Page 1

#GIRLBOSS


#GIRLBOSS

Author : Sophia Amoruso Pages : 256 pages Publisher : Portfolio Language : eng ISBN-10 : 039916927X ISBN-13 : 9780399169274


Synopsis ?Nj? #GIRLBOSS merr n? dor? frer?t e jet?s s? vet. Ajo arrin gjith?ka q? do, se punon p?r k?t? q?llim?.Gj?ja e par? q? Sofia Amoruso shiti n? internet nuk ishte ndonj? tendenc? e mod?s s? fundit, por nj? lib?r i vjedhur. Ajo e kaloi adoleshenc?n duke udh?tuar me makina t? rast?sishme, duke kryer vjedhje t? vogla e duke rr?muar n?p?r kazan? mbeturinash. N? mosh?n 22-vje?are ajo kishte hequr dor? nga shpresa p?r t?u pun?suar, ishte pa asnj? kacidhe, pa ditur se ku po shkonte dhe kishte pranuar t? b?nte nj? pun? t? ?far?doshme vet?m p?r t? p?rfituar sigurimet sh?ndet?sore.N? k?t? koh? Sofia vendosi t? nis? shitjen e rrobave ?vintage? n? eBay. Sot, tet? vjet m? von?, ajo ?sht? themeluesja, presidentja dhe drejtoresha artistike e Nasty Gal-it, nj? portal mode prej 100 milion? dollar?sh me mbi 350 t? pun?suar. Sofia nuk ?sht? nj? drejtoresh? ekzekutive tipike, n? fakt, ajo s??sht? stereotip p?r asgj? dhe e shkroi k?t? lib?r p?r t? gjith? ata q? k?rkojn? nj? rrug? unike drejt suksesit, edhe mobi/ePub, >>DOWNLOAD, ebook, read online, [ PDF ] Ebook

IF YOU WANT DOWNLOAD THIS BOOK CLICK LINK IN THE LAST PAGE


CLICK HERE TO DOWNLOAD BOOK

LINK : #GIRLBOSS OR

Profile for Bradley20232

PDF Ebook #GIRLBOSS Ebook  

?Nj? #GIRLBOSS merr n? dor? frer?t e jet?s s? vet. Ajo arrin gjith?ka q? do, se punon p?r k?t? q?llim?.Gj?ja e par? q? Sofia Amoruso shiti n...

PDF Ebook #GIRLBOSS Ebook  

?Nj? #GIRLBOSS merr n? dor? frer?t e jet?s s? vet. Ajo arrin gjith?ka q? do, se punon p?r k?t? q?llim?.Gj?ja e par? q? Sofia Amoruso shiti n...

Advertisement