__MAIN_TEXT__

Page 1

PRESSEMEDDELELSE

CN Maskinfabrik overtager aktiviteterne i BSM Bio Fyringsanlæg Erling Schmidt fra CN Maskinfabrik og Andreas Rasmussen fra BSM Bio Fyringsanlæg har gennem et stykke tid talt om muligheden for at CN kunne overtage BSM, når Andreas trækker sig tilbage fra arbejdsmarkedet – og nu er det ikke længere snak. De 2 sønderjyder har sat deres underskrifter på kontrakten. CN Maskinfabrik overtager alle aktiviteter, varelagre osv. og ansætter den tidligere ejer som konsulent i de næste par år, så kundekredsen og aktiviteterne, kan implementeres bedst muligt hos CN. BSM´s mangeårige servicespecialist og administrative medarbejder er også ansat hos CN Maskinfabrik, så kontinuiteten er sikret på alle fronter. Med købet udbygger CN Maskinfabrik sit sortiment af fyringsanlæg til biobrændsel markant, så man nu via sin egenproducerede CN Stoker, de nye HDG-anlæg fra BSM og flere andre importerede mærker og agenturer kan levere alle kedeltyper og i alle størrelser – og til alle typer biobrændsel. Tilfredse kunder som omdrejningspunkt Andreas Rasmussen etablerede Brændstrup Smede- og Maskinværksted i 1985 som en smedevirksomhed. Siden er det gået stærkt, og da han i 1996 fik et samarbejde med HDG biofyringsanlæg fra Tyskland, kom fyringsanlæg til at stå øverst på arbejdssedlerne. Mellem 550 og 600 automatiske anlæg er det blevet til rundt om i hele Danmark, og Andreas Rasmussen har også lige været på Færøerne for at sælge 2 anlæg, så det BSM kommer vidt omkring.

Set fra venstre - Heidi og Erling Schmidt - Jens og Britta Rasmussen - Ulla og Andreas Rasmussen

Det giver os endnu et ben i vores store sortiment af fyringsanlæg til biobrændsel og betyder meget for vores fremtidige strategi. Vi vil positionere os som videns- salgsog servicecenter for anlæg til biobrændsel, og vi vil kunne levere til alle, uanset om deres behov er en lille villakedel m. 10 kW, et komplet fyringsanlæg til et hotel eller et stort varmtluftsanlæg til et korntørreri. Med HDG-kedlerne kan vi nu levere anlæg med akkumuleringstanke og det komplementerer vores produktsortimet”.

Håndtryk og smil - Heidi og Erling Schmidt siger tak for handlen til Andreas Rasmussen

Gennem hele sit virke har Andreas Rasmussen haft fokus på kunderne. ”Tilfredse kunder har altid været omdrejningspunktet for BSM Bio Fyringsanlæg. Det er vigtigt for os at vore kunder får den rigtige løsning til det aktuelle behov, både hvad angår dimensionering af anlægget, graden af automatisering men også den samlede løsning med buffertank og materialehåndtering skal passe til stedet og opgaven”.

Servicepartnere i hele Danmark BSM Bio Fyringsanlæg har et tæt samarbejde med udvalgte servicepartnere i hele landet. Dem glæder Erling Schmidt sig til at møde og lære bedre at kende. ”Lokal service er altid vigtigt! Vi har selv nogle få samarbejdspartnere rundt om, men med BSM´s partnere bliver vores servicenetværk betydeligt styrket, og det er ekstremt

vigtigt for os at ekspertisen ude på markedet bevares, selvom forhandlingen skifter base”. Lokal service er afhængig af specialistbackup, og derfor er Erling Schmidt meget glad for, at BSM´s erfarne servicemand Jens Rasmussen fortsætter som ankermand for HDG-anlæg. At han er specialist bekræftes blandt andet af, at da fabrikken i Tyskland solgte nogle HDG-anlæg i Mongoliet, bad de Jens om hjælp til installering og igangsætning. Kvalitet fra Tyskland HDG-kedlerne produceres i Tyskland og som så mange andre tyske produkter er de kendetegnet ved høj kvalitet, driftssikker teknik og innovative løsninger. Fabrikken ligger i Bayern og HDG-kedlerne hører prismæssigt til i den høje ende af skalaen men ifølge Andreas Rasmussen, der har over 30 års erfaring med biobrændselanlæg, er komforten, driftssikkerheden og udnyttelsesgraden af biobrændslet så høj, at mange kunder vægter det højere end prisen. ”Vores erfaring er, at den kvalitetsbevidste kunde sætter god rådgivning i købsfasen, maksimal driftssikkerhed og optimal fyringsøkonomi højere end minimale besparelser i etableringsfasen.” HDG-kedlerne er monteret hos vidt forskellige kunder, så med HDGkedlerne i produktsortimentet skal CN Maskinfabrik til at servicere helt nye kundetyper som hoteller, højskoler og virksomheder, men der er selvfølgelig også mange gårde og private kunder i servicebogen hos BSM Bio Fyringsanlæg.

Det har været vigtigt for Andreas Rasmussen at finde en køber, der har samme jordnære tilgang til forretning og service som ham selv, men samtidigt har ambitionen om at udvikle markedsandelen for HDG-kedler – og så gør det bestemt heller ikke noget at CN Maskinfabrik ligger i lokalområdet og med ca. 40 arbejdspladser er med til at holde hjulene kørende i området. Komplet produktsortiment Erling Schmidt fra CN Maskinfabrik er en glad mand. ”Vi er stolte over at få lov til at drive BSM Bio Fyringsanlæg videre og går ydmyge til opgaven!

Andreas Rasmussen (tv) har kørt land og rige rundt med sin showtrailer


Profile for BRB.dk

CN køb af BSM  

CN køb af BSM  

Profile for brb2013