Page 1

CLUB DE LECTURA

Pura sang d’ Ada Castells L’autora Ada Castells Ferrer (Barcelona 1968) és escriptora, periodista i col—laboradora del diari Avui i de Barcelona Televisió. També col—labora amb el suplement de cultura de La Vanguardia i amb el suplement Time Out. El 1998 va publicar la seva primera novel—la El dedo del ángel, basada en els seus avantpassats protestants. Des d’aleshores ha continuat publicant diverses novel—les i relats curts. El 2001 va publicar Mirada, una novel—la en contra de la dictadura de la imatge, i més tard, Tota la vida, biografia sobre la creació artística del pintor alemany Caspar David Friedrich. El 2012 va rebre el 32è Premi Sant Joan Unnim de literatura catalana, amb l'obra Pura Sang.

Pura Sang A Pura Sang Ada Castells ens presenta la història d’una dona de Barcelona casada amb l’hereu d’una nissaga menorquina, la família Solivella. La protagonista està convençuda que tant l’illa com la casa pairal del seu marit, l’alliberaran de les angoixes passades, però, en el moment de tenir un fill, descobreix que la família amaga un secret inconfessable. Aquest secret l’exigirà fer front al més gran repte de la seva vida. Serà capaç, finalment, de prendre les regnes de la seva existència o continuaran essent els altres els qui decideixen per ella?

“Una persona ha de viure tal com és, no tal com voldria ser, encara pitjor, tal com els altres voldrien que fos” Pura Sang

Ada Castells a la Biblioteca 

N’estem fins als fogons!: contes i receptes per cuinar en parella

Fonts: -http://wikipedia.org/wiki/adacastells -http://Bibliotecavirtual.diba.cat/club-del-llibre-ada-castells. -http://adacastells/presentacio.html.

És professora d’escriptura a l’ Escola d’escriptura de l’Ateneu Barcelonès i a la Universitat Abat Oliba. Abril 2013

Guia club lectura  

Guia club lectura