Page 34

GRČKA | HOTELI

Halkidiki, Atos

Hotel Akti Ouranoupoli 3* - Uranopolis Lokacija: Akti Ouranoupoli nalazi se na samoj plaži, samo 1,5 km izvan mesta Uranopolis na poluostrvu Atos. Od Soluna udaljen je svega sat i po vremena vožnje. Sadržaj hotela: Recepcija, bazen, tradicionalna grčka taverna, restoran, sala za doručak, bar na bazenu, bar na plaži, mini market, igralište za decu, igraonica za decu. Hotel sadrži dvokrevetne i trokrevetne sobe, porodične apartmane, „superior“ sobe, i 1/2 suite. Pogodan za osobe sa invaliditetom.

early g in book t do s popu 04. 30.

-10%

www.hotel-akti.gr

Hotel Aristoteles Holiday Resort and Spa 4* - Uranopolis

Lokacija: hotel Aristoteles Holiday Resort & Spa 4* je udaljen od plaže oko 100 m, a od Uranopolisa oko 3 km. Izgrađen je obliku amfiteatra i prostire se na površini od 45 000 km2. Sadržaj hotela: Aristoteles Holiday Resort & Spa 4* raspolaže sa 250 smeštajnih jedinica, recepcija, sefovi na recepciji (uz doplatu), lobi, lift, prostorija za odlaganje prtljaga, restoran, taverna, a la cart restoran, wi-fi u zajedničkim prostorijama hotela besplatno, wi-fi u sobama uz doplatu, internet ugao (uz doplatu), bar, zatvoreni bazen, otvoreni bazen, bazen za decu, bar na bazenu, ležaljke i suncobrani pored bazena besplatno, ležaljke i suncobrani na plaži uz doplatu od 6 eur dnevno za set, spa centar (sauna, tursko kupatilo, đakuzi, masaže, salon lepote, frizer – uz doplatu), tereni za tenis (besplatno), košarku (besplatno), stoni tenis (besplatno), sporotovi na vodi (uz doplatu), bilijar (uz doplatu), dečije igralište, mini market, parking (besplatan). www.aristoteles.gr

Hotel Akrathos Beach 4* - Uranopolis

Lokacija: Lokacija: hotel Akrathos Beach 4* se nalazi na samoj plaži, 3 km od Uranopolisa. Sadržaj hotela: recepcija, WI-FI u zajediničkim prostorijama hotela (uz doplatu), internet ugao (uz doplatu), doktor, restoran, taverna, bazen za odrasle, bazen za decu, bar na bazenu, ležaljke na bazenu (besplatno), bar na plaži, suncobrani i ležaljke na plaži (uz doplatu), spasilačka služba na plaži, parking (besplatan), sportovi na vodi, ronilački centar, odbojka na plaži, masaža, igralište za decu i sportski tereni za decu, animacija za decu i odrasle, teretana, ping pong, bilijar i dr, super market, mogućnost iznajmljivanja automobila ili malih brodića, mogućnost organizovanog prevoza do Uranopolisa. www.akrathos-hotel.gr

Hotel Xenia 4* - Uranopolis Lokacija: hotel Xenia se nalazi na samo 2 minuta od grada Uranopoulis, smešten na samoj plaži sa pogledom na Svetu Goru. Sadržaj hotela: recepcija, internet uz doplatu, spa, lobi bar. Hotel sadrži 88 novih, komfornih soba sa pogledom na more, igralište za decu, restoran, bar na plaži, bar pored bazena.

early g in book t do s popu 03. 31.

-20%

early g in book t do s popu 04. 30.

-10%

www.paphotels.gr/home-xenia

Hotel Xenios Theoxenia 4*- Uranopolis Lokacija: hotel Xenios Theoxenia je smešten blizu gradića – luke Uranopolis, na granici sa Atosom. Nalazi se tik uz peščanu plažu Uranopolisa. Sadržaj hotela: recepcija, internet (uz doplatu), restoran, 4 bazena, jacuzzi, bazen sa hidro masažerima, mini market, prodavnice, sefovi (doplata na licu mesta), igralište za decu, bar na plaži, bar na bazenu.

early g in book t do s popu 03. 31.

-20%

www.theoxenia-beach-hotel.com

Hotel Amouliani 3* - Amuljani Lokacija: Amuljani je jedino naseljeno ostrvo na Halkidikiju do koga se moze doći trajektom, koji saobraća na svakih pola sata, a kreće iz male luke Tripiti. Hotel se nalazi na samoj plaži. Sadržaj hotela: Hotel je kompletno renoviran 2013. god. U svom sastavu pored recepcije poseduje i malu konferencijsku salu, restoran, bar, TV salu, teretanu, lift, sefove na recepciji, Wi-Fi, parking. Hotel sadrži dvokrevetne i trokrevetne sobe i porodične sobe.

www.hotelammouliani.gr

34

www.bravotours.rs

Profile for Andjelija Spasic

Bravo tours - Katalog Leto 2019.  

Pogledajte sve aktuelne ponude za predstojeće leto 2019! Grčka, Bugarska, Italija, Crna Gora i Ohrid

Bravo tours - Katalog Leto 2019.  

Pogledajte sve aktuelne ponude za predstojeće leto 2019! Grčka, Bugarska, Italija, Crna Gora i Ohrid

Advertisement