Page 1

Det finns en Iseki fĂśr alla ĂĽrstider


”Daiji ingen mae nej Shoji” – Den som vill vara stor, måste först vara liten

Historien om Iseki är framför allt imponerande. Under 20-talet stod företagets grundare Kunisaburo Iseki inför ett svårt val – antingen att överta familjens gård och bli bonde eller att realisera sin dröm om att mekanisera ett jordbruk som på den tiden dominerades av oxar och hästar när det gällde draghjälp i markberedningen. Han valde båda delarna och hans vilja och fokus på att utveckla maskiner för att modernisera jordbruket resulterade 1926 i etableringen av ett litet företag med fokus på jordbruksredskap för risodling. Det blev startskottet för ett industriäventyr och det börsnoterade bolag som idag är känt som ISEKI & Co. Ltd., Japan.

Erfarenhet är den bästa läraren Produktionen av traktorer tog fart 1964 efter att man övertog licenser, delar och verktyg från Porsche Diesel i Tyskland. Traktorerna såldes i Japan under namnet ”ISEKI Standard Star”. Med utgångspunkt i denna produktion tog utvecklingen av ISEKIs egen teknik och egna modeller fart och nu, 90 år efter bondpojkens stora vånda över sin framtid, tillverkar ISEKI bland mycket annat både kompakttraktorer från 15 – 129 hk och många olika gräsklippare till den gröna sektorn världen över.

Alltid i Topp 3 på ett globalt plan

Det finns en Iseki även för dig

Nu, 90 år efter att företaget grundades, kan man slå fast att ISEKI har blivit stora. Märket placerar sig konstant i gruppen av världens ledande producenter och det sägs att om rangordningen fastställdes enligt antal registrerade patent och innovativa lösningar, då skulle ISEKI ligga som nummer 1. Med 7 stora produktionsenheter och antingen egna säljkontor eller distributörer över hela världen är omsättningen enorm.

Det finns många olika storlekar och utrustningsnivåer att välja mellan i ISEKIs produktprogram, eftersom kundernas behov är mycket varierande. Kompakttraktorerna finns t.ex. med både ROPS-skyddsbåge och lyxhytter, och valet mellan frontlastare, PTOutrustning, antal hydraulikventiler, joystickstyrning etc. ger stora möjligheter att optimera traktorerna för individuella behov. Gräsklipparna levereras även med många olika klippaggregat. Typer med sidoutkast, bakutkast, mulching, uppsamlare ingår i utrustningslistan, där även rotorklippare osv. har hittat en plats. Det är naturligtvis stor skillnad på att klippa gräs på en stor fotbollsplan och att klippa gräs i en park med många hinder, men det finns lösningar för allt. De många lokala redskapen som tillverkas till kompakttraktorer är ett kapitel för sig. Här är möjligheterna om möjligt ännu större, och det är de lokala traditionerna också. På vissa platser ska snön sopas, på andra platser ska den skottas och i andra områden är snöslungor det normala. Här är de lokala återförsäljarnas kännedom om lokala producenter viktig. De vet var kunderna får bäst kvalitet och bäst redskap för att utföra jobbet. Du kan känna dig trygg när du köper en Iseki – tillverkaren, importören och de lokala återförsäljarna gör allt för att du ska få största möjliga utbyte av din investering.

Det bästa från flera världar Kombinationen av japansk teknologi och kvalitet, nordisk komfort, backup och lokala redskap är stark. Detta bidrar till att garantera användarna högsta möjliga driftsäkerhet och produktivitet i arbetet och är huvudorsaken till att ISEKIs blå gräsklippare, redskapsbärare och kompakttraktorer är kända över hela världen och under årens lopp har förtjänat ett rykte som innovativa, pålitliga, bekväma och effektiva maskiner med enormt lång livslängd. Iseki-traktorer- och -gräsklippare är även en välbekant syn i Norden, där HCP Nordic sedan 1978 har tillvaratagit distributionen via oberoende återförsäljare i Danmark, Sverige och Norge.

2


Innehåll Gräsklippare Tekniska data - Gräsklippare ..................................................................................................... 4 Iseki Zero Turn........................................................................................................................... 5 Iseki SF..................................................................................................................................... 6 Iseki SFH................................................................................................................................... 8 Iseki SXG.................................................................................................................................. 10

Kompakttraktorer Tekniska data - Kompakttraktorer.............................................................................................. 12 Iseki TM 3185........................................................................................................................... 16 Iseki TXG................................................................................................................................... 18 Iseki TM 3215/3265.................................................................................................................. 20 Iseki TH..................................................................................................................................... 22 Iseki TLE 3400 Economy............................................................................................................ 24 Iseki TG..................................................................................................................................... 26 Iseki TJA.................................................................................................................................... 30

3


Professionella klippare till krävande förare Det finns ett klippaggregat för alla arbetsuppgifter – oavsett väder

Isekis gräsklippare är konstruerade för professionellt bruk. Klippfinish, motorkraft och ergonomi är i absolut toppklass och tillgodoser behoven även hos mycket kräsna användare. Själva maskinprogrammet omfattar de flesta behoven. Du kan få din Iseki med framhjulsstyrning, bakhjulsstyrning eller som zero-turn och med många olika klippaggregat, så att klipparna matchar alla tänkbara behov.

Fråga din lokala återförsäljare om råd för att hitta helt rätt klippaggregat till din Iseki.

Produktivitet

• • • • • • •

Produktivitet är ett av nyckelorden i ISEKIs produktutveckling. De professionella klipparna uppfyller syftet och har dessutom några extra bra funktioner. Exempelvis så är uppsamlaren av SFH otroligt effektiv, även när gräset är vått. Det beror på kombinationen av en mittenmonterad sugslang och en centermonterad turbin. Iseki SF kan utrustas med en lyxig hytt så att föraren får optimala förhållanden - oavsett om solen skiner, regnet öser ner eller om det är isande kallt vintertid när grundmaskinen används som redskapsbärare vid bekämpning av halka.

Maskiner ska köpas lokalt – där du får service Till och med yrkesmässiga förare kan behöva goda råd om klippinställning, körning och daglig service. Här kommer de lokala Iseki-återförsäljarna in i bilden. De kan klipparna och delar gärna med sig av goda råd, tips och trick till sina kunder - och de kan naturligtvis leverera förstklassig service om det i sällsynta fall skulle uppstå ett driftstopp eller när det är tid för huvudservice.

Iseki rotorklippare m. bakutkast, klippbredd 180 cm 30-120 mm, Flip-Up system för enkel rengöring/ underhåll Rotorklippare m. sidoutkast, 150 – 180 cm och ev. mulchingkit Rotorklippare, GMR m. bakutkast 150 – 180 cm Rotorklippare, GMR m. hydr. höjdinställning och tilt-up. 150 – 180 cm Rotorklippare, GMR Triplex rotorklippare m. mekanisk/hydraulisk drift. 250 cm Slaghack, Müthing mulchklippare, 140 eller 160 cm. Std.-monterad med ”haj-fena” motskär för elegant finish i både kort/långt och vått/torrt gräs. Speciellt anpassad för Iseki SFs original-lyftarmar.

Tekniska data gräsklippare Zero Turn

SF

SFH

Varianter

SZ 330

SF 310

SF 370

Motortyp

Iseki E3CD

Iseki E3CD-VG03

Iseki E3CD-VTG turbo

Cylindrar, antal Kylning Motoreffekt kW/hk Transmission

SXG 326 Iseki E3112

3

3

3

Vätska

Vätska

23,5/32 Hydrostatisk 1

PTO

Iseki E3112

Vätska

17

Övrigt

SXG 323

3

Max. hastighet, km/t Styrning

SXG SFH 240 Uppsamlare

Vätska

Hastighetsområden Drift

SFH 240 Mulching

22/30

26,5/36

16,1/22

Hydrostatisk m. dubbelpedal, gasautomatik och differentialspärr 2 23

1

15

4WD (aut. 4WD)

17,2/23,4

Hydrostatisk med differentialspärr

1

19

Bakhjul

16,1/21,9

Hydrostatisk m. dubbelpedal. Gasautomatik, farthållare, aut. 4WD och differentialspärr

14,5

16,5

4WD (aut. 4WD)

Bakhjul

Zero-turn

Bakhjul, servo

Bakhjul, servo

Framhjul, servo

Pendlande framaxel och aktiv bromspedal

Stort redskapssortiment till helårsmaskin

Specialmaskin för gräsklippning och ev. uppsamling via stor, centralt placerad sugslang

Gräsklippartraktor m. central gräsutkast mellan bakhjulen. Effektiv uppsamling av gräs/blad även under fuktiga förhållanden

Fast PTO-axel (2.600 rpm)

För frontmonterade redskap, 2000 varv

Kraftöverföring klippaggregat

PTO

Front-PTO

Höjdjustering klippaggregat

Hydraulisk, el-styrd

Manuell

Anslutning av klippaggregat

El

El-anslutning av PTO

El-anslutning av PTO

Mekanisk

150-180

150-180

122-137

137

Bakutkast

+

+

+

+

Sidoutkast

+

+

-

-

Mulching

+

Biokit

+

-

Uppsamling/kapacitet, liter

-

550 /”high dump” 190 cm

600/”high dump” 194 cm

Klippbredd cm

Fast PTO Fast PTO-axel

Fast PTO 25-115 mm

Längd/bredd u. klippaggregat, cm

232/148

243/120

233/120

Höjd utan/med bygel, cm

129/195

148 (ratt överkant)

145

-

Tillval

-

-

Tydlig instrumentering, justerbar sits m. armstöd och rullbälte, justerbara styrhandtag, kopphållare. Easy-lift v. service.

Gummiupphängd plattform, kombi varv- och timräknare, bränslemätare, temperaturmätare för kylarvätska, indikatorlampa för 4WD. Ergonomisk sits m. armstöd och säkerhetsbälte.

Justerbar rattstam, instrumentering med timräknare, bränslemätare och kontrollampor för 4WD/auto 4WD, laddning och oljetryck. Kontrollampa för fylld uppsamlare. Lyktpaket för inregistrering (tillval).

DeLuxe-instrumentering med LED-belysning, varningslampa för ful uppsamlare, vattentemperatur, PTO, timräknare och bränslemätare. Stort överlapp på knivar.

Hytt Komfort

Däck fram + bak Levering

26x12.00 + 15x6.0-6

23x10.5-12+20x8.0-10

26x12.0+23x8.5

Lagermodell

Lagermodell

Lagermodell

233/120

211/117

177

132

20x10.00-8+210/60D-8 Lagermodell

Lagermodell

18x8,5-8+26x10,5-15 Lagermodell

Lagermodell

Alla upplysningar gällande tekniska data är vägledande - fråga din återförsäljare om råd och vägledning gällande utrustningsnivå och däckmontering. Vi förbehåller oss rätten att göra ändringar i de tekniska specifikationerna utan föregående varsel.

4


23,5/32

hk

Fakta Vattenkyld 3-cylindrig Iseki dieselmotor 1498 ccm / 32 hk Hydrostatisk transmission Topphastighet 17 km/t Vikbar störtbåge Dragkrok kan monteras Klippaggregat är PTO-drivna Rotorklippare med sidoutkast 1,5 – 1,8 m Rotorklippare med bakutkast 1,5 – 1,8 m Mulchingkit finns till alla klippaggregat

Iseki Zero Turn Iseki Zero Turn är en specialmaskin med mycket stor klippkapacitet – en av marknadens absolut kraftigaste. Klippaggregaten drivs via en kraftig, fast PTO-axel, och motorrummet innehåller en kraftig motor med 32 hk, som driver fram klippaggregat upp till 180 cm med en topphastighet på 17 km/t. En pendlande mittenhängd framaxel säkerställer stabil körning i alla typer av terräng. Som en extra säkerhet har Iseki Zero Turn en aktiv bromspedal. Med Iseki Zero Turn får du en behaglig arbetsplats med justerbar ergonomisk sits, armstöd, säkerhetsbälte, kopphållare och ett stort plant golv för fötterna. Klipphöjden justeras enkelt från förarplatsen.

Med ett fast beslag fram och ett speciellt lyftverktyg tippas maskinen upp. Det ger fri tillgång vid rengöring, knivbyte och service av klippaggregatet.

Billig gräsklippning Gräsklippning med Iseki Zero Turn är billigt. I grova drag får du dubbelt så mycket klippkapacitet för pengarna i förhållanden till andra klippsystem. Med 180 cm klippbredd och helt upp till 17 km/t är produktiviteten enorm.

5


Iseki SF

30-36

hk

Mycket för pengarna Iseki SF är en allroundmaskin. Du får glädje av maskinen året runt som en driftsäker och flexibel arbetskraft. Med ett konkurrenskraftigt inköpspris, lång livslängd och många driftstimmar får du ett ytterst lågt timpris som ger glädjande siffror i alla typer av driftsberäkningar.

Iseki SF-modellerna är några av marknadens absolut bästa bakhjulsstyrda gräsklippare. Den är även en flexibel redskapsbärare som kan lösa många olika arbetsuppgifter året runt. Oavsett om du behöver en gräsklippare med suverän klippfinish, en redskapsbärare med flak och minimal vändradie eller en snöröjningsmaskin med lyxig hytt, sop och valsspridare, så är SF-modellerna ett bra val.

Det finns ett klippaggregat för alla arbetsuppgifter Välj mellan 6 olika klippaggregat med arbetsbredder från 150-250 cm och ev. mulchingkit.

SF Varianter

SF 310

SF 370

Motortyp

Iseki E3CD-VG03

Iseki E3CD-VTG turbo

Fakta SRM klippaggregat

Cylindrar, antal

Hög kapacitet - jämn klipphöjd Jämnt bakutkast i full bredd Enkel av- och påmontering på Iseki SF Enkelt underhåll med ”Flip-Up” funktion Enkel smörjning (utan demontering av skärmar) Svetsat 4,5 mm material med förstärkning av front och sidor

Motoreffekt kW/hk

3

Kylning

Vätska

Transmission

22/30

26,5/36

Hydrostatisk m. dubbelpedal, gasautomatik och differentialspärr

Hastighetsområden Max. hastighet, km/t Drift

2 19

23 4WD (aut. 4WD)

Styrning

Bakhjul, servo

6


Fakta

Lyxig Lugstein-hytt

2 modeller – SF310 och SF370 3-cyl. ISEKI dieselmotor, vattenkyld Max. effekt 30 och 36 hk Hydrostatisk transmission Dubbel HST-pedal och gasautomatik 4WD/4WD aut. / differentialspärr PTO m. el-anslutning Kombi varv- och timräknare Indikatorlampa för 4WD, oljetryck och laddning Temperatur kylarvätska Bränslemätare

När man sitter bra och kan köra i alla väderkan man lösa fler arbetsuppgifter. Iseki SF370 kan utrustas med en härlig panoramahytt med tonade rutor, vindrutetorkare, taklucka, 2 arbetslampor i front och värmepaket med partikelfilter.

Inregistrering? Iseki SF370 kan levereras besiktigad och registrerad med komplett uppsättning lyktor inkl. signalhorn och 7-polig släpvagnskontakt.

Extra alternativ

Komfort och ergonomi På ISEKI SF säkerställer en gummiupphängd förarplattform, servostyrning, justerbar ratt, justerbar sits med armstöd att arbetsplatsen är bekväm, och att alla styrreglage finns inom räckhåll och är enkla att använda. Ergonomin förbättras ytterligare med hjälp av en farthållare, eftersom farthållaren låter högerfoten vila under långa skift.

Användarvänlig SF-modellerna är enkla att köra, för alla styrreglage är logiskt placerade och är tydligt markerade. Dessutom har Iseki SF autofunktion för 4 WD. Det säkerställer optimalt grepp mot underlaget och en vändradie som är en av marknadens minsta. Det ger effektiv körning och gör det enkelt för olika förare att uppnå en produktiv arbetsdag utan felhantering.

7

• Hydrauliskt DV-uttag i front och bak för styrning av bl.a. sop, sand/salt-spridare, snöslunga m.m. • Extra lyftcylinder för tunga frontmonterade redskap • Bakmonterade vikter som motvikt för tunga frontredskap • A-ram för snabba redskapsbyten • Dragkrok


Iseki SFH

22

hk Iseki SFH 240 är en specialmaskin för gräsklippning, vilket man kan se på gräsmattorna efter klippning – jämn finish med konstant klipphöjd. Som specialmaskin kan den levereras med rotorklippaggregat, bakutkast och gräsuppsamlare eller med Isekis suveräna mulching-klippaggregat. SFH förenar hög kapacitet, driftsäkerhet och användarvänlig hantering med det viktigaste av allt – ett perfekt klippresultat.

SFH har autofunktion för 4WD. Det säkerställer optimal framåtdrift under alla förhållanden och ger en minimal vändradie. SFH Varianter

SFH 240 Mulching

Motortyp Motoreffekt kW/hk Transmission

16,1/22 Hydrostatisk m. dubbelpedal. Gasautomatik, farthållare, aut. 4WD och differentialspärr

Drift

4WD (aut 4WD)

Styrning Övrigt Uppsamling/kapacitet, liter

8

SFH 240 Uppsamlare

Iseki E3112 · 3 cyl

Bakhjul, servo Specialmaskin för gräsklippning och ev. uppsamling via stor, centralt placerad sugslang 550

”high dump” 190 cm


Fakta Klippaggregat för uppsamling Bredd 122 eller 137 cm Klipphöjd 30-120 mm Uppsamlare med centersug Innehåll 550 l Hydraulisk tipp Tipphöjd 190 cm

Du får även en effektiv lövsug SFH-uppsamlaren är otroligt effektiv. Uppsamling sker genom en mittenmonterad sugslang via en centermonterad turbin. Den kombinationen förhindrar igensättning även om man arbetar med stora mängder gräs eller blad, som dessutom kanske är fuktiga. Den kraftiga uppsamlaren ger dig först och främst mycket större flexibilitet under klippsäsongen eftersom du inte behöver anpassa din arbetsplanering varje gång som det nordiska sommarvädret skiftar. Men även Iseki SFHs styrka som lövuppsamlare är viktig, eftersom den avsevärt förlänger maskinens årliga arbetsperiod.

9


Iseki SXG

21,9 - 23,4

hk

Iseki SXG-serien erbjuder flera modeller - alla med modern design, vattenkylda Iseki-dieselmotorer och hydrostatisk transmission. Du får ett effektivt fordon som både har stor kapacitet när den klipper gräs och är en bra liten ”kompakttraktor” för en mängd mindre arbetsuppgifter. Perfekt klippresultat - även när det regnar.

Fakta Vattenkyld Iseki dieselmotor med 21,9 eller 23,4 hk Hydrostatisk transmission Differentialspärr Servostyrning Deluxe instrumentering med LED-lys och varning för full uppsamlare Vattentemperatur PTO-drift Timräknare Bränslemätare Kraftig gräsbehållare på 600 l ”High-Dump” tipphöjd på 1,94 m

SXG Varianter

SXG 323

Motortyp Motoreffekt kW/hk Transmission Drift Styrning

10

SXG 326 Iseki E3112 · 3 cyl.

16,1/21,9

17,2/23,4

Hydrostatisk med differentialspärr Bakhjul Framhjul, servo

Höjdjustering klippaggregat

25-115 mm

Uppsamling/kapacitet, liter

600/”high dump” 194 cm


Iseki SXG har motorhuv med gångjärn så att man snabbt och enkelt kan komma åt viktiga servicepunkter.

Effektiv uppsamling Iseki SXG har centralt gräsutkast mellan bakhjulen. Det säkerställer perfekt uppsamling oavsett väder.

Logisk placering av alla reglage och tydlig märkning gällande funktion förebygger felhantering.

Robusta klippaggregat med många finesser Klippaggregatet drivs av en fast PTO-axel, där de kraftiga rotorknivarna med 60 mm överlapp levererar elegant gräsklippning – även när det regnar. Klipphöjden kan justeras i 7 steg från 25 – 115 mm. Klippbredden är 117 cm för modell 323 och 137 cm för modell 326. 11


Blå kompakttraktorer för den gröna sektorn

TM 3185

TXG 237

TM 3215

Tekniska data kompakttraktorer Transmission

TM 3185

TXG 237

TM 3215

TM 3265

TH 4365

TLE 3400

TG 6370

Mek. 6/2

Hydrostat, 2 grp.

Mek. 8/8

Hydrostat, 3 grp.

Hydrostat, 3 grp.

Hydrostat, 3 grp.

DualClutch IQ-transmission

Motortyp

Shibaura, 3 cyl.

Iseki E3112

Iseki E3212

Iseki E3CD

Iseki E3CG

Iseki E3CD, 3 cyl.

Iseki 3-cyl, 1,65 l

Motorkraft

11,6 kW / 16 hk

13,3 kW / 22 hk

14 kW / 19,5 hk

18 kW / 25 hk

26,3 kW / 35,7 hk

27,9 kW / 39 hk

26,6 kW / 36,2 hk

Bränsletank, l

14

25

27

27

40

43

40

Växlar, antal

6/2

-

8, helsynkroniserade

-

-

-

8, dubbel koppling

High-Low hastighet

-

-

-

-

-

-

-

Växel-grupp, antal

2

-

2

-

-

-

3 steg

8/8

F24/R24

Fram/bak, antal

6/2

-

Gasautomatik

Nej

Nej

Hastighet, km/t

0-19

0-15,3

1,5-22

PTO bak, varv/min. 2-stegs igångsättning

540

540 (ober.)

540

PTO mitt, varv/min.

-

2.000 (ober.)

Frontlastare/PTO, kat./varv

-

kat. 0/540 (tillval)

Hydraulikpump, l/min.

-

-

-

-

0 + 1 DV

0 + 1 DV

0 + 1 DV

0 + 2 DV

Hydraulikventiler, fram + bak Joystickstyrning

-

-

-

Ja

Nej

0-23

0-32

0-27

Turf: 0,6-32,5

540 (ober.)

540/1.000

540

540/750/1.000 Standard

2.000

-

2.000

kat. 1/540 (tillval)

Tillval

kat. 1/540 (tillval)

-

26

60,1

0 + 2 DV

0 + 1 DV

2 + 2 DV

Ja

2.000 Kat. 0/540 (tillval)

-

Tillval

Tillval

Tillval

-

Standard

Skyddsbåge

Skyddsbåge Lugsteinhytt (tillval)

Skyddsbåge Lugsteinhytt (tillval)

Skyddsbåge Lugsteinhytt (tillval)

Skyddsbåge

Lyxig hytt m. AC, sits m. värme, radio m.m.

Lyftkapacitet 3-pkt. lyft, kg

540

540

600

600

1.000

1.400

Generator, Amp.

40

40

40

40

40

60

236x93x224

248x121x228

288-282x110-129x232

312x128x243

307x149x263

308x146x223

Åker: 5.00-12+ 9,5-16

Gräsmatta: 18x8.50-8 + 26x12.00-12

Gräsmatta: 212/80D15 + 355/80D-20

Gräsmatta: 24x8.50-12 + 315/75D-15

Gräsmatta: 26x12.00-12 + 13,6-16

-

Gräsmatta: 212/80-D15 + 355/80-D20 Åker: 8-16 + 13.6-24

Lagermodell

Lagermodell

Lagermodell

Lagermodell

Lagermodell

Lagermodell

Lagermodell

Skyddsbåge/hytt

Dimensioner LxBxH, cm Däckmontering std. fram + bak Leverans

Alle oplysningerne om tekniske data er vejledende - spørg din forhandler om råd og vejledning vedr. udstyrsniveau og dækmontering. Ret til ændringer i tekniske specifikationer uden varsel forbeholdes.

12


TH 4365

TG 6490

TG 6400 HST

TG 6490 2-stegs HST

DualClutch IQ

TJA

TG 6620

TG 6670

HST (2-stegs)

HST (2-stegs)

Iseki 3-cyl, 1,5 l turbo

Iseki 4-cyl, 2.2 l turbo

Shibaura 4-cyl, 2.2 l turbo,

Shibaura 4-cyl, 2.2 l turbo,

28,7 kW / 39 hk

35,1 kW / 47,8 hk

44,7 kW / 60.8 hk

48,5 kW / 66.0 hk

40

53

-

-

-

High - Low m. handtag

3 steg

TJA 8090

TJA 8100 Syncro m. PowerShift

Sisu, 3 cyl. m. Common Rail 67 kW / 91 hk

74 kW / 101 hk

53

53

105

8 växel, dubbel koppling

-

-

36+36, helsynkroniserad

-

Standard

Standard

Standard

3 steg

3 steg

3 steg F36/R36

3 steg

F3/R3

F6/R6

F24/R24

F6/R6

F6/R6

Gräsmatta: 0-30,7 Agri: 0-34,3

Gräsmatta: 0-30,9 Åker: 0-33,1

Gräsmatta: 0,7-33,9 Åker: 0,8-39,4

Gräsmatta: 0-30,9 Åker: 0-33,1

Gräsmatta: 0-30,9 Åker: 0-33,1

40 (beroende på däck)

540/750 Standard

540/750 Standard

540/750/1.000 Standard

540/750 Standard

540/750 Standard

540/540 ECO, justering av start (Quick, Standard, Soft)

2.000

2.000

-

kat. 1/540 (tillval)

kat. 1/540 (tillval)

1.000 (tillval)

74,3

74,3

66,5

2 + 2 DV

2 + 2 DV

2 + 2 DV

Nej

2.000

2.000

kat. 1/540 (tillval) 74,3

kat. 1/540 (tillval) 74,3

2 + 2 DV

2 + 2 DV

Standard

Standard

Lyxig hytt m. AC, sits m. värme, radio m.m.

Lyxig hytt m. AC, sits m. värme, radio m.m.

1.270

1.580

60 313x154x223 Gräsmatta: 212/80-D15 + 355/80-D20 Åker: 8-16 + 13.6-24 Lagermodell

60,7

Standard

Standard

Standard

Lyxig hytt m. AC, sits m. värme, radio m.m.

Lyxig hytt m. AC, sits m. värme, radio m.m.

Lyxig hytt m. AC, sits m. värme, radio m.m.

Lyxig hytt m. AC och luftfjädrad sits m. värme, radio m.m.

1.700

1.580

1.580

75

75

-

-

341x180x225

341x180x225

383x191x261

395x191x261

Gräsmatta: 29x12.00-15 + 475/65-D20 Åker: 9.5-16 + 13,6-28

Gräsmatta: 29x12.00-15 + 475/65-D20 Åker: 9.5-16 + 13,6-28

Fråga om alternativ

Fabriksorder

Lagermodell

Fabriksorder

60 341x181x225

245x155x236/265

Gräsmatta: 29x12.00-15 + 475/65-D20 Åker: 9.5-16 + 13.6-28 Lagermodell

Lagermodell

13

3.300 (4.100 option)


Blå kompakttraktorer från 16 - 100 hk Iseki kompakttraktorer produceras från 16 till 100 hk. Alla är tillverkade enligt de berömda japanska kvalitetsföreskrifterna och är även kända för sin enorma driftsäkerhet. Detta innebär låga driftskostnader och lång livslängd, kostnaderna att äga en ISEKI är därför extremt låga.

Allround – hela året Det kör omkring många Iseki kompakttraktorer i Norden. Det beror bland annat på driftsäkerheten, men även allsidigheten och förarens komfort har stor betydelse. Förarens komfort uppnås genom att tänka in användarvänlighet i utformningen och genom att använda påkostade hytter som uppfyller de nordiska ländernas krav på ventilation om sommaren och värme om vintern. Iseki säkerställer med andra ord att förarna har bekväma arbetsförhållanden, oberoende av arbetsdagens längd.

Transmission efter behov och temperament Alternativen inom transmissionstyper står normalt mellan vanlig synkroniserad manuell växel eller HST med 1 eller 2 steg. Iseki tillverkar även modeller med PowerShift och i TG-serien finns även en avancerad transmission med dubbel koppling – Dual Clutch IQ-transmission. Valet bör göras beroende på behov och arbetsuppgifter, men erfarenheten visar att förarnas krav och investeringsbudgetens storlek och har betydelse för vilket val kunden gör – oavsett vilket så har Iseki lösningen.

14


Däck måste man ha

Hytter

Kompakttraktorer används inom många branscher och de utför många varierande arbetsuppgifter. Därför finns det även avsevärda variationer i kundernas behov gällande däck. Du kan som regel välja din Iseki med däck av traktortypen eller med däck för gräsmatta, men det finns många fler alternativ att välja mellan. Be din återförsäljare om goda råd innan du beställer däck, då får du bästa möjliga lösning.

Det regnar, det snöar, det blåser, det är isande kallt och emellanåt skiner solen – det nordiska vädret är en utmaning för alla som arbetar utomhus. Komforten i hytten är därför viktig för många kunder. ISEKIs hytter tillhör kompakttraktorernas elitklass. Rymliga, ljusa och bekväma panoramahytter – varken mer eller mindre. Alla hytter levereras med värme och på vissa modeller finns det air-condition med möjlighet att välja klimatanläggning som tillval.

Observera – traktorernas totalbredd och höjd kan variera beroende på vilka däck som monteras. Om du använder din Iseki i trånga utrymmen kan val av däck spela en avgörande roll.

Välj fritt mellan ett stort antal modeller, transmissioner och specifikationer ISEKIs produktsortiment är omfattande. Det svåraste är oftast att välja rätt, så dra nytta av din lokala återförsäljare för att hitta den perfekta lösningen för dina behov.

Låga timkostnader Inköpspris, finansiering, driftskostnader, livslängd och andrahandsvärde är några av de faktorer som är viktiga när du ska beräkna timkostnaden för din kompakttraktor. En annan faktor är Isekis mångsidighet, som visar sig i det årliga antal arbetstimmar som du kan utnyttja traktorn, vilket leder till låga timkostnader. Totalt sett innebär Iseki att du får låga kostnader som ägare och därmed låga timkostnader.

Allround med frontlastare När man arbetar inom den gröna sektorn innebär det ofta många lyft- och transportuppdrag. Därför kan din Iseki utrustas med frontlastare. Det stora antalet Isekikompakttraktorer i drift runt omkring i hela Europa har lett till att flera producenter har utformat lastare till Iseki. Fråga din återförsäljare om råd vid val av frontlastare, så att styrka, tekniska egenskaper, styrning och redskapsfäste passar just dina behov.

15


Iseki TM 3185

Liten kompakttraktor med stor arbetskapacitet Meningen ”hellre liten och kvick än stor och långsam” passar perfekt på Iseki TM 3185, som är liten på jorden men mycket ”kvick” när det gäller arbete. Den lilla traktorn lyfter exempelvis hela 480 kg i lastaren och med sin servostyrning är den smidig att manövrera. Iseki TM 3185 är kompakt i ordets rätta bemärkelse. Den är endast 93 cm bred m. agri-däck och är 236 cm lång med lyftarmar. Inom dessa mycket begränsade mått finns det plats för en vätskekyld 3-cylindrig Shibaura-motor med 16 hk och en användarvänlig arbetsplats åt föraren – som enkelt kan stiga i och ur den lilla kompakttraktorn eftersom golvet nästan är helt plant.

TM 3185 Transmission

Mek. 6/2

Motortyp

Shibaura, 3 cyl.

Motorkraft

11,6 kW / 16 hk

Fram/bak, antal

6/2

Hastighet, km/t

0-19

16

16

hk


Säkerheten först och främst

Snabbt framme vid jobbet

Den mest iögonfallande säkerhetsanordningen är en kraftig skyddsbåge som minskar risken för personskada om olyckan är framme, men även traktorns övriga delar har optimerats medhänsyn till säkerheten. Det finns t.ex. halksäkra steg på båda sidorna och gott om utrymme för fötterna vid pedalerna – även om föraren använder skyddsskor.

Det är alltid skönt att slippa tillbringa för mycket tid mellan arbetsytorna. Iseki TM 3185 kör upp till 19 km/t med däck för gräsmatta, alltså är produktiviteten hög.

Varför nöja sig med en ”kines”? Iseki TM 3185 är som övriga av ISEKIs traktorer en kvalitetstraktor. Den är lika billig som en ”kines”, men när det handlar om kvalitet upphör likheterna. På det området är japanerna överlägsna – oavsett nation! Iseki TM 3185 är billig både vad gäller inköp och drift, den har lång livslängd och högt andrahandsvärde, med andra ord är omkostnaderna för ägaren minimala.

Reglagen är logiskt placerade och tydligt märkta för att undvika felhantering. Med en enastående överblick runt omkring traktorn och med bra lyktor är det en säker traktor vi talar om – både för föraren och för omgivningarna.

Skyddsbåge Servicevänlig Motorhuven på Iseki TM 3185 är enkel att öppna och gör att det är enkelt att komma åt det som finns under vid daglig startkontroll och vid service.

Enkel att köra Logiskt placerade reglage som är tydligt märkta. Enkel av- och påstigning.

Motor Driftsäker Shibaura 3-cyl. dieselmotor med vätskekylning. 18 hk.

Däck Levereras med turf eller agri-däck.

PTO, lyft och hydraulik

Transmission

Iseki TM 3185 är konstruerad för arbete. Därför är den även utrustad med både PTO (540 varv), en 3-punktslyft i kategori 1 med positionskontroll som lyfter 480 kg och 1 DV hydraulikkoppling. Detta innebär stora möjligheter vid arbete med redskap.

Iseki TM 3185 omsätter motorns kraft till arbete via en mekanisk 6/2 transmission med gear vendor, 4WD och differentialspärr.

17


Iseki TXG

22

hk

Iseki TXG är en succé! Det kör redan omkring flera hundra exemplar i Norden hos fastighetsbolag, kyrkogårdar, små entreprenörer och andra som behöver en liten, men professionellt utrustad kompakttraktor i det dagliga arbetet. TXG är byggd i enlighet med Isekis normer - kvalitet, flexibilitet, driftsäkerhet, användarvänlighet och lång livslängd.

Iseki TXG har en hydraulik som gör det enkelt att styra frontmonterade redskap som f.ex. borstar och snöplogar.

18


Fakta 22,5 hk Iseki 3 cyl. dieselmotor PTO bak och mitt Hydrostat med 2 grupper och lågt pedaltryck 4WD och differentialspärr Frontupphängning och –PTO (extra) Finns med störtbåge eller lyxig Lugstein-hytt Den senaste modellen TXG 237 har en 2-pedal hydrostat så att föraren enkelt kan byta mellan fram och bak, utan att belasta fötter och ben mer än nödvändigt. TXG är otroligt enkel att köra för reglagen är logiskt placerade och tydligt märkta. Det gör det enkelt vid flera olika förare och eliminerar risken för felhantering.

TXG 237 Transmission

Hydrostat, 2 grp.

Motortyp

Iseki E3112

Motorkraft

13,3 kW / 22 hk

Hastighet, km/t PTO bak, varv/min. 2-stegs igångsättning PTO mitt, varv/min. Frontlastare/PTO, kat./varv Skyddsbåge/hytt

0-15,3 540 (ober.) 2.000 (ober.) kat. 0/540 (tillval) Skyddsbåge Lugsteinhytt (tillval)

Rymlig lyxig hytt Iseki TXG kan levereras med en rymlig och lyxig Lugstein-hytt med värme och massor av arbetsbelysning. Hytten ökar naturligtvis chaufförens komfort, oavsett om det är regn, snö eller kyla som är problemet. Ergonomin är optimal för en traktor i den här klassen – enkel på- och avstigning, gott om plats för benen, logisk placering av alla reglage och ett bakgrundsbelyst instrumentpanel fulländar bilden av en användarvänlig traktor.

Hytten verkar stor. Den är enkel att stiga in i och ut ur tack vare breda dörrar och gott om utrymme för föraren. Trots detta är totalhöjden lägre än 2 meter, så TXG kommer igenom även låga öppningar. När vintersäsongen är över är det enkelt att demontera frontlastaren. Avlägsna 4 sprintar, frigör hydraulikslangarnas snabb­kopplingar och din TXG blir då ännu mer kompakt och smidig att använda som gräsklippare med undermonterat klippaggregat.

19


Iseki TM 3215/3265 Iseki TM är ett givet val om arbetsuppgifterna kräver en kompakttraktor mellan 19,5 och 25 hk. Här får man otroligt mycket för pengarna. TM finns i 2 modeller - TM 3215 med 8/8 transmission och gear vendor eller TM 3265 med hydrostatisk transmission med 3 grupper, gas-automatik och farthållare. När gaspedalen trycks ner ökas varvtalet automatiskt (och tvärt om), så det är enkelt att köra traktorn. Samtidigt blir ljudnivån lägre och bränsleförbrukningen minimeras, till glädje för både budget och miljö. I de nya TM-modellerna har man varit extra noga med ergonomin. Bättre vibrationsdämpning av förarplattformen, förbättrad styrning och framför allt en 2-pedal hydrostat med lågt pedaltryck, detta för att förarens ben ska belastas så lite som möjligt. Iseki TM är billig för sin klass men både teknik, funktion och komfort ligger helt i topp.

20


19,5 - 25

hk

2-pedal hydrostat med lågt pedaltryck är skonsam mot benen och optimerar ergonomin

Kompakt och smidig Om vintern är TM idealisk för snöröjning och halkbekämpning. Båda modellerna har 4WD och differentialspärr. TM-serien tillverkas med störtbåge, men levereras lika ofta med en lyxig Lugstein-hytt med värme och extra arbetsbelysning både fram och bak. Hytten förenar det bekväma och det praktiska. Det finns exempelvis plats för stora vinterkängor utan att sparka i pedalerna och det är lättillgänglig avstigning åt båda hållen. Instrumenteringen är överskådlig och reglagen sitter logiskt placerade i grupper enligt funktion. Hydraulikfunktionen gör det enkelt att styra frontmonterade redskap.

Transmission

TM 3215

TM 3265

Mek. 8/8

Hydrostat, 3 grp.

Motortyp

Iseki E3212

Iseki E3CD

Motorkraft

14 kW / 19,5 hk

18 kW / 25 hk

Växlar, antal

8, helsynkroniserade

Gasautomatik Hastighet, km/t PTO bak, varv/min. 2-stegs igångsättning PTO mitt, varv/min. Frontlastare/PTO, kat./varv Skyddsbåge/hytt

Ja

1,5-22

0-23

540

540 (tillval) 2.000 Kat. 0/540 (tillval)

Skyddsbåge Lugsteinhytt (tillval)

21


Iseki TH

35,7

hk

Denna smidiga allround-traktor har 36 hk under motorhuven och med en längd på 312 cm och en bredd på endast 128 cm med breda gräsdäck är Iseki TH 4365 en idealisk kompakttraktor för alla som behöver en driftsäker slitvarg som kommer åt nästan överallt.

Med hydrostatisk transmission med 3 grupper, 2-pedalsystem och gasautomatik klarar den alla uppgifter - oavsett om den ska skotta snö eller om den i 32 km/t ska köra till dagens nästa utmaning. Som standard har Iseki TH 2 st. DV hydrauliska anslutningar och en kraftig hydraulikpump. Detta innebär att traktorn även lämpar sig för mer krävande redskap. Om traktorn utrustas med frontlastare, används en 3:e anslutning för frontmonterade redskap.

Bekväm oavsett väder Iseki TH 4365 finns både med och utan hytt, men de flesta väljer att få traktorn levererad med en OECDgodkänd lyxig Lugstein-hytt med enastående överblick, stora dörrar, bekväm sits med värme och radio/cd-spelare. Den finns med antingen air-condition eller klimatanläggning som tillval. 22


Bygg din egen TH Som övriga Iseki-modeller kan TH utrustas med den utrustning du behöver. Många väljer ett frontfäste med A-ram, ev. med extra lyftcylinder och mekanisk joystickstyrning. Detta kan kompletteras med en mekanisk PTO (540 rpm) och extra hydraulikanslutning. Krävande kunder kan även välja Nesbo frontmonterat redskapsfäste med A-ram och hydraulisk PTO med integrerad tankanläggning, el-styrd reversering, sug- och returfilter, oljenivåglas med temperaturmätare och en prestanda på hela 45 l/min.

TH 4365 Transmission Motortyp

Iseki E3CG

Motorkraft

26,3 kW / 35,7 hk

Gasautomatik

Ja

Hastighet, km/t

0-32

PTO bak, varv/min. 2-stegs igångsättning PTO mitt, varv/min.

23

Hydrostat, 3 grp.

540/1.000 2.000

Frontlastare/PTO, kat./varv

kat. 1/540 (option)

Skyddsbåge/hytt

Skyddsbåge Lugsteinhytt (tillval)


Iseki TLE 3400 Economy

39

hk

Om du primärt behöver 39 hk dragkraft och en kompakttraktor som alla kan köra, då är Iseki TLE 3400 Economy rätt val. Den är i all sin enkelhet en stabil, mekanisk traktor med PTO, 26 l/min. hydraulik och en lyft som kan lyfta upp till 1000 kg. Enkel är inte samma som primitiv! Iseki TLE 3400 Economy har exempelvis en hydrostat som styrs via en ergonomisk och halksäker pedal, så att bytet mellan fram och bak går snabbt. Säkerheten ligger helt i topp med ROPS- skyddsbåge, halksäkra steg och stora handtag som kan användas vid på- och avstigning osv. Till och med kaffekoppen står säkert i en integrerad hållare på höger skärm.

24


Kvalitet för pengarna Iseki kompromissar inte med kvaliteten, även TLEserien är tillverkad för att ta upp kampen mot de billigaste konkurrenterna. Själva traktorkroppen är tillverkad av gjutjärn och den 3-cylindriga motorn med turbo och vätskekylning kommer från ISEKIs egen motorfabrik.

TLE 3400 Transmission

Hydrostat, 3 grp.

Motortyp

Iseki E3CD, 3 cyl.

Motorkraft

27,9 kW / 39 hk

Bränsletank, l

43

Hastighet, km/t

0-27

PTO bak, varv/min. 2-stegs igångsättning

540

Skyddsbåge/hytt

Skyddsbåge

aide

2

de d

5

3

4

6

che 9

le

Enkel och intuitiv styrning

1

1 Val av hastighedsområde 2 Handgas 3 Vipp-pedal körriktning/hastighet 4 Stopp genom att släppa pedal 5 Handbroms 6 Parkeringsbroms 7 Justering av PTO 8 Styrning PTO 9 Styrning av hydraulikventil(er)

Modèle présenté avec la commande monolevier pour chargeur frontal (en option)

la

7 8

7. Commande de la prise de force 8. Commande d'embrayage de la prise de force 9. Leviers de commande des distributeurs (1 en standard, 2ème en option)

25


Iseki TG

36,2 - 66

hk

Optimala arbetsvillkor Iseki är en av marknadens ledande tillverkare av kompakttraktorer och professionella gräsklippare. Detta förpliktigar och Iseki uppdaterar och utvecklar ständigt sitt produktsortiment, i nära samarbete med kunder över hela världen. Isekis TG Serie 6 finns med både PowerShift, hydrostatisk transmission och en modell med dubbel koppling, som i princip ger samma köregenskaper som en steglös kuggväxel. De är alla toppmoderna traktorer med imponerande användarvänlighet, komfort och teknisk utrustning – allt till stor glädje för yrkesmässiga användare som använder traktorn som ett redskap många och långa arbetstimmar – året runt.

Iseki TG finns för alla behov Iseki kompakttraktorer kan anpassas för specifika ändamål och/eller redskap, så att de blir ännu effektivare. Det kan t.ex. vara en joystick med integrerad elstyrning av frontlastare, en frontlastare eller extra hydraulikutrustning. 26


Lyktor

Säkerhet

Air-condition

Lyktor och blinkers sitter högt placerade på hytten, detta för att medtrafikanterna tydligt ska kunna se traktorn, även om den är monterad med redskap.

Kompakttraktorer används normalt i städer och bostadsområden där utrymmet är begränsat och där många människor vistas. Iseki Serie 6 säkerställer optimal överblick över närområdet via de stora panoramaglasen. Även överblicken uppåt från hytten sett är tillfredställande, vilket är en stor fördel när man t.ex. utför arbete med frontlastare.

Standard på alla modeller och dimensionerad för att skapa optimala arbetsförhållanden, oavsett om solen skiner eller om den bitande nordiska kylan härskar utomhus under vintersäsongen.

Motor TG-modellerna under 50 hk är fortfarande utrustade med Isekis egna välrenommerade och driftsäkra motorer, medan de 2 stora modellerna med 61 och 66 hk har en Shibauramotor m. Common-Rail, turboladdare och intercooler under motorhuven. Miljönormerna uppfylls först och främst via en optimal förbränning i motorn, men Iseki använder EGR och DOC, innan avgaserna släpps ut. EGR står för Exhaust Gas Recirculation och DOC är förkortningen för Diesel Oxidations Catalysator. Den nya tekniken innebär även att det förekommer betydligt färre skadliga avgaser vid start jämför med tidigare, vilket borde glädja alla i närområdet.

Lift Liften lyfter mellan 970 och 1 400 kg beroende på modell. Frontlastare är extrautrustning.

PTO Alla modeller är som standard utrustade med PTO bak och undertill på traktorerna. Front-PTO är extrautrustning.

Hydraulik till allt Oljeflödet till hydraulikanslutningar och transmission varierar mellan de olika modellerna, från 55 till 74 l/min. Den stora pumpen är Isekis svar på de moderna redskapens stigande behov av oljeflöde, men den förhöjda kapaciteten innebär även att oljans temperatur hålls nere på en nivå där den inte försämras så snabbt. Oljetemperaturen hålls även nere av en stor oljekylare med upp till 18 % större kapacitet än tidigare modeller. Standardutrustningen omfattar 2 hydraulikanslutningar + en extra anslutning förberedd för joystick-styrning av redskap. 27

Transmission Iseki TG Serie 6 finns med både PowerShift, hydrostatisk transmission och en modell med DualClutch IQ-transmission, som i princip ger samma köregenskaper som en steglös transmission.


Iseki TG Idealiska arbetsvillkor för föraren Den personliga komforten är optimal. Stora handtag vid dörrarna och breda dörrar gör det enkelt, säkert och bekvämt att gå in och ut ur hytten. När man sitter i det bekväma sätet säkerställer optimalt placerade ventilationsintag perfekt ventilation och värmefördelning. Den höga och breda hytten gör att alla förare har gott om utrymme. Det finns gott om förvaringsutrymme för manualer och lunchlåda, samt flera hållare för både flaskor, termos och kaffekopp – allt som krävs för att skapa en behaglig arbetsplats. Alla viktiga reglage och inställningar är placerade på chaufförens högra sida och är integrerade i avskärmningen över hjulhuset. Samtidigt är handtag, pedaler etc. optimerade med fokus på ergonomi.

28


Dual Clutch – bekväm växling Körkomfort är mer än bara en liten detalj för de förare som ska köra många timmar varje dag. Iseki har utvecklat en Dual Clutch-transmission, som ger samma glidande växling som en riktig automatlåda. Det är ett nöje att köra med den!

PowerShift är fortfarande effektiv transmission Vissa föredrar hydrostat, andra PowerShift. Valet beror på temperament, behov och budget. PowerShiftmodellerna är billigare än modellerna med hydrostat eller Dual Clutch. Samtidigt är transmissionen mycket energieffektiv eftersom motorns kraft överförs mekaniskt, med andra ord slipper man energiförluster som i exempelvis oljemotorer. Detta innebär även en lägre bränsleförbrukning. Om det finns många förare med ingen eller mycket liten erfarenhet av körning med parktraktorer, kan även PowerShift vara en idealisk lösning, eftersom alla kan sätta sig i traktorn och köra utan någon utbildning alls. Det ger förarna möjlighet att fokusera på arbetsområdet och på redskapen.

Redskap för alla ändamål

Air-condition med stor kapacitet

Gräsklippare av alla typer, borstar, snöslungor, plogar etc. Iseki kan användas med i stort sett alla redskap inom den gröna sektorn. Med PTO i front, mitt på och bak står alla dörrar öppna och med 2 + 2DV hydraulikventiler och stor hydraulikkapacitet är begränsningarna mycket få. Fråga din lokala återförsäljare om goda råd för att hitta rätt redskap för dina individuella behov.

Iseki TG Serie 6 har en lyxig hytt och är som standard utrustad med air-condition. Den har en enorm kapacitet och ger föraren optimala förhållanden, oavsett hur det nordiska klimatet väljer att uppföra sig. Sommarvärme eller bitande kyla spelar ingen roll, inte ens vid upprepade av- och påstigningar i dåligt väder behöver man bekymra sig för immiga rutor eller dålig sikt. En fabriksmonterad air-condition säkerställer att chauffören får en trevlig och bekväm arbetsplats.

Transmission

TG 6370

TG 6400

DualClutch IQ-transmission

HST

TG 6490 2-stegs HST

DualClutch IQ

TG 6620

TG 6670

HST (2-stegs)

HST (2-stegs)

Motortyp

Iseki 3-cyl, 1,65 l

Iseki 3-cyl, 1,5 l turbo

Iseki 4-cyl, 2.2 l turbo

Shibaura 4-cyl, 2.2 l turbo,

Shibaura 4-cyl, 2.2 l turbo,

Motorkraft

26,6 kW / 36,2 hk

28,7 kW / 39 hk

35,1 kW / 47,8 hk

44,7 kW / 60.8 hk

48,5 kW / 66.0 hk

Växlar, antal

8, dubbel koppling

-

-

8, dubbel koppling

-

-

-

-

High - Low m. handtag

-

Standard

Standard

3 steg

3 steg

High-Low hastighed Växel-grupp, antal Fram/bak, antal Hastighet, km/t PTO bak, varv/min. 2-stegs igångsättning PTO mitt, varv/min. Frontlastare/PTO, kat./varv Hydraulikpump, l/min

3 steg

3 steg

F24/R24

F3/R3

F6/R6

3 steg F24/R24

F6/R6

F6/R6

Gräsmatta: 0,6-32,5

Gräsmatta: 0-30,7 Åker: 0-34,3

Gräsmatta: 0-30,9 Åker: 0-33,1

Gräsmatta: 0,7-33,9 Åker: 0,8-39,4

Gräsmatta: 0-30,9 Åker: 0-33,1

Gräsmatta: 0-30,9 Åker: 0-33,1

540/750/1.000 Standard

540/750 Standard

540/750 Standard

540/750/1.000 Standard

540/750 Standard

540/750 Standard

2.000

2.000

2.000

2.000

2.000

kat. 1/540 (tillval)

kat. 1/540 (tillval)

kat. 1/540 (tillval)

kat. 1/540 (tillval)

kat. 1/540 (tillval)

60,1

74,3

74,3

74,3

74,3

29

60,7


91 - 101

hk

Iseki TJA Isekis TJA 8000 Serie är konstruerad för krävande uppgifter där man ställer stora krav på motorprestanda, teknisk utrustning, förarkomfort och driftsekonomi. Iseki har lyckats designa en otroligt smidig traktor som tar sig fram överallt tack vare sin kompakta design och sin minimala vändradie. Iseki TJA är snabb på landsväg och kan även köra extremt långsamt om arbetsuppgiften kräver det.

TJA 8090 Transmission Motortyp Motorkraft Växlar, antal Hastighet, km/t PTO bak, varv/min. 2-stegs igångsättning PTO mitt, varv/min. Frontlastare/PTO, kat./varv Skyddsbåge/hytt

30

TJA 8100 Syncro m. PowerShift

Sisu, 3 cyl. m. Common Rail 67 kW / 91 hk

74 kW / 101 hk

36+36, helsynkroniserad 40 (beroende på däck) 540/540 ECO, justering av start (Quick, Standard, Soft) 1.000 (tillval) Lyxig hytt m. AC och luftfjädrad sits m. värme, radio m.m.


PowerShuttle

Från 0,3 till 39 km/t

Shift-handtaget är placerat på rattstammen så att föraren kan nå det samtidigt som föraren håller i ratten. Det är med andra ord enkelt att byta riktning, styra och kontrollera hydrauliken samtidigt.

Med 36/36 växel (6 växel med Hi/Lo i 3 grupper) och kopplingsfri gear vendor är det enkelt att hitta rätt växel oavsett arbetsuppgift. Växlingarna är helsynkroniserade. De två PowerShift-stegen styrs elektroniskt med hjälp av en tryckknapp på växelspaken.

2- eller 4WD Auto 4WD eller Full Turn Det spelar ingen roll om du ska köra rakt fram på landsväg med gasen i botten eller om du ska smyga dig runt ett skarp kurva. Iseki har 2WD, 4 WD, Auto 4WD och Full Turn mode som automatisk ökar hastigheten på framhjulen när de vrids över 12 grader. Detta bidrar till att underlätta snöröjningen avsevärt.

3 2 1

Perfekt med frontlastare

Komforten i hytten fulländas av en bred, luftfjädrad och behaglig sits med många justeringsalternativ, för att varje enskild chaufför ska kunna hitta rätt sittande ställning. 31


De flesta av våra kunder väljer leasing av den enkle anledningen att det belastar driftslikviditeten minst, och kostnaden betalas i takt med att maskinerna tjänar pengar. Alla återförsäljare är online i vår finansieringsportal och kan ge snabba svar gällande ev. handpenning, månatliga kostnader och restbetalning. Allt som oftast avklaras pappersarbetet i samband med att du köper maskinen – enklare än så här blir det inte.

Maskiner ska köpas lokalt – där du får service Iseki importeras av HCP Nordic och säljs vidare via oberoende återförsäljare i hela Norden. Detta är en unik kombination, för när importen till ett större område samlas på ett ställe uppnår man en så pass stor volym att importören kan ha produktexperter, service-backup och ett ansenligt reservdelslager tillhands för att ge kunderna den service de förtjänar. De oberoende, lokala återförsäljarna säkerställer dessutom närhet i lokalområdet och ger kunderna snabb och kompetent service. Totalt sett erbjuder vi ISEKIs kunder kompetent rådgivning samtidig som de får optimal och trygg servicelösning.

Återförsäljare

Varenr. BIS 002

När du har valt ut rätt maskin för dina behov är det viktigt att säkerställa förmånlig finansiering. HCP Finans erbjuder alla Iseki-kunder ett konkurrenskraftigt finansieringspaket som kan anpassas individuellt. Vi erbjuder både finansiell leasing och traditionell finansiering – valet är ditt.

www.business-reklamebureau.dk 4168

Likviditetsvänlig finansiering

Iseki 2016 SE  
Iseki 2016 SE