Page 1

TRAKTORIT


SISÄLTÖ

04 06 23 24 25

HISTORIA TRAKTORIT IMONITOR AGROSKY

HUOLTO JA VARAOSAT


TEKNIIKAN KÄRJESSÄ, VUODESTA TOISEEN 1935 MENESTYKSEN HISTORIA Jokaisella voittajalla on tarina. Ja Deutz-Fahrin tarina alkaa yli sadan vuoden takaa. Alusta alkaen yritys näytti luonteensa ja päättäväisyytensä: vuonna 1927 se aloitti ensimmäisten valmistajien joukossa dieselmoottoristen traktoreiden sarjatuotannon, näyttäen vahvasti sen, että maatalouden koneellistaminen on avainasemassa maatalouden ja koko yhteiskunnan hyvinvoinnin lisäämisessä. Siitä lähtien yhtiö on omistautunut kehittämään edistyksellistä tekniikkaa maatalouden tuottavuuden lisäämiseksi. Vuonna 1936 yhtiö saavutti toisen virstanpylvään julkaisemalla Deutz 11 sarjan, traktorin joka sai maatalouden näyttämään aivan uudenlaiselta. Menestys jatkui: Vuonna 1948 esiteltiin ilmajäähdytteinen dieselmoottori, vuonna 1958 ensimmäinen hydraulisesti nouseva vetokoukku ja vuonna 1972 Intrac järjestelmä. Vuonna 1990, Deutz-Fahr esitteli kokonaan uudenlaisen ohjaamokäsitteen uudella matalakonepeittoisella traktorilla. Tätä seurasi vuonna 1995 Agrotronin julkaiseminen, mallisarja joka määritteli uudelleen maataloustraktorin uudella panoraamaohjaamolla, sekä vuotta myöhemmin ensimmäisenä jousitetulla etuakselilla. Vuonna 2001 Deutz-Fahrin teknologinen etumatka saavutti jälleen uuden virstanpylvään kun Agrotron TTV esiteltiin: ensimmäinen traktori portaattomalla voimansiirrolla.

1959

1990

Mutta Deutz-Fahrin erinomaisuus ei rajoitu pelkästään traktoreihin; yhtiö valmistaa myös leikkuupuimureita. Jo vuonna 1955 Deutz-Fahr esitteli ensimmäisen ajettavan puimurin. Tätä seurasi vuonna 1991 ensimmäinen Topliner ja vuonna 1993 Powerpress 120 H, maailman ensimmäinen ajettava suurkanttipaalain. 1998 julkaistiin Topliner 8XL, suurin kohlimilla oleva puimuri, ensimmäinen leikkuupuimuri kahdeksalla kohlimella. Kiistattomasti Deutz-Fahr on merkki joka kehittää voimakkaasti teknologiaa, mutta se ei koskaan unohda päätavoitettaan: tehdä maatalouteen kehittyneitä ja luotettavia koneita joilla työ on helpompaa ja tuottavuus suurimmillaan. Paljon vuosia on kulunut siitä kun traktoreiden sarjatuotanto on alkanut, mutta Deutz-Fahrin nimi sytyttää edelleen maanviljelijöiden sydämet ympäri maailmaa. Viime aikoina yhtiö on saanut tunnustusta erinomaisuudestaan: Deutz-Fahr 7 Sarja on äänestetty Vuoden traktoriksi ‘Tractor of the Year’ vuodelle 2013. Jatkuva kehitys niittää tulosta.

2012


EREHTYMÄTÖNTÄ LAATUA Teknologian edistykselliset ratkaisut auttavat saavuttamaan minkä tahansa tavoitteen. Ja Deutz-Fahrilla on aina ollut tavoite kirkkaasti mielessä: auttaa maanviljelijöitä lisäämään tuottavuuttaan. Tämä on vahva, päättäväinen ja intohimoinen valmistaja joka valmistaa tuotteet samoilla periaatteilla kaikissa malleissaan tekemällä taloudellisia ja voimakkaita traktoreita kovimpiin olosuhteisiin. Deutz-Fahr traktoreissa mitään ei jätetä sattuman varaan. Jokainen komponentti ilmentää turvallisuutta, täsmällisyyttä, kehittynyttä tekniikkaa ja voimaa. Ulkomuodon puhtaista linjoista ja selkeistä väreistä, taloudellisiin moottoreihin ja tehokkaaseen hydrauliikkaan. Kaikki tämä myötävaikuttaa siihen miten Deutz-Fahr brändi samaistetaan ylivertaisuuteen. Erinomaista, erehtymätöntä laatua.


TRAKTORIT

Suurien traktorien lisäksi erikoistraktorit, kapeat ja kompaktit traktorit. Deutz-Fahr traktorien mallistossa on yli 40 mallia välillä 40 - 265 hv, joita voit käyttää tuottavasti, luotettavasti, mukavasti ja ennen kaikkea taloudellisesti kaikissa töissäsi.


08-09 TRAKTORIT

7210 - 7230 - 7250 TTV AGROTRON

TRACTOR OF THE YEAR


7 SERIES

TYYLI JA VOIMA YHDISTYIVÄT Uudet 7 Sarjan TTV Agrotronit on suunniteltu tuottamaan suurta suorituskykyä ja maksimoimaan tuotantoteho. Deutz-Fahr on hienosäätänyt kehittyneintä tekniikkaa luodessaan uutta mallisarjaa, joka huokuu erinomaista suorituskykyä, pientä polttoaineen kulutusta ja uskomatonta mukavuutta kuljettajalle. Giugiaro’n luoma ulkomuoto antaa leimaa uudelle 7 sarjalle, jossa hieno konepeitto, futuristiset lokasuojien muodot yhdistettynä LED valaisuun ja mukavaan selkeään ohjaamoon tekevät traktorista ainutlaatuisen.

MaxiVision Ohjaamo on uudistettu: se tarjoaa vielä enemmän tilaa ja parantunutta työskentelymukavuutta.

Uudet materiaalit, uudet värit ja uusi ohjauspyörä.

OMINAISUUKSIA eutz Common Rail Tier IIIB (= Tier IV Interim) moottori, 6 sylinteriä, 24 venttiiliä, D turbo intercooler, sähköisellä moottorin ohjauksella ja pakokasujen jälkikäsittelylä (AdBlue®) SCR Uusi konepeiton ja lokasuojien muotoilu ja valaisu LED tekniikalla Portaaton voimansiirto, täysin portaaton välillä 0 - 50 km/h Uusi tehostettu PowerBrake järjestelmä, lisää mukavuutta ja jarrutustehoa usi MaxiVision ohjaamo uudella värityksellä, uudella ohjauskonsolilla, uudella U ilmastoinnilla ja uusilla materiaaleilla usi monitoimikäsinoja, uusimman sukupolven joystick ja integroitu iMonitor 2.0 U järjestelmä

Uudessa 7 sarjassa on kokonaan uudenlainen monitoimikäsinoja.


10-11 TRAKTORIT

6120.4 TTV - 6130.4 TTV - 6140.4 TTV - 6150.4 TTV - 6160.4 TTV 6140 TTV - 6160 TTV - 6180 TTV - 6190 TTV AGROTRON

LUOKKANSA EDISTYKSELLISIN


6 SERIES TTV

JATKUVASTI KEHITTYVÄÄ TEKNIIKKAA 6 Sarjan TTV Agrotron jossa on uusi DEUTZ moottori SCR (Selective Catalytic Reduction) järjestelmällä ja täysin portaattomalla voimansiirrolla, tarjoaa lyömätöntä taloudellisuutta ja tehokkuutta. Uudet Tier 4i 4-venttiili Common Rail moottorit on optimoitu suurta tehoa ja pientä polttoaineen kulutusta varten, pakokaasut puhdistetaan ulkoisessa järjestelmässä joka tekee moottoreista taloudellisempia ja ympäristöystävällisempiä.

Uudesta WOLP paneelista hallitaan kaikkia traktorin valoja.

Automaattinen ilmastointi, parasta sisämukavuutta.

OMINAISUUKSIA eutz Common Rail Tier IIIB (= Tier IV Interim) moottori, 4 tai 6 sylinteriä, D 16 tai 24 venttiiliä, turbo intercooler, sähköinen moottorinohjaus Sähköinen suunnanvaihto jossa kytkeytymisen säätö Portaaton voimansiirto, täysin portaaton välillä 0 - 50 km/h S uurin nopeus 50 km/h economy kierrosluvulla, super-economy kierrokset jos rajoitettu 40 km/h (kansalliset rajoitukset tieliikenteessä) Integroitu monitoiminäyttö Work Display jossa päätoimintojen näyttö Uusi ohjaamo, uudet värit, uusi konsoli, uusi ilmastointi ja uudet materiaalit usi monitoimi käsinoja, viimeisen sukupolven joystick ja integroitu iMonitor 2.0 U järjestelmä

AdBlue® on helposti saatavilla ja auttaa alentamaan polttoaineen kulutusta. Puhdasta ja tehokasta.


12-13 TRAKTORIT

6120.4 - 6130.4 - 6140.4 - 6150.4 - 6160.4 6140 - 6150 - 6160 - 6180 - 6190 - 6210 AGROTRON NEROKKUUS KÄYTÖSSÄ Teknologian nerokas käyttö äärimmillään näkyy uudessa 6 Sarjassa: minimaalinen polttoaineen kulutus, päästöt uusien tiukkojen standardien mukaisia ja maksimaalinen suorituskyky. Voitokas yhdistelmä niille jotka hakevat korkeinta suorituskykyä. Uuden 6 Sarjan mallit edustavat suurta askelta eteenpäin pikavaihteellisissa keskikokoisen traktoriluokan koneissa: enää ei löydy pelkästään työhevosia, mutta taloudellisia, tuottavia, monikäyttöisiä koneita jotka kunnioittavat ympäristöä. Kyntämisestä siirtoajoon, pihakäytöstä peltotöihin, etukuormaajakäytöstä nostolaitetöihin, Innovatiiviset DEUTZ Tier 4i moottorit SCR pakokaasujen puhdistuksella ovat valmiina modernin maatalouden haasteisiin: suurta suorituskykyä pienellä ympäristövaikutuksella.


6 SERIES

Uusi tyylikäs ohjauspyörä.

Uudet lokasuojat LED valoilla ja VUO:n, hydrauliikan ja nosto- laitteen hallintanapeilla.

OMINAISUUKSIA eutz Common Rail Tier 4i moottori, 4 tai 6 sylinteriä, D 16 tai 24 venttiiliä, turbo intercooler -vaihteinen vaihteisto automaattisella pikavaihteistolla (4 pikavaihdetta hallittavissa 6 painonapein): 40 Eteen + 40 Taakse. Suurin nopeus 50 km/h, economy kierrosluvulla, super-economy kierrokset 40 km/h (kansalliset rajoitukset tieliikenteessä) Uusi tehostettu PowerBrake järjestelmä, lisää mukavuutta ja jarrutustehoa Hydrauliikkajärjestelmä kuormantuntevalla, muuttuvatilavuuksisella pumpulla S ähköisesti ohjattu nostolaite tutkalla ja 4-noeuksisella ulosotolla 540/540 ECO /1000/1000 ECO

Hallintalaitteiden ergonomiaa – värikoodit ja ryhmittelyt tekevät hallintalaitteista helppolukuisia – varmistaa traktorin helpon ja kevyen käytön pitkienkin työpäivien aikana.


14-15 TRAKTORIT

5100 - 5110 - 5120 - 5130 5100 TTV - 5110 TTV - 5120 TTV - 5130 TTV MONIKÄYTTÖISYYDELLÄ EI OLE RAJOJA Uusi 5 Sarja Deutz-Fahrilta asettaa uuden perustason tyylille, teholle, tuottavuudelle ja mukavuudelle keskikokoisessa teholuokassa. Giugiaro Designin kiistämätön muotoilun huippu on kiinnostava, futuristiset muodot ylellisestä konepeitosta huippuluokan ohjaamoon, jolle ei markkinoilta löydy kilpailijaa. Neljä mallia 100 - 130 hv, saatavilla standard-malli, “P” ja portaaton TTV; Uuden sukupolven ympäristöystävälliset moottorit sekä edistykselliset mekaaniset, pikavaihteelliset ja portaattomat vaihteistot, kaikissa älykkäät hydrauliikka- ja VUO-järjestelmät vakiona. Uusi E Class ohjaamo 5 sarjassa tarjoaa erittäin toimivan työympäristön joka vie mukavuuden korkeimmalle mahdolliselle tasolle, ilman kompromisseja.


5 SERIES

OMINAISUUKSIA usi Deutz Tier 4i common rail 4-sylinterinen turbo-intercooler moottori sähköisellä U moottorin ohjauksella ja DOC pakokaasujen jälkikäsittelylaitteella seita mekaanisia vaihteistoja ja 3-portainen pikavaihteisto speed matching toiminnolla, U automaattinen pikavaihteisto ja säädettävä sähköhydraulinen suunnanvaihto T äysin portaaton voimansiirto 0 - 50 km/h (40 km/h economy kierroksilla) huippunopeus kansallisten tieliikennesääntöjen mukaan Uusi tehokas Power Brake järjestelmä, Stop&Go järjestelmä sekä SDD ohjausassistentti omfortip hydrauliikkalohkojen hallinta ja ASM nelivedon ja tasauspyörästön C automaattinen hallinta Kuormantunteva /energiaa säästävä hydrauliikkajärjestelmä 90l/min pumpulla mekaanisesti hallittavaa hydrauliikkalohkoa ja lisävarusteena enimmillään 5 sähköisesti 4 hallittavaa Mukavuuden maksimoimiseksi saatavilla on myös ohjaamon ja etuakselin jousitus

Kaikki hallintalaitteet on sijoitettu kuljettajan oikealle puolelle loogiseen järjestykseen käytön tärkeyden mukaan ja merkitty selkeästi väreillä.


16-17 TRAKTORIT

5090 C - 5100 C - 5110 C - 5120 C JOKAISEN TILAN VARMA VALINTA Menestyneen 5 Sarjan pohjalle Deutz-Fahrin suunnittelijat ovat kehittäneet uuden mallisarjan 5C, neljä mallia 89 - 118 hv, kaikissa ominaisuutena laajat varustevaihtoehdot. Vaikka Sarjassa 5C on kehitetty erilaisia ominaisuuksia 5 Sarjan kanssa, ne kuitenkin jakavat samat ominaisuudet, päämitat, kehittyneet tekniset ratkaisut, korkealaatuiset materiaalit ja uskomaton käytön mukavuus. LS ja GS versioiden eroina on LS mallissa oleva mekaaninen synkronoitu suunnanvaihto ja GS mallissa oleva sähköhydraulinen suunnanvaihto. Ainutlaatuinen muotoilu ja suunnittelu 5 sarjassa sai luonnollisen kehitystyön tuloksena rinnalleen 5C sarjan, koneen joka sopii jokaiselle tilalle.


5C SERIES

OMINAISUUKSIA 4-sylinterinen, 3620 cm³, Tier 4i Deutz 3.6 moottori Uusi mekaaninen suunnanvaihto ohjauspyörän vieressä LS versiossa Laaja valikoima eri vaihteistovaihtoehtoja alkaen 10+10 ja enimmillään 60+60 vaihdetta 4-nopeuksinen VUO ja ajovoimanotto S opivin kone etukuormaajakäyttöön, vahvistetulla etuakselilla, tehtaan etukuormaajavalmiudella, 60ECO hydrauliikkajörjestelmällä, Stop&Go toiminnolla ja SDD (Steering Double Displacement) toiminnolla Märkälevyjarrut jokaisessa neljässä pyörässä tuo uuden tason jarrutuksiin niin pellolle kuin tielleki

Kaikki hallintalaitteet on sijoitettu kuljettajan oikealle puolelle loogiseen järjestykseen käytön tärkeyden mukaan ja merkitty selkeästi väreillä.


18 TRAKTORIT

315 - 320 - 410 - 420 AGROPLUS KOMPAKTI TRAKTORI HUIPPUOMINAISUUKSILLA Traktorien kompaktikokoluokan huippukone, varustettu taloudellisella ja luotettavalla SAME Deutz-Fahr moottorilla. Laaja valikoima ohjaamovaihtoehtoja ja matala kokonaiskorkeus jolla mahtuu matalimpiinkin rakennuksiin. Lisäksi tekniset ominaisuudet lyövät kaikki kilpailijat: Eco-Speed voimansiirto ja Stop&Go toimintoa ei löydy keneltäkään muulta! Traktorimallisarja huippuominaisuuksilla kompakti kokoluokassa yhdistettynä suurempien traktorien mukavuuteen.

Valinnainen sähkönostolaite (EHR).

OMINAISUUKSIA S DF sarja 1,000 Tier III moottori, 3 tai 4 sylinterinen, turbo tai turbo intercooler, sähköisellä moottorinohjauksella 100 % sopiva biodiesel polttoaineelle (B100) Moottorin kierroslukumuisti napilla Vaihteisto 45 Eteen + 45 Taakse, pikavaihteistolla S ähköhydraulinen suunnanvaihto, käyttövipu ohjauspyörän vieressä, säädettävä tartuntanopeus ja Stop&Go järjestelmä Neliveto, VUO ja tasauspyörästön lukko sähköisellä hallinnalla Moderni yksiosainen konepeitto.Ergonominen 4-pilarinen ohjaamo hyvällä näkyvyydellä Saatavana myös ecoline-versio

Selkeä ja helppolukuinen: Agroplus kojetaulu.


19 TRAKTORIT

320 - 410 - 420 - 430 AGROPLUS F VOIMAKAS JA KOMPAKTI TRAKTORI Kompakti Agroplus F on parhaimmillaan puutarhoissa ja ahtaissa tiloissa. Sähköisesti ohjatut moottorit ja käytännölliset vaihteistot sopivat kaikkiin tarpeisiin, tarjoten korkeaa teknologiaa tähän kokoluokkaa. Stop&Go aktivoidaan helposti nappia painamalla.

OMINAISUUKSIA S DF 1000 Sarjan Tier III moottorit, 3 tai 4 sylinteriä, turbo tai turbo intercooler, sähköisellä moottorinohjauksella Kierroslukumuisti nappia painamalla 5 vaihteinen vaihteisto 3 portaisella pikavaihteistolla Ylivaihdevaihteisto jolla 40 km/h economy kierrosluvulla Sähköhydraulinen suunnanvaihto ohjauspylväässä ja Stop&Go toiminto Neliveto, VUO ja tasauspyörästön lukko sähköisesti hallittavissa Hydrauliikan maksimituotto 58 l/min. maks. 5kpl 2-toimista hydrauliikkalohkoa Hydaulinen VUO kytkentä, kolme nopeutta (540/540 E/1000) Öljykylpylevyjarrut kaikissa neljässä pyörässä Etupyörien kääntökulma 55 astetta

Tehokas lämmitys ja tuuletus tekevät miellyttävän työilmaston.


20 TRAKTORIT

320 - 330 - 410 - 420 - 430 AGROPLUS S/V ERIKOISVILJELYN SPESIALISTI Kapea ja ketterä traktori erikoisviljelyn tarpeisiin. Tämä mallisarja tarjoaa sähköisesti ohjatut moottorit, tehokkaan hydrauliikan, jopa 5 hydrauliikkalohkoa ja käytännöllisen vaihteiston joka käy kaikkiin töihin. Leveys minimissään vain 111 cm – riippuen käytettävistä renkaista. Monipuoliset kytkennät ja laaja hydrauliikka on tarpeen eri viljelytehtävissä mutta korvaamattomia myös erilaisissa kiinteistöhuollon tehtävissä.

Agroplus S tarjoaa monipuolisen mittariston ja selkeän kojelaudan.

OMINAISUUKSIA S DF 1000 Series Tier III moottori, 3 tai 4 sylinteriä, turbo tai turbo intercooler, sähköisellä moottorin ohjauksella 5 vaihteinen vaihteisto 3 portaisella pikavaihteistolla Ylivaihde-vaihdelaatikko jolla40 km/h economy kierroksilla Sähköhydraulinen suunnanvaihto ohjauspylväässä, Stop&Go toiminnolla Neliveto, VUO ja tasauspyörästön lukko sähköisesti kytkettävissä Hydrauliikkajärjestelmä enimmillään 58l/min ja 10 hydrauliikkalohkoa Hydraulinen VUO kytkentä kolmella nopeudella (540/540 E/1000) Öljykylpylevyjarrut joka pyörässä

Sähköhydraulinen suunnanvaihto, käytön helppoutta.


21 TRAKTORIT

310 - 320 - 410 AGROLUX KOMPAKTI TRAKTORI KOTIIN, PIHAAN JA PUUTARHAAN Agrolux 310/320/410 tarjoaa kompakteissa ulkomitoissa kaikki tavallisen traktorin ominaisuudet ja tehokkaat moottorit. Nostoteho on kolme tonnia ja ulosotossa kaksi nopeutta, Agrolux tarjoaa vastauksen maatalouden ja ympäristön vaativiin tarpeisiin.

Hydrauliikan ja nostolaitteen hallintavivut on helposti saatavilla.

OMINAISUUKSIA SDF Tier III 3 tai 4 sylinterinen nestejäähdytteinen moottori, turbo tai turbo intecooler Yksiosainen konepeitto 15 Eteen + 15 Taakse, Synkronoitu vaihteisto Planeettavälitteiset akselit Vahvat akselistot Öljykylpyiset levyjarrut kaikissa pyörissä Hydraostaattinen ohjaus omalla öljypiirillä. VUO takana kahdella nopeudella 540/540 ECO ja ajovoimanotto Saatavilla myös takavetoisena

Ohjaamo on selkeä ja helppokulkuinen.


22 TRAKTORIT

210 - 220 - 230 AGROKID PIENI MUTTA PIPPURINEN Pienikokoisin Deutz-Fahr on suuri tekijä puutarhassa ja ahtaissa kiinteistöhuoltotöissä. Kompakti koko ja vain 2,6 metrin kääntösäde vie Agrokidin sinne missä työ on. Agrokid on todellinen monilahjakkuus.

OMINAISUUKSIA MITSUBISHI Tier III, 4 sylinterinen nestejäähdytetty moottori, ahtamaton tai turbo Sivupakoputki S ynkronoitu vaihdelaatikko: 16 Eteen + 16 Taakse, mekaaninen suunnanvaihto – nopeus 30 km/h Hydrostaattinen ohjaus omalla hydrauliikkapiirillä E rillinen hydrauliikkajärjestelmä 30 l/min pumpulla, nostavalla vetokoukulla ja kuudella hydrauliikkalohkolla Vahva etuakseli jyrkällä kääntökulmalla (57 °) ja suurella kallistuksella Sähköhydrauliset tasauspyörästön lukot etu- ja taka-akselilla Takana VUO 540, 540 ECO, 1000 ja ajovoimanotto Etunostolaitteessa nostoteho 400 kg ja etu VUO 1,000 rpm Helppo hallita ja tehokas käytössä: Agrokidin hydrauliikan hallinta.


23 ERIKOISVARUSTEET

iMONITOR NEROKAS KÄYTTÖJÄRJESTELMÄ Selkeä, helppokäyttöinen ja helppo oppia: iMonitor Deutz-Fahrissa ei pelkästään helpota traktorin käyttöä, se myös tarjoaa lisää hienoja ominaisuuksia. Integroitu Bluetooth hands-free sarja, MP3 soitin, integroitu radio ja automaattinen peruutuskamera lisävarusteena, tämä tuo ensi kertaa traktoreihin ominaisuuksia joita olemme tottuneet käyttämään henkilöautoissa.

Uusi iMonitor on helppo hallita, toiminnot on selkeästi nähtävillä. Kosketusnäytöltä hallitset koneen toiminnot, hands-free puhelimen ja MP 3 soittimen sekä näet peruutuskameran.

OMINAISUUKSIA Helppokäyttöinen ja selkeä monitori Mattapintainen näyttö, hyvä näkyvyys kaikissa olosuhteissa Selkeät symbolit ja näytöt kaikille koneen toiminnoille Käyttöliittymä on tuttu ylemmän keskiluokan autoista Käytännölliset käyttö- ja näyttövalikot Kaikki avaintoiminnot ja näytöt näkyy kootusti päävalikossa MP3 soitin ja integroitu stereo radio Automaattinen peruutuskamera jolla näet työkoneen takanasi ja peruutat turvallisesti Helposti päivitettävä ohjelmisto

Kosketusnäytön lisäksi voit hallista iMonitoria hallintapaneelista.


24 ERIKOISVARUSTEET

AGROSKY TARKKUUTTA JOKAISELLA PELLOLLA Enemmän tuloja ja vähemmän työkustannuksia Agroskyn avulla. Satelliitti-opastusjärjestelmä varmistaa ettei tule tahattomia päällekkäisiä tai puuttuvia työkertoja. Markkinoiden edelläkävijä tarkkuudessa ja käytön helppoudessa.

Käyttäjäystävällinen iMonitor 2.0 on saatavilla 8“ tai 12“ kosketusnäytöllä.

Säästöä tarkkuudella 45 AEK

40 Cost

35 30 -

ASG

ASG tarjoaa suurimman säästön tarkkuuden ollessa ±2 cm.

Sourat kulut

20 15 -

OMINAISUUKSIA Estää päällekkäiset ja puuttuvat alueet

Pinta alakulut

10 ±30 ±25 ±20 ±15 ±10 ±5 ±2 tarkkuus [cm]

Säästää jopa 15 % lannoitteissa, suojeluaineissa ja siemenissä ähemmän työtunteja ja säästöä polttoainekustannuksissa (jopa 20 %) ja näin säästät V jokaisessa työssä Vähemmän virheiden mahdollisuuksia kuljettajalle, erityisesti pimeällä ja väsyksissä Suuri tarkkuus ja reitin seuranta (±2 cm) Täydellinen reittien toisto paikallisen signaalin avulla Toimii hyvin myös korkeuseroissa topografisen kompensaation avulla grosky on saatavilla ±20 cm tarkkuudella Egnos signaalilla, ±5 cm tarkkuudella Omnistar A XP signaalilla tai ±2 cm RTK signaalilla. Tämä järjestelmä on saatavilla opastuksella, ohjausavustuksella tai täysin automaattisella ohjauksella

Agrosky on satelliittiopastuksen lisäksi nerokas ohjausjärjestelmä.


DEUTZ-FAHR ALKUPERÄISET VARAOSAT - VARMASTI

ALKUPERÄISET VARAOSAT ON JÄRKIVALINTA Ostaessasi uutta konetta tai traktoria, luotat aina parhaaseen alkuperäiseen laatuun. Siksi alkuperäisosien käyttäminen on ainoa järkevä keino korjata koneesi. Koska vain alkuperäinen varaosa täyttää DEUTZ-FAHRin korkean laadun ja sopii varmasti, toimivuus on taattu ja traktorin arvo pysyy. HYVIN TOIMIVA VARAOSAPALVELU Deutz-Fahr on aina ollut tunnettu hyvästä varaosapalvelustaan ja tekee jatkuvasti suuria investointeja täyttääkseen korjaamoiden, maanviljelijöiden ja urakoitsijoiden korkeat vaatimukset. Kehitys on kuten traktoreissa: Investoidaan jatkuvasti hyvään henkilökuntaan, tietoon ja logistiikkaan jotta toiminta olisi vielä parempaa ja nopeampaa. TODELLISTA PALVELUA KAIKILLA MARKKINOILLA Varaosien keskusvarasto Saksassa Lauingenissa toimittaa varaosat koko maailmaan keskeisestä ja strategisesti hyvästä sijainnista. Tämä mahdollistaa SDF varaosapalvelun pikatoimituksina koko Euroopassa idästä länteen ja etelästä pohjoiseen, Suomeenkin. Ja se onnistuu joka päivä 24 tunnissa. Tarkoitus on pitää asiat yksinkertaisina: asiakas voi olla varma että varaosat on aina saatavilla. Muut kuin pikatoimitukset lähtevät kolmessa päivässä Lauingenista jossa varastossa on yli 220,000 varaosaa, tarpeen tullen keskeytykset työssäsi ovat minimaalisia. Varaosat voidaan toimittaa monilla tavoilla, lentolähetyksellä tai maarahtina tarpeesi mukaan. HUIPPULAATUISET TARVIKKEET MYÖS Deutz-Fahr korjaamot ja varaosapisteet tarjoavat myös muita huoltotarvikkeita. Alkuperäiset öljyt ja voiteluaineet sekä jäähdytysnesteet takaavat koneesi virheettömän toiminnan mahdollisimman pitkään. Ensiluokkaiset haalarit ja muut tuotteet saat myös vaivattomasti.

Jatkuvan tuotekehityksen vuoksi kaikki oikeudet muutoksiin pidätetään.


VARAOSAT JA HUOLTO

Kunnollinen varaosa- ja huoltopalvelu on elintärkeää. Paikalliset koulutetut DeutzFahr huollot ja maahantuojan puhelinpäivystys hotline tarjoavat ensiluokkaista palvelua varmistaen koneidesi kunnon kaikkina hetkinä. Joka päivä ja sesonkiaikoina myös kaikkina aikoina.


I.P. Published by the Marketing and Advertising Dept. - Cod. 308.8350.3.4-9 - 11/13 2996

DEUTZ-FAHR suosittelee käyttämään alkuperäisiä öljyjä ja nesteitä. DEUTZ-FAHR LUBRICANTS

DEUTZ-FAHR is a deutz-fahr.com

trademark.

Deutz-Fahr Product Range FI  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you