Page 4

Zomer, Zon, Vakantie! Niet te vergeten: om ook eens buiten ons park te spelen is het Keukenhoftoernooi (zie hieronder).

Met het Dikkerttoernooi is wat mij betreft het zomerseizoen weer van start gegaan. Dit jaar niet zo’n zonovergoten dag, maar wel een met een prettige temperatuur en een warme ambiance!

Kortom: genoeg om met onze sport te beleven! Zowel binnen als buiten ons park. Veel genoegen daarmee, anders een goede vakantie en veilig weer thuis!

Juni , juli en augustus zijn ook de maanden dat de Troefcompetitie op de maandagavond weer plaats vindt. Met de harde werkelijkheid van punten scoren voor alleen de gewonnen partijen. En een ´Troef´ inzetten als je er een avond niet geweest bent garandeert toch een kans om je verloren punten alsnog te scoren. En in deze beginfase kan je dus ook nog makkelijk instappen! Kom nog lekker meespelen!!

Guido Dennenbroek (voorzitter)

Op 25 juni hebben we weer het jaarlijkse Midzomertoernooi. Dat is in het leven geroepen om introducés kennis te laten maken met onze sport. Zéker niet onbelangrijk is de unieke sfeer waarin dit alles plaats vindt en ook een beetje met het idee dat onze uitgenodigde gasten wel eens zouden kunnen terugkomen en vervolgens blijven als lid. Het is ook de periode dat onze leden er op uit trekken. Naar de ´roots ´ van onze sport in Frankrijk of naar andere verre oorden. Maar de thuisblijvers zullen zich in ons park ook regelmatig in de tropen wanen bij het geluid (lawaai?) van de halsbandparkieten die het park bevolken. En ben je niet op vakantie dan is het strandtoernooi op 9 juli bij ‘De Stetters’ in Castricum aan Zee een bijzondere ervaring. Met als afsluiting een schitterende ondergaande zon. Vraag maar eens aan een van de clubleden die vaker is geweest als je daar zelf nog nooit hebt gespeeld!

Meer informatie en inschrijven via www.petanquefestijn.nl (tot uiterlijk 4 augustus ‘16). 5

Profile for Bram Otte

Boelspriet 227 digitaal  

Clubblad van Jeu de Boules Vereniging Bulderbaan Amstelveen; The Netherlands

Boelspriet 227 digitaal  

Clubblad van Jeu de Boules Vereniging Bulderbaan Amstelveen; The Netherlands

Profile for bramotte
Advertisement