__MAIN_TEXT__

Page 1

HVAC Heating, Ventilation & Air Conditioning


VELKOMMEN TIL ET GODT KLIMA ... MED EN PARTNER INDSTILLET PÅ DINE ØNSKER

BPI HVAC udvikler, bearbejder og producerer løsninger i skumplast til producenter af aggregater inden for varmesystemer, ventilationsanlæg og køleanlæg. Selv om vores komponenter ikke altid er synlige, er vi bevidste om, at de er den - måske vigtigste del af helheden - og af helt afgørende betydning for den generelle opfattelse af kvalitet. Vi søger altid det bedste - for de bedste. 2


En kompetent sparringspartner Vi søger altid det bedste, og er klar til at hjælpe dig med den rigtige løsning. Vi har specialiseret os i at levere funktionelle løsninger og kvalitetsprodukter til den del af byggeog anlægsbranchen, som omfatter klimatekniske bygningsinstallationer samt miljø- og energiteknik i almindelighed. Hos BPI udvikler vi produkter og optimerede løsninger i tæt samarbejde med dig. Vi bidrager med mange års erfaring og giver kvalificeret sparring og rådgivning gennem hele udviklingsprocessen.

Produktfunktionalitet Vi har slukket for støjen med nogle unikke og kundespecifikke løsninger inden for støj- og vibrationsdæmpning, termisk isolering, tætning og pakninger. Når vores produktionsapparat går i gang, er der tænkt i en gennemgående helhed, hvor betydningen af brandhæmmende faktorer og forskellige tests nøje vurderes i forhold til den færdige løsning. Vi stræber altid efter, at produktet lever op til dine krav, og at der altid leveres den rigtige løsning - første gang. Vores erfaringer og fremsynede tilgang til produktudvikling betyder gennemtænkte løsninger for dig. Det har bl.a. gjort os til en attraktiv samarbejdspartner og underleverandør til producenter af varmepumper, ventilations- og klimaanlæg, vinduer, automatik, mekanik samt intelligente bygningsinstallationer, følere, regulatorer, rørsystemer, installationer, m.v. Kom indenfor i varmen og oplev forskellen

3


SLUK FOR STØJEN ... OG LAD OS TAGE STØDET

Vi lader os ikke ryste af omverdenens stadig stigende krav til løsninger, der sikrer et lavt støjniveau i forskellige arbejdsmiljøer og bygninger. Faktisk giver det os selv en vis ro, når vi - i sidste ende - udgør et væsentligt bidrag til menneskers velbefindende.

4


Beskyt produkter og omgivelser Hos BPI har vi gennem adskillige år beskæftiget os med teknologien, udviklingen og fremstillingen af skum til dæmpning og absorbering af lyd, stød og vibrationer. Vi arbejder tæt sammen med dig om en individuel løsning, som er tilpasset netop dit behov. Vores skum anvendes bl.a. som lyd- og vibrationsdæmpende materiale i HVAC-aggregater og kan anvendes i alle frekvensområder.

Mere der gør livet behageligere: Lyd Gælder opgaven lyddæmpning, kan vores skummaterialer anvendes i alle frekvensområder. Anvendelsesområder kan f.eks. være lyddæmpning af motorrum, maskiner, ventilationsanlæg, kontor- og produktionslokaler. PureSound® er BPI’s egenproducerede fleksible, brandhæmmende og letvægts PU-skum. Et glimrende valg til termisk isolering, der samtidig har fantastisk lyddæmpende egenskaber.

Vibrationer Materialer som VibraFlex®, Setex® samt forskellige typer af tungmåtter, er ideelle til at dæmpe og absorbere vibrationer og resonans f.eks. i forbindelse med byggeri, produktionsanlæg, karrosseri, sportsgulve, m.v.

Stød Vores omfattende sortiment og maskinpark bevirker, at vi kan tilbyde unikke løsninger med perfekt udskårne indlæg i forskellige emballager - eller som en del af selve produktet. Emballage af fleksibelt skum kan tåle gentagne stød og slag. Setex® kan med fordel anvendes til beskyttelse af meget tunge emner. Gælder det beskyttelse af elektronik, kan vi tilbyde et stort program i ledende og antistatiske skumtyper (ESD-sikker). Vi tilbyder endvidere display-packaging, hvor f.eks. et flot udskåret skumindlæg vil fremhæve produktet.

5


KOM IND I VARMEN ... OG TA’ DET KØLIGT

Der stilles til stadighed større krav på energiområdet, herunder også til isolering af bygninger. Med mange års forskning, udvikling og ekspertise inden for isoleringsmaterialer, kan BPI fremstille produkter med nogle af markedets bedste isoleringsværdier. 6


Isolering til alle formål Vi lagerfører et bredt sortiment af skumtyper, som er velegnet til varme- og kuldeisolering. Der kan anvendes såvel lukket- som åbencellede materialer, efter behov.

InotanPUR® InotanPUR® er BPI’s egenproducerede polyurethane celleskum. Materialet er et unikt, stift PUR-materiale, og har én af de bedste isoleringsværdier på markedet med en varmeledeevne helt ned til 0,0215W/m.K. Vi kan bearbejde til både plader og profiler. Den særlige isoleringsevne og lave vægt gør materialet særdeles velegnet til isolering i bl.a. bygninger, vinduer og døre samt HVAC-anlæg, skibe og kølebiler. InotanPUR® leveres i tykkelser efter ønske, og anvendes derfor ideelt til områder, hvor der ønskes optimal isolering, hvor pladsen samtidig er trang.

Fleksibel isolering Projekter, hvori der skal indgå fleksibel isolering, kan løses med bl.a. PE-skum, celle- og/eller svampegummi. Produkter kan leveres som rulle, plade samt konfektionerede emner til den konkrete opgave.

Bearbejdning af mineraluld BPI tilbyder endvidere bearbejdning af mineraluld. Vi udskærer emner på færdige mål og pakker og leverer som sæt. Det færdige materiale leveres næsten støvfrit pga. forarbejdningsmetoderne hos BPI.

7


VI HOLDER TÆT ... PÅ STORT OG SMÅT

Vi ved, hvad der kræves for at gøre noget helt tæt, uanset om det drejer sig om bygninger, maskiner eller noget helt tredje. Med et omfattende program af selvklæbende lister, pakninger og profilbånd er der ikke meget, der kan afskrække os. Alt kan fremstilles efter kundespecifikke ønsker. 8


Selvklæbende lister Vores program af skumplast- og gummimaterialer omfatter adskillige kvaliteter, som kan anvendes til tætningslister. Vi tilbyder imprægnerede ekspansionsfugebånd, cellegummi, PVC- & PEskum til tætning af bl.a. maskiner, vinduer og døre. Vi leverer på ruller eller i strimler, med eller uden selvklæb, og i tykkelse og bredde, alt afhængigt af opgaven.

Pakninger Vores sortiment af materialer, som er velegnet til pakninger, spænder vidt, og er f.eks. anvendelige til alt fra olie og UV til høje temperaturer. Vi tilbyder såvel standard som kundespecifikke løsninger af hver enkelt opgave. Alt kan leveres med montageklæber, for let montage, ligesom alle pakninger kan leveres løse eller på rulle med dækpapir.

9


VI LÆGGER VÆGT PÅ ... DE BLØDE SIDER

I dialogen med BPI vil du hurtigt opleve en imødekommenhed, hvor vi forsøger at komme rundt i alle hjørner og facetter og holde fast, indtil vi har nået målet og efterlevet eller overgået alle dine forventninger. Vores tilgang til dit projekt er ydmyg og respektfuld. Vi kalder det “at være jordnære”.

10


Innovation I vores udviklingsafdeling er vi i stand til at udvikle meget komplekse, sofistikerede og kundespecifikke løsninger. Vi har udviklet og registreret egne skumkvaliteter, som vi også selv producerer.

Et let og smidigt partnerskab Vi sætter stor pris på samarbejdet med dig om at udvikle den helt ideelle løsning og yder samme gode service til alle - uanset projektets størrelse eller perspektiv.

Konkurrenceevne Vores brede produktionsanlæg i både Danmark og Polen gør os i stand til at tilbyde konkurrencedygtige løsninger, hvor alle kunder har lige adgang til vores specialudviklede og varemærkeregistrerede skumkvaliteter. BPI har gennem mange år udviklet og produceret komponenter, der på en eller anden måde skal indgå i en totalløsning - og vi er vant til at skulle indrette os efter en overordnet produktionsplan. Vi ved også, at ingen kvalitet i praksis kan anvendes til alle. Derfor fokuserer vi hele tiden på at udvikle kundespecifikke produkter for at imødekomme kundernes forskelligartede behov og krav, samtidig med at den hurtige levering er prioriteret.

11


INDBYGGET SERVICE “HANDS ON” - HELE VEJEN

BPI er en kompetent sparringspartner, som evner at indgå i et tæt og nyskabende samarbejde med dig, hvor vi betragter vores videndeling som en naturlig del af vores professionelle serviceapparat og rådgivningsforløb. VISION VISION En stor stab af løsningsorienterede kundeservicemedarbejdere VISION We want to be Europe’s to be Europe’s We want sidder konstant klar til at håndtere We ordrer, forespørgsler og want to be Europe’s most innovative and most innovative and meget andet. Fælles for alle er, at du bliver mødt med et smil. most innovative and preferred partner. VISION preferred partner. 12

preferred partner. VISION We want to be Europe’s Wemost want to be Europe’s innovative and most innovative and preferred partner.


Professionel support og rådgivning I mere end 40 år har BPI produceret kundespecifikke løsninger til global anvendelse. Vores medarbejdere har mange års erfaring med udvikling og produktion af skum til HVAC-industrien. Du får dermed en velkvalificeret og erfaren sparringspartner igennem hele udviklingsforløbet. Vi sælger ikke blot produkter - men løsninger, der er en fornøjelse at arbejde med - på alle måder. Sammen med dig omdanner vi de gode idéer til innovative produkter. Sammen med os udvikler du produkter, som lever op til kravene på de nutidige markeder, som f.eks. høj kvalitet, individuelt design og økonomi.

Fleksibilitet så bøjelig som vores egne produkter En af BPI’s styrker er at producere nøjagtigt i overensstemmelse med dine ønsker. Det er her, vi træder i karakter med vores omfattende know-how inden for forædling af skum. Vores produktionsfaciliteter tillader os at opretholde en høj fleksibilitet under produktionsprocesserne, samt sikre korrekt udførelse og kvalitet.

Arbejder globalt - virker lokalt Vi arbejder hele tiden på at være på forkant med markedets behov for kundetilpasset skum. Det gør vi bl.a. ved at tilbyde et omfattende udvalg af skumplast og specialgummi, som giver dig mulighed for at indbygge én eller flere af følgende egenskaber i dit produkt: • Viskoelasticitet (trykaflastende, stødabsorberende) • Væskeabsorbering (hydrofile egenskaber) • Vibrationsdæmpning (resonanskontrol) • Opdrift (flydeegenskaber) • Isolering (thermisk, lyd) • Affjedring (trykrespons) • Filtrering (luft, væsker) • Klæb / laminering 13


SKUM TIL TIDEN NÅR PRODUKT OG ‘TIMING’ PASSER

Vi er vant til at blive stillet overfor korte leveringsfrister - men for os handler det ikke blot om at levere til tiden. Mange års samarbejde med Europas absolut førende råvareleverandører, og mere end 40 år i branchen, giver de optimale forudsætninger for at levere det rigtige og tidsaktuelle produkt, udviklet på baggrund af den seneste teknologi. 14


Leveringssikkerhed Vi er bevidste om det ansvar, der følger med, når vi leverer produkter, som er vigtige for din produktionslinie. Derfor er høj leveringssikkerhed også en selvfølge hos os. Et kriterium, som løbende måles og dokumenteres. Via vores Supply Chain Management system sikres, at der er kontrol over alle faser - fra ordre til levering.

Integreret logistik Logistik handler ikke udelukkende om vores forsendelse og din modtagelse af varer. Det handler om at sikre et optimalt flow af varer og hele tiden udveksle informationer i hele værdikæden. Vareflowet sikres gennem vores velfungerende logistiksystem, som giver det fulde overblik og kontrol over varestrømmen fra indkøb og lagerhåndtering til ordreprocessen.

15


KOMPROMISLØS PRODUKTION STOR KAPACITET MED SANS FOR DETALJER

Vores omfattende produktionsfaciliteter og brede materialeudvalg giver os mulighed for at skabe en individuel, fleksibel og hurtig løsning - hvor vi evner at kæle for detaljen i selv helt store komponenter. Når vi kombinerer med en nøje tilrettelagt produktionsplanlægning får du de allerbedste forudsætninger for en optimal helhedsløsning - fra den første tanke og skitse - til dit færdige produkt. 16


Høj standard og ensartet kvalitet Kombinationen af et moderne produktionsanlæg og et omfattende knowhow gør det muligt at fremstille komplicerede og kundespecifikke emner i en høj og ensartet kvalitet. Vi leverer varer som blok, plader, profilskum, ruller samt på fix-mål efter individuelt ønske, ligesom vi kan tilbyde at laminere montageklæbere, folier, tekstiler samt mange andre materialer og overflader. Vi har stor skærekapacitet inden for bearbejdning af skumplast, og kan bl.a. tilbyde bearbejdning på automatiske CNC-anlæg som vandstråleskærere, rulle- og konturskærere, stanse- og rotationsstansemaskiner, spaltemaskiner, fræsere, lamineringsmaskiner, m.v. Vi har en af verdens største injektorer til skumplast og markedets måske største maskinpark til produktion og udformning af skum. Teknologien i vores produktion giver en stor bredde på forarbejdningsmetoderne, som bl.a. omfatter alt indenfor hårdt, viskoelastisk eller hydrofilt skum samt: • • • • • • •

Termoformning Laminering Udstansning Vandskæring Horisontal/Vertikal skæring Injektionsstøbning Peeling

Udvikling og prototyper Vi har specialister og udstyr til at yde effektiv rådgivning og hurtig udvikling af prototyper, og dermed tilføre værdi til den indledende briefing og den endelige specifikation, længe før produktionen begynder. Et partnerskab kan omfatte outsourcing til os af en hel proces eller et produkt - eller blot levering af en mindre del. Alt sammen med henblik på at minimere de samlede omkostninger ved fremstilling af et givet produkt.

ISO 9001 BPI har indført et styringssystem, for at sikre den lige vej til den nødvendige kvalitet og vi opfylder kravene i ISO 9001. Et system der konstant er under udvikling og forbedring - og i sidste ende - kommer dig tilgode. 17


MILJØ VI KAN IKKE REDDE VERDEN MEN VI KAN HAVE EN SUND HOLDNING

Vi sætter en ære i at udvikle miljøvenlige materialer, udnytte alt optimalt og genanvende det, vi kan. En hensynsfuld del af strategien omhandler en konstant stræben efter at begrænse mængden af sundheds- og miljøskadelige stoffer. Vi prioriterer altid de mest arbejdsmiljøvenlige produkter i vores processer.

18


En grøn virksomhed For BPI handler en grøn tankegang ikke blot om, at vi er bevidste om miljøet og de udfordringer det giver for virksomheden. For os handler det også om effektivitet og energiforbrug. Vi tror på, at miljøtænkning i produktudviklingen fører til en mere effektiv produktion, og derved gør produkterne mere rentable at producere. Vi stræber altid efter at: • mindske vores produkters negative miljøpåvirkning ved fremstilling, brug og bortskaffelse • effektivisere brugen af råvarer, vand og energi for at belaste miljøet mindst muligt • begrænse affald og udledning fra vores produktion • opretholde høje sikkerhedsstandarder for vores medarbejdere • fremme ansvarlige miljøholdninger hos vores medarbejdere • opnå bedre miljøstandarder gennem et tæt samarbejde med leverandører, kunder og andre samarbejdspartnere • arbejde målrettet på at efterleve kravene i Miljøstandarden DS/EN ISO 14001:2004 Relevante miljø- og arbejdsmiljølovgivninger overvåges løbende for at sikre, at virksomhedens aktiviteter foregår inden for de fastlagte lovkrav.

19


Siden 1971 har BPI været pioner inden for avancerede og teknologibaserede skumløsninger til private og offentlige virksomheder. Vores kultur og erfaringer rummer dybe håndværksmæssige traditioner og et unikt know-how, hvor vi behersker mere end 300 forskellige skumtyper og kategorier. Med den nyeste teknik, de seneste fremstillingsmetoder og omfattende produktionskapacitet, løber der dagligt mere end 1.500 m3 skum igennem vores 45.000 m2 store produktionsanlæg i Danmark og Polen. Vores fokusområder er lyd- og vibrationsdæmpning af varme-, ventilations- og aircondition-anlæg, tætning og isolering af døre, vinduer og porte samt formstøbt og skåret skum til designermøbler. Vi er mere end 400 specialister, der servicerer kunder i over 20 lande - men især på vores primære markeder - Danmark, Tyskland og Sverige. Vi er store nok til at levere til de største – men samtidig små nok til at skærpe opmærksomheden på den individuelle løsning og de afgørende detaljer. Filosofien er enkel: Hvis du kan tænke tanken – så kan vi få din idé til at tage form.

Mission

At inspirere og medvirke til udvikling, design og produktion af avancerede kundespecifikke totalløsninger i skumplast og gummimaterialer. Vi sætter en ære i at levere miljøvenlige emner i høj kvalitet til aftalt tid.

Vision

Vi vil være Europas mest innovative og foretrukne samarbejdspartner.

Bramming Plast-Industri A/S

Vardevej 9 • DK-6740 Bramming Tel.: +45 79 57 10 00 • Fax: +45 75 17 26 11 bpi@bpi.dk • www.bpi.dk

BPI Polska Sp. zo.o.

Ul. Zeromskiego 20 • PL-74 240 Lipiany Tel.: +48 915 641 264 • Fax: +48 915 641 229 bpi-polska@bpi-polska.pl • www.bpi.dk

Tekst og design: BPI Inhouse Marketing © Juni 2016.

Fra iværksætter til moderne virksomhed

Profile for BPI-Bramming Plast Industri

HVAC interaktiv profilbrochure DK  

BPI HVAC udvikler, bearbejder og producerer løsninger i skum-plast til producenter af aggregater indenfor varmesystemer, ventilationsanlæg o...

HVAC interaktiv profilbrochure DK  

BPI HVAC udvikler, bearbejder og producerer løsninger i skum-plast til producenter af aggregater indenfor varmesystemer, ventilationsanlæg o...