Page 1

HVILKEN CLUB CAR PASSER TIL DIT TRANSPORTBEHOV?


CLUB CAR CARRYALL 2 LSV

Club Car er verdens førende producent af lette køretøjer til person- og varetransport i grønne områder – indtil nu er flere end 2 mio. køretøjer rullet ud af fabrikkerne i USA. Med over 50 års erfaring og et verdensomspændende net af forhandlere og servicepartnere leverer Club Car både kvalitetskøretøjer, sikkerhed for evt. garantiforpligtelser og fremtidig reservedels­forsyning.

Typegodkendte varebiler klar til indregistrering for gods- og persontransport m.m. Du får bl.a. styrtbøjle med tag, frontrude med visker/vasker, defroster og varme. Speedometer/kombiinstrument, 2 komfortsæder med 3-punkts sikkerhedsbælter, ”Comfort-Grip” rat, hydrauliske bremser med skiver i for og tromler i bag. Som option kan der monteres sidedøre samt bagrude og skabes en lukket kabine med maksimal komfort.

Der er altid en model til dine behov Club Car er bedst kendt for de eldrevne golfbiler til 2 og 4 personer, men Club Car leverer mange flere varianter. Det store produktprogram strækker sig lige fra de små golfbiler til avancerede, typegodkendte køretøjer til 4 og 6 personer. Der findes modeller med el-, benzin- og dieselmotorer, så der er noget for enhver smag og ethvert behov. Lang levetid Club Car er opbygget med chassis i aluminium, og med skærme/front i UV-bestandigt kunststof har du glæde af den i utroligt mange år. Lave driftsomkostninger Club Car har ikke behov for megen service. Batterierne holder længe, når de oplades med Club Car IQ-ladesystemet, som giver perfekt styring af motor og transmission og forøger både batterikapaciteten og rækkevidden. Arbejdsmiljø og ergonomi helt i top Club Car er utrolig nem at køre, og med helt fladt gulv kommer du hurtigt ud og ind.

Kør lydløst helt hen til arbejdsopgaverne

T ER E G A T T I F I R F FG A R r FO tøj e ift e r ø lk fg ra te gtig for eje i r ø j t mil ter. age Som Car frit gsafgif n Club gistreri e og r

Høj lasteevne Club Car har lav egenvægt og efterlader ikke spor i parken, selvom nogle modeller kan læsse op til 632 kg. Et godt nærmiljø uden støj eller udstødning Med eldrift kommer du lydløst rundt mellem arbejds­stederne, og kan køre indendøre uden at genere nogen med ildelugtende udstødning. Typegodkendt Flere af Club Cars modeller er typegodkendt og kan uden problemer indregistreres til kørsel på landevejen som person- eller varebil. Det giver køretøjerne endnu større bevægelsesfrihed og fleksibilitet, og afklarer også de forsikringsmæssige forhold, så du trygt kan køre, hvor færdselsloven gælder.

CLUB CAR CARRYALL 300 Model 300 er den mindste Carryall, men der er ikke gået på kompromis med kvaliteten af den grund. Du får et smidigt, friskt og robust lille køretøj med utrolig lang levetid til en absolut fair pris. Carryall 300 fås både med 48 volt el - eller 404 ccm benzinmotor, så du kommer hurtigt frem. Med op til 400 kg lasteevne er der rigelig plads til dig selv, en kollega og en hel masse på ladet.


CLUB CAR CARRYALL 700 Carryall 700 er et robust allround-køretøj med el- eller benzinmotor. Med elmotor er det muligt at køre både ude og inde, for der er ingen generende udstødning eller støj – bare miljørigtig, lydløs og komfortabel transport af personer og last. Carryall 700 har et stort lad (længde 171 cm, bredde 126 cm, (højde 27 cm)) og en lasteevne på hele 680 kg, så den kan bruges til rigtigt mange arbejdsopgaver. El-motoren får sin energi fra 8 stk. 6 volts batterier. De lades hurtigt via Club Cars intelligente ladestation, der også sikrer batterierne ekstra lang levetid.

CLUB CAR VILLAGER 2+2 LSV Typegodkendt el-bil klar til indregistrering for persontransport med 4 siddepladser. Udstyret omfatter bl.a. ”On board lader”, styrtbøjle med tag, komplet lyspakke og frontrude med visker. Speedo­meter/kombiinstrument, 2 fremadvendte siddepladser med 3-punkts sikkerhedsbælter og 2 bagudvendte siddepladser med 2-punkts sikker­hedsbælter, ”Comfort-Grip” rat og hydrauliske bremser er standardudstyr. Tag dine venner med på tur

CLUB CAR CARRYALL 500 Multikøretøj beregnet til både person- og godstransport. Et suverænt materialevalg med chassis og lad i aluminium samt skærme/ front i UV-bestandigt kunststof sikrer maksimal levetid. Basismodellen er opbygget som ”flat bed” uden ladsider, men den kan leveres med ladsider og tip. Carryall er udstyret med halogenforlygter, 4-hjuls tromlebremser og komplet instrumentering. Du kan få den som Commercial Edition eller i Turf Edition med enten el-motor eller benzinmotor. Den el-drevne model er udstyret med Club Cars avancerede IQPlus intelligente ladestation, der sørger for korrekt opladning og lang batterilevetid.

Carryall 700 leveres i 2 standardiserede varianter, men spørg forhandleren, hvis du vil have endnu mere udstyr Carryall 700 ”Commercial edition” Mørkegrå inddækning, lad uden sider, Heavy Duty front ophæng/affjedring, lyspakke (baglys/stoplys og horn) Carryall 700 ”Turf edition” Mørkegrøn inddækning, lad med sider, ”Extra traction” bagdæk, Heavy Duty frontgitter og træk, beskyttelsesplade v. differentiale

CLUB CAR CARRYALL 1550 Hvis du kører i råt terræn og har brug for rigelig trækkraft, er en Club Car Carryall 1550 med dieselmotor den helt rigtige maskine. Den kommer frem overalt, og med et stort tiplad kan du hurtigt flytte materialer og redskaber mellem arbejdsstederne. Du kan få Carryall leveret med 2 eller 4 passagersæder.

CLUB CAR PRECEDENT i2 Club Car Precedent har fået mange misundelige blikke fra folk med trætte ben. Det lille elegante køretøj med plads til 2 eller 4 personer er nemt at køre og utrolig komfortabelt at sidde i. Gulvet er helt fladt, så ud- og indstigning er hurtig og bekvem. Drej nøglen, vælg kørsels­ retning, træd på speederen. Nemmere bliver det ikke.


Club Car sælges gennem et landsdækkende net af forhandlere, der alle kan rådgive dig i salgs­fasen og servicere dig bagefter. Du handler med folk, der ved hvad de taler om og har lokal, kompetent service til rådighed bagefter. Der findes lokale forhandlere og serviceværksteder over hele Danmark. Import og reservedelsforsyning varetages af HCP Nordic, et af branchens ældste firmaer. Med over 140 års erfaring, salgsselskaber i alle nordiske lande og et stort, moderne reservedelslager og logistikcenter i Danmark kan du føle dig tryg som kunde. HCP Nordic har den nødvendige organisation til at servicere deres forhandlere og styrken, der sikrer dig slid- og reservedele i fremtiden. Du kan trygt handle med os!

Club Car Carryall 2 LSV

Club Car Villager 2+2 LSV

Club Car Carryall 300

Club Car Carryall 500

Club Car Carryall 700

Club Car Carryall 1550

Club Car Precedent i2

El*

El*

Benzin**/el*

Benzin**/el*

Benzin**/el*

Diesel

Benzin**/el*

37 km/t

37 km/t

27 km/t

27 km/t

27 km/t

40 km/t

24 km/t

Typegodkendt

Ja

Ja

Kan indregistreres

Kan indregistreres

Kan indregistreres

Ja

Nej

Personer

2

4

2

2

2

2 eller 4

2

Lad - mål

124x126x28 cm

-

94x121x(27) cm

112x121x(27) cm

172x127x(27)

124x126x28 cm

-

Lasteevne

450 kg

362 kg

363 kg

544 kg

680 kg

363 kg

-

”On board” lader (integreret lader), styrtbøjle med tag, frontrude med visker og komplet lyspakke.

Club Car IQ Plus System™ styring af motor og transmission, ”Heavy Duty” frontkofanger, tipbart lad i aluminium med oplukkelig bagklap (kan leveres med el-tip som option), for- og baglys, stoplys og horn. Ladeapparat for 220 volt. m. automatisk styring. Benzinmodellen leveres med Subaro, 4-takts motor på 404 ccm med 14 hk.

Club Car IQ Plus System™ styring af motor og transmission, ”Heavy Duty” frontkofanger, tipbart lad i aluminium med oplukkelig bagklap (kan leveres med el-tip som option), for- og baglys, stoplys og horn. Ladeapparat for 220 volt. m. automatisk styring. Benzinmodellen leveres med Subaro, 4-takts motor på 404 ccm med 14 hk.

Club Car IQ Plus System™ styring af motor og transmission, ”Heavy Duty” frontkofanger, tipbart lad i aluminium med oplukkelig bagklap (kan leveres med el-tip som option), for- og baglys, stoplys og horn. Ladeapparat for 220 volt. m. automatisk styring. Benzinmodellen leveres med Subaro, 4-takts motor på 404 ccm med 14 hk.

”IntelliTrack” fuldautomatisk konstant 4WD og fuldautomatisk spærrediffe­ren­ tiale på begge aksler. Forhjulsaffjedring med A-arme (uafhængig) og baghjulsaffjedring med støddæmpere giver optimal komfort og reduceret dækslid. Justerbart rat, for- og baglys. Instrumentering: Elektronisk brændstof- og timetæller, advarsel om lavt olieniveau og kølervæsketemperatur.

Designet til golf! 360o ekstra beskyttelsesramme, fast tag, sportsrat, indfarvede skærme, polstrede sæder, langtidsholdbare batterier. Fås i DeLuxe model med 10” alufælge, læderrat, køleboks, boldvasker og golfbagholder.

Model Drift Hastighed

* Alle Club Cars el-modeller har 6x8 volt batterier. Det sikrer el til en hel arbejdsdag, og lang levetid (4 års garanti). Sæt stikket i og lad ladestationen E.R.I.C (Efficient, Reliable, Intelligent, Connected) sørge for resten.

** Benzinmodeller hjemtages kun på bestilling.

Styrtbøjle med tag, frontrude, visker/vasker og defroster m. varme for frontrude. Speedometer/ kombiinstrument, 2 komfortsæder med 3-punkts sikkerhedsbælter, ”Comfort-Grip” rat, hydrauliske bremser med skiver for og tromler bag. Som option kan monteres sidedøre samt bagrude, og herved skabes helt lukket kabine.

Speedometer/ kombiinstrument, 2 fremadvendte siddepladser med 3-punkts sikkerhedsbælter og 2 bagudvendte siddepladser med 2-punkts sikkerhedsbælter, ”Comfort-Grip” rat, hydrauliske bremser.

Club Car Handyman Club Car Precedent fåes i en speciel version med lad. Ladmål 62x102 cm.

Der tages forbehold for ændringer i tekniske specifikationer, gældende lovgivning og skrivefejl.

Forhandler:

www.business-reklamebureau.dk 2934 P068

Lokal service Maskiner skal købes hos forhandlere med service!

Hvilken ClubCar passer til dit behov?  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you