Page 1

SERIE 6 TTV

DEUTZ-FAHR 6120.4 - 6130.4 - 6140.4 6140.4 -- 6150.4 6150.4 -- 6160.4 6160.4 6160 - 6180 Agrotron 6140 6160 - 6190 6180 TTV - 6190 TTV Agrotron


02-03

MODELLER

Innovativ teknologi


AGROTRON SERIE 6 TTV

6120.4 TTV 6130.4 TTV 6140.4 TTV 6150.4 TTV 6160.4 TTV 6140 TTV

6160 TTV

6180 TTV

6190 TTV

MOTOR Maks. effekt

kW/hk

Maks. effekt med Boost

kW/hk

87/118

94/128

99/135

110/149

116/158

99/135

116/158

129/176

134/183

106/144

113/153

122/166

106/144

122/166

-

142/193

Den nye Deutz-Fahr Serie 6 TTV sætter helt nye standarder for traktorer i mellemklassen op til 200 hk. Den forener mange års tradition i Deutz-Fahr med topmoderne teknologi og design. Kombinationen giver kunderne en fantastisk traktor med maksimal effektivitet, minimalt brændstofforbrug og komfort i særklasse. Traktorer bliver med ét til meget mere end blot et redskab i driften. Med Serie 6 TTV er de blevet avancerede, miljøvenlige maskiner med ekstrem høj produktivitet og præcis styring af redskaber – klar til enhver opgave uanset om der skal pløjes, løses transportopgaver eller arbejdes med avancerede front- og bagmonterede maskiner til præcisionsdyrkning af specialafgrøder. Deutz-Fahr Agrotron Serie 6 TTV er en stor familie med både 4- og 6-cylindrede motorer fra 118 – 193 hk og utallige udstyrsmuligheder. Du kan skræddersy en traktor, der løser alle dine behov. De tekniske specifikationer i denne brochure er generelle. De danske specifikationer kan afvige fra disse - spørg din forhandler.


04-05

FACTS

Serie 6 TTV Funktionalitet møder design


NØGLEPUNKTER

MaxiVision Cab – en rummelig og komfortabel arbejdsplads med suverænt overblik og intuitiv betjening

Kraftfulde og brændstoføkonomiske DEUTZmotorer med 4 eller 6 cylindre, SCR og AdBlue® teknologi

Ekstremt effektiv TTV trinløs transmission med SplitPower og minimalt effekttab

Et effektivt hydrauliksystem med op til 160 l/min. og mulighed for 7 elektroniske ventiler, alle med indstillelig flow, timing og med flydestilling

4 PTO-hastigheder med proportional igangsætning

360° arbejdslys med utallige lygter, der som option kan leveres som Xenon eller LED

Integreret frontlift og – PTO med ComfortControl MaxCom multifunktions-armlæn med alle vigtige betjeninger lige ved fingerspidserne Mulighed for fuldt integreret system til Agrosky autostyring Vælges iMonitor² får chaufføren maksimalt overblik og kontrol Perfekt balance mellem den hydraulisk affjedrede foraksel og den affjedrede kabine optimerer komforten til perfektion

Med en løftekapacitet på 9.200 kg i liften kan alle redskaber håndteres

Simpelthen fantastisk Deutz-Fahr Agrotron Serie 6 TTV forener elegant design og topmoderne teknologi til en uhørt effektiv og produktiv helhed


06-07

AGROTRON

Sikkerhed for kvalitet som altid‌


Der er gennem tiden rullet over 60.000 Deutz-Fahr Agrotron af samlebåndet og ud til krævende kunder i hele verden, så Agrotron-traktorerne er en bestseller. Langt over 100 mio. arbejdstimer har de leveret indtil nu og bevist betydningen af driftssikkerhed og effektiv produktivitet. Gennem mere end 10 år har kunderne kunnet få deres Agrotron med TTV trinløs transmission, så Deutz-Fahr har kunnet bygge Serie 6 TTV på et solidt erfaringsgrundlag fra felten.

Du vil blive overbevist Serie 6 er udviklet i samarbejde mellem Deutz-Fahr og Giugiaro Design, der er verdensberømte for industrielt design. Traktoren produceres på den tyske fabrik i Lauingen, hvor du er velkommen til med selvsyn at se det dedikerede og kvalitetsbevidste team arbejde.

Udviklet sammen med brugerne Deutz-Fahr bygger traktorer på et historisk fundament af driftssikkerhed og økonomiske motorer. Derfra udvikler et hold af tekniske eksperter nye modeller i tæt samarbejde med brugerne, så nutidens traktorer kan imødekomme fremtidens krav. Det er også tilfældet med Serie 6.

Ide, udvikling, test Deutz-Fahr har et af verdens mest avancerede testcentre for landbrugs- og entreprenørmaskiner. Her afprøves alle teknologier grundigt, så levetid, funktionalitet, service- og brugervenlighed lever op til Deutz-Fahr's strenge normer.

Deutz-Fahr Agrotron Serie 6 TTV er en serie innovative traktorer. Seriens traktorer fås i mange forskellige modeller og med mange udstyrspakker. Allerede i standardversionen er de rigt udstyrede, og hvis kunderne tilvælger maksimal ekstra komfort og opgraderer de tekniske specifikationer med for eksempel fuld hydraulikudrustning, Agrosky autostyring og iMonitor2 med ISOBUS, så vil en Deutz-Fahr Agrotron Serie 6 TTV også være en topmoderne traktor om 5 år. Du får glæde af dens høje produktivitet allerede nu og kan køre i marken med fuld bevidsthed om, at din investering holder værdien mange år frem i tiden.


08-09

MAXIVISION CAB

MaxiVision Cab Perfektion til mindste detalje


Udsyn giver overblik Når frontruden laves i ét stykke, kabinestolperne konstrueres smalle og ruderne i dørene gøres buede opnås et suverænt 360° graders udsyn. Det er unikt for MaxiVision Cab og optimerer både personsikkerheden rundt om traktoren og overblikket over redskaberne.

Alt på rette plads MaxiVision Cab har masser af plads til en passager, chaufføren og aflæggeplads til alle løse genstande som briller, papirer, mobiltelefoner og selvfølgelig madpakken, v som sammen med drikkevarer kan opbevares i et integreret køleskab. Kabinen holdes ryddelig, og du har nemt ved at få fat på tingene.

Teamwork Deutz-Fahr Agrotron Serie 6 TTV er en spændende traktor - moderne industrielt design fra en af verdens førende designstudier Giugiaro Design og et overflødighedshorn af moderne teknologi. Alt sammen kombineret til en fantastisk helhed, der sammen med suveræn motorteknologi og DeutzFahr's tradition for driftssikkerhed er resulteret i en traktor, der også vil være moderne om mange år. Giugiaro Design har sat sit tydelige aftryk på Serie 6 med markant, industrielt og potent design, flotte detaljer, integreret

LED-belysning og gennemført funktionalitet i enhver henseende. Der er sat nye standarder for kabinedesign med MaxiVision Cab, der giver operatøren optimal komfort og fuldt overblik over alle traktorens mange funktioner. Topmoderne multimedieteknologi, utallige indstillingsmuligheder og fuldautomatiske justeringer af de fleste traktorfunktioner løfter funktionaliteten til et meget højt niveau.


10-11

MULTIFUNKTIONS ARMLÆN

En perfekt arbejdsplads


Du vil føle dig godt tilpas, når du sætter dig til rette i førersædet på din nye Serie 6 TTV. MaxiVision Cab er en lækker kabine – fascinerende med sin topmoderne instrumentering og fantastiske interiør – tillokkende med sin Colour Logic betjening, overskuelige multifunktionsarmlæn og ergonomiske joystick. Intet er overladt til tilfældighederne. Computeranalyser af luftstrømmene i kabinen, brug af kvalitetsmaterialer i lyse farver, rummelighed, udsyn og alle andre elementer i ordet ”komfort” er kombineret til en perfekt enhed. Alle betjeningsgreb og knapper er placeret, så piloten intuitivt ved, hvor de sidder, og hvordan de skal betjenes. Og anvendelsen af tydelige farver og symboler gør det nærmest umuligt at fejlbetjene traktoren. Ved højre armlæn sidder et

multifunktionshåndtag, hvor piloten legende let kan styre alle de vigtigste funktioner med én hånd. MaxiVision Cab er en utrolig behagelig arbejdsplads. Lys, rummelig og ergonomisk på alle niveauer. Affjedringen fuldender komforten. En effektiv forakselaffjedring og en luftaffjedret kabine suppleres af et behageligt, luftaffjedret førersæde med automatisk regulering og mange indstillingsmuligheder. Her kan operatøren sidde bekvemt hele dagen. En helt ny sædetype med aktiv affjedring fås som option. Selv passagersædet er eksklusivt med en bred sædepude og behagelig polstring. Lækkert design, funktionel instrumentering, perfekt affjedring og et elektronisk styret klimaanlæg giver operatøren en perfekt arbejdsplads.


12-13

iMonitor²

iMonitor morgendagens teknologi 2


ComforTip professional gør livet lidt nemmere Deutz-Fahr har lang erfaring med brugen af ComforTip foragerautomatik. På Serie 6 fuldender iMonitor² styringen af tid, afstand og rutinernes cyklus funktionen. Med ComforTip Professional får du den ultimative kontrol med de mange rutineopgaver på forageren, så de løses hurtigt og præcist hver gang.

Kamera iMonitor² har op til 2 interfaces til eksterne kameraer. Billederne kan ses på en skærm med klar billedkvalitet samtidig med udvalgte maskinfunktioner.

MMI kontrol – hvis du ikke er til ”touch”

Med iMonitor² får du fuld kontrol over din traktor og alle dens funktioner. Du får overblikket og kan nemt både optimere og automatisere en række funktioner. Den store 12,8” touchscreen kan vise mange funktioner på samme tid. Det gælder også redskabernes data via ISOBUS. Selvom iMonitor² er superavanceret, er den nem at bruge enten direkte ved berøring af skærmen eller via MMI-betjeningen – drej og tryk som når du indstiller en GPS.

Det er ikke alle chauffører, der bryder sig om at justere indstillingerne direkte med tryk på touchskærmen. Til dem er der en MMI-betjening. Her klares indstillingen helt enkelt ved at dreje og trykke. Det er ideelt i hårdt terræn, men ellers er der frit valg af betjeningsmetode alt afhængigt af temperament.


14-15

AGROSKY

Smart Farming

Smart Farming er en fællesbetegnelse for optimering af ressourcer, brugervenlighed og reduktion af omkostninger. Det opnås blandt andet ved brug af moderne teknologi, multimedieskærme, ISOBUS og Agrosky autostyring. Deutz-Fahr Agrotron Serie 6 TTV er et godt eksempel på Smart Farming. Du får alle de nyeste funktioner og kan vælge at tage dem i anvendelse med det samme eller når det på et senere tidspunkt passer ind i din drift. Mulighederne er mange – og de er der allerede nu.


Dokumentation for alt Det kræver detaljeret styring, rapportering og management at optimere en moderne bedrift. Med Performance Monitor Professional integreret som en del af iMonitor² opsamles data automatisk, og du kan generere en lang række rapporter, som er med til at optimere sporbarheden af alt, hvad du laver og optimere din driftsøkonomi. Arbejdet kan udføres direkte på skærmen, eller data kan tages med ind på gårdkontoret ved hjælp af et USB-stick.

Kontrol Med det fuldt integrerede ISOBUS-system kan chaufføren styre de fleste redskaber via traktorens joystick og kontakterne i armlænet. Det giver chaufføren helt unikke muligheder for at optimere produktiviteten og ergonomien til perfektion. Alle betjeninger er allerede i traktoren, så du behøver ikke trække kabler, montere ventilbatterier osv. i kabinen – når redskaberne er klar, er Serie 6 TTV det også.

Når traktor og redskaber taler samme sprog

Autostyring

ISOBUS blev oprindeligt udviklet som et interface til at forbinde kommunikationen mellem redskaber og traktor. Med den store 12,8” monitor på den nye iMonitor² er der skærmplads til at vise og justere traktorens funktioner samtidig med, at chaufføren kan se og indstille redskabernes produktivitet.

Alle Serie 6 TTV traktorer kan arbejde med satellit-kontrolleret autostyring. Det øger præcisionen af kørslen og redskabernes arbejde – og er samtidigt fantastisk bekvemt for chaufføren, der kan nøjes med at justere og overvåge alle funktioner og får en langt mindre belastende arbejdsdag.


16-17

LYS

Se alt og bliv set af alle


WOLP-panelet sikrer nem betjening af alle lygter.

LED køre- og markeringslys er smart og effektivt.

Midt-monterede blinklys og arbejdsprojektører.

Traktorer arbejder hele døgnet i højsæsonerne. Det kræver et omfattende antal intelligent placerede lygter for at maksimere sikkerheden og redskabernes produktivitet. Agrotron Serie 6 TTV lever til fulde op til alle krav. Der er mange lygter, og de kan kombineres, så alle arbejdsområder er maksimalt belyst. Nat bliver til dag med en kombination af halogen, LED eller Xenon lygter. Alle kontrollamper for de mange køre- og arbejdslys sidder samlet i et WOLP-panel - en gruppe for arbejdslys og en gruppe for kørelys. Hovedafbryderen i midten slukker og tænder igen for den seneste indstilling. Du bliver rigtig glad for WOLP-panelet, når du skal køre skiftevis i marken og på vejen, hvor der kun er behov for kørsels- og evt. markeringslys. Samtidigt med det voldsomme arbejdslys er der sørget for en behagelig belysning i kabinen, så sikkerheden og komforten er helt i top. Giugiaro Design har også brugt LED-lyseffekter til at fremhæve det moderne design, så på alle områder er lys og lygter på Serie 6 TTV optimeret til sidste detalje.

Talrige og intelligent placerede lygter sikrer overblik hele døgnet. Udover det lovpligtige kørelys er der rigtigt mange velplacerede arbejdslys hele vejen rundt om traktoren.


18-19

FØRERKOMFORT

Sikker komfort

Deutz-Fahr Agrotron Serie 6 TTV er fantastisk behagelig og sikker ved transportopgaver på landevejen. Med foraksel og kabineaffjedring, som er designet til at ”kommunikere” med et aktivt affjedret sæde, er komforten i særklasse og med PowerBrake er sikkerheden i top. Med ParkBrake - elektronisk betjent parkeringsbremse – vandudskiller i det pneumatiske system, WOLP lygtepanel og et suverænt overblik fra MaxiVision Cab er helheden fuldendt.


Forakselaffjedring Den elektronisk styrede hydrauliske forakselaffjedring på Agrotron Serie 6 TTV består af en kraftig foraksel, en ekstra forbro og 2 hydrauliske cylindre, der reguleres af et elektronisk styresystem. Det betyder blandt andet, at affjedringen kan låses og samtidigt tillade akslen at pendle sideværts. Det er en meget stor fordel, hvis der for eksempel arbejdes med frontlæsser eller arbejdes med rigtigt tunge jordredskaber, der skal holde en nøjagtig arbejdsdybde.

Kabineaffjedring Den komfortable MaxiVision Cab holdes affjedret ved hjælp af en effektiv mekanisk affjedring. Vælges der luftaffjedring bærer 2 kraftige luftcylindre kabinens vægt. De sørger for, at kabinen har den helt rigtige højde og affjedring uanset chaufførens vægt og terrænets beskaffenhed. Luftaffjedringens funktionalitet påvirkes ikke af temperaturen, hvilket er vigtigt under nordiske forhold.

Bremser Det kræver stærke bremser at køre med tunge læs og redskaber. Agrotron Serie 6 TTV har overdimensionerede våde skivebremser på bagakslen. Med et revolutionerende system optimeres bremsestyrken ved at minimere krafttabet fra bremsevæsken. Deutz-Fahr's elektriske parkeringsbremse EPB er unik. Den aktiveres automatisk, når traktoren stopper og deaktiveres igen, når chaufføren sætter i gang. Samtidigt bevirker et ”aktiv hold” via koblingssystemet en glidende igangsætning. Bremsesystemet styrer også trailerbremsen, så sikkerheden er optimal under transport.


20-21

EFFEKTIVE MOTORER

Suveræn driftsøkonomi


Motor Med de nyeste DEUTZ-motorer og en helt unik motorstyring, SCR-katalysator og AdBlue® opnår Agrotron Serie 6 TTV høj motoreffekt, men lavt brændstofforbrug og minimal miljøbelastning. Samtidigt kan motorerne køre på op til 100 % biodiesel – B100, hvor det skønnes optimalt.

Transmission TTV står for trinløs transmission. ZF-transmissionen arbejder med SplitPower – den største del af effekten overføres mekanisk, mens den resterende del hentes hydrostatisk. Det mindsker effekttabet i transmissionen og giver maksimal styrke samtidigt med, at komforten optimeres.

PTO Komplet med 4 PTO-hastigheder 540/540ECO og 1.000/1.000ECO har du alle muligheder for maksimal produktivitet og kvalitet i arbejdet samtidigt med et reduceret brændstofforbrug.

Hydraulik Med uafhængig styretøjspumpe og Load Sensing pumpe til arbejdshydraulikken er der stor effektiv hydraulikkapacitet uanset arbejdsopgaverne. Load Sensing pumpen styres af behovet fra det aktuelle redskab med det højeste behov. Omvendt går systemet i ”standby”, når hydraulikken ikke bruges. Det minimerer effekt- og brændstofforbruget og forlænger komponenternes levetid.

MaxiVision Cab Overblik, styring og justering af alle processer er vigtige elementer for at mindske brændstofforbruget i enhver opgave. Agrotron Serie 6 TTV optimerer automatisk mange funktioner og giver samtidigt chaufføren mulighed for at optimere de resterende.

R

R

DI E

S

Z

K

Ø

A

Med Agrosky autostyring, iMonitor² og ISOBUSkommunikation til redskaberne kan brugerne udnytte alle nuværende og kommende muligheder for optimering af selve traktorens arbejde og driftsøkonomien totalt set. EL

SP

Smart Farming

DEU

T

”Spar diesel – kør DEUTZ” – de unikke motorer fra DEUTZ har gennem årtiers brændstoføkonomiske kørsel gjort sig fortjent til sloganet. De moderne Deutz-Fahr traktorer minimerer imidlertid brændstofforbruget på mange andre områder. Alle komponenter, styringer, materialer osv. er nøje afstemt, så effektiviteten og produktiviteten maksimeres samtidigt med, at brændstofforbruget og miljøbelastningerne minimeres. Konceptet hedder Power Efficiency og er en naturlig del af alle nyudviklinger fra Deutz-Fahr.


22-23

MOTOR

POWER

DEUTZ-motorer er stærke, driftssikre og økonomiske. Agrotron Serie 6 TTV leveres i modeller med 4 eller 6 cylindre, 4 indsprøjtningsdyser pr. cylinder, turbolader med intercooler og Wastegate-ventil - integreret elektronisk styring af DCR (Deutz Common rail med op til 1.600 bars brændstofindsprøjtning). Udstødningsgasserne behandles af en SCR katalysator. Tilsammen giver det motoren optimal effekt, ren forbrænding og et minimalt brændstofforbrug – godt for både driftsøkonomien og miljøet.


Maks. effekt (ECE R-120) 180

900

160

800

140

Effekt (hk)

600

100

500

80

400

60

300

6140.4 TTV

40 700

Moment (Nm)

700

120

900

1 100

1 300

6140.4 TTV Boost 1 500

1 700

1 900

2 100

200

Motoromdrejninger (r/min.)

900

180

800

160

700

140

600

120

500

100

400

80

300

6190 TTV 60 700

900

1 100

1 300

6190 TTV Boost 1 500

1 700

1 900

2 100

200

Motoromdrejninger (r/min.)

B100 – klar til miljøvenligt brændstof Takket være DCR – Deutz Common rail - med 1.600 bars brændstofindsprøjtning og brændstofpumper, der smøres af motorolien, kan Agrotron Serie 6 TTV køre på 100 % biodiesel. Det giver mulighed for at tilpasse brændstofsammensætningen efter aktuelle afgiftsforhold og også på det punkt optimere driftsøkonomien.

Motor og transmission i perfekt match Motorkraft og moment er nøje afstemt med TTV-transmissionen i Agrotron Serie 6 TTV, så chaufføren har den helt rigtige kombination af hastighed og kraft til alle arbejdsopgaver. Momentkurverne viser tydeligt de flade momentkurver og dokumenterer, at traktorerne har den nødvendige kraft til langt de fleste opgaver. Samtidigt kan den køre med ekstremt lave motorhastigheder under transport – 40 km/h nås ved ca. 1.400 r/min.

Moment (Nm)

Effekt (hk)

Maks. effekt (ECE R-120) 200


24-25

TRANSMISSION

Trinløs transmission er også et strategisk valg


4 PTO-hastigheder sikrer produktiviteten i alle opgaver Med 4 PTO-hastigheder som standard - 540/540ECO og 1.000/1.000ECO – og mulighed for auto-PTO er der altid en hastighed, som giver høj produktivitet og lavt brændstofforbrug, uanset hvor stor eller lille belastningen er. Alle PTO-hastigheder betjenes elektrohydraulisk og er forsynede med SmartStart, som sikrer gradvis og progressiv igangsætning af redskaberne – det skåner både redskaber og traktor for store belastninger.

Hastigheden under kontrol Når tophastigheder på 40 km/h eller 50 km/h (hvor det er tilladt) opnås med ekstremt lave motoromdrejninger, er Agrotron Serie 6 TTV ideel til transportopgaver. Ydermere kan chaufføren indstille 2 forskellige cruise-hastigheder, som derefter aktiveres med en kontakt på joysticket og sikrer, at den helt rigtige hastighed fastholdes.

Trinløs transmission er meget mere end at køre uden gearskift fra 0 – 40 km/h (eller 50 hvor lovgivningen tillader det). Det drejer sig også om at opnå maksimal effekt og komfort samtidigt med minimalt brændstofforbrug. Den berømte trinløse ZF-transmission udgør hjertet i DeutzFahr's TTV-modeller. Den arbejder med SplitPower, der fordeler svinghjulets kraft til 2 enheder. Den største del af effekten overføres mekanisk, mens resten overføres hydrostatisk ved hjælp af en Load Sensing pumpe, der drives direkte af transmissionens hovedaksel. Via elektronikken bestemmer pumpen olieflowet og derfor også hastigheden på den faste oliemotor. Jo mindre olie der pumpes, jo lavere olieflow og derfor andel af hydrostatisk kraft. Det minimerer effekttabet mellem motor og transmission og sikrer fuldstændig jævn hastighedsændring under kørsel.

Under belastning Med et enkelt tryk på en knap fordeles bremsekraften mellem traktor og vogn eller redskaber, så nedbremsningen bliver optimal – også i stærkt kuperet terræn, hvor vognbremsen kan aktiveres samtidigt med, at traktoren trækker.


26-27

HYDRAULIK

Præcis hydraulik


Bekvem detalje In-Cab hæve/sænkekontakt letter til- og frakobling til redskaber og er en stor behagelighed i det daglige arbejde.

Agrotron Serie 6 TTV opererer med en kombination af en uafhængig 42 l/min. styretøjspumpe og en 120/160 l/min. Load Sensing pumpe til arbejdshydraulikken. 5 elektroniske E/DV og proportionalt styrede ventiler er standard, men op til 7 er en mulighed. 2 af disse er dedikeret til frontliften. Alle lynkoblinger er af typen "push-pull" og kan betjenes under tryk. Samtlige hydraulikventiler kan låses, anvendes som enkeltvirkende under løft og har flydestilling. Timing og flow kan indstilles på alle ventiler. Betjeningsgrebene er tydeligt markeret med farver og kan programmeres i forskellige kombinationer alt efter hvilke redskaber, der er i brug. Med Power-Beyond kan olieflowet ledes direkte til LS-forberedte arbejdsredskaber - en nyttig funktion, når redskaberne styres af en uafhængig kontrolenhed, der kræver højt olieflow. Load Sensing pumpen styres af behovet fra det aktuelle redskab. Når redskabet aftager olie, vinkler pumpen i gang, så olietryk og flow holdes. Redskabet med det højeste oliebehov bestemmer det aktuelle tryk i systemet. Omvendt er der intet krafttab, når hydraulikken ikke benyttes, for så går hydrauliksystemet i "Standby" tilstand. Det minimerer effekttabet og brændstofforbruget. Samtidig sikres de hydrauliske komponenter en lang levetid.

Ubesværet løft Både for- og bagliften er dimensioneret i henhold til traktorens styrke og typiske arbejdsopgaver med tunge redskaber. Med en løftekraft på op til 9.200 kg (bag) og 4.000 kg (for) er der virkeligt noget at arbejde med. Agrotron Serie 6 TTV er udrustet med udvendig liftbetjening integreret i bagskærmene, så til- og frakobling af redskaber er nemt.


28-29

HYDRAULIK

Kontrol med alt - helt enkelt


Overblik Alle Agrotron Serie 6 TTV har et informativt og tydeligt arbejdsdisplay på kabinens højre A-stolpe. Det giver sammen med instrumentbrættets digitale display overblik over traktorens vigtigste funktioner. Hvis der er behov for endnu mere styring og kontrol, kan alle modeller udrustes med iMonitor², som giver chaufføren nærmest uanede muligheder for individuelle indstillinger, overvågning, generering af arbejdsrapporter og meget mere.

En effektiv arbejdsplads MaxiVision Cab er meget mere end en luksuriøs og bekvem arbejdsplads. Det er også her moderne teknologi hjælper chaufføren til et præcist overblik over traktor, redskaber og produktiviteten. Kabinens logisk placerede betjeningsgreb og knapper, der alle er placeret i funktionsgrupper og tydeligt mærkede med farver efter princippet i Colour Logic, giver alle muligheder for at betjene og justere både traktor og redskaber, og de tydelige multimedia-skærme sikrer overblikket. Sæt for eksempel hydraulikventilerne til at være låste, enkelt- eller dobbeltvirkende, indstil timing og flow eller aktiver flydestillingen – og bestem hvilke ventiler de enkelte betjeninger skal styre. Det kan ikke være nemmere.


30-31

SERVICE

Enkel vedligeholdelse og service


Enkelt at kontrollere

Komfortable detaljer

Med elektronisk niveaukontrol kan alt nemt kontrolleres.

Deutz-Fahr Agrotron Serie 6 TTV modeller med luftbremse er udrustet med et system til automatisk dræning af vand, så komforten kommer på højde med en moderne lastbils. Intet problem med vand i de pneumatiske systemer, intet behov for dræning og ingen risiko for bremsesvigt ved lave temperaturer.

Nemt at komme til Alle servicepunkter og smørenipler er nemme at komme til, og når hele fronten åbnes i ét stykke er det også nemt at komme til motor, køler osv. Kølersystemet er ydermere hængslet, så det er nemt at rengøre.

En mundfuld friskt luft Det store luftindtag og filtersystem sikrer, at motoren altid arbejder med masser af ren luft. Et effektivt PowerCorehovedfilter og et backup-filter sørger sammen med et cyklonforfilter og et anti-støvsystem for helt ren luft, uanset hvor meget det støver omkring traktoren.

Lange serviceintervaller Lange serviceintervaller er vigtige for at reducere drifts­ omkostningerne og er også med til at holde den effektive arbejdstid i top, når traktorerne ikke skal holde stille i sæsonen. Agrotron Serie 6 TTV giver chaufføren alle muligheder for at gennemføre den daglige inspektion/rengøring hurtigt og kræver for eksempel kun olieskift pr. 500 timer.


32-33

KUNDEN I CENTRUM

Totaløkonomi er også et spørgsmål om finansiering


Brug originale Deutz-Fahr reservedele og forlæng din traktors levetid Deutz-Fahr udvikler, producerer og leverer kvalitets­ traktorer til hele verden. De sørger også for at uddanne serviceteknikere og udvikle avancerede serviceværktøjer og analyseprogrammer, så traktorerne kan arbejde hårdt og længe. Hvis serviceintervallerne overholdes, og der konsekvent anvendes de anbefalede olie- og smøremidler, originale slid- og reservedele og almindelig omhu, så har Deutz-Fahr traktorer meget lang levetid og helt suveræn totaløkonomi over tid. Du har valgt at købe en traktor, hvor kvalitet, effektivitet og lang levetid er nøgleord. Kun med originale reserve- og sliddele sikrer du din investering.

Skræddersy din traktorfinansiering SDF Financial Services er et samarbejde mellem HCP Nordic, som importerer og distribuerer alle SDF-traktorer i Danmark, og Rabo Banks datterselskab De Lage Landen om at sikre kunderne optimal og fleksibel traktorfinansiering gennem fordelagtige leasingydelser. Vi arbejder på at tilbyde kunderne de helt rigtige finansieringsløsninger, for valg af finansiering er lige så vigtigt som valget af, hvilken model Deutz-Fahr Agrotron Serie 6 TTV, du vil have. Om du vil lease eller købe skal vi selvfølgeligt ikke blande os i, men hvis du er i tvivl, så kontakt den lokale forhandler og få en grundig gennemgang af mulighederne. Vi vil gerne besøge dig og se din bedrift.


34-35

UDSTYR

Hvis høj standard ikke er nok


Deutz-Fahr har altid leveret traktorer med høj standard­ udrustning. Agrotron Serie 6 TTV er ingen undtagelse, for dens standardspecifikationer er højere end konkurrenternes. Der er selvfølgelig mulighed for at tilkøbe ekstra udstyr, flere hydraulikventiler, iMonitor², autostyring osv. Der er derfor al mulig grund til at afdække dine traktorbehov sammen med den lokale Deutz-Fahr forhandler og måske skræddersy den helt perfekte traktor til dine individuelle behov.


36-37

TEKNISKE DATA

TEKNISKE DATA

6-SERIEN 6120.4 TTV 6130.4 TTV 6140.4 TTV 6150.4 TTV 6160.4 TTV

6140 TTV

6160 TTV

6180 TTV

6190 TTV

MOTOR Producent

DEUTZ

Type Miljøklasse Indspøjtningstype/tryk Cylindre Slagvolumen (cm³) Brændstof Maks. effekt (ECE R-120) (kW/hk) Maks. effekt med boost (ECE R-120) (kW/hk)

TCD 4.1 L04 4V

TCD 6.1 L06 4V

4i

4i

DCR / 1.600 bar

DCR / 1.600 bar

4

6

4.038

6.057

Diesel

Diesel

87/118

94/128

99/135

110/149

116/158

99/135

116/158

129/176

134/183

-

-

106/144

113/153

122/166

106/144

122/166

-

142/193

Nominelt motoomdrejningstal (r/min.)

2.200

2.100

Konstant effektområde (r/min.) Maks. drejningsmoment Nm

1.600-2.100 481

546

31

38

Maks. drejningsmoment (boost tilstand) Momentreserve (%)

573

624

658

573

658

703

795

614

652

692

614

692

740

820

40

32

32

40

33

31

31

Etterbehandling af udstødning

SCR-teknologi

Turbolader

Elektronisk styret Wastegate

Brændstoftankens rumfang(l)

230

300

AdBlue-beholderens rumfang (l)

28

35

Olieskiftningsintervaller (t)

500

TRANSMISSION Type

TTV

Gearkasseproducent

ZF

Omdrejningstal v. 40 km/h (r/min.)

1.400

1.431

Omdrejningstal v. 50 km/h (r/min.)

1.750

1.789

1.418 1.773

Omdrejningstal v. 40 km/h HD (r/min.)

1.641

Hastighed på bagerste PTO

540/540E/1.000/1.000E

Hastighed på frontmonteret PTO

1.000

Maks effekt på PTO, for

110 kW/150 hk

Motoromdrejninger ved PTO hastighed (540/1000)

1.946

1.965

Motoromdrejninger ved PTO hastighed 540 ECO

1.543

1.645

HYDRAULIK Bosch

Type Load Sensing (std.) (l) Maks. løftekraft i lift, bag (kg)

120

160

120

160

6.200

9.200

6.200

8.200

Driftstryk (bar) Hydrauliktank (l)

200 36

50

Fjernventiler (std)

5

Fjernventiler (option)

6 og 7 II/III

3-punktlift Løftekraft, frontlift (option)

3.800

4.000


TEKNISKE DATA

6-SERIEN 6120.4 TTV 6130.4 TTV 6140.4 TTV 6150.4 TTV 6160.4 TTV

6140 TTV

6160 TTV

6180 TTV

6190 TTV

HYDRAULIK Elektronisk styring EHR

Ekstern hydraulikbetjening

Load Sensing

Proportionalstyrede udtag

Uafhængig hydraulisk styring

Power Beyond

Udvendig liftbetjening i begge sider

Uafhængig styretøjspumpe. 42 l/min

Radar

O

Trykknapper ved frontlift

O

ELEKTRISK ANLÆG Spænding

12 V 180 Amp

Generator Startmotor

12V, 3kW

12V, 4kW

Forberedt for Agrosky

O

Quick Steering

O

DÆK (Standardmontering i Danmark er fremhævet) For (1)

540/65R24

540/65R24

540/65R24

480/70R28

480/70R28

540/65R24

480/70R28

480/70R28

540/65R28

Bag (1)

600/65R38

600/65R38

600/65R38

580/70R38

580/70R38

600/65R38

580/70R38

580/70R38

650/65R38

For (2)

480/70R24

480/70R24

480/70R24

540/65R28

540/65R28

480/70R24

540/65R28

540/65R28

540/65R30

Bag (2)

520/70R38

520/70R38

520/70R38

650/65R38

650/65R38

520/70R38

650/65R38

650/65R38

650/65R42

For (3)

VF600/60R28 VF600/60R28 VF600/60R28

Bag (3)

VF710/60R38 VF710/60R38 VF710/60R38

For (4)

VF600/60R30

Bag (4)

VF710/60R42

TRANSMISSION Aktiv hold funktion (Power Zero)

Justerbart PowerShuttle, SenseClutch

2 cruise-hastigheder

KØREBREMSER Bremseforstærker

Elektronisk parkeringsbremse

Bremser på foraksel (dual traction)

Indkobling af 4WD

Elektrohydraulisk

Differentialespærre

Elektrohydraulisk 100% diff. spærre

ASM (Aut. kontrol af diff. og 4 WD)

Hydraulisk bremseventil

Ballast til baghjul 820 kg

O

Ballast til baghjul 1.340 kg

O

O - option / • - standard


38-39

TEKNISKE DATA

TEKNISKE DATA

SERIE 6 TTV

KABINE

TEKNISKE DATA

SERIE 6 TTV

KABINE

MaxiVision Cab

Airconditioning

O

Multifunktionsarmlæn

Automatisk, fuld klimastyring

iMonitor²

O

Køleboks

Agrosky autostyring

O

Halogen arbejdslys (front)

Max Comfort Dynamic XL ++ sæde (dynamisk affjedring, automatisk pneumatisk nivellering)

O

Xenon arbejdslys

O

Max Comfort Dynamic XL ++ sæde (dynamisk affjedring, automatisk pneumatisk nivellering, ekstra sideværts affjedring)

O/ •

LED arbejdslys std./option Belysning af bagkrop

Følg-mig-hjem lysfunktion

Max Comfort evolution Active sæde med dynamisk affjedring, aktiv opvarmning og ventilation

O

Hovedafbryder, el

Polstret passagersæde

7-polet elstik

Arbejdslys 10 stk. for, 7 stk. bag

TILKOBLING

ComforTip (foragerautomatik)

Højt træk option/(std. 6160-6190)

ComforTip Professional (i iMonitor )

O

Højdejusterbar kuglekobling

O

Mekanisk kabineaffjedring

Fast kuglekobling

O

Pneumatisk kabineaffjedring

O

Svingbar trækbom

O

Mekanisk justerbare sidespejle

O

Pick up Hitch

O

Elektrisk justerbare sidespejle med varme

Piton Fix trækkrog

O

Vinduesvisker på bagrude

Hydraulisk topstang

O

2

O/ •

O - option / • - standard

TEKNISKE DATA

6-SERIEN 6120.4 TTV 6130.4 TTV 6140.4 TTV 6150.4 TTV 6160.4 TTV

6140 TTV

6160 TTV

6180 TTV

6190 TTV

MÅL Afstand mellem nav, foran (mm)

1.710

Afstand mellem nav, bag (mm)

1.640

1.710

1.788

1.876

1.890

Akselafstand (a) (mm)

2.419

2.643

2.767

Længde (b) (mm)

4.325

4 .633

4.757

Afstand fra bagerste nav til øverste del af kabinetag (c) (mm)

2.039

2.102

Højde, til øverste del af kabinetag (d) (mm)

2.980

3.010

2.980

3.010

3.052

485

560

485

560

610

5,35

Frihøjde (e) (mm)

2.039

Venderadius med 1.900 mm sporvidde (m)

4,65

4,89

5,12

Bredde med standarddæk (f) (mm)

2.450

2.550

2.450

Totalt udvekslingsforhold (i)

1,3548

1,3156

1,3548

5,49 2.550

1,3156

1,3255(1,3257HD)

VÆGT Maksimal tilladt vægt - total (kg)

9.000

9.000

9.000

10.500

10.500

9.000

10.500

10.500

11.500

Maksimal tilladt vægt - foran(kg)

4.000

4.000

4.000

4.700

4.700

4.000

4.700

4.900

5.200

Maksimal tilladt vægt - bag (kg)

6.600

6.600

6.600

8.000

8.000

6.600

8.000

8.400

9.000

Egenvækt - total*) (kg)

5.710

5.710

5.710

6.720

6.720

5.980

6.850

6.850

7.040

Maksimal tilladt vægt på trækkrog

Der tages forbehold for trykfejl og ændringer i tekniske specifikationer. *) +80 kg m. front-PTO. +25 kg med kabineaffjedring, +50 kg med trykluftanlæg.

3.000 kg


(e) (f)

(c)

(d)

(a) (b)


2461 Varenr. L095-DK

Marketing Communication Service - Code 308.8513.3.4-2 I.P.

Forhandler Forhandlere

Brug altid originale smøremidler og reservedele. DEUTZ-FAHR LUBRICANTS

DEUTZ-FAHR er et varemærke for deutz-fahr.com

Deutz-Fahr Serie 6 TTV DK  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you