Page 37

GRČKA | HOTELI

Jonska obala - Epir: Parga, Sivota, Kanali Hotel Filakas 3*- Sivota

Lokacija: hotel se nalazi na idealnoj lokaciji na samoj obali, pored marine, 800 m od plaže. Sadržaj hotela: recepcija, prostorija za odlaganje prtljaga, wi-fi u zajedničkim prostorijama besplatno, sef na recepciji (uz doplatu), restoran, taverna, bar, parking (besplatan). Pogodan i za osobe sa invaliditetom.

www.hotel-filakas.gr

Hotel Mega Ammos 3* - Sivota Lokacija: hotel se nalazi na 150 m od Mega Ammos plaže, a od centra Sivote je udaljen 2 km. Sadržaj hotela: recepcija, lobi, wi-fi u zajedničkim prostorijama besplatno, prostorija za odlaganje prtljaga, restoran, kafe, bazen, bazen za decu, bar na bazenu, ležaljke i suncobrani pored bazena (besplatno), ležaljke i suncobrani na plaži (uz doplatu), tv sala, igraonica, parking (besplatan).

www.hotel-megaammos.gr

Hotel Domotel Agios Nikolaos 4* - Sivota Lokacija: hotel se nalazi u Sivoti, na oko 20 m od privatne plaže. Sadržaj hotela: recepcija, restoran, wi-fi, bazen, spa usluge, parking. Dozvoljen boravak malim kućnim ljubimcima.

www.domotel.gr

Hotel Sivota 4* - Sivota Lokacija: 800 m od plaže, 200 m od centra Sivote. Sadržaj hotela: wi-fi u opštim delovima hotela – besplatno, lobi bar, prostorija za odlaganje prtljaga, parking – besplatno, bazen, bazen za decu, ležaljke i suncobrani kraj bazena besplatno, dečje igralište, teniski teren – besplatno.

Hotel Parga Beach 4* - Parga Lokacija: na samoj Valtos plaži, 2,5 km od centra Parge. Sadržaj hotela: 77 bungalova, recepcija, sef na recepciji – besplatno, WI-FI u zajedničkim prostorijama besplatno, lobi bar, parking – besplatno, otvoreni bazen, bazen za decu, hotelska plaža – korišćenje suncobrana i ležaljki uz doplatu. Prilagođen je za smeštaj osoba sa invaliditetom. Boravak kućnih ljubimaca dozvoljen.

www.masthotels.gr

Ionian Teoxenia 4* - Kanali early g in book t do s popu 03. 31.

Lokacija: hotel se nalazi na 80m od plaže u mestu Kanali, na 30 km od Lefkade i 20 km od Parge. Sadržaj hotela: recepcija, wi-fi (besplatno na recepciji hotela), salu za doručak, restoran, bar na bazenu, bazen, bazen za decu, suncobrani i ležaljke kraj bazena, teniski i košarkaški tereni (korišćenje uz doplatu), teretanu, parking.

-10% www.bravotours.rs

37

Profile for Andjelija Spasic

Bravo tours - Katalog Leto 2019.  

Pogledajte sve aktuelne ponude za predstojeće leto 2019! Grčka, Bugarska, Italija, Crna Gora i Ohrid

Bravo tours - Katalog Leto 2019.  

Pogledajte sve aktuelne ponude za predstojeće leto 2019! Grčka, Bugarska, Italija, Crna Gora i Ohrid

Advertisement