Page 30

GRČKA | HOTELI

Halkidiki, Kasandra

Hotel Secret Paradise and Spa 3* - Nea Kalikratia Lokacija: 500m od centra Nea Kalikratije, udaljen od mora 80m, 35km od Soluna. Sadržaj hotela: recepcija, WI-FI, bar, restoran, bar na krovu hotela, otvoreni bazen sa delom za decu, igralište za decu u parku ispred hotela, zatvoreni bazen u okviru spa centra( sauna, đakuzi, tursko kupatilo), fitnes centar, teretana.

early g in book t do s popu 02. 28.

-10%

www.secretparadisehotelspa.otels.eu

Hotel Portes Beach 4* - Nea Potidea

Lokacija: Hotel Portes Beach 4* se nalazi na samoj plaži. Sadržaj hotela: recepcija, WI-FI, lekar, menjačnica, taverna, bar na bazenu, organizovani besplatni prevoz od Nea Mudanje do Nea Potidee (svakim danom, sem vikendima), parking, servis za pranje veša, rent-a-car (uz doplatu), glavni restoran (za doručak i večeru), glavni bar, bazen za odrasle, bazen za decu, baby sitting – na zahtev uz doplatu, dečije igralište, hotelska plaža sa suncobranima, ležaljkama, tuševima, kabinama za presvlačenje i centrom za sportove na vodi, odbojka na plaži, teniski teren (uz doplatu – osim za korisnike usluge all-inclusive), teretana, sauna (uz doplatu) , diskoteka, zlatara, mini market, animacija. Hotel se sastoji od glavne zgrade i još osam dvospratnih bungalova. Hotel je renoviran 2012.godine.

early g in book st popu

-20%

ce

e de

dvoj

IS GRAT 3. 1.0

do 3

www.portesbeach.com

Hotel Possidi Holidays 5* - Posidi

Lokacija: hotel Possidi Holidays 5* se nalazi na samoj plaži, u blizini centra Posidija. Sadržaj hotela: recepcija, lobi, lift, wi-fi u zajedničkim prostorijama besplatno, restoran, a la cart restoran, bar, taverna, otvoreni bazen, bazen za decu, bar na bazenu, ležaljke i suncobrani na bazenu (besplatno), ležaljke i suncobrani na plaži (uz doplatu), bar na plaži, prostorija za odlaganje prtljaga, biblioteka, perionica, rent a car, suvenirnica, organizovanje ekskurzija, sauna, salon za masaže, đakuzi, frizerski salon, teretana, teniski teren, odbojka na plaži, stoni tenis, parking (besplatno). Hotel se sastoji od centralne zgrade i osam manjih bungalova sa 8 – 12 smeštajnih jedinica.

early g in book t do s popu 03. 31.

-10%

www.possidi-holidays.gr

Hotel Xenios Loutra Beach 3* - Loutra Agia Paraskevi

Lokacija: 30m od plaže, idealan za miran i porodični odmor, u blizini tradicionalnog sela Agia Paraskevi. Sadržaj hotela: recepcija, lobi, restoran, bar, prostorija za odlaganje prtljaga, wi-fi u zajedničkim prostorijama hotela (besplatno), sefovi na recepciji (besplatno), teretana, sauna, parno kupatilo, parking (besplatan).

www.loutravillage.gr/xenios-loutra-beach-hotel

Hotel Macedonian Sun 3* - Kalitea

Lokacija: Hotel Macedonian Sun se nalazi 300 m od plaže, u mirnom okruženju, iznad hotela Athos Palace i Pallini Beach, 1,5 km od Kalitee. Sadržaj hotela: recepcija, sef na recepciji (uz doplatu), restoran, a la cart restoran, bar, otvoreni bazen, bar na bazenu, ležaljke i suncobrani pored bazena besplatno, ležaljke i suncobrani na plaži uz doplatu 5 eur za set, parking besplatno.

early g in book t do s popu 03. 31.

-15%

www.macedoniansun.gr

Hotel Kriopigi beach 4* – Kriopigi Lokacija: Hotel Kriopigi beach 4* se nalazi u centru Kriopigija, na 800 m od plaže. Hotel obezbeđuje besplatan prevoz do plaže! Sadržaj hotela: Recepcija, WI-FI (u lobiju i baru na bazenu bez doplate), vozić kojim se stiže do plaže, lekar, menjačnica, rent-a-car, kafeteria, restoran, animacija, bazen za odrasle, bar na bazenu, bazen za decu, teretana, eren za košarku, stoni tenis, bilijar, sportovi na vodi, dečije igralište, frizer, sauna, masaža, butik, mini market, parking, servis za pranje veša.

early g in book t do s popu 03. 31.

-20%

30

www.bravotours.rs

early g in book t do s popu 04. 30.

-15%

Profile for Andjelija Spasic

Bravo tours - Katalog Leto 2019.  

Pogledajte sve aktuelne ponude za predstojeće leto 2019! Grčka, Bugarska, Italija, Crna Gora i Ohrid

Bravo tours - Katalog Leto 2019.  

Pogledajte sve aktuelne ponude za predstojeće leto 2019! Grčka, Bugarska, Italija, Crna Gora i Ohrid

Advertisement