{' '} {' '}
Limited time offer
SAVE % on your upgrade.

Page 1

NVM

Open Huizen Magazine ’s-Hertogenbosch | De Langstraat | De Meierij

GEKOCHT

VER KOC HT

STARTERS Starters

Pagina 4/5 Pagina

GEH UURD

JONGE GEZINNEN GEZINNEN JONGE

Pagina14/15 Pagina

DOORSTROMERS DOORSTROMERS

Pagina20/21 Pagina

SENIOREN SENIOREN

Pagina34/35 Pagina

De NVM Brabant Noord-Oost wenst u een succesvolle Open Huizen Dag


Voorwoord

rUbriceren zonder hokjesgeest Voor u ligt het geheel vernieuwde NVM Open Huizen Magazine. Met daarin onder meer alle woningen die meedoen aan de NVM Open Huizen Dag. Op 3 oktober wordt die dag weer gehouden en ik voorspel u dat er daarna nog heel veel van die dagen volgen. Want, zo leert de ervaring, kopers vinden het een fantastisch moment om zich te oriënteren. De Open Huizen Dag is de dag dat huizen zien van grote invloed is op huizen kopen. Wat onze ervaring ook leert: u vindt het plezierig het aanbod handig gerubriceerd te zien. Die rubricering hebben we veranderd. Woningen zijn voor het eerst gerubriceerd op doelgroep. Dat is vast even wennen, want de verdeling over woonplaatsen leek jarenlang zo logisch als wat. Wie kiest voor één specifieke stad of dorp, vond alle huizen daar in één oogopslag.

Levensfase Maar wat minstens zo logisch is: mensen kiezen woningen die passen bij de levensfase waar ze in zitten. En dus onderscheiden we starters, gezinnen, gezinnen die doorstromen naar een ruimere woning en senioren. We doen dat omdat blijkt dat woningzoekers nogal eens een huis vinden in een andere stad of dorp dan ze dachten.

Omdat in die andere plaats de woning staat die past bij de levensfase waarin ze verkeren. Deze nieuwe indeling is bijzonder, want wij, de NVMmakelaars in Noordoost-Brabant, zijn de eerste die het zo doen. Zelf noemen we het liever ‘bijzonder gewoon’, omdat we verwachten dat we hiermee tegemoet komen aan een sluimerende behoefte.

Uniek Uw en mijn interesses voor de omgeving en het huis veranderen naarmate we ouder worden. Daarom hebben wij die levensfases eens onder de loep genomen. U vindt ze terug in de rubrieken van het huizenaanbod in dit magazine. Waarbij we u niet krampachtig in een door ons bedacht hokje willen duwen. Wij zijn natuurlijk heel benieuwd wat u ervan vindt en het zou mij ook niets verbazen als de eerste beste senior zijn appartement vindt in de rubriek ‘starters’ of andersom. Kortom, het is een systeem dat uitzonderingen kent, daar zijn wij ons van bewust. Daarom zijn wij ook erg benieuwd naar uw reactie. info@nvmbrabantnoordoost.nl In welke fase van uw leven u zich ook bevindt, u blijft uniek. En u zoekt een uniek huis. Ik hoop dat u het tijdens de NVM Open Huizen Dag vindt. En ik wens u veel leesplezier.

Tjeerd Zijlstra voorzitter NVM Brabant Noord-Oost

de nVM aankoopMakelaar staat u bij

een huis kopen, dat is een vak Wie een huis koopt, gaat niet over één nacht ijs. Een aankoop die zó groot is en zó belangrijk, die doe je niet in een opwelling. Daar haal je een professional bij. De NVM aankoopmakelaar is die professional. Is dat nou wel nodig, zo’n NVM aankoop– makelaar? Kopers overwegen soms het hele proces zelf te doen. Want hoe ingewikkeld kan het nou zijn, een huis kopen? Zo moeilijk is het toch niet om dat ideale huis te vinden? Kwestie van snuffelen op internet, bellen, kijken en handjeklap.

kleine lettertjes. Ontbindende voorwaarden, boetebedingen en speciale clausules – uw NVM aankoopmakelaar vindt ze snel en legt u uit wat die juridische taal concreet voor u betekent. Met deze professionaliteit wordt ook de notariële akte van levering en de afrekening van de notaris gelezen. Als de sleutel formeel aan u wordt overhandigd, loopt de NVM aankoopmakelaar al inspecterend met u door het huis. En terwijl u glundert over hoe mooi de woonkamer of het uitzicht is, noteert hij de meterstanden.

heeft, zoals bijvoorbeeld het recht van overpad. En dan zijn er nog de geldzaken. Hoe realistisch is de vraagprijs? Ofwel: wat is de woning echt waard? De NVM aankoopmakelaar weet het, dankzij kennis en ervaring, als geen ander. Die kennis en ervaring hebben niet alleen betrekking op de huizenmarkt in het algemeen, maar juist ook op de markt van uw regio of plaats.

Professionaliteit,

belangenbehartiging en tijdwinst

kLeine Lettertjes

verder De werkelijkheid is anders. Want de NVM aankoopmakelaar zoekt (en vindt!) niet alleen, maar gaat verder. Zo kan die makelaar de bouwkundige staat van een huis inspecteren. Dat is niet altijd nodig en de makelaar weet wanneer het juist wel raadzaam is. Hij of zij verdiept zich in erfdienstbaarheden – de plichten dus, die de eigenaar van een specifieke woning

Ook bedenkt de NVM aankoopmakelaar voor u graag wat de juiste strategie is om de meest billijke prijs te realiseren. De onderhandelingen voert hij vervolgens graag voor u. Op verzoek brengt hij u ook in contact met al die andere professionals die u mogelijk nodig heeft: een taxateur, hypotheekadviseur of notaris. En als er dan een koopcontract op tafel ligt, buigt de NVM aankoopmakelaar zich over al die

tijdwinst Vanzelfsprekend hoeft u niet het hele pakket van diensten af te nemen. Misschien bent u een kei in onderhandelen, maar vindt u het koopcontract heel lastig. Of andersom. Uw NVM aankoopmakelaar kan het hele proces van aankoop voor u begeleiden, maar u kunt dus ook voor afzonderlijke diensten kiezen. Hoe dan ook: de NVM aankoopmakelaar zorgt ervoor dat het deskundig, in uw belang en met flinke tijdwinst gebeurt.

Een woning koop je niet in een opwelling

kijk op www.nvmbrabantnoordoost.nL Voor de dichtstbijzijnde nVM-aankoopMakelaar

2

Koop geen kat in de zak! COLOFON Het NVM Open Huizen Magazine is een uitgave van NVM Brabant Noord-Oost in samenwerking met Wegener Media en Meneer Romijn-marcom. Sales Marcel van Dijk, Accountmanager Tel: 06 - 19272552 Redactie Dutch Style Company www.dutchstylecompany.nl Saskia ten Cate Fotografie Marc Bolsius Vormgeving en opmaak Afdeling bedrijfsbureau/AdOps Verspreiding Met Stadsblad Den Bosch, Heusdense Courant, De Meierij en De Maasroute / Oplage: 153.490 Bezorgklachten www.stadsbladdenbosch.nl/service Ga naar ‘geen krant’ en selecteer het huis-aan-huisblad uit uw regio Druk Wegener Nieuwsdruk BV Copyright Alle auteurs- en databankrechten ten aanzien van (de inhoud) van deze uitgave worden uitdrukkelijk voorbehouden. Deze rechten berusten bij Wegener Media.

Redactie Saskia ten Cate, www.dutchstylecompany.nl, met dank aan www.perscentrumwonen.nl


Ons eerste huis!

GEKOCHT

VERKOCHT

GEHU URD

Allemaal een eigen plek!

Kleiner wonen, ruimer leven

Voor het eerst het huis uit gaan, ruimer gaan wonen of juist een kleiner stekje zoeken: bij al deze grote stappen in uw leven staat een NVM-makelaar voor u klaar. Kijk op nvm.nl voor uw volgende grote stap. Goed gevoel. NVM.

3


GEKOCHT

VERKOCHT

GEHU URD

EEN GOEDE BASIS IS EEN GOED BEGIN Gefeliciteerd, je hebt je eerste appartement of huis gekocht. Een spannende periode waarin je belangrijke beslissingen moet nemen. Maar ook een leuke tijd want je gaat je eerste woning inrichten. Je huis beïnvloedt en bepaalt je levenskwaliteit. De keuzes die je voor de inrichting maakt, moeten daarom duurzaam en bewust zijn. En dat begint natuurlijk bij de basis; de vloer.

Foto: De Impress® collectie Mountain Oak met natuurgetrouw houtdessin combineert sfeer met de praktische voordelen van vinyl, www.moduleo.nl

Puur natuur De natuur, met al haar prachtige structuren, kleuren en materialen, is een grote inspiratiebron. Innovatieve productietechnieken maken nieuwe vloerconcepten mogelijk waarmee je de look & feel van natuurlijke materialen nu makkelijk binnenshuis kunt bereiken. Zo creëer je een sfeervolle en comfortabele basis die bovendien praktisch is in onderhoud. Hout op de vloer is nooit uit de mode geraakt, maar is wel onderhevig aan trends. De planken mogen er nu weer als echt hout uit zien, waarbij een matte afwerking een vereiste is, hout glimt immers niet van nature. In de Impress® collectie van Moduleo voel je nerven, knopen en groeven. De natuurgetrouwe weergave van houtdessins wordt hier gecombineerd met de gebruiksvoordelen van vinyl dat dankzij technologische ontwikkelingen zelfs in vochtige ruimtes is toe te passen. De trend zet zich door in een kleurenpalet dat refereert aan kleuren die je buiten in en op de grond zou kunnen vinden, zoals kiezel, klei en steen. Het genuanceerde palet van de Parade Touch tapijtcollectie bevat natuurlijke beige tinten die doen denken aan een zacht zandstrand. De hoogwaardige garens zijn zó zacht, je moet het voelen om te geloven. Bijkomend voordeel van deze garens is dat je vlekken eenvoudig verwijdert. Zo blijf het tapijt er als nieuw uitzien en kun je er lang van genieten.

Foto: De tapijtcollectie Touch is zó zacht dat je je waant op een heerlijk zandstrand op Ibiza. www.paradefloorfashion.nl

Steengoed In de architectuur en in het interieur zijn pure en luxe materialen in trek. Beton, leisteen en marmer zijn favoriet. Bij voorkeur echt, maar niet-van-echt-teonderscheiden look-alikes zijn een prima alternatief. Het luxueuze dessin van leisteen zien we terug in de laminaatvloer Exquisa van Quick-Step die zachter aanvoelt en minder gevoelig is voor krassen dan natuursteen zelf.

Foto: Het niet van echt te onderscheiden dessin van leisteen in de Exquisa collectie, www.quick-step.nl

Foto: Eigentijds gemarmerde kleuren in de onverslijtbare Marble-lijn van Marmoleum by vtwonen, www.forbo-flooring.nl of www.vtwonen.nl/voor-iedereen-een-vloer

4

In patroon gelegde vloeren zijn een trend. De gemarmerde kleuren uit de Marble-lijn van Marmoleum by vtwonen, gelegd in een blokpatroon, geven een levendige uitstraling aan het interieur. Gemaakt van natuurlijke, biobased grondstoffen is Marmoleum milieuvriendelijk, onverslijtbaar én geschikt voor vloerverwarming.

Met de vloer kun je Woon je gelijkvloers veel optische effeclaat dan dezelfde ten creëeren. Kies vloer in alle ruimtes een lichte kleur als je houdt van een doorlopen. Ditlicht geeft een interieen ruimtelijk extra ruimtelijk eur. Meteneen effect is donkere ook ruskleur lijkt de kamer tiger voor het oog. kleiner en knusser.

Redactie Saskia ten Cate, www.dutchstylecompany.nl, met dank aan www.perscentrumwonen.nl


GEKOCHT

VERKOCHT

GEHU URD

Kamerbreed of kleed We zijn gek op zacht! Op de verschillende internationale beurzen is de belangstelling voor zachte vloerbedekking overweldigend. Ook trendsettende bloggers als Interiorator gaan voor soft en stofferen hun huis zelfs ‘wall-to-wall’ met tapijt. Kies je toch voor een vlakke vloer, dan mag een vloerkleed niet ontbreken. Het verbindt alle interieurelementen optisch met elkaar en zorgt voor een gezellige sfeer.

Bovendien heeft een zachte vloer een positief effect op de akoestiek. Wist je dat je uit de meeste kamerbreed tapijtcollecties ook een vloerkleed kunt laten maken? Zo heb je veel meer keuze uit kleuren en structuren en is de afmeting precies goed voor jouw interieur.

Foto: Zelf een kleed ontwerpen uit kamerbreed tapijt uit de Roxy collectie, www.bonapartetapijt.nl

Foto: Kamerbreed tapijt uit de Touch collectie van Parade, www.paradefloorfashion.nl

In gesprek met… Starters

Ilse (24) heeft haar eerste appartement gekocht in Den Bosch.

Kun je iets vertellen over het appartement dat je hebt gekocht? “Na het afronden van mijn studie heb ik mijn eerste echte baan in het ziekenhuis. Dus werd het tijd voor een eigen woning. Kopen bleek aantrekkelijk en ik vond een leuk appartement op de 2e etage van een flatgebouw. Ik heb het laten keuren een gekocht met behulp van mijn aankoopmakelaar. Het ligt centraal vlak bij het centrum en de snelweg en is lekker ruim en licht. De Oosterplas is vlak bij en dat is fijn want daar kan ik dan met mijn honden Buddy (Jack Russel) en Santo (Bull terriër pup) gaan wandelen.”

Woon je gelijkvloers laat dan dezelfde vloer in alle ruimtes doorlopen. Dit geeft een extra ruimtelijk effect en is ook rustiger voor het oog.

Foto: Een vloerkleed uit de Vintage collectie van Bonaparte, www.bonapartetapijt.nl

Bezuinig niet op advies

een hypotheek adviseur, Brigit, en samen met mijn aankoopmakelaar hadden we een goede klik. Zij hebben veel kennis en ervaring en hebben mij goed geadviseerd over de consequenties van bepaalde beslissingen op mijn levensstijl. Dat gaf een veilig gevoel.”

Ga je veel opknappen? “Gelukkig hoeft dat niet. Het gevoel klopte eigenlijk meteen toen ik binnen kwam. De vloer is mooi en de keukenindeling is prima. Ik ga wel even schilderen. Voor het interieur heb ik al van alles verzameld. Ik krijg veel van mensen om me heen. Het enige dat ik wel graag wil kopen is zo’n heerlijke loungebank.”

Wat was de grootste uitdaging?

Heb je een tip voor andere starters?

“Vanuit mijn ouderlijk huis in een keer een huis kopen vond ik best wel een hele stap. Er komt veel op je af en dat is best spannend. Ik heb er meteen voor gekozen om me goed te laten adviseren. Zeker in het geval van een appartement is het toch allemaal wat ingewikkelder met bijvoorbeeld een vereniging van eigenaren. Ik vond uiteindelijk

“Absoluut! Bezuinig niet op advies. Het is best een kostenplaatje, maar als je het relateert aan de bedragen waar het om gaat en de zekerheid die het geeft, zeker op termijn is dat het meer dan waard.”

5

Redactie Saskia ten Cate, www.dutchstylecompany.nl, met dank aan www.perscentrumwonen.nl


Gratis inzicht in jouw woonmogelijkheden?

Wij helpen je graag!

Maak snel een afspraak voor een oriĂŤntatiegesprek op (073) 699 50 80 of mail naar: hypotheekadvies@s-hertogenbosch.rabobank.nl. Vergeet niet actiecode Rabo te vermelden.

Een aandeel in elkaar


HR_Header263x44mm.pdf

1

28-08-15

14:20

C

M

OPEN HUIZEN MAGAZINE

Y

CM

MY

CY

CMY

K

STARTERS

Kaatsheuvel

€ 124.500,- k.k.

‘s-Hertogenbosch

€ 132.500,- k.k.

Dag pap! Dag mam! PORTIEKFLAT

APPARTEMENT

Langemeer 1 A Appartement met 2 slaapkamers in centrum

Maak de stap naar uw eerste huis met een NVM-aankoopmakelaar. Waalwijk

€ 145.000,- k.k.

PORTIEKFLAT

Inhoud: 200 m3 Woningopp.: 65 m2 Bouwjaar: 1958 Slaapkamers: 1 0416-333059

€ 150.000,- k.k.

MAISONETTE

Inhoud: 240 m3 Woningopp.: 95 m2 Bouwjaar: 1965 Slaapkamers: 3 073 8200 730

€ 165.000,- k.k.

GALERIJFLAT

Inhoud: 300 m3 Woningopp.: 75 m2 Bouwjaar: 1958 Slaapkamers: 2

ERIK DOUWES MAKELAARDIJ

0416-666958

€ 150.000,- k.k.

Instapklaar in centrum. Garage optioneel.

Zeer centraal maar toch rustig gelegen, goed onderhouden 3-kamer appartement op de 1e verd. met balkon, berging en goed parkeren in directe nabijheid.

Inhoud: 230 m3 Woningopp.: 72 m2 Bouwjaar: 2007 Slaapkamers: 2

VAN DE ZANDE MAKELAARDIJ B.V.

0416-333059

Appartement 1e verd.+ 2 slaapkamers en balkons

Inhoud: 225 m3 Woningopp.: 80 m2 Bouwjaar: 1962 Slaapkamers: 2

10+ MAKELAARS

Waalwijk

073- 644 75 70

€ 150.000,- k.k.

Besoyensestraat 65 a • • • •

Inhoud: 200 m3 Woningopp.: 71 m2 Bouwjaar: 1981 Slaapkamers: 2

VAN DE ZANDE MAKELAARDIJ B.V.

0416-333059

Starters opgelet! Karaktervolle tweekapper.

• • • • •

Inhoud: 300 m3 Perceelopp.: 251 m2 Woningopp.: 90 m2 Bouwjaar: 1928 Slaapkamers: 2

VAN DE ZANDE MAKELAARDIJ B.V.

‘s-Hertogenbosch

0416-333059

€ 159.500,- k.k.

Hadewychstraat 20 • • • •

Inhoud: 190 m3 Woningopp.: 65 m2 Bouwjaar: 1988 Slaapkamers: 2

Instapklaar, gerenoveerd en gemoderniseerd 4-kamerappartement op 1e verd. aan rand van de binnenstad met zonnig balkon en eigen berging. Parkeren voor de deur.

073-6579047

€ 165.000,- k.k.

Kaatsheuvel

€ 165.000,- v.o.n.

BOVENWONING

Louis Paul Boonhof 31 • • • •

• • • •

PORTIEKFLAT

VEENEMA MAKELAARDIJ B.V.

Waalwijk

IN DE ZON OP JE EIGEN BALKON, VANAF ÉÉN UUR TOT ZONSONDERGANG?

EENGEZINSWONING

€ 157.500,- k.k.

PORTIEKFLAT

De Gaard 48 Modern 3-kamerappartement met balkon op zuiden

Waalwijk

Vlasmeersestraat 69 • • • •

MAKELAAR 073

Waalwijk

0416-672590

Stationsstraat 156 • • • •

Vught

VAN DE ZANDE MAKELAARDIJ

APPARTEMENT

Jan Frankenstraat 26 Ruime maisonnette, in 2011 gerenoveerd! Ruime living, moderne keuken en badkamer, 3 slaapkamers en 2 balkons! Een berging en algemene fietsenstalling.

Dichtbij centrum van Waalwijk en tegenover het Twee Steden ziekenhuis, vindt u dit appartement MET GARAGE aan de Kasteellaan met een balkon op het zuiden.

Inhoud: 165 m3 Woningopp.: 60 m2 Bouwjaar: 1985 Slaapkamers: 2

GALERIJFLAT

Kasteellaan 61 • • • •

VAN DE ZANDE MAKELAARDIJ B.V.

Rosmalen

€ 145.000,- k.k.

APPARTEMENT

Kasteellaan 53 Instapklaar appartement op beg. grond met tuin.

Waalwijk

Otto Copesstraat 103 • • • •

Inhoud: 235 m3 Woningopp.: 75 m2 Bouwjaar: 1998 Slaapkamers: 2

VAN DE ZANDE MAKELAARDIJ B.V.

0416-333059

Bovenwoning met 2 slaapkamers in centrum

Inhoud: 190 m3 Woningopp.: 64 m2 Bouwjaar: 1952 Slaapkamers: 3

VIERMAKELAARS DEN BOSCH

073-6215656

Waalwijk

€ 167.500,- k.k.

EENGEZINSWONING

Anton Pieckplein 30 • • • •

• • • •

Mr. van Houtenstraat 17 • • • •

Inhoud: 210 m3 Woningopp.: 76 m2 Bouwjaar: 2015 Slaapkamers: 2

VAN DE ZANDE MAKELAARDIJ

0416-672590

Uitgebouwde tussenwoning met 4 slaapkamers.

• • • • •

Inhoud: 360 m3 Perceelopp.: 117 m2 Woningopp.: 129 m2 Bouwjaar: 1965 Slaapkamers: 4

VAN DE ZANDE MAKELAARDIJ B.V.

0416-333059


HR_Header263x44mm.pdf

1

28-08-15

14:20

C

M

OPEN HUIZEN MAGAZINE

Y

CM

MY

CY

CMY

K

Vught

€ 168.500,- k.k.

PORTIEKFLAT

Inhoud: 210 m3 Woningopp.: 76 m2 Bouwjaar: 1984 Slaapkamers: 2

ROMEYNDERS MAKELAARDIJ

073-5514241

€ 189.500,- k.k.

EENGEZINSWONING

• • • • •

ATENZIJLSTRA MAKELAARS

Vught

Inhoud: 267 m3 Perceelopp.: 125 m2 Woningopp.: 86 m2 Bouwjaar: 1964 Slaapkamers: 3 073-6564817

€ 199.000,- k.k.

EENGEZINSWONING

ATENZIJLSTRA MAKELAARS

073- 644 75 70

€ 192.500,- k.k.

• • • • •

Inhoud: 355 m3 Perceelopp.: 170 m2 Woningopp.: 110 m2 Bouwjaar: 1983 Slaapkamers: 4 073-6564817

In een monumentaal en volledig gerenoveerd voormalig klooster gelegen 2-kamerapp. met hoge plafonds en grote raampartijen v.v. dubb. beglazing. BOUMIJ MAKELAARS B.V.

‘s-Hertogenbosch

Jan van Ruusbroeckstraat 3

Kooikersweg 362

Uitgebouwde tussenwoning met zonnige tuin, berging en achterom. Gelegen in rustige woonwijk op korte afstand van o.a. winkelcentrum Moleneindplein en scholen.

Verrassend ruime tussenwoning met 4 slaapkamers (5 mogelijk), een ruime woonkamer, moderne keuken, dakkapel en achtertuin op het zuidwesten!

• • • • •

Inhoud: 285 m3 Perceelopp.: 145 m2 Woningopp.: 100 m2 Bouwjaar: 1963 Slaapkamers: 3

ATENZIJLSTRA MAKELAARS

‘s-Hertogenbosch

073-6564817

€ 199.000,- k.k.

Vught

Achter ‘t Schop 16 Naar eigen wens verbouwen en opleveren. Vraag naar de voorwaarden. Rustig gelegen tussenwoning met ruime achtertuin, berging en achterom.

• • • •

10+ MAKELAARS

Inhoud: 250 m3 Woningopp.: 83 m2 Bouwjaar: 1998 Slaapkamers: 2 073- 644 75 70

€ 199.500,- k.k.

TUSSENWONING

Inhoud: 425 m3 Perceelopp.: 145 m2 Woningopp.: 139 m2 Bouwjaar: 1967 Slaapkamers: 4 073- 644 75 70

€ 199.500,- k.k.

Inhoud: 350 m3 Perceelopp.: 134 m2 Woningopp.: 125 m2 Bouwjaar: 1968 Slaapkamers: 4 073- 644 75 70

Tussengelegen, gemoderniseerd woonhuis met erker, tuin en berging. Gelegen in fijne woonwijk nabij winkels, speeltuin en scholen. ATENZIJLSTRA MAKELAARS

Op de 3e en bovenste verdieping gelegen royaal opgezet appartement met ruime woonkamer, complete badkamer en maar liefst 3 eigen parkeerplaatsen.

• • • •

Inhoud: 322 m3 Woningopp.: 104 m2 Bouwjaar: 2005 Slaapkamers: 2

VAN DE ZANDE MAKELAARDIJ B.V.

Waalwijk

073-5111999

€ 199.500,- k.k.

TUSSENWONING

Felix Timmermansstraat 30 • • • • •

Inhoud: 315 m3 Perceelopp.: 128 m2 Woningopp.: 110 m2 Bouwjaar: 1986 Slaapkamers: 5 073-6564817

€ 209.000,- k.k.

Uitgebouwde + gerenoveerde woning met zuidtuin

• • • •

Inhoud: Perceelopp.: Woningopp.: Bouwjaar:

VAN DE ZANDE MAKELAARDIJ B.V.

Vught

335 m3 147 m2 100 m2 1959

0416-333059

€ 209.000,- k.k.

EENGEZINSWONING

Anna Bijnsstraat 42 • • • • •

€ 197.000,- k.k.

De Statie 61 • • • • •

ATENZIJLSTRA MAKELAARS

Vught

Vlijmen

GALERIJFLAT

EENGEZINSWONING

Zwollestraat 7

10+ MAKELAARS

€ 192.500,- k.k.

EENGEZINSWONING

Dit ruime en lichte 3-kamer appartement is gelegen op de 2e verdieping van een kleinschalig appartementengebouw.

Deze ruime, goed onderhouden en modern afgewerkte woning met veel lichtinval biedt u meer dan u op het eerste oog zal vermoeden.

Inhoud: 210 m3 Woningopp.: 61 m2 Bouwjaar: 2005 Slaapkamers: 1 073-6122344

10+ MAKELAARS

Schout van Raesfeltstraat 33

‘s-Hertogenbosch

• • • •

TUSSENWONING

APPARTEMENT

Kempkeshoeve 88 Tussenwoning met tuingerichte woonkamer, grote zolder en diepe achtertuin met veranda, stenen berging en achterom. Gelegen in kindvriendelijke woonwijk.

10+ MAKELAARS

Vught

€ 175.000,- k.k.

Orthen 177 • Inhoud: 194 m3 • Woningopp.: 56 m2 • Bouwjaar: 1928

EENGEZINSWONING

Anna Bijnsstraat 21 Tussenwoning, uitgebouwd met keuken + bijkeuken, en grotendeels voorzien van dubbele beglazing. Tuin (zuid) met achterom en overkapping.

Verrassende benedenwoning met twee slaapkamers, een woonkamer met openslaandedeurennaardetuin,nieuwekeuken, strakkeenpraktischebadkamerindeuitbouw engezelligeachtertuinophetzuiden

‘s-Hertogenbosch

PORTIEKFLAT

De Bossche Pad 61 • • • •

Vught

€ 172.500,- k.k.

BENEDENWONING

Koestraat 18 Comfortabel 3-kamer appartement op de begane grond, zeer centraal in het Vughtse centrum gelegen met tuin, parkeerplaats op afgesloten parkeerterrein

‘s-Hertogenbosch

Gruttolaan 5 • • • • •

Inhoud: 272 m3 Perceelopp.: 151 m2 Woningopp.: 82 m2 Bouwjaar: 1966 Slaapkamers: 3 073-6564817

Op groene doch centrale locatie gelegen tussenwoning (type semibungalow) met mogelijkheid voor slapen op de begane grond! Tuin met berging en achterom. ATENZIJLSTRA MAKELAARS

• • • • •

Inhoud: 300 m3 Perceelopp.: 125 m2 Woningopp.: 101 m2 Bouwjaar: 1991 Slaapkamers: 2 073-6564817


HR_Header263x44mm.pdf

1

28-08-15

14:20

C

M

OPEN HUIZEN MAGAZINE

Y

CM

MY

CY

CMY

K

beekhuizen makelaardij

Schijndel

€ 210.000,- k.k.

EENGEZINSWONING

Telefoon: 0411 - 611 302 www.beekhuizenmakelaardij.nl ‘s-Hertogenbosch

€ 215.000,- k.k.

EENGEZINSWONING

Inhoud: 330 m3 Perceelopp.: 133 m2 Woningopp.: 110 m2 Bouwjaar: 1987 Slaapkamers: 4 073-6122344

€ 219.000,- k.k.

HOEKWONING

Inhoud: 350 m3 Perceelopp.: 135 m2 Woningopp.: 121 m2 Bouwjaar: 1978 Slaapkamers: 4 073- 644 75 70

€ 224.500,- k.k.

HOEKWONING

AMB MAKELAARS VUGHT

Inhoud: 350 m3 Perceelopp.: 142 m2 Woningopp.: 125 m2 Bouwjaar: 1980 Slaapkamers: 4

BATO MAKELAARS DEN BOSCH

Vught

Uitgebouwde (over volle breedte) tussenwoning, met 3 slaapkamers en een vaste trap naar 2e verdieping. Tuin met geïsoleerde (kantoor)ruimte.

073-6273580

€ 219.500,- k.k.

• • • • •

VAN DE ZANDE MAKELAARDIJ

0416-672590

€ 219.000,- k.k.

MODERNE HOEKWONING MET EEN ROYALE WOONKAMER MET ZONNIG BALKON, TWEE SLAAPKAMERS EN TWEE EIGEN PARKEERPLAATSEN!

Inhoud: 300 m3 Perceelopp.: 57 m2 Woningopp.: 95 m2 Bouwjaar: 2005 Slaapkamers: 2 073-5236465

€ 220.000,- k.k.

Inhoud: 275 m3 Perceelopp.: 168 m2 Woningopp.: 84 m2 Bouwjaar: 1960 Slaapkamers: 3 073-6564817

Op zoek naar een kluswoning? Dit is een buitenkans voor de handige doe-het-zelver! Een ruime 2-kapper die nog geheel naar eigen smaak is af te werken.

073-7113703

Ruime gezinswoning volledig v.v. dubb. beglazing met berging, afgesloten carport, tuin op het westen en heeft vrij zicht aan de voorzijde. BOUMIJ MAKELAARS B.V.

VAN DE ZANDE MAKELAARDIJ B.V.

Rosmalen

073-5111999

€ 219.000,- k.k.

Uitgebouwde woning met kantoor/praktijkruimte en complete badkamer op de beg. grond. De woning is gelegen in een kindvriendelijke woonomgeving.

• • • • •

Inhoud: 315 m3 Perceelopp.: 194 m2 Woningopp.: 117 m2 Bouwjaar: 1966 Slaapkamers: 5

BOUMIJ MAKELAARS B.V.

‘s-Hertogenbosch

073-6122344

€ 223.000,- k.k.

Gooiland 11 • • • • •

Inhoud: 500 m3 Perceelopp.: 351 m2 Woningopp.: 150 m2 Bouwjaar: 1865 Slaapkamers: 5

VAN DEN HURK MAKELAARDIJ

0411-642828

€ 225.000,- k.k.

IDEALE STARTERSWONING! Goed onderhouden woning + berging, vrij gelegen tuin, rustige kindvriendelijke woonomgeving. Voorzieningen op korte afstand

www.zande.nl

• • • • •

Inhoud: 315 m3 Perceelopp.: 215 m2 Woningopp.: 120 m2 Bouwjaar: 1982 Slaapkamers: 4

BATO MAKELAARS DEN BOSCH

Vught

Lokeren 106 Inhoud: 300 m3 Perceelopp.: 106 m2 Woningopp.: 103 m2 Bouwjaar: 1954 Slaapkamers: 3

Inhoud: 340 m3 Perceelopp.: 164 m2 Woningopp.: 109 m2 Bouwjaar: 1960 Slaapkamers: 3

EENGEZINSWONING

Gildepad 1 A • • • • •

• • • • •

Bastiaan de Poorterstraat 4 • • • • •

HET WAARE HUIS B.V.

Haaren

Buitengewoon en zeer luxe dat mag gezegd worden over deze volledig gemoderniseerde en uitgebouwde woning! Zeker niet standaard en instap klaar!

EENGEZINSWONING

EENGEZINSWONING

ATENZIJLSTRA MAKELAARS

‘s-Hertogenbosch

Inhoud: 350 m3 Perceelopp.: 159 m2 Woningopp.: 125 m2 Bouwjaar: 1980 Slaapkamers: 4

Rosmalen

€ 210.000,- k.k.

Irenelaan 34 • • • • •

Het Blokschip 2 • • • • •

EENGEZINSWONING

Michiel de Ruyterweg 74 Gemoderniseerde woning met o.a. een uitbouw aan de achterzijde en een vaste trap naar de zolderverdieping. Deze woning heeft veel sfeer en 3 slaapkamers.

TOPLOKATIE! Keurig onderhouden woning met afgesloten carport. Kindvriendelijke,verkeersluwe woonstraat. Op korte afstand van alle voorzieningen.

Uitgebouwde tussenwoning met 4 slaapkamers.

EENGEZINSWONING

Hadewychstraat 19 • • • • •

10+ MAKELAARS

Vught

€ 218.000,- k.k.

EENGEZINSWONING

Rompertcentrum 16 Deze uitgebouwde en gemoderniseerde hoekwoning met berging en carport is gelegen tegenover winkelcentrum “Rompertpassage”

073-5514241

Lokeren 61 • • • • •

BOUMIJ MAKELAARS B.V.

‘s-Hertogenbosch

ROMEYNDERS MAKELAARDIJ

EENGEZINSWONING

Polakhof 20 Aan een rustige, autoluwe straat gelegen, prima afgewerkte tussenwoning met parkeerplaats op eigen terrein en een fraaie zonnige tuin op het zuiden.

Inhoud: 378 m3 Perceelopp.: 143 m2 Woningopp.: 112 m2 Bouwjaar: 1983 Slaapkamers: 4

Vlijmen

TUSSENWONING

Keelakker 2

• • • • •

‘s-Hertogenbosch

€ 210.000,- k.k.

EENGEZINSWONING

Jan van Amstelstraat 43 Uitgebouwde middenwoning met ruime living, nieuwe badkamer en 4 slaapkamers. Rustig gelegen aan plantsoen met speelgelegenheid, vlakbij basisschool.

Kaatsheuvel

073-6273580

€ 225.000,- k.k.

EENGEZINSWONING

Klein Brabant 89 • • • • •

Inhoud: 410 m3 Perceelopp.: 165 m2 Woningopp.: 140 m2 Bouwjaar: 1980 Slaapkamers: 3 073-6122344

Kaatsheuvel: 0416 - 67 25 90 Vlijmen: 073 - 511 19 99 Waalwijk 0416 - 33 30 59

Heerlijk ruime en lichte woningen in kindvriendelijke woonwijk. Kom ook kijken bij nummers 34, 35 en 37 tijdens de Open Huizen Dag! ATENZIJLSTRA MAKELAARS

• • • • •

Inhoud: 425 m3 Perceelopp.: 132 m2 Woningopp.: 138 m2 Bouwjaar: 1975 Slaapkamers: 4 073-6564817


HR_Header263x44mm.pdf

1

28-08-15

14:20

C

M

OPEN HUIZEN MAGAZINE

Y

CM

MY

CY

CMY

K

Vught

€ 225.000,- k.k.

EENGEZINSWONING

De makelaar in Rosmalen Burg. Nieuwenhuijzenstraat 2 Rosmalen tTelefoon: 073 - 5238465 www.hetwaarehuis.nl Cromvoirt

€ 225.000,- k.k.

VRIJSTAAND

Vrijstaande woning aan het Dorpsplein in Cromvoirt. De woning dient gemoderniseerd te worden maar biedt volop mogelijkheden.

Inhoud: 350 m3 Perceelopp.: 300 m2 Woningopp.: 100 m2 Bouwjaar: 1959 Slaapkamers: 4 073-6564817

€ 235.000,- k.k.

BUNGALOW

ATENZIJLSTRA MAKELAARS

Inhoud: 330 m3 Perceelopp.: 151 m2 Woningopp.: 120 m2 Bouwjaar: 1963 Slaapkamers: 5 073-6564817

€ 229.500,- k.k.

Gunstig en centraal gelegen hoekwoning met onder andere een achtertuin met een zonnige ligging op het zuid-oosten en een tuingerichte woonkamer. WOONACCENT DEN BOSCH

Vught

Inhoud: 210 m3 Perceelopp.: 975 m2 Woningopp.: 53 m2 Bouwjaar: 1995 Slaapkamers: 2

VAN DEN HURK MAKELAARDIJ

0411-642828

€ 249.500,- k.k.

Moderne woning aan gezellig, autoluw woonhof in jonge, kindvriendelijke woonwijk. Tuin (zuid) met berging + achterom, dakterras op 2e verdieping.

Inhoud: 441 m3 Perceelopp.: 148 m2 Woningopp.: 128 m2 Bouwjaar: 1978 Slaapkamers: 3 073-6441445

€ 239.000,- k.k.

073-5111999

€ 229.500,- k.k.

Gezellige tweekapper met vrijstaande garage, alle woonfuncties op de begane grond. Gelegen aan rustige straat dichtbij van veel groen en speelgelegenheid.

Inhoud: 555 m3 Perceelopp.: 250 m2 Woningopp.: 142 m2 Bouwjaar: 1989 Slaapkamers: 4

ROMEYNDERS MAKELAARDIJ

073-5514241

€ 239.000,- k.k.

Inhoud: 345 m3 Perceelopp.: 82 m2 Woningopp.: 115 m2 Bouwjaar: 2006 Slaapkamers: 3 073-6564817

€ 250.000,- k.k.

Over de volle breedte uitgebouwd en goed onderhouden woonhuis met tuin(zuiden), vrijstaande stenen berging en achterom gelegen in de wijk de Overlaet.

10+ MAKELAARS

Vught

073- 644 75 70

€ 235.000,- k.k.

Tussengelegen woonhuis met 4 slaapkamers,zonnige tuin met berging+achterom. Gelegen in kindvriendelijke woonwijk,nabij winkels en scholen.

• • • • •

ATENZIJLSTRA MAKELAARS

Vught

Inhoud: 325 m3 Perceelopp.: 134 m2 Woningopp.: 110 m2 Bouwjaar: 1968 Slaapkamers: 4 073-6564817

€ 245.000,- k.k.

St.-Sebastiaanhof 3 • • • • •

BOUMIJ MAKELAARS B.V.

Helvoirt

Inhoud: 431 m3 Perceelopp.: 176 m2 Woningopp.: 130 m2 Bouwjaar: 1979 Slaapkamers: 4

EENGEZINSWONING

Den-Uylborch 3 • • • • •

• • • • •

Felix Timmermansstraat 7 • • • • •

Rosmalen

Verrassend ruime eengezinswoning met 4 slaapkamers, tuin en berging in de gewilde woonwijk Maaspoort!

EENGEZINSWONING

EENGEZINSWONING

ATENZIJLSTRA MAKELAARS

Kaatsheuvel

Inhoud: 425 m3 Perceelopp.: 237 m2 Woningopp.: 130 m2 Bouwjaar: 1985 Slaapkamers: 5

Griegstraat 4 • • • • •

€ 225.000,- k.k.

Durendael 62 • • • • •

VAN DE ZANDE MAKELAARDIJ B.V.

Schijndel

‘s-Hertogenbosch

TUSSENWONING

EENGEZINSWONING

St.-Sebastiaanhof 1 • • • • •

Vught

Deze 2-1 kapwoning wordt u aangeboden met een vanafprijs. De vanafprijs is het startpunt voor een bod hetgeen leidt tot reguliere onderhandeling.

• • • • •

EENGEZINSWONING

Broeksteeg 18 Vrij wonen in het bosrijke gebied De Noenes! Wie zou er nu niet willen wonen te midden van prachtige natuur en uitgestrekte landerijen? Laat u verbazen!

Berkenstraat 1

Opgebouwde tussenwoning met 5 slaapkamers,zonnige achtertuin en v.v. kunststof kozijnen + dubbele beglazing. Gelegen in rustige woonwijk.

Burchtenlaan 109 • • • • •

ATENZIJLSTRA MAKELAARS

Haaren

Jan van Ruusbroeckstraat 5

‘s-Hertogenbosch

€ 225.000,- k.k.

HELFT VAN DUBBEL

EENGEZINSWONING

St.-Lambertusstraat 45

Nieuwkuijk

Inhoud: 390 m3 Perceelopp.: 148 m2 Woningopp.: 124 m2 Bouwjaar: 1990 Slaapkamers: 3 073-6122344

Moderne, goed onderhouden tussenwoning, centraal gelegen in een autoluw woonhof. Zonnige tuin met berging + achterom, dakterras op de 2e verdieping. ATENZIJLSTRA MAKELAARS

• • • • •

Inhoud: 345 m3 Perceelopp.: 84 m2 Woningopp.: 115 m2 Bouwjaar: 2006 Slaapkamers: 3 073-6564817

€ 250.000,- k.k.

reëele vrAAgprijs EENGEZINSWONING

EENGEZINSWONING

Anna Bijnsstraat 15 Verrassend ruime en lichte hoekwoning in kindvriendelijke woonwijk, met berging (opgesplitst in berging en hobbyruimte), carport en zonnige tuin. ATENZIJLSTRA MAKELAARS

EENGEZINSWONING

Krammer 20 • • • • •

Inhoud: 330 m3 Perceelopp.: 258 m2 Woningopp.: 104 m2 Bouwjaar: 1964 Slaapkamers: 3 073-6564817

Uitgebouwde hoekwoning met serre, bijkeuken en stenen garage, eigen oprit voor 2 auto’s, dubb. beglazing en 3 slaapkamers op de 1e verdieping.

Waterkwartier 17 • • • • •

Inhoud: 380 m3 Perceelopp.: 244 m2 Woningopp.: 125 m2 Bouwjaar: 1997 Slaapkamers: 4

TIMMERMANS MAKELAARDIJ

0416-332661

Hoekwoning(2009) met energielabel A en royale stenen berging met omheinde tuin op ‘t westen. Vloerverwarming in de gehele woning. BEEKHUIZEN MAKELAARDIJ

• • • • •

Inhoud: 305 m3 Perceelopp.: 160 m2 Woningopp.: 96 m2 Bouwjaar: 2009 Slaapkamers: 3 0411-611302


HR_Header263x44mm.pdf

1

28-08-15

14:20

C

M

OPEN HUIZEN MAGAZINE

Y

CM

MY

CY

CMY

K

‘s-Hertogenbosch

€ 250.000,- k.k.

NIEUW!

APPARTEMENT

Rosmalen

www.viermakelaars.nl ’s-Hertogenbosch - Vught - Rosmalen

Bordeslaan 200 PRACHTIGE LIGGING - groot balkon - zo goed als nieuw - parkeren in kelder MODERN 3-KAMERAPPARTEMENT, alle voorzieningen bij de hand, veel ruimte én licht

073 - 621 56 56 info@viermakelaars.nl

Walter Breedveldplein 2 ’s-Hertogenbosch

0736123202

€ 425.000,- k.k.

EENGEZINSWONING

Esch

€ 450.000,- k.k.

EENGEZINSWONING

Peelland 11 Vrijstaand geschakelde villa met kantoorruimte.

EENGEZINSWONING

Inhoud: 615 m3 Perceelopp.: 457 m2 Woningopp.: 185 m2 Bouwjaar: 1981 Slaapkamers: 4

VAN DE ZANDE MAKELAARDIJ B.V.

0416-333059

NVM

Heel rustig en landelijk gelegen, maar toch heel centraal met goede uitvalsmogelijkheden, vrijstaand woonhuis met garage, tuin op het zuiden. VEENEMA MAKELAARDIJ B.V.

Inhoud: 350 m3 Perceelopp.: 251 m2 Woningopp.: 110 m2 Bouwjaar: 1987 Slaapkamers: 4

BURO T’SAS MAKELAARDIJ O.G.

‘s-Hertogenbosch

073-6562649

Inhoud: 750 m3 Perceelopp.: 643 m2 Woningopp.: 180 m2 Bouwjaar: 1988 Slaapkamers: 3 073-6579047

RUIM BEMETEN SEMI PENTHOUSE UNIEK UITZICHT OVER DE MAAS 2 dakterrassen resp 24 en 40 M2en 2 parkeerplaatsen. o.m. met Lkamer met schouw en balkon

LUXE 2-KAPPER MET GARAGE VRIJ UITZICHT Woonk 50 M2 fraaie massief houten vloer, open haard, keuken inb app, bijkeuken. In uitstekende staat.

• • • • •

Inhoud: 490 m3 Perceelopp.: 302 m2 Woningopp.: 170 m2 Bouwjaar: 1973 Slaapkamers: 4

VELDPAPE MAKELAARSKANTOOR

073-6217506

€ 550.000,- k.k.

Maasboulevard 287 • • • • •

€ 329.500,- k.k.

Commissaris de Quaylaan 29 • • • • •

PORTIEKFLAT

De Langvelden 22 • • • • •

Buitengewoon prettig en heel rustig gelegen HALFVRIJSTAAND WOONHUIS met garage, berging, hobbyruimte en heerlijke vrije en zonnige achtertuin.

‘s-Hertogenbosch

TWEE ONDER EEN KAP

Forelborch 20 • Inhoud: 270 m3 • Woningopp.: 85 m2 • Slaapkamers: 2

FLORIS MAKELAARS

Waalwijk

€ 250.000,- k.k.

• • • •

Inhoud: 520 m3 Woningopp.: 170 m2 Bouwjaar: 2001 Slaapkamers: 3

VELDPAPE MAKELAARSKANTOOR

ABELEN Makelaars en Taxateurs BV Burgemeester Mazairaclaan 2 5242 AV Rosmalen www.abelen.nl www.twitter.com/#!/abelenmakelaars www.facebook.com/AbelenMakelaars EnTaxateursBv

073-6217506

OPEN HUIZEN MAGAZINE


WONEN ZOALS WONEN BEDOELD IS. DAT IS WONEN IN HET HART VAN BERLICUM!

MAANDL

25 APPARTEMENTEN

50%

AST

VANAF CA. € 55 0,-

8 EENGEZINSWONINGEN

TYPE OPAAL

VERKOC

H T!

TYPE ROBIJN

Prijzen vanaf € 165.000,– v.o.n. incl. eigen parkeerplaats

Prijzen vanaf € 228.000,– v.o.n.

KIJK OP WWW.VORM.NL/HARTVANBERLICUM VOOR MEER INFORMATIE OVER HET PROJECT

Voor meer informatie bel Staete Makelaars op 0416 - 344944

Het Hart van Berlicum is een project van

EEN VORMHUIS. WOON BETER, LEEF GOEDKOPER

SAMEN JE HUIS VERKOPEN

DOE JIJ DE BEZICHTIGINGEN, DAN DOEN WIJ DE REST

Voordelig je huis verkopen? Hoe werkt het: Dit doet de makelaar • Woningopname en vaststellen vraagprijs (reële waarde) • Verkoopstrategie bepalen • Publicatie via Funda.nl en Huis-online.com • Inzage in Funda statistieken • Huis-Online te koopbord (driehoeksbord) • Online ondersteuning social media (Help mee) • Digitale brochure wordt automatisch opgemaakt • Biedingen en koopakte

Dit doet uzelf • U bent zelf betrokken bij verkoopproces • U staat prominent op Funda • U kunt deelnemen aan regionale acties zoals het NVM Magazine* • U kunt deelnemen aan de NVM Open Huizen Dag* • Bezichtigingen doet u zelf

*deze en nog meer extra diensten en tools kunnen wij u aanbieden voor een meerprijs, vraag naar de prijslijst en voorwaarden.

KIJK OP WWW.HUIS-ONLINE.COM OF BEL: 073 522 60 96


ADVERTORIAL “Het prettige is dat onze klanten hier voor veel zaken terecht kunnen”

De Bossche Tapijtschuur, hét vertrouwde adres voor de complete woninginrichting

De Bossche Tapijtschuur, gevestigd aan de Oude Vlijmenseweg in Den Bosch, is al zo’n 40 jaar actief als woninginrichter. Wie deze interieurspecialist nog niet kent, denkt bij het lezen van de naam wellicht aan een discounter met tweede keus tapijten, maar het tegendeel is waar. De Bossche Tapijtschuur is een zeer eigentijdse zaak voor de complete woninginrichting. In de ruime, 1.500 m2 tellende showroom, met diverse opstellingen, kan men terecht voor een prachtige uitgebreide collectie vloerbedekking, raamdecoratie, en binnenzonwering. Men vindt er alle bekende A-merken tegen een zeer gunstige prijs. Voor elk wat wils en voor elke portemonnee. De naam ‘Tapijtschuur’ dateert nog van de oprichting, toen de heer en mevrouw Awater in een schuur hun zaak begonnen. Inmiddels staat sinds ruim vijf jaar de tweede generatie aan het roer, na daarvoor al geruime tijd werkzaam geweest te zijn binnen het bedrijf. Volgens schoonzoon Ronald van der Lee, die met zijn twee schoonzusters leiding geeft aan het bedrijf is de kracht van de Bossche Tapijtschuur nog steeds de kwaliteit, de persoonlijke aandacht voor de klant en een uitstekende service. “Onze klanten krijgen hier letterlijk alle ruimte om zich te oriënteren en kunnen zich volledig laten adviseren en ontzorgen bij de inrichting van hun woning. Dat doen we al generaties lang, want we hebben zien inmiddels ook diverse klanten waarvan de ouders hier al vele jaren klant zijn. Ronald vervolgt: “Het prettige is dat onze klanten hier voor veel zaken terecht kunnen. Wat betreft vloerbedekking hebben we bijvoorbeeld een ruime sortering tapijt, vinyl, laminaat, karpetten en lopers. Tapijt heeft als voordeel dat het mooi, voelbaar zacht, warm en comfortabel is. De kleuren en structuren verassend modern. Heel trendy zijn zogenaamde wooneilanden, waarbij klanten zelf een tapijt kunnen kiezen dat qua materiaal en kleurstelling het best past bij meubels en accessoires. Het kan geheel op maat worden vervaardigd en op diverse manie-

Klanten van de Bossche Tapijtschuur krijgen letterlijk alle ruimte om zich te oriënteren en kunnen zich volledig laten adviseren en ontzorgen bij de inrichting van hun woning

ren fraai worden afgewerkt. Tapijt heeft meerdere voordelen. Zo worden ook leefgeluiden minder door tapijt: het geluid van tv, cd- of dvdspeler klinkt veel mooier als er tapijt op de vloer ligt. Bovendien zijn vlekken zijn voor 90% met schoon lauwwarm water eenvoudig te verwijderen! In onze showroom, hebben we voor elk budget een passende vloerbedekking, die door onze

KWALITEIT, PERSOONLIJKE AANDACHT EN EEN UITSTEKENDE SERVICE stoffeerders vakkundig bij onze klanten thuis wordt ingemeten en gratis gelegd. En bij twijfel is het ook mogelijk om grote stalen mee naar huis te nemen om deze

in de eigen of toekomstige woning te bekijken. Een andere trendy vloerbedekking is een PVC vloer met fraaie designs, een zeer hoge slijtvastheid en gemakkelijk in het onderhoud. Overigens bieden we voor het onderhoud van vloeren ook uitstekende onderhouds- en reinigingsmiddelen aan”. “Gordijnen zijn zeer gezichtsbepalend voor een interieur” vertelt Ronald verder als hij ons de uitgebreide collectie toont. “Wij hebben wij een uitgebreide collectie gordijnen, vitrage, in-betweens, vouw- en paneelgordijnen. Bezoekers kunnen een keuze maken uit meer dan 1.500 gordijnen op grote showbanen. Ook deze kunnen desgewenst ook even mee naar huis genomen worden, zodat deze in het eigen interieur op

het gemak bekeken kunnen worden in combinatie met meubels en andere woonaccessoires. Onze gordijnen zijn verkrijgbaar in de meest uiteenlopende dessins en combinaties. Nieuwe trend is het hergebruik van oude stoffen. Daarbij zijn er ook nog talloze afwerkmogelijkheden. Denk hierbij aan

een enkele of dubbele plooi, de fraaie weefplooi, ringen, lussen, voering en nog vele andere mogelijkheden. Vouwgordijnen en paneelgordijnen zijn op dit moment helemaal in de mode, ook hiervoor zijn er talloze bewerkingen mogelijk.” Onze vaste stoffeerders komen deze vakkundig bij de

klant thuis inmeten en hangen. Al onze gordijnen worden gratis op maat gemaakt in onze eigen ateliers.” Tenslotte biedt de Bossche Tapijtschuur ook op het gebied van binnenzonwering verschillende mogelijkhe-

den. Zo kan men er terecht voor plissé en silhouetten, pvc en stoffen lamellen, verschillende gordijnen, aluminium en houten jaloezieën van alle bekende merken. De worden door de monteurs vakkundig bij de klant thuis gemonteerd. Ronald: “Er zijn verschillende redenen voor de aanschaf van zonwering. Natuurlijk voor schaduw en verkoeling, maar bijvoorbeeld ook om beter televisie te kijken of de binnentemperatuur te beheersen. Als men het helemaal donker wil maken kan men met zonwering ook zorgen voor totale verduistering van de slaapkamer. Bovendien is zonwering kostenbesparend omdat het meehelp om het binnenklimaat te reguleren. Daarmee bespaart men op de energiekosten. En het natuurlijk decoratief en mooi en zorgt het voor een fraaie uitstraling van uw woning.” Over de Bossche Tapijtschuur is nog van alles te vertellen, maar beter nog is gewoon een keer binnen te komen kijken. Parkeren doet men gratis voor de deur en de koffie staat klaar.

De Bossche Tapijtschuur

Parkeren doet men gratis voor de deur en de koffie staat klaar. Op maandag geopend van 13.00 tot 18.00 uur, van dinsdag t/m vrijdag van 09.00 - 18.00 uur en op zaterdag van 09.00 - 17.00 uur.

Oude Vlijmenseweg 182 5223 GS ‘s-Hertogenbosch Tel: 073 - 621 04 63 info@debosschetapijtschuur.nl www.de bosschetapijtschuur.nl


GEKOCHT

VERKOCHT

Het leven is druk. Werken, voor de kinderen zorgen, sporten, aandacht besteden aan je partner, het huishouden, contacten met familie en vrienden onderhouden en ga zo maar door. Thuis moet die veilige haven zijn waar je tot rust komt en geniet van de tijd met je gezin. Breng warmte en sfeer in huis met meubelen die tegen een stootje kunnen, zelfgemaakte lampen, hippe muren en vrolijk vlechtwerk.

GEHU URD

Fijn familiehuis Zelf maken Het is weekend en het regent buiten. Wat te doen? Knutselen ligt voor de hand, maar nog leuker is het om iets te maken voor je interieur. Met deze lampen creëer je een uniek verlichtingsobject waar je blij van wordt. De Macaron lamp is geïnspireerd door de zoete Franse lekkernij en wordt gemaakt van eenvoudige materialen. Net als bij de macarons zit het geheim niet in de ingrediënten, maar in het resultaat dat het verschil maakt. De multiplex basis wordt bij elkaar verbonden met textielkoorden in vrolijke regenboogkleuren als rood, geel, blauw of wit. De Macaron lamp is verkrijgbaar in twee maten, 30 en 45 centimeter. Met de Mini Spot tafellamp haal je een stukje Nederlands design in huis, gemaakt door Tjalle en Jasper in hun werkplaats in Wormer, niet ver van Amsterdam. Klein van stuk, maar groots in het brengen van sfeer wordt hij geleverd als bouwpakket compleet met snoer, fitting en handleiding. Je moet hem dus zelf nog even in elkaar zetten. Door de scheef geplaatste ribben geeft de lamp een prachtig sfeervol licht en zul je nooit direct in Foto’s boven: Macaron lamp, www.silviacenal.com de lichtbol kijken. Leuk om te krijgen en leuk om te geven! Foto’s onder: Mini Spot tafellamp van Tjalle en Jasper, www.crowdyhouse.com

Hufterproof

Vrolijk vlechtwerk

In deze fase van je leven wil je een ‘hufterproof’ interieur, oftewel meubelen die tegen een stootje kunnen en lang meegaan. Voor de kinderen zijn functionele en opgeruimde kamers ideaal. Het Shelfie systeem van Flexa World is zo ontworpen dat het zich aanpast aan de behoeften van kinderen in alle leeftijden. Met open planken om lievelingsspeelgoed, knutselwerkjes of boeken uit te stallen en verschillende bakken, lades en kasten om de rommel te verstoppen. Je kunt de Scandinavische woonsfeer ook in huis halen met de stoere NORRÅKER serie van Ikea. Duurzame eetkamermeubels gemaakt van massief berken, een slijtvast materiaal dat lang meegaat en mooi oud wordt. Lekker stoer en stevig genoeg om op te staan. En met mooie details, zoals koperen schroeven en ronde hoeken, toch een trendy item in het interieur.

Foto: De stoere NORRÅKER eetkamerstoelen van Ikea, www.ikea.nl

Vlechtwerk met natuurlijke materialen als bamboe, riet en hout maakt een comeback in het interieur nadat het lange tijd uit de gratie was en zelfs naar de tuin werd verbannen. Het Nederlandse bedrijf Handed By lanceert de Bamboolastic collectie. Praktische manden en sfeervolle lampenkappen met de hand gevlochten van bamboe, een ijzersterk en milieuvriendelijk materiaal dat in het verre oosten zelfs wordt gebruikt voor de bouw van huizen. Het bamboe wordt gecombineerd met gerecycled plastic waardoor de unieke Handed By signatuur ontstaat.

Foto: Manden en lampenkappen uit de Bamboolastic collectie, www.handedby.nl

Een extra zitplekje in huis is altijd handig. Het kleurrijke Detroit krukje kun je overal een plekje geven. De ranke houten poten zijn een knipoog naar de jaren 50 en de kleurrijke zitting gemaakt van gevlochten vilt zit zacht en comfortabel.

Foto: Detroit kussens en krukje van gevlochten vilt, www.gan-rugs.com

Foto: Het Shelfie opbergsysteem, www.flexaworld.nl

14

Redactie Saskia ten Cate, www.dutchstylecompany.nl, met dank aan www.perscentrumwonen.nl


GEKOCHT

VERKOCHT

Happy Home Een vrolijk en gezellig interieur, wie droomt daar niet van. Wanden zijn ideaal om sfeer te brengen. Je kunt ze eenvoudig aanpassen als je weer een andere sfeer wilt creëren. Leuk voor de kinderen of praktisch voor de boodschappenlijst; maak met Flexa Creations een schoolbord op je muur. We

Foto: Rice behangcollectie 359167, www.eijffinger.com

In gesprek met… EEN JONG GEZIN

Ben heeft samen met zijn vrouw Ienske een tussenwoning gekocht in Rosmalen.

GEHU URD

Healthy Home Naast een ‘Happy Home’ wil je ook een ‘Healthy Home’ en een veilige en gezonde leefomgeving creëren voor jouw gezin. Denk aan voldoende frisse lucht (elke dag even

Foto: Flexa Creations Schoolbordverf in vele kleuren, www.flexa.nl

Foto: AirMaster® for Home tapijt van Desso houdt de lucht gezond, www.dessohome.nl

kennen natuurlijk wel de zwarte schoolbordverf, maar je kunt ook vele kleuren laten mengen op de mengmachine. Tekenen op de muur? Vanaf nu is het toegestaan! Ook met behang kun je van één wand een echte eyecatcher maken. Eenvoudig aan te brengen en ook weer te verwijderen. Super trendy is dit kleurrijke behang met tekst uit de Rice collectie van Eijffinger. Daar wordt de hele familie toch happy van!

het raam open!) en aan zo min mogelijk stof om problemen met de luchtwegen te voorkomen. Er zit veel fijnstof in de lucht, dat het blote oog niet ziet. Deze ademen we in, zonder dat we het door hebben. Met de AirMaster® for Home tapijtcollectie verbeter je de kwaliteit van de lucht. De speciale vezels houden ronddwarrelend stof tot wel 8x langer vast dan andere vloerbedekking. Het is bekend dat planten een positief effect hebben op het binnenklimaat. De Areca plant, ook wel Goudpalm genoemd, verbetert de luchtvochtigheid in de kamer doordat hij het water dat hij krijgt verdampt. En jij profiteert van zuivere én niet te droge lucht. De Areca houdt van voldoende licht, maar geen direct zonlicht. Geef regelmatig water en laat de aarde niet uitdrogen. Hoewel de Areca bescheiden is in onderhoud, heeft deze plant wel wat ruimte nodig.

Hoe is jullie zoektocht naar een nieuw woning begonnen? “Wij woonden in een appartement in Den Bosch maar wilden graag iets meer ruimte en een tuin voor onze dochter Lieke (2). We hadden een huis op het oog in Rosmalen, maar wilden eerst ons appartement verkopen. Dat ging gelukkig heel erg snel dus toen zijn we het huis gaan bezichtigen.”

Foto: Areca plant verbetert de luchtvochtigheid, www.mooiwatplantendoen.nl

Meer ruimte en een tuin!

‘van papier’ gekocht. Nu was het anders omdat we huizen ècht konden bekijken. Dat was een nieuwe ervaring. Dit huis hadden we al op het oog maar uiteindelijk hebben we nog vier andere woningen bezocht.”

Heb je een tip? “Om er zeker van te zijn dat we de juiste prijs zouden betalen hebben we een bouwkundige keuring laten doen. Dat zou ik iedereen wel adviseren. En verder is het natuurlijk verstandig om te kijken of het huis praktisch is, zeker met kleine kinderen. Wij hebben bijvoorbeeld een huis gezien met een open trap in de woonkamer. Dat leek ons toch niet zo handig.

Waar moest het huis aan voldoen? “De buurt was belangrijk. We woonden in de stad maar wilden toch liever iets meer ‘buiten’, in een leuke woonwijk. Het kleine van Rosmalen spreekt ons enorm aan. Er zijn goede voorzieningen en leuke scholen voor Lieke. Het huis moest licht zijn en bij voorkeur met een tuin op het zuiden. Deze woning heeft veel ramen aan de achterkant en dat vonden we leuk.”

Waar gaan jullie het meest van genieten? “We kijken heel erg uit naar de ruimte en natuurlijk de tuin. In Den Bosch moesten we steeds met Lieke naar een speeltuintje en nu kan ze gewoon heerlijk in de tuin spelen. Er staat zelfs nog een schommel in van de vorige bewoners. Dus dat wordt genieten!”

Dit is jullie 2e koopwoning. Wat was het verschil in het aankoopproces? “Ons appartement was nieuwbouw en dat hebben we dus

15

Redactie Saskia ten Cate, www.dutchstylecompany.nl, met dank aan www.perscentrumwonen.nl


GEKOCHT

VERKOCHT

GEHU URD

Op avontuur in de kinderkamer De nieuwste kinderkamers zijn inspirerend, kleurrijk en perfect afgestemd op de fantasiewereld van een kind. Mocht de baby op komst zijn, dan is het een feestje om aan de slag te gaan. Het interieur is van grote invloed op de belevingswereld en het welzijn van een kind. Gelukkig is de perfecte balans tussen een speelse sfeer en duurzaam design in de kinderkamer in een handomdraai voor elkaar.

Natuurlijk! Natuurlijke materialen en kleuren zijn favoriet en geven een sfeer van rust, puurheid, comfort en warmte. De nieuwe Novilon Nova collectie haakt in op deze trend met levensechte prints van ruw en verweerd hout. Zelfs het reliĂŤf is als dat van echt hout, waardoor de vloer nauwelijks te onderscheiden is van hout maar wel met alle voordelen van vinyl, zoals makkelijk schoon te maken en het geluiddempende effect.

Foto: Dekbedovertrek Frankie van Covers&Co, www.essenzahome.nl.

Foto: Behang Tout-Petit 354165, www.eijffinger.com

Dierenrijk Verstoppertje spelen in het bos, de leeuw temmen in de jungle of wilde paarden bewonderen op de prairie. Het dierenrijk is een favoriet thema voor in de kinderkamer en met deze dessins hipper dan ooit. Paarden dartelen uitgelaten in het rond op het behang uit de nieuwe Tout-Petit

collectie van Eijffinger en geven de kinderkamer een avontuurlijk karakter. Krokodillen griezelig? De getekende krokodil Frankie ziet er zo vriendelijk uit dat kinderen er meteen dol op zijn. In trendy mintgroen fleurt dit bedtextiel van Covers&Co de kinderkamer direct op.

Fotobijschrift: Meegroeicollectie Flexa, www.flexaworld.com

Duurzaam design

Foto: Vloer Novilon Nova, www.novilon.nl.

Voor het interieur van de kinderkamer is alleen het allerbeste goed genoeg. Kies voor producten die met het kind meegroeien. De Flexa kindercollectie kan worden getransformeerd en volgt zo het kind van de babyfase tot de schoolleeftijd. De kinderstoel is een stabiele en comfortabele zitplek tijdens het eten. In een handomdraai kun je er korte poten aan monteren en zo heb je een bureaustoel waar je

16

jaren mee vooruit kunt. Het babyledikant kan worden omgebouwd van wiegje tot coole bedbank. De bodem kan omhoog of omlaag en 3 spijlen kunnen worden verwijderd zodat zoon of dochter overdag zelf in en uit bed kan klimmen. ’s Avonds zet je ze er weer in voor een veilige nachtrust. De commode kan veranderen in een tijdloze ladekast die overal in huis gebruikt kan worden.

Redactie Saskia ten Cate, www.dutchstylecompany.nl, met dank aan www.perscentrumwonen.nl


HR_Header263x44mm.pdf

1

28-08-15

14:20

C

M

OPEN HUIZEN MAGAZINE

Y

CM

MY

CY

CMY

K

JONGE GEZINNEN

Waalwijk

€ 225.000,- k.k.

Loon op Zand

€ 250.000,- k.k.

Fijn, die extra kamer! EENGEZINSWONING

TWEE ONDER EEN KAP

Villa Waterranonkel 19 Instapklare woning met 3 slaapkamers en garage

De volgende stap in uw leven? Een NVM-aankoopmakelaar helpt u verder.

Schrijverstraat 7 • • • • •

Inhoud: 350 m3 Perceelopp.: 137 m2 Woningopp.: 107 m2 Bouwjaar: 2006 Slaapkamers: 3

VAN DE ZANDE MAKELAARDIJ B.V.

Drunen

€ 250.000,- k.k.

Haaren

HELFT VAN DUBBEL

Inhoud: 525 m3 Perceelopp.: 221 m2 Woningopp.: 152 m2 Bouwjaar: 1970 Slaapkamers: 5

ERIK DOUWES MAKELAARDIJ

0416-666958

€ 259.000,- k.k.

EENGEZINSWONING

• • • • •

BOUMIJ MAKELAARS B.V.

Vught

073-6122344

€ 267.500,- k.k.

NIEUW!

Tweekapper met garage, carport en zonnige tuin pal op het zuiden? Ja gevonden! Hier direct aan een plantsoen in het groene Haaren! De deur staat open op 3 okt!

Inhoud: 365 m3 Perceelopp.: 237 m2 Woningopp.: 109 m2 Bouwjaar: 1989 Slaapkamers: 3

VAN DEN HURK MAKELAARDIJ

0411-642828

Vught

€ 268.000,- k.k.

Inhoud: 350 m3 Perceelopp.: 187 m2 Woningopp.: 127 m2 Bouwjaar: 1993 Slaapkamers: 4 073-6564817

Ruime, goed onderhouden, uitgebouwde hoekwoning met oprit en garage. Gelegen in een rustige straat, nabij winkelcentrum Moleneindplein . ATENZIJLSTRA MAKELAARS

VAN DEN HURK MAKELAARDIJ

0411-642828

€ 260.000,- k.k.

NIEUW!

EENGEZINSWONING

GUNSTIGE PRIJS - ruimte - licht en sfeervol - woonkeuken - vrij parkeren MODERNE 5-KAMER KASTEELWONING, midden in natuur, sociaal sterke omgeving

Inhoud: 430 m3 Perceelopp.: 98 m2 Woningopp.: 134 m2 Bouwjaar: 2002 Slaapkamers: 4

FLORIS MAKELAARS

Waalwijk

0736123202

€ 269.000,- k.k.

Inhoud: 335 m3 Perceelopp.: 195 m2 Woningopp.: 116 m2 Bouwjaar: 1962 Slaapkamers: 3 073-6564817

Riante hoekwoning met 5 slaapkamers en garage.

0416-672590

€ 259.000,- k.k.

NIEUW!

Tweekapper met garage, carport, veranda & tuin op het zuiden! Wees welkom op 3 oktober in deze fijne woonstraat op korte afstand van het dorpshart.

• • • • •

Inhoud: 420 m3 Perceelopp.: 272 m2 Woningopp.: 125 m2 Bouwjaar: 1968 Slaapkamers: 4

VAN DEN HURK MAKELAARDIJ

0411-642828

Esch

€ 265.000,- k.k.

NIEUW!

EENGEZINSWONING

Geschakelde woning met vele extra’s, een garage en top uitzicht op de Willibrorduskerk in de historische kern van Esch. Heerlijk wonen..

• • • • •

Inhoud: 405 m3 Perceelopp.: 292 m2 Woningopp.: 118 m2 Bouwjaar: 1986 Slaapkamers: 4

VAN DEN HURK MAKELAARDIJ

0411-642828

‘s-Hertogenbosch

€ 269.000,- k.k.

EENGEZINSWONING

Kerkstraat 26 • • • • •

Haaren

435 m3 189 m2 122 m2 1993

Willibrordusweg 2 • • • • •

EENGEZINSWONING

Molenhei 24 • • • • •

Inhoud: 396 m3 Perceelopp.: 222 m2 Woningopp.: 125 m2 Bouwjaar: 1983 Slaapkamers: 4

‘s-Hertogenbosch

VAN DE ZANDE MAKELAARDIJ

Inhoud: Perceelopp.: Woningopp.: Bouwjaar:

Engel Witloxstraat 11 • • • • •

Wuyvenhaerd 41 • • • • •

EENGEZINSWONING

Reigersbekstraat 13

ATENZIJLSTRA MAKELAARS

€ 260.000,- k.k.

Vendelplein 21 Inhoud: 375 m3 Perceelopp.: 171 m2 Woningopp.: 129 m2 Bouwjaar: 1974 Slaapkamers: 4

EENGEZINSWONING

Hoekwoning met garage. Voor dit heerlijke gezinshuis bedachten wij de kernwoorden: instap klaar, kindvriendelijk en bouwkundig uitzonderlijk goed onderhouden.

Haaren

EENGEZINSWONING

Zesde Buitenpepers 158 Woonhuis met dubbele berging en diepe tuin met veel privacy. De woning is goed onderhouden, v.v. dubbele beglazing en vrijstaande berging aan de voorzijde.

Heerlijk wonen op steenworp afstand van het fraaie buitengebied! Geschakeld vrijstaande woning die de afgelopen jaren werd uitgebouwd en gemoderniseerd.

• • • •

EENGEZINSWONING

Erfbosch 19 • • • • •

‘s-Hertogenbosch

€ 259.000,- k.k.

EENGEZINSWONING

Kennedystraat 44 Uitgebouwde twee onder een kapwoning op een mooie locatie in Drunen met veel mogelijkheden. Dicht bij een basisschool en op loopafstand van het centrum.

0416-333059

Tweekapper met inpandige garage en oprit.

‘s-Gravesandestraat 15 • • • • •

Inhoud: 430 m3 Perceelopp.: 158 m2 Woningopp.: 155 m2 Bouwjaar: 2001 Slaapkamers: 5

VAN DE ZANDE MAKELAARDIJ B.V.

0416-333059

Nabij het NS-station gelegen compleet gemoderniseerde eengezinswoning met erker aan de voorzijde, een tuin op het westen en een berging en achterom. BOUMIJ MAKELAARS B.V.

• • • • •

Inhoud: 406 m3 Perceelopp.: 121 m2 Woningopp.: 140 m2 Bouwjaar: 1955 Slaapkamers: 5 073-6122344


HR_Header263x44mm.pdf

1

28-08-15

14:20

C

M

OPEN HUIZEN MAGAZINE

Y

CM

MY

CY

CMY

K

Kaatsheuvel

€ 269.000,- k.k.

Vught

€ 269.500,- k.k.

Hedel

€ 275.000,- k.k.

thuis komen VRIJSTAAND

Heusden Gem Heusden € 275.000,- k.k.

HOEKWONING

Monseigneur Zwijsenstraat 32

Stationsstraat 17

Op zoek naar een vrijstaande woning met garage, berging en tuin op het zuiden? Op een rustige plek gelegen? Dan is dit wellicht de woning die u zoekt.

Volledig gerenoveerde (2010),energiezuinige woning, v.v. volop luxe en comfort,op sfeervolle wijze gerealiseerd. Tuin met berging+veranda+achterom.

• • • • •

Inhoud: 455 m3 Perceelopp.: 275 m2 Woningopp.: 130 m2 Bouwjaar: 1965 Slaapkamers: 3

ERIK DOUWES MAKELAARDIJ

0416-666958

Haaren

€ 275.000,- k.k.

EENGEZINSWONING

Wijksestraat 44 Sfeervolle jaren’30 geschakelde hoekwoning in Amsterdamse school-stijl met dakterras, woonkeuken en 2 badkamers in het centrum van Heusden-vesting.

EENGEZINSWONING

Inhoud: 420 m3 Perceelopp.: 81 m2 Woningopp.: 112 m2 Bouwjaar: 1935 Slaapkamers: 3

VAN DE ZANDE MAKELAARDIJ B.V.

073-5111999

Ruime uitbouw, luxe badkamer, 4 slaapkamers en zonnepanelen! Een ideale gezinswoning in een fijne, rustige buurt. Kom gerust een kijkje nemen!

Inhoud: 470 m3 Perceelopp.: 227 m2 Woningopp.: 125 m2 Bouwjaar: 1987 Slaapkamers: 4

VAN DEN HURK MAKELAARDIJ

0411-642828

€ 275.000,- k.k.

Uijlenborg 11 • • • • •

Inhoud: 445 m3 Perceelopp.: 207 m2 Woningopp.: 120 m2 Bouwjaar: 1987 Slaapkamers: 4

Keurige, uitgebouwde hoekwoning met werk/speelkamer op beg. grond, moderne keuken, 3 slaapk., moderne badkamer, vaste trap naar 2e verd. en garage.

Helvoirt

073-5224444

€ 280.000,- k.k.

EENGEZINSWONING

Waalwijk

€ 289.000,- k.k.

EENGEZINSWONING

Dennekampke 9

Inhoud: 480 m3 Perceelopp.: 236 m2 Woningopp.: 138 m2 Bouwjaar: 1960 Slaapkamers: 3 073-6110077

€ 279.000,- k.k.

Inhoud: 400 m3 Perceelopp.: 208 m2 Woningopp.: 115 m2 Bouwjaar: 1988 Slaapkamers: 3 073-6122344

Moderne split-levelwoning, 4 slpkamers +garage

Inhoud: 550 m3 Perceelopp.: 171 m2 Woningopp.: 132 m2 Bouwjaar: 2003 Slaapkamers: 4

VAN DE ZANDE MAKELAARDIJ B.V.

0416-333059

Op centrale locatie gelegen, royale, moderne uitgebouwde 2/1 kapwoning met oprit en voormalige garage (zeer geschikt voor o.a. beroep aan huis). ATENZIJLSTRA MAKELAARS

‘s-Hertogenbosch

073-5111114

€ 275.000,- k.k.

Ruime, lichte bovenwoning m. dakterras en balkon.

• • • •

DE KOSTER MAKELAARS

Vught

Inhoud: 325 m3 Woningopp.: 120 m2 Bouwjaar: 1883 Slaapkamers: 2 073-6141050

€ 279.500,- k.k.

Wolfskamerweg 94 • • • • •

Inhoud: 350 m3 Perceelopp.: 315 m2 Woningopp.: 120 m2 Bouwjaar: 1958 Slaapkamers: 5 0411-611302

€ 289.500,- k.k.

Royaal, uitgebouwd woonhuis (type 2/1 kap) met ruime oprit, tuin en berging. Gelegen nabij winkelcentrum Moleneindplein en groenstrook met waterpartij.

• • • • •

ATENZIJLSTRA MAKELAARS

Vught

Inhoud: 400 m3 Perceelopp.: 248 m2 Woningopp.: 139 m2 Bouwjaar: 1974 Slaapkamers: 5 073-6564817

€ 295.000,- k.k.

HERENHUIS

Hoogstraat 63 • • • • •

CHRISTIS MAKELAARDIJ B.V.

Inhoud: 400 m3 Perceelopp.: 510 m2 Woningopp.: 121 m2 Bouwjaar: 1974 Slaapkamers: 3

HALFVRIJSTAANDE WONING

HALFVRIJSTAANDE WONING

Voorweiden 9 • • • • •

• • • • •

Jan Heinsstraat 40 • • • • •

BEEKHUIZEN MAKELAARDIJ

Vught

Rustig gelegen bungalow met o.a. ruime woonkamer, mogelijkheid 4 slaapkamers, garage, ruim perceel (510 m2)in een groene woonwijk aan de rand van Hedel.

BOVENWONING

VIERMAKELAARS VUGHT

2/1 kapwoning + garage, recent op de 2e verd. geheel gemoderniseerd, op de 1e verd. gedeeltelijk. Kozijnen op de verd. en ‘t buitenschilderwerk is uit 2015.

VIERMAKELAARS ROSMALEN

BOUMIJ MAKELAARS B.V.

€ 275.000,- k.k.

De Schutsboom 1

2^1 kap met carport, veranda en dakkapel. Extra slaapk. boven berging en bijkeuken. Zeer centrale en kindvriend. ligging. Achtertuin met privacy op zuidwesten.

Ruime en goed onderhouden 2/1 kapwoning met bijkeuken, garage en privacy biedende tuin en oprit voor meerdere personenauto”s.

Vught

073-6564817

EENGEZINSWONING

GESCHAKELDE 2 ONDER 1 KAP

‘s-Hertogenbosch

ATENZIJLSTRA MAKELAARS

Inhoud: 270 m3 Perceelopp.: 145 m2 Woningopp.: 94 m2 Bouwjaar: 1905 Slaapkamers: 3

Spoorlaan 24 • • • • •

Berlicum

Karperlaan 1 • • • • •

EENGEZINSWONING

Kruisboogstraat 18 • • • • •

BUNGALOW

Helvoirtseweg 183 D • • • • •

Inhoud: 620 m3 Perceelopp.: 220 m2 Woningopp.: 200 m2 Bouwjaar: 1973 Slaapkamers: 3 073-6564817

Sfeervolle, jaren “50 2/1 kapwoning op centrale ligging, met oprit en garage. De woning verdient enige modernisering. ATENZIJLSTRA MAKELAARS

• • • • •

Inhoud: 350 m3 Perceelopp.: 338 m2 Woningopp.: 120 m2 Bouwjaar: 1954 Slaapkamers: 4 073-6564817


HR_Header263x44mm.pdf

1

28-08-15

14:20

C

M

OPEN HUIZEN MAGAZINE

Y

CM

MY

CY

CMY

K

Rosmalen

€ 299.000,- k.k.

ONDER DE MINDER BETALEN ALS JE NIEUWE HUIS AANKOOPT...

Waalwijk

€ 299.000,- k.k.

Berlicum

€ 299.000,- k.k.

F loris

HOEKWONING

Vlinderlaan 68 Kijk voor meer informatie en foto’s op www.abelen.nl

• • • • •

Inhoud: 491 m3 Perceelopp.: 156 m2 Woningopp.: 124 m2 Bouwjaar: 2006 Slaapkamers: 3

ABELEN MAKELAARS EN TAXATEURS B.V.

Vught

073-5212908

€ 299.500,- k.k.

EENGEZINSWONING

Goed onderhouden, karakteristieke, uitgebouwde tussenwoning met fraai aangelegde diepe achtertuin, houten berging en achterom.

Schijndel

Inhoud: 350 m3 Perceelopp.: 153 m2 Woningopp.: 115 m2 Bouwjaar: 1934 Slaapkamers: 3 073-6564817

€ 319.000,- k.k.

EENGEZINSWONING

Nette woning met garage voor veel woonplezier!

Rosmalen

De Meerdam 7 Kijk voor meer informatie en foto’s op www.abelen.nl

• • • • •

Inhoud: 480 m3 Perceelopp.: 300 m2 Woningopp.: 150 m2 Bouwjaar: 1956 Slaapkamers: 4

TIMMERMANS MAKELAARDIJ

0416-332661

€ 339.000,- k.k.

TWEE ONDER EEN KAP

HET WAARE HUIS B.V.

€ 324.900,- k.k.

Inhoud: 500 m3 Perceelopp.: 254 m2 Woningopp.: 145 m2 Bouwjaar: 2008 Slaapkamers: 4 073-5236465

Goed onderhouden halfvrijstaande woning met werk/praktijkruimte op begane grond en een fraaie achtertuin (Z). De woning is nagenoeg geheel gerenoveerd. RUCKER RAAIJMAKERS MAKELAARDIJ

Vught

0416-333059

€ 312.500,- k.k.

Buitengewoon aantrekkelijke, op geliefde locatie nabij centrum en station UITGEBOUWDE - GERENOVEERDE VOOROORLOGSE WONING met berging en leuke tuin.

Inhoud: 495 m3 Perceelopp.: 156 m2 Woningopp.: 136 m2 Bouwjaar: 2006 Slaapkamers: 4 073-5212908

€ 359.000,- k.k.

In een rustige omgeving gelegen 2/1 kap woning met garage en carport, woning uitgebouwd met een tuinkamer en afgewerkt met zéér degelijke materialen.

Inhoud: 340 m3 Perceelopp.: 146 m2 Woningopp.: 102 m2 Bouwjaar: 1905 Slaapkamers: 3 073-6562649

€ 325.000,- k.k.

TIMMERMANS MAKELAARDIJ

0416-332661

€ 385.000,- k.k.

Lindelaan 14 Inhoud: 530 m3 Perceelopp.: 224 m2 Woningopp.: 180 m2 Bouwjaar: 1975 Slaapkamers: 5 073-6131515

Karakteristiek jaren ‘30 woning, 80 meter diepe tuin op het zuiden en een multifunctioneel bijgebouw (45m²)! Wij zien u graag op 3 oktober, de deur staat open!

Helvoirt

073-5036000

€ 315.000,- k.k.

Goed onderhouden 2/1 kapwoning met o.a. prachtige luxe woonkeuken, royale woonkamer, een multifunctionele ruimte, 4 slpk en een zonnige tuin.

• • • • •

BEEKHUIZEN MAKELAARDIJ

Haaren

Inhoud: 469 m3 Perceelopp.: 244 m2 Woningopp.: 142 m2 Bouwjaar: 1987 Slaapkamers: 4 0411-611302

€ 325.000,- k.k.

NIEUW!

Esdoornlaan 4 Inhoud: 488 m3 Perceelopp.: 475 m2 Woningopp.: 135 m2 Bouwjaar: 1978 Slaapkamers: 4

VRIJSTAAND

• • • • •

Inhoud: 440 m3 Perceelopp.: 211 m2 Woningopp.: 127 m2 Bouwjaar: 1986 Slaapkamers: 5

MANSVELD & SPEKKING MAKELAARS EN TAXATEURS O.Z.

EENGEZINSWONING

• • • • •

Helvoirt

• • • • •

Vogelkers 36 • • • • •

BURO T’SAS MAKELAARDIJ O.G.

Sprang-Capelle

Perfect onderhouden en uitgebouwde woning. De woning heeft vijf slaapkamers, een ruime moderne woonkeuken en een inpandig te bereiken garage.

EENGEZINSWONING

Zuidhollandsedijk 26 • • • • •

Klein Brabant 14 • • • • •

VAN DE ZANDE MAKELAARDIJ B.V.

EENGEZINSWONING

EENGEZINSWONING

Goudveilstraat 26 LUXE AFGEWERKTE TWEEKAPPER MET EEN WOONKAMER VAN MAAR LIEFST 50 M2 EN VIER SLAAPKAMERS EN EEN DUBBELE CARPORT!

Inhoud: 483 m3 Perceelopp.: 402 m2 Woningopp.: 140 m2 Bouwjaar: 1956 Slaapkamers: 4 073-5442100

ABELEN MAKELAARS EN TAXATEURS B.V.

Vught

Inhoud: 525 m3 Perceelopp.: 285 m2 Woningopp.: 135 m2 Bouwjaar: 1977 Slaapkamers: 5

Nieuwstraat 30 • • • • •

TUSSENWONING

Uitgebouwde, geschakelde 2/1 kap woning met inpandige berging, gelegen in rustige straat met fraai uitzicht op openbaar groen plein, ideaal voor kinderen.

Nijesteijn 23 • • • • •

EENGEZINSWONING

WOONACCENT MAKELAARS SCHIJNDEL BV

Doctor Schaepmanstraat 30

Rosmalen

€ 300.000,- k.k.

Mgr. van de Venstraat 9 • • • • •

ATENZIJLSTRA MAKELAARS

Kaatsheuvel

Koningsweg 97 - ‘s-Hertogenbosch florismakelaars.nl - 073 6123 202

TWEE ONDER EEN KAP

Berliozstraat 7 Tweekapper met 5 slaapkamers en inp. garage

EENGEZINSWONING

Esschestraat 30

EENGEZINSWONING

• • • • •

Inhoud: 372 m3 Perceelopp.: 982 m2 Woningopp.: 100 m2 Bouwjaar: 1935 Slaapkamers: 2

VAN DEN HURK MAKELAARDIJ

0411-642828

Veel inhoud door een royale uitbouw, praktijkruimte aan huis & een tuin op zuiden! Dit alles op een gewilde locatie in het groene Haaren.

• • • • •

Inhoud: 633 m3 Perceelopp.: 256 m2 Woningopp.: 180 m2 Bouwjaar: 1970 Slaapkamers: 4

VAN DEN HURK MAKELAARDIJ

0411-642828


GEKOCHT

VERKOCHT

GEHU URD

SFEERVOL SLAPEN MET

DE NIEUWSTE BEDMODE

Als er een ruimte in huis is waar je op een eenvoudige manier kunt inhaken op de laatste woonmodetrends, dan is het wel de slaapkamer. Met een nieuwe kleur op de muur en nieuw bedtextiel ben je binnen een paar uur weer helemaal ‘on trend’. Slapen doe je écht sfeervol met de nieuwst bedmode.

Puur natuur

Tijdloos klassiek

Warme ruit

De natuur is een van de belangrijkste inspiratiebronnen voor ontwerpers. De kleuren, structuren en materialen geven sfeer aan het interieur. Het dekbedovertrek Clifford heeft een serene uitstraling door het gebruik van pastelkleurige bladeren. Het katoen voelt heerlijk zacht en fris aan. www.beddinghouse.nl

Mooie klassieke dessins raken nooit uit de mode. Denk aan de pied de poule, de Schotse tartan, en de paisley. Met de bedtextiel collectie Filan in trendy burgundy geef je de slaapkamer een warme en tijdloze sfeer. Een beter excuus om wat langer in bed te blijven liggen is er niet. www.essenzahome.nl

Ruitpatronen zijn dit seizoen niet weg te denken uit het trendbeeld. Dekbedovertrek Stewart is gemaakt van extra zacht flanel en dat voelt lekker warm aan tijdens de koude winternachten. Geen reden meer om je niet nog even om te draaien. www.beddinghouse.nl

Stoer industrieel

Kunstzinnig

Simpel Scandinavisch

Oude pakhuizen en omgebouwde schoolgebouwen zijn een populaire plek om te werken en te wonen. Met zacht bedtextiel creëer je een aangename sfeer in een ruimte met hoge plafonds, stenen muren en een betonnen vloer. De trendkleur blauw in de Mael collectie past goed in de basis van zwart, wit en grijs. www.essenzahome.nl

Een interieur kan inspireren tot creëren. Of het nu aanzet tot schrijven, schilderen of koken, een kunstzinnig interieur inspireert elke dag. Nieuwe spullen vermengen zich met antieke vondsten en de grens tussen bijzonder design en kunst vervaagt. Het kleurrijke dessin in de Vance collectie voelt zich helemaal thuis in een artistieke omgeving. www.essenzahome.nl

Hoe creëer je een Scandinavische woonsfeer in je eigen huis? Het begint met een lichte basis waarin wit wordt toegepast op wanden, de vloer en de raamdecoratie. Met licht hout, pasteltinten en dekbedovertrek Grada van Marc O’Polo Home met subtiel kleurverloop wordt de sfeer zacht een vriendelijk. Slaap lekker! www.essenzahome.nl

20

Redactie Saskia ten Cate, www.dutchstylecompany.nl, met dank aan www.perscentrumwonen.nl


GEKOCHT

VERKOCHT

GEHU URD

BEDTIME STORIES Voor een goede nachtrust is een goed slaapsysteem belangrijk. Helemaal afgestemd op de wensen van de slaper zodat het lichaam optimaal ondersteund wordt en we ons ’s ochtends bij het wakker worden uitgerust en fit voelen.

Zwevend slaapcomfort Het nieuwe North slaapsysteem met afgeronde vormen lijkt te zweven. De matras en de ombouw zijn bekleed met dezelfde stof, waardoor het slaapsysteem één geheel vormt. Het TEMPUR materiaal in de matrassen reageert op de temperatuur, het gewicht en de contouren van een lichaam en biedt zo persoonlijk comfort en individuele ondersteuning. Het materiaal keert snel terug naar zijn oorspronkelijke vorm, iedere nacht weer. www.tempur.com

Oude tradities in moderne tijden Stijlvol design De special edition ‘Ocean Blue’ is een knipoog naar de afkomst van het merk Hästens en een verwijzing naar de Zweedse Oceaanstomer M/S Gripsholm die in de jaren ’50 was uitgerust met Hästens bedden. Bedden gemaakt van natuurlijke materialen absorberen vocht en zorgen dat het snel wordt afgevoerd. Eigenschappen die niet alleen waardevol waren voor de oceaanstomer maar vandaag de dag nog steeds bijdragen aan een goede nachtrust. www.hastens.com

In gesprek met… DOORSTROMERS

Geert woont met zijn vrouw Sally en zoon Vigo in Vught. In januari hopen zij te verhuizen naar hun droomhuis.

Waarom wilden jullie verhuizen? “We wonen nu aan een vrij drukke weg en sinds Vigo geboren is denken we op een andere manier na over die weg. Ook is in onze huidige woning de ruimte boven wat beperkter. Dus we wilden heel graag iets ruimer en wat rustiger.”

Omdat de slaapkamer steeds vaker ook een relaxruimte is voor overdag willen we dat deze er stijlvol uitziet. Essential is een echt designbed met ranke belijningen en een licht gebogen hoofdbord. Het ontwerp is volledig duurzaam en vervaardig van gerecyclede materialen. In combinatie met een Auping bodem en matras, ergonomisch afgestemd op de wensen van de slaper, is het niet alleen mooi om naar te kijken maar ook heerlijk om in te slapen. www.auping.nl

Genieten van ons droomhuis!

interieur en bouw om advies. Nu zijn we ons aan het oriënteren voor een keuken en we halen veel ideeën van Pinterest. Dit is ons 3e koophuis en ik merk dat we makkelijker keuzes maken dan bij de vorige verhuizingen.”

Je 3e koophuis. Nog nieuwe dingen op je pad gekomen? “Ik ben zelf hypotheekadviseur geweest dus op dat deel ben ik behoorlijk thuis. Ik ken de wereld van notarissen, makelaars, taxateurs en geldverstrekkers. Ook heb ik al twee keer een huis verbouwd dus de taal van de aannemer en stukadoor spreek ik ook. Kortom we hebben er vertrouwen in!”

Waar gaan jullie naar toe? “We blijven in Vught maar het nieuwe huis is een stuk groter en ligt aan een klein parkje. Dat is voor die kleine man natuurlijk heerlijk. Maar we gaan eerst het complete huis verbouwen. Het dateert uit 1928. De huidige eigenaar woont er vanaf 1938 en er is sinds dit tijd weinig aan gedaan. Constructief is het goed, maar er is bijvoorbeeld geen centrale verwarming. Dus we hebben nog wel even wat tijd nodig om het huis woon klaar te maken.“

Waar kijk je het meest naar uit? “Om straks in een huis te zitten waar we langere tijd blijven wonen. Onze huidige woning was echt een ‘opstap’, we wisten dat we hier een jaar of zeven zouden wonen. Als de renovatie eind van het jaar klaar is gaan we heerlijk genieten van ons droomhuis.”

Schakelen jullie professionele hulp in voor het interieurontwerp? “We bedenken veel zelf en vragen kennissen in onze omgeving die betrokken zijn bij

21

Redactie Saskia ten Cate, www.dutchstylecompany.nl, met dank aan www.perscentrumwonen.nl


Het huis van uw dromen bouwt u in Vught Prachtig wonen in het groen

De Koepel: de kunst van het wonen

De woning die u altijd hebt gewild

Landelijk gelegen aan de zuidzijde van Bourgondisch

Bouwplan ‘De Koepel’ biedt u landelijke rust en

Uw persoonlijke wensen en eigen creativiteit krijgen

’s-Hertogenbosch, ademt buitenplaats Vught rust en

groene ruimte midden in de Vughtse kom, op een

alle ruimte op de royale bouwkavels (850 -1.400 m²).

ruimte met veel groen. Opvallend, want Vught is een

steenworp afstand van splinternieuwe sport- en

Het is de ondergrond voor rustieke, vrijstaande

belangrijk knooppunt van de Brabantse infrastruc-

onderwijsaccommodaties. ‘De Koepel’ ligt in een

woningen, aansluitend op de woningtypes in de

parkachtig landschap, onderdeel van de groene

omgeving. Het plan ‘De Koepel’ is praktisch vrij van

hoofdstructuur van Vught. Nieuw openbaar groen

welstandsregels. U hebt dus alle vrijheid bij het

en water worden zorgvuldig ingebed en brengen

ontwerpen en bouwen van uw woning. De woning

de kwaliteit van het plangebied op een nog hoger

die u altijd hebt gewild.

tuur. Het maakt de gemeente uitstekend bereikbaar. Eenmaal van de weg af, domineren statige lanen met lommerrijk groen en de prachtige Vughtse natuur. Vught is één van de beste woongemeenten van Nederland. Tussen al dat groen vindt u een aantrekkelijke dorpskern, een breed scala aan uitstekende voorzieningen, een bloeiend verenigingsleven en een uniek woonplan: De Koepel.

niveau. Beheerst u de kunst van het wonen? In Vught brengt u het in praktijk. Beschikbaar Optie Verkocht

Vorstelijk wonen in Vught? Kijk op www.dekoepelvught.nl

Voor meer informatie: tel. 073 656 48 17 | info@atenzijlstra.nl | www.atenzijlstra.nl


Een nieuwe manier van woning verkopen. Groot voordeel voor de verkoper!

75 % MINDER MAKELAARSKOSTEN Vroeger leverde het inschakelen van een makelaar voor de verkoop van een woning een hoge rekening op. Dat is nu verleden tijd. Een nieuwe trend is het grotendeels digitaliseren van het verkoopproces. U maakt optimaal gebruik van internet; de makelaar fungeert voornamelijk nog als expert. Door het verkoopproces op deze manier te organiseren, bespaart u veel makelaarskosten. Hoe werkt het?

Het succes

De makelaar voert de werkzaamheden uit die specifieke kennis en expertise vragen, zoals: het vaststellen van de vraagprijs, de vermelding op Funda, het voeren van de onderhandelingen met de koper en het opstellen van het koopcontract.

In de regio ’s-Hertogenbosch werkt Makelaar073 al geruime tijd volgens deze formule. En met succes! 80% van alle woningen die afgelopen jaar in verkoop zijn genomen, zijn binnen 3 maanden verkocht.

De verkoper kiest welke werkzaamheden hij zelf kan doen. Zo kan hij bijvoorbeeld zelf de verkoopteksten schrijven en de foto’s maken, of de bezichtigingen begeleiden.

Iets voor u? Wilt u dat uw huis goed in beeld komt op Funda? Dat u begeleid wordt door een ervaren, lokale NVM-makelaar en dat u zelf betrokken bent bij de verkoop van uw woning? Dit kan bij ons tegen een tarief van € 1.095,-.

Maak kennis met Makelaar073. Boukje Haegens en Mirjam van de Laar plannen graag met u een afspraak. Kijk voor meer informatie op www.makelaar073.nl.

Klanten op Funda: “Deze makelaar kent de omgeving heel goed en denkt mee op maat. Je kan je pakket maken zoals je wilt. Dat geeft mogelijkheden voor ieder budget”. “Het voordeel van Makelaar073 is de enorme flexibiliteit die je hebt als verkoper. Makelaarskosten kunnen hierdoor zeer laag zijn.” Gemiddelde beoordeling

9,2


HR_Header263x44mm.pdf

1

28-08-15

14:20

C

M

OPEN HUIZEN MAGAZINE

Y

CM

MY

CY

CMY

K

DOORSTROMERS

‘s-Hertogenbosch

€ 199.000,- k.k.

Vught

€ 255.000,- k.k.

Hier gaan we wonen! PORTIEKFLAT

PORTIEKFLAT

Vergiliuslaan 56

Heunpark 4131

Aantrekkelijk en op goede stand in stadsdeel Zuid gelegen, ruim 4-KAMER HOEKAPPARTEMENT (11e verd.)met berging en fijn zonnebalkon met fraai uitzicht.

Het juiste huis voor de juiste prijs? Vraag het een NVM-aankoopmakelaar.

• • • •

Inhoud: 285 m3 Woningopp.: 95 m2 Bouwjaar: 1977 Slaapkamers: 3

BURO T’SAS MAKELAARDIJ O.G.

‘s-Hertogenbosch

€ 279.000,- k.k.

‘s-Hertogenbosch

073-6562649

€ 320.000,- k.k.

In 4e gebouw in het ‘Heunpark’ met blijvend vrij uitzicht op plantsoen, 3-KAMERAPPARTEMENT met zonnebalkon en parkeer-/ garageplaats in souterrain.

• • • •

Inhoud: 300 m3 Woningopp.: 100 m2 Bouwjaar: 2001 Slaapkamers: 2

BURO T’SAS MAKELAARDIJ O.G.

Vught

073-6562649

€ 325.000,- k.k.

®

PORTIEKFLAT

Kantoren in Vught - Oisterwijk - Oirschot www.lelieveldmakelaardij.com 073-656 05 91

HOEKWONING

Pettelaarseweg 243 c Aantrekkelijk in stadsdeel Zuid in ‘Residence Pettelaarpoort’ gelegen 3-KAMERAPPARTEMENT met royaal zonnebalkon. Incl. garageplaats en berging in souterrain.

Hondsdraf 57 • • • •

Inhoud: 285 m3 Woningopp.: 100 m2 Bouwjaar: 1996 Slaapkamers: 2

BURO T’SAS MAKELAARDIJ O.G.

Biezenmortel

€ 325.000,- k.k.

EENGEZINSWONING

Inhoud: 536 m3 Perceelopp.: 662 m2 Woningopp.: 153 m2 Bouwjaar: 1966 Slaapkamers: 5 0411-611302

€ 335.000,- k.k.

EENGEZINSWONING

BEEKHUIZEN MAKELAARDIJ

App. is gelegen in “Kasteel Beeckendael” en beschikt over buitenterras van 30m2 en 2 parkeerplaatsen en berging in ondergelegen parkeerkelder.

Inhoud: 375 m3 Woningopp.: 125 m2 Bouwjaar: 2010 Slaapkamers: 2 073-6122344

€ 339.000,- k.k.

Inhoud: 400 m3 Perceelopp.: 984 m2 Woningopp.: 110 m2 Bouwjaar: 1967 Slaapkamers: 3 0411-611302

Fraai aan buitenring van SLOT HAVERLEIJ gesitueerde, royaal bemeten KASTEELWONING met garage, patiotuin. loggia en dakterras. Vrij zicht op de golfbaan.

HET WAARE HUIS B.V.

Inhoud: 600 m3 Perceelopp.: 151 m2 Woningopp.: 210 m2 Bouwjaar: 2002 Slaapkamers: 3 073-5236465

Vught

€ 335.000,- k.k.

• • • • •

ATENZIJLSTRA MAKELAARS

Inhoud: 395 m3 Perceelopp.: 244 m2 Woningopp.: 110 m2 Bouwjaar: 1922 Slaapkamers: 2 073-6564817

Inhoud: 600 m3 Perceelopp.: 114 m2 Woningopp.: 180 m2 Bouwjaar: 2004 Slaapkamers: 5

BURO T’SAS MAKELAARDIJ O.G.

073-6562649

Vrijst woonhuis met garage, overdekt terras, carport en in 2005 eigentijds, comfortabel en luxe afgewerkt. Gelegen tegenover een plantsoen in de wijk Hoevebraak

Inhoud: 370 m3 Perceelopp.: 180 m2 Woningopp.: 102 m2 Slaapkamers: 2

BURO T’SAS MAKELAARDIJ O.G.

Drunen

073-6562649

€ 335.000,- k.k.

Twee onder een kapwoning met vrijstaande garage, 26 meter diepe tuin en oprit op loopafstand van het centrum.

• • • • •

Inhoud: 550 m3 Perceelopp.: 411 m2 Woningopp.: 130 m2 Bouwjaar: 1935 Slaapkamers: 5

ERIK DOUWES MAKELAARDIJ

0416-666958

€ 339.000,- k.k.

Sophiastraat 5 • • • • •

• • • •

Grotestraat 216

Compleet gerenoveerd woonhuis, welke op zowel begane grond als 1e verd. is uitgebouwd waardoor er veel extra leefruimte is ontstaan. Tuin met overdekt terras.

Schijndel

Buitengewoon sfeervol VOOROORLOGS WOONHUIS met diepe achtertuin en berging, achterom. Uitermate prettige ligging in/ nabij het gezellige dorpscentrum.

VRIJSTAAND

HERENHUIS

Parcivalring 39 • • • • •

• • • • •

Helvoirtseweg 116 • • • •

BOUMIJ MAKELAARS B.V.

‘s-Hertogenbosch

Taalstraat 116

DIRECT AAN HET WATER, GELEGEN HOEKWONING MET EEN HEERLIJK TERRAS EN EEN BREDE CARPORT! OOK OPTIE TOT DUOKOOP, VRAAG NAAR DE VOORWAARDEN!

VRIJSTAAND

EENGEZINSWONING

Langeweg 44 A Vrijstaande woning met vrijst. garage en onlangs gerealiseerde 2e uitrit aan de achterzijde,is goed onderhouden en biedt voldoende (uitbreidings) mogelijkheden.

€ 329.000,- k.k.

Beeckendael 32 • • • • •

BEEKHUIZEN MAKELAARDIJ

Haaren

073-6562649

PORTIEKFLAT

Vosselaerstraat 1 Ruime, vrijstaande woning (met verbouw mogelijkheden) voorzien van o.a. 5 slp, woonkeuken, extra werkkamer, aangebouwde garage en tuin op ‘t zuiden.

‘s-Hertogenbosch

EENGEZINSWONING

• • • • •

Inhoud: 536 m3 Perceelopp.: 326 m2 Woningopp.: 123 m2 Bouwjaar: 1965 Slaapkamers: 3

ROMEYNDERS MAKELAARDIJ

073-5514241

ABELEN Makelaars en Taxateurs BV Burgemeester Mazairaclaan 2 5242 AV Rosmalen www.abelen.nl www.twitter.com/#!/abelenmakelaars www.facebook.com/AbelenMakelaars EnTaxateursBv


HR_Header263x44mm.pdf

1

28-08-15

14:20

C

M

OPEN HUIZEN MAGAZINE

Y

CM

MY

CY

CMY

K

‘s-Hertogenbosch

€ 339.000,- k.k.

PORTIEKFLAT

Witvensedijk 2, Esch Telefoon: 073 - 657 90 47 Veenemamakelaardij.nl info@veenemamakelaardijk Rosmalen

€ 350.000,- k.k.

HALFVRIJSTAANDE WONING

UITGEBOUWDE HOEKWONING, MET LUXE AFWERKING EN RUIME VERTREKKEN. FRAAI AANGELEGDE TUIN (W) MET CARPORT EN PARKEERPLAATS. HET WAARE HUIS B.V.

Cromvoirt

Inhoud: 570 m3 Perceelopp.: 220 m2 Woningopp.: 145 m2 Bouwjaar: 2009 Slaapkamers: 4 073-5236465

€ 375.000,- k.k.

VRIJSTAAND

Inhoud: 615 m3 Perceelopp.: 423 m2 Woningopp.: 206 m2 Bouwjaar: 1991 Slaapkamers: 5 073-6564817

€ 385.000,- k.k.

VRIJSTAAND

BOUMIJ MAKELAARS B.V.

073-6122344

Berlicum

€ 369.000,- k.k.

• • • • •

Inhoud: 470 m3 Perceelopp.: 373 m2 Woningopp.: 154 m2 Bouwjaar: 1993 Slaapkamers: 4

MANSVELD & SPEKKING MAKELAARS EN TAXATEURS O.Z.

‘s-Hertogenbosch

073-5036000

€ 375.000,- k.k.

Inhoud: 470 m3 Perceelopp.: 459 m2 Woningopp.: 150 m2 Bouwjaar: 1967 Slaapkamers: 4

AMB MAKELAARS DEN BOSCH

073-7113700

VIERMAKELAARS DEN BOSCH

073-6215656

Waalwijk

€ 369.000,- k.k.

• • • •

RUCKER RAAIJMAKERS MAKELAARDIJ

Inhoud: 375 m3 Woningopp.: 125 m2 Bouwjaar: 1996 Slaapkamers: 2

10+ MAKELAARS

Inhoud: 740 m3 Woningopp.: 200 m2 Bouwjaar: 2007 Slaapkamers: 4 073- 644 75 70

Genderen

073-6131515

€ 385.000,- v.o.n.

OPEN HUIS OP DE BOUW,3 OKTOBER 11.00-13.00 UUR. KOOP IN PROJECT “DE APPELGAARD” MET VERKOOPGARANTIE*(onder voorwaarden). Vrijstaand met garage. BEEKHUIZEN MAKELAARDIJ

Een perfect afgewerkte vrijstaande woning met heerlijk ruime woonkamer, mooi kook- en spoeleiland, inpandige garage, 4 slaapkamers en een ruime badkamer.

€ 379.000,- k.k.

Inhoud: 700 m3 Perceelopp.: 322 m2 Woningopp.: 165 m2 Bouwjaar: 2007 Slaapkamers: 4

ERIK DOUWES MAKELAARDIJ

0416-666958

Nieuwkuijk

0411-611302

Deze vrijstaande woning is mooi verbouwd en heeft een heerlijk privacy biedende tuin rondom de woning en een grote vrijstaande garage met ruime carport.

ABELEN MAKELAARS EN TAXATEURS B.V.

073-5212908

Heusden Gem Heusden € 374.500,- k.k.

Vrijstaand geschakeld woonhuis met garage, moderne badkamer en keuken. Kantoor, slaap- of speelkamer op de begane grond en fraai uitzicht.

• • • • •

Inhoud: 520 m3 Perceelopp.: 698 m2 Woningopp.: 155 m2 Bouwjaar: 1974 Slaapkamers: 4

VAN DE ZANDE MAKELAARDIJ B.V.

Vught

073-5111999

€ 385.000,- k.k.

Fazant 22 • • • • •

€ 389.000,- k.k.

Ruime 2/1 kap woning met oprit, garage en zonnige tuin (zuidoost). Gelegen in jonge woonwijk in Vught-zuid, nabij het Cappellebos, scholen en uitvalswegen. ATENZIJLSTRA MAKELAARS

• • • • •

Inhoud: 450 m3 Perceelopp.: 227 m2 Woningopp.: 130 m2 Bouwjaar: 1999 Slaapkamers: 4 073-6564817

ONDER DE

+

MÉÉR OVERHOUDEN ALS JE HUIS VERKOOPT...

F loris

Iepenstraat 2 Inhoud: 736 m3 Woningopp.: 181 m2 Bouwjaar: 2015 Slaapkamers: 3

Inhoud: 500 m3 Perceelopp.: 284 m2 Woningopp.: 145 m2 Bouwjaar: 2007 Slaapkamers: 3

HALFVRIJSTAANDE WONING

VRIJSTAAND

• • • •

• • • • •

Van Cuijkstraat 2 • • • •

Ruiterhof 52

Perfect afgewerkt, luxe 3-kamerappartement met terras, servicebalkon en inpandige berging. Eigen parkeerplaats en een grote berging in het souterrain.

Kijk voor meer informatie en foto’s op www.abelen.nl

VRIJSTAAND

VRIJSTAAND

Sterrennacht 20 • • • • •

Inhoud: 690 m3 Perceelopp.: 81 m2 Woningopp.: 170 m2 Bouwjaar: 2006 Slaapkamers: 5

Geschakeld herenhuis met inpandige garage. Ruime,4 meter hoge woonkamer,met toegang tot een zwevend terras met een fantastisch uitzicht.

€ 350.000,- k.k.

Galigaanstraat 33 • • • • •

Het Kanteel 52

Perfect onderhouden vrijstaande woning met zonnige tuin op het zuidwesten gelegen met kantoor-/werkkamer op de begane grond.

Helvoirt

Zeer ruime kasteelwoning met 3 grote (dak)terrassen, grote loftslaapkamer met badkamer plus 3 slaapkamers. Garage/berging. Op zuidwest met uitzicht.

GESCHAKELDE WONING

VRIJSTAAND

Heuvelstraat 5 Royaal vrijstaand, goed onderhouden, uitgebouwd woonhuis met oprit en garage, gelegen in het groenrijke Engelen. De ruimte is uitzonderlijk!

Inhoud: 308 m3 Woningopp.: 112 m2 Bouwjaar: 2001 Slaapkamers: 2

Pettelaarseweg 243 a • • • • •

ATENZIJLSTRA MAKELAARS

‘s-Hertogenbosch

• • • •

Rosmalen

EENGEZINSWONING

Dalienwaerd 29

In het centrum gelegen 3 kamperapp. met een terras(7 m2). Via het afsluitbare binnenterrein aan de Scheidingstr. is er toegang tot het kleinschalige complex.

PORTIEKFLAT

Kerkweg 29 Vrijstaand, uitgebouwd woonhuis met garage en oprit, met aan de achterzijde vrij uitzicht over weilanden. Gelegen in rustige woonwijk, nabij de dorpskern.

Scheidingstraat 39

De Volder 8 • • • • •

€ 340.000,- k.k.

HERENHUIS

VRIJSTAAND

Ariastraat 3

‘s-Hertogenbosch

• • • • •

Inhoud: 455 m3 Perceelopp.: 411 m2 Woningopp.: 160 m2 Bouwjaar: 1967 Slaapkamers: 4

ERIK DOUWES MAKELAARDIJ

0416-666958

Koningsweg 97 - ‘s-Hertogenbosch florismakelaars.nl - 073 6123 202


HR_Header263x44mm.pdf

1

28-08-15

14:20

C

M

OPEN HUIZEN MAGAZINE

Y

CM

MY

CY

CMY

K

Drunen

www.zande.nl

€ 389.000,- k.k.

VRIJSTAAND

Rosmalen

€ 399.000,- k.k.

EENGEZINSWONING

Kijk voor meer informatie en foto’s op www.abelen.nl

Inhoud: 619 m3 Perceelopp.: 281 m2 Woningopp.: 174 m2 Bouwjaar: 1969 Slaapkamers: 5 073-5212908

€ 400.000,- k.k.

VRIJSTAAND

Inhoud: 307 m3 Perceelopp.: 298 m2 Woningopp.: 108 m2 Bouwjaar: 1933 Slaapkamers: 3 073-6564817

€ 425.000,- k.k.

HERENHUIS

FLORIS MAKELAARS

0416-666958

Kaatsheuvel

€ 399.000,- k.k.

Deze woning is ideaal geschikt voor mantelzorg, aangezien deze woning 2 keukens, 2 badkamers, 2 woonkamers en een gescheiden achtertuin heeft.

Inhoud: 590 m3 Perceelopp.: 916 m2 Woningopp.: 150 m2 Bouwjaar: 1967 Slaapkamers: 4

TIMMERMANS MAKELAARDIJ

0416-332661

Vught

Karakteristiek herenhuis met volop woonruimte, het contrast tussen de karakteristieke voorgevel en de moderne aanbouw maken dit woonhuis heel bijzonder.

€ 400.000,- k.k.

Inhoud: 779 m3 Perceelopp.: 136 m2 Woningopp.: 205 m2 Bouwjaar: 2005 Slaapkamers: 5 0736123202

Op fraaie plek in het vestingstadje “Slot Haverleij” gelegen 4 kamerapp. met 2 balkons met uitzicht over de golfbaan en het kanaal. BOUMIJ MAKELAARS B.V.

Multifunctionele woning tuin(W) met privacy

• • • • •

Inhoud: 567 m3 Perceelopp.: 528 m2 Woningopp.: 175 m2 Bouwjaar: 1976 Slaapkamers: 5

VAN DEN HURK MAKELAARDIJ

0411-642828

Berlicum

€ 399.000,- k.k.

Perfect onderhouden herenhuis met ondergelegen souterrain voor twee auto’s en fraai aangelegde tuin. Woning met zeer veel ruimte en mogelijkheden.

Inhoud: 650 m3 Perceelopp.: 207 m2 Woningopp.: 192 m2 Bouwjaar: 1910 Slaapkamers: 5 073-6564817

€ 425.000,- k.k.

RIANTE TWEE-ONDER-ÉÉN-KAP WONING MET MAAR LIEFST ZES SLAAPKAMERS, TWEE BADKAMERS EN EEN GEÏSOLEERDE GARAGE.

Inhoud: 750 m3 Perceelopp.: 380 m2 Woningopp.: 219 m2 Bouwjaar: 1992 Slaapkamers: 4 073-5036000

€ 415.000,- k.k.

• • • • •

Inhoud: 665 m3 Perceelopp.: 615 m2 Woningopp.: 210 m2 Bouwjaar: 1976 Slaapkamers: 3

WOONACCENT MAKELAARS SCHIJNDEL BV

Rosmalen

073-5442100

€ 400.000,- k.k.

Kijk voor meer informatie en foto’s op www.abelen.nl

• • • • •

Inhoud: 560 m3 Perceelopp.: 215 m2 Woningopp.: 143 m2 Bouwjaar: 1996 Slaapkamers: 4

ABELEN MAKELAARS EN TAXATEURS B.V.

‘s-Hertogenbosch

073-5212908

€ 425.000,- k.k.

EENGEZINSWONING

Pettelaarseweg 531 • • • • •

HET WAARE HUIS B.V.

Vught

vv

Vivaldilaan 8 • • • • •

MANSVELD & SPEKKING MAKELAARS EN TAXATEURS O.Z.

Rosmalen

€ 398.000,- k.k.

EENGEZINSWONING

Anne Frankstraat 42 • • • • •

Inhoud: 610 m3 Perceelopp.: 223 m2 Woningopp.: 170 m2 Bouwjaar: 1997 Slaapkamers: 6 073-5236465

Buitengewoon aantrekkelijk in stadsdeel Zuid gesitueerde ruim bemeten HALFVRIJSTAANDE VIDE-WONING met inpandige garage, achtertuin op het zuiden.

• • • • •

Inhoud: 570 m3 Perceelopp.: 159 m2 Woningopp.: 154 m2 Bouwjaar: 1976 Slaapkamers: 3

BURO T’SAS MAKELAARDIJ O.G.

073-6562649

€ 429.000,- k.k.

EENGEZINSWONING

Parcivalring 199 • • • • •

Kortenaerstraat 18

Op een uitstekende locatie in de groenste wijk van het dorp! Ruim bemeten woning met vrijstaande garage en een fijne tuin pal op het zuiden.

TWEE ONDER EEN KAP

ATENZIJLSTRA MAKELAARS

‘s-Hertogenbosch

Burg. Van de Venstraat 23

Runweg 7

• • • • •

Schijndel

EENGEZINSWONING

EENGEZINSWONING

APPARTEMENT

Florimont 24 PERFECTE AFWERKING - héél veel ruimte - prettige leefomgeving MODERN, ENORM RUIM HERENHUIS met wel 6 (slaap)kamers, 2 badkamers, tuin én terras

ERIK DOUWES MAKELAARDIJ

Stationsstraat 26 • • • • •

ATENZIJLSTRA MAKELAARS

‘s-Hertogenbosch

Inhoud: 505 m3 Perceelopp.: 600 m2 Woningopp.: 140 m2 Bouwjaar: 1953 Slaapkamers: 4

HERENHUIS

Vliertstraat 9 Vrijstaande woning in het geheel vernieuwde centrum ‘het Vughtse hart’, met een riante tuin, bijgebouw en voldoende parkeermogelijkheden op eigen terrein.

• • • • •

van Haestrechtstraat 42 • • • • •

ABELEN MAKELAARS EN TAXATEURS B.V.

Vught

Deze karakteristieke woning met vrijstaande garage en 38 meter diepe tuin op het zuiden, gelegen op 600 m2 in het centrum is meer dan alleen een woonhuis.

EENGEZINSWONING

Lijsterbeslaan 19

€ 395.000,- k.k.

VRIJSTAAND

Raadhuisplein 5

Kaatsheuvel: 0416 - 67 25 90 Vlijmen: 073 - 511 19 99 Waalwijk 0416 - 33 30 59

Haaren

Leeuwensteinlaan 19 • • • •

Inhoud: 450 m3 Woningopp.: 170 m2 Bouwjaar: 2005 Slaapkamers: 3 073-6122344

Karaktervol halfvrijstaand (type 2/1 kap) herenhuis met een diepe vrijstaande garage en intieme achtertuin, gelegen op gewilde locatie in het centrum. RUCKER RAAIJMAKERS MAKELAARDIJ

• • • • •

Inhoud: 480 m3 Perceelopp.: 309 m2 Woningopp.: 168 m2 Bouwjaar: 1932 Slaapkamers: 4 073-6131515

De makelaar in Rosmalen Burg. Nieuwenhuijzenstraat 2 Rosmalen tTelefoon: 073 - 5238465 www.hetwaarehuis.nl


HR_Header263x44mm.pdf

1

28-08-15

14:20

C

M

OPEN HUIZEN MAGAZINE

Y

CM

MY

CY

CMY

K

Vlijmen

€ 439.000,- k.k.

Haarsteeg

€ 439.000,- k.k.

Vught

€ 445.000,- k.k.

Alles drAAit om vertrouwen VRIJSTAAND

WOONBOERDERIJ

Zuiderpark 8 Royaal vrijstaand luxe afgewerkt woonhuis met magnifieke living (45m²), moderne keuken en badkamer, sauna, kantoor of speelkamer op beg.grond en vrij uitzicht.

EENGEZINSWONING

Het Zand 4 • • • • •

Inhoud: 491 m3 Perceelopp.: 469 m2 Woningopp.: 175 m2 Bouwjaar: 1998 Slaapkamers: 4

VAN DE ZANDE MAKELAARDIJ B.V.

073-5111999

Oisterwijkstraat 12

Fraai gelegen riet gedekte woonboerderij met royale garage, privé gelegen tuin, kantoor (of slaapkamer) en badkamer op bg en 4 slaapkamers op vd.

• • • • •

Inhoud: 652 m3 Perceelopp.: 690 m2 Woningopp.: 162 m2 Bouwjaar: 1960 Slaapkamers: 4

VAN DE ZANDE MAKELAARDIJ B.V.

‘s-Hertogenbosch

073-5111999

€ 449.000,- k.k.

APPARTEMENT

Gasthuisstraat 7 a Inhoud: 500 m3 Woningopp.: 145 m2 Bouwjaar: 1900 Slaapkamers: 3

€ 449.000,- k.k.

De Moer

€ 449.000,- k.k.

EENGEZINSWONING

Parcivalring 166

073-6110077

Vlijmen

€ 449.000,- k.k.

Inhoud: 600 m3 Woningopp.: 174 m2 Bouwjaar: 2003 Slaapkamers: 3 073-6131515

Rustig gelegen, vrijst. woning met garage, carport en schuur. Keuken uit ca. 2010 en aangebouwde tuinkamer uit ca. 2005. Slaapkamer met badk. beg gr.

Inhoud: 685 m3 Perceelopp.: 1238m2 Woningopp.: 182 m2 Bouwjaar: 1980 Slaapkamers: 5

TIMMERMANS MAKELAARDIJ

0416-332661

LELIEVELD MAKELAARDIJ VUGHT

Berlicum

073-6560591

€ 449.000,- k.k.

Gemoderniseerde vrijstaande woning op een ruim perceel. Aan de achterzijde ligt een vrijstaande werk-/kantoorruimte ideaal voor wonen en werken aan huis.

’s-Hertogenbosch - Vught - Rosmalen

Frederik Hendrikhof 12 a

Rosmalen

€ 450.000,- k.k.

VRIJSTAAND GESCHAKELD

Wildeweitstraat 30 • • • • •

Inhoud: 450 m3 Perceelopp.: 740 m2 Woningopp.: 160 m2 Bouwjaar: 1972 Slaapkamers: 3

MANSVELD & SPEKKING MAKELAARS EN TAXATEURS O.Z.

073-5036000

‘s-Hertogenbosch

www.viermakelaars.nl • • • • •

Inhoud: 591 m3 Perceelopp.: 610 m2 Woningopp.: 177 m2 Slaapkamers: 3

Driezeeg 19 • • • • •

€ 450.000,- k.k.

VILLA

• • • •

VRIJSTAAND

De Hooivork 6 • • • •

RUCKER RAAIJMAKERS MAKELAARDIJ

Vrijstaande parkvilla in het centrum met garage

VIERMAKELAARS VUGHT

Aan de rand van het centrum van Vlijmen gelegen rietgedekte karakteristieke woonboerderij met fors bijgebouw voor een beroep-/praktijk aan huis. 073-6560591

EENGEZINSWONING

Waalwijk

Inhoud: 620 m3 Perceelopp.: 526 m2 Woningopp.: 165 m2 Slaapkamers: 3

Wolput 27 • • • •

LELIEVELD MAKELAARDIJ VUGHT

Royale kasteelwoning met prachtige binnentuin, overdekt terras en ruime berging. Eigen parkeerplaats in ondergrondse parkeergarage. Hoog afwerkingsniveau!

• • • •

WOONBOERDERIJ

In hartje centrum aan de Binnendieze gelegen fraai en modern “loft achtig” appartement, hoge plafonds, vides, en separate slaapverdieping met buitenruimte.

‘s-Hertogenbosch

Aan rand villawijk gelegen vrijstaand woonhuis met slaap- en badkamer op beg. grond, 3 kamers en 2e badkamer op verd., bergzolder en ruime garage.

PRETTIG INGEDEELDE EN LUXE AFGEWERKTE, VRIJSTAAND GESCHAKELDE WONING, ROYALE TUIN (ZUID), GROTE BERGING EN 2 PARKEERPLAATSEN. HET WAARE HUIS B.V.

• • • • •

Inhoud: 600 m3 Perceelopp.: 308 m2 Woningopp.: 156 m2 Bouwjaar: 2008 Slaapkamers: 4 073-5236465

€ 450.000,- k.k.

BUNGALOW

Zuster Hilkerstraat 1 Inhoud: 710 m3 Perceelopp.: 261 m2 Woningopp.: 237 m2 Bouwjaar: 2002 Slaapkamers: 3

VAN DE ZANDE MAKELAARDIJ B.V.

0416-333059

073 - 611 00 77 vught@viermakelaars.nl Kerkstraat 5 Vught

Grote semi-bungalow met ruime living, slaap- en badkamer. Op etage 2 of 3 kamers. Garage, zicht over plantsoen, zij- en achtertuin. Veel privacy en rust. VIERMAKELAARS DEN BOSCH

• • • • •

Inhoud: 710 m3 Perceelopp.: 592 m2 Woningopp.: 190 m2 Bouwjaar: 1997 Slaapkamers: 3 073-6215656


HR_Header263x44mm.pdf

1

28-08-15

14:20

C

M

OPEN HUIZEN MAGAZINE

Y

CM

MY

CY

CMY

K

‘s-Hertogenbosch

€ 450.000,- k.k.

EENGEZINSWONING

Inhoud: 400 m3 Perceelopp.: 49 m2 Woningopp.: 118 m2 Bouwjaar: 1625 Slaapkamers: 1 073-6562649

€ 469.000,- k.k.

Omringd door weilanden, bossen & duinen! Heerlijk vrij wonen en dat allemaal op slechts 10 min. afstand van het bruisende centrum van ‘s-Hertogenbosch.

Berlicum

€ 450.000,- k.k.

VRIJSTAAND

Nieuwkuijkseweg 22 • • • • •

BURO T’SAS MAKELAARDIJ O.G.

Berlicum

€ 450.000,- k.k.

VRIJSTAAND

Nieuwstraat 17 In alle opzichten een bijzonder interessant HALFVRIJSTAAND MONUMENTAAL PAND met bestemming wonen en/of bedrijfsmatig. Hartje stad.

Helvoirt

Inhoud: 605 m3 Perceelopp.: 485 m2 Woningopp.: 155 m2 Bouwjaar: 1988 Slaapkamers: 4

VAN DEN HURK MAKELAARDIJ

0411-642828

Vrijst. jaren “70 villa met tuin (zuidwest), gelegen in een ruim opgezette villawijk met veel groen. Ideaal voor praktijk aan huis en/of een groot gezin.

Lelienhuyze 79 • • • • •

Inhoud: 820 m3 Perceelopp.: 571 m2 Woningopp.: 265 m2 Bouwjaar: 1969 Slaapkamers: 7

ATENZIJLSTRA MAKELAARS

073-6564817

‘s-Hertogenbosch

€ 475.000,- k.k.

EENGEZINSWONING

Sassenheimseweg 3 Vrijstaande woning in het centrum van Berlicum met inpandige garage, vergroot met zonnige serrekamer. Nabij winkels en scholen.

Inhoud: 784 m3 Perceelopp.: 706 m2 Woningopp.: 226 m2 Bouwjaar: 1986 Slaapkamers: 5

JANSEN & VAN TUIJL MAKELAARS O.G.

0412-451554

Zeer ruime, luxe woning met privacy, grote tuin, hoge living, gashaard, kantoor. Architectuur, design, uitzicht, dijkwoning. Rust, centrum, station nabij.

Nieuwkuijk

€ 495.000,- k.k.

HERENHUIS

€ 485.000,- k.k.

VRIJSTAAND

Inhoud: 480 m3 Perceelopp.: 800 m2 Woningopp.: 120 m2 Bouwjaar: 1920 Slaapkamers: 4

Inhoud: 960 m3 Perceelopp.: 652 m2 Woningopp.: 238 m2 Bouwjaar: 1983 Slaapkamers: 5

ERIK DOUWES MAKELAARDIJ

0416-666958

VAN DE ZANDE MAKELAARDIJ B.V.

073-5111999

Riant wonen aan de mooiste lommerrijke laan van het dorp! Ruim van opzet en optimale indeling met woonkamer en keuken aan de zonnige tuinzijde.

€ 485.000,- k.k.

‘s-Hertogenbosch

073-6131515

€ 479.000,- k.k.

€ 500.000,- k.k.

Royaal vrijstaand woonhuis met ruime vrijstaande garage, grote bergloods, royale lichte woonkamer (75m²) en een fraai perceel van ca. 889m².

Inhoud: 650 m3 Perceelopp.: 889 m2 Woningopp.: 198 m2 Bouwjaar: 1998 Slaapkamers: 3 073-5111999

€ 500.000,- k.k.

VRIJSTAAND

Inhoud: 727 m3 Perceelopp.: 960 m2 Woningopp.: 174 m2 Bouwjaar: 1973 Slaapkamers: 4

VAN DEN HURK MAKELAARDIJ

0411-642828

Vrijstaande, luxe afgewerkte woning met mog. voor praktijk/ kantoor aan huis. 6 kamers, 2 badkamers, woonkamer, en-suite keuken en heerlijk vrije tuin. RAADHUYS MAKELAARS

DE KOSTER MAKELAARS

Haaren

073-6141050

€ 490.000,- k.k.

Royale vrijst. woning met garage, geschikt voor twee auto”s en berging op de verdieping. Het woonhuis is voorzien van o.a. 4 slp, werkkamer, 2 badk.

• • • • •

BEEKHUIZEN MAKELAARDIJ

Vught

Inhoud: 610 m3 Perceelopp.: 800 m2 Woningopp.: 165 m2 Bouwjaar: 1976 Slaapkamers: 5 0411-611302

€ 510.000,- k.k.

EENGEZINSWONING

Heuvelwijkstraat 10 • • • • •

Inhoud: 500 m3 Woningopp.: 188 m2 Bouwjaar: 1900 Slaapkamers: 3

Pastoor Jansenstraat 18 c • • • • •

VAN DE ZANDE MAKELAARDIJ B.V.

Lith

• • • •

BUNGALOW

Achterstraat 64 a • • • • •

Kastanjelaan 3 • • • • •

Vlijmen

VRIJSTAAND

Van Goghstraat 35

Helvoirt

Inhoud: 675 m3 Woningopp.: 200 m2 Bouwjaar: 2003 Slaapkamers: 3

RUCKER RAAIJMAKERS MAKELAARDIJ

Topappartement met authentieke elementen.

073-6215656

VILLA

Nieuwkuijksestraat 24 Karaktervol en sfeervol vrijstaand jaren ‘20 herenhuis met in stijl gebouwde garage en stal. Gemoderniseerd en bouwkundig in perfecte staat van onderhoud.

Inhoud: 575 m3 Perceelopp.: 563 m2 Woningopp.: 162 m2 Bouwjaar: 1992 Slaapkamers: 4

VIERMAKELAARS DEN BOSCH

Ruime vrijstaande woning met inpandige garage, 25 meter diepe achtertuin met dubbel overdekt terras, zwembad en recent aangelegde zonnepanelen.

• • • •

van Tuldenstraat 19 A • • • • •

Drunen

Stationsstraat 74 Postbus 294 5141 GG Waalwijk Telfoon: 0416 - 332661/335835 Fax: 0416-651778 E-mail: info@timmermansmakelaardij.nl www.timmermansmakelaardij.nl

Prachtige poortwoning aan het water, met 2 parkeerplaatsen en een berging in de ondergrondse parkeerkelder en een fraai dakterras met prachtig uitzicht!

BOVENWONING

Vierde Buitenpepers 37 • • • • •

€ 469.000,- k.k.

BENEDEN + BOVENWONING

Hofstraat 2 • • • • •

‘s-Hertogenbosch

Glorieuxlaan 15 • • • • •

Inhoud: 735 m3 Perceelopp.: 907 m2 Woningopp.: 234 m2 Bouwjaar: 1997 Slaapkamers: 5 073-5222555

Riant vrijstaand woonhuis met oprit, carport, garage en 5 slaapkamers. Gelegen in een rustige straat, met aan de voorzijde uitzicht over een groenstrook. ATENZIJLSTRA MAKELAARS

• • • • •

Inhoud: 535 m3 Perceelopp.: 355 m2 Woningopp.: 190 m2 Bouwjaar: 1977 Slaapkamers: 5 073-6564817


HR_Header263x44mm.pdf

1

28-08-15

14:20

C

M

OPEN HUIZEN MAGAZINE

Y

CM

MY

CY

CMY

K

Rosmalen

€ 535.000,- k.k.

Schijndel

€ 545.000,- k.k.

Haarsteeg

€ 549.000,- k.k.

®

VRIJSTAAND

VILLA

De Regenboogkade 17 Kijk voor meer informatie en foto’s op www.abelen.nl

• • • • •

ABELEN MAKELAARS EN TAXATEURS B.V.

‘s-Hertogenbosch

Inhoud: 632 m3 Perceelopp.: 330 m2 Woningopp.: 169 m2 Bouwjaar: 2005 Slaapkamers: 5 073-5212908

€ 550.000,- k.k.

BUNGALOW

Inhoud: 860 m3 Perceelopp.: 1060m2 Woningopp.: 210 m2 Slaapkamers: 5 073-5212908

€ 550.000,- k.k.

VRIJSTAAND

Inhoud: 675 m3 Perceelopp.: 1239m2 Woningopp.: 192 m2 Bouwjaar: 1955 Slaapkamers: 4

VAN DEN HURK MAKELAARDIJ

0411-642828

€ 595.000,- k.k.

VRIJSTAAND

HET WAARE HUIS B.V.

073-6562649

€ 569.000,- k.k.

Kijk voor meer informatie en foto’s op www.abelen.nl

Inhoud: 717 m3 Perceelopp.: 345 m2 Woningopp.: 186 m2 Bouwjaar: 1988 Slaapkamers: 4 073-5212908

€ 595.000,- k.k.

Inhoud: 750 m3 Perceelopp.: 538 m2 Woningopp.: 190 m2 Bouwjaar: 1978 Slaapkamers: 4 073-5236465

Op prachtig perceel gelegen royale en stijlvolle vrijstaande woning met sfeervolle werkkamer en royale terrassen voor een heerlijk buitenleven. BEEKHUIZEN MAKELAARDIJ

ROMEYNDERS MAKELAARDIJ

073-5514241

‘s-Hertogenbosch

€ 550.000,- k.k.

Aan de grens van de Maasuiterwaarden gesitueerde, onder architectuur gebouwde “Bastionwoning”. De villa heeft een tuin grenzend aan water.

Uitermate sfeervol (rietgedekt) VRIJSTAAND WOONHUIS (verbouwde woonboerderij) met bijgebouw/garage of gastenverblijf en grote schuur/paardenstallen.

• • • •

Inhoud: 360 m3 Perceelopp.: 1699 m2 Woningopp.: 131 m2 Slaapkamers: 3

BURO T’SAS MAKELAARDIJ O.G.

Cromvoirt

073-6562649

€ 550.000,- k.k.

VRIJSTAAND

St.-Lambertusstraat 61 • • • • •

Inhoud: 665 m3 Perceelopp.: 438 m2 Woningopp.: 205 m2 Bouwjaar: 1996 Slaapkamers: 4

BOUMIJ MAKELAARS B.V.

073-6122344

‘s-Hertogenbosch

Vrijst. woonhuis, op groot perceel met gastenverblijf (dubbele bewoning mogelijk),kantoor,atelier en paardenstallen. Slaapkamer+badkamer op BG. ATENZIJLSTRA MAKELAARS

• • • • •

Inhoud: 800 m3 Perceelopp.: 2942m2 Woningopp.: 237 m2 Bouwjaar: 1850 Slaapkamers: 7 073-6564817

€ 570.000,- k.k.

Heerlijk rustig op slechts enkele autominuten afstand van de binnenstad van Den Bosch gelegen VRIJSTAANDE WONING met inpandige garage en grote zonnige tuin.

• • • • •

Inhoud: 680 m3 Perceelopp.: 924 m2 Woningopp.: 170 m2 Bouwjaar: 1970 Slaapkamers: 5

BURO T’SAS MAKELAARDIJ O.G.

073-6562649

Vught

€ 598.000,- k.k.

VRIJSTAAND

Torenstraat 59 • • • • •

Inhoud: 1085m3 Perceelopp.: 883 m2 Woningopp.: 269 m2 Bouwjaar: 1965 Slaapkamers: 5

Pottenbakker 25 • • • • •

ABELEN MAKELAARS EN TAXATEURS B.V.

Helvoirt

Inlaagdijk 59

• • • • •

VILLA

VRIJSTAAND

Heirust 7 RUSTIG GELEGEN, ROYALE VRIJSTAANDE VILLA GELEGEN IN DE RUIM OPGEZETTE EN KINDVRIENDELIJKE WIJK GENAAMD “ZANDBERGEN” IN ROSMALEN-ZUID!

Inhoud: 675 m3 Perceelopp.: 1060 m2 Woningopp.: 205 m2 Bouwjaar: 1988 Slaapkamers: 4

BURO T’SAS MAKELAARDIJ O.G.

Rosmalen

Royale vrijst. villa met bijgebouw/dubbele garage(55m²) op prachtig perceel. Mooi en toch lekker rustig in het centrum, je wandelt zo het dorp in.

Dubloenlaan 11 • • • • •

Jupitersingel 24 • • • • •

Rosmalen

Ruim bemeten VRIJSTAANDE VILLA, inpandige garage, tuinhuisje en royaal aangelegde tuin met grote mate van privacy. Praktisch ingedeeld en goed afgewerkt.

Dr. van Beurdenstraat 20

VILLA

VRIJSTAAND

Langeweg 29 Een karakteristiek familiehuis met praktijkruimte aan huis, grote woonkeuken, zonnepanelen en een jacuzzi in de 40 meter diepe achtertuin op het zuiden.

€ 550.000,- k.k.

Europalaan 16 • • • •

ABELEN MAKELAARS EN TAXATEURS B.V.

Haaren

Vlijmen

VILLA

Sint Landolinuslaan 9 Kijk voor meer informatie en foto’s op www.abelen.nl

Kantoren in Vught - Oisterwijk - Oirschot www.lelieveldmakelaardij.com 073-656 05 91

WOONBOERDERIJ

Taxandrialaan 22 • • • •

Inhoud: Perceelopp.: Woningopp.: Bouwjaar:

742 m3 1480 m2 250 m2 1967

0411-611302

Robuust, verrassend groot en vrijstaand wonen ! Riante vrijstaande villa met garage, aan de rand van Vught, op zeer fraaie en rustige locatie gelegen.

• • • • •

Inhoud: 547 m3 Perceelopp.: 547 m2 Woningopp.: 190 m2 Bouwjaar: 1975 Slaapkamers: 5

LELIEVELD MAKELAARDIJ VUGHT

073-6560591


HR_Header263x44mm.pdf

1

28-08-15

14:20

C

M

OPEN HUIZEN MAGAZINE

Y

CM

MY

CY

CMY

K

Helvoirt

€ 599.000,- k.k.

LANDHUIS

Broekwal 30 Inhoud: 750 m3 Perceelopp.: 1181 m2 Woningopp.: 210 m2 Bouwjaar: 1990 Slaapkamers: 5

Verrassend ruime, vrijstaande woning gelegen op een royaal perceel, met dubbele garage, werk/praktijkruimte en overdekt terras. Kom beslist binnen kijken!

Cromvoirt

073-6560591

€ 600.000,- k.k.

HERENHUIS

073-6564817

€ 619.000,- v.o.n.

Inhoud: 752 m3 Perceelopp.: 610 m2 Woningopp.: 160 m2 Bouwjaar: 2013 Slaapkamers: 3

VAN DEN HURK MAKELAARDIJ

0411-642828

Heusden Gem Heusden

Uniek gelegen en riant nieuw halfvrijstaand (2/1 kap) herenhuis met garage op super gewilde locatie in Vught Noord en nabij centrum Den Bosch.

• • • • •

073-6560591

Haaren

€ 650.000,- k.k.

Hoge Maasdijk 17 Inhoud: 675 m3 Perceelopp.: 1095 m2 Woningopp.: 170 m2 Bouwjaar: 1997 Slaapkamers: 3

Op prachtige locatie nabij kasteel Nemelaer! Historische langgevelboerderij met vele originele stijlelementen, verrassende details en uitstekende afwerking. 073-6562649

€ 669.000,- k.k.

VRIJSTAAND

• • • • •

Inhoud: 1125 m3 Perceelopp.: 2310 m2 Woningopp.: 250 m2 Bouwjaar: 1869 Slaapkamers: 5

VAN DEN HURK MAKELAARDIJ

0411-642828

‘s-Hertogenbosch

€ 695.000,- k.k.

WOONBOERDERIJ

Oetelaarsestraat 69

Vught

€ 635.000,- k.k.

LANDELIJK GELEGEN VRIJSTAANDE WOONBOERDERIJ OP RIANT PERCEEL MET VEEL KARAKTER EN VRIJ UITZICHT. INCL. BIJGEBOUW TE GEBRUIKEN ALS GUESTHOUSE. 073-6560591

HET WAARE HUIS B.V.

• • • • •

Inhoud: 715 m3 Perceelopp.: 1025 m2 Woningopp.: 215 m2 Bouwjaar: 1955 Slaapkamers: 3

ATENZIJLSTRA MAKELAARS

073-6564817

BOVEN ÈN ONDER DE

Koningsweg 97 - ‘s-Hertogenbosch florismakelaars.nl - 073 6123 202

Vught

€ 695.000,- k.k.

VILLA

Gewande 8 Inhoud: 600 m3 Perceelopp.: 3150 m2 Woningopp.: 166 m2 Bouwjaar: 1960 Slaapkamers: 4

LELIEVELD MAKELAARDIJ VUGHT

073-5514241

F loris

Belversedijk 1

• • • • •

ROMEYNDERS MAKELAARDIJ

‘N GOED GEVOEL MET ALS JE MAKELAAR

WOONBOERDERIJ

Gemonde

Inhoud: 861 m3 Perceelopp.: 1835m2 Woningopp.: 169 m2 Bouwjaar: 1965 Slaapkamers: 4

Charmante vrijstaande villa De Reinaert met authentieke details, dubbele garage, royaal perceel (1.025 m2) met aan voorzijde vrij uitzicht over een plantsoen.

LELIEVELD MAKELAARDIJ VUGHT

VILLA

BURO T’SAS MAKELAARDIJ O.G.

• • • • •

Van Houwelingenplantsoen 7

Inhoud: 777 m3 Perceelopp.: 326 m2 Woningopp.: 194 m2 Bouwjaar: 2013 Slaapkamers: 4

€ 640.000,- k.k.

• • • • •

Heerlijk vrijst. leefhuis met dubbele garage en alle woonfuncties op de begane grond. Verrassend ruim en op royaal perceel gelegen in de villawijk ‘Theereheide.

VILLA

Juliana van Stolberglaan 36 en 26 • • • • •

In prachtig buitengebied gelegen vrijstaande woning met bakhuisje en kantoor-/hobbyruimte voor volumineuze hobby of huis gebonden beroep- of bedrijf.

Inhoud: 753 m3 Perceelopp.: 757 m2 Woningopp.: 166 m2 Bouwjaar: 1987 Slaapkamers: 3

HALFVRIJSTAANDE WONING

Van Rijswijkstraat 11

€ 600.000,- k.k.

Rozemarijnlaan 3 • • • • •

ATENZIJLSTRA MAKELAARS

Vught

Sint Michielsgestel

VILLA

Margrietlaan 12 • • • • •

LELIEVELD MAKELAARDIJ VUGHT

Heel rustig en aantrekkelijk in buitengebied gelegen, onder architectuur gebouwde MODERNE VRIJSTAANDE VILLA met diepe vrije achtertuin. Een niet-standaard huis!

€ 599.000,- k.k.

VILLA

Vrijstaand landhuis op unieke locatie met prachtig vrij uitzicht op de achtergelegen weilanden met oprit en vrijstaande garage.

Jaren ‘30 stijl, maar dan in een luxe en nieuwe uitvoering (2013)! Kosten noch moeite werden gespaard om het de toekomstige bewoner naar de zin te maken.

Vught

Boxtelseweg 24 a • • • • •

Inhoud: 620 m3 Perceelopp.: 6330 m2 Woningopp.: 148 m2 Bouwjaar: 1930 Slaapkamers: 4 073-5236465

Onder arch. gebouwde VRIJSTAANDE VILLA (type bungalow) met inpandige garage, carport, berging en prachtig aangelegde tuin met grote mate van privacy.

• • • • •

Inhoud: 650 m3 Perceelopp.: 1605 m2 Woningopp.: 215 m2 Bouwjaar: 1957 Slaapkamers: 4

BURO T’SAS MAKELAARDIJ O.G.

073-6562649


HR_Header263x44mm.pdf

1

28-08-15

14:20

C

M

OPEN HUIZEN MAGAZINE

Y

CM

MY

CY

CMY

K

‘s-Hertogenbosch

€ 695.000,- k.k.

Vught

WOONBOERDERIJ

HERENHUIS

Dorpstraat 16 Op een fantastisch perceel gelegen karakteristiek en hoogwaardig afgewerkt woonhuis met een riant bijgebouw en veel privacy biedende tuin.

€ 695.000,- k.k.

• • • • •

Inhoud: 488 m3 Perceelopp.: 1610 m2 Woningopp.: 148 m2 Bouwjaar: 1954 Slaapkamers: 4

BOUMIJ MAKELAARS B.V.

073-6122344

De makelaar in Rosmalen Burg. Nieuwenhuijzenstraat 2 Rosmalen tTelefoon: 073 - 5238465 www.hetwaarehuis.nl

Vught

€ 725.000,- k.k.

€ 695.000,- k.k.

HERENHUIS

Kolonel Thomsonlaan 6 Compleet (onder architectuur) gemoderniseerd woonhuis, op korte afstand van IJzeren Man en Vughtse Heide, met aparte multifunctionele ruimte.

‘s-Hertogenbosch

Snellestraat 9 • • • •

Inhoud: 987 m3 Perceelopp.: 695 m2 Woningopp.: 290 m2 Slaapkamers: 5

ATENZIJLSTRA MAKELAARS

073-6564817

Helvoirt

Uniek, gerestaureerd herenhuis met eigen pp.

• • • • •

DE KOSTER MAKELAARS

Inhoud: 600 m3 Perceelopp.: 50 m2 Woningopp.: 220 m2 Bouwjaar: 1850 Slaapkamers: 2 073-6141050

€ 775.000,- k.k. ®

PORTIEKFLAT

VILLA

Heunpark 4233

Broekwal 22

Uitermate aantrekkelijk, royaal bemeten 6-KAMERAPPARTEMENT met riant zonneterras (zuidoost), berging, 2 privé parkeer/garageplaatsen. Fraai uitzicht op park.

• • • •

Inhoud: 550 m3 Woningopp.: 180 m2 Bouwjaar: 2000 Slaapkamers: 3

Schitterend aan rand van en met vrij uitzicht op uitgestrekt buitengebied gelegen MODERNE VRIJSTAANDE VILLA met dubbele inpandige garage en vrije tuin.

BURO T’SAS MAKELAARDIJ O.G.

073-6562649

Drunen

€ 790.000,- k.k.

VILLA

Eendekooi 4 Inhoud: 1310 m3 Perceelopp.: 4430 m2 Woningopp.: 320 m2 Bouwjaar: 1969 Slaapkamers: 6

073-6562649

Sint Michielsgestel

€ 795.000,- k.k.

Uitermate royaal bemeten en functioneel monumentaal VRIJSTAAND WOONHUIS (laatstelijk gebruikt als kantoor) met garage, bergingen, gelegen op riant perceel. 073-6560591

€ 799.000,- k.k.

VILLA

Vught

€ 825.000,- k.k.

VILLA

Heusdensebaan 2

BEEKHUIZEN MAKELAARDIJ

BURO T’SAS MAKELAARDIJ O.G.

Kantoren in Vught - Oisterwijk - Oirschot www.lelieveldmakelaardij.com 073-656 05 91

Theerestraat 59 en 61 • • • • •

LELIEVELD MAKELAARDIJ VUGHT

Stijlvol gerenoveerde vooroorlogse halfvrijstaande villa, uniek in zijn soort en van een uitzonderlijk klasse! Met veel authentieke details.

Inhoud: 1000 m3 Perceelopp.: 979 m2 Woningopp.: 260 m2 Bouwjaar: 1993 Slaapkamers: 3

VILLA

Vrijstaande villa met dubbele inpandige garage en flinke privacyrijke tuin rondom. Natuurpark de Loonse en Drunense duinen is in de nabijheid gelegen.

Oisterwijk

• • • • •

Inhoud: 1100 m3 Perceelopp.: 670 m2 Woningopp.: 311 m2 Bouwjaar: 1917 Slaapkamers: 5 0411-611302

Perfect onderhouden en verrassend ruime vrijstaande villa met een aparte praktijkruimte, berging en een fraai aangelegde tuin met vijver en diverse terrassen. RUCKER RAAIJMAKERS MAKELAARDIJ

Inhoud: 1350 m3 Perceelopp.: 1285 m2 Woningopp.: 340 m2 Bouwjaar: 1910 Slaapkamers: 5

BURO T’SAS MAKELAARDIJ O.G.

Esch

073-6562649

€ 840.000,- k.k.

WOONBOERDERIJ

Boslaan 31 • • • • •

• • • • •

Inhoud: 680 m3 Perceelopp.: 692 m2 Woningopp.: 190 m2 Slaapkamers: 4 073-6131515

Fraai aan rand Landgoed Beukenhorst gesitueerde nieuw gebouwde VRIJSTAANDE WOONBOERDERIJ met vrijstaande schuur/ garage. Grond op erfpacht.

€ 895.000,- k.k.

BUNGALOW

Broekstraat 3 • • • •

Vught

Boslaan 32 • • • • •

Inhoud: 1192 m3 Perceelopp.: 6260 m2 Woningopp.: 322 m2 Bouwjaar: 2006 Slaapkamers: 4

BURO T’SAS MAKELAARDIJ O.G.

073-6562649

Op een unieke locatie gelegen, met fenomenaal uitzicht over de IJzeren Man, luxe afgewerkte bungalow, met multifunctioneel bijgebouw en op royaal perceel. ATENZIJLSTRA MAKELAARS

• • • • •

Inhoud: 720 m3 Perceelopp.: 1540m2 Woningopp.: 193 m2 Bouwjaar: 1932 Slaapkamers: 3 073-6564817


HR_Header263x44mm.pdf

1

28-08-15

14:20

C

M

OPEN HUIZEN MAGAZINE

Y

CM

MY

CY

CMY

K

Cromvoirt

€ 895.000,- k.k.

HERENHUIS

€ 975.000,- k.k.

www.viermakelaars.nl

VILLA

Achterstraat 2 Landelijk wonen op slechts 10 minuten rijden van het stadscentrum van ‘s-Hertogenbosch! Comfortabele villa met groot bijgebouw en riant perceel.

Sint Michielsgestel

’s-Hertogenbosch - Vught - Rosmalen

Papaverstraat 19 • • • • •

Inhoud: 775 m3 Perceelopp.: 5610 m2 Woningopp.: 234 m2 Bouwjaar: 1971 Slaapkamers: 4

VAN DEN HURK MAKELAARDIJ

0411-642828

Sfeervolle in jaren-dertigstijl gebouwde villa met dubbele garage op een royaal perceel van 1.027m². Gunstig gelegen in de rustige villawijk ‘Theereheide’.

• • • • •

Inhoud: 1223m3 Perceelopp.: 1027m2 Woningopp.: 307 m2 Bouwjaar: 2002 Slaapkamers: 5

ROMEYNDERS MAKELAARDIJ

073-5514241

Sint Michielsgestel

€ 995.000,- k.k.

VILLA

Raadhuisstraat 8E Rosmalen

Vlijmen

NVM

OPEN HUIZEN MAGAZINE € 995.000,- k.k.

Meliestraat 14 • • • • •

Inhoud: 900 m3 Perceelopp.: 1620 m2 Woningopp.: 280 m2 Bouwjaar: 1991 Slaapkamers: 4

Op uitstekende stand gesitueerde VRIJSTAANDE VILLA (landhuis) met dubbele inpandige garage en bijgebouw (overdekt zwembad) op fraai aangelegd perceel.

BURO T’SAS MAKELAARDIJ O.G.

073-6562649

Helvoirt

€ 1.150.000,- k.k.

WOONBOERDERIJ

• • • • •

Inhoud: 1500 m3 Perceelopp.: 3404 m2 Woningopp.: 320 m2 Bouwjaar: 1960 Slaapkamers: 5

BURO T’SAS MAKELAARDIJ O.G.

073-6562649

Vlijmen

€ 1.175.000,- k.k.

VILLA

Hoge Raam 3 In buitengebied (nabij dorpskernen Helvoirt en Haaren) gelegen VRIJSTAANDE MONUMENTALE WOONBOERDERIJ met Vlaamse schuur, garage, bakhuis en zwembad.

rosmalen@viermakelaars.nl

VILLA

Beekvlietstraat 7 a Fraai en rustig gesitueerde, stijlvol verbouwde en uitgebouwde VRIJSTAANDE WITTE VILLA met vrijstaande garage en rondom parkachtig aangelegde zonnige tuin.

073 - 522 44 44

Meliestraat 40 • • • •

Inhoud: 1300 m3 Perceelopp.: 9515 m2 Woningopp.: 200 m2 Slaapkamers: 3

Onder spraakmakende architectuur gebouwde VRIJSTAANDE VILLA, dubbele garage, berging, serre, buitenkamer en zwembad. Schitterend aangelegde tuin. Energiezuinig.

BURO T’SAS MAKELAARDIJ O.G.

073-6562649

Helvoirt

€ 1.190.000,- k.k.

LANDHUIS

Witvensedijk 2, Esch Telefoon: 073 - 657 90 47 Veenemamakelaardij.nl info@veenemamakelaardijk

Inhoud: 1450 m3 Perceelopp.: 1735 m2 Woningopp.: 255 m2 Bouwjaar: 1989 Slaapkamers: 5

BURO T’SAS MAKELAARDIJ O.G.

073-6562649

Vlijmen

€ 1.190.000,- k.k.

VILLA

Eikendonk 16 In bebost buitengebied gesitueerde VRIJSTAANDE VILLA (landhuis) met zwembad, tennisbaan en bijgebouwen. Riant perceel (sier-, bloemen- en bostuin).

• • • • •

Meliestraat 42 • • • • •

Inhoud: 700 m3 Perceelopp.: 21866m2 Woningopp.: 190 m2 Bouwjaar: 1970 Slaapkamers: 4

BURO T’SAS MAKELAARDIJ O.G.

073-6562649

Riante VRIJSTAANDE VILLA (type bungalow) met inpandige garage, separate garage/berging en paardenboxen. Inpandig zwembad. Schitterend aangelegd perceel.

• • • •

BURO T’SAS MAKELAARDIJ O.G.

Inhoud: 1850 m3 Perceelopp.: 3662 m2 Woningopp.: 490 m2 Slaapkamers: 3 073-6562649


GEKOCHT

VERKOCHT

GEHU URD

De badkamer van de toekomst is

als een hotel voor thuis Bewust tijd vrij maken voor onszelf, daar hebben we steeds meer behoefte aan. Een plek om je even terug te kunnen trekken in je eigen huis wordt daarom extra belangrijk, en daar komt de badkamer om de hoek kijken. Een inrichting die luxe uitstraalt en bovendien uiterst functioneel is, maakt dat je quality-time hier optimaal benut. Dat voelt alsof je in een fijn hotel bent, maar dan met het gemak van thuis, waar alles z’n eigen plekje heeft. Wat verwachten we in de toekomst van onze badkamer? Sanitair fabrikant Grohe en keramiekfabrikant Villeroy & Boch hebben onderzoek gedaan om antwoord te krijgen op deze vraag. Het resultaat biedt ons een blik in de badkamer van de toekomst waarin we op zoek gaan naar individueel gemak. Elke bewoner met zijn eigen, favoriete instellingen als het gaat om kamertemperatuur, verlichting of de hoogte van de wastafel. Maar ook de gewenste materiaaloppervlakken, bijvoorbeeld hout of marmer, die op schermen geprojecteerd kunnen worden. I­n de badkamer van de toekomst willen we onze belangrijke lichaamsfuncties kunnen monitoren. Zo zou het toilet urine moeten analyseren en de tandenborstel informatie uit het speeksel moeten kunnen halen. Uit de studie blijkt tevens dat we hunkeren naar ontspanning en me-time. Dit is een van de redenen waarom de badkamer een steeds belangrijkere ruimte wordt in huis. Het is namelijk nagenoeg de enige plek waar we ons even terug kunnen trekken. Het ontwerpen en inrichten van de badkamer tot een hypermoderne eigen spa is gelukkig geen toekomstmuziek. GROHE introduceert de F-digital Deluxe, een douchecabine die ons zal helpen om op een gewenst energieniveau te komen en evenwicht

Foto: Douchecabine F-digital Deluxe van Grohe, www.grohe.com

te bereiken tussen geest, lichaam en ziel. Met verschillende modules kan sfeerverlichting, ontspannende muziek en zachte stoom individueel ingesteld worden. Elementen die een positief effect hebben op onze fysieke, emotionele en spirituele welzijn. En eenvoudig te bedienen met onze smartphone of tablets.

Innovatie rond de wasbak Een hotelkamer is tegenwoordig niks zonder uitgesproken sanitair design. De bijzondere materialen en vormen die voorheen voorbehouden waren aan de hospitality branche, zijn er nu ook voor thuis. Een ronde wastafel is zo’n design

Foto: Wastafel Unisono, ontworpen door Sieger Design voor Alape, www.alape.com

statement. Het unieke design van de wastafelzuil Unisono van Alape is mogelijk door een innovatief en flinterdun geglazuurd staal. Dit voor Alape karakteristieke materiaal is licht van gewicht en harder dan graniet of smaragd en

Foto: Wastafel Serenity van DuPont™ Corian®, www.portraitsoflife.corian.com

kenmerkt zich door een hoge slagvastheid. De kraan kan in de muur worden bevestigd of vrijstaand naast de pilaar worden geplaatst. Wie de chique uitstraling van een hotel nastreeft maar er in plaats van standaard liever op los customiset, kan terecht bij het vernieuwde assortiment van Corian. De schoonheid van Corian® ligt in zijn aanpassingsvermogen. Het is een veelzijdig materiaal, dat organische of rechte vormen kan aannemen zodat ontwerpen aan ieders persoonlijke voorkeur kunnen worden aangepast. De mooie lijnen van de Serenity wastafel in combinatie met een stalen frame en Corian® Deep Sable (met de DeepColour™ Technology) zorgen voor een elegant samenspel en maken de badkamer tot een blikvanger die doet denken aan een luxe hotelsuite.

34

Hotelgrandeur voor thuis Een ruim bad of inloopdouche, modern design, rijke verzorgingsproducten, vloerverwarming en een overvloed aan fluffy handdoeken: badderen in een hotel is als een klein cadeautje. Die ervaring wil je elke dag! Gelukkig is bijzonder design beschikbaar voor iedereen. Daarmee creëer je thuis datzelfde luxe gevoel.

Tot in de puntjes verzorgd In een hotelkamer vind je geen allegaartje van bakjes en houders. Wie voor de luxe look gaat, zorgt er dus voor dat alles bij elkaar past. Geesa is een Nederlands merk voor

badkameraccessoires dat wereldwijd aan luxehotels levert. Het merk werkte samen met topdesigners Marcel Wanders en Gijs Bakker en de nieuwste collectie Tone won een prestigieuze iF design prijs voor zijn elegante, slanke en compacte vormgeving. Nu zijn de producten – van zeeppomp van handdoekring – er naast chroom ook in goudkleur voor een weelderige uitstraling.

Foto: Badkameraccessoires Tone van Geesa, www.geesa.nl

Redactie Saskia ten Cate, www.dutchstylecompany.nl, met dank aan www.perscentrumwonen.nl


GEKOCHT

VERKOCHT

Fris en fruitig Ook al bevindt de toilet zich in de badkamer, je wilt je ochtendritueel niet doorbrengen in toiletluchtjes van jezelf, de gasten of kleinkinderen. De nieuwste innovatie van Geberit zorgt ervoor dat je de dag altijd fris en fruitig begint met behulp van de DuoFresh. In de ingebouwde stortbak zit een ingenieus luchtzuiveringssysteem verwerkt die je inschakelt met een druk op de bedieningsplaat. Het zuigt vieze luchtjes direct uit de pot, voordat die zich door de ruimte kunnen verspreiden. Wie zei dat het leven niet over rozen ging?

Foto: Geberit DuoFresh, werkt met toiletpot van meeste fabrikanten, www.geberit.nl

In gesprek met… SENIOREN

Mevrouw Janssen (74) die net verhuisd is naar een appartement in Vlijmen.

GEHU URD

Soundtrack Zorgeloos badderen en douchen voor het inzepen

Foto: Grohe Aquatunes, www.grohe.com

Een smartphone op glibberige randjes balanceren om maar naar je favoriete ochtendsoundtrack te kunnen luisteren is niet handig. De telefoon kan voortaan veilig op het droge en buiten de badkamer blijven door middel van de bluetooth verbinding met de waterdichte speaker van Grohe en Philips. Je zet ‘m op de badrand of hangt ‘m op oorhoogte in de douche waar je ‘m gemakkelijk aan de douchestang bevestigt. Begin de dag met een dansje!

Mevrouw Janssen (74) die net verhuisd is naar een appartement in Vlijmen. Ruim vijfentwintig jaar woonde ze met haar man en drie kinderen in een groot vrijstaand huis met vijf slaapkamers. Toen haar man zeven jaar geleden overleed besloot ze het huis op te knappen en er te blijven.

Bij het (ver)bouwen van de badkamer gaan we steeds bewuster om met energiebesparing en andere energie-efficiënte aspecten. Verspilling van water is niet alleen slecht voor het milieu, maar ook voor de portemonnee. Uit onderzoek is gebleken dat vijf minuten douchen genoeg is om te wassen, wakker te worden en alvast de dag door te nemen, maar kort genoeg om waterverkwisting te voorkomen. Misschien even oefenen voor langzame starters, maar de verfrissend lagere water- en energierekening zijn de moeite meer dan waard. Voor een extra relaxt gevoel kun je nu al kiezen voor een waterbesparende douche en wastafelkraan.

Foto: Besparen met de nieuwe mengkraan CL.1. van Dornbracht, www.dornbracht.com

De nieuwe Raindance handdouche van Hansgrohe is uitgerust met een knop waarmee je tussen drie waterstanden zapt. RainAir verrijkt waterdruppels met lucht, zodat je minder water verbruikt zonder het te merken, terwijl de Whirl stand vermoeide spieren masseert. Je kunt ook besparen door niet na de minste geringste zweetdruppel onder de douche te springen. De nieuwe, strak vormgegeven mengkraan CL.1 van Dornbracht strekt zich elegant de hoogte in. Die grotere afstand tussen uitloop en wasbak geeft je meer ruimte voor kattenwasjes of haren wassen aan de wastafel. Bovendien is de speciaal ontwikkelde sprayface van 40 aparte, zachte stralen en een doorstroom met maar 3,9 liter per minuut superzuinig in verbruik.

Foto: De nieuwe Raindance handdouche van Hansgrohe. www.hansgrohe.nl

Nu geniet ik van de rust!

Foto: Thermostaatkranen van Grohe hebben een waterbesparende Eco button. www.grohe.com

Wat vindt u er fijn aan? “Het is lekker gelijkvloers, dus ik hoef geen trappen meer te lopen, en de buurt is heerlijk rustig. Mijn man was drummer bij de Dutch Swing College Band, dus het was altijd druk, druk, druk. Nu geniet ik lekker van de rust. Verder hoefde er niks aan opgeknapt worden. Ik heb al mijn antieke meubels meegenomen.”

Wat is uw favoriete plekje?

Waarom dan nu toch het besluit om te verhuizen?

“Overdag zit ik graag op de bank en kijk ik naar de bomen, het grote grasveld en de vijver met vissen. Dan heb ik het gevoel dat ik in een vakantiepark woon. En ’s avond zit ik heerlijk in mijn oude stoel.”

“Het is een groot huis, en uiteindelijk werd het onderhoud me een beetje teveel. Toen ik een keer van de trap viel vond mijn zoon het tijd om naar een appartement te verhuizen.”

Mist u uw ‘oude’ huis?

Hoe heeft u dit appartement gevonden?

“Nee helemaal niet. Alleen als ik er langs rij heb ik er wat moeite mee. Alles wat ik er destijds aan heb opgeknapt is weg gehaald en de tuin ziet er niet uit. Daar word ik wel een beetje verdrietig van. Maar ik zit hier nu heerlijk. Alleen nog even dat inductie koken onder de knie krijgen.”

“Mijn zoon en de makelaar hebben me geholpen. Dit was het eerste appartement dat ik zag en het stond me direct aan. Lekker ruim en mooi gelegen in een soort park. Maar er was al een bod op gedaan. Dus ik moest vlug zijn en toen heb ik het snel gekocht.”

35

Redactie Saskia ten Cate, www.dutchstylecompany.nl, met dank aan www.perscentrumwonen.nl


ABELEN MAKELAARS EN TAXATEURS BV TE ROSMALEN. AL MEER DAN 35 JAAR ACTIEF IN ROSMALEN EN DE REGIO. DESKUNDIG, PERSOONLIJK, KLANTVRIENDELIJK EN GOED BEREIKBAAR.

KORTOM: HÉT ADRES VOOR VERKOOP, AANKOOP EN TAXATIES!


HR_Header263x44mm.pdf

1

28-08-15

14:20

C

M

OPEN HUIZEN MAGAZINE

Y

CM

MY

CY

CMY

K

SENIOREN

Vught

€ 169.000,- k.k.

Santé! BENEDENWONING

Esscheweg 10 B Aantrekkelijk in appartementencomplex Jagershoek gelegen, ruim 3-KAMERAPPARTEMENT (begane grond) met terras, eigen parkeerplaats en berging op binnenterrein.

Kleiner wonen, ruimer leven? Bespreek het met een NVM-aankoopmakelaar. € 172.500,- k.k.

GALERIJFLAT

Marktstaete 203 Mooi gelegen 3-Kamer appartement op 2e verd. Woonkamer met balkon op zuid, open keuken, badkamer met ligbad. Berging/ parkeerplaats in het souterrain.

Inhoud: 218 m3 Woningopp.: 78 m2 Bouwjaar: 1995 Slaapkamers: 2 0416-373750

€ 229.000,- k.k.

Mooi gelegen 3-kamer hoekappartement met 2 balkons op zuid en west. Lichte woonkamer en badkamer met ligbad. Berging/ parkeerplaats in souterrain.

€ 190.000,- k.k.

PORTIEKFLAT

Eikendonck 91 • • • •

Inhoud: 250 m3 Woningopp.: 79 m2 Bouwjaar: 1995 Slaapkamers: 2

BARTGERBRANDAMAKELAARDIJO.Z.

Rosmalen

Vught

0416-373750

Aantrekkelijk en met mooi uitzicht over Vught en omgeving gelegen 3-KAMER SERVICE-APPARTEMENT balkon op het zuiden. Berging en wijnkast in souterrain.

• • • •

Inhoud: 325 m3 Woningopp.: 113 m2 Bouwjaar: 1972 Slaapkamers: 1

BURO T’SAS MAKELAARDIJ O.G.

073-6562649

€ 234.500,- k.k.

APPARTEMENT

Senecalaan 83

Meester Broerensingel 10 • • • •

Inhoud: 400 m3 Woningopp.: 125 m2 Bouwjaar: 1974 Slaapkamers: 2

LELIEVELD MAKELAARDIJ VUGHT

‘s-Hertogenbosch

STRATEGISCH GELEGEN HOEKAPPARTEMENT MET TWEE SLAAPKAMERS EN EEN GROOT BALKON (19 M2) GELEGEN OP HET ZUIDWESTEN MET EEN PRACHTIG UITZICHT! 073-6560591

€ 237.500,- k.k.

APPARTEMENT

• • • •

HET WAARE HUIS B.V.

Vught

Inhoud: 265 m3 Woningopp.: 92 m2 Bouwjaar: 1998 Slaapkamers: 2 073-5236465

€ 250.000,- k.k.

PORTIEKFLAT

Senecalaan 85 Royaal bemeten 3-kamer serviceappartement op de 8e etage met schitterend uitzicht. Een prachtige omgeving nabij het centrum.

€ 189.000,- k.k.

Marktstaete 201 • • • •

APPARTEMENT

Ruim 4-kamer serviceappartement op 8e etage gesitueerd in servicecomplex “De Pettelaer” in stadsdeel Zuid met schitterend uitzicht op Zuiderplas en de stad.

Vlijmen

073-6562649

GALERIJFLAT

BARTGERBRANDAMAKELAARDIJO.Z.

‘s-Hertogenbosch

Inhoud: 250 m3 Woningopp.: 80 m2 Bouwjaar: 1998 Slaapkamers: 2

BURO T’SAS MAKELAARDIJ O.G.

Vlijmen

ABELEN Makelaars en Taxateurs BV Burgemeester Mazairaclaan 2 5242 AV Rosmalen www.abelen.nl www.twitter.com/#!/abelenmakelaars www.facebook.com/AbelenMakelaars EnTaxateursBv

• • • •

Inhoud: 360 m3 Woningopp.: 120 m2 Bouwjaar: 1974 Slaapkamers: 2

LELIEVELD MAKELAARDIJ VUGHT

Ruim 3-kamer hoekappartement gelegen op de 2e verd. van kleinschalig complex, met berging, lift + terras. Nabij centrum, wandelpark en NS-station. 073-6560591

ATENZIJLSTRA MAKELAARS

€ 250.000,- k.k.

GALERIJFLAT

Prins Bernhardlaan 13 • • • •

Rosmalen

Graafsebaan 112 C • • • •

Inhoud: 195 m3 Woningopp.: 75 m2 Bouwjaar: 2003 Slaapkamers: 2 073-6564817

In modern, fris en rustig complex, 3-kamer app. op 2e verd. Zeer ruim en zonnig terras van 20 m². Eigen parkpl. en berging in kelder. Zeer gunstig gelegen.

• • • •

Inhoud: 275 m3 Woningopp.: 96 m2 Bouwjaar: 2003 Slaapkamers: 2

VIERMAKELAARS ROSMALEN

073-5224444


HR_Header263x44mm.pdf

1

28-08-15

14:20

C

M

OPEN HUIZEN MAGAZINE

Y

CM

MY

CY

CMY

K

Rosmalen

€ 275.000,- k.k.

APPARTEMENT

Helvoirt

€ 277.500,- v.o.n.

BUNGALOW

Sterrennacht 30

EEN VERRASSEND RUIM EN LICHT 3-KAMERAPPARTEMENT, DICHTBIJ DIVERSE (CENTRUM)VOORZIENINGEN!

OPEN HUIS OP DE BOUW,3 OKTOBER 11.00-13.00 UUR. KOOP IN PROJECT “DE APPELGAARD” MET VERKOOPGARANTIE*(onder voorwaarden).(Semi)Bungalows in 2 types.

Inhoud: 360 m3 Woningopp.: 120 m2 Bouwjaar: 1989 Slaapkamers: 2

HET WAARE HUIS B.V.

Vught

073-5236465

Inhoud: 425 m3 Woningopp.: 106 m2 Bouwjaar: 2015 Slaapkamers: 1

BEEKHUIZEN MAKELAARDIJ

0411-611302

• • • • •

Inhoud: 375 m3 Perceelopp.: 120 m2 Woningopp.: 100 m2 Bouwjaar: 1935 Slaapkamers: 2

ATENZIJLSTRA MAKELAARS

073-6564817

Telefoon: Internet: E-mail: Facebook: Twitter:

‘s-Hertogenbosch

€ 347.000,- k.k.

Parklaan 23 c • • • •

Inhoud: 404 m3 Woningopp.: 129 m2 Bouwjaar: 1977 Slaapkamers: 2

LELIEVELD MAKELAARDIJ VUGHT

073-6560591

€ 350.000,- k.k.

SEMI BUNGALOW

ABELEN MAKELAARS EN TAXATEURS B.V.

073-5212908

€ 325.000,- k.k.

Nuland

Inhoud: 285 m3 Woningopp.: 94 m2 Bouwjaar: 2012 Slaapkamers: 2 073-5236465

€ 349.000,- k.k.

Inhoud: 600 m3 Perceelopp.: 203 m2 Woningopp.: 154 m2 Bouwjaar: 2002 Slaapkamers: 3 073 8200 730

ONDERHOUDSVRIENDELIJKE EN LEVENSLOOPBESTENDIGE VRIJSTAANDE WONING OP RUIM PERCEEL. OOK TE KOOP IN VOLLEDIG LUXE GERENOVEERDE STAAT. VRAAG NAAR DE VOORWAARDEN! HET WAARE HUIS B.V.

‘s-Hertogenbosch

0736123202

€ 329.500,- k.k.

Op één van de mooiste centrumlocaties gelegen 3-kmr app. met groot balkon op het zuid-westen, lift, privé parkeerplaats en berging. Gelegen op 3e woonlaag.

• • • •

ATENZIJLSTRA MAKELAARS

Haaren

Inhoud: 300 m3 Woningopp.: 100 m2 Bouwjaar: 2012 Slaapkamers: 2 073-6564817

€ 350.000,- k.k.

BUNGALOW

Pastoor van den Boomstraat 64

Eind 18

Ruime en goed onderhouden halfvrijstaande bungalow op een ruim perceel op loopafstand van het centrum en de winkels.

Op een rustige locatie, op loopafstand van kasteel Nemerlaer is deze vrijstaande bungalow met garage, berging en serre gelegen.

• • • • •

Inhoud: 520 m3 Perceelopp.: 935 m2 Woningopp.: 118 m2 Bouwjaar: 1963 Slaapkamers: 4

MANSVELD & SPEKKING MAKELAARS EN TAXATEURS O.Z.

073-5036000

€ 360.000,- k.k.

• • • • •

BEEKHUIZEN MAKELAARDIJ

Vught

Inhoud: 510 m3 Perceelopp.: 870 m2 Woningopp.: 118 m2 Bouwjaar: 1964 Slaapkamers: 3 0411-611302

€ 365.000,- k.k.

APPARTEMENT

Gaffel 9 • • • • •

FLORIS MAKELAARS

Inhoud: 340 m3 Woningopp.: 118 m2 Bouwjaar: 2010 Slaapkamers: 2

Zuid Willemsvaart 124 B • • • •

HET WAARE HUIS B.V.

Berlicum

• • • •

APPARTEMENT

VRIJSTAAND

Johan Frisostraat 13

MAKELAAR 073

Inhoud: 360 m3 Woningopp.: 120 m2 Bouwjaar: 1989 Slaapkamers: 2

BUNGALOW

Royaal appartement met lift, berging en garagebox op unieke locatie in Bossche binnenstad gelegen met weids uitzicht over het natuurgebied.

U ziet niet vaak een huis met op de begane grond twee extra kamers. U kunt hier bijvoorbeeld op de begane grond gaan slapen. De living is ruim door de uitbouw.

BEGANE GROND - vrij uitzicht - 40 M2 terras - zo goed als nieuw - 2 eigen parkeerplaatsen 3-KAMER TERRAS-APPARTEMENT IN HET GROEN, maar niet eenzaam

• • • •

Cascadeweg 5

APPARTEMENT

Rosmalen

Beeckendael 33

Kijk voor meer informatie en foto’s op www.abelen.nl

FANTASTISCH WONEN MET EEN GRANDIOOS UITZICHT OVER WATER EN LANDERIJEN. INCLUSIEF 2 PARKEERPLAATSEN EN 2 BERGINGEN!

€ 295.000,- k.k.

BENEDENWONING

BENEDENWONING

073 - 551 42 41 www.romeynders.nl info@romeynders.nl Romeynders Makelaardij @Romeynders

‘s-Hertogenbosch

Burgemeester Mazairaclaan 37

Rosmalen

Bezoekadres: Esscheweg 74 • 5271 NA Sint-Michielsgestel Etalagevestiging: Hoofdstraat 155 • 5481 AE Schijndel

Nieuwstraat 7 Volledig opnieuw opgebouwd woonhuis (in 2009, met gebruik van hoogwaardige materialen), met luxe woonkeuken en badkamer, gelegen in het centrum.

• • • •

€ 299.500,- k.k.

HERENHUIS

€ 280.000,- k.k.

BOVENWONING

Burgemeester Mazairaclaan 31 • • • •

Rosmalen

Raadhuisstraat 1013 • • • • •

Inhoud: 475 m3 Perceelopp.: 508 m2 Woningopp.: 160 m2 Bouwjaar: 1988 Slaapkamers: 3

Ruim nieuwbouw app. in het ‘Vughtse hart’, met overdekt terras aan de voorzijde, terras aan de achterzijde (zicht op Petruskerk). Eigen parkeerplaats. 073-5236465

ATENZIJLSTRA MAKELAARS

• • • •

Inhoud: 303 m3 Woningopp.: 101 m2 Bouwjaar: 2013 Slaapkamers: 2 073-6564817


HR_Header263x44mm.pdf

1

28-08-15

14:20

C

M

OPEN HUIZEN MAGAZINE

Y

CM

MY

CY

CMY

K

Heeswijk Dinther

€ 299.000,- k.k.

TWEE ONDER EEN KAP

BZP MAKELAARS

Inhoud: 550 m3 Perceelopp.: 307 m2 Woningopp.: 153 m2 Bouwjaar: 1989 Slaapkamers: 4 013-8200162

€ 395.000,- k.k.

APPARTEMENT

Inhoud: 350 m3 Woningopp.: 125 m2 Bouwjaar: 1972 Slaapkamers: 1

BURO T’SAS MAKELAARDIJ O.G.

Vught

073-6562649

€ 400.000,- k.k.

ATENZIJLSTRA MAKELAARS

Inhoud: 535 m3 Woningopp.: 185 m2 Bouwjaar: 1967 Slaapkamers: 2 073-6564817

Modern drie kamer, hoekappartement met uitzicht over natuurgebied “Het Boschebroek”, lift, balkon (18m2), luxe keuken, parkeerplaats en berging. ATENZIJLSTRA MAKELAARS

Riant 5-kamer hoekappartement, prachtig gelegen op de 3e verdieping van het service appartementengebouw “De Pettelaer”, met balkons op het zuiden en oosten

Inhoud: 510 m3 Woningopp.: 170 m2 Bouwjaar: 1974 Slaapkamers: 3 073-6110077

€ 465.000,- k.k.

Inhoud: 375 m3 Woningopp.: 135 m2 Bouwjaar: 1999 Slaapkamers: 2 073-6564817

In Slot Haverleij gelegen, riant en zeer luxe, 4-kamer hoekappartement met terras(zuid-oosten), twee eigen parkeerplaatsen en een vrij uitzicht! VIERMAKELAARS VUGHT

Uitermate fraai gestyleerd 4-KAMER-HOEKAPPARTEMENT in serviceflat ‘DE PETTELAER’, balkons op zuidwest en adembenemend uitzicht over Zuiderplas en bos.

• • • •

Inhoud: 400 m3 Woningopp.: 125 m2 Bouwjaar: 1974 Slaapkamers: 2

BURO T’SAS MAKELAARDIJ O.G.

Rosmalen

€ 525.000,- k.k.

Rooseveltlaan 28 • • • •

Inhoud: 575 m3 Woningopp.: 185 m2 Bouwjaar: 2004 Slaapkamers: 2 073-6110077

OP EEN SUBLIEME LOCATIE GELEGEN, SFEERVOLLE BUNGALOW MET GROTE WOONKAMER EN SERRE, EEN ROYALE EN PRIVACYBIEDENDE TUIN (ZUID) EN GARAGE!

• • • • •

Inhoud: 565 m3 Perceelopp.: 642 m2 Woningopp.: 166 m2 Bouwjaar: 1974 Slaapkamers: 4

HET WAARE HUIS B.V.

€ 545.000,- k.k.

APPARTEMENT

Vloeiweg 11 In de kern van Oisterwijk, chique appartement met balkon(zuid) en afgewerkt met hoogwaardige materialen! Privé parkeerplaats en berging in souterrain. BEEKHUIZEN MAKELAARDIJ

• • • •

Inhoud: 360 m3 Woningopp.: 118 m2 Bouwjaar: 2008 Slaapkamers: 2 0411-611302

NVM

073-6562649

BUNGALOW

Parcivalring 89 • • • •

€ 390.000,- k.k.

Senecalaan 93 • • • •

VIERMAKELAARS VUGHT

‘s-Hertogenbosch

‘s-Hertogenbosch

PORTIEKFLAT

PORTIEKFLAT

Heunpark 2134 • • • •

€ 375.000,- k.k.

Senecalaan 32 • • • •

PORTIEKFLAT

Eikendonck 115-117

Oisterwijk

Uitermate fraai en rustig in serviceflat ‘EIKENDONCK’ gelegen 3-KAMER HOEKAPPARTEMENT (2e Verd.) met royaal balkon/terras en prachtig uitzicht.

‘s-Hertogenbosch

APPARTEMENT

Eikendonck 27 • • • • •

Het ruime 4-kamer app. is gelegen op het zuidoosten en maakt deel uit van serviceflat Eikendonck,een complex met een hart voor haar bewoners.

€ 368.000,- k.k.

PORTIEKFLAT

Wilgendreef 12

Vught

Vught

OPEN HUIZEN MAGAZINE

073-5236465


R E B O T K 3O

r u u 0 0 : 5 1 0 0 : 11 3 WEKE N

GRATIS KRANT EN KAN WOON S OP CHEQU E T.W.V. € 15.00 0,-!*

facebook.com/NVMopenhuis

twitter.com/NVMopenhuis

Kijk niet alleen op funda, ervaar uw favoriete huizen ‘live’! Als u wilt verhuizen is internet natuurlijk een prima middel om u te oriënteren. Maar tijdens de NVM Open Huizen Dag op zaterdag 3 oktober heeft u de gelegenheid om ook ‘live’ binnen te kijken bij de deelnemende huizen. Bovendien ontvangt u 3 weken lang een gratis krant en maakt u kans op een wooncheque t.w.v. € 15.000,-!* Als u een leuk huis heeft gezien, schakel dan een NVM-aankoopmakelaar in. Hij werkt in úw belang, ontzorgt u tijdens de gehele aankoop en kan voorkomen dat u een kat in de zak koopt. Kijk op nvm.nl voor meer informatie en op funda.nl voor de deelnemende huizen. *Kijk voor informatie en de voorwaarden op www.nvm.nl/actie.


GEKOCHT

VERKOCHT

GEHU URD

‘We gaan hier nooit meer weg!?’ Stapelverliefd zijn ze op het huis. Hun eerste huis. Glunderend schudden ze de makelaar en de verkopers de hand. “Hier gaan we

woningen zoeken. Net als jonge gezinnen dat doen, groeiende gezinnen en senioren. En dus is het voor de huizenzoekers handig een aanbod gepresenteerd te

nooit meer weg,” zegt zij. En hij knikt. Een jaar of tien later zijn ze die uitspraak vergeten en zetten ze een volgende stap. Elke levensfase brengt andere woonwensen met zich mee. “Het lijkt zo logisch,” bekent voorzitter Tjeerd Zijlstra van NVM Brabant NoordOost, “ verdeel als makelaar je aanbod in pakketjes van steden, dorpen of wijken waarin de woningen staan. Of je hanteert prijsklassen. We leven echter in een tijd van doelgroepen. We willen ons breed informeren over de mogelijkheden en we vinden het wel zo plezierig als we dat in een oogopslag kunnen zien.

Waar zoeken ze nog meer op dan? “Die praktijk is dat starters specifieke

‘Elke klant is uniek’ krijgen dat past bij de levensfase waarin ze zitten. De NVM-makelaars in Brabant Noord-Oost doen dat in dit Open Huizen Magazine.”

Een stel met kleine kinderen in, pak hem beet Oss, zoeken toch een betaalbare eengezinswoning in Oss? “Dat zou je denken. Tot ze op dat ideale huis in bijvoorbeeld Heesch, Schijndel of de ‘De Grote Wielen’ stuiten. Met dat rustige woonerf en de speeltuin op

een steenworp afstand. Ze zouden het zomaar over het hoofd hebben gezien als de makelaar zich had beperkt tot Oss.”

Is die andere manier van aanbod presenteren dan zó anders? “Nou en of. We denken niet in straten of wijken en we denken niet primair in prijsklassen. We verdiepen ons in de fase waarin mensen zich bevinden. Vroeger kochten mensen een huis voor hun leven. Tegenwoordig kopen mensen een huis dat past bij het leven dat ze nú leiden. Maar het gaat niet eens zozeer om hoe we woningen presenteren. Het gaat er om dat we, als makelaars, snappen wat een bepaalde levensfase inhoudt, wat de consequenties zijn voor de woonwensen.”

Wat betekent dat concreet? “We weten dat starters doorgaans appartementen of eengezinswoningen zoeken tot pakweg 2,5 ton. Zoals jonge gezinnen zich meer thuis voelen in wijken met voorzieningen voor kinderen. En dat ze daar in het algemeen 2,5 tot 3,5 ton voor over hebben. Dan zijn er nog gezinnen die een fase verder zijn en ruimere woningen

41

wensen, zo vanaf 3,5 ton. De groep senioren voelt zich weer plezierig in serviceflats, appartementen en bungalows. We hebben ons aanbod op basis van deze gegevens ingedeeld. En dat is nieuw.”

Uitzonderingen daargelaten… “Daar heb je gelijk in. En dus vragen we door. Maar we geloven dat zo’n verdeling wel degelijk helpt. Nee, niet voor ons. Voor de verkopers en aspirant-kopers, die brengen we naar verwachting zo sneller bij elkaar. Of dat zo is, moet blijken. Brabant Noord-Oost is de eerste afdeling van de NVM waar we het zo doen. We zijn benieuwd naar de reacties. Laat lezers vooral mailen met hun kritiek, complimenten en vragen.” info@nvmbrabantnoordoost.nl

En als het niet bevalt, dan kunnen we altijd nog terug naar één woning voor alle levensfases? Lachend: “Die tijd is voorgoed voorbij. Mensen kiezen doelbewust voor een woning die past bij hoe ze op dat moment leven. En dat leven, dat verandert nogal eens.”

Redactie Saskia ten Cate, www.dutchstylecompany.nl, met dank aan www.perscentrumwonen.nl


open huis 3 okt.

10-12 u. deltalaan 40, rosmalen.

laatste woning bouwnummer 6 wonen aan het water in rosmalen nu vanaf € 289.900 von 660 m3 / 6 kamers / 168 m2 zonnepanelen / lage woonlasten oplevering november

073 - 612 23 44

RE:

deveertien.nl

Als casco mogelijk vanaf € 250.000,v.o.n.

8 prachtige tweekappers op Landgoed Driessen in Waalwijk · Kavels van ca. 250m2. · Inhoud woning ruim 500 m3. · Vóór 1 december 2015 zekerheid over de start van de bouw. · Profiteer van de lage rente, u woont hier al vanaf € 875,-* netto per maand. · Groot aantal voorzieningen op Landgoed Driessen in Waalwijk.

Interesse? Kom ook naar de informatiedag op zaterdag 3 oktober van 11.00 tot 15.00 uur bij Van de Zande Makelaardij.

* = op basis van een annuïteiten hypotheek met 2,95% rente (10 jaar vast) en een looptijd van 30 jaar.

 www.facebook.com/smarthomewaalwijk

Grotestraat 344, Waalwijk | 0416-333 059 | www.zande.nl


De dynamiek van de appartementen:::: -

de

Prijzen vanaf â‚Ź199.000,- v.o.n. Kwalitatief, gelijkvloers wonen Midden in het hart van Waalwijk Oppervlaktes van 89 - 108m2

Hartje Waalwijk

Nog slechts enkele appartementen te koop!

www.dewalewyc.nl

Heeft u interesse? Neem dan contact op met onze makelaar.

T. 0416-333059

Gdewalewyc

W IJ K EN AALBURG RAA MSDO N KV EE R

VUGH T

SCHIJNDEL BOXT EL


EEN LEVEN LANG PLEZIERIG WONEN

NOG 5 S E M IN B U N G A LOW S E E 1 V R IJ S TA A N D WO N IN G T E KO O P

O PE N BOU W PL AATS

ZATERDAG 3 OKTOBER VAN 11:00 TOT 13:00

Verkoop en informatie: Beekhuizen Makelaardij in Helvoirt, (0411) 611 302 AMB Makelaars in Vught, (073) 711 3703

OOK NIEUWSGIERIG NAAR ONZE WONINGEN IN AANBOUW? WE VERWELKOMEN U GRAAG OP DE BOUWPLAATS VAN DE APPELGAARD. Ontwikkelaar en aannemer www.hazenberg.nl

WWW.WONEN IN D E APPELGA A RD. N L

stedelijk wonen aan de groene Gement

BINNENKORT IN VERKOOP 25 park-appartementen start bouw gegarandeerd!

informeer nu al bij de makelaar: 073 - 612 23 44


Het GlansGarant onderhoudsabonnement is dé uitkomst voor wie zorgeloos wil wonen en altijd verzekerd wil zijn van een perfect geschilderd huis Het GlansGarant onderhoudsabonnement is dé uitkomst voor wie zorgeloos wil wonen en altijd verzekerd wil zijn van een perfect geschilderd huis. GlansGarant is een organisatie waarbij alleen AF-erkende schildersbedrijven zijn aangesloten. Schildersbedrijf H. van den Berg B.V. uit Vught is één van hen. Waarom een onderhoudsabonnement? Het antwoord daarop is heel eenvoudig. Zorgeloos wonen in een perfect geschilderd huis en 10 jaar lang tegen een vaste vergoeding per maand.

Hoe ziet een 10 jaren onderhoudsplan er uit? Afhankelijk van de onderhoudstoestand van de betreffende woning is het over het algemeen als volgt opgebouwd: 1e jaar een saneringsbeurt 2e jaar een inspectie 3e jaar een inspectie 4e jaar een onderhoudsbeurt 5e jaar een inspectie 6e jaar een herschilderbeurt 7e jaar een inspectie 8e jaar een inspectie 9e jaar een onderhoudsbeurt 10e jaar een inspectie Wat houdt een inspectie in?

Hoe werkt dat? Eén van de aangesloten schildersbedrijven neemt de onderhoudstoestand van uw woning op en verwoord dat tezamen met uw eventuele wensen in een vrijblijvende prijsaanbieding. De prijsaanbieding is zodanig opgebouwd, dat er voor 10 jaar een onderhoudsplan is samengesteld. Tevens is aangegeven wat het maandelijks te betalen bedrag voor u zal zijn. Dus nooit onaangename verrassingen en 10 jaar lang weten waar u financieel aan toe bent. Wat, als het schildersbedrijf waarmee het onderhoudsplan is afgesloten niet meer bestaat? In een dergelijke situatie wordt het plan kosteloos overgenomen door een ander bij GlansGarant aangesloten schildersbedrijf.

groot onderhoud

timmerwerken

(L) Peter van den Berg (R) William Hoedemakers Bij een inspectie, wordt gekeken of er gebreken zijn aan het schilderwerk. Indien dat het geval is dan wordt dit door de schilder herstelt. Voor meer informatie: www.glansgarant.nl

kozijn renovatie

ramen en deuren

isolerende beglazing

vloeren e.d.

Koestraat 14, Vught, Tel. (073) 656 22 86, Fax (073) 656 00 15, Website: www.berg-bv.nl, E-mail: info@berg-bv.nl


S V E TA R N 20 AJ RK T 15 AA OO R P

De Stadhouder, Vught 8 luxe appartementen en 4 penthouses

Luxe wonen in het groen met de stad heel dichtbij Vanaf € 399.500 v.o.n. Ruime, lichte woonkamer Volledig ingerichte luxe keuken 2 grote slaapkamers Energielabel A*

EEN ONTWIKKELING VAN

KIJK VOOR MEER INFORMATIE OP

woneninstadhouderspark.nl * Bij oplevering van de woning

Hoek- en rijwoningen Vanaf € 190.000 v.o.n. Ruime woonkamer met open keuken 2 – 3 slaapkamers op de eerste verdieping Badkamer met inloopdouche, wastafel en tweede toilet Extra slaapkamer op de tweede verdieping mogelijk

EEN ONTWIKKELING VAN

EN LA E BE RG L IE A *

Dorpshart Helvoirt Start verkoop: herfst 2015

Twee-onder-een-kapwoningen Vanaf € 325.000 v.o.n. Woonkamer met dubbele deuren naar achtertuin Volledig ingerichte open keuken 3 ruime slaapkamers en luxe badkamer op de eerste verdieping Geïsoleerde garage

KIJK VOOR ALLE WONINGTYPES OP:

dorpsharthelvoirt.nl

* Bij oplevering van de woning


R E B O T K 3O

r u u 0 0 : 5 1 0 0 : 1 1 3 WEKE N

GRATIS KR EN KAN ANT WOON S OP CHEQU E T.W.V. € 15.00 0,-!*

facebook.com/NVMopenhuis

twitter.com/NVMopenhuis

Kijk niet alleen op funda, ervaar uw favoriete huizen ‘live’! Als u wilt verhuizen is internet natuurlijk een prima middel om u te oriënteren. Maar tijdens de NVM Open Huizen Dag op zaterdag 3 oktober heeft u de gelegenheid om ook ‘live’ binnen te kijken bij de deelnemende huizen. Bovendien ontvangt u 3 weken lang een gratis krant en maakt u kans op een wooncheque t.w.v. € 15.000,-!* Als u een leuk huis heeft gezien, schakel dan een NVM-aankoopmakelaar in. Hij werkt in úw belang, ontzorgt u tijdens de gehele aankoop en kan voorkomen dat u een kat in de zak koopt. Kijk op nvm.nl voor meer informatie en op funda.nl voor de deelnemende huizen. *Kijk voor informatie en de voorwaarden op www.nvm.nl/actie.

Profile for Brabants Dagblad

NVM Open Huizen Magazine Den Bosch  

Met onder meer alle woningen die meedoen aan de NVM Open Huizen Dag op 3 oktober. Mensen kiezen een woning bij de levensfase waarin ze zitte...

NVM Open Huizen Magazine Den Bosch  

Met onder meer alle woningen die meedoen aan de NVM Open Huizen Dag op 3 oktober. Mensen kiezen een woning bij de levensfase waarin ze zitte...

Advertisement