Page 1

biblioTeca pilArin bay´es Santa Coloma de Cervelló

Novetats llibres infantils. octubre 2013

´ Llibres d’imaginacio

I •

Bertier, Anne. Miércoles Bertier, Anne. Miércoles Cercle i Quadrat són grans amics, i els encanta jugar a les figures geomètriques. Un dia, després d'una disputa, decideixen incorporar una nova regla: combinar les seves formes per construir figures junts. Les possibilitats són ara infinites, ja no importa qui és el més gran i qui és el més petit...El joc és més divertit que mai!

• • •

Colom Canals, Núria. És estrany? Kato, Yukiko. Al prat Martí, Meritxell. Quina ràbia de joc! Martí, Meritxell. Quina ràbia de joc! La Tina té mal perdre. Es va escalfant, escalfant, fins que llença les fitxes per terra i, si et descuides, el tauler i tot! Feina tindrà el pobre Toni a fer-la recuperar la calma. L’amistat, però, prevaleix. Un llibre divertit i una bona eina per a l'aprenentatge social i emocional dels més petits.

Pinto. Nicomedes el pelón

I • •

Bredow, Wilfried von. La Lola vola i altres històries horripilants Turkowski, Einar. Cuando las casas regresaron flotando

Turkowski, Einar. Cuando las casas regresaron flotando Deu dibuixos-conte que es presenten plens de misteri i enigmes, en el blanc i negre com és habitual en l'autor. Un llibre sense text en el qual cada doble pàgina explica tota una història que crearà el propi espectador, sense més instruccions que les de seguir els camins de la seva imaginació. Un llibre que mai serà el mateix, doncs cada vegada que es visitin les seves pàgines explicarà alguna cosa diferent, i en tancar-se, el joc tornarà a començar. 1


I •

Steinhöfel, Andreas. Rico y Óscar y los ladrones de piedras Steinhöfel, Andreas. Rico y Óscar y los ladrones de piedras Tercer i darrer títol de les aventures d'en Rico i l'Óscar. En aquesta ocasió els dos amics hauran de recuperar la pedra lletosa del senyor Fritze, l'únic exemplar conegut de pedra nascuda en captivitat. I per a tal fi hauran d'emprendre un viatge ple d'obstacles i perills que superaran gràcies tant a la intel—ligència de l'Óscar, com a la capacitat d'observació i deducció d'en Rico.

Còmics •

Cosentino, Ralph. Superman: la historia del hombre de acero Cosentino, Ralph. Superman: la historia del hombre de acero Qui és realment Superman? Quins són els seus orígens? Com es va convertir en superheroi? Qui són els villans contra els quals ha de lluitar? Totes aquestes i moltes més preguntes trobaran resposta en aquest divertit llibre de Ralph Cosentino, perfecte perquè els més petits descobreixin els començaments d’aquest superheroi.

MatÈries infantils • • •

Barba, Helena. Petita història de Salvador Espriu Barnard, Nick. Escuela de vuelo: ¡estás en el asiento del piloto!, cómo pilotar un avión paso a paso Rial, Mary. Guia d'aus per descobrir en família Rial, Mary. Guia d'aus per descobrir en família Manual de camp per descobrir aus i ocells. Observar i reconèixer les aus en el seu medi natural, en llibertat, és una experiència magnífica per realitzar en família, durant qualsevol estació de l'any i en qualsevol indret de la península ibèrica. Aquesta guia d'aus i ocells presenta les 50 varietats d'aus més comunes en els nostres aiguamolls, boscos, ribes de rius i estanys, litorals marítims i extenses àrees de diversos cultius agrícoles, així com en algunes zones verdes i parcs de grans ciutats.

Sierra i Fabra, Jordi. 16 mujeres muy, muy importantes Sierra i Fabra, Jordi. 16 mujeres muy, muy importantes Un fantàstic llibre per conèixer a 16 de les dones més importants de la història universal: Cleòpatra, Joana d'Arc, Isabel la Catòlica, Teresa de Jesús, Jane Austen, Florence Nightingale, Marie Curie, Mata Hari, Isadora Duncan, Virginia Woolf, Coco Chanel, Frida Kahlo, Teresa de Calcuta, Maria Callas, Ana Frank i Valentina Tereshkova. A més, a cada doble pàgina hi ha sis objectes amagats per descobrir i informació web addicional sobre cada protagonista. 2

Octubre infantil 2013  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you