Page 1

DEUTZ-FAHR AGROVECTOR - SÅ KAN DU NÅ DET HELE


DEUTZ-FAHR AGROVEC SMIDIGHED – FLEKSIBILITET – E UUNDVÆRLIG I HVERDAGEN Med en Deutz-Fahr Agrovector kan du nå det hele – den rækker nemlig ikke bare langt og højt, Agrovector er også lynhurtig at arbejde med og ekstremt fleksibel. Du køber den sikkert med et primært formål i tankerne, men i løbet af kort tid bruger du den hver dag året rundt til utallige arbejdsopgaver. Agrovector leveres i 6 forskellige modeller. De 4 af dem med hydrostatisk transmission og de 2 med PowerShift. Fælles for dem alle er stor oliekapacitet, et meget lavt tyngdepunkt og kabiner/adgangsforhold med fokus på optimal ergonomi.

AGROVECTO EN ØKONOM MASKINE

En teleskoplæsser kø Derfor er det vigtig Deutz-Fahr Agrovect motorer med optim diesel omsættes eff service­omkostninger, en rigtig god totaløko

HYDRAULIK TIL DET HELE PÅ SAMME TID Teleskoplæssere stiller store krav til hydraulikkapaciteten. Når teleskoparmen køres frem eller tilbage samtidigt med, at redskaberne betjenes, er forbruget enormt. Med en oliekapacitet på op til 150 l/min. arbejder Agrovector lynhurtigt, selv når flere funktioner betjenes synkront.

DU VÆLGER SELV STYRINGSMETODE En teleskoplæsser skal løse utallige opgaver, og det stiller store krav til styringen. Alle Agrovector-modellerne leveres med 3-styringsprincipper, og udvalgte modeller kan ydermere leveres med automatisk hjulopretning. Så bliver de helt perfekte til landevejskørsel. Chaufføren vælger nemt styringsmetode ved hjælp af knapper på et tydeligt betjeningspanel. Agrovector har en ekstrem lille venderadius. Det er en stor fordel, når du skal rundt på ejendommen eller arbejde inde i bygninger, hvor du skal uden om stolper og andre forhindringer.


R

R

DI E

S

Z

Ø

A

EL

K

OR ER MISK

SP

CTOR TELESKOPLÆSSERE ERGONOMI - PRODUKTIVITET

DEU

T

ører mange timer hver dag året rundt. gt, at brændstofforbruget er minimalt. tor får kræfterne fra moderne DEUTZmal forbrænding, så hver eneste liter fektivt til arbejde. Sammen med lave , lang levetid og høj brugtværdi giver det onomi.

LAVE PORTE INGEN HINDRING Den mindste model, Agrovector 25.5 er kun 1,90 m høj, så selv lave kyllingehuse eller meget lave porte er ingen hindring.

PAS PÅ DIG SELV Agrovector er konstrueret til at passe på chaufføren. Kabinen er sikret bedst muligt mod belastninger udefra ved hjælp af en kraftig kabine­ ramme og et stærkt sikkerhedsgitter. Takket være en unik konstruktion har maskinen et meget lavt tyngdepunkt, men for at maksimere sikkerheden er maskinerne udstyret med en indikator, der viser maskinhældningen, og en akustisk alarm for at eliminere risikoen for at vælte. Ergonomien er perfekt, så chaufføren belastes minimalt i løbet af arbejdsdagen. Kabine, sæde og betjeningen er optimeret på alle punkter, og adgangsforholdene er suveræne. Brede døre og ekstremt lav ind/udstigningshøjde sparer knæ, hofter og ryg for unødvendige belastninger mange gange hver dag.


Deutz-Fahr Agrovector leveres i 6 forskellige modeller. De har hver især deres stærke sider. Modellerne 25.5 og 29.6 LP kan komme ind alle steder, hvor portåbningen er over 2 meter. 37.6 og 37.7 kan køre 40 km/h og er perfekte, hvor der forekommer meget landevejstransport mellem flere ejendomme, eller når halmen skal hjem fra markerne. De tekniske hovedtræk ses i skemaet herunder. Resten af de utallige muligheder vil de lokale forhandlere gerne gennemgå med dig, så du er bedst muligt rustet til at vælge den Agrovector, som passer bedst til dine krav og arbejdsopgaver.

MODEL

25.5

DEUTZ-motor / hk

74 hk

Hydrostatisk

29.6

29.6LP

35.7

37.6

102 hk

X

X

37.7

123 hk

X

X

PowerShift

X

Maks. hastighed

24 km/h

32 km/h

Maks. løftehøjde

5,6 m

5,8 m

6,9 m

Maks. løftekraft

2.500 kg

2.900 kg

3.500 kg

Hydraulikkapacitet

72 l/min.

40 km/h 6,1 m

7,3 m 3.700 kg

102 l/min. (LS option)

Styring

X

Load Sensing 150 l/min.

Forhjulsstyring, 4-hjulsstyring og krabbestyring

Højde over kabine

AGROVECTOR 25.5

DEUTZ-FAHR AGROVECTOR 25.5 SPECS SHEET

1,90 m

2,35 m

AGROVECTOR 29.6

DEUTZ-FAHR AGROVECTOR 29.6 SPECS SHEET

1,99 m

AGROVECTOR 29.6LP

DEUTZ-FAHR AGROVECTOR 29.6LP SPECS SHEET

2,45 m

AGROVECTOR 35.7

DEUTZ-FAHR AGROVECTOR 35.7 SPECS SHEET

2,32 m

AGROVECTOR 37.6

DEUTZ-FAHR AGROVECTOR 37.6 SPECS SHEET

2.39 m

AGROVECTOR 37.7

DEUTZ-FAHR AGROVECTOR 37.7 SPECS SHEET

ALLE KUNDER ER FORSKELLIGE Seks modeller giver kunderne meget at vælge imellem. Der er derfor god grund til at tage en snak med den lokale Deutz-Fahr-forhandler og finde ud af hvilken model, der dækker den enkelte kundes behov bedst. Forhandleren kan også fortælle om mulighederne for gunstig finansiering gennem SDF Financial Services, der er specialister i billig finansiering af Deutz-Fahr´s produkter.

OPTIMAL FINANSIERING Deutz-Fahr er kendt for sin gode totaløkonomi. Et vigtigt element i det regnestykke er finansiering. SDF Financial Services tilbyder kunderne favorable leasingaftaler, hvor rente og løbetid er tilpasset produkternes gode kvalitet og lange levetid. Få et godt leasingtilbud via din forhandler.

www.business-reklamebureau.dk 2610 Varenr. L006-A/L006-B

TEKNIKKEN KORT

Deutz-Fahr Agrovector - så kan du nå det hele  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you