Page 31

GRČKA | HOTELI

Halkidiki, Kasandra Hotel Alexander The Great 4* - Kriopigi

early g in book t do s popu 04. 30.

Lokacija: Hotel Alexander the Great je smešten na samoj plaži dugoj 2km, udaljen 2,5km od Kalitee i 1,5km od Kriopigija. Do plaže hotela stiže se stepeništem ili liftom čije je korišćenje namenjeno samo gostima hotela. Sadržaj hotela: Recepcija, WI-FI, bar, restoran, lift, prostorija za odlaganje prtljaga, parking, otvoreni bazen, ležaljke I suncobrani na bazenu (uključeni u cenu), bar na bazenu, dečiji bazen, bar na plaži, ležaljke I suncobrani na plaži (korišćenje uz doplatu), dečije igralište, teniski tereni, odbojka na plaži, košarka, stoni tenis, bilijar, TV sala, večernja animacija, usluga pranja veša, suvenirnica, mini market.

-10%

www.paphotels.gr

Hotel Naias 3* - Hanioti

early g in book t do s popu 03. . 31

Lokacija: hotel Naias se nalazi na samoj plaži, okružen zelenilom, idealan izbor za porodice sa decom. Sadržaj hotela: Hotel se sastoji od dve zgrade, stari deo na samoj plaži, i novi deo preko puta ulice. U sklopu hotela je recepcija, lobi, lift, prostorija za odlaganje prtljaga, restoran, a la cart restoran, bar, wi-fi u zajedničkim prostorijama besplatno, internet ugao (uz doplatu), dvorište, igralište za decu, otvoreni bazen, bazen za decu, bar na bazenu, bar na plaži, ležaljke i suncobrani na bazenu (besplatno), ležaljke i suncobrani na plaži (uz doplatu), room service, perionica, rent a car, organizovanje ekskurzija.

-15%

www.naiashotel.gr

Hotel Lesse 4* - Hanioti

early g in book t do s popu 04. 30.

Lokacija: Hotel Lesse je udaljen 80m od plaže, u mirnom okruženju na 700m od centra Haniotija. Sadržaj hotela: recepcija, restoran, lobi, snack-bar, bar na bazenu, taverna, prostorija za odlaganje prtljaga, biblioteka, menjačnica, wi-fi u zajedničkim prostorijama (besplatno), tv sala, bašta, otvoreni bazen za odrasle, bazen za decu, ležaljke i suncobrani na bazenu (besplatno), spa centar (sauna, djakuzi, salon lepote, masaža – uz doplatu), parking (besplatan), doktor (na poziv), perionica, rent-a-car, mini market, teren za stoni tenis (besplatno), teren za mini golf (besplatno), bilijar (uz doplatu).

-10%

www.lesse.gr

Hanioti Grand Otel 4* - Hanioti

early g in book t do s popu 03. 31.

www.grandotel.gr

-25%

early g in book t do s popu 05. 31.

-15%

Lokacija: Hanioti Grand Otel 4* nalazi se na samoj plaži i udaljen je 150m od centra Haniotija. Sadržaj hotela: hotelska zgrada ima dva krila u kojima su smeštene sobe. Recepcija, lift, besplatno korišćenje WI-FI na površini celog hotela, restoran, otvoreni bazen sa ležaljkama i suncobranima (korišćenje uključeno u cenu za goste koji koriste all inclusive uslugu, a uz doplatu za goste koji koriste HB uslugu), bar na bazenu i plaži, mogućnost iznajmljivanja opreme za vodene sportove, akva aerobik, stoni tenis, TV sala, diskoteka, servis za pranje veša, menjačnica, rent-a-car, masaža – uz doplatu, transfer hotelskim autobusom, organizovanje grčkih večeri, soba za odlaganje prtljaga, parking (uz doplatu 15 eur dnevno). Boravak kućnih ljubimaca je dozvoljen.

Hotel Flegra Palace 4* - Pef kohori early g in book t do s popu 03. 31.

www.flegrahotels.com

Lokacija: Hotel Flegra Palace je udaljen od plaže oko 200m, i nalazi se na kraju Pefkohorija. Sadržaj hotela: hotel ima 80 smeštajnih jedinica, raspoređenih u 7 manjih zgrada, recepcija, restoran, a la cart restoran, bar, wi-fi u zajedničkim prostorijama uz doplatu, internet ugao uz doplatu, prostorija za odlaganje prtljaga, igralište za decu, otvoreni bazen, bazen za decu, ležaljke i suncobrani na bazenu (besplatno), ležaljke i suncobrani na plaži uz doplatu, perionica, besplatan parking, rent a car, organizovanje ekskurzija, stoni tenis, odbojka na plaži.

-10%

Hotel Chrousso Village 4* - Paljuri early g in book t do s popu 03. 31.

www.chrousso.gr

Lokacija: hotel Chrousso Village 3* udaljen je od plaže oko 400m, a od Paljurija 1,7km. Sadržaj hotela: recepcija,menjačnica, WI-FI, bar, restoran, parking, otvoreni bazen, suncobrani i ležaljke na bazenu, dečiji bazen, ležaljke I suncobrani na plaži, animacija za decu, igralište za decu i mini klub, teniski tereni, teren za odbojku na plaži, košarkaški teren, stoni tenis i pikado, aerobik i joga, sportovi na vodi, TV sala, večernja animacija, mini market.

-20% www.bravotours.rs

31

Profile for Andjelija Spasic

Bravo tours - Katalog Leto 2019.  

Pogledajte sve aktuelne ponude za predstojeće leto 2019! Grčka, Bugarska, Italija, Crna Gora i Ohrid

Bravo tours - Katalog Leto 2019.  

Pogledajte sve aktuelne ponude za predstojeće leto 2019! Grčka, Bugarska, Italija, Crna Gora i Ohrid

Advertisement