Page 1

Skal vi finansiere dine maskiner? Leasing har 책benlyse fordele


Lad os finansiere din næste maskine HCP Finans tilbyder konkurrencedygtig finansieringsløsninger, når du køber nye og brugte maskiner. Dit valg af maskine er selvfølgelig det vigtigste, og om du vil købe eller lease, bestemmer du naturligvis selv. Med leasing får du nogle åbenlyse likviditetsmæssige fordele og parkerer ikke din økonomiske handlefrihed i maskinhuset. Vi kender produkterne, og vi kender forhandlerne, der sælger dem. Det giver os tryghed og dig en fordelagtig finansiering.

Lease eller købe?

Leasing har mange fordele

Lease betyder leje. I princippet langtidslejer du traktoren og erhverver brugsretten i hele leasingperioden.

Du

Når din nye maskine er leveret og godkendt af dig, overfører vi købesummen til forhandleren, og du betaler en leasingydelse til os hver måned. Ved leasingperiodens udløb skal du købe maskinen til en forud fastsat sum eller anvise en anden køber. Hvis du har overholdt dine forpligtelser, er der mulighed for en forlængelse af aftalen.

• får fuldt fradrag for leasingydelserne

• har ingen momsudlæg på anskaffelsessummen • får delvist fradrag for momsen af de løbende leasingydelser • har ingen tinglysningsomkostninger • får konkurrencedygtige renter • får fuld brugsret som ved køb • får personlig rådgivning

ETSVEN IDIT LI KV

LI

• kan lease nyt og brugt

G

Om du har købt eller leaset din nye traktor gør i princippet ingen forskel vedr. brugsretten, service, forsikring osv.

• undgår at binde likviditet

• får større handlefrihed LE A S I N G


Hvad koster min nye maskine pr. m책ned? Din HCP-forhandler er online med HCP Finans og kan hurtigt give dig et overblik over muligheder og priser.

Personlig kontakt Du er altid velkommen til at ringe til os p책 76 73 11 33.


HCP Finans er et samarbejde mellem HCP Nordic og DLL, som indgår i Rabo Bank, en af verdens største og mest stabile finansielle koncerner. Målet er at tilbyde kunderne optimale leasingydelser som en del af et totalkoncept. Både valg af maskintype, forhandler og finansieringspartner er vigtigt – ligesom maskinens kvalitet, pris, serviceomkostninger, brændstofforbrug, levetid, bytteværdi er vigtige elementer i den bedste totaløkonomi og laveste timepris. Med HCP Finans kan vi dække alle kundens behov.

HCP HCP importerer landbrugs- og parkmaskiner fra hele verden og sælger dem via et stort distributionsnet af uafhængige forhandlere i hele Norden. Vi har over 145 års erfaring i bagagen og en offensiv tilgang til fremtiden. I HCP har vi samlet en lang række funktioner, reservedelslager og klargøring centralt. Det giver os muligheden for at servicere vores kunder optimalt og til konkurencedygtige priser. Vores strategi er at vokse i hele Norden sammen med vores forhandlere via fuld fokus på kundernes behov, dedikeret after-sales service og kvalitetsprodukter.

Kontakt din lokale forhandler for at få et konkret tilbud, eller ring til HCP Danmark A/S på 76 73 11 33 for at få mere information.

www.business-reklamebureau.dk 3349 Varenr. LI26

HCP Finans handler om din maskinøkonomi

Profile for BRB.dk

HCP Finans  

HCP Finans  

Profile for brb2013