Page 1

Traktorer

Hovedkatalog 2015/2016

Redskaper


Kjære kunde 26. - 29. november 2015

Velkommen til Hovedkatalogen 2015/2016! Det er en glede og igjen kunne presentere en ny maskinkatalog for 2015/2016. Katalogen i år inneholder mange nye produkter og modeller vi har stor tro på vil bli en suksess på det norske markedet. Tradisjoner er viktig og om ikke mange år har familieselskapet HCP vært representert i Danmark i 150 år og har med det bevist at de kan takle både gode og dårlige tider.

HCP Nordic HCP er en familievirksomhet etablert i 1870! HCP Nordic importerer selvgående maskiner og redskaper fra anerkjente produsenter til landbruks- og parksektoren og distribuerer til hele det nordiske markedet - Danmark, Norge, Sverige og Finland.

Året 2015 er et viktig år når det gjelder vår største leverandør SDF. De har utviklet mange nye modeller som vi har lansert, og som vi gjerne vil se flere av på Norske jorder, veier eller i skogen. Vi ser frem til årets store messe Agroteknikk på Lillestrøm i november. Der får vi en stor mulighet å vise frem våre moderne traktor. Vår traktorleverandør Zetor har også kommet med spennende nyheter, både en liten Major og store Forterra HD. Disse nye modellene vil bli vist på høstens utstillinger i Norge. Grasshøsting er en krevende jobb i Norge, spesielt under vekslende værforhold. Flere og flere velger av den grunn kvalitetsmaskiner fra Krone. Noe som gleder oss veldig er at Krone er i førersetet når det gjelder ny teknologi og helt nye produkter som ikke tidligere har vært laget. Som et eksempel er det solgt Krone Ultima i Norge. Krone Ultima er en “non-stop” rundballepresse. Pressa har alt fått gullmedalje på Agritechnica i Tyskland som en av de største Landbruksmessene i verden. Det gleder oss også at Krone forsetter sin store vekst i Norge. Utover våre største leverandører kan vi presentere flere produkter, blant annet og ikke minst våre fullfòrvogner fra RMH. Vi setter også stor pris på utviklingen av vårt forhandlernett. Vi kan dette året presentere flere nye forhandlere og vi er nå representert i hele Norge. Det er ikke dermed sagt vi ikke skal ha flere, da det fortsatt finnes muligheter med noe fortetning. Våre forhandlere er kjernen i det hele da HCP selger alle sine produkter via lokale forhandlere over hele landet. Se baksiden av katalogen for en oversikt over alle våre forhandlere. Katalogen som du nå leser er laget i samarbeid med HCP Ringen SA. Les mer om HCP Ringen på neste side. Samarbeidet mellom HCP Norge AS og HCP Ringen SA gjør oss til en komplett maskinleverandør til den Norske Bonden. Innhøsting står for tur og vårt serviceapparat er klare for å gi alle våre kunder en god oppfølging. Lykke til!

Lars Wear Daglig leder HCP Norge as 2

HCP Nordic kjenner de regionale forskjellene og arbeider deretter. Vårt klargjøringssenter tilpasser traktorer, redskaper, treskere og parkmaskiner etter kundens ønsker. Hver for seg er markedene i de nordiske landene relativt små, men samlet sett blir det et stort marked. Dette gjør at konseptet HCP Nordic er en attraktiv importør og leverandør for mange anerkjente varemerker som bindeleddet samlet til de nordiske land. Mange sentrale funksjoner er samlet i Danmark hos HCP Nordic, blant annet delelager og innkjøp. Lokalt i hvert land er det administrasjon som jobber med logistikk, dele-, salgs- og servicesupport. I HCP Norge jobber det 9 personer med omsetning i 2011 på 186 mill NOK. Det er vårt mål å ekspandere og styrke vår posisjon i markedet sammen med våre forhandlere og leverandører, og ha tilfredse kunder.


HCPringen har nå eksistert i over tre år og har sikret avtaler med 30 kvalitetsleverandører, hvorav de fleste er representert i denne katalogen. Flere og flere landbruksprodukter selges i dag gjennom annonser på finn.no og andre nettmedia. HCPringens medlemmer annonserer også mange av sine produkter på nett, men ved å kjøpe av din lokale HCP-forhandler sikrer du den beste service på de produktene du kjøper. Alle HCP-forhandlere har velutstyrte verksteder med kvalifiserte landbruksmekanikere.

Westbjørn Thor 300F Nordens største!

I 2013 lanserte Ringen sitt eget varemerke HCP Agroline. Under dette merket selger vi stadig flere kvalitetsprodukter til rimelig pris. I 2014 overtok vi importen av Westbjørn snøfresere og annet utstyr for veivedlikehold. De mest omsatte produktene er et stort utvalg av traktortilhengere fra Palmse, samt krokløfthengere og tungdumpere fra Pronar. De 24 medlemmene i HCPringen har 28 utsalgssteder over hele landet. HCPringen SA er HCP-forhandlernes innkjøps-organisasjon for landbruksredskap. Ringen eies av forhandlerne og skal sørge for kortest mulig vei fra produsent til lokal forhandler, og derved sikres også gode vilkår for sluttbruker.

Styret for HCPringen består i 2015 av Roy Solberg, Geir Emil Nordby, Sigurd Søberg og Roald Nomme, med sistnevnte som styreleder. www.hcpringen.no

Innhold Deutz-Fahr traktorer........................... 5 - 13

Sulky kunstgjødselspredere......................41

Pronar krokløfthengere og maskintralle....58

Lamborghini traktorer....................... 14 - 15

Agrex fullgjødselspredere.........................41

Pronar dumperhengere.............................59

SAME traktorer.........................................15

Dal-Bo redskapsprogram.................. 42 - 45

Pronar vikeploger......................................59

Zetor traktorer................................... 16 - 19

Hardi åkersprøyter....................................46

HMV hurtigkobling og gjødselutstyr..........60

Ettermarked...................................... 20 - 21

Emy Elenfer beitepussere.........................47

Espegard vedtilbehør................................61

Krone grasutstyr............................... 22 - 29

Redskaper fra ÅLØ...................................47

HCP Agroline planeringsskjær..................62

RMH fullfôrblandere.......................... 30 - 31

Pichon gjødselutstyr......................... 48 - 49

HCP Agroline redskaper...........................63

Tanco runballedeler...................................32

PS gjødselutstyr........................................49

Tommen Gram pakketilbehør....................64

Bad Boy gårdsklipper...............................32

Ørum gjødselutstyr...................................50

Byberg hydrauliske toppstag....................64

Iseki kompakttraktorer...................... 33 - 35

Jeantil ballekuttere....................................51

Lilleseth kjettinger.....................................65

Palms skogsvogner.......................... 36 - 37

Palmse hengere................................ 52 - 54

Trygg kjettinger.........................................65

Tellefsdal traktorkjettinger.........................38

Palmse krandumper..................................55

Europeiske kvalitetsprodukter!..................66

BGU ved- og skogsmaskiner....................39

Triangel hurtigkobling................................55

Utstyr, rekvisita og deler fra Grene............67

Agrolux ploger..........................................40

Westbjørn snøutstyr.......................... 56 - 57

Alle priser er veiledende og gjelder pr. 01.05.2015. Alle priser er ekskl. mva. Frakt/montering kan komme i tillegg. Forbehold om prisjusteringer. Forbehold om modell-/spesifikasjonsendringer og eventuelle trykkfeil i katalogen. Avbildede modeller kan avvike fra standard modell. 3


Nytt Deutz-Fahr land Nytt Deutz-Fahr SDF bygger 125.000 m2 Deutz-Fahr land i Lauingen, Tyskland til €75 millioner. Dette prosjektet skal i tillegg til ny fabrikk som skal ha kapasitet til å bygge 8.000 traktorer opp til 440 hk i året, også inneholde lokaliteter

Agrotron TTV7250

land

for testing av traktorer, kurslokaler og museum for besøkende. Planen er å ha fabrikken i gang i løpet av 2016. HCP og våre forhandlerer gleder oss til å ta med kunder til ny fabrikk!

Lambo Nitro

Agrotron TTV9940

Årets traktor 3 år på rad! SDF har knyttet til seg Giugiaro Design som et ledd i utvikling av sine produkter. Dette har ført til at SDF produkter ikke bare er teknologisk i førersetet men tilbyr også et design som markedet legger merke til og setter pris på. De siste 3 årene har SDF vunnet anerkjente priser i Europa!

HCP Finans er et samarbeide mellom HCP Nordic, flere av våre leverandører og De Lage Landen Finans om finansiering av maskiner. Målet er å skreddersy gode finansieringsløsninger på maskiner som våre kunder ønsker. Ta kontakt med våre forhandlere for tilbud på en maskin med finansiering – de kan gi deg tilbud på få minutter – også på brukte maskiner!

4

HCP Total er våre forhandleres totaltilbud til deg som kunde. Her gjelder totalløsning som inkluderer finansiering, utvidet garantiordning og serviceavtale på produktet du kjøper. Dette vil gi deg mer trygghet og forutsigbarhet på dine kostnader når investeringen skal gjøres. Ta kontakt i dag!

Finn din forhandler på www.hcpetersen.no


Deutz-Fahr Agrolux Agrolux Deutz-Fahr Toppselger i sitt segment!

De første Agrolux 310 fra SDF`s produktprogram ble levert våren 2013. En praktisk, rimelig og enkel modell uten mye elektronikk er ønsket av mange traktoreiere. Agrolux tilfredstiller alle behov kundene i dette segmentet krever av utstyr. Agrolux kan leveres i 3 størrelser på 62, 72 og 75 hk, men det er Agrolux 310 på 62 hk som lagerføres.

Kampanje! Kampanje Agrolux 310

Veil. kampanjepris med førerhytte fra kr.

280.000,-

Leasing pr. mnd. fra

26. - 29. november 2015

4.014,-

60 mnd / 20% forskudd

• 40 km/t • 15/15 girkasse med krypegir • Mekanisk vendegir • Komplett 3 pkt oppheng • 2 doble hydr.uttak

• 540 og 540E PTO • Tilhengerkrok • Skivebremser i framaksel • Med eller uten førerhytte

Kampanje! Kampanje

Kan leveres med Stoll FE750P laster Veil. kampanje fra kr.

59.900,-

Finn din forhandler på www.hcpetersen.no

5


Deutz-Fahr AgroplusAgroplus Deutz-Fahr Overlegen sikt!

Agroplus serien leveres fra 62 til 95 hk og er en allsidig kompakttraktor med et svært bredt utvalg av modeller og utstyr. Agroplus kan også leveres som smalsporet med total minstebredde på 122 cm. Dette er traktoren for de som bl.a driver med produksjon innen frukt- og grøntsektoren, og for de som trenger en traktor med veldig kompakte mål med mye krefter og utstyr. Vi skreddersyr traktor etter dine ønsker!

Kampanje! Kampanje Agroplus 410 Syncro Veil. kampanjepris fra kr.

329.000,-

Leasing pr. mnd. fra

4.716,-

60 mnd / 20% forskudd

Syncro utstyr:

Valgbart utstyr:

• 40 km/t • 30/15 gir inkl. kryp • 3 doble hydr.uttak • PTO 540/540E • Sidemontert eksos • Skivebremser på alle hjul • El.betjent 4WD • 100% sperre • Dekk 360/70-20 og 420/70-30

• Kløtsjfritt vendegir • 3 forskjellige transmisjoner • El.betjening av 3pkt hydr. • 3 PTO hastigheter • Hydraulisk hengerbrems • Aircondition • Framskjermer • Luftavfjæret sete • Glasstak • Front hydraulikk m/PTO

Kløtsjfritt vendegir med Sense Clutch og høyreplassert Stoll lasterspak

Kampanje! Kampanje

STOLL FE750P laster Ferdig montert veil. kampanjepris kr.

59.000,-

6

Stop and Go er en funksjon som følger med kløtsjfritt vendegir. Ved aktivisering kan man stoppe traktoren kun ved å trykke inn bremsepedalen. Når den slippes vil traktoren kjøre videre.

Finn din forhandler på www.hcpetersen.no

Høyre sidepanel med betjeningsspaker.


Deutz-Fahr 5-serie C5-serie Deutz-Fahr

C

Sterk nykommer!

Kampanje! Kampanje 5-serie C

Veil. kampanjepris fra kr.

399.000,-

Leasing pr. mnd. fra

26. - 29. november 2015

5.720,-

60 mnd / 20% forskudd

Nye Deutz-Fahr Agrotron 5C serien er en driftsikker, fleksibel og økonomisk allround traktor. Med kompakte ytre mål og et nytt romslig, komfortabelt førerhus er den klar for alle oppgaver en traktor kan brukes til. Du kan få den levert enkel og grei med mekanisk vendegir om du synes det er nok, men det er mange girkassevarianter opp til den mest komfortable med kløtsjfritt vendegir og 3 Powershift. Spesialfunksjoner som SDD styring og 60 liter ECO hydraulikkpumpe er ekstrautstyr. For frontlasterkjøring er dette utstyr du må ha med!

5090C Maks hk / antall sylindre Girkasse PTO hastigheter 3ptk betjening

89/4

5100C

5110C

99/4

110/4

10/10, 20/20 eller 30/30

5120C 118/4 20/20 eller 30/30

540/540E eller 540/540E/1000/1000E EHR (elektrisk)

Finn din forhandler på www.hcpetersen.no

7


Deutz-Fahr 5-serie Deutz-Fahr

5-serie

Elegant og moderne!

NYHET! Nyhet

Kampanje! Kampanje Agrotron 5110 DT

Kampanjemodell med mye utstyr til en svært god pris. Ta kontakt nå for et tilbud!

Deutz-Fahr 5-serie har markedets mest attraktive og moderne design med en eleganse og kraft som tar pusten fra kundene! Vi kan tilby 4 modeller fra 100 til 130 hk med et uttall av muligheter av utstyr og spesialutstyr som er spesialtilpasset for norske forhold.

Alle leveres med hydraulisk vendegir med Sense Clutch og On/Off håndbrems, og du kan velge med eller uten 3 trinns Powershiftkasse eller om du vil ha traktoren i trinnløs versjon (TTV).

Hytta er utviklet for å gi føreren et rolig og komfortabelt miljø hvor betjeninger er logisk og lett tilgjengelige. Design og funksjonalitet følger hverandre inn til minste detaljer. Til høyre vises TTV versjon.

8

Finn din forhandler på www.hcpetersen.no


Spesialfunksjoner: Dette er den ideelle lastertraktor. Du kan bestille med ECO hydraulikkpumpe og SDD styring. Ved aktivering av disse funksjoner vil du få maks oljemengde til laster ved 1600 omdr og når du svinger vil du kun bruke 2,2 runde på rattet fra fullt svingutslag fra en side til den andre.

Dette gir effektivitet og komfort ved lasterkjøring. I tillegg er utsikten fra førerplass ekstrem god, og du kan bruke orginalmontert joystick for lasterbetjening om du velger elektriske hydraulikkuttak!

Den beste trinnløse fra 99 til 127 HK? TTV modellene av Deutz-Fhar 5 serie har blitt svært godt mottatt i markedet. Smidig, oversiktlig, sterk og komfort i høysetet. Vår påstand er at om du tenker å kjøpe en traktor i denne klassen må du prøve denne!

Noe utstyr du kan velge: • Mekaniske eller elektriske ventiler • Avfjæret førerhytte • Avfjæret framaksel • 40 eller 50 km/t • SDD styring • 90 liter hydraulikkpumpe • Trailer Stretch

5100 Maks hk / antall sylindre Girkasse Hydraulikkpumpe 3pkt betjening

99/4

5110

5120

5113

104/4

118/4

127/4

10/10, 20/20, 30/30, 60/60 eller trinnløs (TTV) 60 liter, 60 liter ECO eller 90 liter EHR (elektrisk)

Framakselfjæring

Valgbart

Hyttefjæring

Valgbart

SDD styring

Valgbart

Finn din forhandler på www.hcpetersen.no

9


Deutz-Fahr 6-serie Deutz-Fahr

6-serie

Stil og kapasitet!

Modellbetegnelsene til de 4 sylindrede modeller har et .4 i slutten av modellnummeret. Vi tilbyr mange forskjellige utstyrsvarianter, tekniske spesifikasjoner, interiør og design. De leveres i Classic, Standard, P eller TTV (trinnløs) versjon.

6-serie P modell med Powershift girkasse og armlenekontroll.

Nye S-Class2 CAB gjør abeidsdagen trivelig og komfortabel.

10

De gamle Agrotron modellene fra Deutz-Fahr vil nå bli erstattet av nye 6-serien. Leveres i både 4 og 6 sylindrede utgaver med Deutz Tier4i motorer fra 118 til 193 hk. Traktoren er bygget i samme stil og design som 7-serien - Tractor of the year 2013!

Finn din forhandler på www.hcpetersen.no


Deutz-Fahr C-Shift Deutz-Fahr

C-Shift

Full PowerShift!

C-shift

NYHET! Nyhet

Agrotron 6 serie har nå kommet med ny girkassebetjening. Girstangen er nå fjernet og er erstattet med en ny joystick på armlenet, med knappebetjening av alle gir. Utforming av joystick er fornyet og girene er elektrohydraulisk betjent. Autofunksjoner mellom girene kan velges i skjermen etter behov.

Modell

6120.4

6130.4

6140.4

6150.4

6160.4

6140

6150

6160

6180

6190

6210

Maks HK (ECE R 120)/antall sylindre

118/4

128/4

135/4

149/4

166/4

144/6

149/6

166/6

175/6

193/6

209/6

Transmisjonsalternativer

32x32, 48x48 (m/krypegir) eller trinnløs (TTV)

24x24, 40x40 (m/krypegir) eller trinnløs (TTV)

24x24 eller 40x40 (m/kryp)

24x24, 40x40 (m/krypegir) eller trinnløs (TTV)

C-shift

C-shift Høyde, cm Akselavstand, cm

294 242

299 265

Finn din forhandler på www.hcpetersen.no

277

11


Deutz-Fahr TTV 6 og 6-serie 7-serie Deutz-Fahr

Best på design!

De nye TTV 6 og 7-serie Agrotron er et resultat av seneste teknologi utført av Deutz-Fahr for å tilfredstille brukerbehov og førerkomfort samtidig som drivstofforbruket holdes nede. Kan leveres med fabrikkmontert GPS - Agrosky.

Kampanje! Kampanje Agrotron 6130 TTV Kampanjemodell med mye utstyr til en svært god pris. Ta kontakt nå for et tilbud!

Trailer Stretch Bryter for aktivisering for nedbremsing av henger/redskap i arbeid uten at man kopler ut den trinnløse transmisjonen. Dette gir sikrere kjøring og unngår en eventuell “saksing” av henger/redskap. Et unikt verktøy!

Deutz Tier4i motorer: Denne serie Deutz motorer er utstyrt med SCR teknologi gir enda mer kraft, effektivitet og mer miljøvennlig enn tidligere. Alle Deutz Tier 4i motorer, med 4 eller 6 sylindre, har 4 ventiler pr sylinder, turboladet med intercooler og wastgate ventil, integrert

12

elektronisk kontroll av Deutz Common rail insprøytning og SCR eksos rensing med AdBlue. Dette gir en fomidabel pakke av teknologi som gir de beste forutsteninger. Her er det ingen kompromiss på tvers av interesser med miljø, effekt og forbruk.

Finn din forhandler på www.hcpetersen.no


Stortraktorer fra Deutz-Fahr Stortraktorer 7, 9 og 11 serie fra Deutz-Fahr er vårt tilbud fra 210 til 440 hester. Traktorene er utstyrt med trinnløse transmisjoner fra ZF, motor fra Deutz AG, design

fra Giugiaro Design og Maxi Vison Cab gjør disse modeller til de beste arbeidsplasser!

Finn din forhandler på www.hcpetersen.no

13


Lamborghini Liten RSogLiten ogsterk! sterk! Lamborghini RS serien fra SDF tar hånd om kundene som trenger en smal traktor med masse krefter, som også skal brukes til mer universalt arbeid. I Norge er dette førstevalget til fruktprodusenter!

• Opp til 110 hk • Totalbredde fra 116 cm • 3 trinns hurtiggir med Stop and Go • 45 gir inkl krypegir • Kløtsjfritt vendegir • Firehjulsbrems i oljebad

Lamborghini DetaljerNITRO i særklasse! Detaljer i særklasse! Lamborghini Nitro leveres i mange utførelser med et hav av utstyrsmuligheter. Girkasser fra mekanisk eller kløstjfritt vendegir, 2 eller 3 trinns powershift eller trinnløs utgave. Forskjellige hydraulikksystem opptil 90 liters pumpe og betjening elektrisk eller mekanisk. Andre komfortløsninger er mulig med avfjæring på både hytte og framaksel, SDD styring og klimaanlegg.

26. - 29. november 2015

14

Finn din forhandler på www.hcpetersen.no


Lamborghini R1 Lettvekteren! Lettvekteren R1 modellen er traktor hvor de faktiske forhold under bruk er begrensede eller krever en liten lett traktor. R1 er et godt verktøy for å gjøre lettere arbeid og transport. Kan leveres med Stoll FC350 frontlaster. • 39, 43 eller 51 hk • 12/12 girkasse • Fronthydraulikk med PTO • Aircondition

SAMESkapt traktorerSkapt forfor hardthardt arbeid!

• Høyde fra 2,26 • Store dører gir god plass • Egenvekt fra 1250 kg

arbeid!

SAME Explorer3 105DT • 4 syl, 102 hk SDF motor • Kløtsjfritt vendegir med 2 Powershift • Stillbar førlighet på vendegir - Sense Clutch • 40/40 girkasse med 40KM/t • Integrert skivebremser i framaksel • 5300 kg løfteevne

De fleste SDF modeller som er omtalt i denne katalog kan leveres i Deutz-Fahr, Lamborghini og SAME innpakking.

Finn din forhandler på www.hcpetersen.no

15


Mer enn duenn forventer! Mer du forventer!

Den første serieproduserte Zetor, Z25 ble lansert i 1946 og ble fra starten av en stor suksess både i hjemlandet, men også i mange andre europeiske land. Zetorfabrikken og deres organisasjon har gjennomgått store omstruktureringer siden starten, fra å være et helt lite samfunn, til nå kun å konsentrere seg om å produsere traktorer. De største forandringer har skjedd de siste 10 årene, hvor fabrikken har gått over fra å være eid av den tsjekkiske stat, til å bli privat eid av HTC Holding. I dag selges det Zetor i 43 land fordelt over 5 kontinenter og har solgt over 1,1 millioner traktorer siden 1946.

Den første Zetor kom til Norge allerede på 50 tallet. Fabrikkens statistikker begynner først i 1961 og fra dette året til og med 2012 er det blitt eksportert ca 17000 Zetor traktorer til Norge. Motokov Norge AS hadde importen av Zetor frem til mars 2003, da etablerte HC Petersen Norge AS seg i Norge og tok over Zetoragenturet.

Zetor med nyttbesøkssenter besøkssenter! Moderne Sommeren 2013 var det invitert til fest i Brno, hvor den tjekkiske traktorprodusenten Zetor har sitt hovedsete. Anledningen var åpningen av et nytt og topp moderne besøkssenter, hvor man i fremtiden ønsker gjester, forhandlere, kunder og turister velkommen. Zetor har investert 7 millioner NOK i senteret. Fakta: • Zetor Gallery, Trenkova 111, Brno • 1.200 m2 • Skiftende utstillinger • Åpningstid kl. 10-18 alle hverdager • Åpent for turister

16

Finn din forhandler på www.hcpetersen.no


Zetor Majorfor Mer

pengene

Ny Zetor som gir enda mer for pengene!

Kampanje! Kampanje Zetor Major 80 Veil. kampanjepris fra kr.

269.000,-

Leasing pr. mnd. fra

3.856,-

60 mnd / 20% forskudd

Zetor Major er en sprek liten råtass med enkel teknologi innpakket i et moderne design. Traktoren har en mekanisk synkronisert vendegirgirkasse med 12+12 gir. Den er utstyrt for å takle alle arbeidsoppgaver i sin størrelse

med 2 PTO hastigheter og 2 doble uttak bak. Major har et behagelig og fint arbeidsmiljø med god plass og passasjersete som standard. Kan leveres med egen laster produsert av Trima/Ålø.

60

80

Tier IIIB TCD 2,9L4 motor, hk

61

75

Dreiemoment, nm

224

300

Girkasse med mekanisk vendegir

12/12

Høyde, cm

258

Vekt, kg

3300

Finn din forhandler på www.hcpetersen.no

17


Zetor Proxima Arbeidsjern

med laster!

Velkjente kampanjemodeller!

Zetor Proxima Zetor Proxima er den enkleste modellen og leveres i 65, 78, 89 og 97 hk. • Mekanisk vendegirkasse med 12+12 gir • Luftkompressor • Oppvippbart panser gir lett vedlikehold • Komfortabel og stor hytte

Topp komfort for både fører og passasjer.

Zetor Proxima Power Zetor Proxima Power er den nye bestselgeren for Zetor i Norge. Proxima Power selges i 89, 97, 108 og 117 hk. • Kløtsjfritt vendegir • El.hydr innkopling av PTO, 4WD og sperre • 24+24 gir

18

• 3 trinns hurtiggir • Valgbar forsinker ved innkopling av PTO Betjeningspaker på høyre side sitter fint til.

Finn din forhandler på www.hcpetersen.no


Zetor RåForterra kraft HDfor

pengene!

Rå kraft for pengene!

Forterra kan leveres i 3 utgaver, Forterra, Forterra HSX og Forterra HD fra 96 til 147 hk. Zetor Forterra modellene er stortraktoren som gir de hester som du kjøper. De leveres med forskjellige utstyrsnivåer og transmisjoner.

Forterra HD som er toppversjonen kan leveres med elektriske utvendige ventiler, armlenebetjening og fjærende framaksel. Skal du ha ekte power for pengene så prøv en Zetor Forterra.

NYHET! Nyhet

Førerplass Forterra HD

Effekt, hk

Høyre sidekonsoll med armlenebetjening

100

110

120

130

140

150

96

106

117

127

136

147

Girkasse

24/18 eller 30/30

30/30

Hurtiggir

0/3

3

Hydraulikkpumpe, l

70

Finn din forhandler på www.hcpetersen.no

70/85

85

19


Zetor originaldeler! Zetor originaldeler!

Din lokale Zetorforhandler skaffer deg deler raskt og rimelig!

Baklys

Dynamo

Oljefilter

Vannpumpe

80,-

2.047,-

134,-

1.463,-

Passer opp til 7745

Passer til 3321-7341 og Proxima 6421-8441

Passer til 9540-10540 alle Proxima og Fortrerra

Passer til 5011-7045 og 5211-7745

Tankdeksel m/l책s

Eksospotte

Kpl. Kobling

Dieselfilter

523,-

806,-

6.484,-

73,-

Passer til Proxima

Passer til Zetor 5011

Passer til 7540-10540

Passer til Proxima og Forterra modeller

Hydraulikkfilter

Starter

Veil. pris kr.

Veil. pris kr.

Frontlys Veil. pris kr.

775,Passer til 7540-10540

Veil. pris kr.

Veil. pris kr.

Speil med varme Veil. pris kr.

584,-

Speil uten varme Veil. pris kr.

314,-

Passer til Proxima og Forterra modller

Veil. pris kr.

Veil. pris kr.

Veil. pris kr.

Veil. pris kr.

Veil. pris kr.

694,-

2.756,-

Passer til 6441-8441 og 95-95 Proxima modeller

Passer til Standard og Stjernelinje

Finn din forhandler p책 www.hcpetersen.no eller ring 32 20 10 60 20

Veil. pris kr.

Finn din forhandler p책 www.hcpetersen.no


Deler fra HCP! Ettermarded! Originale deler og service er sikrest. Din lokale HCP forhandler kjenner din HCP maskin best. Den lokale forhandleren har utdannede mekanikere som jevnlig oppdateres på servicekurs. Din forhandler har nødvendig tilgang på spesial- og diagnoseverktøy som kreves for dagens tekniske avanserte maskiner.

På samme måten som du stoler på originalmaskinen, anbefaler vi at du bruker originale deler. Kun originaldeler er godkjent av våre leverandørers høye kvalitetsog sikkerhetsstandarder. Originaldeler og riktige oljer er en selvfølgelighet i forhold til garantier. Samtidig sikrer dette korrekt funksjon og færre problemer. HCP fører alle deler og spesialoljer for din maskin.

Delelageret til HCP Nordic er lokalisert sammen med hovedkontoret i Grindsted, ikke langt fra Billund flyplass. Her fraktes deler ut til alle forhandlere i de nordiske land over natt når det er påkrevet. God og sikker delehåndtering i nye moderne lokaler gir deg god service.

HCP Nordic har sitt eget klargjøringssenter, hvor alle nye maskiner kontrolleres før levering til forhandlere og deres kunder. Her testes motorer, teknikk og andre vitale funksjoner. Dermed sikres en optimal kvalitet og alle kunder kan være trygge på at nye maskiner fra HCP lever opp til forventningene fra første dag.

Finn din forhandler på www.hcpetersen.no

21


Innovasjon, kompetanse og kundefokus Innovasjon og kundefokus 26. - 29. november 2015

Krone produserer moderne høsteutstyr med de høyeste kvalitetskrav, til konkurransedyktige priser ved den lille landsbyen Spelle i Nord-Tyskland. Den riktige blandingen av innovasjon, kompetanse og kundefokus har gjort Krone til en av de markedsledende produsenter av grasmaskiner i Europa. Effektive landbruksmaskiner er helt nødvendig for å gjøre landbruket levedyktig. Krone er også en av verdens største trailer produsenter. Dette viser at spekteret og kvaliteten på Kroneprodukter er på topp både på landeveien og på jordet.

Planlegg din Krone investering og få gunstigst mulig pris for levering til 2016 sesongen. Vi selger også ut våre lagermodeller til gode priser. Ta kontakt nå!

Krone slåmaskiner Krone slåmaskiner Verdt hver Krone!

Last ned gratis

KRONE APP

for filmer og info! 22

Finn din forhandler på www.hcpetersen.no


• Arbeidsbredder fra 2,4 m til 10,1 m • Helsveiset slåttebjelke • Mekanisk drift - ingen reimer som slurer • Stengelbehandler hengslet v-tinner i stål i hele arbeidsbredden • Ekstra brede og herdede slitesko • Vedlikeholdsfri slåttebjelke • Hurtigskift av kniver er standard • SafeCut

Krone SafeCut løfter disken opp dersom den blir blokkert, dette eliminerer faren for å ødelegge diskene ved siden av. Resetting av disk gjøres raskt med ny splint.

Kompakt og smidig på vendeteigen.

Oversiktlig og enkel innstilling.

Store drev i drivlinjen overfører driften til små drev på disken. Dette gir høyere hastighet, større kapasitet og lavere effektbehov.

Et utvalg av våre modeller: Type innfesting

AM 243CV

EC 280CVQ

EC 3210CV

EC 3201CV

EC 9140CV

EC F320CV

3 punkt

3 punkt

Slep, senter

Slep, side

Butterfly

Front

Arbeidsbredde, m

2,4

2,8

3,2

3,2

9

3,2

Effektbehov, hk

60

70

80

80

150

80

Vekt, kg

740

1060

1940

2400

2540

1080

SafeCut

Nei

Standard

Standard

Standard

Standard

Standard

Hurtigskift kniver

Ja

Ja

Ja

Ja

Ja

Ja

Hydraulikk behov

1 ev

1 ev, 1 dv

1 ev, 1 dv

1 ev, 1 dv

2 ev

*

* Hydraulisk justering av marktrykk og utfolding av sideskjermer som ekstrautstyr

Se www.hcpetersen.no for andre modeller

Finn din forhandler på www.hcpetersen.no

23


Krone KW vendere Krone vendere

Verdt hver Krone!

Planlegg din Krone investering og få gunstigst mulig pris for levering til 2016 sesongen. Vi selger også ut våre lagermodeller til gode priser. • Arbeidsbredde fra 4,6 til 19 m • Kompakt innfestning til traktor • Rotorene er sikret med overbelastningskløtsj • Justerbar kastevinkel • Octolink drivknuter • Sentral innstilling av kantspredning • Autosentrering når maskin løftes ut av strengen • Vedlikeholdsfrie girbokser

Ta kontakt nå!

Et utvalg av våre modeller: KW 5.52/4x7

KW 8.82/8

KWT 8.82/8

KWT 11.22/10

3 punkt

3 punkt

Slep

Slep

Arbeidsbredde, m

5,5

8,8

8,8

10,95

Transportbredde, m

2,98

2,9

2,98

2,98

Type innfesting

Antall rotorer

24

4

8

8

10

Vekt, kg

680

1180

1480

1770

PTO hastighet

540

540

540

540

Effektbehov, hk

50

75

50

55

Finn din forhandler på www.hcpetersen.no

• Reduserer tørketiden med 50% • Sikrer god fôrkvalitet • Lett å stille inn • Ingen innblanding av jord og sporer i fôret


Krone Swadro strenglegger Swadro strenglegger

Verdt hver Krone!

KRONE Swadro 3 års garanti!

Standard: Elektrisk høyderegulering gir rask justering av høyden = et godt resultat.

Sammenleggbare rotorarmer i transportstilling.

• Arbeidsbredde fra 3,5 til 19 m • Unikt boggioppheng - følger bakken godt • Ideell plassering av rotorhjul • Overbelastningskløtsj sikrer rotorene

Dura Max kurvbane er vedlikeholdsfri.

• Vedlikeholdsfri girboks • Krone Jet effekt • Patentert Krone kurvbane - 3 års garanti!

Et utvalg av våre modeller: SWADRO 35

SWADRO 42

SWADRO 46

SWADRO 700

SWADRO 800

SWADRO 900

SWADRO 1400

3 punkt

3 punkt

3 punkt

Slep

Slep

Slep

Slep

Arbeidsbredde, m

3,5

4,2

4,6

6,8

6,8 - 7,6

7,6 - 8,8

11 - 13,5

Transportbredde, m

1,9

2,3

2,5

2,9

2,9

2,9

2,9

0,6 - 1,2

0,8 - 1,5

0,8 - 1,8

1,0

1,0 - 1,8

1,3 - 2,5

1,4 - 2,2

Type innfesting

Strengbredde, m Vekt, kg

532

640

665

1550

1700

2050

4600

PTO hastighet

540

540

540

540

540

540

540

Effektbehov, hk

31

50

50

35

50

55

80

Finn din forhandler på www.hcpetersen.no

25


Krone rundballepresser Krone rundballepresser Verdt hver Krone!

Markedets bredeste presseprogram! • Automatisk kjedesmøring • Isobus klargjort • Fungerer godt under alle forhold

• EasyFlow pick up Krone patent • Lite bevegelige deler • Servicevennlig 26. - 29. november 2015

Planlegg din Krone investering og få gunstigst mulig pris for levering til 2016 sesongen.

Kronepatent EasyFlow pick-up

26

Comprima leveres både som fastkammer og variabelt kammer i 8 forskjellige modeller.

Finn din forhandler på www.hcpetersen.no

Vi selger også ut våre lagermodeller til gode priser. Ta kontakt nå!


Comprima lønner seg og er den mest fleksible løsning på markedet! Comprima presser med unik EasyFlow pickup, overlegent innmater- og kuttesystem og Novogrip belte gir deg den beste kvalitet på ditt grovfòr. I tillegg gir våre F155 modeller deg felksibilitet i forhold til ballestrørrelse – se tabell.

Novogrip 3 års garanti / 30000 baller

Ballediamenter

Antall rundballer

Ferdig pakket fôr

Overflate med plast

1,25 m

100 stk

3

147 m

716 m2

1,30 m

93 stk

148 m3

702 m2

1,35 m

86 stk

148 m3

684 m2

1,40 m

80 stk

3

148 m

668 m2

1,45 m

74 stk

147 m3

649 m2

1,50 m

70 stk

148 m3

643 m2

Minst 30 % færre baller i optimale forhold regnet ut etter volum, men ikke tatt hensyn til større tetthet pga. bedre kutting og pakking av ball enn fastkammer presser. Opptil 10 % mindre kvadratmeter overflate å plastdekke pga. færre baller under optimale forhold.

Et utvalg av våre modeller: Pressesystem Ballestørrelse Lengde/Bredde/Høyde Antall kniver Pick up bredde, m Vekt, kg Effekbehov, hk

Bellima F125

Comprima F125 XC

Comprima F155 XC

Comprima V180 XC

Combipack 1250 MC

Combipack 1500 V MC

Comprima CF155 XC

Comprima CV150 XC

Fast

Fast

Semivariabelt

Vario

Kombi

Kombi/vario

Kombi/semiv.

Kombi/vario

1,2x1,2

1,25x1,2

1,25-1,5x1,2

1-1,8x1,2

1,25x1,2

1-1,5x1,2

1,25-1,5x1,2

1-1,5x1,2

3,7/2,25/2

4,7/2,6/2,7

4,7/2,6/3,2

5,3/2,6/3,2

6,5/2,8/2,6

7,4/2,9/2,9

6,6/2,9/3,4

7,3/2,9/31

0

17/26

17/26

17/26

17

17

17/26

17/26

1,4

2,15

2,15

2,15

1,98

1,98

2,15

2,15

1570

2900

3400

3600

4800

4800

5300

5700

34

50

55

55

60

70

70

70

Finn din forhandler på www.hcpetersen.no

27


Krone Big PackBig Krone

Pack

Allsidig og best!

Big Pack kan leveres med 9 i 1 Multibale system.

• Easy Flow Pick up • Luftrengjøring av knyttere • Lang og konisk kanal for best mulig balleform • Hoveddrivlinje overføring med drev – ingen kjeder eller brytebolter • VFS – variabelt forfyllingssystem gir alltid jevn innmating i kanalen • Dobbeltknyting

Krone vognervogner Krone

Skreddersøm til ditt behov!

• Modeller fra 25 m3 til 55m3 • Senket gulv i framkant for lavere løftehøyde på materialet • Høy bakkeklaring • Lavt effektbehov • EasyFlow pickup

Knivbrua svinges helt ut til siden for enklere tilgang ved service.

28

Finn din forhandler på www.hcpetersen.no

Halve knivbrua dras ut til hver side for lett adkomst.


Krone Big M Krone • 2 modeller 420 og 500 hk • Arbeidsbredde 9,7 m og 13,2 m • Hydrostatisk 4 wd

Big M

Selvgående slåmaskin!

• God oversikt fra hytta • Hydraulisk åpning av tverrskruene • Hydraulisk justering av kuttehøyden er mulig

• Hydraulisk justering av marktrykk på sidebjelkene • Hurtigskift av kniver • Vedlikeholdsfri slåttebjelke • SafeCut bruddsikring av alle disker

Planlegg din Krone investering og få gunstigst mulig pris for levering til 2016 sesongen. Vi selger også ut våre lagermodeller til gode priser. Ta kontakt nå!

Krone Big X Krone

Big X

Allsidig snitter!

• •

• Fra 500 - 1100 hk • Romslig og støysvak hytte • Hydrostatisk 4wd • Lavt dieselforbruk • Servicevennlig • Enestående kuttekvalitet • Varistream • 6 innmatingsruller

Finn din forhandler på www.hcpetersen.no

29


RMH stasjonær Kontroll

på fôringen!

Med kontroll på fôringen!

Planlegg ditt nye fjøs med RMH fullfôrblander

5Garanti års garanti! Kjøp din RMH med rustfritt stål blandekar og spesialsnegler

• Størrelser fra 8 m3 til 45 m3 • Blandekar med 6mm sider • 20mm massiv stålplate i bunnen • Valset blandekar • Overlappende spesialsnegler • Justerbare motkniver • Kniver av høykvalitetstål • Brede fôrluker • Valgfri plassering av lukene • Nøyaktig veiesystem • 2 trinns reduksjonsgir • Ekstremt lavt effektbehov • Rustfritt stål i blandekar med 5 års garanti

Spesialutviklet styringssystem basert på Big Dutchmans utforingssytem. Kompatibel med alle PLS styrte fôringsanlegg. Windowsbasert styring av alle funksjoner. Kan tilkobles nettbrett, smarttelefon etc.

Høye blandeskruer i karet gir god innblanding og luftig fôr.

30

Unike blandesnegler med god overlapping for hurtig blanding.

Finn din forhandler på www.hcpetersen.no


RMH vogner Bredde

og fleksibilitet!

Stor bredde og fleksibilitet!

Nøyaktig fôring - Høy fôrutnyttelse - Effektiv fôring

Fleksible vogner med muligheter for individuelle løsninger.

Balemix 8 er en rask, effektiv og prisgunstig rundballeriver også på frosne baller.

Slimfeeder • Kan kjøre alle steder med en bredde på bare 220 cm • Den kutter gress og halm ned i den optimale fiberlengde og blander perfekt med 2 overlappende snegler

Finn din forhandler på www.hcpetersen.no

31


Tanco rundballedeler Tanco rundballedeler Effektiv og renslig rundballehåndtering! Rundballedeleren klyper nett og plast fast samtidig som ballen blir delt i to. Systemet er ideelt for utfôring direkte på fôrbrettet, kløyve rundballer for raskere tining i fôrsentral eller fylling av fôrblander og fôrutlegger. Rundballedeleren håndterer høy, halm og silo - også i frossen tilstand. • Krever kun 3. funksjon på frontlasteren • Kan kompletteres med skuffe for å tilsette mask eller lignende i blanderen

Finn demofilm på www.hcpetersen.no

Bad Boy Zero Turn DenZero Bad Boy Turn ideelle gårdsklipperen! • Kraftig klippepanne • Swing away design • Godt dimensjonert hydraulikksystem gir lang levetid • Kraftige motorer med bensin, diesel eller propan • Bioklipp eller sideutkast

32

Finn din forhandler på www.hcpetersen.no


Iseki kompakttraktorer Japansk kvalitet!

Japansk kvalitet!

Iseki har siden 1926 utviklet og produsert smidige kompakttraktorer og effektive selvkjørende gressklippere.

Fleksible løsninger, liten svingradius og høyt utstyrsnivå gjør at Iseki er en høyt anerkjent og ettertraktet kompaktmaskin både for proffbrukeren og private.

NYHET! Nyhet

TJA serien NYHET! Vi lanserer nå den nye Iseki TJA serien med mange nye finesser som bl.a Bi.Speed som gir en meget liten svingradius. Denne serien leveres i 3 modeller fra 80-100 hk. • 80 - 90 - 100 hk • Power shuttle 36x36 • 40 km/t • 2/4 wd m Bi.Speed • Auto 4 wd bremser

Finn din forhandler på www.hcpetersen.no

• Aircondition • Original montert joystick • 3.300 kg løftekapasitet • 3.100 kg egenvekt

33


P A R K S N N BU

ISEKI TXG2 Basistrakto

ISEKI TM3265

37

r med hytte , 23 hk

Kam panje pr

is

Basistraktor med hytte, 25 hk

Kampanjepris

180.000,- 220.000,-

Utstyr inkl. i prisen

Utstyr inkl. i prisen

Fronthydr./PTO og A-ramme

Leie - 60 mnd* Leie - 36 mnd*

2.641,4.235,-

Fronthydr./PTO, A-ramme og joystick-betjening

Leie - 60 mnd* Leie - 36 mnd*

3.2276.305,-

Alle priser er eks mva og levering. Avbildet modeller kan være med ekstrautstyr *Kampanjeprisene gjelder et begrenset antall maskiner og så lenge lageret rekker.20 %

34

Finn din forhandler på www.hcpetersen.no


LI

G

! R E S I R P PTE

ETSVEN IDIT LI KV

LE A S I N G

Kam panjepris

64 9 0 ISEKI TG d hytte, 48 hk Basistraktor me s i r p e j n a p m Ka

Utstyr inkl. i prisen

Utstyr inkl. i prisen

ISEKI TH4365 Basistraktor med hytte,

37 hk

268.000,- 299.000,-

Fronthydr./PTO, A-ramme og joystick-betjening

Leie - 60 mnd* Leie - 36 mnd*

Fronthydr./PTO, A-ramme og joystick-betjening

3.9326.305,-

Leie - 60 mnd* Leie - 36 mnd*

4.3867.035,-

% forskudd, løpetid 36/60 mnd, restbetaling 10%. Krever kredittgodkjennelse

Finn din forhandler pĂĽ www.hcpetersen.no

35


Sterkest i skogen! Sterkest i skogen!

For ved og tømmer Palms 8 tonns vogn er en ekstremt smidig vogn med bredde fra 1,9 til 2,1 meter. Teleskopiske støtteben er naturligvis standard. Lastearealet er på 1,8 m3. Palms skogsvogner har gjennomgående høy kvalitet, og Palms mindre vogner er bygget med samme høye presisjon som de større.

Avtagbar kran/støtteben med 3-punktsfeste gir økt fleksibilitet. Kranen kan brukes til andre gjøremål på gården.

Støtteben og kran er sammenboltet til en enhet. Gir valgfrihet når man f.eks. må bytte til en større vogn.

Modell

Lavt tyngdepunkt på kranstamme. Øker stabiliteten på vognen og minsker veltefaren.

Bredt sortiment av vogner/kraner. Du finner alltid en kombinasjon som passer dine behov.

P400-6s

P530-8s

P640-8s

P695-9s

P840-15d

Kran

P400

P530

P640

P825

P840

Rekkevidde, m

4,00

5,30

6,40

8,25

8,40

Løftekraft ved maks rekkevidde eks. grip og rotator, kg

500

890

650

860

1100

XY 5/7

XY 5/7

XY 6/8

XY 6/8

XY 4/8

-

-

-

-

-

Ventilpakke, standard, XY 2+3, lit Ventilpakke standard, XY 4/8 El-On/off, lit

0,17

0,17

0,17

0,17

0,20

Standard

Standard

Standard

Standard

Standard

Vogn

6s

8s

8s

11s

15d

Lastekapasitet, 40 km/h, tonn

6

8

8

11

15

Hjul, standard

11,5-15,3

11,5-15,3

5700/3600

400-15,5

6400/4200

Veil. pris komplett vogn eks. mva. kr.

93.000,-

123.000,-

123.700,-

163.100,-

240.100,-

Grip, m

2

Teleskopstøtteben med 3-punktsfeste

36

Palms 11 tonns vogn er en ekstremt stabil vogn for den aktive skogseieren. Med en lastekapasitet på 2,3 -2,4 m3/11 tonn er det en overraskende smidig vogn med bredde på litt over 2 meter.

Finn din forhandler på www.hcpringen.no


Fra 8 til 14 tonn - Rekkevidde fra 4,7 til 8,4 meter

Boggien er klatrende og festet for å lettere komme over hindere. Lageret til boggien er samme som på kornhengerne, og gir god holdbarhet og livslengde. Lagerets totale bredde er nesten 300 mm.

Vi har også et bredt utvalg av 12-14 tonns vogner. Dette er vogner som passer for dem som virkelig jobber med sin skog. Den ekstremt kraftige konstruksjonen gjør at vognen er egnet i de tøffeste skogsmiljøer.

Palms vogn, 10 tonns, har en sentrumsbjelke på 200 x 200 x 8 mm. På 8 tonns vognen er den 160 x 160 x 8 mm. Vognene holder virkelig sine respektive spesifiserte belastninger. Sammenlign gjerne med andre leverandører.

1

En viktig detalj på kranen er løftebommens innfesting i kranstammen. Ved lasting fra et hellende underlag blir belastningskreftene veldig store der. Palms løsning er en bred innfesting med svært kraftig tapp. Sammenlign gjerne med andre leverandører.

2

3

Støttene på vognen er svært kraftige, 90 mm i diameter på 8-14 tonns vognene. Det gjør at Støttene beholder formen og tåler større påkjenninger. Svinghuset er kranens kjerne og viktigste detalj. Det bestemmer kranens holdbarhet, løftekapasitet og svingevne. Studer svinghuset nøye før du velger kran.

Modell

Løftekraft ved 4 meter, kg

Løftekraft ved full lengde, kg

P500

660

520

P530

850

640

P625

600

380

P670

780

460

P680

870

550

P700

1150

660

P840

1100

470

Løftekraften er beregnet på horisontal bom og forandres i forhold til vinkelen mot kranstamme. Kraften er eksklusiv grep og rotator.

Finn din forhandler på www.hcpringen.no

Stammen, svinghuset er 150 mm (1) og tennene er 20 mm. De fleste andre kraner har tannkranser på 130-140 mm. Tannstangens stempel er 80 resp. 90 mm (2). Alle Palms kraner har kulelager i bunnen (3) og bronsebøssning i øvre lagringen. Stammen er sveiset dobbelt og derfor ekstremt sterk. Svinghusets høyde, dvs. avstanden fra øvre til nedre lager er direkte avgjørende for hvor tung last kranen kan klare. Alle svinghus er oljefylte!

37


Tellefsdal traktorkjettinger Vår erfaring – din trygghet! Traktorkjettinger Unik kjørekomfort selv i høy fart Den originale lettkjettingen • Transport • Brøyting • Landbruk Spesialkjetting med tverrliggende gripeelement. Leveres i 5 mm.

NYHET! Nyhet

Nå er høyden på “gripeelementene” økt fra 5 til 6,5 mm, som vil gi et bedret grep, samtidig som det er mer stål og slite på.

Med dokumentert bedre grep! Traktorkjetting med firkantpigg Suksessen fortsetter, og vår Quatro-kjetting tar større og større markedsandeler». Det er ikke uten grunn at det kommer etterlikninger på markedet – men det finnes kun èn original.

Leveres i 7 og 9 mm tråd med firkantpigg.

Tellefsdal Kjetting har nesten 80 års erfaring fra produksjon og salg av hjulkjettinger for alle formål og er en del av Gunnebo Industrier, Traction systems – en av verdens ledende produsenter av kjetting.

Kontakt din forhandler for en kjettingprat! www.tellefsdalkjetting.no 38

Finn din forhandler på www.hcpringen.no


Effektiv vedproduksjon Effektiv vedproduksjon Tysk kvalitet!

BGU vinsjer

- for effektiv tømmerbehandling!

KSS 300 vedmaskin - med kløver (230V) og kjedesag

En prisgunstig kombinasjonsenhet der du kan bruke din egen kjedesag • Stokkekapasitet opp til 30 cm diameter • Kløvelengde opp til 45 cm • Drives av motor på 3KW/230 V/enfase/16A • Inkluderer utløpsrenne og innmatingsbord • Monteringssett for motorsag inkl. Veil. pris fra kr. 31.900,-

(motorsag ikke inkludert)

SMM 270 vedmaskin - moderne og kompakt!

FSW Vinsj 4,5 M

• Mekanisk med 4,5 t trekkraft • 70 m/8 mm ståltau inkludert Veil. pris fra kr. 19.500.-

FSW Vinsj 5,5 H

• Hydraulisk med 5,5 t trekkraft • 70 m/10 mm ståltau inkludert • Forberedt på radiostyring Veil. pris fra kr. 39.900.4 kanalers radiostyring veil. pris kr. 6.500,-

• Traktordrevet, med innebygget hydraulisk system • 3 punkts oppheng • Glideruller som støtte for stokkelengder opp til 3 m • Standard utstyrt med utløpsrenne for å fylle storsekk. Rennen kan foldes opp for lettere transport • 2-trinns ventil for større kløvehastighet • Standard sagblad med diameter 700 mm Veil. pris fra kr. 43.100,-

Finn din forhandler på www.hcpringen.no

39


Svenske kvalitetsploger Kvalitetsploger Agroluxplogen er utviklet for å gi et bra pløyeresultat, dessuten være letthåndterlig og ha en fornuftig driftsøkonomi. Vi har oppnådd dette ved å bruke moderne konstruksjonsteknikk. I tillegg finnes funksjonelle og gjennomtenkte detaljer ved å utnytte materialets egenskaper på en optimal måte.

Vår erfaring, din trygghet!

Alt dette bygger på generasjoners erfaring i å utvikle ploger. Dette plasserer Agrolux plogen i en klasse for seg. Kraftig dimensjonering og høykvalitetsmaterialer gir lang levetid!

Agrolux MRWT Variomat 3-4 skjærs, HRWT 5 skjærs og XRWT 6 skjærs Med hydraulisk variabel tiltbredde kan du utnytte Agrolux-plogen fullt ut. Med enkel manøvrering fra førerhuset kan du variere tiltbredden mens du jobber. Dette betyr at traktorens drakraft kan utnyttes optimalt etter rådende forhold. På stiv leire kan plogen dras sammen til en mindre arbeidsbredde. På lettere jorder kan den utnyttes full ut for makismal arbeidsbredde. Kiler, hinder og ujevnt terreng blir lettere og raskere å håndtere og et perfekt pløyeresultat kan oppnås. Hydraulisk tiltbredde tilbys på samtlige plogmodeller bortsett fra på den minste serien RT/S. Tiltbredden avhengiger av plogmodell, men på de største plogene er den fra 12” til 22”.

40

Finn din forhandler på www.hcpringen.no

Agrolux XRWT med forplog.


Sulky kunstgjødselspredere Sulky kunstgjødselspreder Importeres av:

Sulky er i verdens elitedivisjon når det gjelder utvikling, innovasjon og produksjon av kunstgjødselspredere. Skånsom mot gjødsla, enkel å stille, nøyaktig og akkurat så avansert du kan ønske deg. Spredebredder fra 9–50 meter. Ingen over og ingen ved siden av Sulky. Tenk nøyaktighet, økonomi og miljø!

Kampanje! Kampanje Sulky X24

Veil. kampanjepris fra kr.

43.500,-

Kampanje! Kampanje

Econov – en nyhet fra Sulky Ønsker du det beste så har det kommet nå. Econov justerer spredemengde på hele bredde og starter og stopper spredning når den skal ved hjelp av GPS Econov – mulig det beste alternativ sammen med Yara N-sensor. For mer info ta kontakt med din nærmeste forhandler.

Econov X40 1900L Veil. kampanjepris fra kr.

199.900,-

Agrexfullgjødselspredere fullgjødselspredere XA

Enkeltallerken fullgjødselspreder Spredebredde fra 6 til 18 meter

Kampanje! Kampanje

XPI

XPI 1500

Veil. kampanjepris fra kr.

Lett å bruke uten tap av gjødsel Spredebredde opp til 32 meter

Kampanje! Kampanje XPS 800

Uten hydraulisk betjening Veil. kampanjepris fra kr.

XPS

Kompakt styrke Spredebredde opptil 18 meter

26.200,-

Med hydraulisk betjening Veil. kampanjepris fra kr.

29.900,-

Modell

41.900,-

XA 500

XPS 800

XPI 1500

Kapasitet, l

350

800

1500

Maksimum last, kg

550

1200

3000

Vekt, kg

54

640

335

123/119/114

111/158/103

139/240/116

6.300,-

34.500,-

44.500,-

Lengde/bredde/høyde, cm Veil. pris eks. mva. kr.

Finn din forhandler på www.hcpringen.no

41


DAL •BO redskapsprogram Dalbo redskapsprogram ® DAL•BO SNOWFLAKE ! Dansk - Topp kvalitet

Hjulet - Funnet opp på nytt! Den nye DAL•BO SNOWFLAKE ringen er 6 ganger sterkere enn konvensjonelle ringer. 6 ÅRS GARANTI !

For å optimere kvalitet og effektivitet på det enkelte gårdsbruk går utviklingen av marktromler i retning av stadig større enheter. Derfor produserer DAL•BO i dag marktromler på opp til 18,3 meters arbeidsbredde med en egenvekt på 12.000 kg. For å kunne produsere tromler med stadig stigende egenvekt, begynte DAL•BO i 2013 å utvikle og teste en helt ny serie Cambridge trommelringer i design ”SNOWFLAKE®”. Disse ringene blir produsert i størrelsene Ø50, Ø55, Ø60 og Ø65 cm. Dette gjøres for å oppnå best mulig brukernytte under alle tenkelige jord – og planteforhold. SNOWFLAKE® ringen har gjennomgått en rekke tester, både praktisk på jordet, samt i en spesial utviklet prøvestasjon.

Disse tester danner grunnlaget for og beviser en ring, som i dag er 6 ganger sterkere enn tidligere Cambridge-ringer på markedet. Dette uten endring av materiale eller vektøkelse, men utelukkende basert på et nytt design av ringens eiker, som kobler ringens indre nav med den ytre ring. Designet er basert på krystallet i et snøfnugg, derfor navnet SNOWFLAKE®. Designet av SNOWFLAKE®-ringen er unikt og er derfor både vare- og designbeskyttet i hele EU. Det er også satt i gang en rekke patentsøknader over hele verden for å styrke DAL•BO’s nåværende og fremtidige posisjon som ledende trommelprodusent.

HCP-ringens forhandlerer er eneforhandlere av DAL•BO i Norge. Finn din forhandler på www.hcpringen.no

42

Finn din forhandler på www.hcpringen.no


DAL •BO redskapsprogram Dalbo redskapsprogram Dansk - Topp kvalitet

DINCO

– markedets kraftigste skålgrubber Via redskapens konstruksjon samt detaljerte innstillingsmuligheter kan Dinco´en anvendes til et hav av oppgaver, bl.a. stubbharving, omlegging av grasproduksjon, nedmulding av husdyrgjødsel, samt framstilling av såbed.

Spesialtilbud: Spesialtilbud:

Et parti 3 meter D 300 NSH m/hydrauliske utløsere, sideskåler og rørpakkervals

94.000,-

Begrenset antall!

Dinco utmerker seg spesielt ved en millimeterpresis bearbeiding og etterlater jorden særdeles jevn.

CultiTrail – Kraftig slep-såbedsharv - Arbeidsbredde 5 og 6 m NYHET! Nyhet

Introduksjonstilbud! Introduksjon CultiTrail 5 meter Inkl. etterharv pris kr.

168.000,-

Arbeidsbredde, m Effektbehov, hk Antall harvetenner Antall tenner i lamelplanken / etterharven Vekt, kg Transportbredde / -høyde Veil. pris med etterharv kr.

5

6

100

125

63

77

18 / 42

22 / 50

2300

2500

2,5 / 2,9

2,5 / 3,4

185.000,-

192.700,-

Finn din forhandler på www.hcpringen.no

Culti Trail er en kraftig slep-såbedsharv med stor kapasitet. Fremst er det montert en hydraulisk lammelplanke for knusing av klump og planering av jorden. Deretter følger 5 rekker S-harvetinder med god avstand mellom hver rekke. Den tetteste tindeavstanden er 400 mm med en tannsporavstand på 8 cm. Dette sikrer god gjennomgang og minimal risiko for blokkering av plantematerialer. Dybden justeres enkelt og uten bruk av verktøy via en utslagbegrenser på de to midterste løftesylindre. 4 brede hjul bærer effektivt maskinen. Ekstrautstyr: • Kraftig 10mm etterharv • Planeringsplanke bak • Crosskill stålvalse • Ø400mm rørpakkervalse • Ø400mm flatjernsvalse

43


DAL •BO redskapsprogram Dalbo redskapsprogram Dansk - Toppkvalitet

Ratoon Grubber Dal-Bo Ratoon grubberen er bygget opp over to tannrekker med en tindeavstand på 75 cm, og en tannhøyde på 72 cm. Ratoon har mange fordeler: • Løfter uten å ta med fuktig jord opp • Løsner 1,2 meter per tannsett • Lufter ned til 55 cm dybde • Lavt kraftbehov, 20 Hk per tann • Kan leveres med brytebolter eller HSH hydraulisk steinsikring

Transportbredde, m

Arbeidsbredde

Varenummer

1,20

78250

2

1,20

175

30.600,-

2,00

78251

4

2,40

325

42.300,-

Antall tenner

Vekt, kg

Veil. pris kr.

Ratoon med springbolt

2,50

78252

6

2,40

410

53.500,-

3,00

78253

8

3,00

500

72.400,-

2,00

78256

4

3,00

650

84.500,-

2,50

78257

6

3,00

750

111.800,-

3,00

78258

8

3,60

1000

153.000,-

Ratoon NSH inkl. støttehjul

Ekstrautstyr Betegnelse

Varenummer

Vekt, kg

Veil pris kr.

Utbygging fra 4 til 6 tenner

78260

85

11.200,-

Rørpakkervalser kpl. ø500 mm f. 4/6 tenner

78261

200

15.300,-

Rørpakkervalser kpl. ø500 mm f. 8 tenner

78262

225

18.600,-

2 støttehjul 200/60 x 14,5

78263

40

9.800,-

MaxiDisc - Løft Moderne disc-redskap, som monteres i traktorens tre-punktsoppheng. Meget kompakt konstruert med 560 x 6 mm takkede tallerkner montert på individuelle nav. Tallerknenes angrepsvinkel kan justeres hydraulisk fra 0-20° under arbeidet. Redskapen bæres av en stor 600 mm T-ringsvalse, som samtidig jevner og pakker jorden. Kan leveres i 3,0 og 4,0 m arbeidsbredde med gummiavfjæring.

Supertilbud: Supertilbud

MaxiDisc - Løft, men gummiavfjæring

44

Type, m

Varenummer

Antall tallerkner

Antall T-ringer

Vekt, kg

Veil. pris kr.

3

80151

23

20

2100

162.000,-

4

80161

31

27

2780

192.000,-

MaxiDisc - Løft 3 m

137.200,-

Finn din forhandler på www.hcpringen.no


Størst ringtrommelprogram

Maxiroll 2008

Den tid, da trommelen utelukkende ble brukt til å tromle ned stein med, når åkeren var sådd, er forbi!

Minimax Standard

Utsyrt med lamellplanke er Dal-Bo Maxiroll et moderne redskap, som er velegnet for moderne dyrkningsformer. Etter at marken er pløyet, gir en enkel overkjørsel med Dal-Bo Maxiroll et perfekt såbed. På Dal-Bo profesjonelle tromler er det lagt særlig vekt på å skape optimal plass til en lamellplanke. Maxiroll kan leveres med alle ringstrørrelser Cambridge 50-55-60 og Crosskill 53-60 i arbeidsbredder fra 5,3-12,3 m. Den hydrauliske vektfordelingen øverfører vekt fra midtseksjonen til sideseksjonene og sikrer dermed en ensartet jorddyrkning i hele trommelbredden.

Den kjente 3-delte trommelen med lavt tyngdepunkt. All inn- og utfelling foregår fullt hydraulisk fra førersetet i stasjonærposisjon. Den mekanske vektfordelingen (2 kraftige fjærer) overfører vekt fra midtseksjonen til sideseksjonen for ensartet jordtrykk i hele arbeidsbredden. Kan leveres med ringstørrelser fra Cambridge 45–50 og Crosskill 53 i arbeidsbredder fra 4,5–6,3 m. Veil. priseksempel: 4,5 mtr. 50 cm Cambridge............kr. 68.300,- 6,3 mtr. 50 cm Cambridge............kr. 83.400,-

Supertilbud 64.200,76.100,-

Combiflex

Supertilbud: Supertilbud

128.500,-

Veil. priseksempel: 5,30 x 50 cm Cambridge.................... kr. 100.900,Lamellplanke 530................................ kr. 49.800.6,30 x 50 cm Cambridge.................... kr. 113.600,Lamellplanke 630................................ kr. 53.100,-

Trommel for sleping og 3-punkt bakmontering

• Arbeidsbredde 3,0 m • Ringstørrelser; Crosskill ringer 53 cm. Cambridge 45 cm, 50 cm eller 55 cm • Combiflex kan trekkes etter traktoren som slepetrommel og transporteres på vei med traktorens trepunktsfester uten bruk av verktøy. Veil. kampanjepris kr. 24.500,-

Finn din forhandler på www.hcpringen.no

45


Hardi åkersprøyter Hardi åkersprøyter

Markedets bredeste sprøyteprogram fra verdens ledende sprøyteleverandør!

46

Hardi NAVIGATOR

Hardi RANGER

Med tankstørrelser på 3000 eller 4000 liter. NAVIGATOR tilbyr presisjon, lave driftskostnader, sammen med en enkel bruk. Nå også ISO forberedt.

Ledende i sin klasse: med en romslig tank på 2500 liter og bommer på 12-24 m utfører denne slanke, multi-side maskin, et trygt og godt plantevern. Velprøvde komponenter i en moderne design er nøkkelord for RANGER.

Hardi MASTER

Hardi NK

Robust og brukervennlighet er bare noen av denne maskinens funksjoner. Tankstørrelser fra 1000 opp til 1800 liter og bombredder 12-24 meter Komplett med Hardi fronttank FT 1000 for bedre vektbalanse og høyere kapasitet.

NK modellen er en av de mest allsidige sprøyter som noensinne er produsert. Tanker fra 400 til 800 liter og bombredder fra 6 til 12 meter.

Finn din forhandler på www.hcpringen.no


Robuste beitepussere Universal beitepusser Leverandør siden 1974!

Tanno TVDS/5/200

EMY Tanno/16

TSNPAVIA/23

Beitepusser som er godt egnet for grass og ujevn mark (produseres i arbeidsbredder fra 115 til 215 cm)

En multiklipper som kan brukes til pussing i veikanter og bekkefar. Egnet for å kutte kraftig ugrass og greiner opptil 6-7 cm i diameter.

Universal halmsnitter som produseres i 11 modeller med arbeidsbredde fra 160 cm til 480 cm.

Universal beitepusser med sideforskyvning

Beitepusser med bevegelig arm

• Forskyvbar 50 cm sideveis • Arbeidsbredde 195 cm • Vekt 430 kg • Leveres med 18 hammere eller 54 universalblader som standard Veil. pris fra kr.

36.600,-

• Arbeidsbredde 195 cm • Vekt 640 kg • Leveres med 18 hammere eller 54 universalblader som standard Veil. pris fra kr.

Redskaper fra ÅLØ Redskaper

53.500,-

Universal halmsnitter

• Arbeidsbredde 250 cm • Vekt 980 kg • Antall belter 4 • Antall blader 56 Veil. pris fra kr.

48.700,-

fra Ålø

Uten redskap har frontlasteren ingen funksjon. Hver dag året rundt utfører frontlastere arbeidsoppgaver for mange ulike brukere, fra jordbruk til entreprenører. Uten gode og mangfoldige redskap skulle frontlasteren være mindre

anvendbar. Det er derfor vi satser store ressurser på å utvikle redskap som gjør frontlasterne fullbrakt. Denne satsningen og bestrebelsen har medført at vi også er verdens største produsent av redskap til frontlastere.

Flexiball

LV Skuffe

Priseksempel: EURO eller SMS Fra kr. 13.700,3 i 1 redskap, 1 ball på rullene, 2 baller på tindene og en lett pallegaffel.

Priseksempel: EURO eller SMS kroker

200LV 220LV

6.700,- 7.300,-

Skuffer bygd etter nordiske mål En komplett serie skuff er av beste kvalitet, produsert for nordiske forhold. Utstyrt med herdet skjærestål, 500 Brinell, for ekstra livslengde og best økonomi.

Unigrip Priseksempel 120: EURO eller SMS Fra kr. 12.400,-

Finn din forhandler på www.hcpringen.no

47


Pichon vakuumvogner Pichon vakuumvogner - sett sammen vognen etter dine ønsker og spesifikasjoner! Standard utstyr: • Dobbelt sikkerhetssystem for overfylling • 1 stk. hydraulisk/manuell stenge­ventil • 4 m slange + 1 m rør • PTO vidvinkelaksling • Hydrauliske bremser • Helgalvanisert tank • Inspeksjonsglass • Trykk­manometer • Lys

Vi leverer vogner fra 3500 l og oppover

Priseksempel 8000 l kr. 193.800,-

Automatisk sidefyller.

Hydraulisk sentrifugalpumpe med kanon.

TCI-4000L Kompressor, l/min

TCI-5000L

TCI-6000L

TCI-7000L

TCI-8000L

TCI-10000L

6500

6500

6500

9000

9000

11000

Standard hjul

21,3R 24AS

21,3R 24AS

21,3R 24AS

21,3R 26AS

21,3R 26AS

21,3R 26AS

Tank DxL, cm

125 x 525

140 x 540

140 x 540

150 x 720

150 x 720

160 x 780

5

5

5

6

6

6

Tanktykkelse. mm Høyde, cm

196

200

205

200

205

215

Egenvekt, kg

1380

1700

1950

2650

3250

4100

139.890,-

145.500,-

152.500,-

172.400,-

193.800,-

213.000,-

Veil. pris eks. mva. kr.

Pichon kan levere vakuumvogner med en mengde ekstrautstyr. Eks.: boggie, høytrykkssentrifugalpumpe og toppfyller.

Pichon gjødselmikser - for de STORE oppgavene! Pichon gjødselmikser leveres kompl. med 3-punkt ramme, PTO-aksling og hydr. sylinder for regulering av arbeidsposisjon. B4 Mikser

B41 Mikser

B410 Mikser 10

Lengde, m

5

7

Arbeidsdybde, m

3

4

5

460

620

960

29.400,-

44.800,-

89.700,-

Vekt, kg Veil. pris u/propell eks. mva. kr. 600 mm propell kr. 2.620,-

48

Automatisk toppfylling.

700 mm propell kr. 8.650,-

800 mm propell kr. 8.800,-

Finn din forhandler på www.hcpringen.no


Pichon fastgjødselvogner Pichon fastgjødselvogner Fastgjødselvognene er laget i samme høye kvalitet som andre produkter fra Pichon.

Alle vogner er galvaniserte og med svært høy kvalitet på komponentene. Eksempelvis girkasse som er kraftigere enn hos våre konkurrenter.

Vognene kan bygges etter eget ønske av utstyr. Vognene leveres fra 8” til 20”

NYHET! Nyhet

Priseksempel: 8” (8,5m3) 21,3 R 24 fra kr. 231.400,-

PSGjødselutsyr gjødselutstyr PS Veggmikser PS Flexpumpe Markedets første hydrauliske skråpumpe • Pumperør lengde: 4,2 m • Høyde: 2,2-2,5 m • Pumpekapasitet: 8-10.000 ltr/min • Omrørekapasitet: 10-12.000 ltr/min • Hydraulikkpumpe: 100 ltr/min v 1.000 omdr • Hydraulikkmotor: 1.200 omdr/min • Hydraulikktank: 200 ltr

Leveres i to varianter - enten som fullhydraulisk eller drevet av traktorhydraulikk. Dette krever en traktor som kan gi ca 100 ltr/min. Hydraulisk omskift mellom pumpe og rører. PTO omdr: 1.000 omdr/min. PS Flexpumpe................................................................ fra kr. 72.590,-

• 1,5 m • PTO: 540 omdr • Effekt: 100 hk

Kampanje! Kampanje Veil. kampanjepris fra kr.

16.500,-

PS Planmikser • 4,5-5,5 m • PTO: 540 omdr • Effekt: 100 hk

PS Planmikser....................................fra kr. 27.000,-

Finn din forhandler på www.hcpringen.no

49


Ørum gjødselvogner Ørum vogner Ørum gjødselvogner er fremstilt etter gode håndverkstradisjoner. Det betyr en solid og gjennomtenkt konstruksjon siden 1965.

• Ørum gjødselvogner har lysutstyr,stenfelle, uttak til omrører og nivåmåler som std. • Vognen er tilpasset for slepeslangeutstyr og nedfeller. Hydraulisk omskift som ekstrautstyr.

Steinfelle er standard.

Alle vogner leveres galvanisert! Bremser

4500L

6000L

Superspreder som ekstrautsyr.

8000L

10000L

10000L Boggi med sving

12000L Boggi med sving

Ekstrautstyr

Ekstrautstyr

Standard

Standard

Standard

Standard

Standard

Standard hjul

16,9 x 30

16,9 x 30

23,1 x 18x26

23,1 x 18x26

650 x 30,5

23,1 x 26

650/65 x 60,5

Tank DxL, cm

1320 x 3400

1320 x 3400

1500 / 4500

1600 / 4500

1600 / 6000

1600 / 4500

1600 / 6000

Tank tykkelse, mm

4/5

4/5

5/6

5/6

5/6

5/6

5/6

Høyde, cm

240

*240

261

261

276

261

276

Lengde, cm

490

630

630

745

840

754

840

Bredde, cm

222

**222

281

***281

***275

***281

***275

Egenvekt, kg Veil. pris eks. mva. kr.

* Høyde med 23,1x18x26 dekk: 240 cm

1400

1500

2000

2400

2600

3200

3400

116.300,-

127.700,-

140.800,-

166.900,-

206.200,-

271.400,-

341.800,-

** Bredde med 23,1x18x26 dekk: 253 cm

*** Vognen har innebygde skjermer

Ørum miksere Ørum tårnmiksere har kraftig og enkel konstruksjon!

• Tankhøyde over bakke maks 2,5 m • Rørearm 6 m • Kraftig girkasse med 45 mm aksling • Mikseren er kompl. inkl. PTO-aksling

Veil. pris fra kr. 83.500,-

Ørum leverer flere typer høgmiksere m/6 og 7 m rørearm

50

12000L

Finn din forhandler på www.hcpringen.no


Jeantil ballekuttere Jeantil ballekuttere

De skarpeste ballekutterne!

Effektiv og allsidig!

• Laget for fôring og strøing av alle materialer som rundballer, blokker og løst • Omfattende standardsutstyr • PR 2000 3-punkt eller slep • PR 4000 slep med kraftig understell for tung last • Fra PR6000 og større er en hydrostatisk 67hk motor som driver knivtrommer og en kontrollboks SMART standard.

Fordeler med Jeantil: • Samtlige modeller er utstyrt med helt nye kontrollbokser for styring av maskinen • Jeantil håndterer alle typer av fôr rundballer, firkantballer og blokker • Fôret utnyttes mye bedre med Jeantil PR • Spar opptil 40% halm ved å legge ut en dypstrøseng med Jeantil PR i forhold til å legge ut halmen for hånd • Vognene har meget bra standardutstyr • Girbox med dobbelhastighet (föring/ strøing)

Et utvalg av våre modeller: Art. nr. Antall kniver

PR 2000

PR 2000

PR 4000

PR 6000

PA0020216

PA0020217

J8760

PA0030615

54

54

96

112

Drift knivtrommer

Kjede

Kjede

Kjede

Hydrostat

Vekt, kg

1350

1380

2840

3300

Lengde boks - eks. lasteluke, m

1,70

1,70

2,60

3,30

1,10 / 1,36

1,10 / 1,35

1,26 / 1,35

1,26 / 1,35

2,70

2,70

4,05

4,75

18

18

18

18

-

10/80x12

10/75x15

285x19,5

-

-

201.600,-

279.400,-

148.800,-

164.200,-

-

-

Høyde boks / Bredde boks, m Total lengde - stengt luke, m Kastelengde - strø, m Hjul standard Veil. pris eks. mva. kr. Kampanjepris eks. mva. kr.

Finn din forhandler på www.hcpringen.no

51


Palmse dumperhengere Palmse dumperhengere Palmse dumperhengere Dumperhengere med solid gods både i bunnen og sidene. Passer godt til all type transport som f.eks: jord, grus og korn. • Robust flak og slitesterk bunnramme. • Pålitelig tippsystem med tippvinkel på 52°­. • Kan utstyres med hydraulisk avfjæret drag på de større modellene.

Palmse entreprenørdumper Palmses nye X-serie er tilpasset traktorer og entreprenøroppdrag. Riktig utstyrt for de tøffere oppdragene.

Den nye lille dumperhengeren D350 passer perfekt til kirkegård- og parkarbeid. Hengeren kan utstyres med avtagbare lemmer som ekstrautsyr.

Palmse Dumper

Palmse X-serien, en entreprenørdumper for de tøffere jobbene. Hele kassen er i RAEX 400.

• Hele flaket i høyfast og slitesterkt stål RAEX 400 • 90˚-vinkel mellom bunnen og sidene. Gir bl.a. fordeler ved avlasting med skuffe og ved transport av maskiner. • Innfellte lastekroker. • Innvendig flakbredde på 2380 mm. • LED-belysning med beskyttelse. • Hele flaket er konstruert med minimalt antall sveiseskjøter. F.eks. Pålastings skyddet og fronten er produsert i en hel del. • X1300 kan utstyres med fjæring på aksel.

NYHET

Modell

NYHET

NYHET

D350

D700

D800

D950

D1200

D1600

X1000

X1300

4350/1880

5200/2300

5200/2300

5500/2550

6200/2550

6850/2550

5500/2550

6200/2550

830

1450

1720

2350

2800

4300

Max lastekapasitet, kg

3500

7000

8000

10000

12000

16000

10000

13000

Lastevolum, m3 /

2,7/-

4,2/-

4,2/-

6,5 / 12,8

7,5 / 15,1

8,5 / 17

6,6 / -

7,8 / -

Enakslet

Enakslet

Boggi

Boggi

Boggi

Boggi

Boggi

Boggi

-

2-hjuls

2-hjuls

2-hjuls

4-hjuls

4-hjuls

2-hjuls

4-hjuls

11,5/80-15,3

500/50-17

400/60-15,5

400/60-15,5

520/50-17

550/45-22,5

500/50-17

520/50-17

43 500,-

69 900,-

76 200,-

88 900,-

112 500,-

141 500,-

131 900,-

148 000,-

Bakluke entreprenør

-

5 500,-

5 500,-

5 500,-

5 500,-

5 500,-

Std

Std

Bakluke hydraulisk

-

5 500,-

5 500,-

5 500,-

5 500,-

5 500,-

-

-

Brems hydraulisk 4-hjul

-

-

-

3 700,-

-

-

3 700,-

-

Total lengde/bredde i mm Vekt, ca i kg

m

/forhøyning

Aksler Bremser, hydrauliske Hjul Veil. pris eks. mva. kr. Ektrautstyr

Forhøyning 700 mm hydraulisk bakluke

-

-

-

19 300,-

24 800,-

26 400,-

-

-

Forhøyning 700 mm topp-/sidehengslet bakluke

-

-

-

17 200,-

20 100,-

22 200,-

-

-

Høyfast og slitesterkt stål bunn 5-8 mm RAEX 400

-

8 300,- (5mm)

8 300,- (5mm)

9 900,- (5mm)

12 400,- (6mm)

16 500,- (8mm)

Std

Std

Høyfast og slitesterkt stål remser 120 x 5 mm RAEX 400

-

5 300,-

5 300,-

5 900,-

6 800,-

7 700,-

Std

Std

4 500,-

-

-

-

-

-

-

-

Lemmer, avtagbare

Ta kontakt for flere muligheter og ekstrautstyr

52

Finn din forhandler på www.hcpringen.no


Palmse kornhenger Palmse kornhenger Høy kvalitet og bra finish! • Stabil og kraftig konstruksjon med ramme i stålprofil • Solid standard hjulutstyr

Lengde / Bredde, m

• Palmse kornvogner er noen av markedets mest kjøpte • Bra tippvinkel

NF125

NF150

NF190

5,55 / 2,46

6,37 / 2,46

7,59 / 2,46

Vekt, kg

2250

2650

3700

Maks lastekapasitet, kg

10000

12400

14500

Lastevolum, m3 Maks totavekt, kg Hydrauliske bremser Hjul, standard

12,1

14,5

18,1

12259

15050

18200

4-hjul

4-hjul

4-hjul

400-15,5

500-17

520-17

Be om kampanjetilbud!

Palmse volumhenger Palmse volumhenger Fem forskjellige hengere med 1,6 meter høye sider som standard. Hengerene er ideelle for korn- og flistransport. Palmse D1217: For landbrukere som behøver en ny, litt kraftigere volumhenger. Ideell henger for det lille landbrukets mange gjøremål. Modell Total lengde/bredde i mm

D1217

D1620

D1820

D2023

D2228

6200/2550

6850/2550

7390/2550

8085/2550

8850/2550

Vekt, kg

3350

4900

5100

5950

6900

Max lastekapasitet, kg

12000

16000

19000

20000

22000

Lastevolum, m3 Aksler Styrende aksel

17,2

19,4

20,4

22,8

27,2

Boggi

Boggi

Boggi

Fjærende boggi

Fjærende tridem

-

-

-

Bakre

Fremre/bakre

Hjul

520/50-17

550/45-22,5

600/50R-22,5

600/55R-26,5

600/50R-22,5

Drag

Fast

Fast

Fast

Hydr. avfjæret

Hydr. avfjæret

Boggiblokkering

-

-

-

Std

Std

118 900,-

163 500,-

189 900,-

302 000,-

375 000,-

Bakluke entreprenør

6 500,-

6 500,-

6 500,-

6 500,-

6 500,-

Hydraulisk bakluke

6 500,-

6 500,-

6 500,-

6 500,-

6 500,-

-

15 700,-

19 700,-

-

-

Pris Ekstrautstyr

Fjærende boggi

Palmse D1620/D1820: Populære hengere til landbruk og entreprenører. Sammen med volumbakluke er de ideelle vogner for kjørende tømming av tresker med 10 m3 tank. Palmse D2023/D2228: Ideelle for korn-, potet- og flistransport. Perfekte sammen med store treskere. Fjærende boggi og hydraulisk avfjæret drag er standard.

Ta kontakt for flere muligheter og ekstrautstyr

Finn din forhandler på www.hcpringen.no

53


Palmse dyrevogner Balle-balleog ogdyrevogner Palmse Ballevogner Overflatene på ballevognene er av riflet metall. Foruten baller er det mulig å transportere annet gods, f.eksempel paller og potetkasser. • Fremre og bakre ballestøtte er stillbare i tre faste stillinger. • Kraftig ramme gir holdbarhet og økt stabilitet. • Praktisk verktøykasse med de mest nødvendige verktøy inngår.

Modell

B3650

B3800

B3925

Total lengde/bredde, mm

8280/2460

9785/2460

10993/2460

Flakets lengde/bredde, mm

6520/2460

8020/2460

9220/2460

2050

2600

3220

Vekt, kg Maks lastekapasitet, tonn Akselltype Bremser, hydrauliske

10

12

12

Boggi

Boggi

Boggi

2-hjuls

4-hjuls

4-hjuls

400/60-15,5

500/50-17

500/50-17

77.000,-

100.700,-

139.700,-

Bakre drag med eluttak, hydr.uttak

6.900,-

6.900,-

6.900,-

Sidebelysning

3.000,-

3.000,-

3.000,-

4 hjuls bremser

3.550,-

-

-

Hydraulisk støtteben

4.000,-

4.000,-

4.000,-

Støtteben med sveiv

3.750,-

3.750,-

3.750,-

Hjul Pris eks. mva. kr. Ekstrautstyr

Palmse dyrevogner

Modell Total lengde, mm

Tre modeller dyrevogner med 4,2, 6,4 eller 7,9 meter i indre lengde.

Indre mål, L/B/H, mm

• Åpningsbar skillevegg som deler vognen i ulike deler i ulike deler. Den største vognen er delt i tre delar. • Presenning standard på alla vogner. • Spesialtype gulv med riflet plate. Meget lett å gjøre rent.

AT4430

AT4650

6410

8620

AT4800 10120

4240/2260/2000

6420/2260/2000

7920/2260/2000

Bredde, mm

2470

2470

2470

Høyde

2680

2680

2680

Volum m

19

29

35,8

Vekt, kg

1800

2460

2760

3

Maks last, kg Akseltype Bremser, hydrauliske Hjul Presening

2500

6000

7000

Enkel aksel

Boggi

Boggi

2-hjuls

2-hjuls

2-hjuls

300/80-15,3

300/80-15,3

300/80-15,3

Std

Std

Std

86.100,-

108.400,-

119.900,-

2.900,-

2.900,-

2.900,-

-

3.400,-

3.400,-

Støtteben hydraulisk

4.000,-

4.000,-

4.000,-

Støtteben med sveiv

3.750,-

3.750,-

3.750,-

Pris eks. mva. kr. Ekstrautstyr Sidebelysning Bremser hydrauliske 4-hjuls

54

Finn din forhandler på www.hcpringen.no


Palmse krandumper Palmse krandumper Hendig og enkel i bruk! Palmse krandumper er konstruert med sikte på å dekke behov hos entreprenører, kommuner og bønder. Den er egnet til alt fra å handtere og flytte tømmer og kvist til å flytte jord og grus og fjerne avfall fra bygg mm.

KD8470S

KD8610S

Kranrekkevidde, m

4,7

6,1

Lengde / Bredde, m

6 / 2,5

6 / 2,5

Volum, m3 / Last, kg

6,5 / 8000

6,5 / 8000

Hjul standard

400-15,5

400-15,5

Totalvekt, kg

3200

3350

152.000,-

163.000,-

Veil. pris eks. mva. kr.

Triangel fra Lyng Lynghurtigkobling Triangel Markedsleder i over 26 år!

Lyng Triangel har utviklet ny kraftig Triangel traktordel for profesjonelle bønder og entreprenører: • Tilpasset traktorer opp til 300 HK • Forsterket låsekasse kat. II. • Forsterket festeører kat. III. • Forsterket bein

Tar vare på helse, miljø og sikkerhet! ENESTE HURTIGKOBLINGSSYSTEM MED ISO-STANDARD nr. 11001-2

Kontakt din HCP-forhandler nå og invester i Triangel hurtigkobling for en enklere og tryggere arbeidsdag!

Finn din forhandler på www.hcpringen.no

55


Kjent for kvalitet&& effektivitet Kvalitet effektivitet Westbjørn S2450 Telemark

Westbjørn V2350 - prisgunstig snøfreser med høy kvalitet og kapasitet!

- nyutviklet profesjonell snøfreser!

• Enkel kostruksjon og lettbetjent

• Ekstra forsterkninger

• Perfekt for private og semiprofesjonelle brukere

• Kraftig gearkasse

NYHET! Nyhet

• Stor mateskrue med 4 vinger • Stor kastevifte

Westbjørn E2450 Øko - profesjonell snøfreser med fast trepunktsoppheng! • Ekstra forsterkninger • Stor mateskrue med 4 vinger • Stor kastevifte og nyutviklet tut som gir maksimal kastelengde

Modell

V2350

E-2450 Øko*

S2450 Telemark

Arbeidsbredde, mm

2350

2450

2500

Transportbredde, mm

2420

2450

2540

Arbeidshøyde, mm

640

720

800

Egenvekt, kg

505

750

1100

Anntall kastevinger

4

4

4

10-30

10-30

2-40

Kraftbehov, hk

50

70

70

3-punktsoppheng, kategori

1/2

1

2

540

540

540(b) / 1000(f)

25.800,-

49.800,-

80.700,-

Kastelengde, m

PTO hastighet Veil. kampanjepris eks. mva. kr.

* Kun etterslep

Westbjørn strøkasse SL14 Modell

SL14

• Utleggervalse med utskiftbare knaster

Beholderkapasitet, l

1350

Bredde, mm

2150

• Omrører

Høyde, mm

1250

• Justerbar fjærbunn

Spredebredde, mm

2000

• Utskiftbart oppheng

Spredelengde med salt - 20 g/m2, km

37

Spredelengde med sand - 200 g/m2, km

5,7

• Mengderegulering

Egenvekt uten oppheng, kg

• Gitterrist ved omrører

Traktorstørrelse, hk/kW

• Hurtig montering av støtteben

A-ramme

3-punktsoppheng, kategori

Overbygning, l Veil. kampanjepris eks. mva. kr.

56

Finn din forhandler på www.hcpringen.no

495 70-200/51-147 2 2 700

34.000,-


med bredt sortiment sortiment! bredt Westbjørn snøskjær kunstgress

Westbjørn Turf brush Vedlikehold av natur- og kunstgress

Modell

Kompakt

m/små sideskjær

m/store sideskjær

Modell

Basis

Sidefløy 1m

Arbeidsbredde, mm

2500

3500

4600

Arbeidsbredde, mm

1804

3830

4430

Skjærhøyde, mm

541

541

541

Transportbredde, mm

1986

2176

2198

30-45

40-60

40-60

Transporthøyde, mm

800

1027

1230

202

261

325

Egenvekt, kg

113

208

318

15.700,-

25.800,-

29.000,-

15.000,-

29.885,-

32.375,-

Kraftbehov, hk Egenvekt, kg Veil. pris eks. mva. kr.

Veil. pris eks. mva. kr.

Sidefløy 1,3m

Westbjørn Archimedes freser Denne helt nye snø-freseren i mellomklassen er utviklet fra bunnen av. Designet ble basert på dialog med våre største kunder som ønsket en frontmontert snøfreser til kompakttraktorer.

Modell

180F

200F

220F

Arbeidsbredde, mm

1800

2000

2200

Transportbredde, mm

1842

2042

2242

Høyde, mm

2086

2086

2086

Egenvekt, kg

385

415

455

4

4

4

Kastelengde, m

1-35

1-35

1-35

Kraftbehov, hk

40-80

45-80

50-80

Anntall kastevinger

Med helt nytt design på kastevifte og tut, som sikrer en meget presis og kompakt stråle samt imponerende kastelengde, så er snø-freseren særdeles egnet til kunstgressbaner.

Rotasjonsretning for PTO PTO hastighet Veil. pris eks. mva. kr.

Venstre eller høyre 540 / 1000 / 2000 68.150,-

71.700,-

78.750,-

Westbjørn Thor 300F NYHET - Nordens største! Spesielt designet til de største traktorer med en effekt på PTO mellom 175 og 350 Hk. Kapasitet på helt opp til 70 m3/min og 40 Tonn/min. Baner vei selv gjennom de aller største snødrivene i en håndvending! Særdeles velegnet til hurtig lessing av snø på lastbiler. Stort tilbehørsprogram.

Modell

300F

Vekt

2800

Bredde, mm

3750

Høyde, mm

3200

Arbidsbredde, mm

3000

Dybde inkl. oppheng, mm

2100

Snegl diameter, mm

Ø 1150

Blåsehjul diameter, mm

Ø 1050

Blåsehjul altal vinger, mm

7 stk

Kapasitet pr. min, m3

70

Kapasitet pr. min, kg

40 000

Effekt på PTO Pris på forespørsel

175 - 350 hk -

Finn din forhandler på www.hcpringen.no

57


Pronar krokløfthengere Pronar krokløfthengere Velprøvede krokløfthengere! T 185

T 285

T 285 *

T 286

Egenvekt, kg

2870

4640

4640

5800

Nyttelast, kg

12130

16360

18360

17620 **

Tillatt totalvekt, kg

23000

15000

21000

23000

Bredde, cm

236

2550

2550

2550

Totallengde, cm

594

7312

7313

7650

136.400,-

193.000,-

225.700,-

245.000,-

Veil. pris eks. mva. kr.

* Med fjæring på hele aksler og passiv styring på bakre aksel, hydraulisk veksling mellom tipp/lasting og automatisk hydraulisk containerlås. ** Inkludert container.

Utstyr: • 500/60-22,5 hjul • Hydraulisk låsing av boggi • Dobbelt tipputtak i kroken

• Mekanisk låsing av container • Verktøykasse

Pronar maskintraller Pronar maskintraller Solide og allsidige! Utstyr: • 215/75R17,5 hjul • Hydrauliske støttebein • Nedfelte surrekroker

RC2100

RC2100-1

Egenvekt, kg

4300

4500

4100

Nyttelast, kg

14700

14500

14900

Tillatt totalvekt, kg

19000

19000

19000

916

959

945

Bredde, cm

255

255

255

Bredde plattform, cm

254

254

254

Lengde plattform, cm

550

600

550

702

Info Veil. pris eks. mva. kr.

58

RC2100-2

Totallengde, cm

Totallengde plattform, cm

• Hydrauliske kjøreramper • Fjæring på aksler • Verktøykasse

752

702

Med alt utstyr, mulighet for å bredde ut henger

Med 6m plattform, ellers lik RC2100

Øko-utgave. Mek. kjøreramper, ikke mulighet for breddesats

146.900,-

155.000,-

120.000,-

Finn din forhandler på www.hcpringen.no


Pronar dumperhengere Pronar dumperhengere Utstyr: • 500/60-22,5 hjul • Hydrauliske bremser • Manuell håndbrems • Fjæring hele aksler • 10 mm bunn / 8 mm sider • Hydraulisk spredelem, baklem, frontleppe • Hydraulisk støttebein

T679/2

T701 *

623

736

Bredde, cm

254,6

255

Høyde, cm

208

233

450x241x70

560x241x80

Volum kasse, m3

7,7

10,4

Tippvinkel, grader

55

60

20000

24000

Totallengde, cm

Innv. kassemål LxBxH, cm

Teknisk totalvekt, kg Egenvekt, kg

4350

6160

Nyttelast, kg

12000

14840

Tillatt totalvekt, kg Veil. pris eks. mva. kr.

16350

21000

136.500,-

232.000,-

Pronar vikeploger Pronar vikeploger PUV-M snøploger!

* Med fjæring på drag og passiv styring på bakre aksel.

Ny modell med krommet skjær og ny angrepsvinkel på slitestålene. Snøskjæret kan kjøres som V-plog, høyre/venstre skjær og plog. Trenger 1 stk. dobbeltvirkende hydraulisk uttak. Med medfølgende elektrisk styring bestemmer du virkemåte på ventilblokk på plogen.

2800

• Leveres standard med vendbart slitestål i god kvalitet og med fjærbelasting • Inkl. markeringslys og hydraulisk sjokkventil • Valgfri innfesting (3-punkt/SMS/Euro) og akkumulator i prisen

3000

3300

Bredde, m

2,8

3,0

3,3

Vekt, kg

760

830

860

43.200,-

44.900,-

46.600,-

Veil. pris eks. mva. kr.

Finn din forhandler på www.hcpringen.no

59


HMV hurtigkoblingog Stabilitet storgir stabilitetstyrke 4 koblingspunkt og stor styrke!

HMV redskapsrammer

Kombiramme...........................................fra kr. 4.600,Sveisedeler..............................................fra kr. 1.188,Sveiseramme..........................................fra kr. 2.062,-

HMV traktordeler

HMV spesialrammer

HMV traktordel har samme utforming som SMS-redskaps-feste på frontlastere, og leveres med hull for for SMS-låsing. HMV traktordel................................................................................fra kr. 6.710,-

for redskaper med spesialfunksjoner som skuffer og svanser med tipp, fôrhøstere, vinsjer m.m.

HMV gjødselutstyr Gjødselutstyr HMV slangespreder

”Best i test” (prøvemelding 2 - 1995 fra ITF/Planteforsk) Lav vekt - Stor kapasitet - Prisgunstig HMV slangespreder GM2................................................................fra kr. 27.200,-

HMV slangetrommel Eneste i sitt slag med utskiftbare tromler. Ypperlig til innkveiling av flatslanger til ulike formål. HMV slangetrommel GS2................................................................fra kr. 44.820,-

Doda gjødselpumper Driftssikre pumper med robuste tetninger. Leveres med kuttekniver Doda AFI L24K Maks. trykk 11,7 bar, maks. 2000 l/min.................fra kr. 55.766,Doda AFi L27 Maks. trykk 9,1 bar, maks. 3000 l/min...................fra kr. 55.766,Doda AFI L35 Maks. trykk 12,2 bar, maks. 4000 l/min.................fra kr. 59.880,-

Totalleverandør av gjødselutstyr! • • • •

HMV slangespreder HMV slangetrommel Slangekoblinger Flatslanger

Produsent: HMR Voss AS 60

Finn din forhandler på www.hcpringen.no


TidTid for ved!for

ved!

Rasjonell vedproduksjon med Espegard! Slitesterk sekk med lang levetid!

Espegard Notsekk

Flerbrukssekker!

Espegard Big Bag NYHET! Nyhet

Om vi ikke kan si at Notsekken er en «Evighetsekk» er det ikke langt unna! Den er laget i slitesterkt materiale for gjentatt bruk. En super tørke- og lagringssekk.

Vi har Big Bager til mange bruksområder. For eksempel vedhåndtering, stein, jord og søppel m.m. Finnes i ulike størrelser og kvaliteter – med og uten bunntømming.

Espegard Notsekk

Espegard Big Bag Ventilert

V.nr 136: 1.500 ltr. med plan bunn

V.nr 124: 1.500 ltr med bunnåpning

kr. 191,20

kr. 169,-

V.nr 138: 1.500 ltr. med bunntømming

V.nr 126: 1.500 ltr med plan bunn

kr. 207,20

kr. 149,V.nr 127: 4 ventilerte sider. 1.500 ltr med plan bunn

kr. 179,-

Finn din forhandler på www.hcpringen.no

61


HCP Agrolineogplaneringsskjær Solide effektive!

• Planeringskjær for den profesjonelle bruker. • Leveres med en eller to hydrauliske sylindre. Skjæret kan vendes 360 grader, fra førerhuset. • To kraftige hjul som begge vender 360 grader. • Høy vekt og Olofsfors 500 hardstål, flatt eller tagget, gir effektiv bruk både sommer og vinter. Antall sylindre Arbeidsbredde, m

1 2,44

2,74

2 3,05

Høyde på skjær, m Vekt, kg

694

710

3,05

719

735

751

726 6,00-9/6-lags

Hydraulisk sving på blad

Ja

Hydraulisk sving på bom

Nei

Slitestål, tykkelse og bredde

Ja 12 x 200 mm tandet standard

Slitestål hardhet

500 brinell, Olofsfors

Sidevinge, standard

62

2,74

0,70

Hjuldimensjon, standard

Veil. pris eks. mva. kr.

2,44

Ja

22.600,-

24.255,-

25.995,-

29.390,-

30.440,-

Finn din forhandler på www.hcpringen.no

31.710,-


Solide og effektive redskaper til rimelig pris! HCP Agroline ballegrep

HCP Agroline strøkasse

HCP Agroline pallegaffel Med mekanisk spredning

Løftekraft, kg

Volum, liter

400

800

1300

Hydraulsylinder, mm

Arbeidsbredde, mm

1300

2000

2000

Fester

23.100,-

Veil. pris eks. mva. kr.

25.400,-

30.600,-

70 Trima eller Euro

Veil. pris eks. mva. kr.

1500 120

Gaffeltykkelse, mm

40

Maks. gaffelspredning (ytterkant gaffel), cm

10.800,-

2500

Gaffellengde, cm

Vekt, kg Veil. pris eks. mva. kr.

120 160

165

4.995,-

5.765,-

HCP Agroline har boltede fester!

Det finnes over 30 ulike fester for denne redskapen

HCP Agroline planeringsskuffe

HCP Agroline lettmaterialskuffe

Bredde, mm

1500

1800

2000

Bredde, mm

1500

2000

Høyde, mm

599

599

599

Dybde, mm

856

856

856

Volum, m3

0,98

1,17

1,29

Høyde, mm

762

762

762

Vekt, kg

Vekt, kg Veil. pris eks. mva. kr.

261

297

325

11.800,-

13.520,-

14.695,-

Veil. pris eks. mva. kr.

2300

162

208

236

5.060,-

6.385,-

7.100,-

HCP Agroline stengrep for frontlastere

HCP Agroline profesjonell grip

Med S-feste for gravemaskiner 0,21-grip med S30/150-feste..... kr. 14.200,0,25-grip med S40-feste............ kr. 20.280,0,30-grip med S50-feste............ kr. 23.770,0,35-grip med S60-feste............ kr. 28.160,-

HCP Agroline klo For tømmerhåndtering med frontlaster/lastermaskin

Inkl. Trima- eller Eurofeste Bredde, mm

1200

1500

2000

2350

Dybde, mm

800

1000

1000

850

Høyde, mm

475

475

475

625

Volum m/rake, ca m3

0,55

0,90

1,20

1,55

Vekt, kg

150

215

265

392

Diameter på rundstål, mm

30

30

30

35

Lysåpning mellom rundstål, mm Avstand fra front til CC “bula, mm Veil. pris eks. mva. kr.

Inkl. hydraulkolv og Trima- eller Eurofeste.

80 360

380

380

380

Maks belastning, tonn

3

6

8.995,-

10.495,-

11.895,-

16.110,-

Veil. pris eks. mva. kr.

9.870,-

17.315,-

Finn din forhandler på www.hcpringen.no

63


Tommen Gram Changing packaging Tommen Gram by innovation! Garn til firkant og rundballer

Gram Vedsortiment

Tommen Gram har et bredt sortiment av “bindegarn” til firkant og rundballer.

• Garn kvaliteter fra 110, 130 150 og 400 m pr kg til firkantballer • Produsert i Polypropylen • Sisal garn til selvbinder og papirgarn av Cellulose til rundballer

Et bredt og effektivt sortiment for pakking, tørking og transport av ved. Vi har i produktutviklingen vektlagt den norske bonde og skogeier sine krav og mekaniseringsgrad.

Gram Plansilofolier Sideveggfolier, formingsfilmer, toppfilmer og beskyttelsesnett Et bredt sortiment av kvalitetsfilmer i bredder fra 4-18 m. Lengder fra 25 til 400 m.

• Jumbosystemet har med sekker med volum 1,5 og 2,2 m3, Euro og Hydro sekker med 1,0 og 1,5m3 • Gjenbruksekker med hel bunnåpning 1,5m3, er en smidig og effektiv løsning hvor stativer og paller til hver sekk er eliminert bort • Alle sekker er UV stabilisert

• Tykkelser fra 40 til 200 my • Både til innendørs og utendørs plansiloer • Ved å utnytte filmenes egenskaper sikres plansilofôret på best mulig måte til lave totalkostnader

NårByberg kvalitet teller! Duplostag hydrauliske toppstag 25 år med styrke og utholdenhet! • Høy materialkvalitet • Topp kvalitet

• Duplostag 2403 • Duplostag 4300

• Originalen får du hos oss • Større arbeidsområde

• Duplostag 6002 • Ministag 1800

• Enkeltstag 4100 • Gigantstag 7100

Kontakt din forhandler for mer informasjon!

64

Finn din forhandler på www.hcpringen.no

• Moderne design • Bredt utvalg

• Gigantstag 14000


Lilleseth kjettinger Lilleseth kjettinger

Heltflytende traktorkjettinger 8-9-10-11mm m/U-brodd

”Easy On” lettkjetting traktor 5,7-7mm m/U-brodd firkant

NYHET!

www.lilleseth.no

Hakki heltflytende traktorkjetting 8-9-10-11mm m/std. pigg

Tapio heltflytende traktorkjetting 8-9-10-11mm m/std. pigg

U-brodd på firkantkjetting Easy On 5,7 og 7mm U-brodd på vridd kjetting 8-9-10-11mm.

Lilleseth Kjetting as er importør av

NYHET!

kjettinger

Kjedeavtale med HCP forhandlerne, be din HCP forhandler om et godt tilbud.

Ikke mist GREPET Ikke mistnår snøengrepet kommer!

TRYGG har gjennom mange år utviklet kjettinger som skal tåle tøffe tak, holde deg trygt på veien og hjelpe deg til å gjøre en god jobb. Brøytebil eller traktor—vi lager en snøkjetting til den!

TRYGG Fast Trac

Spør din forhandler etter produkter fra TRYGG!

Finn din forhandler på www.hcpringen.no

65


Europeiske kvalitetsprodukter! Europeiske produkter!

Importeres av:

Kivi Pekka Steinplukker Kivi Pekka Norges mest solgte steinplukker over flere år. Pel-tuote Oy er en finsk produsent som lager maskiner til ekstreme forhold. Kivi Pekka er en overdimensjonert maskin med lang levetid. Maskinen leveres i 4, 5 og 6 m. På grunn av større såld og bredere innmating, har 5 og 6 m maskinene størst kapasitet. Maskinene kan leveres med flex drum. Med flex drum kan maskinene plukke stein opp mot 50 cm. Med flex drum er maskinen meget godt egnet til nydyrking. Rivene samler steinen som bringes opp i beholderen av en kraftig rotor med tinder. Bare gode referanser! Kivi Pekka løser ditt steinproblem! Best i test! Kampanjemodell er utstyrt med hydraulisk løft av river og forsterka tinder, 550x22,5 hjul.

Kampanje! Kampanje Kivi Pekka 4 m Veil. kampanjepris fra kr.

329.900,-

Kampanje! Kampanje

JCB 516-40 m/AC

Kampanje! Kampanje

Veil. kampanjepris fra kr.

399.000,-

JCB 403

Veil. kampanjepris fra kr.

259.000,-

5 år / 3000 timer drivlinje garanti!*

JCB 516-40 Teleskoplaster

JCB 403 Kompaktlaster

• Vekt: 3420 kg • Motorkraft: 47 hk

• Vekt: 1990 kg • Motorkraft: 37,5 hk

• Maks løftekapasitet: 1600 kg • Maks løftehøyde: 4 meter

• Maks løftekapasitet: 1260 kg • Maks løftehøyde: 2,6 meter

* Drivlinje garanti omfatter motor, gir, drivlinje og tilhørende komponenter

Kampanje! Kampanje

Maschio Dominator 3000 Med tannpakker. Veil. kampanjepris fra kr.

149.000,-

Kampanje! Kampanje

Elho Proliner 1500 Veil. kampanjepris fra kr.

149.000,-

Elho Rundballepakker Elho Proline trepunktsmontert pakker med Opus styreboks. Meget rask og brukervennlig!

66

Maschio Rotorharver • Leveres i arbeidsbredder fra 0,9 til 8 meter – et modellutvalg ingen annen produsent kan tilby! • Maskinene er velegnet i både korn- og grønnsaksproduksjon, samt til fornying av gammel grasmark uten å pløye. • Mange modeller kan leveres med ekstern 3. punktsoppheng beregnet for montering av kornsåmaskiner, potetsetter og liknende direkte etter horisontalharven.

Finn din forhandler på www.hcpringen.no


Utstyr, rekvisita & deler -&fra Grene! Utstyr, rekvisita deler Grene tilbyr slitedeler som passer til førende fabrikater innen ploger, fresere, grubbere, harver, såmaskiner med mer.

Grene er totalleverandør av gjerde. • AKO gjerdapparater • Isolatorer • Gjerdebånd/tråd • Impregnerte gjerdestolper Av netting leverer vi alt fra elektrisk sauenetting til viltgjerde på inntil 2 meters høyde.

TractorCam S

Varenr. 1660-372028 Varenr. 1660-372815 Varenr. 1650-441533 Varenr. 1650-441550 Varenr. 1666-44491 Varenr. 1666-260618

• Forenkler ditt daglige arbeid • Trådløst som fungerer • Enkel installasjon • Fleksibelt • Forstyrrelselsfritt • Mulighet for å koble opptil 3 ekstra kameraer (4 stk totalt)

Gjerdeapparat ECO Power 9V B200........kr. 1.397,00 El-gjerde Power Profi NDI 15000.............kr. 6.433,00 Polybånd 12,5 Premium 200 m................kr. 256,60 Polytråd 3mm. Premium 250 m...............kr. 295,80 Kunstoffstolpe 104 cm. 8 Ø......................kr. 20,20 Gjerdestolpe 60 X 1800 mm.....................kr. 26,00

Drikkekopper

Varenr. 1345-205100 TractorCam S............................................kr. 5.400,00 Varenr. 1345-205168 Ekstra kamera..........................................kr. 2.200,00

Vi fører et bredt sortiment innen drikkekopper, både rustfritt og i plast, samt frostsikre anlegg og varmekabler for bruk på og i rør.

MaxiGrip Skrupigger 1. 2. 3. 4.

Lett å montere og demontere! Perfekt på arbeids- og terrengkjøretøyer! For deg som er lei snøkjetting! For deg som har brukt vanlige piggdekk men vil slippe to sett med dekk! 5. For deg som i dag kjører uten piggdekk og ikke vil skli rundt lenger!

Varenr. 1600-020404 Drikkekopp frostfri Caldolac 5 l...............kr. 3.098,00 Varenr. 1600-020268 Drikkekopp m/rørventilL Forstal..............kr. 741,80 Varenr. 1600-020262 Drikkekopp til hest Forstal.......................kr. 449,80 Varenr. 1612-030016N Frostguard varmekabel............................kr. 2.334,00

Comer Kraftoverføringsaksler • Komplette akslinger • Alt av deler og tilbehør

• Kvalitet og styrke i ditt arbeid

Britax Blitz blink varsellysbjelke 1200mm m/12 blitzere og Led flash blink stangmontering

Varenr. 1400-855047 Britax Blitz blink varsellysbjelke..............kr. 10.500,00 Varenr. 1400-840041 Led flash blink stangmontering...............kr. 990,00

Varenr. 4310-T20076C12112 4310-T40076C12112 4310-T60086C12B02 4310-V80101C12B04 4310-841101112B02

Forslag til bruksområde Pris Mindre vinsjer, kappsager, mindre vedmaskiner og høyvendere...... kr. 1.226,00 Vinsjer, vedmaskiner og slåmaskiner................................................. kr. 1.483,00 Snøfresaksel til V-freser med 1.3/8”-Z6 tapp..................................... kr. 2.580,00 Snøfresaksel til større fresere med 1.3/4”-Z6 tapp............................ kr. 4.777,00 Vidvinkelaksel brukes på for eksempel gjødselvogner...................... kr. 5.840,00

Se alle Grenes 100.000 varer på www.grene.no – Tlf. 22 80 38 80

Spør etter produktene i HCP-butikken! Finn din forhandler på www.hcpringen.no

67


Finn din forhandler! ØSTLANDET

Haugsveen & Fjeldstad Landbruk AS Avd. Tynset, 41 43 34 10 www.hfl.no

HMV Maskin AS 3 5700 Voss, 56 52 91 30 www.hmvvoss.no

Røsholt Maskin AS 4 3277 Steinsholt, 33 12 94 42 www.rosholt.no

Remseth Maskin AS 6210 Valldal, 70 25 96 50 www.remseth-maskin.no

Buskerud Traktor AS 3300 Hokksund, 45 09 79 97

TT Maskin AS 3802 Bø i Telemark, 35 06 00 30 www.ttmaskin.no

Solberg Mek Verksted AS 5282 Lonevåg 56 19 38 38 www.solbergmekverksted.no

CF Maskin Skjeberg AS 1745 Skjeberg, 69 16 80 80 www.cf.no

Wam Traktorservice AS 3406 Tranby, 32 85 14 86 www.wamtraktorservice.no

Traktor AS 4580 Lyngdal, 38 34 51 03 www.traktoras.no

Fetsund Maskin AS 1 1900 Fetsund, 63 88 00 86

Westreng Maskinforretning AS 1940 Bjørkelangen, 63 85 42 00 www.we-ma.no

Traktor & Anlegg AS 6450 Hjelset, 71 21 19 99 www.traktor-anlegg.no

Westreng Maskinforretning AS 1890 Rakkestad, 69 22 27 20 www.we-ma.no

Traktor og Landbruk AS 2 4354 Voll, 51 65 23 30 www.traktoroglandbruk.no

SØR- OG VESTLANDET

Traktor & Maskin AS 5576 Øvre Vats, 52 76 58 61 www.traktor-maskin.no

Anlegg-og Miljøservice AS 3205 Sandefjord, 33 48 71 00 www.a-m.no

www.aktiv1.com

Bergheim Maskin AS 2900 Fagernes, 91 72 01 80

Follo Landbrukshandel AS 1408 Kråkstad, 64 86 33 99 www.follolandbrukshandel.no Fron Traktor Service AS 2640 Vinstra, 61 29 24 60 www.frontraktorservice.no Haugsveen & Fjeldstad Landbruk AS 2335 Stange, 62 57 37 00 www.hfl.no

Agder Traktormiljø AS A4790 Lillesand, 90 83 75 95 www.at-traktor.no Fløtre Maskin AS 6826 Byrkjelo, 90 68 49 13

1 3

TRØNDELAG OG NORD-NORGE Fosen Landbruks & Industriservice AS 3 7113 Husbysjøen, 90 76 41 86 www.fli.no NT- Maskin AS 7713 Steinkjer, 90 12 61 95 www.ntmaskin.no Traasdahl AS 9276 Tromsø, 77 60 27 80 www.traasdahl-as.no Ze-sam Traktor og Maskin AS 7224 Melhus, 72 85 28 50 www.zesam.no Ørjedal Maskin AS 8690 Hattfjelldal, 75 18 40 23 www.orjedalmaskin.no Ørjedal Maskin AS 8646 Korgen, 75 18 40 23 www.orjedalmaskin.no

Kun Zetor, Same og Lamborghini Kun Park, Zetor og HCPringen

www.hcpetersen.no • Tlf. 32 20 10 60 • www.hcpringen.no

4

2

Ikke HCPringen

Ikke Zetor og Krone

HCP Norge Hovedkatalog 2015/2016  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you