Page 1

A Bravogroup Office A Bravogroup Office több mint 20 éves piaci tapasztalattal rendelkezve szolgálja ki ügyfelei igényeit a menedzselt nyomtatási szolgáltatások és az irodatechnika egyéb területein. Szakembereink a dokumentumkezelés teljes életciklusának folyamatában nyújtanak meg­­oldásokat ügyfeleink számára.

Optimalizálás és menedzselt nyomtatás egy hazai banknál A Bank új irodaházba való költözésekor szolgáltató váltás mellett döntött, melynek során a Bravogroup Office-t választotta partnerként. Cégünk teljes műszaki megoldási portfólióját és szolgáltatási tapasztalatait bevetve, olyan rendszert épített ki a Bank számára, amely nem csak az új irodaház műszaki megoldásaihoz illeszkedik, de egyben a bank értékeihez is.

A megvalósítás menete A Bank 2009 végén, az új irodaházba költözését megelőzően, cégünket bevonva tekintette át az aktuális nyomtatási szokásait, a munkafolyamatokat, az eszközöket és a kapcsolódó szolgáltatást. Az új helyszínen – ajánlásainkkal összhangban – közösen kialakítottuk a szükséges eszközparkot, a szolgáltatási színvonalat és az informatikai támogatórendszer-környezetet. A Bravogroup Office szakemberei bizonyították szakértelmüket azzal, hogy kiemelkedő műszaki tartalmat biztosítottak a versenyképes eszköz áraik mellé. Így a Bank cégünk anyagát nyilvánította nyertes ajánlatnak. A roll-out sikerét nem befolyásolta, hogy az új épület legtöbb szolgáltatási pontján még javában folytak a végső belsőépítészeti munkák, mert a kialakult pozitív munkakapcsolat lehetővé tette a felmerülő problémák hatékony kezelését. A szolgáltatás kiemelt fontosságára való tekintettel dedikált projektmenedzser végezte a bevezetés és a szolgáltatás teljesítése során a projekt irányításával kapcsolatos feladatokat.

www.bravogroupoffice.hu

Projekt számokban • Multifunkciós berendezések: - 25-35 lap/perc sebesség - 55 lap/perc sebesség - 23 lap/perc színes Összesen 57 db • Menedzsment rendszer: UniFLOW, IWEMC • Felhasználók száma: 300 fő • Központi iroda


Informatikai támogató rendszer A Bank igényeinek megfelelően, az SLA teljesítést nagymértékben segítik a Canon által rendelkezésünkre bocsátott IWEMC eszközmenedzsment, illetve UniFLOW költségmenedzsment rendszerek. Az eszközmenedzsment rendszer alkalmazásával a meghibásodásokról és kellék igényekről hamarabb értesülhetünk, mint maguk a felhasználók, így időben jelentősen hamarabb is tudunk reagálni. A UniFLOW nyomtatásmenedzsment rendszerrel a felhasználók nyomtatásaikhoz saját belépőkártyáik segítségével juthatnak hozzá. A kliens oldalon mindössze egyetlen színes és egyetlen fekete eszköz szerepel, függetlenül a felhasználó elhelyezkedésétől, így a nyomtatókkal kapcsolatos HelpDesk adminisztráció jelentősen csökkenthető.

Projekt állomásai: 2009. május - október • Többfordulós pályázat • Műszaki tesztelés • Győztes kiválasztása

Az ügyfélről Magyarország első jelzálogbankját 1997-ben alapították, 21 fiókkal rendelkezik és a bank igazgatósága által elfogadott új üzleti stratégia értelmében 2006-ban bankcsoporttá alakult. Fő profilja a jelzálog alapú finanszírozás.

Dokumentumkezelési megoldásainkról tájékozódjon weboldalunkon: www.bravogroupoffice.hu

2009. október - 2009. november • Szerződéses tárgyalások • Műszaki egyeztetések 2009. december • Eszközök kiszállítása • Szolgáltatás megkezdése

Advanced Office Imaging Advanced Office Solution Production Print Advanced Scanning Solution

(8523($135(0,(53$571(5&/8%0(0%(5

Bravogroup Rendszerház Kft. 1145 Budapest, Újvilág u. 50-52. Tel.: +36 1 469 6200 • Fax: +36 469 6205 info@bravogroupoffice.hu www.bravogroupoffice.hu

MPS megoldások egy hazai banknál  
MPS megoldások egy hazai banknál  

Dokumentumkezelési megoldások, digitalizálás,