Page 1

Din traktors totaløkonomi er også et spørgsmål om den rigtige finansiering


Skræddersyede finansieringsløsninger til din traktor SDF Financial Services er et samarbejde med HCP Nordic, alle Deutz-Fahr, Same og Lamborghini traktorforhandlere i Danmark og DLL om at finansiere traktorer, teleskoplæssere og mejetærskere fra SDF. Målet er at tilbyde kunderne skræddersyede finansieringsløsninger, når de har valgt hvilken traktor, der dækker deres behov. Når kunderne vælger traktor, er det et valg som betyder noget for hverdagen mange år frem i tiden. Det samme gælder valget af forhandler, der ligesom valget af finansieringspartner også er vigtigt – traktorens kvalitet, pris, serviceomkostninger, brændstof­forbrug, levetid, bytteværdi og finansiering er alt sammen elementer for den optimale totaløkonomi. Med SDF Financial Services kan vi tilbyde kunderne en komplet løsning.

Du kan trygt vælge os SDF Financial Services er en del af DLL, som indgår i­ Rabo Bank koncernen, en af verdens største og mest stabile finansielle koncerner. Det giver os den nødvendige styrke til altid at tilbyde konkurrencedygtige løsninger. SDF Financial Services er et selvstændigt forretningsom­råde med sin egen finansieringskonsulent, der er dedikeret til de danske traktorkunder. Du taler med andre ord med en person, der arbejder med traktorfinansiering hver dag, når der skal findes en god løsning. Samarbejdet mellem en anerkendt traktorproducent som SDF, en stærk finansiel partner, en solid nordisk importør som HCP og lokale forhandlere er unikt. Det er en meget stærk kombination, som sikrer kunderne maksimal tryghed, når der handles og mange år frem.

Det skal være enkelt at finansiere en traktor. Det er en af grundene til, at vi samarbejder så tæt med de lokale forhandlere. De kender dig bedre end os og kan i nogle tilfælde klare alt det praktiske - eller i hvert fald det meste. Når der er behov for noget ekstra, en skræddersyet løsning for eksempel, så vil vi gerne komme ud til dig og diskutere mulighederne. Det er meget nemmere end at sende en masse papirer frem og tilbage. Vi finansierer også brugte traktorer. Når forhandlerne indestår for, at de har gennemgået og klargjort en traktor, så den er pengene værd, så vil vi gerne finansiere den. Finansieringsperioden afhænger naturligvis af traktorens alder, men SDF-traktorer er kendt for lang levetid, så du kan typisk få den finansieret på normale markedsvilkår.


Bedst til Produktviden finansiering giver lave renter Vi kan ikke afdække dine traktorbehov, men vi kender SDF’s produkter og er trygge ved at finansiere dem. Derfor kan vi koncentrere os om at sammensætte et godt og konkurrencedygtigt finansielt oplæg til dig. Valg af traktormodel, udstyr og pris er et spørgsmål mellem dig og forhand­ leren – vi er bedst til finansiering.

Vores samarbejde med HCP Nordic og de lokale forhandlere giver os et indgående kendskab til Deutz-Fahr, Same og Lamborghini. Vi kender de produkter, vi finansierer, og det giver os tryghed omkring produktkvalitet, brugtværdi og levetid for blot at nævne nogle af de vigtige elementer for en finansiel udbyder. Det giver os ofte en fordel i forhold til konkurrenterne, for vi skal ikke kalkulere med en teknisk risiko.

Fordele Du har fuld brugsret, nøjagtigt som ved køb Du undgår at binde likviditet Du har ingen moms­ udlæg på anskaffelsessummen Ingen tinglysnings­ omkostninger Leasingydelserne er fuldt fradragsberettigede Du får delvist fradrag for momsen af leasing­ ydelserne Du kan lease nyt og brugt Konkurencedygtige renter Du får større økonomisk frihed til at udvikle din bedrift Personlig kontakt

Lease eller købe? Lease betyder leje. I princippet langtidslejer du traktoren og erhverver brugsretten i hele leasing­ perioden. Når traktoren er leveret og godkendt af dig, overfører vi købesummen til forhandleren, og du betaler leasingydelsen til os hver måned. Ved leasingperiodens udløb skal du købe maskinen til en forud fastsat sum eller anvise en anden køber. Hvis du har overholdt dine forpligtelser, er der mulighed for en forlængelse af aftalen. Om du vil lease eller købe, bestemmer du selvfølgelig selv, og vi kan finansiere begge løsninger, men der er flere åbenlyse likviditetsmæssige fordele ved at lease. Udover en fordelagtig rente foretrækker mange den større økonomiske handlefrihed, det giver, når man hverken trækker på kassekreditten eller binder pengene i maskinparken, men i stedet løbende kan investere i at forbedre driften. Det gør i princippet ingen forskel vedr. brugsretten, service, forsikring osv., om du har købt eller leaset din nye traktor. Hvis du er i tvivl, om leasing er noget for dig, så kontakt os for at få en grundig gennemgang. Vi vil gerne besøge dig og se din bedrift.


Vi mener, at traktorer skal købes lokalt, der hvor du får hurtig, kompetent service. Derfor sælges alle SDF-traktorer gennem lokale forhandlere, der kender dig og hurtigt kan servicere dig, hvis du får behov for det. Der er forhandlere i hele Danmark, og de vil også gerne være din traktor- og serviceleverandør, uanset om du vil have en moderne traktor, smidig teleskoplæsser eller en mejetærsker med stor kapacitet.

SDF Financial Services Skal vi også sikre dig en optimal finansiering? Få detaljerne hos din forhandler eller bed ham om at kontakte os, så finder vi den rigtige løsning for dig. Du kan altid se de aktuelle tilbud på traktorer og finansiering på www.hcpetersen.dk, hvor du også kan finde din lokale forhandler.

BrugtmenGodt

HCP HCP importerer landbrugs- og parkmaskiner fra hele verden og sælger dem via et stort distributionsnet af uafhængige forhandlere i hele Norden. Vi har over 140 års erfaring i bagagen og en offensiv tilgang til fremtiden. I HCP har vi samlet en lang række funktioner, reservedelslager og klargøring centralt. Det giver os muligheden for at servicere vores kunder optimalt og til konkurencedygtige priser. Vores strategi er at vokse i hele Norden sammen med vores forhandlere via fuld fokus på kundernes behov, dedikeret after-sales service og kvalitetsprodukter.

Kontakt din lokale forhandler for at få et konkret tilbud, eller ring til HCP Danmark A/S på 76731133 for at få mere information.

www.business-reklamebureau.dk 3363 Varenr. L093

Lokal tryghed