Page 32

GRČKA | HOTELI

Halkidiki, Sitonija Hotel Sonia Village 4* - Gerakini

Lokacija: Hotel Sonia Village 3* se nalazi na samoj plaži, 500 m od centra. Sadržaj hotela: recepcija, sef na recepciji (uz doplatu 2 eur po satu), lobi, wi-fi u zajedničkim prostorijama hotela (uz doplatu), internet ugao (uz doplatu), prostorija za odlaganje prtljaga, restoran, a la carte restoran, bar, tv sala, igraonica, dvorište, bazen, bazen za decu, bar na bazenu, ležaljke i suncobrani pored bazena (besplatno), ležaljke i suncobrani na plaži (uz doplatu 3 eur dnevno za set), igralište za decu, dečiji klub, mini disco za decu, tereni za odbojku košarku i stoni tenis- besplatno, bilijar (uz doplatu), aerobik i joga - besplatno, mini market, parking (besplatan).

early g in book t do s popu 04. 30.

-10%

www.hotel-sonia.gr

Martha*s House 4* - Gerakini Lokacija: na samoj plaži, 500m od Gerakinija i u blizini luke iz koje isplovljavaju brodovi ka Atosu. Sadržaj hotela: recepcija, WI-FI, bar, restoran, otvoren bazen, dečiji bazen, ležaljke i suncobrani na bazenu (korišćenje uključeno u cenu), bar na bazenu, ležaljke i suncobrani na plaži (korišćenje uz doplatu), igralište za decu, teniski teren, tereni za odbojku i košarku (korišćenje bez doplate), sportovi na vodi, stoni tenis, bilijar (bez doplate), TV sala, prostorija za odlaganje prtljaga, parking.

early g in book t do s popu 03. 31.

-15%

Hotel Village Mare 4* - Metamorfozi Lokacija: Hotel Village Mare udaljen je 75 m od plaže. Sadržaj hotela: recepcija, lobi, lobi bar, restoran, wi-fi u zajedničkim prostorijama (besplatno), bazen, bazen za decu, ležaljke i suncobrani pored bazena (besplatno), ležaljke i suncobrani na plaži (uz doplatu),bar na bazenu, igralište za decu, igraonica, mini market, prodavnica suvenira, odbojka na plaži, stoni tenis, parking (besplatan). U hotelu je dozvoljen boravak kućnim ljubimcima.

early g in book t do s popu 03. 31.

-15%

www.villagemarehotel.com

Hotel Blue Dolphin 4* - Metamorfozi

Lokacija: Hotel Blue Dolphin je udaljen 100m od plaže. Sadržaj hotela: recepcija, privatna hotelska plaža na kojoj se mogu iznajmiti suncobrani i ležaljke kao i peškiri za plažu, bazen za odrasle, bazen za decu, peškiri i suncobrani na bazenu (besplatno), bar na bazenu, bar na plaži, spa centar, bistro, taverna, animacija za decu i odrasle (akva aerobik, joga, igre za decu, u večernjim satima karaoke, skečevi, takmičenja…), zabavište za decu, igralište za decu, teniski teren, teren za košarku, odbojka na plaži, stoni tenis, mini golf, suvenirnica.

early g in book t do s popu 04. 30.

-20%

www.bluedolphinhotel.de

Hotel Koviou Holiday Village 3* - Nikiti Lokacija: Hotel Koviou Holiday Village 3* udaljen je 250m od plaže, 5km od Nikitija. Sadržaj hotela: recepcija, lobi, restoran, wi-fi u zajednickim prostorijama (besplatno), bazen, bazen za decu, ležaljke i suncobrani pored bazena (besplatno), đakuzi (besplatno), igralište za decu, bioskop na otvorenom, privatna plaža, ležaljke i suncobrani na plaži (besplatno), bar na bazenu, bar na plaži, parking (besplatno).

early g in book t do s popu 03. 31.

-10%

www.koviouholidayvillage.com

Hotel Lily Ann Village 3* - Nikiti Lokacija: Hotel Lily Ann Village 3* udaljen je 500m od plaže. Sadržaj hotela: recepcija, lobby, WI-FI, prostorija za odlaganje prtljaga, restoran, otvoreni bazen sa delom za decu, bar na bazenu, menjačnica, mini market u blizini hotela, parking. early g in book t do s popu 03. 31.

-15%

32

www.bravotours.rs

early g in book t do s popu 04. 30.

-10% www.acrotel.gr/hotel/lily-ann-beach

Profile for Andjelija Spasic

Bravo tours - Katalog Leto 2019.  

Pogledajte sve aktuelne ponude za predstojeće leto 2019! Grčka, Bugarska, Italija, Crna Gora i Ohrid

Bravo tours - Katalog Leto 2019.  

Pogledajte sve aktuelne ponude za predstojeće leto 2019! Grčka, Bugarska, Italija, Crna Gora i Ohrid

Advertisement