Page 1

De ut zFa h rS er ie 9


Et helt nyt niveau for POWER og produktivitet

2


Suveræn på alle områder Med Serie 9 giver Deutz-Fahr endnu engang svaret på kundernes stigende krav om endnu stærkere traktorer til krævende arbejdsopgaver. Den nye traktor er en overlegen kombination af topmoderne teknologi, rå power og generøs udrustning, der sammen med et spektakulært design og maksimal komfort skaber en kompromisløs helhed. Serie 9 sætter en ny standard for klassen nu og i fremtiden.

4


hk


Summen af topmoderne teknologi og design MODEL

Serie 9 leveres i 4 modeller. De er alle konstruerede til at løse en bred vifte af opgaver med kraftoverskud i marken og smidig komfort på landevejen. De nye traktorers produktivitet og effektivitet er kompromisløs – det samme er deres potente design. Endnu engang beviser Giugiaro Design, at konsekvent design, anvendelse af kvalitetsmaterialer og fokus på brugervenlig, moderne instrumentering resulterer i en enestående traktor. Her forenes design, produktivitet og ergonomi på fornemmeste vis.

6

9270 TTV

9290 TTV

9320 TTV

Motor

DEUTZ

Model

TTCD 7.8 L06

Miljøklasse

9340 TTV

Tier 4 fin 6/7755

Cylindre/Volumen

stk./cm

Maksimal effekt med boost (ECE R-120)

kW/hk

201.7/274

216.7/295

229.7/312

247.1/336

Effekt ved nominelt omdr.­tal (ECE R-120)

kW/hk

189.5/258

203.5/277

217.5/296

232/315

3


Modeller


Højtryks turbolader med elektronisk kontrolleret Wastegate

DEUTZ Common rail med 2.000 bar’s højtryksindsprøjtning

Lavtryks turbolader

Luftindtag

Generator

A/C kompressor Heavy Duty motorblok Non slip Poly V-rem drev Oliefilter

100 % udtag til front-PTO 

Dieselfilter

Høj-kapacitets oliekøler


Ekstraordinær POWER En imponerende 7,8 liters, 6-cylindret DEUTZ TTCD motor med 4 ventiler pr. cylinder, twin turboladere, intercooler og DCR (Deutz Common Rail) indsprøjtning med integral elektronisk kontrol leverer power til Serie 9. Den stærke motor er brændstoføkonomisk, så med 600 l diesel og 60 l AdBlue® i tankene er der rigeligt brændstof til en lang arbejdsdag. Motorens høje virkningsgrad skyldes bl.a. det høje indsprøjtningstryk på 2.000 bar i DCR-systemet. Udstødningsgasserne behandles via en SCR-katalysator som i kombination med et DPF-filter sørger for, at miljønormen Tier 4 final opnås.

R

R

DI E

S

Z

K

Ø

A

EL

SP

Den daglige service er nem, for som noget helt nyt åbnes og løftes motorhjelmen elektronisk og giver fri adgang til service- og tjekpunkterne.

DEU

T

Liter 9


Turbo


Twin turboladere Power, ECE R-120 300

Konstant effektområde: 900-1.800 r/min.

1.500

1.250

Power Boost +20 hk 200

1.000

750

100

500

50

230

Moment (Nm)

Power (kW)

Med twin turbo bliver den store 7,8 liters motor ekstremt kraftfuld og sikrer maksimal power, uanset om traktoren skal arbejde med lave eller høje motoromdrejninger. Systemet er opbygget med 2 forskelligt dimensionerede turboladere, som arbejder i serie. Ved lave motoromdrejninger passerer luften den største turbolader og komprimeres af den mindste turbolader. Midt i omdrejningsområdet sker der en forkomprimering i den store turbolader, inden den mindre tager over, mens den store turbolader tager fuldstændigt over ved de høje motoromdrejninger. Resultatet taler for sig selv, for momentet når imponerende 1.200 Nm ved kun 900 omdr./min. og forbliver konstant i hele motorens normale arbejdsområde. Kraftoverskuddet er imponerende!

9340 TTV 0

800 900 1.000 1.100 1.200 1.300 1.400 1.500 1.600 1.700 1.800 1.900 2.000

0

Motoromdrejninger, r/min.

11


Kraftfuld i marken og smidig på landevejen Serie 9 omsætter sine motorkræfter til effektiv produktion via en helt ny ZF Terramatic TMT 32 transmission, som takket været 4 mekaniske trin minimerer kravet til den hydrostatiske transmission. Den nye transmission forener styrken fra en konventionel transmission med smidigheden fra den hydrostatiske. Samlet set resulterer det i minimalt effekttab i transmissionen og helt utrolig kørekomfort i marken og på landevejen, Samtidigt reduceres brændstofforbruget væsentligt. Hvis lokal lovgivning tillader det, kan Serie 9 køre 60 km/h ved kun 1.775 r/min. 50 km/h nås ved 1.480 r/min og 40 km/t ved 1.183 r/min. 30 km/h opnås ved utrolige 888 r/min. Det sparer store mængder diesel under transportopgaver. Medvirkende til den maksimale kørekomfort er også et avanceret bremsesystem – Trailer-stretch – der optimerer forholdet mellem traktorens og f.eks. en tungt lastet vogns opbremsning. Det forøger sikkerheden markant i kuperede områder.

Km/h ved kun 1.780 r/min.

Moduliseret PTO Serie 9 leveres med 3 PTO-hastigheder (540E/1.000/1.000E) som alle styres elektrohydraulisk og moduliseret, så redskaberne ikke belastes unødvendigt under igangsætning, og brændstofforbruget reduceres. 13


POWER med sikkerhed i førersædet Semi-aktiv affjedring og eksterne skivebremser En afgørende nyhed, der får Serie 9 til at blive en højeffektiv arbejdsmaskine, er den helt nye Heavy Duty foraksel, som sørger for at omsætte motorens power til trækkraft. Med en automatisk kontrolleret semi-aktiv affjedring af forakslen (Dana 770) er den store traktor overraskende smidig og nem at køre samtidigt med, at den har en suveræn komfort uanset kørehastighed. Med den store trækkraft følger store redskaber og tunge læs. Det kræver effektive bremser. Serie 9 leveres som standard med Power Brake booster, så chaufføren behøver kun et let pedaltryk for at kontrollere traktoren, og med en elektrisk parkeringsbremse (EPB) er komforten perfekt. EPB aktiverer og de-aktiverer parkeringsbremsen automatisk ved stop og start, og er helt suveræn, når traktoren skal sætte i gang med et tungt læs på en stejl skråning. Serie 9 kan leveres med udvendige skivebremser foran, og ABS er også en mulighed. ABS er standard på modeller med en tilladt hastighed på 60 km/h.

14


4-hjuls bremser


l/min.


Kraftig hydraulik med lynhurtig respons Et lukket Load Sensing hydrauliksystem leverer imponerende 210 l/min. ved 200 bar og sikrer hydraulisk power, hurtig reaktion og høj produktivitet i marken. Serie 9 kan leveres med op til 8 hydraulikventiler (6 bag og 2 i front), som alle er udstyret med elektronisk betjent flowregulering, timer og flydestilling. Et internt hydrauliksystem med en separat tank pü 90 l sikrer, at evt. smuds fra hydraulikkoblinger eller redskabernes hydraulik ikke kan beskadige traktorens transmission. Det optimerer driftssikkerheden betydeligt.

17


Rå POWER i liften giver arbejdsro til chaufføren Serie 9 giver chaufføren en lift med op til 12 tons løftekraft at arbejde med. Den kan indstilles til at arbejde mixed eller flydende og har hjulslipskontrol. Med EHR (elektronisk lift management) er træk- og positionskontrol også til rådighed. EHR-liften har også en lang række andre funktioner integreret: Hurtig sænk, lås under transport, positionslås, løftehøjdebegrænser og sænkningskontrol. Frontliften er også i særklasse. Den løfter hele 5 tons i øjerne.

18


Kg


MaxiVision Cab: Udsyn og overblik hele døgnet Den berømte MaxiVision Cab fra Deutz-Fahr er blevet synonym med maksimal komfort, optimalt udsyn og topmoderne instrumentering. Med fokus på brugervenlighed og logisk instrumentering efter principperne i ColourLogic betjening har Giugiaro Design skabt en fantastisk arbejdsplads med lækkert interiør og ideelle forhold for chaufføren. Lækre detaljer som en frontrude i et stykke og et soft grip ”sportsrat” suppleres af praktiske detaljer som dæmpet kabinelys, oplyste trin, masser af aflægningsplads og køleskab til madpakken. Her føles arbejdsdagen aldrig lang.

Overblikket sikres via både en arbejdsmonitor på højre A-stolpe og den revolutionerende iMonitor 2.0 med 12” touch-skærm. Arbejdsmonitoren har farveskærm og er refleksfri, så chaufføren nemt kan aflæse den øjeblikkelige situation uden at fjerne fokus fremad. Det maksimerer sikkerheden. iMonitoren giver chaufføren utallige muligheder for at indstille traktoren til arbejdsopgaverne, overvåge alle systemer og hurtigt justere dem, hvis det bliver nødvendigt. Den indeholder også den nødvendige interface for evt. senere integrering af Agrosky autostyring, ligesom ISOBUS er standard.

Komfort er mere end materialevalg, suverænt affjedrede sæder og design. Det er også, at chaufføren har fuldt overblik over traktorens funktioner og hurtigt kan regulere dem uden risiko for fejlbetjening. Serie 9 har alle betjeninger logisk grupperede og anvender konsekvent ColourLogic, så de forskellige funktioners betjeninger har hver deres farve.

Lysudrustningen på Serie 9 er nærmest ekstravagant i standardversionen, men for de helt krævende kunder er der mulighed for at gøre nat til dag i et meget stort område omkring traktoren og dens redskaber med halogen, LED eller Xenon arbejdslys. En revolutionerende nyhed er den fuldstændige adskillelse af motorhjelmen og kabinen. Den reducerer lydniveauet fra den store motor betragteligt. 21


SERIE 9

TEKNISKE DATA MOTOR Producent Type Miljøklasse Cylindre/Slagvolumen Twin Turbo med intercooler Elektronisk styret visco-blæser Deutz Common Rail (DCR) Maksimal effekt med boost (ECE R120) Maksimal effekt (ECE R 120) Omdrejningstal ved maksimal effekt Nominelt omdrejningstal Maksimalt drejningsmoment med boost Maksimalt drejningsmoment Motoromdrejninger ved max drejningsmoment Momentreserve Brændstoftank AdBlue® tank TRINLØS TRANSMISSION Type Maksimal hastighed Overspeed (60 km/h Eco) Overspeed (50 km/h Eco) Overspeed (40 km/h Eco) Overspeed (30 km/h Eco) PowerZero CruiseSpeed, 2 på hastighed, 2 på rpm Kørestrategier (Auto/Manual/PTO) Eco/Power kontrol PowerShuttle SenseClutch PTO PTO 540ECO/1.000/1.000ECO Front PTO 1.000 AKSLER OG BREMSER Type Affjedret foraksel Elektrohydraulisk indkobling af 4WD Elektrohydraulisk aktivering af differentialespærre ASM system 4-hjulsbremsning via 4WD Udvendige skivebremser PowerBrake Elektronisk parkeringsbremse (EPB)

22

9270 TTV

9290 TTV

9320 TTV

9340 TTV

antal/cc

DEUTZ TTCD 7.8 L06 Tier 4 final 6/7.755

DEUTZ TTCD 7.8 L06 Tier 4 final 6/7.755

DEUTZ TTCD 7.8 L06 Tier 4 final 6/7.755

DEUTZ TTCD 7.8 L06 Tier 4 final 6/7.755

bar kW/hk kW/hk r/min. r/min. Nm Nm r/min. % liter liter

2.000 201.7/274 189.5/258 1.900 2.100 1.119 1.039 1.500 30 600 50

2.000 216.7/295 203.5/277 1.900 2.100 1.205 1.116 1.500 30 600 50

2.000 229.7/312 217.5/296 1.900 2.100 1.289 1.200 1.500 30 600 50

2.000 247.1/336 232/315 1.900 2.100 1.371 1.288 1.500 30 600 50

km/h r/min. r/min. r/min. r/min.

ZF Terramatic TMT32 40/50/60 1.775 1.480 1.183 887

ZF Terramatic TMT32 40/50/60 1.775 1.480 1.183 887

ZF Terramatic TMT32 40/50/60 1.775 1.480 1.183 887

ZF Terramatic TMT32 40/50/60 1.775 1.480 1.183 887

540ECO/1.000/1.000ECO 1.000

540ECO/1.000/1.000ECO 1.000

540ECO/1.000/1.000ECO 1.000

540ECO/1.000/1.000ECO 1.000

Dana M770

Dana M770

Dana M770

Dana M770

antal

r/min. r/min.

• •

• • • • • •

• • • • • • • •

• •

• • • • • •

• • • • • • • •

• •

• • • • • •

• • • • • • • •

• •

• • • • • •

• • • • • • • •


SERIE 9

TEKNISKE DATA HYDRAULIK OG LIFT Producent Hydraulikpumpe, kapacitet (std) l/min. Load Sensing med variabel pumpekapacitet liter Oliebeholdning Separat tank max antal Hydraulikudtag, E/D, el-ventiler EHR lift, bag kg Løftekapacitet Frontlift kg Løftekapacitet, frontlift KABINE Maxi Vision Cab Luftaffjedring Teleskopspejle, opvarmede og el-indstillelige Air conditioning Automatisk klimaanlæg Glastaglem MaxiCom multifunktionsarmlæn Multifunktion joystick Arbejdsdisplay WOLP kontrolpanel til lys iMonitor 2.0 Forberedt for Agrosky autostyring ISOBUS 11783 og ISO 11786 Comfortip Pro Max Comfort Dynamic sæde XXL ++ (dynamisk affjedring, lavfrekvens horisontal affjedring) Max Comfort Dynamic sæde EVO Active + (aktiv dynamisk bredt sæde, aktiv A/C system) Polstret passagersæde Stereoradio med 4 højtalere og bluetooth LED arbejdslys MÅL OG VÆGT Fordæk Bagdæk mm Akselafstand mm Længde mm Højde* mm Bredde* mm Frihøjde* kg Egenvægt, for/bag kg Egenvægt* kg Maksimal tilladt vægt, for/bag kg Tilladt totalvægt

9270 TTV

9290 TTV

9320 TTV

9340 TTV

Bosch 210

Bosch 210

Bosch 210

Bosch 210

70

70

70

70

8 + PowerBeyond

8 + PowerBeyond

8 + PowerBeyond

8 + PowerBeyond

12.000

12.000

12.000

12.000

5.000

5.000

5.000

5.000

• • • • • • • • • • • • • • • • • • •

• • • • • • • • • • • • • • • • • • •

• • • • • • • • • • • • • • • • • • •

• • • • • • • • • • • • • • • • • • •

600/65R34 710/70R42 3.135 5.797 3.430 3.150 55 5.000/6.500 11.500 7.500/12.000 18.000

600/65R34 710/70R42 3.135 5.797 3.430 3.150 55 5.000/6.500 11.500 7.500/12.000 18.000

650/65R34 710/75R42 3.135 5.797 3.430 3.150 55 5.000/6.500 11.500 7.500/12.000 18.000

650/65R34 710/75R42 3.135 5.797 3.430 3.150 55 5.000/6.500 11.500 7.500/12.000 18.000

• • • •

• • • •

• • • •

• • • •

STD * Afhængig af dækmontering

OPT

De tekniske specifikationer kan ændres uden varsel. Forbehold for skrivefejl.

23


Kontakt din nĂŚrmeste Deutz-Fahr forhandler www.business-reklamebureau.dk 2911 Varenr. L015 Produced by Marketing-Communication Department - Code 308.8515.3.4 - 08/14 I.P.

Deutz-Fahr Agrotron Serie 9 TTV  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you