TBS profilbrochure

Page 1

Vi er vilde med Fendt. OgsĂĽ din. 1


Power til det hele Fendt traktorer er i en klasse for sig selv. Fantastisk produktivitet, komfort i særklasse og en suveræn levetidsøkonomi. Vi kan levere dem fra 72 til 517 hk på hjul og helt op til 598 hk på bælter, så uanset om du har behov for en smidig smalsporet traktor, en allround-traktor med frontlæsser hjemme på gården eller et muskelbundt foran gyllevognen, kan Fendt klare opgaven.

Fremtidens finsnitter Fendt Katana er fremtidens finsnitter. Den leveres i 2 modeller med henholdsvis 625 og 850 hk. Begge arbejder effektivt og leverer høj snittekvalitet i majs, græs og energi­ afgrøder. De er utroligt brugervenlige og nemme at servicere. Med høj produktivitet, lavt brændstofforbrug og komfort i særklasse er Fendt Katana en komplet finsnitter.

Præcis effektivitet Fendt Rogator er garant for præcis plante­ beskyttelse og udspredning af flydende gødning. Trailermodellerne fås op til 6930 l og med 30 m bom. De berømte selvkørende modeller leveres med op til 242 hk og 39 m bom. De giver chaufføren unik komfort og sikkerhed, mens produktiviteten sikres med fleksibilitet, smidighed og præcision med SectionControl, VariableRateControl og VarioDoc Pro.

Banebrydende teknologi Fendt sætter løbende nye standarder indenfor landbrugsteknologi. Med den nye IDEALmejetærsker har man endnu engang formået at begejstre landmænd og maskinstationer. Hver eneste komponent er konstrueret til at levere perfekte resultater under alle forhold. Temaet har været høj kapacitet, rene råvarer og god halm, maksimal driftssikkerhed, enkel og intuitiv betjening og topmoderne sensorteknologi.

Kvalitetsarbejde Fendt’s græslinje er ny på det danske marked, men mange kunder har allerede taget de effektive slåmaskiner, river og opsamlervogne i brug – resultatet er tilfredse kunder. Med skiveslåmaskinen Fendt Slicer snittes hvert enkelt græsstrå med præcision i op til 9,3 m arbejdsbrede. Riverne går op til 14 meter, og Tigo-opsamler­vognene rummer op til imponerende 54 m³ godt græsfoder. 2


Du er altid velkommen hos

TBS

TBS er en af Danmarks største Fendt Full-Line forhandlere. Vi arbejder i det meste af Jylland fra lidt syd for Kongeåen og op til Skagen. Vores ambition er at blive landets dygtigste kompetencecenter for Fendts samlede produktprogram og sikre vores kunder en effektiv og driftssikker maskinpark. TBS satser på at kombinere fordelene ved at være en stor virksomhed med lokalt nærvær. Vi vil opbygge den nødvendige volumen for at tilbyde vores kunder hurtig og kompetent service døgnet rundt. Vores 4 centralt placerede servicecentre i Starup, Holstebro, Askildrup og Suldrup suppleres af over 25 veludstyrede servicebiler med kompetente serviceteknikere bag rattet, så vi er hurtigt fremme, hvis uheldet er ude. Vores fundament er vores medarbejdere. Uanset om det er vores tekniske team, reservedelsekspedition, administrationspersonale eller vores sælgere, arbejder de målrettet på at kunne tilbyde dig bedst mulig support og holde dine maskiner kørende. Derfor investerer vi massivt i opbygning af velassorterede reservedelslagre og sørger for løbende efteruddannelse af vores medarbejdere, så de hele tiden er på forkant med udviklingen af vores produktprogram, og du altid kan få hurtig, kompetent hjælp, hvis uheldet er ude. Fælles for os alle er ønsket om at servicere dig bedst muligt. Hos TBS er vi fast besluttede på at spille en rolle som leverandør af traktorer, maskiner, redskaber og serviceydelser til dansk landbrug, maskinstationer og andre, der har glæde af vores produkter. Vi står på et solidt fundament af dygtige medarbejdere og har en solid ejerkreds i ryggen. Den absolut største aktionær er Raiffeisen Waren fra Tyskland. De er verdens 3. største Fendt-forhandler, og med dem i ryggen, er vi ved at skabe et solidt fundament for den fortsatte udvikling af såvel TBS som Fendt i Danmark. Vi glæder os til fortsat at få lov til at være din samarbejdspartner og sikre, at din maskinpark er opdateret og vedligeholdt. Jan Garder Adm. direktør

3


Fendt er en livsstil Alle kender traktormærket Fendt. Men Fendt er ikke kun et navn. Fendt er en livsstil! Når først Fendt er blevet en del af maskinparken, sker det meget sjældent, at det grønne mærke forsvinder igen. Driftssikkerhed, dedikeret service, brugervenlig betjening, høj produktivitet og optimal levetidsøkonomi er sikkert gode forklaringer. En anden - og mere jordnær forklaring - er ”køreglæde”. Glæden ved at sætte sig til rette i en komfortabel kabine, dreje nøglen, nyde motorlyden og vide, at i dag bliver det en fornøjelse at arbejde.

4


Brugte maskinstationstraktorer er et “kup” for mange landmænd Hos TBS har vi tradition for at handle meget med maskinstationer. De kører mange timer årligt og skifter hyppigt traktorer for hele tiden at have den bedst mulige teknologi til rådighed for at servicere deres kunder optimalt. Det giver os mulighed for at sælge nogle meget moderne, brugte traktorer til selvstændige landmænd. De får mulighed for at købe en traktor med tidssvarende teknologi til en brugtpris, der modsvarer deres traktorbudget og behov. Ring og hør, hvad vi har på vej ind - det betaler sig!

Jens, salgschef Tlf.: 40 36 08 58

Langvarige relationer bygget på tillid Hos TBS i Starup er Finn Dam Jensen the ”grand old man” med over 30 års erfaring med Fendt. Han ved om nogen, hvordan langvarige relationer med kunderne opbygges og vedligeholdes. ”Det er i grunden ikke så svært, som mange tror”, siger han. ”For mig har det altid handlet om at behandle alle folk ordentligt. Lytte til deres behov, afdække mulighederne og lade være med at sælge dem en for lille traktor, hvis budgettet ikke rækker til den store, de har brug for. Hellere sige nej og forklare hvorfor end være utroværdig”.

Finn, sælger Tlf.: 29 64 66 06

Historien om Fendt i Danmark starter i Starup! Fendts historie i Danmark hænger sammen med Fendt i Starup. Det var her Alex Pedersen etablerede sig som Fendt-forhandler i 1976 og senere blev importør med ansvar for hele Danmark. Nu er det TBS Maskinpower, der sælger Fendt fra forretningen i Starup – og vi er Fendt-specialister med Full-Line salg og dedikeret service af Fendts produktprogram og andre kvalitetsredskaber til landbruget og hele den øvrige grønne sektor. Sammen med vores kolleger i TBS Holstebro, TBS Suldrup og Askildrup Agro er det vores mål at blive og være det Fendtkompetence­center, der ydervores kunder markedets bedste service.

5


Et maskinhus fyldt med kompetencer - hele året TBS har et stort team af Fendt-servicespecialister, som med udgangspunkt fra vores serviceværksteder i Starup, Holstebro, Askildrup og Suldrup løser kundernes akutte traktor- og maskinproblemer eller planlagte serviceopgaver. Vores mange servicevogne fungerer som rullende værksteder. De er fuldt udrustede med de nyeste analyseværktøjer og medbringer et udvalg af reservedele, så de kan udføre mange reparationer ude hos kunderne. Det sparer tid og penge. Som Fendt-specialist er det en selvfølge, at alle i vores serviceteam ved det meste om Fendt. Vi har imidlertid besluttet os for, at nogle af teknikerne får lov til at specialisere sig helt ned i detaljen på udvalgte områder. De er superspecialister og kan service/justere maskinerne til perfektion og levere hurtige svar, når det er deres kolleger, der står ude ved maskinerne.

6

Husk! Vi er der også uden for sæsonen


Vores serviceteam er dit serviceteam

24-7-365

Vi er der hele døgnet, alle dage, året rundt

Vær god ved din Fendt Hvis du er god ved din Fendt, får du glæde af den i mange timer. De fleste taler om det, vi ved det – Fendt har utroligt mange arbejdstimer i sig. Vi ser ofte Fendt-traktorer med 15-20.000 timer eller mere på tælleren. Fælles for dem er god vedligeholdelse og service efter forskrifterne. Det sidste sørger vi fra TBS for, så ring til os før du holder stille med et driftsstop. Det betaler sig i længden.

Finn, værkfører i Holstebro

At blive Fendt-specialist er en livslang proces Vi er fast besluttede på at være kundernes foretrukne servicepartner! Det kræver dedikation, vilje og viden i hele serviceteamet. Som Fendt Full-Line specialister er vores serviceteams helt fremme i frontlinjen, når nye modeller kører i marken, så de skal være løsningsorienterede, gode håndværkere og hele tiden efteruddanne sig, for der sker hele tiden noget i vores Fendt-verden.

Jacob, operationel værkfører i Starup

Service handler også om tryghed Vi ved det godt. Nogle gange er vores kunder ikke glade for synet af vores servicebiler på vej ind ad deres indkørsel. Jo, de er glade for at få serviceret deres Fendt efter alle normer og opnå bedst mulig driftssikkerhed, men så er der jo det med regningen. Hos TBS påstår vi, at vores serviceydelser er mere end pengene værd. Dels skal vi naturligvis have dækket udgifterne til løn, vagttillæg, bil, værktøj, analyseudstyr, forsikringer, efteruddannelse osv. - men kunderne får meget mere end det. Vi kommer også med den nødvendige viden til at trimme deres maskiner, holde brændstofforbrug nede og maskinernes levetid oppe. Og så kommer vi med tryghed i form af bedst mulig garantidækning, hvis uheldet skulle være ude.

Lars, administrativ værkfører i Starup 7


Fendt sætter løbende

nye standarder

for effektivitet, køreglæde og driftsøkonomi

Fendt er altid foran

Fen Vario d9 t 4

2

Fendt’s traktorprogram har aldrig været bredere og bedre end nu. Topmoderne traktorer fra 77 – 517 hk fordelt i 7 forskellige serier med hver deres stærke sider. Uanset hk-klasse og model er de alle bygget på en fælles vision om høj brugsværdi, maksimal komfort og en trinløs Vario-transmission. Det sikrer maksimal effektivitet og optimal levetidsøkonomi. Alle Fendt har et højt udstyrsniveau som standard, men der er mange muligheder for at vælge ekstra udstyr og tilpasse traktorerne efter individuelle ønsker og behov.

8


9


Danmarks - måske - største leverandør af selvkørende

sprøjter

Før hed de Challenger og var gule. Nu hedder de Rogator og er Fendt-grønne. Uanset farve er det nogle helt suveræne selvkørende sprøjter til både plantebeskyttelse og udbringning af flydende gødning. De nyeste modeller er optimerede helt ned i detaljen og giver kunden optimal præcision og komfort. TBS har stor erfaring med salg og service af de avancerede sprøjter. Den første blev solgt i 2014, og siden da er der kørt mange ud i markerne over hele Danmark. Det store antal giver erfaring med både salg og service. På servicesiden sørger vores sprøjtespecialister for, at sikkerhed, nøjagtighed og produktivitet hele tiden er optimal. Korrekt justerede sprøjter er et vigtigt element i kampen om at eliminere utilsigtede miljøpåvirkninger og spare på de dyre kemikalier. Dyser, slanger, rør, pumper og styringer skal holdes serviceret på allerhøjeste niveau - og det sørger vores serviceteam for.

10


Præcision Effektivitet

Økonomi

Nem at anvende

- men service kræver specialister GPS-teknologien stormer fremad og giver maskinstationer og landmænd utallige muligheder for at optimere præcisionen, minimere ressourceforbruget og gøre det nemt at dokumentere, hvad man har foretaget sig, hvor, hvornår og med hvilket forbrug eller udbytte. På Fendts maskiner kan alle finde ud af brugerfladen, for betjeningen af Fendt VarioDoc er logisk bygget op. Når det kommer til service, montering, kalibrering osv., er billedet lidt anderledes. Her er der behov for specialister. Dem har vi flere af. De har både viden og værktøjer til at få det hele til at ”spille” til perfektion, så du får maksimalt udbytte af teknologien i dit daglige arbejde.

11


Fendt IDEAL - en legende i marken

Vi taler samme sprog Når man selv kender den dagligdag, vores kunder bevæger sig i, og hvilke udfordringer og krav de løbende må forholde sig til, er det meget nemmere at sætte sig ind i deres behov. Vores forretningsmodel har fokus på langsigtede relationer med vores kunder. En relation, hvor vi bruger hinanden som sparringspartnere. Vores kunder kender deres specielle verden med alle dens udfordringer helt ned i detaljen, og vi kender teknikken i vores unikke produkter og alle deres muligheder. Når vi kombinerer de to ting, får vi den bedste afdækning af kundernes individuelle behov.

12

Steffen, sælger i Holstebro Tlf.: 20 90 81 23


Fendt IDEAL var en legende allerede inden, den høstede det første kornaks, for endnu engang har Fendt sat nye standarder. Fendt IDEAL er udviklet fra bunden. Hver eneste komponent er konstrueret til at levere perfekte resultater under alle forhold. Målet var kerner og halm af høj kvalitet, effektiv tærskerkapacitet, enkel og intuitiv betjening og optimal komfort for piloten – og de er alle indfriede! Fendt IDEAL lever op til navnet med op til 790 hk’s motorkraft og 12,2 m PowerFlow skærebord, unik sensorteknologi og ideelle arbejdsforhold for piloten takket være Fendt VisionCab og dens logiske instrumentering.

Scenen er sat for en afslappet høst med maksimal effektivitet!

Høstteamet kører i døgndrift

24-7

En topmoderne mejetærsker er vel stort set lige så avanceret som et nyere passagerfly, og det kræver virkelig ekspertise at løse de tekniske udfordringer, der ikke umiddelbart er set før. Alle vores serviceteknikere kan håndtere de almindelige serviceopgaver på en mejetærsker, men specialisterne kan løse alle former for ”trouble shooting”. Deres job er at holde dine høstmaskiner kørende med ingen eller kortest mulige driftsstop. Vi har den nødvendige ekspertise og nok Danmarks bedste reservedelsforsyning, så vi kan indfri målet. Høstservice er meget mere end den døgnservice, alle har behov for i sæsonen. Hos os er der høstberedskab hele året. Reservedele på hylderne, servicespecialister på lønningslisten og avanceret diagnoseudstyr i bilerne. Derfor håber vi også på, at vores kunder husker os i vinterhalvåret og får lavet deres vinterservice hos os, så vi kan hjælpe dem i sommerhalvåret. 13


Hos TBS er vi overbeviste om, at FENDT er verdens bedste! Teknik, driftssikkerhed, komfort og en fantastisk levetidsøkonomi taler alt sammen for at vælge Fendt. Og har du lyst til at låne den en dags tid, så du kan teste din nye Fendt under realistiske forhold, kan vi sagtens arrangere det.

Thomas, sælger i Starup Tlf.: 20 90 81 19

Vil din ERFA-gruppe gerne høre mere om Fendt? Landbrugsmaskiner skal ses i arbejde og helst under realistiske, lokale forhold. Derfor vil vi gerne demonstrere udvalgte produkter for din ERFA-gruppe, hvis du kunne tænke dig at være vært. Vil I vide mere om Rogator-sprøjternes mange fordele, eller måske vurdere forskellen mellem konventionelle hjultraktorer og bæltetraktorer eller noget helt tredje, så ring til os.

Martin, sælger i Starup Tlf.: 23 31 25 17

Vores snitterteam skal sikre, at dit grovfoder kan bjærges til tiden Hvis man vil kalde sig ekspert, må man gøre sig ekstra umage! Så da de store Fendt Katana finsnittere var klar til markedet i Danmark, begyndte vi i god tid at uddanne et helt ”TBS-snitterteam” af serviceeksperter. De kom på flere kurser, skilte stort set en Katana ad hjemme i Starup og studerede teknikken helt ned i detaljen. Motorer og transmission kender de, men resten var nyt og spændende. Nu kan du så få glæde af deres ekspertise, når det skal gå rigtigt stærkt i sæsonerne - og som alle vores andre serviceeksperter er de på vagt hele døgnet alle ugens dage. 14


Græsset skal slås, når timingen er optimal Det kræver indsigt i vind, vejr, tørstof og fordøjelighed for at bjærge grovfoder optimalt. Det lader vi landmænd og maskinstationer om. Vi ser det derimod som vores udfordring at holde kundernes maskiner og redskaber kørende, så de ikke mister værdifulde timer, når det gælder. Uanset om du arbejder med vores traktorer, snittere, slåmaskiner eller river, så er vores servicespecialister på vagt for at sikre dig et problemfrit slæt af høj kvalitet.

En gang Fendt – altid Fendt Man kan nemt blive afhængig af Fendt. Det gælder både, når man som chauffør har vænnet sig til kabinekomforten og fordelene ved en smidig vario-transmission med kraftoverskud. Og det gælder for vi sælgere, der har glæden ved at sælge Fendt. Vi laver ofte handler med betragtelige beløb på slutsedlen, og så er det rart at vide, at kvaliteten er i top, der er seriøs service back-up op og levetidsøkonomien, for det vi sælger, er rigtig god.

Keld, sælger i Suldrup Tlf.: 25 19 43 01

15


dele viden

Vi vil gerne vores

De fleste af vores sælgere, serviceteknikere og reservedels­ specialister har relationer til landbruget. Nogle har arbejdet på en gård, andre er landbrugs­uddannede, og de fleste er familiemæssigt knyttede til en gård eller maskin­station. Det fremmer forståelsen for vores kunders behov og betyder helt lavpraktisk, at de forstår vigtigheden af kvalitetsprodukter, brugervenlighed, service til tiden og fleksibilitet. Kort sagt – det fremmer dialogen og måden vi arbejder på.

Vi møder kunderne med individuelle løsninger Landmænd og maskinstationer er handlekraftige mennesker med forskellige holdninger, behov og krav. Derfor er en af vores fornemmeste opgaver som sælgere at omsætte kundernes behov og ønsker til individuelle løsninger og tekniske specifikationer, så dét vi tilbyder, er dét kunderne har behov for. Med Fendt Full-Line, vores kvalitetsredskaber, kompetent service back-up og vores erfaring er vi her i TBS godt klædt på til at møde kunderne på deres hjemmebane og finde de helt rigtige løsninger til dem.

16

Gordon, sælger i Holstebro Tlf.: 21 77 83 30


Finansieringsløsninger er en del af maskinhandlerens hverdag De rigtige maskiner til opgaven, en god pris og færrest mulige drifts­omkostninger er i centrum for de fleste handler. Men optimal, kunde­tilpasset finansiering er også en vigtig del af mange handler. Hos TBS tilbyder vi flere forskellige finansieringsløsninger, så vi kan matche kundernes krav og behov. Vores sælgere har online adgang til flere portaler, så ofte kan vi præsentere forskellige alternativer ude ved køkkenbordet og også optimere din maskinøkonomi på den front.

Med helt suveræn levetidsøkonomi er Fendt en optimal løsning for alle Fendt er ikke den billigste traktor set på anskaffelsespris, men når man tager driftsomkostninger, levetid og brugtværdi med i regnestykket, så er facit en helt fantastisk levetidsøkonomi. Og så indfrier Fendt kundernes forventninger både i marken og regnskabet. Det er en af årsagerne til, at det er rart at sælge Fendt og være med helt fremme i frontlinjen for nye teknologiske løsninger, der kan være med til at fremme rentabiliteten i landbruget.

Peder, sælger i Holstebro Tlf.: 20 90 81 24

Pilotkurser giver viden og inspiration Vi vil gerne dele vores viden med kunderne. Det gør vi bl.a. ved at afholde brugerkurser, hvor teori og praktik bliver gennemgået grundigt. Vi kalder dem pilotkurser. Det er vores mål, at alle går hjem med ny viden og inspiration og har dannet et netværk med andre deltagere, som arbejder med de samme problemstillinger i hverdagen. Gør de det, så synes vi, det er en stor succes, for det kommer både den enkelte traktorpilot og hans/hendes arbejdsplads til gode.

17


Maksimal produktivitet kræver effektive redskaber af høj kvalitet TBS samler ikke på mærker - vi satser på effektive redskaber af høj kvalitet og med lang levetid. Målet er at kunderne får maksimalt udbytte af deres investering. Vi arbejder tæt sammen med leverandørernes produkteksperter om at finde de helt rigtige løsninger til vores kunder, så spørg os næste gang du er på udkig efter muligheder for at optimere din drift.

Svær skovinddækning fra Starup En svær skovinddækning fra Fendt i Starup er ikke bare robust. Den er også servicevenlig. Vores specialister har med Gert i spidsen ombygget mange Fendt til fuldt inddækkede skovtraktorer med vendbart førersæde. De går ikke på kompromis med inddækningens styrke og sørger for, at alle detaljer er gennemtænkt, så driftssikkerheden er optimal og servicevenligheden bevaret bedst muligt. Du har idéerne – vi har den tekniske indsigt og erfaring – og sammen finder vi løsningerne.

Vores måske mest berømte skovtraktor er en Fendt 1050’er. Den er blevet en ægte film­stjerne med over 500.000 afspilninger på YouTube

Driften lader vi kunderne om! Vi sælger løsninger Det kræver indsigt i jord, sorter, management, renter, vind og vejr at drive landbrug. Det lader vi landmænd og maskinstationer om. Vi ser det som vores opgave at rådgive dem om de bedste maskinløsninger til deres individuelle behov. Derfor er det vigtigt, at vi opbygger og vedligeholder tætte relationer med kunderne, så de får de optimale maskin-, finansierings- og serviceløsninger. I sidste ende handler det om en problemfri drift med minimale omkostninger.

18

Ernst, sælger i Suldrup Tlf.: 25 19 43 02


Gensidig respekt er en god start på et langvarigt samarbejde Vores forretningsmodel har fokus på langsigtede relationer med vores kunder. En relation hvor vi bruger hinanden som sparringspartnere. Vores kunder kender deres specielle verden med alle dens udfordringer helt ned i detaljen, og vi kender teknikken i vores unikke produkter og alle deres muligheder. Når vi kombinerer de to ting, får vi den bedste afdækning af kundernes individuelle behov. Har du nogle traktorbehov, som ikke kan løses af en standardtraktor med ekstraudstyr fra de officielle lister, så tag en snak med en af vores værkførere. Måske kender vi løsningen eller kan sammen med deres teams regne ud, hvordan det er muligt. Vi har gjort det før - og vil gerne gøre det igen. 19


6409

Service er mere end en tillidssag Der er altid brug for service og reservedele Med 4 centrale værksteder, over 25 servicebiler på landevejene og lokale servicepartnere er vi altid hurtigt fremme, når kunderne har behov for hjælp. Ring til os, når du har brug for service eller reservedele Starup: Holstebro: Askildrup: Suldrup:

Tlf. 75 38 11 22 Tlf. 97 42 09 66 Tlf. 81 11 71 00 Tlf. 98 37 83 44

Følg os på Facebook.

Kunden er i centrum for alt, hvad vi laver TBS har en ambition om at være kundernes foretrukne servicepartner ved at levere hurtig og kompetent service. Det kræver selvfølgelig dygtige teknikere, og at de har service- og reservedele til rådighed. Derfor investerer vi massivt i uddannelse, reservedelslagre og moderne værksteds­ faciliteter. Driftsstop skal være så korte som muligt. Derfor skal de kritiske reservedele altid være på lager. Som Strategic Stocking Dealer for AGCO har vi de stumper, du skal bruge for at komme videre.

20

TBS Starup Smedebakken 7 7200 Grindsted Tlf.: 7538 1122 www.tbs.dk

SERVICE

TBS Holstebro Viborgvej 79 7500 Holstebro Tlf: 9742 0966 www.tbs.dk

Askildrup Agro A/S Askildrupvej 41 8940 Randers SV Tlf: 8111 7100 www.aagro.dk

Anitta, eftermarkedschef

TBS Suldrup Hjortholmvej 14 9541 Suldrup Tlf: 9837 8344 www.tbs.dk