Page 1

Biblioteca Pilarin Bayés Santa Coloma de Cervelló

NOVETATS ADULTS. DESEMBRE 2013 Novel—la •

Allende, Isabel. Amor

Amela, Víctor. El Cátaro imperfecto: de Occitània a Morella, 1306-1321

Bubenzer, Anne Helene. La Fabulosa història d'en Henry N. Brown Bubenzer, Anne Helene. La Fabulosa història d'en Henry N. Brown Henry és un ós de peluix que porta alguns anys al prestatge d’una botiga de joguines antigues fins que una escriptora s’enamora d’ell i el compra. Però quan la dona passa el control de l‘aeroport per tornar a casa, l’escàner de rajos X descobreix alguna cosa sospitosa a dins de l’ós. En Henry sap què és el que ha fet saltar les alarmes: l’amor que Alice va posar a dins seu quan va néixer. Tot sól i a l’espera que s’aclareixi tot, Henry té temps de repassar la seva interessant vida, els seus viatges, els seus amics...

Chevalier, Tracy. El Último refugio

Day, Sylvia. Atada a ti

Dicker, Joël. La Verdad sobre el caso Harry Queber Dicker, Joël. La Verdad sobre el caso Harry Quebert La Verdad sobre el caso Harry Quebert és un thriller amb una trama plena de girs i sorpreses, una original estructura narrativa, uns personatges complexes i ben construïts, i una incògnita per desvetllar durant tota la novel—la: Qui va matar a Nola Kellergar? Amb aquests ingredients no és estrany que la novel—la hagi rebut diferents premis, hagi estat traduïda a més de 30 idiomes i s’hagi convertit en tot un fenomen literari esdevenint número 1 de vendes a França.

Fernández Cubas, Cristina. Mi hermana Elba; y Los altillos de Brumal

Ferrante, Elena. Un Mal nombre

Ford, Richard. Canadà

Ford, Richard. Canadà Són els anys seixanta a l’estat de Montana. Dos germans bessons, Dell i Berner, tenen quinze anys quan els seus pares ingressen a presó per haver atracat un banc. Aquest fet i les decisions posteriors que hauran de prendre marcaran per sempre més les vides dels germans Parsons. Davant la por a ser institucionalitzats pels serveis socials americans, els germans s’allunyaran l’un de l’altre. Mentre que en Berner deixarà la casa familiar i fugirà a la recerca d’un futur incert, en Dell esperarà a casa l’ajuda d’una amiga de la família amb la qual creuarà la frontera fins arribar a Canadà.

1


Hosseini, Khaled. Y las montañas hablaron Hosseini, Khaled. Y las montañas hablaron Les condicions de vida als petits i remots poblets d'Afganistan són molt dures, especialment quan arriba l’hivern i viure es converteix en una duríssima prova per a la supervivència. Per aquest motiu, la tardor de 1952, Sabur es disposa a viatjar amb el seu fill Abdulá de deu anys i Pari, la germana petita d’aquest, rumb a Kabul. Aquest viatge, que els portarà d’aquella tardor de 1952 fins a la actualitat, passant per Kabul, París, l’illa grega de Tinos i San Francisco, canviarà les seves vides d’una manera que cap d’ells podia sospitar abans de marxar.

Morley, Christopher. La Librería encantada

Munro, Alice. Estimada vida

Navarro, Julia. Dispara, yo ya estoy muerto

Navarro, Julia. Dispara, yo ya estoy muerto Torna Julia Navarro amb la commovedora crònica de dues sagues familiars que lluiten per aconseguir els seus somnis en el marc del conflicte entre jueus i palestins: els Zucker, d’origen jueu, i els Ziad, d’origen palestí. Ambdues famílies els uneix una gran amistat. Podrà aquest afecte amb les diferències polítiques cada dia més marcades o acabarà enfrontant a dues famílies unides per vincles tan forts com l’amor i la solidaritat? •

Pàmies, Sergi. Cançons d'amor i de pluja

Reynard, Sylvain. El Infierno de Gabriel

Reynard, Sylvain. El éxtasis de Gabriel

Sánchez Piñol, Albert. Victus: Barcelona 1714

Sánchez Piñol, Albert. Victus: Barcelona 1714 La guerra de Successió espanyola que va acabar l'11 de setembre de 1714 amb l'apocalíptic assalt a Barcelona pot considerar-se com un dels primers conflictes bèl—lics mundials. També va ser la tragèdia de Martí Zuviría, un jove barceloní, alumne avantatjat del marquès de Vauban, que es va convertir en un geni de l'enginyeria militar. No us perdeu aquesta emocionant part de la nostra història que ara arriba a la biblioteca en català.

Truc, Olivier. L'Últim lapó

Valenti, Lena. El Libro de Jade

Valls, Coia. El Mercader: el despertar d'una nova Barcelona

Weeks, Brent. Al filo de las sombras

2


Poesia •

Donzelles de l'any 2000: antologia de dones poetes dels Països Catalans

Nova antologia de poesia catalana

Biografies •

Desconocidas & fascinantes

Montellà, Assumpta. Elisabeth Eidenbenz: més enllà de la maternitat d'Elna Montellà, Assumpta. Elisabeth Eidenbenz: més enllà de la maternitat d'Elna Elisabeth Eidenbenz, la jove suïssa que va salvar les vides de 597 nens, fills de refugiats republicans reclosos al camp d’Argelers després de la Guerra Civil, ha tingut una vida intensa de solidaritat i amor als altres. La seva etapa com a directora de la Maternitat d’Elna és una de les que l’han marcat més, però no és l’única. Més enllà de la Maternitat d’Elna, Eidenbenz va recórrer Europa, des de Burjassot en plena Guerra Civil espanyola fins a la Viena posterior a la Segona Guerra Mundial, oferint la seva mà a qui més ho necessitava: nens i dones.

Wiesenthal, Mauricio. Siguiendo mi camino

Novel—les per a joves •

Condie, Ally. Junts Condie, Ally. Junts Al món on viu la Cassia, les autoritats ho controlen tot: a qui has d’estimar, la teva feina, i fins i tot quan has de morir. La Cassia mai no ha qüestionat les decisions que han pres per ella, ni tan sols quan li comuniquen que la seva “parella perfecta” -la persona amb la que haurà de compartir la resta de la seva vida– és en Xander, el seu millor amic. Els problemes arriben quan un estrany error informàtic fa que en la microfitxa que les autoritats li han entregat aparegui la cara d’un altre noi: l'enigmàtic Ky. Amb una barreja d’estupefacció i curiositat, la Cassia comença a investigar... Junts és el primer volum d’una trilogia amb el mateix nom.

Espluga, Maria. L'Aladern salvatge

Padilla de Juan, Arturo. Presoners del mar

Riordan, Rick. El Fill de Neptú

3


Còmic •

Nadar. Papel estrujado Nadar. Papel estrujado Javi té 16 anys, ha deixat l’institut i s’ha convertit en una mena de sicari ben remunerat a qui els mateixos estudiants li demanen tota mena de treballs: venjances, recuperar objectes robats, trencar algun nas... Però un dia, durant el transcurs d’una festa, li fan un encàrrec diferent i alguna cosa surt malament...

Reynès, Mathieu. La Memoria del agua

Tezuka, Osamu. El Libro de los insectos humanos

Matèries Filosofia, Psicologia i ética •

Aguilar Cuenca, José Manuel. Síndrome de alienación parental

Ciències Socials: Estadística, Política, Sociologia, Economia, Dret, Educació i Folklore •

Carrera i Escué, Manel. Calendari de festes amb foc

Luri, Gregori. Por una educación republicana

Llengua, filologia, literatura i assaig •

Flockhart, James. Work on your phrasal verbs

Lledó Iñigo, Emilio. Los Libros y la libertad

Manent, Albert. Diccionari de pseudònims usats a Catalunya i a l'emigració

Martorell, Joanot. Tirant lo Blanc: episodis amorosos

Nivell de suficiència: curs de llengua catalana. C1

4


Ciències aplicades: medicina, Informàtica, tecnologies i gastronomia •

Carbonell, Neus. No todo sobre el autismo

Japy, David. Hamburguesas gourmet Japy, David. Hamburguesas gourmet Les hamburgueses, sempre han estat considerades un menjar ràpid, econòmic i poc saludable. Els propietaris del Blend Hamburger Gourmet, un restaurant Parisenc, saben però, que una hamburguesa elaborada amb bons productes i bones practiques, a més a més d’una exquisidesa, pot ser un plat molt complert, nutritiu i saludable. Ells han buscat l'excel—lència i ho han compartit en aquest llibre on trobarem 57 receptes d’hamburgueses tant de carn com de peix o vegetals. Un llibre per llepar-se els dits!

Segura, Nerea. Mi hijo es celíaco

Art, fotografia, jocs, esports i música •

Bull, Jane. Puntada a puntada: bordado, patchwork, punto, técnicas de tápiz, ganchillo

Interiors now! Técnicas y proyectos artesanales: aplicación, àlbum de recortes, alfombras de trapo, papel reciclado, mosaico, bisutería, velas, jabón

Técnicas y proyectos artesanales: aplicación, àlbum de recortes, alfombras de trapo, papel reciclado, mosaico, bisutería, velas, jabón Una excel—lent guia de manualitats senzilla amb les tècniques més populars i projectes molt atractius. Inclou 49 tècniques i més de 50 projectes inspiradores, des de les realitzades amb paper i tèxtils fins l’elaboració de mosaics i bijuteria, amb instruccions clares, pas a pas, acompanyades de fotografies.

Geografia i Història. Guies •

Albertí, Santiago. L'Onze de setembre

Cabrera Navarro, Daniel. Túnez

En ruta por Francia: 39 rutas por carretera En ruta por Francia: 39 rutas por carretera En ruta por Francia és el primer títol d’aquesta col—lecció, a tot color, amb fotografies espectaculars, amb més de 38 rutes i itineraris per carretera i plànols detallats amb rutes fàcils de seguir.

5


Audiovisuals Dvds •

Joe Wright. Anna Karenina Joe Wright. Anna Karenina Sisena adaptació cinematogràfica de les desventures d’Anna Karenina de León Tolstói. La història ens situa a la Rússia del segle XIX i explora les relacions entre els membres de l’alta societat russa. Ana Karenina, una dona de classe alta s’enamora del jove i atractiu oficial Vronski. Ana, abandonarà al seu marit i al seu fill per seguir al seu amant.

Pablo Larraín. No

Robert Zemeckis. El Vuelo

Robert Zemeckis. El Vuelo Whip Whitaker (Denzel Washington) és un experimentat pilot d’avió que aconsegueix realitzar un miraculós aterratge forçós salvant la vida de quasi tots els passatgers del vol. Després de l’accident, Whip es converteix en un heroi, però segons es va desenvolupant d'investigació, van sorgint moltes preguntes sobre el que va passar exactament.

6

Novetats adults desembre 2013  
Novetats adults desembre 2013  
Advertisement