Page 1

Du vet hvor du har vondt, - vi behandler 책rsaken

migrene

hofteproblem

hodepine

prolaps

vond rygg

musearm

stiv nakke idrettsskader

knesmerter


Hva er naprapati? Naprapati er en behandlingsform som fokuserer på årsaken til en lidelse. Dette gjøres via leddbehandling kombinert med ulike typer av teknikker rettet mot muskulaturen. I tillegg jobber naprapaten med andre behandlingsmetoder slik som elektroterapi, rehabiliterende trening, ergonomisk rådgivning og behandlinger rettet mot selve nervesystemet. Naprapati bygger på manuell medisin og med dette menes at naprapater benytter hendene for å undersøke og behandle menneskets bevegelsesapparat. Behandlingsformen innebærer å diagnostisere, behandle og rehabilitere smertetilstander og funksjonelle problemer i muskler og ledd. Typiske tilstander er: hodepine, stiv nakke, musearm, kne, hofte, skulder, isjias, lumbago og problemer med akilles.

Bedrift Muskel- og skjelettplager utgjør over 50 % av alle sykemeldinger i Norge, og er den vanligste årsaken til uføretrygd. Dårlig ergonomi, stress og monotone arbeidsoppgaver er eksempler på årsaker til musearm, stiv nakke og hodepine som ofte ses på arbeidsplassen blant ansatte. Kontakt oss så tar vi frem en skreddersydd løsning for deg og dine kolleger!

www.d


Du vet hvor du har vondt, - vi behandler 책rsaken

Nakke Armer

Stiv nakke Hodepine Svimmelhet

Prikking Musearm Tennis-/golfalbue Spenninger Hodepine Svimmelhet Verk

Ben

Rygg

Kneskader Muskelstrekk Prikking

Akutt lumbago Isjias Kroniske smerter Nedsatt bevegelighet Prolaps Verk

dnhk.no

Fot

Akillesproblem Leddb책ndsskade Plantarfascitt


Avd Trondheim trondheim@dnhk.no Avd Kristiansund kristiansund@dnhk.no Avd Haugesund haugesund@dnhk.no Avdeling Karmøy karmoy@dnhk.no Avdeling Ă˜len olen@dnhk.no Tlf: 45 144 144 www.dnhk.no

Medlem av Norges Naprapatforbund

Din Naprapat- og Helseklinikk  

Din Naprapat- og Helseklinikk

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you