producere den ultimative kompakte motor til gummihjulslæssere med stor effekt og høj omdrejningseffekt ved lave omdrejninger. 2 TM220 har højhastighedsindstilling – dette giver en tophastighed på 40 km/t. 3 Hydrostatisk drev gør disse modeller meget lette at betjene, selv for den uerfarne. Dette betyder, at der er mindre risiko for at bruge for stor maskineffekt, hvilket belaster brændstoføkonomien.

Den nye Eco-tilstandsfunktion forbedrer brændstofsbesparelsen. Funktionen til nedlukning af motortomgang slukker for motoren efter et bestemt tidsrum uden brug, hvilket reducerer brændstofforbruget.

2

1

TM180/TM220 TELESKOPGUMMIHJULSLÆSSER

2

3


PRODUKTIV YDEEVNE

Med valget af høj effekt får du yderligere 30 liters hydraulikkapacitet med henblik på en forbedret flowhastighed.

Al den alsidighed, du skal bruge. 4 JCBs leddelte styring har en brugervenlig indbygget sideforskydning, der er ideel til pallehåndtering og udskiftning af tilbehør. 5

Vi tilbyder flere forskellige akselmuligheder, så du kan skræddersy din teleskopgummihjulslæsser til enhver opgave. Åbent differentiale er ideelt til hårdt terræn, og differentialespærre udmærker sig i blødt og mudret terræn. Vores 100 % omskiftelige frontakseldifferentialespærre på TM180 og TM220 giver ultimativ trækkraft i mudret terræn og skaber ingen forskydningskræfter, så terrænet ikke beskadiges, når den ikke er i brug. Den kan også aktiveres på farten og under belastning. 6 Effekten fra drivlinjen overføres meget effektivt til terrænet via et innovativt chassis med perfekt balance mellem alle komponenter. Dette gør vores maskiner til den bedst mulige løsning. 7 Udstyr teleskopgummihjulslæsseren med vores påhængsmulighed, så får du et træk med et elektrisk system og hydraulik bagtil, hvilket giver dig mulighed for at trække læs på op til 3,5 tons eller montere bagmonteret udstyr som f.eks. saltspredere.

4

6

5

7

8 Vores krybepedal deler på økonomisk vis motoreffekten mellem dæk og arbejdssystemet for at maksimere maskinens effekt og give præcis og effektiv udstyrshåndtering.

8

TM180/TM220 TELESKOPGUMMIHJULSLÆSSER

3


INDBYGGET KVALITET OG PÅLIDELIGHED. JCB VED, AT EN TELESKOPGUMMIHJULSLÆSSER SPILLER EN VIGTIG ROLLE PÅ ARBEJDSPLADSEN. DET ER DERFOR DEN NYE TM180 OG TM220 ER BYGGET PÅ ET GRUNDLAG AF KVALITET OG PÅLIDELIGHED. STANDARDERNE, SOM VI HAR ANVENDT FRA DESIGN TIL FREMSTILLING, VIL SIKRE DIN ARBEJDSPROCES TIME EFTER TIME, DAG EFTER DAG.

5

Testet konstruktionskvalitet. 1 Med vores kendskab til materialehåndtering, går JCB ikke på kompromis, når vi udvikler maskiner. Dette kan bevises via vores kraftige centralled, der er flydende ±10 grader.

1

2 Baglygterne er forsænkede i den massive kontravægt. Det giver god beskyttelse mod sammenstød. 3

Hydraulikslanger er velbeskyttede med ryddelige føringer, der er sikkert fastspændt og placeret på afstand af alle klemmefarer. 4 Vi benytter de nyeste fremstillingsprocesser, f.eks. robotbearbejdning, præcisionsteknologi til lakering og innovative monteringsteknikker, for at opnå den højeste kvalitet. 5 Præcisionsbearbejdning giver høje tolerancer og nøjagtig placering af stifter og bøsninger.

4

2

TM180/TM220 TELESKOPGUMMIHJULSLÆSSER

3

4


INDBYGGET KVALITET OG PÅLIDELIGHED

Designet til at være stærkere. 6 De centrale dele af TM180 og TM220 er bygget med de bedste motor-, drivlinje- og akselkomponenter fra leverandører som DANA og Bosch. 7

Disse maskiner drager fordel af et kraftigt chassis og den bedst mulige vægtfordeling, der giver bedre absorbering af ydre påvirkninger på maskinen. 8 Finite elementanalyse og testopstillinger sikrer uovertruffen konstruktionsstyrke og holdbarhed. Test med koldt batteri garanterer, at maskinen starter ved temperaturer ned til -20 grader.

6

7

8

TM180/TM220 TELESKOPGUMMIHJULSLÆSSER

5


BEKVEM OGLET AT BRUGE. DE NYE TM180 OG TM220 TELESKOPGUMMIHJULSLÆSSERE ER DESIGNET TIL AT GØRE ARBEJDET LETTERE. DERES NÆSTE-GENERATIONS KABINER HAR GODE ADGANGSFORHOLD, INTUITIV BETJENING OG BETJENES FRA MIDTEN AF MASKINEN, HVILKET GIVER SUVERÆNT UDSYN. I SIDSTE ENDE ER EN KOMFORTABEL OG TRYG FØRER OGSÅ MERE PRODUKTIV.

5 3

1

Udviklet med fokus på dig. 1 Den helt nye næste-generations stil i kabinen omfatter det nye højrearmlæn, der er designet til forbedret førerarbejde og en gulvmåtte, der kan let kan rengøres. 2

Næste generations vippefunktionen og teleskopratstammen muliggør nem justering for maksimal komfort. Et nyt rat kommer med blødt grem for forbedret komfort og stil.

6

3 Det elegante, moderne display midt på instrumentbrættet kombinerer analoge instrumenter med en LCD-farveskærm. Denne kan vise oplysninger om maskinens tilstand, servicebehov, driftsoplysninger og meget andet.

Knap i kabinen til trykaflastning muliggør let og hurtig udskiftning af tilbehør. 4 Alle nødvendige instrumenter til betjening af en JCB teleskopgummihjulslæsser kan nemt nås fra sædet, så der er ikke behov for at søge efter information under arbejdet.

TM180/TM220 TELESKOPGUMMIHJULSLÆSSER

2

4


BEKVEM OG LET AT BRUGE

Større komfort og kontrol. 5 Et ergonomisk designet joystick giver en mere bekvem og intuitiv betjening.

TM180 har et reduceret støjniveau i kabinen på 78 dB og kun 76 dB for TM220. 6

Med et vindue som kan åbnes helt i højre side som standard, gives føreren øget ventilation, mens de fortsat er beskyttet mod støv.

7

7 En hævet førerposition giver øget udsyn for- og bagud med fremragende udsyn hele vejen rundt.

6

TM180/TM220 TELESKOPGUMMIHJULSLÆSSER

7


SERVICEVENLIGHED. DEN NYE JCB TM180 OG TM220 DRAGER FORDEL AF ET INNOVATIVT DESIGN OG KVALITETSKOMPONENTER, SOM GØR AT DE KAN ARBEJDE HÅRDT SÅ LÆNGE SOM MULIGT MED LANGE INTERVALLER MELLEM SERVICERING.

Service med et smil. 1

Få let adgang til motorrummet og køleren med den store motorhjelm i ét stykke. Der er nem adgang til alle daglige kontrolsteder under motorhjelmen.

5

2

Batteriet er nem at finde i en sikker, aflåselig kasse.

Den elektroniske motor har flere tilgængelige oplysninger, der vises på kabinens EMS og også via JCB LiveLink, herunder driftstimer, fejloplysninger og DPF-status.

2 DPF er velplaceret og gør den nem at udskifte uden at fjerne andre komponenter. 3 Både TM180 og TM220 har dele til fælles med andre JCB-maskiner, hvilket giver endnu større tilgængelighed.

1

4 Kabineluftfilteret og elektriske sikringer ligger under HVAC for at give nem adgang fra jorden.

3

8

TM180/TM220 TELESKOPGUMMIHJULSLÆSSER

4

5


SIKKERHED OG TRYGHED. EFTERSOM SIKKERHED OG TRYGHED ER AFGØRENDE PÅ ALLE ARBEJDSSTEDER, ER JCB TM180 OG TM220 DESIGNET TIL ALTID AT BESKYTTE FØREREN, MASKINERNE OG EVENTUELLE OMKRINGSTÅENDE. FANTASTISK UDSYN, TYVERISIKRING OG SKRIDSIKRE OVERFLADER ER BARE BEGYNDELSEN. 3

Komplet sikkerhed. 1

Den nye TM180 og TM220 kan monteres med en startspærrefunktion som tilvalg for at hjælpe med at forhindre tyveri af dine maskiner. 2 Indstigningstrinnene skråner, har lige store mellemrum og suppleres af praktisk placerede gribehåndtag, så der altid er tre kontaktpunkter. 3 DPF'en, der er monteret på motoren, er sikker under en aflåselig kølerhjelm.

4

4

Det elektroniske totrins kvikkoblingsisoleringssystem i kabinen beskytter mod utilsigtet frakobling af udstyr. 5 En sædekontakt kontrollerer, om føreren er til stede og standser motoren, hvis vedkommende ikke er, hvilket forhindrer at maskinen eventuel flytter sig.

2

1

5

TM180/TM220 TELESKOPGUMMIHJULSLÆSSER

9


FLEET

Den

Førerappen

LIVELINK TELEMATICS

KOMPLET KONTROL OVER DINE MASKINER.

DE SER DEN, DU VED DET.

LiveLink-telematik hjælper dig med at fjernovervåge og -administrere dine maskiner hvor som helst i verden, via radikal forbedring af effektiviteten, produktiviteten, sikkerheden og beskyttelsen af alle dine JCB- og ikke-JCBmaskiner.

LiveLink Fleet gør det muligt for dig at følge alle aspekter af dit udstyr for at optimere effektiviteten og maskiners driftstid.

JCB's førerapp giver dig hurtigere, tydeligere og mere nøjagtige oplysninger om dine maskine – direkte fra de folk, der bruger dit udstyr hver dag.

GÆT MINDRE, VID MERE: Udstyrsproblemer og

OPRETHOLD KONTAKTEN: Få regelmæssige kontroller af din

servicepåmindelser logges, når de opstår, hvilket hjælper dig

maskine med synlighed i LiveLink Fleet-portalen.

MASKINEFFEKTIVITET: Hold styr på din maskines ydelse i dagens løb med regelmæssige rapporter over ydeevne, der giver dig information om tomgang, beliggenhed, maskintilstand, fejlkoder til diagnostikker, motoranvendelse efter effektbånd, sikkerhedsadvarsler og brændsstofforbrug. JCB LiveLink sørger for at maskiner holdes kørende for maksimal driftstid og fortjeneste fra dine investering. MASKINENS DRIFTSSIKKERHED: Præcise driftstimer og servicealarmer giver en bedre planlægning af serviceeftersyn for at maksimere maskinens produktivitet.

med atreagere hurtigere. DIREKTE INFORMATIONSKILDER: Integrer LiveLink Fleet med mobilappen til JCB førere, og data fra dine føreres daglige udstyrseftersyn vil automatisk blive sendt til dit dashboard. KOMPLET SINDSRO: Sikkerhedsadvarsler til føreren hjælper dig med at sikre, at maskiner anvendes effektivt og forsvarligt. SMARTERE VÆRKTØJ. SMARTERE BESLUTNINGER: Alt fra

MASKINSIKKERHED: LiveLinks geografiske områdealarmer i realtid fortæller dig, hvornår maskinerne bevæger sig uden for de definerede områder. Alarmer advarer dig, hvis maskinerne benyttes uden for de definerede tidsrum.

smartere beslutninger.

Spor alle dine aktivers beliggenhed via Bluetooth-forbindelse.

garantioplysninger og maskiners lynvejledninger og manualer.

A S S E T TA G

En telematisk eftermarkedsløsning, der kan eftermonteres enhver maskine. LITE

10

TM180/TM220 TELESKOPGUMMIHJULSLÆSSER

arbejdstimer til brændstofspild; få adgang til brugertilpassede analyser om dine maskiner, så du kan tage hurtigere og

SKRÆDDERSY DINE KONTROLLER: Tilpas dine kontrollister, så de passer til enhver anvendelse, kunde eller arbejdssted. UPLOAD FOR AT HOLDE DIG OPDATERET: Upload nyttige oplysninger med fotos og kommentarer. HELT KOMPATIBEL: JCB Førerappen virker med maskiner og aktiver, der ikke er telemetriske. FÅ ADGANG TIL ALLE OPLYSNINGER Få adgang til dokumentation såsom lynvejledninger.

GNIDNINGSFRI OG PAPIRFRI: Få adgang til certifikater,

*De individuelle funktioner som LiveLink-telematik, LiveLink Fleet og Førerappen har skifter afhængigt af regionen, motor- og maskintype.


VÆRDIFULD SERVICE. JCB'S VERDENSOMSPÆNDENDE KUNDESUPPORT ER I TOP. UANSET HVAD DU HAR BRUG FOR OG HVOR DU BEFINDER DIG, VIL VI VÆRE I STAND TIL HURTIGT OG EFFEKTIVT AT HJÆLPE DIG MED AT SIKRE, AT DINE MASKINER YDER OPTIMALT.

1

2

1

3

Vores tekniske supportservice giver direkte adgang til fabrikkens ekspertise – dag og nat. Vores finansierings- og forsikringsmedarbejdere er altid inden for rækkevidde, når du har brug for hurtig, fleksibel og konkurrencedygtig rådgivning. 2 Det verdensomspændende netværk af JCBreservedelscentre er et andet eksempel på effektivitet: Med 18 regionale baser kan vi levere ca. 95 % af alle reservedele overalt i verden inden for 24 timer. Originale JCB-reservedele er specialudviklet til at fungere i perfekt harmoni med din maskine. Det sikrer optimal ydelse og produktivitet.

3

JCB tilbyder omfattende udvidede garantier og udvidede serviceaftaler samt kontrakter om kun service eller reparations- og vedligeholdelseskontrakter. Uanset hvad du vælger, arbejder vores vedligeholdelsesteams rundt omkring i verden til konkurrencedygtige priser. Du kan indhente uforpligtende tilbud, og du kan få udført hurtige og effektive forsikringsreparationer.

Produktionsanlæg Forhandlere Reservedelsdistribution

Bemærk: JCB LIVELINK og JCB udvidede garantipakker er muligvis ikke tilgængelige i dit område. Spørg din lokale forhandler.

TM180/TM220 TELESKOPGUMMIHJULSLÆSSER

11


SPECIFIKATIONER

TM180/TM220 TELESKOPGUMMIHJULSLÆSSER

MÅL OG DIMENSIONER

MOTOR Maskinmodel

TM180

TM220 JCB Diesel by Kohler

Producent Model

N J

KDI 2504 TCR

Kapacitet

Liter

Boring

mm

2.482 88

Slaglængde

mm

102

Luftforsyning

Turboladet

Antal cylindre

4

Udledning

M

EU Stage V

Effekt

L K A

Bruttoeffekt

kW (hk)

48 (64) ved 2,200 omdr./m

54,5 (74) ved 2200 omdr./m

Nettoeffekt

kW (hk)

43.5

53

Drejningsmoment Maks. drejningsmoment

E O

D

F

G

B

300

TRANSMISSION

C

H

I

Maskinmodel

Nm

TM180

TM220

Maskinmodel

TM180

TM220

Type

Hydrostatisk

Fabrikat

Rexroth

Model

A6VM – 2-trins

A

Totalhøjde

mm

2460

2642

Model (40 km/t-tilvalg)

B

Totalbredde over dæk

mm

1736

1904

Lavt hastighedsområde:

km/t

Ikke relevant

C

Akselafstand

mm

2200

2205

Højt hastighedsområde

km/t

D

Frihøjde

mm

330

330

Maks. kørehastighed (ekstraudstyr)

km/t

E

Højde til top af bomleje

mm

1602

1667

A6VM – 3-trins 6 20

Ikke relevant

40

F

Hjulspor

mm

1396

1490

G

Aksel til skovlforkant

mm

2633

2558

Maskinmodel

H

Aksel til kontravægtens forside

mm

1268

1295

Type

Lige bjælke Dana Spicer

AKSLER

I

Totallængde

mm

6003

5998

Fabrikat

J

Aflæsningsrækkevidde

mm

1202

1136

Model

K

Læssehøjde

mm

3573

3636

Chassisvinkeludsving

TM180

TM220

111 grader

±10

L

Læssehøjde med vandret skovl

mm

4299

4362

m

Benhøjde

mm

4707

4772

N

Maksimal aflæsningsvinkel

grader

43

43

Maskinmodel

O

Tilbagetipvinkel ved transport

grader

41

41

Driftsbremse

Indvendige bremser i oliebad

Parkeringsbremse

Fjederbetjent hydraulisk udløst

Totallængde til forkant på kobling

mm

4885

4885

Indvendig radius

mm

2105

2090

Udvendig radius (dækkant)

mm

3955

4030

Udvendig radius (over skovl)

mm

4480

4755

grader

±40

±40

kg

5983

6495

Svingningsvinkel Køreklar vægt Forakselvægt

kg

2725

2632

Bagakselvægt

kg

3258

3863

Anvendte dæk til specifikation

340/80 R18

400/70 R20

Anvendt skovl til specifikation

0,8 m3 GP

0.9 m3 GP

Pin and Cone

Pin and Cone

Anvendt kobling til specifikationer

BREMSER TM180

TM220

STØJ OG VIBRATION TM180

TM220

LpA

76

77

±1 dB

Fastsat ifølge testmetoden defineret i ISO 6396 og den dynamiske testbetingelse defineret i 2000/14/EF.

Støjemission fra maskinen

LWA

104

104

±1 dB

Garanteret ækvivalent lydeffekt (udvendig støj) bestemt ifølge de dynamiske testbetingelser, der er defineret i 2000/14/EF.

Helkropsvibration

m/s2

0.66

0.65

±0,11 dB

Hånd-/armvibration

m/s2

<2,5

<2,5

Støj ved førerplads

Usikkerhed Målebetingelser

ISO 2631-1:1997 normaliseret til en 8 timers referenceperiode og baseret på en testcyklus, der består af læsning (jord).

Ikke relevant ISO 5349-2:2001 dynamiske testbetingelser.


SPECIFIKATIONER

TM180/TM220 TELESKOPGUMMIHJULSLÆSSER

PÅFYLDNINGSMÆNGDER

DÆKUDVALG – TM220

Maskinmodel

TM180

TM220

Hydrauliktank og transmission

Liter

70

Brændstoftank

Liter

80

Motoroliesump

Liter

11.2

Akselolie (for), inkl. nav

Liter

4.4

Akselolie (bagtil), inkl. nav

Liter

6.05

Størrelse

Type

Anvendelsesområde

Dunlop

405/70 R18

SPT9 EM

EM

-20

-12

Dunlop

335/80 R18

SPT9 MPT

EM

1

-89

HYDRAULIKSYSTEM Maskinmodel

TM180

Pumpetype

TM220 Enkelt gearpumpe

Maksimal effekt for pumpe Maksimalt tryk for pumpe

Totalhøjde (mm)

Bredde over dæk (mm)

Dunlop

365/70 R18

SPT9 MPT

EM

21

-55

Dunlop

405/70 R20

SPT9 MPT

EM

14

-11

Michelin

380/75 R20

XMCL

AG

0

-19

Michelin

400/70 R20

XMCL

AG

0

0

Michelin

420/75 R20

XMCL

AG

27

6

Michelin

340/80 R20

Bibload

AG/EM

-7

-59

l/min

64

89

Michelin

400/70 R20

Bibload

Ag/EM

-1

-9

bar

230

250

Nokian

340/80 R18

TRI 2

EM

-28

-69

Nokian

360/80 R20

TRI 2

EM

14

-55

Sekunder

6.2

4.3

Hydrauliske cyklustider Bomhævning

Dimensionsændringer

Producent

Bomsænkning

Sekunder

5.1

4.5

YDELSE FOR LÆSSER

Udskydning

Sekunder

5.3

3.6

Maskinmodel

Tilbagetrækning

Sekunder

4.4

2.9

Maksimum løftekapacitet til fuld højde med gafler

kg

1800

2200

Skovl ud

Sekunder

3.9

3.4

Løftekapacitet, fuld længde

kg

1100

1250

TM180

TM220

Skovl ind

Sekunder

4.1

2.8

Løftehøjde

mm

4534

4562

Arbejdsgang i alt

Sekunder

29.0

21.5

Maks. rækkevidde frem

mm

3107

3041

ELEKTRISK SYSTEM

Tippelast ved ligeud kørsel – gafler med 500 mm lastcenter

kg

2950

3250

Tippelast ved fuld drejning – gafler med 500 mm lastcenter

kg

2250

2750

Tippelast ved fuld drejning – gafler ved beregnet lastfaktor på 80 %

kg

1800

2200

Systemspænding

volt.

12

Tippelast ved fuld drejning – gafler ved beregnet lastfaktor på 60 %

kg

1350

1650

Generatoreffekt

Amperetimer

80

Brydekraft– tearout

kN

41.4

49.9

Batterikapacitet

Amperetimer

100

Maskinmodel

TM180

TM220

DÆKUDVALG – TM180 Producent Dunlop

Størrelse 335/80 R18

Type SPT9 EM

Anvendelsesområde EM

Dimensionsændringer Totalhøjde (mm)

Bredde over dæk (mm)

2

-25

Dunlop

365/70 R18

SPT9 EM

EM

-8

44

Dunlop

405/70 R18

SPT9 EM

EM

15

88

Dunlop

335/80 R20

SPT9 MPT

EM

28

-47

Michelin

340/80 R18

XMCL

AG

0

0

Michelin

340/80 R18

Bibload

AG/EM

2

-3

Michelin

400/70 R18

Bibload

AG/EM

2

96

Nokian

6

6

340/80 R18

TRI 2

EM

7

-13

Camso

12.5- 18

SLR4

EM

6

-25

Camso

12.5/80- 18

SLR4

EM

-9

-40

5

5

95°

95˚ 1.2m 80˚ 1.1m

4

2200kg

0.74m

70˚

4

0.32m

60˚

0m

1800kg

3

40°

1500kg

2

30˚

1100kg

30°

1250kg

0.5m

20˚

0.5m

1 10°

10˚

0

0

-2°

-2˚

-1 5

0m

50°

40˚

1250kg

1

-1

0.5m

1750kg

1500kg

2

1.0m

60°

2000kg

50˚

3

1.2m

80° 70°

4

3

2

1

0 Metres

5

4

3

2

1

0 Metres


SPECIFIKATIONER

TM180/TM220 TELESKOPGUMMIHJULSLÆSSER

STANDARD-/EKSTRAUDSTYR TM180

TM220

MOTOR OG KØLING

TM180

64 hk JCB-motor

X

ROPS/FOPS-sikkerhedsstruktur

74 hk JCB-motor

X

Lamineret skærm

Luftfilter af cyklontypen

• • •

• • • •

Bredkernet køler Nedlukning af motortomgang

Fuldt justerbart mekanisk sæde Sæde med luftaffjedring Kabinelys Tilt- og teleskopratstamme

TRANSMISSION / AKSLER

Visk og vask på for- og bagrude

Kørehastighed 20 km/t

• •

Kørehastighed 40 km/t

X

Transmissionsnykning på bremsepedal

• • • + + + +

Hydrostatisk transmission

Betjening af frem-/bakgear på joystick Indvendige skivebremser i oliebad Standard åbne differentialaksler Differentialespærreaksler Selvspærrende differentialeaksler Krybehastighed inkl. gashåndtag

• • + • • • + + + +

Varmeblæser med 3 hastigheder Aircondition Højreåbnet vindue med låsefunktion Indgangsdør i venstre side med dørlås bagtil Nedrulningsvindue i venstre side Betjening via enkeltgrebsjoystick Læssekontrolisolator Udvendige sidespejle Frontpersienne Ildslukker (kun UK) Ekstra opbevaringsboks

HYDRAULIKSYSTEM Servostyring Proportionelle betjeningsgreb til bom og udstyr Justerbar hydraulik med konstant flow Enkelt gearpumpe Ventil til prioritetsstyring Sikkerhedsventiler til slangebrud JCB Adaptive Load Control JCB Smooth Ride-system Biologisk nedbrydelig hydraulikolie

TM220

KABINE

Tagvisker

• • • • • • • + +

• • • • • • • + +

• • • + • • • • + • • + • • • • + + +

• • • + • • • • + • • + • • • • + + +

• • • • + + + + + • + + • + + + +

• • • • + + + + + • + + • + + + +

Leddelt styring Midterpivotudsving Plastkofangere for og bag Fast nederste trin Bugseringstræk Smørepistol og patron Rockinger-trækkrog Elektrisk system bagtil Hjælpekredsløb bagtil

Baklys Batteriisolator Blinklys Roterende advarselsblink Arbejdslys for og bag (halogen) Arbejdslys på bom (halogen) Sæt med dobbelt baklys Sæt med tågebaglygte LiveLink Telematics LED-arbejdslys LED-arbejdslys på bom 12 V-strømstik i kabinen Motorvarmer (230 V) Startspærre med nøgle Startspærre med tastatur Radiohøjttalerinstallation

TM220

• • • • • + + + +

• • • • • + + + +

• • + + + •

• • + + + •

LÆSSER Centermonteret teleskopbom med ét trin Parallelløft Pin and Cone-slæde Eurohitch JCB kompakt udstyrsmontering Elektrisk hurtigskift-pin-isolering i kabinen

ELSYSTEM Kørelys for og bag

TM180 CHASSIS OG KARROSSERI

VALGFRI

• +

IKKE TILGÆNGELIG

X

STANDARD

NB. Regionale variationer kan gælde for standardudstyr og ekstraudstyr.


ÉN VIRKSOMHED – OVER 300 MASKINER.

Din nærmeste JCB-forhandler

Teleskopgummihjulslæsser TM180/TM220 Bruttoeffekt: TM180 48 kW/64 hk, TM220 54,5 kW/74 hk Nyttelast: TM180 1.800 kg, TM220 2.200 kg Løftehøjde: TM180 4.534 mm, TM220 4.603 mm

JCB Sales Limited, Rocester, Staffordshire, U.K. ST14 5JP. Tlf:+44 (0)1889 590312 E-mail: salesinfo@jcb.com Download de nyeste oplysninger om denne produktserie på: www.jcb.com facebook.com/JCBAg

9999/6087 da-DK 08/19 Udgave 1

@JCBAgriculture

JCBAgriculture

youtube.com/JCBAgriculture

©2014 JCB Sales. Alle rettigheder forbeholdes. Ingen del af denne publikation må gengives, lagres i et opbevaringssystem eller overføres i anden form eller på andre måder, f.eks. elektronisk, mekanisk, via fotokopiering eller på anden vis, uden forudgående tilladelse fra JCB Sales. Alle henvisninger i denne publikation til køreklar vægt, størrelse, kapacitet og andre ydelsesmål er udelukkende angivet til vejledning og kan afvige afhængigt af de præcise specifikationer for maskinen. De bør derfor ikke ligge til grund for en konkret anvendelse. Vejledning og rådgivning bør altid indhentes hos din JCB-forhandler. JCB forbeholder sig retten til uden varsel at ændre specifikationer. De viste illustrationer og specifikationer kan indeholde ekstraudstyr og tilbehør. Alle billeder er korrekte på trykketidspunktet. JCB's logo er et registreret varemærke tilhørende J C Bamford Excavators Ltd.

www.carbonbalancedpaper.com unique print number

Profile for BRB.dk

JCB Teleskopgummihjulslæsser TM180/TM220  

JCB Teleskopgummihjulslæsser TM180/TM220  

Profile for brb2013