Page 1

Biblio agenda

Calendari d’activitas Biblioteca Pilarin Bayés Sta Coloma de Cervelló

Desembre 2013 Activitats adults EnamorART: sessió introductòria d’art Dimecres, 11 de desembre a les 18h

Pensem que sabem reconèixer la bellesa que ens ofereix un quadre. Però, podem entendre el què, el per què i el com d’una pintura? Us oferim un seminari bàsic, lúdic i molt visual sobre Art, on adquirirem els coneixements bàsics per poder entendre i gaudir del que aquest ens ofereix. Organitza Regidoria de Cultura. Col·labora Biblioteca Pilarin Bayés

Llibres X aliments: La biblioteca Pilarin Bayés en Divendres, 13 de desembre de 17h a 20h

col·laboració amb Aliments Solidaris de Santa Coloma de Cervelló continua amb la campanya "Llibres X aliments". Com que s'acosten les Festes de Nadal, us volem demanar que els mesos de novembre i desembre ens porteu productes d'alimentació nadalencs, com poden ser: torrons, neules, embotits, galets de Nadal, brous de carn o peix i tot el que ajudi a passar unes millors festes.

Trobada amb l’autora Assumpta Montellà Parlarem de la seva obra La maternitat d’Elna: bressol dels exiliats.

Divendres, 13 de desembre a les 19h

Entre 1939 i 1944, la suïssa Elisabeth Eidenbenz va salvar la vida a 597 nens, fills de dones embarassades espanyoles que malvivien en condicions penoses en els camps de refugiats republicans. La Maternitat d’Elna és el testimoni d’aquest capítol de la nostra història. A la biblioteca disposem d’exemplars del llibre per préstec. Organitza Regidoria de Polítiques d’Igualtat. Col·labora Biblioteca Pilarin Bayés.

Biblioteca Pilarin Bayés Pstge. M. Mercè Marçal, s/n Telèfon: 93 634 13 58 E-mail: b.sta.colomac.pb@diba.cat Bloc: bibliotecasantacolomadecervello.blogspot.com


biblioTeca pilArin bayes Santa Coloma de Cervelló

Activitats infantils Vols preparar la biblioteca per les Festes de Nadal? Dilluns 2 de desembre a les 17h.

Ens podràs ajudar a fer el pessebre. També farem garlandes i altres elements decoratius per a guarnir la Sala Infantil. No t’ho perdis! T’esperem!

Calendari d’advent Del 2 al 21 de desembre

Vine a participar al joc del calendari d’advent. Caldrà resoldre un enigma, com una endevinalla, un joc de diferències, una cançó de Nadal... Qui ho encerti podrà obrir la finestra del calendari i emportarse una sorpresa.

a les 18h

Laboratori de El ninot de neu Dissabte, 14 de desembre a les 12h

lectura

en

Cauen les primeres volves de neu i el menut surt al jardí per crear el ninot de neu més bonic que hagueu vist mai. Ho fa amb delicadesa i amor, no es deixa cap detall i al final... A càrrec de Marta Roig. Activitat per a nens i nenes de 4 a 9 anys. Cal inscripció prèvia.

Biblioteca Pilarin Bayés Pstge. M. Mercè Marçal, s/n Telèfon: 93 634 13 58 E-mail: b.sta.colomac.pb@diba.cat Bloc: bibliotecasantacolomadecervello.blogspot.com

Horari De dilluns a divendres de 15:30h a 20:30h Dijous i dissabte de 10h a 13:30h

família:

Desembre 2013  
Desembre 2013