Page 1

Skall vi finansiera dina maskiner? Konkurrenskraftig finansiering Snabbt och s채kert


Låt oss finansiera din nästa maskin HCP Finans erbjuder konkurrenskraftiga finansieringslösningar vid köp av nya och begagnade maskiner. Ditt maskinval är självklart det viktigaste. Om du föredrar att köpa eller leasa avgör du själv, men med leasing får du några uppenbara likviditetsmässiga fördelar utan att din ekonomi stängs in i maskinhallen. Vi kan produkterna och vi känner de handlare som säljer dem. Det bäddar för en fördelaktig finansierings­lösning och låga ägarkostnader för dig.

Leasa eller köpa?

Leasing har många fördelar

Leasa betyder hyra. I princip långtidshyr du traktorn och förvärvar användningsrätten under hela leasingperioden.

Du

När din nya maskin har levererats och godkänts av dig, överför vi köpeskillingen till handlaren varvid du betalar en månatlig leasingavgift till oss. Vid leasingperiodens utgång skall du köpa maskinen eller anvisa oss en annan köpare. Det finns också möjlighet att förlänga leasingavtalet.

• får fullt avdrag för leasingavgifterna

Användningsrätt, service, försäkring etc. är i princip lika vid köp och leasing.

• undviker att binda likviditet • har inget utlägg för moms på köpesumman • får delvis avdrag för momsen av de löpande leasingavgifterna • har inga utgifter för lagfart • får konkurrenskraftiga räntor • får full användningsrätt, som vid köp • kan leasa såväl fabriksnytt som begagnat • får personlig rådgivning • får större handlingsfrihet


Vad kostar min nya maskin per månad? Din HCP-handlare är uppkopplad mot HCP Finans och kan snabbt ge dig en överblick över möjligheter och kostnader.

Personlig kontakt Du är alltid välkommen att ringa oss på 042-575 68


HCP Finans är ett samartete mellan HCP Nordic och DLL, som ingår i Rabo Bank – en av världens största och mest stabila finansiella koncerner. Avsikten är att erbjuda kunden optimala finansieringslösningar som en del av ett totalkoncept för att trygga kunden bästa totalekonomi för maskinparken. Val av maskintyp, handlare och finansiering har stor betydelse för kunden många år efter köpet. Precis som maskinernas kvalitet, pris, kostnader för service och underhåll, bränsleförbrukning, livslängd, andrahandsvärde – allt viktiga inslag för att uppnå bästa totalekonomi och lägsta timkostnad. Med HCPs kvalitetsprodukter, lokal service från handlaren och konkurrenskraftig finansiering täcker vi kundens alla behov.

HCP HCP importerar lantbruks- och parkmaskiner från hela världen och säljer dem via ett stort distributionsnät av självständiga återförsäljare i hele Norden. Vi har mer än 145 års erfarenhet och en offensiv inställning till framtiden. Hos oss i HCP har vi samlat en lång rad funktioner, reservdelslager och leveransservice centralt. Det ger oss möjlighet att betjäna våra kunder optimalt och med konkurrenskraftiga priser. Vår strategi är att växa i hela Norden tillsammans med våra återförsäljare och med fullt fokus på kundens behov, ändamålsenlig after-sales service och med kvalitetsprodukter. Kontakta din lokala handlare om ett konkret erbjudande, eller ring HCP Sverige AB, 042-575 68 för mer information!

www.business-reklamebureau.dk 3348 Varenr. L140

HCP Finans handlar om din maskinekonomi

HCP Finans. Skall vi finansiera dina maskiner?  
HCP Finans. Skall vi finansiera dina maskiner?