__MAIN_TEXT__

Page 1

SOM EN SCHWEIZERKNIV. BARE STØRRE. OG BLÅ.

Lang historie kort; én maskine - 200 redskaber. MultiOne er løsningen, hvis du vil have fleksibilitet ud over alle grænser. Uanset dit behov, løfter MultiOne opgaven. Fra 12 – 78 hk og op til 3,2 meters løftehøjde.

Ring til os og få seriøs rådgivning, inden du køber ny minilæsser.

2018/2019


Lang historie kort; én maskine, mere end 200 redskaber og utallige arbejdsopgaver.

Joystick med 11 funktioner

Har du brug for en minilæsser, bør du altid undersøge mulighederne i MultiOnes produktprogram. Du kan få mange forskellige modeller fra 12 – 78 hk, så uanset hvilket behov du har for hk, kørselshastighed, hydraulik og løftehøjde, findes der en løsning. MultiOne adskiller sig fra konkurrenterne med både teknik, design, smidighed og brugervenlighed - og så rækker den langt, når læsserens teleskoparm skydes ud. Du får meget mere end ”bare” en mini­læsser, for der er mindst 200 originale redskaber fra MultiOne og endnu flere lokale løsninger. Man kan næsten påstå, at der er for mange muligheder med MultiOne, men kontakt din lokale forhandler, så hjælper han dig med at finde den rigtige model og de rigtige redskaber til dine behov.

2

Med MultiOne’s multi­funktionelle joystick i hånden har du fuld kontrol over hele 11 funktioner lige ved fingerspidserne. Det er brugervenligt, hurtigt og sikkert. Joysticket er standard fra Serie 5.3 og helt op til Serie 10, undtagen Serie 7.2. Fra Serie 7 og opefter er aktivering af differentialespærre integreret i joysticket.

Oliekøler Minilæssere har udviklet sig fra at være læssemaskiner til at blive multifunktionelle redskabsbærere. MultiOne er derfor udrustet med effektive oliekølere, der holder hydraulikolien kølet, så oliemotorerne konstant leverer den effekt, de krævende redskaber har brug for. Det kræver f.eks. meget olie og stor kølekapacitet at køre med brede rotorklippere, men MultiOne kan klare udfordringerne. Der er oliekøler på alle MultiOne.


Robust teleskoparm Stort set alle MultiOne leveres med en robust teleskoparm i en unik og meget robust H-konstruktion. Den holder til det mest utrolige og rækker både langt og højt. Teleskoparmen leveres fra Serie 4.2 til Serie 10.

Connector til hurtigskift

12 volt el-stik

Hurtigt redskabsskift er en nødvendighed for at udnytte mulighederne med de mange redskaber, MultiOne leverer. Med den brugervenlige MultiOne-connector monteres hydraulikslanger lynhurtigt uden brug af værktøj, uanset om olien er under tryk eller ej. Connectoren er standard på alle MultiOne fra Serie 2.3.

Mange redskaber anvender el til styring af forskellige funktioner. Derfor er der placeret et 12 volt el-stik ved siden af connectoren. El-stik kan leveres fra Serie 4.2 og op til Serie 10.

Parallelføring MultiOne er konstrueret til at arbejde hurtigt og sikkert. Af samme årsag er den robuste teleskoparm med dobbelt H-konstruktion udstyret med parallelføring. Det har stor betydning, når man f.eks. skal læsse en palle med gods, for med parallelføring vil pallen altid have vandret bund (eller en anden vinkel chaufføren måtte have bestemt), uanset hvor i løftet armen befinder sig. Parallelføring er standard på alle MultiOne med teleskoparm.

Flydestilling Skal der ryddes sne, skrabes rent med en skovl eller måske slås græs, kan det være en fordel at have flydestilling til rådighed. Det sikrer, at frontmonterede redskaber altid følger overfladen. Faciliteten aktiveres med en trykknap på betjeningspanelet til højre for chaufføren. Kan leveres fra Serie 4.2 til Serie 10.

3


Hvor som helst - når som helst

ROPS-sikkerhedsbøjle

Forberedt for kabine Det danske klima er lunefuldt – vådt, koldt, blæsende og somme tider endda sol. For at optimere komforten for chaufførerne har MultiOne udviklet et gennemtænkt kabinekoncept. Det kan leveres i flere varianter som løst tag, løs frontrude eller som en komplet kabine med varme. Hvis man kan nøjes med en klimaskærm som læ for regn og rusk, er MultiOne Smart Cab en god ide. Her får man en billig kabine med front-, side- og bagrude i et kraftigt plastmateriale og får lidt mere komfort til det daglige arbejde. Kabine kan leveres til Serie 2.3 og op til Serie 10. Kabine med aircondition fås til Serie 8, 9 og 10.

4

MultiOne leveres med godkendt sikkerhedsbøjle og fast ståltag for at beskytte chaufføren bedst muligt. Sikkerhedsbøjlen indgår også som en integreret del af maskiner med kabine. Sikkerhedsbøjlen må aldrig fjernes eller modificeres!

Vejlys Overholdelse af Færdselsloven og sikkerhed for chaufføren og alle andre er vigtig. MultiOne kan leveres med et komplet vejlys-kit incl. rotorblink og sidespejle.

DBS – Dynamic Block System

Tourque Divider

Når det kræver lidt ekstra af maskinen at klare sig gennem råt terræn, har MultiOne DBS at trække på. Det er en differentialespærre, der låser hjulenes oliemotorer 2 og 2 i henholdsvis venstre eller højre side, så man nemmere kan komme frem. DBS er standard på alle MultiOne, undtagen Serie 1 og 4.

MultiOne kan også leveres med Tourque Divider, så alle 4 hjul låses. Det betyder selvfølgelig meget i ”umuligt” terræn, men er også en nyttig funktion, når en anlægsgartner f.eks. skal bakke forsigtigt ud af et perfekt afrettet område uden at køre spor i underlaget. Systemet er standard på Serie 7.3, 8, 9 og 10.


Fast drejeled forøger sikkerheden Diskussionen om fordele og ulemper ved faste eller løse drejeled er uendelig. MultiOne har valgt at låse drejeledet horisontalt, så forhjulene hele tiden er på samme niveau. Det sikrer, at tyngdepunktet holdes centralt under alle normale forhold, og maskinen ikke vælter sideværts. Populært sagt virker maskinens bagerste del konstant som en kontra-vægtklods, uanset om maskinens to led holder på hinanden eller bagenden er drejet. Der er altid fuld effekt af kontravægten. Det faste drejeled er standard fra Serie 2.3 til Serie 10.

Integrerede vægtklodser

Heavy-Duty beskyttelse

De større MultiOne-modeller løfter utroligt meget. For at udnytte kapaciteten optimalt kan det være en fordel at montere ekstra kontravægte. De monteres helt ind på maskinens chassis nederst bagpå og sidder som en integreret del af maskinen. Den lave placering giver maskinen et generelt lavt tyngdepunkt. Integrerede vægtklodser fås til Serie 7.3 og 8.4. Alm. vægtklodser leveres til alle andre modeller.

MultiOne er robust! Men ingen maskine er mere robust, end den ved voldsom kørsel kan skades. For at mindske risikoen for kaskoskader på maskinens bagerste del, kan MultiOne leveres med en kraftig stålinddækning af de bagerste hjørner og maskinens bagende – så skal der mere end lidt uforsigtig kørsel til at skade den. HD-inddækning fås til Serie 4.2 og op til Serie 10.

Løfteevne MultiOne kan løfte utroligt meget uanset model. Der er mange måder at angive løfteevnen, når fabrikanterne forsøger at overgå hinanden. I denne brochure anvender vi den ”praktiske løfteevne”. Det modsvarer ca. 80 % af den teoretiske løfteevne, og er det, du i praksis skal regne med.

5


MultiOne SD

Enkel og robust maskine med skærme af jern

MultiOne 6.3 SD

MultiOne 7.3 SD

kg

LØFTEKAPACITET

MOTOREFFEKT

HASTIGHED

HYDRAULIKSTRØM

kg

hk

km/h

l/min.

1500

6

kg

28

14

31

LØFTEHØJDE

LØFTEKAPACITET

MOTOREFFEKT

HASTIGHED

HYDRAULIKSTRØM

m

kg

hk

km/h

l/min.

2,90

1580

35

15

37

LØFTEHØJDE

2,90 m


Når du skal dreje rigtigt skarpt Hvor pladsforholdene er en udfordring, kan MultiOne SD-modellerne være den optimale løsning. Her sidder chaufføren på maskinens bagerste halvdel. Fordelen er, at når maskinens forreste del er drejet rundt om hjørnet, følger delen bag knækledet så at sige efter, uden at bagenden svinger ud til siden. Det mindsker risikoen for at påkøre inventar, murværk og lignende, når forholdene er trange – og samtidigt får maskinen ikke skrammer på grund af mange små påkørsler. Ulempen kan være, at du sidder med større afstand til redskaberne.

MultiOne 8.4 SD

SD-modeller

MultiOne 9.5 SD

kg

kg

LØFTEKAPACITET

MOTOREFFEKT

HASTIGHED

HYDRAULIKSTRØM

kg

hk

km/h

l/min.

1610

Standard

40

17

37

LØFTEHØJDE

LØFTEKAPACITET

MOTOREFFEKT

HASTIGHED

HYDRAULIKSTRØM

m

kg

hk

km/h

l/min.

2,90

2650

50

18

51

LØFTEHØJDE

3,20 m

7


Serie 1

“Zero-Turn” med servostyring og uafhængige oliemotorer på alle 3 hjul.

Små maskiner kan også være effektive MultiOne Serie 1 er først og fremmest beregnet til private brugere, der har behov for at løse forskellige vedligeholdelsesopgaver rundt om bygninger, slå græs, køre brænde og lignende opgaver. Som den eneste MultiOne har Serie 1 kun 3 hjul. Det giver naturligvis nogle begrænsninger, men det resulterer også i en helt utrolig smidighed, som det kendes fra zero-turn plæneklippere. Den lille maskine har hydrostatisk træk på alle 3 hjul og kan køre de mest utrolige steder.

MultiOne 1.1 kg

LØFTEKAPACITET

MOTOREFFEKT

HASTIGHED

HYDRAULIKSTRØM

kg

hk

km/h

l/min.

250

8

12

8

19

LØFTEHØJDE

1,80 m


Serie 2

En nydelse at køre med

En ægte minilæsser med store ambitioner Hellere lille og vågen end stor og doven er en lidt fortærsket vending, men med MultiOne Serie 2 er den meget rammende. Med op til 25 hk og hele 42 l olie pr. minut har den lille basismaskine store anvendelsesmuligheder som redskabsbærer. Uanset om den skal drive hydrauliske koste, plæneklippere, hækkeklippere eller f.eks. bladsugere kan den levere det fornødne olieflow. Med en egenvægt på kun 700 kg og 4 store hjul er den ydermere skånsom ved underlaget under arbejdet.

MultiOne 2.3 kg

LØFTEKAPACITET

MOTOREFFEKT

HASTIGHED

HYDRAULIKSTRØM

kg

hk

km/h

l/min.

420

25

15

42

LØFTEHØJDE

1,60 m

9


Serie 4

Når du skal have en hjælper til daglig MultiOne Serie 4 er en enkel minilæsser, som kan komme ind stort set alle steder, idet den kun er ca. 98 cm bred. Den får sine kræfter fra en Kubota dieselmotor, der yder 20 hk, hvilket gør den velegnet til alle, der både kører i terræn og på fast underlag. Hestefolk, deltidslandbrug, kirkegårde, servicemedarbejdere ved større boligkomplekser osv. har alle brug for en allround-maskine, der kan løfte, feje, rydde sne og måske bare køre rundt med redskaber og materialer i skovlen – og de opgaver løser MultiOne Serie 4.

MultiOne 4.2 kg

LØFTEKAPACITET

MOTOREFFEKT

HASTIGHED

HYDRAULIKSTRØM

kg

hk

km/h

l/min.

820

10

20

14

31

LØFTEHØJDE

2,75 m


Serie 5

Smidig allround-minilæsser MultiOne Serie 5 er enkle, men professionelle minilæssere med kompakte mål og ekstremt lave driftsomkostninger. Den helt unikke og meget stærke teleskoparm giver maskinen mange anvendelsesmuligheder, uanset om du har brug for en læssemaskine, der kan række højt, eller en allround-redskabsbærer.

Ideel hvis du har brug for en kompakt maskine med højt olieflow

MultiOne 5.2

MultiOne 5.3

kg

kg

LØFTEKAPACITET

MOTOREFFEKT

HASTIGHED

HYDRAULIKSTRØM

kg

hk

km/h

l/min.

820

25

14

34

LØFTEHØJDE

LØFTEKAPACITET

MOTOREFFEKT

HASTIGHED

HYDRAULIKSTRØM

m

kg

hk

km/h

l/min.

2,75

900

28

15

42

LØFTEHØJDE

2,75 m

11


Serie 6

Når din minilæsser skal være stærk nok til det meste MultiOne Serie 6 er kompakte maskiner med masser af power. Den er uden tvivl et godt valg for mange kunder og dækker stort set alle behov. Den kan udføre utallige arbejdsopgaver og bliver hurtigt uundværlig i dagligdagen. MultiOne Serie 6 er bygget med et kraftigt chassis og lejer i hele løftebommen. Komforten er også i top med justerbar ratstamme, el-joystick og affjedring i sædet.

MultiOne 6.3+ kg

LØFTEKAPACITET

MOTOREFFEKT

HASTIGHED

HYDRAULIKSTRØM

kg

hk

km/h

l/min.

960

12

28

11

46

LØFTEHØJDE

2,90 m


Komfort er ikke luksus, men en vej til høj produktivitet.

MultiOne 6.3S kg

LØFTEKAPACITET

MOTOREFFEKT

HASTIGHED

HYDRAULIKSTRØM

kg

hk

km/h

l/min.

960

28

15

46

LØFTEHØJDE

2,90 m

13


Serie 7

Når du vil have det hele på én gang MultiOne Serie 7 er unik – power, komfort og alsidighed har gjort den populær blandt kunderne. Overbevisende motorkraft, robust transmission og direkte drev via hydrauliske stempelpumper leverer power til arbejdet og kraft til både at skubbe og løfte. Et innovativt design af maskinens chassis med integreret kontravægt og en robust teleskoparm sikrer stabilitet under høje løft, og med 11 funktioner i joysticket er den nem at manøvrere.

Husk at MultiOne også kan leveres med komfortkabine, så hverken blæst, regn, kulde eller sne forhindrer dig i at løse arbejdsopgaverne.

MultiOne 7.2 kg

LØFTEKAPACITET

MOTOREFFEKT

HASTIGHED

HYDRAULIKSTRØM

kg

hk

km/h

l/min.

1200

14

28

11

37

LØFTEHØJDE

2,90 m


MultiOne Serie 7 har hydraulisk P-bremse, og i S-modellen får du 2 gear og højere hastighed.

MultiOne 7.3+

MultiOne 7.3S

kg

kg

LØFTEKAPACITET

MOTOREFFEKT

HASTIGHED

HYDRAULIKSTRØM

kg

hk

km/h

l/min.

1240

35

11

68

LØFTEHØJDE

LØFTEKAPACITET

MOTOREFFEKT

HASTIGHED

HYDRAULIKSTRØM

m

kg

hk

km/h

l/min.

2,90

1240

35

19

68

LØFTEHØJDE

2,90 m

15


Serie 8

”S” står for Double Speed Et gear til arbejde og et andet til transport med op til 23 km/h, så du kan komme videre til næste arbejdssted.

MultiOne 8.4S kg

LØFTEKAPACITET

MOTOREFFEKT

HASTIGHED

HYDRAULIKSTRØM

kg

hk

km/h

l/min.

1280

16

40

23

72

LØFTEHØJDE

2,98 m


Når du har mange arbejdstimer hver dag MultiOne Serie 8 er udviklet til dig, der har behov for en meget robust knækstyret minilæsser med stor motor, rå motorkraft og høj kørehastighed. Serie 8 løfter op til 1.280 kg op i næsten 3 meters højde, så den kan virkelig få arbejdet gjort. Den effektive minilæsser leverer imponerende 72 l olie pr. minut, så redskabernes oliemotorer er velforsynede. Med utrolig komfort og brugervenlig betjening er MultiOne 8.4S ideel som universalmaskine i boligforeninger og til dig med mange arbejdstimer hver dag, og bliver din maskine udrustet med luksuskabine, betyder vejret ingenting.

Markedets stærkeste i sin klasse

17


Serie 9

Når du har behov for power og hastighed Når chaufføren sætter sig til rette i det ergonomiske sæde med indstillelig affjedring, armlæn og sikkerhedsbælte og griber multifunktions-joysticket, er der ikke mange begrænsninger for hvilke arbejdsopgaver Serie 9 kan løse. Med 58 effektive hk og 95 l olie pr. minut til rådighed kan maskinen både anvendes som læssemaskine og en produktiv redskabsbærer. Den robuste Serie 9 er specielt velegnet til kunder, der har mange tunge og høje løft, men samtidigt vil kunne køre med høj hastighed mellem de forskellige arbejdssteder. Det gør den velegnet hos den grønne entreprenør og hos landmanden, hvor der f.eks. skal læsses en fuldfodervogn fra mange forskellige påslag og siloer.

MultiOne 9.5

MultiOne 9.6

kg

kg

LØFTEKAPACITET

MOTOREFFEKT

HASTIGHED

HYDRAULIKSTRØM

LØFTEHØJDE

LØFTEKAPACITET

MOTOREFFEKT

HASTIGHED

HYDRAULIKSTRØM

LØFTEHØJDE

kg

hk

km/h

l/min.

m

kg

hk

km/h

l/min.

m

2080

18

Ekstremt højt olieflow på 95 liter pr. min.

50

25

85

3,2

2080

57

30

95

3,2


Kraftig minilæsser med over 2 tons løfteevne - men stadigvæk så let, at du kan køre med den på en almindelig trailer.

MultiOne 9.6 er ekstra miljøvenlig med Tier 4 motor og CommonRail

19


Serie 10

Til trods for sine potente tekniske data er Serie 10 stadigvæk smidig. Venderadiussen er f.eks. kun 103 cm målt indvendigt og 255 cm målt udvendigt.

MultiOne 10.9 kg

LØFTEKAPACITET

MOTOREFFEKT

HASTIGHED

HYDRAULIKSTRØM

kg

hk

km/h

l/min.

2160

20

75

32

95

LØFTEHØJDE

3,20 m


Når mindre ikke kan gøre det … MultiOne Serie 10 er flagskibet blandt de blå minilæssere. Ordet minilæsser er egentligt misvisende, for med 75 hk, en løfteevne på 2.160 kg og en imponerende tophastighed på op til 32 km/h er der ikke meget ”mini” over Serie 10. Den store maskine er naturligvis en utrolig robust læssemaskine, men også som redskabsbærer er den suveræn. Med op til 32 km/h kommer chaufføren hurtigt fra den ene opgave til den anden, og med et olieflow på 95 l pr. minut kan den drive selv meget store græsklippere osv. Den leverer det høje olieflow selv ved lave motoromdrejninger. Det er komfortabelt for chaufføren og sikrer lave driftsomkostninger.

21


MultiOne Serie 1

MultiOne Serie 2

kg

kg

LØFTEKAPACITET

MOTOREFFEKT

HASTIGHED

HYDRAULIKSTRØM

kg

hk

km/h

l/min.

250

12

8

19

LØFTEHØJDE

LØFTEKAPACITET

MOTOREFFEKT

HASTIGHED

HYDRAULIKSTRØM

m

kg

hk

km/h

l/min.

1,80

MultiOne Serie 5

420

820-900 kg

MOTOREFFEKT

HASTIGHED

HYDRAULIKSTRØM

LØFTEHØJDE

LØFTEKAPACITET

MOTOREFFEKT

hk

km/h

l/min.

m

kg

hk

25-28 14-15 34-42 2,75

960

1,60

HASTIGHED

HYDRAULIKSTRØM

LØFTEHØJDE

km/h

l/min.

m

28

11-15

46

2,90 m

MultiOne Serie 9

kg

22

42

kg

MultiOne Serie 8

kg

LØFTEKAPACITET

MOTOREFFEKT

HASTIGHED

HYDRAULIKSTRØM

kg

hk

km/h

l/min.

1280

15

MultiOne Serie 6

kg

LØFTEKAPACITET

25

LØFTEHØJDE

40

23

72

LØFTEHØJDE

LØFTEKAPACITET

MOTOREFFEKT

HASTIGHED

HYDRAULIKSTRØM

LØFTEHØJDE

m

kg

hk

km/h

l/min.

m

2,98

2080 50-57 25-30 85-95 3,20


MultiOne Serie 4

MultiOne SD MultiOne SD-modeller er i princippet udrustet som de konventionelle modeller i de respektive serier. Forskellen ligger i førerens placering på maskinens bagerste halvdel. SD-modellerne er en ideel løsning, hvor pladsforholdene er trange samtidigt med, at der forekommer skarpe sving. Ulempen kan være, at chaufføren ikke altid kan se redskaber, der er monteret/anvendes umiddelbart foran maskinen.

MultiOne 6.3 SD kg

LØFTEKAPACITET

820 kg

MOTOREFFEKT

20 hk

HASTIGHED

14

km/h

HYDRAULIKSTRØM

31

l/min.

LØFTEHØJDE

2,75 m

MultiOne Serie 7

kg

LØFTEKAPACITET

MOTOREFFEKT

HASTIGHED

HYDRAULIKSTRØM

kg

hk

km/h

l/min.

1500

28

14

LØFTEHØJDE

31

2,90

LØFTEHØJDE

m

MultiOne 7.3 SD kg

LØFTEKAPACITET

MOTOREFFEKT

HASTIGHED

HYDRAULIKSTRØM

kg

hk

km/h

l/min.

1580

35

15

37

2,90

LØFTEHØJDE

m

kg

LØFTEKAPACITET

1200-1240

kg

MOTOREFFEKT

HASTIGHED

HYDRAULIKSTRØM

LØFTEHØJDE

hk

km/h

l/min.

m

28-35 11-19 37-68 2,90

MultiOne 8.4 SD

MultiOne Serie 10

kg

LØFTEKAPACITET

MOTOREFFEKT

HASTIGHED

HYDRAULIKSTRØM

kg

hk

km/h

l/min.

1610

40

17

37

2,90

LØFTEHØJDE

m

MultiOne 9.5 SD kg

kg

LØFTEKAPACITET

MOTOREFFEKT

HASTIGHED

HYDRAULIKSTRØM

kg

hk

km/h

l/min.

2160

75

32

95

LØFTEHØJDE

LØFTEKAPACITET

MOTOREFFEKT

HASTIGHED

HYDRAULIKSTRØM

m

kg

hk

km/h

l/min.

3,20

2650

50

18

51

3,20 m

23


Redskaber 4-i-1 kombiskovl

Skovl med højtip

Robust skovl med mange anvendelsesmuligheder

Denne skovl tipper om forenden. Ideel til f.eks. tømning ned i fuldfodervogn

Bredde: 110 cm 130 cm 150 cm

Bredde: 110 cm 130 cm

Volumenskovl

Standardskovl

Skovl med stor volumen til træpiller, korn og lignende løsvarer

Robust allround skovl med høj slidstyrke

Bredde: 110 cm 130 cm 150 cm

Bredde: 80 - 150 cm Volumen: 85 - 280 l

Skovl med overfald

Pallegafler m. sideforskydning

Ideel til udmugning med fast bund og effektiv fastholdelse af det læssede materiale

Utrolig praktisk på byggepladsen. Perfekt arbejde med MultiOne parallelføring

Bredde: 110 cm 130 cm

Længde på gafler: 80 cm 90 cm 110 cm 120 cm

Pallegafler med ”næb”

Greb med overfald

Perfekt til transport af træ, plastrør og andre lange emner

Kraftig greb med stærkt overfald. God til ensilage, hø, grene og meget andet

Max. diameter: 90 cm

Bredde: 80 cm 95 cm 120 cm 150 cm

Ballespyd

Balletang

Læs og flyt halmballer enkelt og hurtigt. Byt hurtigt mellem flere spydlængder

God til at håndtere rundballer uden at skade evt. plastfolie. Fast greb om ballerne

Spydlængde: 80 cm

24

Max. diameter: 160 cm Max. vægt: 1.000 kg


Kranarm

Storsække-løfter

Fås både som fast arm eller med hydraulisk udskud

Effektiv løsning til løft og styring af storsække under transport/tømning

Længde: 110 + 60 cm 250 cm

Løftekapacitet: 1.200 kg

Gravearm

Rendegraver Høj kapacitet med skovle fra 40–70 cm

Leveres med 25 eller 40 cm skovl

Gravedybde: 130 cm 150 cm

Gravedybde: 215 cm 260 cm

Jordbor

Sneblad

Hurtigt og sikkert jordbor med planetgear

Robust sneblad med udløser og hydraulisk sving

Diameter: 10-60 cm

Bredde: 140 cm 180 cm

Foderkasse med snegl Komfortabel til udfodring af løsvarer. Læsser af til højre Volumen: 350 l 520 l

Snekost Effektiv kost m. 600 mm børster og hydraulisk sving

Bredde: 130 cm 160 cm

Kost med opsamler

Løvsuger

Kan monteres med hydraulisk sidekost

Har både sidekost, bredsug, 5 m sugeslange og hydr. bundtømning

Bredde: 100 cm 120 cm 150 cm

25


Redskaber Ukrudtsbørste Roterende stålbørste med stor effekt. Justerbar vinkel

Børstediameter: 58 cm

Rotorklipper Følger terrænet. Leveres med bagudkast, sidekast eller mulching Klippebredde: 1,0 m, 1,3 m, 1,5 m eller 1,8 m

Hækkeklipper

Slagleklipper m. sideforskydning

Klipper grentykkelser op til 5 cm. Justerbar klippevinkel

Kan klippe fra lodret til 45 grader nedad

Vertikalt skær: 150 cm

Bredde: 105 cm 125 cm 150 cm

Højtryksrenser

Sprøjte

Arbejder med op til 170 bar. 10 m slange og sprøjtelanse

120 l tank 4,5 m bom 50 m slangerulle og lanse. Håndvask for bedre hygiejne

Volumen: 200 l

Rotorharve Perfekt såbed med en overkørsel. Kan leveres med såmaskine Bredde: 110 cm 130 cm 150 cm

Stennedlægger Utrolig effektiv i al slags jord. Kan leveres med såmaskine Bredde: 100 cm 120 cm 135 cm

26

Stubfræser Tænder i holdbart, hårdt metal. Svinger +/- 40o under arbejdet

Hældningsvinkel: +- 40o

Flishugger Høj kapacitet med hydraulisk indtræk

Max grentykkelse: 90 mm


27


Varenr. BM001 www.business-reklamebureau.dk 5350

G

LI

ETSVEN IDIT LI KV

LE A S I N G

Maskiner skal købes lokalt - der hvor du får service MultiOne importeres af HCP og sælges via forhand­lere i hele Danmark. HCP har produkteksperter, servicebackup og et betydeligt reservedelslager klar til at servicere kunderne, mens lokale forhandlere sikrer lokal nærhed og yder kunderne hurtig, kompetent service. Samlet set tilbyder vi MultiOne’s kunder kompetent rådgivning samtidig med en optimal og tryg service­løsning, der sikrer dem den bedst mulige driftsøkonomi i hele maskinens levetid.

Likviditetsvenlig finansiering Når du har valgt den helt rigtige maskine til dine behov, er det vigtigt at sikre en gunstig finansiering. HCP Finans tilbyder alle MultiOne-kunder en konkurrencedygtig finansieringspakke med mulighed for individuel tilpasning. Vi tilbyder både finansiel leasing og traditionel finansiering, så valget er dit. De fleste af vores kunder vælger leasing af den enkle grund, at det belaster driftslikviditeten mindst, og ydelserne skal betales i takt med, at maskinerne tjener penge. Alle forhandlere er online med vores finansieringsportal og kan hurtigt give svar på evt. udbetaling, månedlige ydelser og restbetaling. Oftest kan papirarbejdet klares samtidigt med, at du køber maskinen – nemmere bliver det ikke.

Forhandler

www.hcpetersen.dk H.C. Petersen & Co.’s Eftf. A/S Ansager Landevej 11 DK-7200 Grindsted Tlf.: 76 73 11 33

Profile for BRB.dk

MultiOne produktkatalog - HCP  

MultiOne produktkatalog - HCP  

Profile for brb2013