Page 3

STOR STYRKE I EN LILLE KROP Deutz-Fahr Serie 5 lever op til ordsproget om hellere at være lille og vågen end stor og doven. Den kompakte traktor er spækket med innovativ modulær teknologi, så effektiviteten bliver optimal under alle forhold. Serien består af fire modeller fra 100-130 hp, som fåes i 3 varianter: "Standard"-, "P"- og "TTV". De leveres med mekanisk transmission, PowerShift eller TTVtransmission, et intelligent hydrauliksystem og et meget højt udstyrsniveau, der selv i Standardversionen tilfredsstiller de fleste behov.

SIKKERHED FREM FOR ALT 5-serien har et imponerende højt sikkerhedsniveau. Alle modeller er udstyret med kraftige skivebremser på alle fire hjul, som alle er aktive, selv når firehjulstrækket ikke er indkoblet. Resultatet er et overlegent sikkerhedsniveau. Det føles næsten som at køre en bil. Parkeringsbremsen er integreret som Power Brake på "P" og "TTV" versionerne. Det maksimerer den tilladte vognlast, som på modellerne 5120 og 5130, er på hele 20.000 kg, hvilket er utrolig højt for klassen.

EN KOMFORTABEL ARBEJDSPLADS Arbejdsmiljøet er konsekvent optimeret og designet med en imponerende høj grad af funktionalitet, ergonomi og komfort. Det nye førerkabine kaldes "E Class". Den er udviklet i et samarbejde mellem Deutz-Fahrs egne ingeniører og det berømte italienske designfirma Giugiaro Design. Attraktivt design, innovative materialer, moderne farver, fremragende udsyn, ergonomisk indretning, intuitiv kontrol og instrumentering er alt sammen med til, at E Class sætter en ny standard for komfort i sin klasse. Førerkabinen på de forskellige modeller kan specificeres med en bred vifte af funktioner og muligheder som f.eks. mekanisk eller pneumatisk sæde, luftaffjedret kabine, polstret passagersæde, glastag, ComforTip foragerautomatik og en helt ny klimaautomatik. En arbejdsmonitor med tydelig grafik giver hele tiden føreren fuld kontrol over alle driftsparametre.

HØJT SPECIFIKATIONSNIVEAU Selv i Standard-versionen er specifikationerne for den nye 5-serie på et langt højere niveau end det er almindeligt for traktorer i denne hkklasse med funktioner som hydraulisk vendegear og "Stop & Go"-funktion som standard i hele sortimentet. 5-serien kan udstyres på mange niveauer alt efter brugerens behov og matcher på det punkt niveauet for langt større traktorer - affjedret foraksel, mekanisk eller luftaffjedret førerkabine, radar, et ASM-system, der automatisk til- og frakobler firehjulstræk og differentialespærre og rigtigt mange andre gode features er at finde på optionslisten.

MILJØRIGTIGT DNA Den nye 5-serie tager hensyn til miljøet ved brug af miljøvenlige kvalitetsmaterialer i hele produktionsforløbet og anvendelse af en avanceret motor med minimalt brændstofforbrug, der også kan køre på biodiesel.

EN NY STANDARD FOR SIN KLASSE Den nye Deutz-Fahr 5-serie sætter nye standarder i sin klasse med hensyn til effektivitet, produktivitet, stil og komfort. De topmoderne traktorer er designet for maksimal alsidighed – og rummer en utrolig fleksibilitet i mulighed for individuel konfiguration for at tilfredsstille alle brugeres behov. Den nye 5-serie er et resultat af de erfaringer og den ekspertise, der i mange år har gjort Deutz-Fahr så anerkendt kombineret med banebrydende og nytænkende design. Modellerne i den nye 5-serie kombinerer imponerende kraft og ydeevne med komfort og køreglæde. Hver model i den nye familie har et smart udseende takket være det tætte samarbejde med Giugiaro Design. Futuristiske, attraktive former med et strejf af elegance giver et visuelt udtryk for, hvad disse traktorer byder på: power, teknologi, smidighed og elegance.

Profile for BRB.dk

Deutz-Fahr Serie 5 TTV DK  

Deutz-Fahr Serie 5 TTV DK  

Profile for brb2013