Page 1

Nieuwsbrief mei 2008

Internationale topsprekers bij BrandFuel24 op 5-6 juni 2008 We zochten en vonden de bedrijven die de start van TBFA ook mogelijk maakten. Achmea, Heineken, Heinz, NS HiSpeed en Trendbox staan ons in dit avontuur terzijde. De topsprekers die zich hebben verbonden aan de BrandFuel24 zijn Lars Wallentin (Nestlé Zwitserland), Dan Herman (Israël), Carl Rohde, Don Ryun Chang (Korea), Bianca Cawthorne (Diageo UK), David Taylor (The Brandgym), Giles Horton (Fortis), Ardian Martorana (Fortis) en Jacques Kuyf (FD Media Group). Inspirerende topvakspecialisten, die een uit-

stekende bijdrage leveren aan deze unieke branding tour met de exclusieve trein. Deelnemers ontvangen het gesigneerde unieke boek: Outsmart the MBA clones van Dan Herman. Boek snel, want VOL = VOL! Reeds deelnemende bedrijven zijn o.a.: Heineken, Heinz, NS Hispeed, Achmea, Trendbox, Rijksvoorlichtingsdienst, Postcode Loterij, KPN, Ahold, NBDA, Be-Con, Globrands, Performance Improvement, Diageo, The BrandGym, T-Mobile, UTS e.a.

Nieuwe proposities BrandFuel: Plug & Learn Voor de BrandFuel College is al veel interesse. Professionals die wij hierover spraken, waarderen het online leeraspect: leren waar en wanneer je wilt! Zij zijn vooral enthousiast over het feit dat er zoveel docenten uit de brandingpraktijk bij TBFA lesgeven. We hebben er begrip voor dat niet iedereen in de gelegenBrandFuel Packages 1-4 De packages behelzen: De packages behelzen: • BFC1 brand management • BFC2 brand building • BFC3 brand communication • BFC4 brand innovation

heid is om de cursus Strategic Brand Management gedurende 15 aaneengesloten weken te volgen. Daarom heeft TBFA twee verschillende lespakketten samengesteld: BrandFuel Packages. Je kunt kiezen voor leren in één studieblok of voor leren per college.

Pay per College Ook kan vanaf 1 juni elk college van 8-10 lessen apart gevolgd worden. Uit de aangeboden colleges kan dan een specifiek college besteld worden en is dit via de BrandFuel Campus te volgen. Voor meer informatie over de BrandFuel Packages, ga naar www.brandfuel.nl/college/index.html.

BrandFuel Packages TBFA biedt de colleges in clusters van 3 colleges aan waarbij telkens ca. 25-30 lessen op verschillende merkdomeinen worden aangeboden. Deze packages kunnen vanaf 1 juni 2008 op elk moment gestart worden en hebben een geldigheidsduur van 3 maanden.

Zelf goede ideeën voor leer- en inspiratieproducten voor TBFA? Schroom niet en bel of mail ons, of laat een reactie achter op onze BrandFuel Blog. Deel je goede ideeën!


Log in voor een demonstratiecollege!

Last Call for miss/mister Brand Manager! Op donderdag 24 april jl. was de speciale voorlichtingsessie van TBFA in VakZuid in het Olympisch Stadion in Amsterdam. Daarbij werden de producten van TBFA uitgebreid gepresenteerd. Goos Eilander, partner van BrandFuel en eigenaar van Trendbox, gaf een gastcollege. Eugene Roorda, de bekende columnist van Business

News Radio en eigenaar van Roorda Reclamebureau, gaf een prikkelende stand-up column. Omdat niet iedereen in de gelegenheid was deze sessie bij te wonen, stellen we een bondig audio-visueel verslag beschikbaar op onze weblog. U vindt er ook reacties op de kennismakingssessie. Ga naar http://www.brandfuelacademy.nl/blog.

Onze praktijkdocenten

Als nieuwe business school moet je jezelf nog waarmaken. Als merkenbouwers zijn we hier ons goed van bewust! Daarom hebben we een kort demonstratiecollege gemaakt waarbij je van zes verschillende docenten kunt zien hoe een deel van hun college eruit ziet. Volg het democollege en overtuig je van de waarde ervan! Ga naar http://brandfuel.nl/academy/index.html.

Brand Leadership bij BrandFuel Week in Spanje

De vele docenten uit de praktijk zijn onze echte helden. Bijzondere mensen, die zonder uitzondering hebben zij drukke banen en/of eigen adviespraktijken. Zij onderschrijven voluit onze visie en zijn dan ook graag betrokken bij dit unieke initiatief. We zijn bijzonder trots dat we ruim 35 docenten bereid hebben gevonden om gastcolleges te verzorgen tijdens de BrandFuel24 in de NS HiSpeed-trein. Maak kennis met deze docenten! Ga naar http://brandfuel.nl/college/index.html.

Voor die brandmanagers die zichzelf ook goed willen trainen in leiderschapvaardigheden en verandermanagement is de unieke zesdaagse masterclass in Spanje opgezet met deskundige docenten. Het succes van Brand Management is vooral ook afhankelijk van de methode waarmee je dit doorvoert binnen je eigen organisatie en bij andere stakeholders. In deze week worden daar de noodzakelijke tools voor aangereikt. Deze masterclass vindt plaats op een toplocatie bij Barcelona en kan individueel gevolgd worden als ook als groep incompany uitgevoerd worden. Meer info staat op onze website: http://brandfuel.nl/week/index.html.

Geachte cursisten, relaties en vrienden van The BrandFuel Academy, De afgelopen maanden hebben we een hectische maar zeer leuke tijd beleefd binnen BrandFuel. We ontwikkelden onze concepten voor de leergang Strategic Brand Management, het businessplan werd geschreven en onze corporate identity zag het levenslicht. Onze jacht naar onze praktijkdocenten, partners en topsprekers begon en is geslaagd. BrandFuel heeft inmiddels een mooi kantoor in Amsterdam, een eigen campus op internet en onze interneten reclamecampagne is gestart. Zoals goede marketeers betaamt, horen we graag wat andere professionals in ons vak van ons initiatief vinden. Wij vergaarden daarom reacties op onze plannen in ons netwerk, voerden marktonderzoek uit en het blijkt dat veel marketingmanagers, communicatieprofessionals en branding consultants veel behoefte hebben aan dit (volgens hen en ons) eigentijdse initiatief. Wij zien de komende periode met veel plezier en inspiratie tegemoet. We hebben er ongelooijk veel zin in om The BrandFuel Academy tot een succes te maken. Leo van Sister

Peter Sieben

Goos Eilander

Mike Dijkstra Taurel

Colofon

The BrandFuel Academy is te vinden op...

Tekstbijdragen Leo van Sister The BrandFuel Academy

Algemene website: BrandFuel Campus: BrandFuel24: BrandFuel Blog:

www.brandfuel.nl www.brandfuelacademy.nl www.brandfuel24.nl www.brandfuelacademy.nl/blog

Adres:

Arenaboulevard 83-95, 1101 DM Amsterdam T (020) 669 44 14 M (06) 551 21 575

Eindredactie en vormgeving Jojanneke van den Bosch Eos Communicatie - Rotterdam

BrandFuel Academy introduceert Pay Per College  

Dutch marketing / branding college publishes an Issuu-version of the e-zine.

BrandFuel Academy introduceert Pay Per College  

Dutch marketing / branding college publishes an Issuu-version of the e-zine.

Advertisement