Page 33

GRČKA | HOTELI

Halkidiki, Sitonija Hotel Elea Village 3* - Akti Elias

early g in book t do s popu 03. 31.

www.acrotel.gr/hotel/elea-village

-15%

early g in book t do s popu 04. 30.

-10%

Hotel Athena Pallas Village 5* - Akti Elias

early g in book t do s popu 03. 31.

-15%

www.acrotel.gr/ru/hotel/athena-pallas-village

early g in book t do s popu 04. 30.

-10%

Lokacija: Hotel Athena Pallas Village 5* se nalazi na jednoj od najlepših plaža Sitonije Akti Elias, na samo 10m od same plaže, na par kilometara od Neos Marmarasa. Sadržaj hotela: hotel Athena Pallas Village 5* raspolaže sa 175 smeštajnih jednica raspoređenih u pet smeštajnih objekata u okviru kompleksa, recepcija u glavnoj zgradi, lobi, wi-fi u zajedničkim prostorijama (uz doplatu) restoran, bar, bar na bazenu, taverna, otvoreni bazen, bar na plaži, bazen za decu, zatvoreni bazen, ležaljke i suncobrani na bazenu (besplatno), ležaljke i suncobrani na plaži (uz doplatu), prostorija za odlaganje prtljaga, biblioteka, tv sala, igraonica, igralište za decu, dečiji animatori, teretana (besplatno), korišćenje terena za tenis, bilijar, mini golf i kuglana uz doplatu, spa centar (hamam, sauna, masaže, hidromasaže, salon lepote), konferencijska sala, dvorište, crkva, menjačnica, prodavnice u okviru kompleksa, suvenirnica, mini market, rent a car, iznajmljivanje bicikala, perionica, parking (besplatan).

Hotel Lagomandra Beach and Suites 4* - Neos Marmaras

early g in book t do s popu 04. 05.

www.lagomandrabeach.com

Lokacija: Hotel Elea Village 3* nalazi se na samoj obali, na 100m od plaže, okružen zelenilom, na 9km od Nikitija i 11km od Neos Marmarasa. Sadržaj hotela: recepcija, lobi, menjačnica, restoran, a la cart restoran, otvoreni bazen, bazen za decu, bar na bazenu, ležaljke i suncobrani na bazenu (uz doplatu), prostorija za odlaganje prtljaga, sefovi na recepciji (uz doplatu), wi- fi u zajedničkim prostorijama (uz doplatu), tereni za tenis, košarku i stoni tenis (korišćenje uz doplatu), transfer do obližnjih mesta (uz doplatu), organizovanje ekskurzija, perionica, rent a car, parking (besplatno), mini market i prodavnice u blizini hotela.

-10%

Lokacija: hotel Lagomandra Beach and Suites 4* nalazi se na samoj plaži, na par kilometara od Neos Marmarasa. Sadržaj hotela: recepcija, lobi, bar, restoran, a la cart restoran, taverna, wi-fi u zajedničkim prostorijama (besplatno), internet ugao (besplatno) lift, prostorija za odlaganje prtljaga, otvoreni bazen, bazen da decu, bar na bazenu, ležaljke i suncobrani na bazenu (besplatno), ležaljke i suncobrani na plaži (uz doplatu) igralište za decu, besplatno korišćenje teretane i terena za košarku i stoni tenis, sportovi na vodi (uz doplatu), časovi ronjenja (uz doplatu), spa centar – uz doplatu (sauna, masaže, đakuzi, salon lepote, frizer), biblioteka, menjačnica, mini market u okviru hotelskog kompleksa, rent a car, organizovanje ekskurzija, mini bus transfer do Neos Marmarasa (uz doplatu), parking (besplatan).

Hotel Ermioni 3* - Kalamici Lokacija: hotel Ermioni udaljen je 150m od plaže. Sadržaj hotela: recepcija, lobby, WI-FI, prostorija za odlaganje prtljaga, restoran.

www.ermionihotel-kalamitsi.com

Hotel Stefani 2* - Sarti Lokacija: Hotel Stefani je udaljen 100m od plaže. Sadržaj hotela: recepcija, WI-FI, mini market u okviru hotela, restoran, otvoren bazen, ležaljke i suncobrani na bazenu. early g in book t do s popu 03. 31.

www.stefani-hotel.com

-10%

Hotel Rema 3* - Vurvuru early g in book t do s popu 03. 31.

www.hotelrema.com

Lokacija: Hotel Rema 3* je udaljen samo 30m od plaže u Vurvuruu. Sadržaj hotela: recepcija, lobi, lift, sef na recepciji (besplatno), wi-fi u zajedničkim prostorijama besplatno), restoran, kafe, otvoreni bazen, ležaljke i suncobrani na bazenu (besplatno), teretana, dvorište, parking (besplatan), organizovanje ekskurzija.

-25% www.bravotours.rs

33

Profile for Andjelija Spasic

Bravo tours - Katalog Leto 2019.  

Pogledajte sve aktuelne ponude za predstojeće leto 2019! Grčka, Bugarska, Italija, Crna Gora i Ohrid

Bravo tours - Katalog Leto 2019.  

Pogledajte sve aktuelne ponude za predstojeće leto 2019! Grčka, Bugarska, Italija, Crna Gora i Ohrid

Advertisement