__MAIN_TEXT__

Page 1

SERIE 5

DEUTZ-FAHR 5100 - 5110 - 5120 - 5130 5100 - 5110 - 5120 - 5130 TTV


STIL POWER PERFORMANCE


STOR STYRKE I EN LILLE KROP Deutz-Fahr Serie 5 lever op til ordsproget om hellere at være lille og vågen end stor og doven. Den kompakte traktor er spækket med innovativ modulær teknologi, så effektiviteten bliver optimal under alle forhold. Serien består af fire modeller fra 100-130 hp, som fåes i 3 varianter: "Standard"-, "P"- og "TTV". De leveres med mekanisk transmission, PowerShift eller TTVtransmission, et intelligent hydrauliksystem og et meget højt udstyrsniveau, der selv i Standardversionen tilfredsstiller de fleste behov.

SIKKERHED FREM FOR ALT 5-serien har et imponerende højt sikkerhedsniveau. Alle modeller er udstyret med kraftige skivebremser på alle fire hjul, som alle er aktive, selv når firehjulstrækket ikke er indkoblet. Resultatet er et overlegent sikkerhedsniveau. Det føles næsten som at køre en bil. Parkeringsbremsen er integreret som Power Brake på "P" og "TTV" versionerne. Det maksimerer den tilladte vognlast, som på modellerne 5120 og 5130, er på hele 20.000 kg, hvilket er utrolig højt for klassen.

EN KOMFORTABEL ARBEJDSPLADS Arbejdsmiljøet er konsekvent optimeret og designet med en imponerende høj grad af funktionalitet, ergonomi og komfort. Det nye førerkabine kaldes "E Class". Den er udviklet i et samarbejde mellem Deutz-Fahrs egne ingeniører og det berømte italienske designfirma Giugiaro Design. Attraktivt design, innovative materialer, moderne farver, fremragende udsyn, ergonomisk indretning, intuitiv kontrol og instrumentering er alt sammen med til, at E Class sætter en ny standard for komfort i sin klasse. Førerkabinen på de forskellige modeller kan specificeres med en bred vifte af funktioner og muligheder som f.eks. mekanisk eller pneumatisk sæde, luftaffjedret kabine, polstret passagersæde, glastag, ComforTip foragerautomatik og en helt ny klimaautomatik. En arbejdsmonitor med tydelig grafik giver hele tiden føreren fuld kontrol over alle driftsparametre.

HØJT SPECIFIKATIONSNIVEAU Selv i Standard-versionen er specifikationerne for den nye 5-serie på et langt højere niveau end det er almindeligt for traktorer i denne hkklasse med funktioner som hydraulisk vendegear og "Stop & Go"-funktion som standard i hele sortimentet. 5-serien kan udstyres på mange niveauer alt efter brugerens behov og matcher på det punkt niveauet for langt større traktorer - affjedret foraksel, mekanisk eller luftaffjedret førerkabine, radar, et ASM-system, der automatisk til- og frakobler firehjulstræk og differentialespærre og rigtigt mange andre gode features er at finde på optionslisten.

MILJØRIGTIGT DNA Den nye 5-serie tager hensyn til miljøet ved brug af miljøvenlige kvalitetsmaterialer i hele produktionsforløbet og anvendelse af en avanceret motor med minimalt brændstofforbrug, der også kan køre på biodiesel.

EN NY STANDARD FOR SIN KLASSE Den nye Deutz-Fahr 5-serie sætter nye standarder i sin klasse med hensyn til effektivitet, produktivitet, stil og komfort. De topmoderne traktorer er designet for maksimal alsidighed – og rummer en utrolig fleksibilitet i mulighed for individuel konfiguration for at tilfredsstille alle brugeres behov. Den nye 5-serie er et resultat af de erfaringer og den ekspertise, der i mange år har gjort Deutz-Fahr så anerkendt kombineret med banebrydende og nytænkende design. Modellerne i den nye 5-serie kombinerer imponerende kraft og ydeevne med komfort og køreglæde. Hver model i den nye familie har et smart udseende takket være det tætte samarbejde med Giugiaro Design. Futuristiske, attraktive former med et strejf af elegance giver et visuelt udtryk for, hvad disse traktorer byder på: power, teknologi, smidighed og elegance.


4-5 MOTOR

EN SUVE"REN" MOTOR I KLASSEN


DEUTZ COMMON RAIL

Deutz-motorerne i Serie 5 har et indsprøjtningstryk på hele 1600 bar. Det sikrer, at brændstoffet forstøves perfekt og opnår en maksimal effektiv forbrænding, hvilket ikke blot reducerer brændstofforbruget, men også øger motorens drejningsmoment og effekt.ffekt.

DOC KATALYSATOR DOC’en (diesel-oksidations-katalysator) er monteret over motoren og konverterer de uønskede komponenter i udstødningsgassen til stoffer, der er uskadelige for miljøet. I modsætning til en konventionel DPF (dieselpartikelfilter) producerer DOC ikke potentielt skadelige modtryk i udstødningssystemet og kræver ikke andre energikrævende processer. Katalysatorerne kræver ikke kostbare tilsætningsstoffer og er vedligeholdelsesfri.

MOTORSTYRING For at undgå unødvendigt og ikke produktivt brændstofforbrug er motoren elektronisk styret så den kun leverer den nødvendige effekt til den specifikke arbejdsopgave. Selv i Standard-version kan føreren helt enkelt programmere den elektroniske motorstyring med de ønskede parametre for omdrejninger. Denne funktion kan med fordel anvendes til gentagne operationer som f.eks. på forageren - hurtigt, bekvemt og effektivt.

NYT KØLESYSTEM – EFFEKTIVT UNDER ALLE FORHOLD Et af de unikke elementer i Deutz-Fahr 5-Serien er et kompakt kølesystem, som er fuldstændig nydesignet, så køleren er nem og hurtig at rengøre uden specialværktøj. Hovedkøleren sidder i en glideskinne og er let at tage ud. Intercooler, kondensator for klimaanlæg og kølere til diesel og transmissions olie er også helt nye. Viscoseblæseren er monteret optimalt i forhold til alle kølere så der skabes en meget effektiv luftgennemstrømning med minimalt brændstofforbrug.

KOMPAKT OG KRAFTFULD

Serie 5130 490

125

470

115

450

410

95

390

85

370

75

350 330

65

310

55

290

45

270

35

250

800 900 1000 1100 1200 1300 1400 1500 1600 1700 1800 1900 2000 2100 2200

Motoromdrejninger (o/min)

Drejningsmoment (Nm)

105

430

Effekt (kW)

5-serien får sin power fra en kompakt 4-cylindret motor med optimal forbrænding - Deutz TCD 3,6 L04 på 3620 cm3, der fortjent modtog prisen som bedste i klassen motorudstilling BAUMA. Imponerende ydelse, driftssikkerhed og optimal brændstoføkonomi er karakteristika ved denne motor. Det er opnået ved at kombinere de mest avancerede teknologier, som elektronisk styret common rail indsprøjtning, en turbolader med intercooler og wastegate ventil og en proportional hastighedsreguleret viscoseventilator som nogle af de vigtigste detaljer. Resultatet er et minimalt brændstofforbrug på kun 210 g/kWh - et meget lavt tal for en motor af den størrelse. Motoren lever op til den gældende emissionsnorm Tier 4i uden brug af AdBlue, men ved hjælp af recirkulation af udstødningsgassen og en DOC-katalysator (diesel-oksidationskatalysator). Momentkurven holder sit maksimale drejningsmoment i hele intervallet fra 1200-1900 omdr./min. som sammen med en momentreserve på mere end 30% sikrer, at motorens karakterstik er perfekt til stort set alle landbrugets arbejdsopgaver!


6-7 TRANSMISSION

SMIDIG, INTELLIGENT OG EFFEKTIV


KORREKT HASTIGHED TIL ALLE OPGAVER

FLERE FORSKELLIGE TRANSMISSIONER Princippet om modulopbygning er anvendt konsekvent på alle niveauer i Deutz-Fahr 5-serien helt fra de tidligste faser af projektet. Det fremgår tydeligt af den den brede vifte af transmissioner og konfigurationer, kunderne kan vælge mellem.

MEKANISKE TRANSMISSIONER Den grundlæggende konfiguration er en effektiv synkroniseret, mekanisk transmission med i alt 10 gear frem og 10 bak - opnået ved at kombinere fem hastigheder med to grupper. PowerShuttle vendegear er standard på alle modeller! De fem gear i hovedgearkassen kan eventuelt kombineres med fire gruppegear. Det giver i alt 20 + 20 gear og hastigheder, der starter ved kun 162 meter/time (60 i tomgang).

Udbygges basis med 3-trins PowerShift kan der nemt skiftes mellem 3 hastighedstrin i hvert gear. Skiftet gennemføres præcist, men blødt med proportionale magnetventiler, så chaufføren mærker næppe skiftene. Med den konfiguration opnås en tophastighed på 40 km/h med stærkt reducerede motoromdrejninger, og den lavest mulige hastighed er 134 meter/time (50 i tomgang). Med 3-trins PowerShift opnås altså enten 30 + 30 gear eller 60 + 60 gear. "P"-versioner er udstyret med APS (Automatisk PowerShift), der selv vælger det mest passende gear i henhold til motorens belastning og hastighed. Følsomheden af dette system er justerbart med en praktisk drejekontakt. Når der skiftes gear, vælger "Speed Match" funktionen automatisk og øjeblikkeligt det mest hensigtsmæssige PowerShift-trin . Uanset om der vælges en Serie 5 traktor med synkron- eller PowerShift –transmission, er gearene fordelt jævnt, intelligent og effektivt uden formålsløse overlapninger mellem tilstødende hastighedsområder.


8-9 TRANSMISSION

TTV - TRANSMISSION Deutz-Fahr 5-Serie fås også med en effektiv og smidig variabel TTV transmission produceret af SDF. Den kombinerer effektiviteten og det minimale effekttab i en mekanisk transmission med den komfort og smidighed, der er i et hydrostatisk system. Det hydrostatiske system bruges alene til at optimere effektiviteten. Derfor minimeres effekttabet i det hydrostatiske system under tunge arbejdsopgaver. Kombinationen er ideel, for det sikrer et effektivt og driftssikkert system, der er i stand til at variere hastigheden kontinuerligt og optimerer motorens kraft uden unødige belastninger – det minimerer brændstofforbruget og optimerer både komfort og produktivitet. TTV transmissionen i 5-serien har to grupper, "Transport" og "Heavy Duty", som begge har tre kørestrategier: Auto, Manuel og PTO. For yderligere at optimere økonomien har de også fartpilot og Power Zero funktioner. Power Zero anvender den hydrauliske kraft til at holde traktoren stille, når der standses på f.eks. stejle skråninger. SDF’s trinløse transmission er baseret på "split-power" – en fordeling af den kraft, der leveres fra svinghjulet til de 2

enheder, der udgør hjertet i transmissionen. Den største del af kraften overføres via planetgear og en våd lamelpladekobling, mens den resterende del overføres hydrostatisk ved hjælp af en Load Sensing pumpe, der drives direkte af transmissionens hovedaksel. Med TTV-transmissionen opnår man hurtigt den ønskede kørehastighed og oplever en jævn, sikker kørsel og alle de fordele, der følger med hensyn til "on-the-move" komfort og sikkerhed. Serie 5 når 40 eller 50 km/h (afh. af lovgivningen) med stærkt reducerede omdrejninger. Det giver næsten lydløs landevejskørsel og sikrer et utroligt lavt brændstofforbrug. Også på marken er Serie 5 sine konkurrenter overlegen med en fantastisk høj ydeevne og effektivitet på grund af den høje grad af mekanisk effektoverførsel og takket være automatisk til- og frakobling af både 4WD og differentialespærre via ASM. Det er utrolig komfortabelt og effektivt at køre med SDF’s trinløse transmission. I stedet for at skulle betjene kobling, gearstænger, speeder og bremser kontrolleres traktoren med joysticket under langt de fleste forhold.


IKKE KUN 1 – MEN HELE 3 STRATEGIER Serie 5 er i lighed med de større modeller udrustet med styring til hele 3 forskellige arbejdsstrategier – chaufføren kan vælge mellem Manuel, Automatisk eller PTO far at optimere arbejdet.

MANUEL

MANUEL I "Manuel" driftsmode varierer chaufføren motorens omdrejningstal med speederen, mens hastigheden styres med multifunktionshåndtaget. Denne måde at køre er dybest set identisk med fuld PowerShift, men da der er uendeligt mange trin, opnår man den glidende fornemmelse fra en TTV transmission. Ved at skubbe joysticket frem eller trække det tilbage (når der bakkes eller hastigheden reduceres), opnås i en helt jævn stigning eller reduktion af hastigheden. Ved små tryk på joysticket ændres hastigheden i trin på 0,1 km/h mellem 0 og 15 km/h og med intervaller på 1 km/h ved højere hastigheder.

AUTO

AUTO Kørestrategien "Auto" er det optimale valg til trækopgaver i marken og transportopgaver på landevejen. Når speederpedalen trykkes ned, når traktoren en forudindstillet hastighed og bliver der. Den elektroniske styring sørger for at holde hastigheden konstant og tilpasser motorens omdrejningstal i forhold til belastningen.

PTO

PTO Denne tilstand aktiveres automatisk, når PTO er tilkoblet og holder motorens omdrejninger konstant uanset traktorens kørehastighed. Kørehastigheden varieres ved hjælp af speederen. Det giver TTVtraktorerne en stor fordel i forhold til almindelige transmissioner, som ikke tillader at skifte hastighed uden samtidigt at skifte gear. PTO-strategien er derfor uovertruffen, når der arbejdes med redskaber, der skal køre med et konstant omdrejningstal.


10-11 HYDRAULIK

TEKNIK TIL ALLE FORMÅL OG BEHOV


NÅR ALT ER UNDER KONTROL ØGES PRODUKTIVITETEN

KLASSENS MEST FLEKSIBLE OG INNOVATIVE HYDRAULIKSYSTEMER I moderne jordbrug anvendes mange krævende redskaber, der kræver traktorer med højtydende hydrauliske systemer. Det gælder også for nogle af de redskaber, som bruges sammen med traktorer i 100-130 hk-klassen. Deutz-Fahr har fundet den ideelle løsning på de meget forskelligartede behov, for 5-serien har et hydrauliksystem, der kan tilpasses behovet uanset hvad det måtte være. Basiskonfigurationen med mekanisk betjening og en enkelt 60 l/min. pumpe, har som standard 6 hydraulikudtag. De kan øges til hele 8 hydraulikudtag og yderligere suppleres med mængderegulering. ECO-varianten har to tandempumper og mængderegulering. Det mekaniske system leverer maksimalt olieflow ved blot 1.600 motoromdrejninger, hvilket er optimalt sammen med redskaber som kræver stor hydraulikkapacitet ved varierende og til dels lave motoromdrejninger. Det er helt ideelt, når der arbejdes med frontlæsser. Under disse driftsforhold øger ECO-funktionen olieflowet med helt op til 55 % ved lave motoromdrejninger.

Det resulterer i, at arbejdsopgaverne udføres jævnt og sikkert – og med minimalt brændstofforbrug. ECO-funktionen slås til med en kontakt i kabinen. Den aktiverer en sekundær 14 cm3 oliepumpe, som supplerer hovedpumpens 25 cm3. Sekundærpumpen kobles gradvist ud igen, når motoromdrejningerne overstiger 1.600 omdr./min. En anden konfiguration er en ektrohydraulisk kontrolleret tandempumpe med en kapacitet på 90 l/min. med energisparefunktion, mængde- og tidsregulering. Vælges den konfiguration kan traktoren også bestilles med Power Beyond og op til 10 hydraulikudtag. Med energisparefunktionen aktiveret åbnes kredsen til olieudtagene af en magnetventil, når der registreres olieforbrug, mens olien returneres direkte til oliesumpen i gearkassen, hvis der ikke er forbrug. Det sparer ca. 3 hk når de hydrauliske funktioner ikke anvendes. Hele 5-serien er udstyret med hurtigkoblinger af "push-pull" typen, der gør det nemt at til- og frakoble redskaber. En opsamler med beholder forhindrer evt. oliespild fra til- og frakoblingerne i at forurene omgivelserne.


Serie 5 Alsidighed uden grĂŚnser


14-15 LIFT OG PTO

EN PERLERÆKKE AF AVANCEREDE OG BRUGERVENLIGE LØSNINGER


BRUGERVENLIG LIFTBETJENING SIKRER PRÆCISION I ARBEJDET

ENORM STYRKE SKAL STYRES MED PRÆCISION

PTO TIL ALLE OPGAVER

Absolut præcision og topydelse – unik for sin klasse – er karakteristiske træk ved liften på Serie 5. Som standard løfter den bomstærke traktor 4.650 kg. Det kan øges til imponerende 6.600 kg ved at montere 2 hjælpecylindre. EHR-hydraulikken på alle modellerne i 5-serien har trækkraftsregulering via målebolte ved liftarmene. Som option kan monteres en indstillelig hjulslipsregulering. Her kan chaufføren indstille den maksimalt tilladte hjulslipsprocent og opnå uvurderlig optimering af produktiviteten ved arbejdet med tunge redskaber. En række andre funktioner er også implementeret i EHR-systemet: Hurtigsænk, svingningsdæmpning, positionskontrol, transportsikring, maks. løftehøjde og sænkehastighed. Alt sammen integreret med brugervenlig betjening på panelet til højre for chaufføren i E Class kabinen. Med en separat betjeningskontakt bagerst på panelet kan chaufføren finjustere liftarmene, når redskaberne skal kobles på og af. Den maksimale løftekapacitet i frontliften (option) er 1.850 kg.

5-serien har 4 PTO-hastigheder som standard (540, 540ECO, 1000 og 1000 ECO), dog med undtagelse af TTV-modellerne som har 540/540ECO/1000. PTO’en på alle modellerne har hydraulisk betjent våd multilamelkobling, som kobler det store drejemoment fra Deutz-motoren ind/ud på en meget smidig og kontrolleret måde, så hverken redskaber eller traktoren belastes unødvendigt. PTO-betjeningen er enkel og særdeles brugervenlig med elektrohydraulisk betjening og en tydelig LCDskærm, som viser den øjeblikkelige PTO-hastighed. Det giver chaufføren alle muligheder for at optimere redskabernes produktivitet. PTO’en kan også betjenes udefra via integrerede kontakter på bagskærmene. Hvis det ønskes, kan traktorerne leveres med PTOautomatik, der kobler PTO’en fra eller til i henhold til liftarmenes position. På konfigurationslisten kan kunderne skrive kørselsafhængig PTO, der også kan leveres på TTV-modellerne. Serie 5 kan leveres med frontlift og –PTO med 1.000 rpm.


16-17 E CLASS KABINE

EN FANTASTISK BEHAGELIG ARBEJDSPLADS


E CLASS PANORAMAKABINE MED FANTASTISK KOMFORT

EKSTRAORDINÆR KOMFORT I EN LÆKKER INDPAKNING Den nye kabine "E Class " på 5-serien er udviklet i et samarbejde mellem Deutz-Fahr’s egne ingeniører og det italienske designfirma Giugiaro Design og er noget helt ekstraordinært for klassen. Resultatet er en kabine med et funktionelt og behageligt arbejdsmiljø, hvor ergonomien også er fremragende. Et flot, moderne design, innovative materialer og intelligent brug af farvekodede knapper danner rammerne om et indbydende sted at arbejde. Den nye kabine er den længste og højeste i sin klasse. Det giver en dejlig rummelig fornemmelse for chaufføren og et fremragende udsyn – også når der arbejdes med frontlæsser.

Der er kælet for hver en detalje i den nye E Class kabine både med tekniske finesser og materialevalg: Glastag, instrumentpanel der følger med rattet, når det justeres, polstret og foldbart passagersæde, brede døre og et suverænt klimaanlæg med 10 luftdyser er standard. Kabinen kan udstyres med automatisk klimakontrol. For endnu større komfort og vibrationsdæmpning kan kabinen fås med enten mekanisk eller hydraulisk affjedring. "P"- og "TTV" versionerne kan leveres med luftaffjedret kabine.


18-19 E CLASS KABINE


STYREPUMPE – MODULVALG Deutz-Fahr Serie 5 kan leveres med 3 forskellige hydraulikpumper til styringen. Det kan være med til at konfigurere den perfekte frontlæssertraktor. Standardversionen har en enkelt 160 cm3 pumpe, mens modeller med 3-trins PowerShift er udstyret med tandempumper (to sammenkoblede 80 cm3 pumper). Som et tredie alternativ kan konfigurationen med SDD (Steering Double Displacement) vælges. Den har to 125 cm3 pumper i tandem. Når SDD-funktionen er deaktiveret, er kun den ene af de to pumpene i drift. Hvis SDD aktiveres, øges muligheden for at manøvrere på begrænsede områder, ved vending på forageren eller når der arbejdes med frontlæsser. Når begge pumper er aktive, er det muligt at nå fuldt styreudslag med mindre end halvdelen af det normale antal ratdrejninger, der ellers er nødvendige (2,2 omdrejninger i stedet for 4,5). Af sikkerhedshensyn deaktiveres SDD automatisk ved hastigheter over 20 km/h.

BRUGERVENLIG TEKNOLOGI ER ENKEL AT BETJENE Det eksklusive multi-funktions kørehåndtag – "joysticket" - på TTVmodeller giver føreren mulighed for nemt at styre alle de vigtigste funktioner i transmissionen med én hånd. Multifunktionsarmlænet er integreret i førersædet, og her har chaufføren alle de vigtigste betjeninger af traktoren og dens redskaber samlet i en logisk og lettilgængelig helhed. Alle betjeningsgreb er ergonomisk placeret og grupperet efter, hvor hyppigt de normalt bruges. De er også farvekodede for at gøre det endnu nemmere og intuitivt at betjene dem. På traktorer med elventiler er der ComforTip foragerautomatik, hvor chaufføren nemt kan lagre rutineopgaver og derefter automatisk udføre gentagne arbejdsfunktioner, som de f.eks. forekommer ved redskabsløft og vending på forageren. Det er endnu en af mange smarte løsninger, der forbedrer produktiviteten og samtidigt reducerer den fysiske og psykiske belastning af føreren. Alle lysene på traktoren og evt. tilkoblede redskaber betjenes fra et brugervenligt og moderne kontrolpanel på førerkabinens B-stolpe. Hovedafbryderen på midten af panelet slukker alt lys og "husker" samtidigt den sidste indstilling, når lyset igen tændes. Det er meget bekvemt og forøger sikkerheden omkring lygteføring betydeligt.

Arbejdsmonitoren på den højre A-stolpe i kabinen giver føreren mulighed for at overvåge alle de forskellige funktioner, så produktiviteten løbende kan optimeres.


20-21 SIKKERHED OG SERVICE

KLASSENS BEDSTE SIKKERHED


UOVERTRUFFEN SIKKERHED MED POWER BRAKE

BREMSNING VIA ALLE 4 HJUL

ENKEL SERVICE

Serie 5 tilbyder også en række muligheder med hensyn til aksler og bremser. Alle versioner er udstyret med effektive skivebremser på alle fire hjul, som også virker, når 4 WD ikke er koblet ind. Denne løsning eliminerer den overstyring, der typisk opstår under bremsning, mens forhjulstrækket er indkoblet. Forakslen på modeller med 4WD er selv i Standard-versionen designet til en maksimal belastning på 3.000 kg (eller 3.800 kg for model 5130 ). Forakselaffjedring er også en option, hvis der er behov for endnu bedre vibrationsdæmpning og forbedret sikkerhed ved høje hastigheder. Affjedringen kan låses for at maksimere nøjagtigheden ved pløjning eller arbejde med en frontlæsser. Alle 5-seriens modeller er udstyret med parkeringsbremser, der virker på alle fire hjul, hvilket forøger sikkerheden væsentlig i forhold til en traditionel parkeringsbremse på 1 aksel. "P " og " TTV " versioner er udstyret med "Power Brake". Det sikrer kraftfuld, progressiv bremseeffekt med minimalt pedaltryk. Systemet indeholder en dedikeret akkumulator, der fortsætter med at sikre bremsefunktionaliteten i op til 10 pedalbevægelser efter at motoren er stoppet. De bageste bremser er selvjusterende for endnu større opbremsning sikkerhed. Serie 5 er som helhed konstrueret med optimalt samspil mellem de forskellige komponenter i bremsesystemet så chaufføren er sikret øjeblikkelig reaktion på alle tidspunkter, og overdreven slid og tab af bremseeffekt undgås.

På den nye 5-serie er alle vigtige komponenter og systemer let tilgængelige. Det bevirker, at den daglige servicering og vedligeholdelse kan udføres uden brug af værktøj. For eksempel kan motorolien inspiceres uden at skulle åbne motorhjelmen, mens olieniveauet for transmission og hydraulik nemt kontrolleres gennem et skueglas. Renholdelse af kølesystemet er enkelt, for køleelementet kan nemt trækkes ud via et glidebeslag og også luftfilteret er let tilgængeligt for inspektion, rengøring eller udskiftning. Sikringer og relæer er placeret i en let tilgængelig og godt beskyttet boks i førerhuset på højre bagskærm. Ventilationssystemets luftfilter er også tilgængeligt uden brug af værktøj. En hovedafbryder til batteriet giver sikker parkering af traktoren i længere perioder. For at opnå maksimal driftssikkerhed er traktorens luftkompressor (option) monteret direkte på motoren, så unødvendige drivremme undgås. Skift af motorolie er kun nødvendigt for hver 500 timer.


22-23 TEKNISKE DATA

SERIE 5

TEKNISKE DATA

5100

5110

5120

5130

5100 TTV

5110 TTV

5120 TTV

5130 TTV

MOTOR Type

Deutz-TCD 3.6 L04 Tier 4i

Indsprøjtningstype / Tryk

Common Rail/1.600 bar

Cylindre / Volumen

stk./cm³

Boring / Slaglængde

mm

4 T I/3.620 98/120

Efterbehandling af udstødningsgasser

Katalysator DOC (Diesel Oxidations Catalysator)

Maksimal effet (ved 2.000 omdr./min)

kW/hk

72,5/99

81/110

87/118

93/127

72,5/99

81/110

87/118

93/127

Nominel effekt (ved 2.200 omdr./min)

kW/hk

69,5/95

77/105

83/113

88/120

69,5/95

77/105

83/113

88/120

Nominel motoromdrejningstal

2.200

omdr./min

Under motorhjelmen

Luftindtag Maks. drejningsmoment (1.600 omdr./min) Momentstigning

Nm

397

440

460

480

397

440

460

480

%

32

32

30

28

32

32

30

28

Diesel

Brændstof Tankkapacitet, diesel Interval for olieudskiftning

l

165

timer

500

TRANSMISSION Type

Mekanisk / 3-trins PowerShift

Vendegear Gear (5 gear x 2 gupper) Gear (5 gear x 4 gupper m. underdrive og super krybegear )

ant. ant.

Betjening Maksimal hastighed

TTV trinløs transmission Hydraulisk med responskontrol (Sense Clutch)

10 + 10 Trinløs med 2 arbejdsområder: “Heavy Duty“ (0 – 23 km/h) “Transport“ (0 – 40 km/h)

30 + 30 med 3-trins PowerShift (HML) 20 + 20 60 + 60 med 3-trins PowerShift (HML)

3 kørestrategier: AUTO, MANUEL, PTO

Automatisk PowerShift og Speed Match på “P“ versionen km/h

40 /40 ECO med HML

40 ECO

Stop&Go

PowerZero

Andre funktioner ASM (Automatisk differentialespærre og 4 WD)

Standard

Option / Standard på "P"

Forakselaffjedring

Option

PTO Hastigheder, bag

omdr./min

540/540E/1.000/1.000E

540/540E/1.000

Motoromdrejninger v. PTO hast.

omdr./min

1.973/1.654/1.960/1.643

1.958/1.593/1.960

Hastighedsafhængig PTO

Option

Udvendig betjening på bagskærm

Standard

Frontmonteret PTO / Hastighed

omdr./min

Option / 1.000 Proportional elektrohydraulisk

Betjening af PTO LIFT

Elektronisk

Type Klasse

Kat. II

Maksimal løftekapacitet, bag

kg

4.650 (6.600 option)

Maksimal løftekapacitet, for

kg

1.850 (option)

Liftstyring på skærme

Standard

Radar

Option

HYDRAULIKSYSTEM Hydraulikpumpe, kapacitet

l/min

Arbejdstryk

bar

Hydrauliske ventiler

ant.

60 / 60 ECO / 90 (afhængig af model, flere konfigurationer) 185 3/4/5 (afhængig af konfiguration og model)

Betjening

Mekanisk/Elektrohydraulisk (afhængig af konfiguration og model)

Power Beyond

Option

BREMSER OG STYRING Bremsesystem

4-hjuls bremse, våde skivebremser

Power Brake

Kun på "P" versionen

Standard

Parkeringsbremse

Hydraulisk Park Brake

Anhængerbremse

Hydraulisk / Pneumatisk (option)

Separat styrepumpe, kapacitet

l/min

SDD-System (EasySteer) Styrevinkel

40 Standard

Option grader

55°


SERIE 5

TEKNISKE DATA

5100

5110

5120

5130

5100 TTV

5110 TTV

5120 TTV

5130 TTV

KABINE E-Class kabine

Standard

Oplukkelig forrude

Option

Aircondition / klimaanlæg

Klimaanlæg

Aircondition

Glastagrude

Standard

Passagersæde

Standard

Arbejdsdisplay

Kun på "P" version

Standard

Kabineaffjedring

Mekanisk på "P" og "TTV" (standard) / pneumatisk på "P" og "TTV" (option)

WOLP lyspanel

Standard

ISOBUS

Option

ELEKTRISK SYSTEM Spænding Batteri

V

12

V/Ah/A

12/120/650

MÅL OG VÆGT (Med viste dækmontering. Angivelser for mål og vægt kan variere med skiftende dækmonteringer) Bagdæk

480/70 R34”

540/65 R34”

520/70 R38”

540/65R38”

480/70 R34”

540/65 R34”

520/70 R38”

540/65 R38”

Fordæk

420/70 R24”

480/65 R24”

420/70 R28”

440/65R28”

420/70 R24”

480/65 R24”

420/70 R28”

440/65 R28”

2.430

2.430

2.440

2.440

2.430

2.430

2.440

2.440

2.380

2.288

2.249

4.550

5.120

5.120 4.800

Akselafstand A

mm

Længde B

mm

Højde (centrum af bagaksel – kabine) C

mm

Bredde (standard)

mm

4.270 1.945 (2.025 med Kabineaffjedring) 2.209

2.380

2.288

2.428

2.209

Der fåes forskellige dækmonteringer. Spørg forhandleren efter aktuelle tilbud Serie 5 leveres med faste fælge EGENVÆGT Egenvægt, total (afhængig af konfiguration)

kg

4.450

4.450

4.970

4.970

4.550

TILLADT TOTALVÆGT VED 10 km/h Maksimal tilladt vægt - foraksel

kg

4.500

4.500

4.800

4.800

4.500

4.500

4.800

Maksimal tilladt vægt - bagaksel

kg

4.800

4.800

5.600

5.600

4.800

4.800

5.600

5.600

Maksimal tilladt vægt - total

kg

7.500

7.500

8.500

8.500

7.500

7.500

8.500

8.500 3.800

TILLADT TOTALVÆGT VED 40 km/h Maksimal tilladt vægt - foraksel

kg

3.000

3.000

3.800

3.800

3.000

3000

3.800

Maksimal tilladt vægt - bagaksel

kg

4.800

4.800

5.600

5.600

4.800

4.800

5.600

5.600

Maksimal tilladt vægt - total

kg

7.500

7.500

8.500

8.500

7.500

7.500

8.500

8.500

Tekniske data og billeder er vejledende. Deutz-Fahr tilpasser løbende traktorerne til kundernes ønsker og markedernes behov og forbeholder sig derfor retten til at opgradere modellerne og ændre de tekniske specifikationer uden varsel.

C

A B

D


2422 Varenr. L010 Udgivet af Marketing- og Reklameafdelingen - Kod. 308.8351.5.4-3 - 07/13

I.P.

Forhandler

Profile for BRB.dk

Deutz-Fahr Serie 5 TTV DK  

Deutz-Fahr Serie 5 TTV DK  

Profile for brb2013