Page 1

INVITATION

NETVÆRK SYMPOSIUM 2012


NETVÆRKS SYMPOSIUM Telia’s Netværk Symposium er din chance for at udvide dit netværk og få spændende input fra unikke foredragsholdere. Det bliver en udbytterig dag, hvor der samtidig er plads til et godt grin. Som inviteret gæst til Netværk Symposium 2012 vil vi opfordre dig til at medbringe en fra dit eget netværk som du mener, vil kunne have interesse i arrangementet. Vi arrangerer dette for at samle en forskelligartet samling af mennesker, så mulighederne for networking øges. Inviter en gæst med og tilmeld jer begge HER. Sidste frist for tilmelding er den 1. oktober kl. 12.00.

DU ER INVITERET

T

elia inviterer til Netværk Symposium, fordi vi vil sætte fokus på at skabe faglig og social udvikling. I stedet for at deltage i en konference, der ligner alle de andre, opfordrer vi dig og de andre inviterede til at gøre Netværk Symposium til jeres eget arrangement. Brug denne mulighed til at udvide dit netværk, lufte nye ideer eller vinkler indenfor dit område eller få øjnene op for nye perspektiver på de udfordringer og muligheder du sidder med i hverdagen. Vi glæder os til at se dig!

KLIK PÅ LINKET 2


VIBEKE HARTKORN

DAGENS KONFERENCIER

V

ibeke Hartkorn arbejder i dag som selvstændig rådgiver, hvor hun underviser ledere og virksomheder, som har særlig fokus på udvikling, strategi og kommunikation.

HVAD ER ET SYMPOSIUM?

DAGENS PROGRAM

S

13.30 Velkommen

ymposium [sym’po’’sjåm] subst.

Telia’s Netværk Symposium er et event inspireret af symposiet – en social institution i oldtidens Grækenland, hvor mænd af gode familier debatterede et udvalgt emne, lavede komplotter, fik idéer, pralede eller blot festede med hinanden.

14.00 Oplæg af Telia

Telias’s Netværk Symposium er et forum, hvor særligt inviterede gæster kan lade sig inspirere, networke og skabe udvikling.

16.15 Break-out sessions

14.15 Oplæg af David Guldager 15.00 Oplæg af Christian Stadil 16.00 Pause

18.00 Oplæg af Jens Moberg 18.45 Netværk seance med lidt spiseligt 19.30 Underholdning med Frank Hvam 20.00 Tak for i aften


CHRISTIAN STADIL

C

CHRISTIAN STADIL

EJER AF HUMMEL

hristian Stadil er en passioneret leder, der med sin unikke ledelsesstil sidder i spidsen for sportstøjsfirmaet Hummel. Hans nytænkende tilgang til arbejdet har resulteret i, at Hummel i dag er en formidabel succes. I de seneste 15 år har Stadil udviklet sin interesse for buddhistisk filosofi. Heri finder han leveregler som han anvender både privat og professionelt. Christian Stadil har udover sit arbejde som direktør skrevet flere succesfulde og velrenommerede bøger. Hans nyeste skud på stammen ”I bad med Picasso” slår et slag for at udvikle og gøre brug af kreativiteten i arbejdet. Han sidder desuden i flere bestyrelser indenfor bl.a. fødevarer, industri, IT og rejsebranchen.

DAVID GULDAGER

D

avid Guldager har siden 2009 været redaktør og gadget-ekspert for TV2 Beep. TV2 Beep er en web-side, der dagligt holder danskerne opdateret om det nyeste gear, grej, gadgets og hjemmesider. Han har desuden arbejdet som skribent for diverse magasiner. En af hans ambitioner er at gøre teknologi og elektronik mere tilgængelig for alle.

DAVID GULDAGER

REDAKTØR PÅ TV2 BEEP

4


JENS MOBERG

J

ens Moberg er kendt som en succesfuld forretningsmand. Han har siddet på topposter bl.a. som tidligere Adm. Direktør for Microsoft og Better Place. Siden april 2011 har han fungeret som direktør for rådgivningsfirmaet Alectia. Alectia har gennemgået en enorm vækst, og har markeret sig indenfor grønne byggerier, miljø og fødevarer. Udover dette har Moberg helliget sig til flere bestyrelsesposter bl.a. for Grundfos og KMD.

JENS MOBERG

ADM. DIREKTØR ALECTIA

FRANK HVAM

F

rank Hvam er kendt som en af Danmarks mest populære stand up komikere og Tv-stjerner. Han er specielt kendt for at spille den kiksede figur ”Frank”, der altid får sagt det forkerte i Tvsuccesen ”Klovn”. Udover Tv har Frank touret i Danmark med sit helt eget one man show, hvor han har optrådt for fulde huse. Hans tåkrummende opførsel har boret sig ind i bevidstheden på de fleste danskere, men trods hans pinlige opførsel rammer han noget i folks bevidsthed, som de fleste kan relatere til.

FRANK HVAM

KOMIKER


CARLSBERG MUSEUM Der kan parkeres på Ny Carlsberg Vej 100, hvor der er ca. 200 m. gang til Carlsberg Museum. Efter du har tilmeldt dig og din gæst, modtager I hver især en parkeringsbillet, som I skal lægge i forruden for gratis parkering.

INVITATION TIL TELIA NETVÆRK SYMPOSIUM 2012 KONTAKT: SYMPOSIUM@TELIASONERA.COM

3. Tommy Hansen  

Tommy Hansen

3. Tommy Hansen  

Tommy Hansen

Advertisement