Page 9

IKKE KUN 1 – MEN HELE 3 STRATEGIER Serie 5 er i lighed med de større modeller udrustet med styring til hele 3 forskellige arbejdsstrategier – chaufføren kan vælge mellem Manuel, Automatisk eller PTO far at optimere arbejdet.

MANUEL

MANUEL I "Manuel" driftsmode varierer chaufføren motorens omdrejningstal med speederen, mens hastigheden styres med multifunktionshåndtaget. Denne måde at køre er dybest set identisk med fuld PowerShift, men da der er uendeligt mange trin, opnår man den glidende fornemmelse fra en TTV transmission. Ved at skubbe joysticket frem eller trække det tilbage (når der bakkes eller hastigheden reduceres), opnås i en helt jævn stigning eller reduktion af hastigheden. Ved små tryk på joysticket ændres hastigheden i trin på 0,1 km/h mellem 0 og 15 km/h og med intervaller på 1 km/h ved højere hastigheder.

AUTO

AUTO Kørestrategien "Auto" er det optimale valg til trækopgaver i marken og transportopgaver på landevejen. Når speederpedalen trykkes ned, når traktoren en forudindstillet hastighed og bliver der. Den elektroniske styring sørger for at holde hastigheden konstant og tilpasser motorens omdrejningstal i forhold til belastningen.

PTO

PTO Denne tilstand aktiveres automatisk, når PTO er tilkoblet og holder motorens omdrejninger konstant uanset traktorens kørehastighed. Kørehastigheden varieres ved hjælp af speederen. Det giver TTVtraktorerne en stor fordel i forhold til almindelige transmissioner, som ikke tillader at skifte hastighed uden samtidigt at skifte gear. PTO-strategien er derfor uovertruffen, når der arbejdes med redskaber, der skal køre med et konstant omdrejningstal.

Profile for BRB.dk

Deutz-Fahr Serie 5 TTV DK  

Deutz-Fahr Serie 5 TTV DK  

Profile for brb2013