Page 1


fashion Unit

EVENT

PRODUCTIONS

COACHING

FACES

fa s h i o n u n i t i n a r vo t: 1. YHDESSÄ: Arvostamme tiimityötä ja yhdessä tekemisen meininkiä. 2. SYDÄMELLÄ: Heittäydymme 110% mukaan täydellä sydämellä ja arvostamme ympärillämme olevia ihmisiä. 3. YLITÄMME ITSEMME: Haluamme ylittää itsemme kerta toisensa jälkeen. 4. YLLÄTÄMME MUUT: Haluamme yllättää muut sekä itsemme. Kehittyminen ja kehitys on meille tärkeää. 5. POSITIIVISESTI: Uskomme, että positiivisella asenteella saadaan parempia tuloksia. Toimintamme perustuu positiiviseen lataukseen ja haluun tehdä asioita uudella ja erilaisella tavalla. Rajojen rikkominen kuuluu ydinajatukseemme.

Fashion Unit Fashion Unit tarjoaa tapahtumatuotanto-, mallitoimisto- ja valmennuspalveluita yksityisille henkilöille ja yrityksille. Tuotamme muotinäytöksiä ja -tapahtumia ympäri Suomen. Valmennuksemme sopivat kaikille ikään, kokoon ja elämäntilanteeseen katsomatta! Tarjoamme yhteistyökumppaneillemme mahdollisuuden laaja-alaiseen markkinointiin tapahtumissamme. Yhteistyö luotettujen kumppaneiden kanssa tuo muotitapahtumiin saman katon alle myös muut palvelut kuten ammattimeikkaajat, juontajat ja kuvaajat mallikuvauksiin ja videotaltiointeihin.

Fashion Unitin suosio kasvaa Toimintamme kasvaa ja kehittyy: luvassa on entistä enemmän palveluja, tapahtumia, tyylitietoutta - ja elämyksiä. Tapahtumiamme järjestetään omatuotantona tai asiakkaiden tilauksesta yhä useammassa kaupungissa.

Kansainvälistä osaamista Toimintamme on kansainvälistä. Vuosittaiset kuvausmatkat ulkomaille, maahantuontinäytökset sekä ulkomaalaistaustaiset mallit tuovat oman vahvuutensa tarjontaamme.


tule • kehity • löydä

Toiminnan osa-alueet Fashion Unit on tyylin ja muodin asiantuntijatoimisto, jonka laaja toiminta jakautuu neljään eri sektoriin:

Event

Muotipäivät

FU tuotannot

by Fashion Unit

Kauppakeskukset ja tavaratalot

Production

Messutapahtumat Autotalot ja maahantuojat

My Style Tyylivalmennus My Style Mallivalmennus

Coaching

ammatti-, lapsi- ja mallivalmennus

My Style Esiintymis- ja juontajavalmennus My Style Stailauspalvelut

Faces

Kuvausjärjestelyt

Osa-alueet toimivat itsenäisinä kokonaisuuksina toteuttaen Fashion Unitin kattavaa palvelukokonaisuutta. Fashion Unit toteuttaa tapahtumat, tilaisuudet ja näytökset avaimet käteen -periaatteella. Fashion Unit vastaa lavarakenteista, valo- ja äänitekniikasta sekä itse ohjelmasta.

FU Event:

FU Coaching:

Tapahtumat ovat joko Fashion Unitin omatuotantona tai asiakkaan toiveiden, tarpeiden ja verkostojen avulla toteutettuja laajoja kokonaisuuksia. Tapahtumista tehdään asiakkaiden näköisiä, Fashion Unitin arvoja noudattaen.

Valmennukset ja stailaukset tarjoavat tietoa tyyliin, muotiin ja hyvinvointiin, jokaiseen elämäntilanteeseen alan ammattilaisten opastuksella. My Style by Fashion Unit -valmennukset ja -stailaukset auttavat jokaista löytämään oman, persoonallisen tyylinsä, korostamaan omia parhaita puoliaan sekä kehittämään itseään ja vahvuuksiaan. Fashion Unitin toiminnan laajentuessa tuomme My Style -valmennukset ja -stailaukset yhä useampaan kaupunkiin.

FU Production:

Produktiot ovat tyyliin, muotiin ja hyvinvointiin keskittyviä kokonaisuuksia. FU Production pitää sisällään muun muassa erilaiset My Style Fashion Show -näytökset ja My Style -asiakasillat. Produktioihin sisältyy myös monipuolista oheisohjelmaa, joka räätä- Malli- ja esiintyjäpankki tarjoaa ammattitaitoiset esiintyjät näylöidään kunkin asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaisesti. töksiin, kuvauksiin ja promootiotehtäviin. Fashion Unitin esiintyjien ammattitaito perustuu My Style by Fashion Unit -valmennuksiin sekä jatkuvaan ammattitaidon ylläpitoon ja kehittämiseen. Fashion Unitin esiintyjät toimivat yhdessä ja sydämellä onnistuneiden tapahtumien saavuttamiseksi.

FU Faces:

yhteystiedot: www.fashionunit.fi

Käyntiosoite:

Tapionkatu 4 B 18, 3. kerros, 40100 Jyväskylä


fashion Unit

EVENT

PRODUCTIONS

COACHING

FACES

Tule. Koe. N채e.


tule • kehity • löydä

FU Event FU Event mahdollistaa yrityksille laajan näkyvyyden ja markkinoinnin Suomen suurimmissa tyyli- ja muotitapahtumissa. Tapahtumat ovat yhteistyössä tehtyjä messutapahtumia sekä omatuotantona toteutettuja muodin ja tyylin teemapäiviä. Fashion Unitilla on pitkäaikainen kokemus tapahtumanjärjestäjänä. Toiminta ammattitaitoisten yhteistyötahojen kanssa takaa onnistuneen tapahtuman.

FU EVENT-omatuotantotapahtuma Tapahtumamme kasvavat ja kehittyvät. Fashion Unitin tapahtumia nähdään tulevaisuudessa yhä useammassa kaupungissa!

MUOTIPÄIVÄT by Fashion Unit Vuosittainen kaupunkitapahtuma on järjestetty vuodesta 2006 alkaen, viimeisimpänä Jyväskylässä, Kuopiossa ja Helsingissä elo-syyskuussa 2013. Tapahtumat olivat kaksipäiväisiä. Tapahtumasta on muodostunut näyttävä ja elävöittävä kokonaisuus. Muotipäivillä shoppaillaan huipputarjousten saattelemana, seurataan näyttäviä kauden trendejä esitteleviä muotinäytöksiä, ja kuullaan asiantuntijaluentoja kauneuteen, tyyliin ja hyvinvointiin liittyen. Vuonna 2013 Helsingin Muotipäivien näytökset järjestettiin Helsingin Kaupungintalon Juhlasalissa. Tapahtuma toteutettiin yhteistyössä Helsingin Kaupungin, Helsingin Yrittäjien, Trendi-lehden, lukuisien yritysten ja toimijoiden kanssa. Jatkossa Muotipäivät -muotinäytöstapahtumat nähdään mm. Jyväskylässä, Kuopiossa, Tampereella ja Helsingissä.

”Vaikka messut ovat suuria produktioita, osaa Fashion Unitin ammattitaitoinen henkilökunta tuottaa onnistuneen ja hallitun tapahtumakokonaisuuden. Toimintamme messu- ja tapahtumajärjestäjänä perustuu tiimityöhön, heittäytymiseen ja positiiviseen asenteeseen. ” Johanna Soilu Fashion Unitin toimitusjohtaja


fashion Unit

EVENT

PRODUCTIONS

COACHING

FACES

Fashion Unit järjestää ympäri Suomen erilaisia tapahtumakokonaisuuksia.

FU Production Fashion Unit toteuttaa erilaisia produktioita asiakkaan tiloissa, kauppakeskuksissa tai osana jo olemassa olevia tapahtumia ympäri Suomen. FU Production tarjoaa kokonaisuuksia ja elämyksiä tyyliin, itsensä kehittämiseen sekä sisäiseen ja ulkoiseen kauneuteen. FU Production -tapahtumat järjestetään asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaisesti. FU Production -tapahtumat voivat sisältää esimerkiksi tyyliin ja hyvinvointiin liittyviä osallistavia luentoja, stailausnäytöksen, livemusiikkia tai korkokenkävalmennusta. Fashion Unitin produktiot ovat elämyksellisiä ja näyttäviä, laadukkaasti ja yksilöllisesti toteutettuja kokonaisuuksia. Toteutuksessa huomioidaan aina asiakkaan visuaalinen ilme, tarpeet ja toiveet. FU Production -tapahtumia toteutetaan yhteistyössä muun muassa kauppakeskusten, tavaratalojen, putiikkien ja kivijalkamyymälöiden sekä autotalojen kanssa. Lisäksi Fashion Unit tuo oman sisältönsä erilaisille messutapahtumille. Olemme avoimia ja valmiita uusille ideoille. Toteutamme upeat produktiomme yhdessä ja sydämellä!

Yhteistyö Fashion Unitin kanssa on mahdollistanut onnistuneet muotinäytökset ja positiivisen näkyvyyden kauppakeskukselle. Verkostoitumisen ja onnistuneen yhteistyön kautta olemme myös saaneet lisää tyytyväisiä asiakkaita. Vuosien kokemus ja asiakkaiden kuunteleminen ovat tehneet Fashion Unitista ammattitaitoisen ja ajan hermoilla olevan yrityksen. Aki Tuikka, kauppakeskuspäällikkö Kauppakeskus Forum


tule • kehity • löydä


fashion Unit

EVENT

PRODUCTIONS

COACHING

FACES

My Style by Fashion Unit -valmennukset tarjoavat neuvoja arkielämän osa-alueisiin, kuten pukeutumiseen, terveellisiin elämäntapoihin, kauneuden ylläpitämiseen sekä esiintymisvarmuuteen. My Style -valmennukset alkavat Basic-osiolla, jossa herätellään omaa tyyliä eri alojen asiantuntijoiden kanssa. Asiantuntijoina toimivat mm. pitkän malli- ja juontajauran tehnyt, arvostettu tyylikonsultti Leena Sarvi sekä sisäisen kauneuden ammattilainen, ihotautien ja allergologian erikoislääkäri Sari Huikko-Tarvainen.

FU Coaching Valmennusten aikana pyritään saamaan jokaisesta esiin uusi, itsevarmempi minä, joka on valmis kehittämään itseään myös jatkossa. Valmennusten aikana käydään läpi mallin työssä tarvittavia tietoja ja taitoja. My Style by Fashion Unit -valmennuksissa kouluttajina toimivat eri alojen asiantuntijat, kuten tyyli- ja muotiguru Leena Sarvi ja erikoislääkäri Sari Huikko-Tarvainen.

MY STYLE -TYYLIVALMENNUS Tyylivalmennus tarjoaa mahdollisuuden elämänmuutokseen ja avaimet sisäisen ja ulkoisen kauneuden löytämiseen.

MY STYLE -LAPSIMALLIVALMENNUS Lapsimallivalmennus on tarkoitettu 6-11 -vuotiaille lapsimallin töistä kiinnostuneille tytöille ja pojille.

TYYLIVALMENNUS YRITYKSILLE Tyylivalmennus yrityksille on uusi ja erilainen tapa kehittää työyhteisöä. Valmennuksessa läpikäytävät asiat ovat suoraan hyödynnettävissä työelämään.

MY STYLE -ESIINTYMISJA JUONTAJAVALMENNUS Esiintymis- ja juontajavalmennus on tarkoitettu kaikille esiintymistaitojaan kehittäville.

MY STYLE -MALLIVALMENNUS Mallivalmennus antaa perustiedot ja -taidot mallin töistä kiinnostuneille yli 14 -vuotiaille naisille ja miehille.

MY STYLE -STAILAUSPALVELUT Fashion Unitin stailauspalvelut antavat piristystä ja vahvistusta omalle tyylillesi. Stailauspäivä sisältää haastatteluosion, kampaajakäynnin, vaatestailauksen sekä uuden silmälasityylin etsimisen. Fashion Unit organisoi myös erilaisia teemastailauksia.

MY STYLE -AMMATTIMALLIVALMENNUS Ammattimallivalmennus on tarkoitettu pääosin My Style -mallivalmennuksen suorittaneille yli 170 cm pitkille, jopa kansainvälisille markkinoille tähtääville malleille.

Uskomme, että My Style by Fashion Unit -valmennusten myötä jokainen voi vahvistaa omaa persoonallista tyyliään, korostaa omia vahvuuksiaan sekä kehittää itseään.

My Style by Fashion Unit -valmennuksia järjestetään pääasiassa keväisin ja syksyisin.

Valmennustiedustelut ja ilmoittautumiset osoitteeseen: info@fashionunit.fi Lue lisää osoitteesta: www.tyylikoulu.fi!


tule • kehity • löydä


fashion Unit

EVENT

Esittelyss채:

Leena Sarvi

PRODUCTIONS

COACHING

FACES


t u le • ke h i t y • l ö y d ä

LEENA SARVI My Style by Fashion Unit -valmennukset tarjoavat neuvoja arkielämän osa-alueisiin kuten pukeutumiseen, terveellisiin elämäntapoihin, kauneuden ylläpitämiseen, sekä esiintymisvarmuuteen. My Style by Fashion Unit -valmentajat ovat oman alansa asiantuntijoita sekä sisäisen että ulkoisen kauneuden, terveyden, pukeutumisen ja esiintymisen toimialoilta. Meillä on ilo esitellä valmentajanamme tyyliguru Leena Sarvi. My Style by Fashion Unit -valmennukset antavat välineet itsensä kehittämiseen, henkilökohtaisten vahvuuksien korostamiseen sekä persoonallisen tyylin vahvistamiseen. 

Yhteishenki My Style -valmennuksissa on loistava! Valmennettavien onnistumisen ja oppimisen ilo on käsinkosketeltavaa ja kaikki kannustavat toisiaan. My Style -valmennukset eivät toimi pelkästään mallikurssina. Suosittelen valmennuksia kaikille, jotka haluavat kehittyä työssään tai ihmisenä! - Muoti- ja tyyliguru Leena Sarvi

Leena Sarvi on sanavalmis esiintyjä, joka on edennyt pitkän malli- ja juontajauran kautta yhdeksi Suomen tunnetuimmista ja arvostetuimmista tyylikonsulteista. Leena pitää itsensä ajan hermoilla seuraten omaa aikaansa ja kouluttautumalla huippumuotitalojen erikoiskursseilla. My Style by Fashion Unit -valmennuksiin osallistuvilla on erityisetuoikeus päästä tyyliguru Leena Sarven valmennukseen! Tiedustelut koskien My Style by Fashion Unit -valmennuksia osoitteeseen: info@fashionunit.fi


fashion Unit

EVENT

PRODUCTIONS

COACHING

FACES

Sari Huikko-

Tarvainen Sari Huikko-Tarvainen toimii Fashion Unitin valmentajana ja opastaa valmennuksiin osallistuvia kehittämään ja ylläpitämään kokonaisvaltaista hyvinvointia. Sarin mielestä hyvinvointi koostuu toisiaan tukevasta sisäisestä ja ulkoisesta kauneudesta, johon vaikuttavat mm. ravinto ja ulkoiset tekijät kuten aurinko. Sari Huikko-Tarvainen on ihotautien ja allergologian erikoislääkäri. Huikko-Tarvaisen ammattiosaamiseen kuuluu ihotautien kuten aknen, ihottumien, hiustenlähdön, ihosyöpien, atooppisen ihon, psoriaksen ja kynsisairauksien diagnosointi ja hoito. Hänen ammattiosaamisensa perustuu useisiin ammatti- ja johtamiskoulutuksiin sekä vankkaan työkokemukseen ihotautilääkärinä, yksityisyrittäjänä ja opettajana. Huikko-Tarvainen on toiminut laillistettuna lääkärinä yli 15 vuotta.

Esittelyssä:

Sari HuikkoTarvainen


tule • kehity • löydä

Asiakkailta kuultua:

E

npä olisi arvannut, mitä kaikkea My Style by Fashion Unit tuo tullessaan. Valmennuksessa sukelsin oman tyylini lähteille, itsetuntemukseen ja hyvinvointiin. Valmennuksen myötä rohkaistuin malliksi muotinäytöksiin ja löysin näytösten kiehtovan maailman, jossa jokainen antaa parhaansa ja ylittää itsensä yhteisen päämäärän saavuttamiseksi. Olen ylpeä siitä, että voin toimia mukana Fashion Unitissa. Kirsti P.

K

un tein päätöksen osallistua Tyylivalmennukseen, päätin luottaa ammattilaisiin, koska muuten mitään muutosta ei olisi tullut. Nyt on hiusten väri ja malli muuttunut, mustat vaatteet ovat joutuneet väistymään syksy-naisen värimaailman vallattua vaatekaapin. On oltava valmis tekemään muutoksia, jos haluaa muutosta omaan elämäänsä. On astuttava jopa väliaikaisesti omalle epämukavuusalueelle huomatakseen, että tyylin ammattilaiset haluavat vilpittömästi ohjata meitä uusiin elämyksiin. Uuteen minään tottuu kyllä melko pian. Annamaija T.


fashion Unit

EVENT

PRODUCTIONS

COACHING

FACES


tule • kehity • löydä

FU Faces Fashion Unitin malli- ja esiintyjäpankista löytyvät ammattitaitoiset persoonat ja mallit niin tapahtumiin ja edustustehtäviin kuin näytöksiin ja kuvauksiin.

Fashion Unitin mallien ja esiintyjien monipuolinen osaaminen perustuu My Style by Fashion Unit -valmennuksiin ja jatkuvaan ammattitaidon ylläpitämiseen. Näytösmallien lisäksi Fashion Unitin malleihin lukeutuu loistavia mainosmalleja. Mallien lisäksi malli- ja esiintyjäpankista löytyy juontajia erilaisiin tilaisuuksiin ja tapahtumiin, kuten messuille, näytöksiin ja asiakastilaisuuksiin. Fashion Unitin juontajat ovat tyylin, muodin ja hyvinvoinnin ammattilaisia ja pystyvät opastamaan kukin oman alansa eri osa-alueissa. Esiintyjien persoonallinen, huoliteltu tyyli, positiivinen asenne ja korkea motivaatio takaavat hyvän ensivaikutelman ja toimii erinomaisena käyntikorttina yritykselle! Fashion Unitin näytöksen suunnitellaan yhdessä mallien kanssa, mikä takaa onnistuneen lopputuloksen kerta toisensa jälkeen. Jokaisesta näytöksestä on mahdollista räätälöidä juuri asiakkaan tarpeita ja toiveita vastaava. Fashion Unitin esiintyjät ovat ihmisläheisiä ja yhteistyöhaluisia ammattiesiintyjiä. Kokonaisvaltainen hyvinvointi, henkilökohtaisten vahvuuksien korostaminen ja itsensä kehittäminen ovat hyvän esiintymistaidon kulmakiviä, joita korostamme myös My Style -valmennuksissa.

Tutustu malli- ja esiintyjäpankkiimme: www.fashionunit.fi!


www.fashionunit.fi

the cataloque :: :: lokakuu 2013  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you