Valtec_Krampe Produktoversigt 2024 EU

Page 1

Produktoversigt

Dyrskuetilbud 2024

Køb din Krampe kornvogn NU

Betal først om 6 måneder.

Udbetaling 20 %

Løbetid op til 84 måneder

Restbetaling 20 %

Forbehold for positiv kreditgodkendelse

Tilbuddet gælder kun lagervogne.

Spørg din lokale sælger om aktuel lagersituation.

Robust

konstruktion

Brugervenligt design

Maksimal sikkerhed

Kørselskomfort

Fleksibilitet

Krampe står for tysk kvalitet, når det er allerbedst. Robust konstruktion, brugervenligt design, gennemtænkte detaljer og lang levetid er blot nogle af fortrinnene ved Krampe. Uanset om du har behov for en volumentrailer med høj kapacitet, en hurtig afskubbervogn, en stærk kroghejsevogn eller en entreprenørvogn til hårdt arbejde, så kan Krampe levere en suveræn løsning.

Vogne skal også være behagelige og sikre at køre med, uanset om det ”bumper” på markvejen eller går stærkt på landevejen. Her er Krampe også i særklasse, og med lastafhængige luftbremser er komforten perfekt. Det ultimative bevis på sikkerheden er, at alle Krampevogne er EU-Typegodkendte!

Du finder en hurtig oversigt over produktprogrammet her, men er selvfølgelig også velkommen til at ringe til vores sælgere for at få en fagsnak om de mange muligheder.

Kontakt os næste gang, du har behov for en ny vogn. Det betaler sig – også på lang sigt!

8992 Valtec Gravens Bramdrupvej 33 6040 Egtved Tlf. 75 55 42 66 Valtec Skanderborg Låsbyvej 5-7 8660 Skanderborg Tlf. 86 52 11 33 valtec.dk

Turn static files into dynamic content formats.

Create a flipbook
Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.