Page 1

Bestil vinterservice af dine høstmaskiner i god tid! Det betaler sig

Et maskinhus fyldt med kompetencer - hele året TBS har et stort team af Fendt servicespecialister, som med udgangspunkt fra vores serviceværksteder i Starup og Holstebro løser kundernes akutte traktor- og maskinproblemer eller planlagte serviceopgaver. De er alle med til at holde dig kørende hele året og leverer service 24 timer 7 dage om ugen! Vores mange servicevogne fungerer som rullende værksteder. De er fuldt udrustede med de nyeste analyseværktøjer og medbringer et udvalg af reservedele, så de kan udføre mange reparationer ude hos kunderne. Det sparer tid og penge. Som Fendt-specialist er det en selvfølge, at alle i vores serviceteam ved det meste om Fendt. Vi har imidlertid besluttet os for, at nogle af teknikerne får lov til at specialisere sig helt ned i detaljen på udvalgte områder som sprøjter, gyllegrej, mejetærskere, græsmaskiner osv. De er superspecialister og kan servicere/justere maskinerne til perfektion og levere hurtige svar, når deres kolleger står ude ved maskinerne.

Husk! Vi er der også udenfor sæsonen


Service er mere end en tillidssag Tåler din servicebog dagens lys?

Den primære grund til at servicere din traktor er lang levetid og høj driftssikkerhed! Når du får lavet service hos os, stempler vi din servicebog og sørger for, at den tåler dagens lys, HVIS uheldet er ude, og du får brug for din garanti og reklamationsret. Bestil vinterservice i god tid og kør sæsonen i møde uden unødvendig risiko for dyre reparationer.

Gult blink eller blåt blink?

Landbrugsmaskiner er indblandet i for mange trafikulykker! Lad os tjekke dine lygter, dæk og bremser før uheldet sker. Vi har et komplet anlæg til bremsetest af traktorer og trailere, så vores kunder kan færdes sikkert og med god samvittighed i trafikken og ikke behøver spejde efter biler med blåt blink på taget. Få et ekstra sikkerhedstjek næste gang dine maskiner skal til service.

Vinterservice er win-win for begge parter

Når du bestiller service i vinterhalvåret, er du sikker på, at dine maskiner er klar til at yde en driftssikker indsats i marken, når dyrkningssæsonen starter. Det giver ro i maven og langt mindre risiko for irriterende nedbrud. For os betyder det mulighed for at planlægge vores arbejde, så serviceog reservedelene er parat, før vi begynder, og servicen kan gennemføres i normal arbejdstid i den stille periode.

Bestil vinterservice af dine høstmaskiner senest 15. januar til udførelse inden 15. februar - så sparer du 15 %.

Autoriseret Massey Ferguson Servicepartner

Vores afdeling i Holstebro servicerer både Fendt og Massey Ferguson! Her er der mange års tradition for service af de røde traktorer, og som en vigtig del af serviceteamet er der et specialiseret MF-serviceteam, der står til rådighed med service af traktorer, mejetærskere, pressere osv. De er fuldt opdaterede på teknikken, har et velassorteret reservedelslager at trække på - og mange års erfaring med i værktøjskassen. Ring til TBS i Holstebro, når din Massey Ferguson trænger til service. TBS Holstebro Viborgvej 79 7500 Holstebro Tlf: 9742 0966

TBS Holstebro - Service  
TBS Holstebro - Service