Page 1

Kontakt os Brand By Hand Møllevangsalle 142, 8200 Aarhus N W: www.brandbyhand.dk E: kontakt@brandbyhand.dk T: +45 31432352

Brand By Hand Virksomhedsbeskrivelse

BILLIGE OG PROFESSIONELLE HJEMMESIDER


2

Brand By Hand

www.brandbyhand.dk

kontakt@brandbyhand.dk

+45 31432352

OM BRAND BY HAND

Hos Brand By Hand laver vi hjemmesider med høj kvalitet til lave priser. Vi er specialiserede i at lave professionelle, brugervenlige og billige hjemmesider, der matcher vores kunders ønsker og behov.

VORES PROFIL Vi leverer professionelt arbejde til lave priser og sætter en ære i at lave hjemmesider, som passer perfekt til vores kunders ønsker.

DET DU KAN S

S

S

Køb en ny, professionel, brugervenlig og billig hjemmeside. Lej en programmør, der kan optimere din eksisterende hjemmeside. Lær at opbygge og navigere i din egen nye eller eksisterende hjemmeside.

Brand By Hand er ledet af Ebbe Vestergård, som læser Informationsvidenskab på Aarhus Universitet. Virksomhedens ansatte er desuden kun studerende ved Aarhus Universitet. Fordi virksomheden er drevet af studerende kan vi tilbyde de samme produkter som større webbureauer – til den halve pris. Samtidig går vores kunder ikke på kompromis med kvaliteten, fordi vi kan levere det samme produkt, indenfor samme tidsrammer som større webbureauer Brand by Hand har specialiseret sig i at lave professionelle og billige hjemmesider til virksomheder. Lige meget om opgaven er omfattende eller simpel, så sørger vi for, at du får en hjemmeside, som passer til dine behov og som afspejler din virksomheds værdier og kompetencer på allerbedste vis. Hos Brand By Hand tilbyder vi at lave en helt ny hjemmeside for dig. Du kan også leje os til at optimere din eksisterende hjemmeside, eller vi kan lære dig at opbygge og navigere i din egen hjemmeside.

2


www.brandbyhand.dk

kontakt@brandbyhand.dk

+45 31432352

33

Brand By Hand

3

HVAD KAN VI? Vi er eksperter i hjemmesider – og vi leverer et professionelt produkt. Din hjemmeside er din virksomheds virtuelle ansigt udaftil og det skal præsenteres på allerbedste vis. Det kan vi hjælpe dig med!

DIN HJEMMESIDE COPYWRITING Vi sørger for at lægge en strategi for udarbejdelsen af din hjemmeside, sådan at du får et produkt, som er både moderne, professionelt og som passer til netop den målgruppe, du skal kommunikere til. Desuden kan du være sikker på din hjemmeside altid er udarbejdet jf. de nyeste starndarder indenfor webdesign.

DIN MENING Vi lytter til dine behov og sørger for at du får en hjemmeside, som er udarbejdet ud fra dine ønsker. Det er vigtigt for os at du får en hjemmeside som du kan være tilfreds med, og derfor sørger vi altid for at udarbejde en hjemmeside, som du ønsker den.

DIT PRODUKT Når vi udarbejder en hjemmeside til dig, så er det dit produkt og kun dit. Derfor sørger vi for at du får en hjemmeside, som er unik og som afspejler dit behov. Vi tilpasser desuden gerne din hjemmeside i op til en måned efter du har fået hjemmesiden – hvis du gerne vil have lavet ændringer.

DIN GODKENDELSE Vi er først færdige når du er tilfreds med din hjemmeside. Vi sætter en ære i at lave et produkt, der imødekommer dine behov og derfor sørger for også for at det er dig, som godkender din hjemmeside.


4

Brand By Hand

www.brandbyhand.dk

kontakt@brandbyhand.dk

+45 31432352

SÅDAN ARBEJDER VI Planlægning

Design

Planlægning Vi sørger for at planlægge en processesen for udarbejdelsen af din hjemmeside.

Design Vi udarbejder et design til din hjemmeside. Designet bliver udarbejdet ud fra dine ønsker og vores ekspertise.

Indhold Vi sætter alt indhold ind på din hjemmeside. Du har mulighed for at tilvælge at vi skal udarbejde indholdet for dig.

Dit produkt Du bliver præsenteret for din færdige hjemmeside. Vi sørger for at hjemmesiden imødekommer de ønsker du har haft til design/indhold.

Indhold

Dit produkt

Vi starter altid vores arbejde med at holde et indledene møde med dig. Enten over Skype eller på vores kontor i Aarhus N. Her danner vi os et overblik over dine behov, ønsker og krav til den hjemmeside du gerne vil have. Herefter præsenterer vi en processplan for dig, med deadline for udarbejdelsen af dit produkt.

Når vi har dannet os et indtryk af hvilken hjemmeside du ønsker, går vores hjemmesideudviklere igang med at udarbejde et design til din hjemmeside. Her sørger vi altid for at designet er lavet i Responsive Design. Det betyder, at hjemmesiden tilpasser sig den teknologi den bliver læst på – om så det er på tablets, computere eller en smartphones. Bagefter implemeterer vi indholdet, fra dig, på hjemmesiden. Dette indebærer tekster, billeder, kontaktopslysninger m.m.. Hvis du ønsker at vi skal udarbejde tekster og finde billeder til din hjemmeside, kan du bestille dette, når du bestiller hjemmeside hos Brand By Hand.

Til sidst præsenterer vi vores produkt for dig. Det er vigtigt for at os at hjemmmesiden passer til dit behov og derfor lytter vi altid til eventuelle ændringer du måtte have til design eller indhold på hjemmesiden. Bagefter har du mulighed for at kontakte os i op til 1 måned efter udarbejdelsen af din hjemmeside, hvis du vil have lavet noget om.

4


www.brandbyhand.dk

kontakt@brandbyhand.dk

+45 31432352

55

Brand By Hand

5

HVAD KOSTER DET? HJEMMESIDEPAKKER – HJEMMESIDEDESIGN OG IMPLEMENTERING AF INDHOLD

Standard hjemmeside

2.999 DKK

Business hjemmeside

4.999 DKK

Webshop hjemmeside

9.999 DKK

Email Support

GRATIS

HJEMMESIDEPAKKER + BILLEDER, SEO TEKSTER, TEKSTFORFATTERI OG HOSTING

Standard hjemmeside

7.999 DKK

Business hjemmeside

13.999 DKK

Webshop hjemmeside

24.999 DKK

Email Support

GRATIS

TILKØB

HD kvalitetsbilleder

30 DKK STK.

Professionelt teksforfatteri (timepris)

499 DKK

SEO tekster (timepris)

399 DKK

Hosting opsætning og support

499 DKK

LEJ EN PROGRAMMØR

WordPress programmør (timepris)

399 DKK

HTML5/CSS3 udvikler (timepris)

599 DKK


MUMN Corporation

Brand By Hand Virksomhedsbeskrivelse

BILLIGE OG PROFESSIONELLE HJEMMESIDER YOUR COMPANY Making World Goes Around the

6

Brand by hand  

Læs mere her.

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you