Page 1

SERIE 6 PowerShift Cshift

DEUTZ-FAHR Agrotron 6120.4 - 6130.4 - 6140.4 - 6140 6150.4 - 6160.4 - 6150 - 6160 6180 - 6190 - 6210


02-03

Modeller

Intelligent råstyrke Når intelligent brug af den nyeste teknologi kombineres med mange års erfaring i at udvikle og producere driftssikre, komfortable, produktive og brændstoføkonomiske traktorer opstår der noget unikt. Det er tilfældet med Deutz-Fahr´s Serie 6, der er en komplet linje af traktorer fra 118 hk – 210 hk som fås i mange udstyrsvarianter med både trinløs transmission og PowerShift.

De nye Serie 6 med PowerShift tilføjer helt nye dimensioner til det traditionelle image af en PowerShift-traktor som en lidt enkel men stærk arbejdshest. Med ny teknologi, flot design og en rummelig luksuskabine er alle de nye traktorer i serien rykket op i hierarkiet og giver chaufførerne maksimal komfort og produktivitet uanset hvilke arbejdsopgaver, der skal løses.


4 eller 6 cylindre PowerShift Fås også med Cshift

Serie 6 fås i mange versioner. Du kan vælge mellem Standard, Profiline eller Cshift (6150.4 – 6210) eller sammensætte din egen version i samarbejde med forhandleren. AGROTRON SERIE 6

6120.4

6130.4

87/118

94/128

6140.4

6150.4

6160.4

6140

6160

6180

6190

6210

99/135

110/149

116/158

99/135

116/158

129/176

134/183

154/210

106/144

113/153

-

-

-

-

-

-

MOTOR Maks. effekt

kW/hk

Maks. effekt m. Boost

kW/hk

Deutz-Fahr Serie 6 får kræfterne fra innovative DEUTZ Tier 4i motorer med SCR (Selektive Catalytic Reduction). De matcher til fulde tidens krav om miljørigtige motorer med optimal brændstoføkonomi. Traktorerne kan leveres med 4- eller 6-cylindrede motorer, så uanset om du foretrækker en kompakt og smidig version med frontlæsser eller en robust traktor foran ploven, er løsningen i Serie 6.

En traktorserie, som dækker et stort hk-område, skal løse mange forskelligartede opgaver både som allround-traktor til alle gårdens opgaver og til mere specialiserede arbejdsopgaver hos entreprenører osv. . Derfor kan du også få din nye Deutz-Fahr Serie 6 leveret med forskellige udstyrspakker, og har du specielle krav, sætter vi alt ind på at indfri dem.


04-05

Facts

Produktiv teknologi i flot indpakning


S-Class 2 Cab – støjsvag, komfortabel og ergonomisk

Vælg mellem mange modeller og transmissioner fra 24+24 til 48+48 gear, med 4 eller 6 semiautomatiske gearskift (Cshift) og 4 PowerShift-trin

Alle Serie 6 modeller har SpeedMatching, SenseShift, SenseClutch og ComfortClutch. P og Cshift versioner har også automatisk PowerShift APS

4 PTO-hastigheder med proportional, moduliseret igangsætning

Vælges frontlift og –PTO er det fuldt integreret i traktorens opbygning

Forberedt for iMonitor m. ISOBUS og kan udstyres med el-rat og AGROSKY autostyring

Kraftig, brændstoføkonomisk og miljøvenlig 4- el. 6-cylindret DEUTZ-motor med DCR og SCR teknologi

High flow åben eller lukket hydrauliksystem med op til 120 l/ min. og op til 7 el-hydraulikventiler

360° oplysning af arbejdsområdet fra et stort antal lygter, der også kan leveres med Xenon

Armlænsbetjening af alle vigtige arbejdsfunktioner med ColourLogic funktionstaster og kontakter

Baghjul i op til 42” omsætter motorkraft til trækkraft uden at skade jordoverfladen

Liftkapacitet på op til 9.200 kg i den bagerste lift. Frontlift op til 3.800 kg

Fåes med forakselaffjedring og mekanisk eller luftaffjedret kabine

Deutz-Fahr Serie 6 får al sin POWER fra en kraftfuld og brændstoføkonomisk DEUTZ-motor. De mange kræfter omsættes via PowerShift-transmissionen og de effektive hydraulikpumper til produktiv arbejdskraft. Hver enkelt detalje i hele forløbet er optimeret, så effekttabet minimeres og brugeren får maksimalt udbytte af hver eneste dråbe brændstof. Deutz-Fahr kalder det PowerEfficiency, og Serie 6 har allerede bevist, at konceptet er meget mere end bare fine ord. Under realistiske arbejdsforhold målte tyske Profi et PowerMix forbrug på kun 266 g/kWh (Profi 3/2014 Schleppertest Deutz-Fahr 6180) . Det giver respekt hos konkurrenterne og god traktorøkonomi hos Deutz-Fahr´s kunder.

R

DI E

S

Z

SP

NOGLE AF DE MANGE FORDELE

R

EL

K

Ø

A

DEU

T


06-07

Agrotron

Tradition for driftssikkerhed


Tysk kvalitet Serie 6 er udviklet efter tyske ingeniørtraditioner og krydret med italiensk design i verdensklasse. Traktorerne bygges på SDF´s egen traktorfabrik i Lauingen og kvalitetstestes efter de strengeste normer. Intet er overladt til tilfældighederne. Men brugerne har også været med på råd. Deutz-Fahr analyserer hele tiden på kundernes feedback om teknologi, betjening og performance i marken og på landevejen. På den måde sikres det, at kundernes ønsker og behov er en del af udviklingen.

Du er velkommen I forbindelse med traktorfabrikken i Lauingen bygger Deutz-Fahr et store uddannelses- og besøgscenter. Hvis du kan lide traktorer skulle du lægge turen forbi når besøgscenteret står færdigt – det bliver ulejligheden værd.


08-09

S-Class2 Cab

Den illustrerede kabine er vist med Cshift-joystick

S-Class Cab Nyd komforten i stilhed 2


Udsyn og overblik Kraftige redskaber, frontlæssere, store læs – det kræver overblik at køre traktor. Deutz-Fahr har optimeret chaufførens mulighed for udsyn og overblik under udviklingen af Serie 6. Panoramakabinen har ikke bare store glasflader og tynde stolper. Den har også glastaglem, så der er udsyn til frontlæsseren, og bagruden er udvidet med en ekstra sektion, så chaufføren kan se liften og området mellem baghjulene lige bag traktoren.

Perfekt arbejdsklima Serie 6 er udrustet med et kraftigt ventilationssystem, der via mange dyser placeret i hele kabinen sørger for en ensartet fordeling af luften. Luftindtaget sker gennem 2 luftfiltre placeret på kabinestolperne, så de er nemme at rense/skifte.

Basis-version

“P”-version

Næste kapitel i en succeshistorie Den nye S-Class2 Cab er en nyudvikling med afsæt i den legendariske Agrotron-kabine, som i mange år satte standarden for komfort i traktorernes mellemklasse. I den nye kabine sikrer store glasflader og tynde stolper maksimalt udsyn 360° rundt om traktoren. Indvendigt kan chaufføren nyde rummeligheden og en komplet, fuldstændig

logisk placeret betjening, man umiddelbart kan sætte sig i førersædet og betjene uden fejl. Smarte detaljer som masser af aflægningsplads, afkølet holder til drikkevarer, polstret passagersæde med sikkerhedssele og en helt fantastisk finish fuldender helheden i en traktorkabine, man føler sig velkommen i.


10-11

3

2

PowercomS armlæn

1 PowerComS joystick med Comfortip 1

4 5

12

6

Elektrohydraulisk regulering, ventil 1

9

2 Elektrohydraulisk regulering, ventil 2

10

3 Køreretning, frem/tilbage 4

11

Lift, op/ned/stop EHR, hurtigsænk

5 Lift, lås/lås op 6

Automatisk PowerShift

7

EMC motorkontrol

8 Elektronisk håndgas 

13 7

14

9 Neutral (transmission)

15

10 Differentialespærre 11 4-hjulstræk

8

12 Joystick - elventil 3 og 4 13 ASM 14 Forakselaffjedring on/off 15 Automatisk PowerShift betjening og programmering

PowerComS -armlæn Alt på rette plads


Det skal være enkelt at køre traktor Deutz-Fahr søger løbende at optimere brugervenligheden. En af de enkle men effektive metoder er den konsekvente brug af farver på alle kontakter, og at kontakterne grupperes pr. funktion. Princippet kaldes ColourLogic og er et væsentligt element i at sikre brugervenlig betjening og undgå fejlbetjening. Det øger chaufførens komfort og produktivitet. PowerComS-joysticket har også stor betydning. Her er mange vigtige funktioner samlet, så chaufføren bogstaveligt talt har alt lige ved hånden – PowerShift, lift, hydraulikventiler, ComforTip foragerautomatik og vendegear – alle de vigtigste og hyppigst brugte funktioner ligger i højre hånd, så chaufføren kan koncentrere sig om kørslen og redskaberne.


12-13

Komfort

Komfort og sikkerhed øger produktiviteten


Forakselaffjedring Den elektronisk styrede hydrauliske forakselaffjedring på Agrotron Serie 6 består af en kraftig foraksel, en ekstra forbro og 2 hydrauliske cylindre, der reguleres af et elektronisk styresystem. Det betyder blandt andet, at affjedringen kan låses og samtidigt tillade akslen at pendle sideværts. Det er en meget stor fordel, hvis der for eksempel arbejdes med frontlæsser eller arbejdes med rigtigt tunge jordredskaber, der skal holde en nøjagtig arbejdsdybde.

Kabineaffjedring Den komfortable S Class2 Cab holdes affjedret ved hjælp af en effektiv mekanisk affjedring (option på Classic-version). Vælges der luftaffjedring bærer 2 kraftige luftcylindre kabinens vægt. De sørger for, at kabinen har den helt rigtige højde og affjedring uanset chaufførens vægt og terrænets beskaffenhed. Luftaffjedringens funktionalitet påvirkes ikke af temperaturen, hvilket er vigtigt under nordiske forhold.

Uanset om du skal bruge Serie 6 til mange transportopgaver på vejen, markarbejde eller opgaver med frontlæsser, er traktorerne utroligt komfortable at arbejde med. Forakselaffjedring, kabineaffjedring og et behageligt affjedret førersæde opfanger terrænets ujævnheder og optimerer chaufførens ergonomi. Det samme gør SenseShift funktionen på vendegearet, som giver et blødt retningsskifte, selv om traktoren er belastet. Reaktionshastigheden kan nemt indstilles efter chaufførens temperament og opgavens type. Detaljer som automatisk aktivering/ deaktivering af 4WD, differentialespærre og PTO er også en stor lettelse i de lange arbejdsdage og sammen med udvendig betjening af PTO, lift og hydraulikventiler gør de det til en fornøjelse at arbejde med Serie 6.

High performance bremser Stigende krav til hastighed, tungere læs og fokus på sikkerhed kræver avancerede bremsesystemer. Deutz-Fahr har taget den nyeste teknologi i anvendelse under udviklingen af Serie 6. Med PowerBrake får chaufføren fuld kontrol over traktoren med begrænset pedaltryk, og hvis det ønskes kan traktorerne leveres med våde skivebremser foran, så opbremsningen sker på alle 4 hjul, selvom 4WD er slået fra – nøjagtigt som en bil bremser.

ASM ASM-systemet sørger automatisk for at aktivere og deaktivere 4WD og differentialespærre alt efter hastighed og drejevinkel. Det optimerer trækkraften under tungt markarbejde og gør det nemt at manøvrere på forageren.


14-15

iMonitor

iMonitor - overblik og kontrol


Autostyring Serie 6 traktorer kan som option udrustes med el-rat og satellitkontrolleret autostyring, som også fås med RTK. Det øger præcisionen under kørsel med redskaber - og er samtidig fantastisk bekvemt for chaufføren der kan nøjes med at justere og overvåge alle funktioner, og får en langt mindre belastende arbejdsdag.

ISOBUS iMonitoren er foreberedt for ISOBUS, så man ikke behøver at fastgøre flere skærme og terminaler i kabinen ved kørsel med specielle redskaber. Hvis redskaberne overholder gældende standarder, kan iMonitoren modtage og vise alle informationerne.

Kamera iMonitor har interface til bakkekamera. Billedet kan ses med klar billedkvalitet samtidig med udvalgte maskinfunktioner.

MMI kontrol – nemmere bliver det ikke Med iMonitor får du fuld kontrol over din traktor og alle dens funktioner. Du får overblikket og kan nemt både optimere og automatisere en række funktioner. Den store skærm kan vise mange funktioner på samme tid. Det gælder også redskabernes data via ISOBUS. Selvom iMonitor er superavanceret, er den nem at bruge. Med iMonitoren flytter den nyeste teknologi ind i traktorens kabine, og giver chaufføren overblik over alle vitale funktioner og aktuelle indstillinger.

MMI-betjeningen af iMonitoren er særdeles nem at betjene. Her klares indstillingen helt enkelt ved at dreje og trykke nøjagtigt som det kendes fra bilers navigationsudstyr. Ved at dreje og trykke, bladrer man nemt gennem traktormenuerne og opnår et hurtigt overblik.


16-17

Motor

Effektiv motorkraft

DEUT Z motorer har været synonym med kraf t, driftssikkerhed og minimalt brændstofforbrug i 140 år. De nye DEUTZ-motorer følger traditionen, men lever samtidigt op til tidens skrappe miljøkrav. Alle systemer er opbygget, så miljøbelastningerne ved traktorkørsel minimeres mest muligt. Den bedste måde at minimere miljøbelastningen er imidlertid stadigvæk at sikre optimal forbrænding og bruge mindst muligt brændstof – og det lever Serie 6 til fulde op til. Den nyeste udvikling i motorteknologi er b.la. præcist styrede indsprøjtningssystemer og den innovative SCRteknologi, der giver motorerne i Serie 6 høj effekt og samtidig minimerer brændstofforbruget via bl.a. AdBlue®.


Agrotron 6180 790

135

105

Effekt (kW)

760

Konstant effekt 1600 – 2100 (omdr./min.)

730

Konstant momentområde 1,300 - 1,700 (rpm)

90

700 670 640

85

610

70

Moment (Nm)

120

590 65

560

50 900

1,000

1,200

1,400

1,600

1,800

2,000

530

2,200

Motoromdrejninger (r/min.) Agrotron 6150.4

700 670

1,400 - 1,750 (rpm) Kostant momentområde

120

640

Effekt (kW)

105

610

Konstant effekt 1,600 – 2,100 (rpm)

90

590 560

85

530

70

Moment (Nm)

135

510 65

480

50 900

1,000

1,200

1,400

1,600

1,800

2,000

450

2,200

Motoromdrejninger (r/min.)

Pressure cut-off valve

Metering unit Filter

Rail Sensor RAIL Power limiter

Fuel pump

Other control elements

Other sensors Injector

Pre-filter ECU BOX

Fuel tank

Pedal sensor Speed sensor Km/h Speed sensor Km/h High pressure

Low pressure

B100 – klar til miljøvenligt brændstof Takket være DCR – Deutz Common rail - med 1.600 bars brændstofindsprøjtning og brændstofpumper, der smøres af motorolien, kan Agrotron Serie 6 køre på 100 % biodiesel. Det giver mulighed for at tilpasse brændstofsammensætningen efter aktuelle afgiftsforhold og også på det punkt optimere driftsøkonomien.

Serie 6-traktorerne kan skræddersyes til alle arbejdsopgaver, uanset om der er brug for en 4- eller 6-cylindret model. Motorerne er konstrueret, så det maksimale drejningsmoment er til rådighed allerede ved ved 1400 rpm, og den maksimale effekt opnås ved 1.800 rpm. Konstanteffektområdet ligger mellem 1.600-2.100 rpm – hvilket er lige netop det omdrejningsspænd, der passer til langt de fleste af landbrugets arbejdsopgaver.


18-19

Transmission

Du kører altid i det rigtige gear TRANSMISSION/MODEL

6120.4 - 6140

6150.4- 6210

T 7140

Ja

-

T 7200

-

Ja

T 7200 Cshift

-

Option

Det kan være svært at vælge, hvilken transmissionstype man vil have til rådighed i sin nye Serie 6 traktor, for der er 3 konfigurationer at vælge imellem: - T 7140, med 4 områder og 4 PowerShift-trin + HLgruppe, hvilket giver i alt 32 + 32 gear (48 + 48 med super krybegear). - T 7200, med 6 områder og 4 PowerShift-trin, i alt 24 + 24 gear (40 + 40 med krybegear). - T 7200 Cshift, med 6 semi-automatiske områder og 4 PowerShift trin, i alt 40 + 40 gear med krybegear i de 4 nederst områder. Der er nok at tage stilling til, og med Speed Matching er der ingen tvivl om, at du altid kører med den rigtige hastighed til arbejdsopgaven. Diskuter mulighederne med din lokale forhandler før du bestiller din nye Deutz-Fahr. Alle modeller er udstyret med SenseShift, som giver vendegearet en let, glidende funktion, uanset hvor tungt traktoren er belastet. Reaktionshastigheden indstilles nemt på en lille drejekontakt på vendegearets betjeningsgreb til venstre for rattet og kan justeres i 5 forskellige hårdhedsgrader alt efter arbejdsopgavens karakter og chaufførens temperament. Som et ekstra plus for brændstoføkonomien kører traktorerne med reducerede motoromdrejninger under transport. Alt afhængig af model og dækmontering er 1.550 – 1.640 motoromdrejninger tilstrækkeligt for at køre med 40 km/h.


Cshift - Semi automatisk transmission Cshift er et halvautomatisk system til gearskifte, som lader føreren vælge alle seks gearområder via trykknapper på joysticket, uden at koblingspedalen skal trædes ned eller brug af gearstang. For at skifte gear (fra 1 til 6) skal chaufføren blot skubbe eller trække joysticket samtidigt med, at en knap på bagsiden af joysticken holdes inde. Alternativt kan chaufføren beslutte sig for en kørestrategi, hvor han vælger et ønsket gear og lader systemet vælge det rigtige PowerShift-trin, samtidigt med at motoromdrejningerne optimeres. Serie 6 P og Cshift har APS, som reagerer lynhurtigt på ethvert behov for skift og er derfor nærmest uundværlig til arbejdsopgaver med hyppige gearskift. Med APS kan chaufføren koncentrere sig fuldt ud om redskaberne og kørslen, mens motorens effektivitet optimeres og brændstofforbruget reduceres.

Alle Serie 6 versioner har PowerShuttle vendegear med SenseClutch. Det giver mulighed for at indstille vendegearets reaktionshastighed i 5 forskellige hårdhedsgrader, mens du arbejder. Det er behageligt og helt suverænt ved kørsel med frontlæsser.

1 2 3 4

L M H S S M H S L M H S L M H S

L 3,2 M 1 H 3,8 4,6 5,5 S L 4,9 5,7 0,39 6,9 M 5,9 0,47 2 H 7,0 8,2 0,56 S 8,4 9,8 0,67 L 7,9 9,2 0,70 Optimal inddeling af gearområder så alle arbejdsopgaver kan 9,4 11,0 0,84 3M 13,2 udføres med den rigtige hastighed. 11,3 H 1,00 13,6 15,8 S 1,20 L 13,8 11,8 1,14 16,6 14,2 1,35 4M 19,8 17,0 H 1,61 20,4 23,8 S 1,93 16,3 19,0 L 1,69 22,8 19,5 2,03 5M 27,3 23,4 H 2,43 32,7 28,0 S 2,91 29,1 24,9 L 34,9 29,9 41,8 6M 50,0 H 35,8 S 42,9 1 2 3 5 10 15 20 25 30 35 40 45 50 km/h

(*) hvor lovgivning tillader det


20-21

Hydraulik

PrĂŚcis hydraulik


Basisversionens armlænskontrol med liftbetjening og betjening af frontliftens ventiler (option).

Klassens bedste hydraulikudrustning Moderne redskaber stiller store krav til traktorernes hydrauliksystemer. Serie 6 indfrier kravene – og lidt til. Hydraulikudrustningen består af en dedikeret oliepumpe på 42 l/min. til servostyringen og en pumpe med 83 l/min. oliepumpe til at forsyne de eksterne olieventiler. Hvis behovet ligger helt udenfor det sædvanlige kan traktorerne leveres med en 120 l/min. LoadSensing-pumpe, som automatisk sørger for kun at levere den oliemængde, som redskaberne lige netop har brug for. Det forlænger levetiden for alle komponenter og er med til at reducere traktorens brændstofforbrug. Serie 6 leveres i mange udstyrsniveauer fra 2 DV ventiler helt op til 7 EDV ventiler og 2 dedikerede ventiler til frontmonteret udstyr. Alle ventiler kan arbejde enkelt- eller dobbeltvirkende og features som timing, flowkontrol, lås osv. er alt sammen muligheder, så spørg din forhandler og få den udrustning, du har brug for.

Fleksibilitet uden begrænsninger Med Power-Beyond leverer traktorens hydrauliksystem olie under tryk til redskabernes egne oliemotorer. Det er en stor fordel, når redskaberne har egne hydraulikventiler, idet den samlet set højere oliehastighed forbedrer den hydraulisk effektivitet, som igen reducerer brændstofforbruget.


22-23

PTO

Kraftoverskud til alle opgaver


ECO PTO Brændstofforbrug g/kWh

1,000

1000 E

-20%

1400 1600

1800

2000

Motoromdrejninger (r/min.) ECO PTO har mange fordele. Det reducerer motoromdrejningerne, støjniveauet og brændstofforbruget.

Nemt valg af PTO-hastighed via elektrohydraulisk til- og frakobling.

PTO-hastigheder til alle opgaver En kraftfuld motor, et komplet hydrauliksystem, en kraftig lift og 4 PTO hastigheder – så kan man klare alle arbejdsopgaver i marken og gøre det med mindst muligt brændstofforbrug. Alle Serie 6 modeller leveres med 540/540E/1.000/1.000E som betjenes eletrohydraulisk. Uanset hvilken hastighed, der er valgt, igangsættes redskaberne automatisk via en LoadSensing-funktion, så redskaberne starter gradvist og jævnt. Det forlænger levetiden på såvel redskaberne som deres sliddele. Udvendig betjening af PTO’en er standard og sidder komfortabelt integreret i bagskærmene på begge sider. Frontlift med PTO (1000 rpm) er option. Modeller med T7140-transmission kan leveres med kørselsafhængig PTO.


24-25

Service

Enkel service og vedligeholdelse


OVERBLIK

Det er nemt at gennemføre den daglige servicekontrol og alle hovedfunktioner overvåges elektronisk fra kabinen.

LET TILGÆNGELIG

Alle vigtige servicepunkter på 6-serien er nemme at nå fra jorden. Køleren er hængslet så det er hurtigt at rense alle filtre. Smøreniplerne sidder godt beskyttede, men er nemme at komme til.

Frisk luft

Deutz-Fahr service

Optimal brændstofforbrænding kræver ren luft. Det får Serie 6 via et flertrins luftfilter og effektivt cyklonsystem ved hvert filter, der fjerner støvet. Power Core hovedfilteret med backup-filter renser luften optimalt, uanset hvor meget det støver.

Avancerede traktorer kræver kompetent service. Alle Deutz-Fahr forhandlere kan deres håndværk og er løbende på kursus for hele tiden at holde sig ajour med den nyeste teknologi. De har de nødvendige diagnoseværktøjer og adgang til opdateret software, så du får altid den bedste service hos dem. Skulle der opstå enkeltstående problemer, som din lokale forhandler ikke kan løse, har de backup af HCP´s servicespecialister, så din traktor er i gode hænder.

Praktiske detaljer Traktorer med luftbremserer er også udrustet med et syste, så du ikke længere behøver at tappe vand af systemet. Det er komfortabelt og eliminerer risikoen for at evt. fugt i systemet fryser og forårsager driftsstop.

Lange serviceintervaller Med lange serviceintervaller (500 timer) sparer du ikke bare penge, men også tid, for din traktor behøver ikke stå stille særlig ofte for at få service.

SDF Financial Services Valg af finansiering er også en del af at optimere din traktorøkonomi. Vi arbejder sammen med en solid partner om at tilbyde vores kunder skræddersyede leasingløsninger til absolut konkurrencedygtige vilkår. Spørg den lokale forhandler om et tilbud, der passer til din økonomi.

Originale Deutz-Fahr reservedele Deutz-Fahr traktorer er kendt for deres driftssikkerhed. Hvis du vil optimere driften og sikre din traktor maksimal levetid, skal du udelukkende bruge originale reservedele.


26-27

Ekstraudstyr

Har du sÌrlige krav og ønsker til din nye traktor?


Vi har givet din traktor et højt udstyrsniveau allerede i den nordiske standardudgave, men derfor kan du jo godt have specielle ønsker og behov til lige netop din traktor. Mulighederne er mange – og din forhandler kan hjælpe dig med at sammensætte en individuel løsning. Uanset om du har brug for specielle lygter, en robust frontlæsser, ekstra hydraulikudrustning, den avancerede iMonitor, så findes det i vores udstyrskatalog.


28-29

Tekniske data

6-SERIEN

TEKNISKE DATA MOTOR Producent Type Miljøklasse Cylindre/Slagvolumen Turbolader med Intercooler El-styret visco-blæser Deutz Common Rail (DCR). Railtryk Maks. effekt (ECE R120) Maks. effekt med boost (ECE R120) Omdrejningstal ved maks. effekt Maks. motoromdrejningstal Maks. drejningsmoment Motoromdrejninger ved maks. moment Momentreserve Elektronisk motorstyring med EMS Luftfilter med støvejector Udstødning ved A-søjle Brændstoftankens rumfang AdBlue® beholderens rumfang Biodiesel (EN 14214) TRANSMISSION 

6120.4

antal/cm3

bar kW/hk kW/hk rpm rpm Nm rpm %

Producent Type Gear Gear med super krybegear PowerShift-trin Min. hastighed med super krybegear Maks. hastighed (40 km/h i DK) Overspeed (40 Km/h Eco) Semi-automatisk gearskift Cshift* Automatisk Powershift på P- og Cshift SpeedMatching SenseShift PowerShuttle m. 5-trins SenseClutch ComfortClutch SenseShift Elektrohydraulisk betjent, våd multilamel-kobling PTO 4-PTO 540/540ECO/1.000/1.000ECO Kørselsafhængig PTO AUTO PTO Front PTO

l l %

antal antal antal km/h km/h

6130.4

6140.4

6140

6150.4

6160.4

6150

6160

6180

6190

6210

DEUTZ TCD 4.1 L4 TCD 4.1 L4 TCD 4.1 L4 TCD 6.1 L6 TCD 4.1 L4 TCD 4.1 L4 TCD 6.1 L06 TCD 6.1 L06 TCD 6.1 L06 TCD 6.1 L06 TCD 6.1 L06 Tier 4i Tier 4i Tier 4i Tier 4i Tier 4i Tier 4i Tier 4i Tier 4i Tier 4i Tier 4i Tier 4i 4/4,038 4/4,038 4/4,038 6/6,057 4/4,038 4/4,038 6/6,057 6/6,057 6/6,057 6/6,057 6/6,057

• •

• •

• •

• •

• •

• • •

• • •

• • •

1,600 87/118 1.900 2.200 481 1.600 31

1,600 94.3/128 1.900 2.200 546 1.400 38

230 28 B100

230 28 B100

230 28 B100

230 28 B100

ZF T 7140 32+32 48+48 4 0.30 50

ZF T 7140 32+32 48+48 4 0.30 50

ZF T 7140 32+32 48+48 4 0.30 50

ZF T 7140 32+32 48+48 4 0.30 50

-

-

-

-

• • •

• • •

1,600 1,600 1,600 99.2/135 99.2/135 112.8/153 106.1/144 106.1/144 1.900 1.900 1.900 2.200 2.200 2.100 605 628 628 1.400 1.400 1.600 40 40 33

• • • • • • •

• • • • • • •

• • • • • • •

• • • • • • •

• • • •

• • • •

• • • •

• • • •

• •

• •

• •

• •

• •

• •

1,600 122/166 1.900 2.100 672 1.600 32

1,600 112.8/153 1.900 2.100 605 1.600 33

1,600 122/166 1.900 2.100 672 1.600 32

1,600 129.5/176 1.900 2.100 740 1.600 31

1,600 142/194 2.000 2.100 820 1.600 34

1,600 154.1/210 2.000 2.100 890 1.600 27

230 28 B100

230 28 B100

311 35 B100

311 35 B100

311 35 B100

311 35 B100

311 35 B100

ZF T 7224 24+24 40+40 4 0.40 50

ZF T 7226 24+24 40+40 4 0.41 50

ZF T 7224 24+24 40+40 4 0.40 50

ZF T 7226 24+24 40+40 4 0.41 50

ZF T 7229 24+24 40+40 4 0.39 50

ZF T 7230 24+24 40+40 4 0.39 50

ZF T 7232 24+24 40+40 4 0.39 50

• •

• •

• •

• •

• •

• •

• •

• • • • • • • • • -

• • •

• • • • • • • • • -

• • •

• • • • • • • • • -

• • •

• • • • • • • • • -

• • •

• • • • • • • • • -

• • •

• • • • • • • • • -

• • •

• • • • • • • • • -


TEKNISKE DATA AKSLER OG BREMSER Elektrohydraulisk differentialespærre for/bag Affjedret foraksel* Elektrohydraulisk indkobling af 4WD Elektrohydraulisk betjening af differentialespærre ASM system (Aut. kontrol af diff. og 4WD) 4-hjulsbremsning via 4WD Seperat forakselbremse PowerBrake bremseforstærker Mekanisk parkeringsbremse Hydraulisk bremseventil, trailer Trykluft + hydraulisk bremseventil, trailer Seperat styretøjspumpe l/min Styretøjspumpe, kapacitet Styrevinkel, maks. ° Svingbare forskærme HYDRAULIK OG LIFT Producent Fast hydraulikpumpe (std) l/min Variabel LS hydraulikpumpe* l/min Åben center hydraulik, Classic og Standard Load Sensing, P og Cshift Fjernventiler, mekaniske, Classic og Standard antal Fjernventiler, elektriske, P og Cshift antal Hydraulikventiler (option) antal Elektrohydraulisk kontrol med flowregulering og timer* Power-Beyond ved LS system Disp. oliemængde l EHR-lift med svingningsdæmper Radar og hjulslip-regulering kg Løftekraft 3-punktslift (std) Indstillelige løftestænger Hydraulisk løftestang Svingbar trækbom Udvendig liftbetjening integreret i bagskærme i begge sider Mekanisk frontlift (option) kg Løftekraft frontlift Quick kobling på frontlift STD • OPT • - Kan ikke leveres på denne model * Standard / option afhængig af udstyrsniveau

6-SERIEN 6120.4

6130.4

6140.4

6140

6150.4

6160.4

6150

6160

6180

6190

6210

• •/• • • • • • • • • • •

• •/• • • • • • • • • • •

• •/• • • • • • • • • • •

• •/• • • • • • • • • • •

• •/• • • • • • • • • • •

• •/• • • • • • • • • • •

• •/• • • • • • • • • • •

• •/• • • • • • • • • • •

• •/• • • • • • • • • • •

• •/• • • • • • • • • • •

• •/• • • • • • • • • • •

42 52°

42 52°

42 52°

42 52°

42 52°

42 52°

42 52°

42 52°

42 52°

42 52°

42 52°

Bosch 88 120

Bosch 88 120

Bosch 88 120

Bosch 88 120

Bosch 84 120

Bosch 84 120

Bosch 84 120

Bosch 84 120

Bosch 84 120

Bosch 84 120

Bosch 84 120

4 4 5,6,7

4 4 5,6,7

4 4 5,6,7

4 4 5,6,7

4 4 5,6,7

4 4 5,6,7

4 4 5,6,7

4 4 5,6,7

4 4 5,6,7

4 4 5,6,7

4 4 5,6,7

40

40

40

40

40

40

40

40

40

40

40

• •

•/• • • •

• •

•/• • • •

• •

•/• • • •

• •

•/• • • •

• •

•/• • • •

• •

•/• • • •

• •

•/• • • •

• •

•/• • • •

• •

•/• • • •

• •

•/• • • •

• •

•/• • • •

6.200

6.200

6.200

6.200

9.200

9.200

9.200

9.200

9.200

9.200

9.200

3.800

3.800

3.800

3.800

3.800

3.800

3.800

3.800

3.800

3.800

3.800

• • • • • •

• • • • • •

• • • • • •

• • • • • •

• • • • • •

• • • • • •

• • • • • •

• • • • • •

• • • • • •

• • • • • •

• • • • • •


30-31

Tekniske data

TEKNISKE DATA ELEKTRISK SYSTEM V Spænding V/Ah Batteri V/Ah Generator V/kW Starter Elektrisk udtag, 2-polet Elektrisk udtag, 3-polet KABINE S-Class2 cab PowerComS* joystick iMonitor Agrosky autostyring Max Comfort Dynamic XL sæde, dynamisk luftaffjedring Polstret passagersæde PowerShift display Comfortip (Foragerautomatik), P og Cshift Mekanisk kabineaffjedring (option på Classic) Luftaffjedret kabine Airconditioning Mekanisk justerbare spejle Vinduesvisker på bagrude LED kørelys Halogen arbejdslys TILKOBLINGER Svingbar trækbom Højdeindstilleligt træk Højdeindstilleligt træk med 80 mm kugle Pickup hitch, hydraulisk Højdeindstilleligt træk med Piton Fix MÅL OG VÆGT Fordæk (Std) Bagdæk (Std) mm Akselafstand (A) mm Længde (B) mm Højde (c) mm Bredde (D) mm Frihøjde (e) kg Egenvægt, foran kg Egenvægt, bag kg Egenvægt, total (afhængig af udstyr) kg Maks. tilladt vægt, foran kg Maks. tilladt vægt, bag kg Maks. tilladt vægt, total Standard • Option • - Kan ikke leveres på denne model * Standard / option afhængig af udstyrsniveau

6-SERIEN 6120.4

6130.4

6140.4

6140

6150.4

6160.4

6150

6160

6180

6190

6210

12 12 / 180 14 / 150 12 / 4

12 12 / 180 14 / 150 12 / 4

12 12 / 180 14 / 150 12 / 4

12 12 / 180 14 / 150 12 / 4

12 12 / 180 14 / 150 12 / 4

12 12 / 180 14 / 150 12 / 4

12 12 / 180 14 / 150 12 / 4

12 12 / 180 14 / 150 12 / 4

12 12 / 180 14 / 200 12 / 4

12 12 / 180 14 / 200 12 / 4

12 12 / 180 14 / 200 12 / 4

• •/• • • • • • • • • • • • • •

• •/• • • • • • • • • • • • • •

• •/• • • • • • • • • • • • • •

• •/• • • • • • • • • • • • • •

• •/• • • • • • • • • • • • • •

• •/• • • • • • • • • • • • • •

• •/• • • • • • • • • • • • • •

• •/• • • • • • • • • • • • • •

• •/• • • • • • • • • • • • • •

• •/• • • • • • • • • • • • • •

• •/• • • • • • • • • • • • • •

• • • • •

• • • • •

• • • • •

• • • • •

• • • • •

• • • • •

• • • • •

• • • • •

• • • • •

• • • • •

• • • • •

540/65R24 600/65R38 2.419 4280-4544 2904-3004 2068-2521 430-485 1688-2235 3006-3090 5.325 4.000 6.600 9.000

540/65R24 600/65R38 2.419 4280-4544 2899-3054 2068-2550 430-485 1688-2235 3006-3090 5.325 4.000 6.600 9.000

540/65R24 600/65R38 2.419 4280-4544 2899-3054 2068-2550 430-485 1688-2235 3006-3090 5.325 4.000 6.600 9.000

540/65R24 600/65R38 2.647 4523-4772 2899-3054 2068-2550 430-485 1888-2435 3206-3290 5.525 4.000 6.600 9.000

540/65R24 600/65R38 2.419 4545-4772 2916-3024 2068-2527 460-555 2170-2885 3700-3865 6.560 4.200 7.200 9.500

540/65R28 650/65R38 2.419 4545-4772 2916-3024 2068-2527 460-555 2170-2885 3700-3865 6.750 4.700 8.000 10.000

540/65R24 600/65R38 2.647 4289-5119 2930-2980 2218-2543 360-410 2150-2865 3590-3695 6.750 4.200 7.200 9.500

540/65R28 650/65R38 2.647 4289-5119 2930-2980 2218-2543 360-410 2170-2885 3700-3865 6.750 4.700 8.000 10.000

540/65R28 650/65R38 2.767 4705-4892 2927-3007 2068-2531 535-555 2300-3015 4060-4225 7.240 4.900 8.400 11.000

540/65R30 650/65R42 2.767 4705-4892 2927-3007 2068-2531 535-555 2300-3015 4060-4225 7.240 5.200 9.000 12.000

540/65R30 650/65R42 2.767 4705-4892 2927-3007 2068-2531 535-555 2300-3015 4060-4225 7.240 5.200 9.000 12.000

• •

• •

• •

• •

• •

• •

• •

• •

• •

• •

• •


(c)

(a) (b)

(e) (d)


Produced by Marketing/Communication Department - Code 308.8543.3.4-4 - 07/14 I.P.

2908 Varenr. L006

Forhandler

Brug altid originale smøremidler og reservedele. DEUTZ-FAHR LUBRICANTS

DEUTZ-FAHR er et varemærke for deutz-fahr.com

Deutz-Fahr Serie 6 PowerShift og Cshift  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you