__MAIN_TEXT__
feature-image

Page 1

BPI Møbler & Design Skab dine møbler med skum i topkvalitet


Indhold Om BPI .....................................................................................................................................................

4

Vores kompetencer ...............................................................................................................................

6

BĂŚredygtig kvalitet .............................................................................................................................. 10 Et partnerskab med BPI ........................................................................................................................ 12 Vores produkter ..................................................................................................................................... 14


OM BPI

Bramming Plast-Industri A/S Siden Bramming Plast-Industri A/S blev grundlagt i 1971, har vi været pionerer inden for avancerede og teknologibaserede skumløsninger. Vi producerer og forarbejder skum, og vi leverer essentielle komponenter og totalløsninger til en bred vifte af industrier. Overordnet set har vi to forretningsområder: Møbler & Design samt Industri & Anlæg. Vi har en stor produktionskapacitet i vores produktionsenheder i Danmark og Polen, hvor vi kan producere mere end 1.500 m3 skum hver dag. Vi er over 400 medarbejdere med omfattende viden om skum, der leverer ydelser til vores kunder i mere end 20 forskellige lande.

Møbler & Design Vores forretningsområde, Møbler & Design, har et professionelt og kvalificeret team af specialister inden for skum til møbler. Det er vigtigt for os at udvikle et møbel i høj kvalitet, der funktionelt og visuelt afspejler præcist dine forestillinger om dit møbeldesign.

4

Vores mission At inspirere og medvirke til udvikling, design og produktion af avancerede kundespecifikke totalløsninger i skumplast og gummimaterialer. Vi sætter en ære i at levere miljøvenlige emner i høj kvalitet til aftalt tid.

Vores vision Vi vil være Europas mest innovative og foretrukne samarbejdspartner.


5


VORES KOMPETENCER

Produktudvikling

3D-konstruktionstegninger

Vi har stor erfaring med projektledelse. Vi har altid et tæt samarbejde med kunderne, når vi skal videreudvikle eksisterende produkter eller udvikle helt nye produkter og gøre dem klar til produktion. Vi udvikler både produkter i form af enkelte komponenter til et designmøbel og som komplette møbler i tæt samarbejde med kunden - hele vejen fra idé til færdigt produkt.

Vores møbeludviklingsafdeling er dygtige til at fremstille 3D-konstruktionstegninger af komplette møbeldesigns og rørstel. Vi kan også lave en 3D-konstruktionstegning af dit kommende møbeldesign.

Det kan betale sig at have en erfaren produktudvikler til at styre processen, når man påbegynder en ny udviklingsopgave. Vi har vores eget team af designuddannede konstruktører, hvis medvirken i udviklingsprocessen er uvurderlig. Vores konstruktører synliggør nye designs i 3D. På den måde kan kunderne straks få en realistisk visualisering af det færdige produkt.

6

I tæt samarbejde med dig kan vi skabe en realistisk visualisering af dit produkt med alle detaljer. På den måde kan du få en indikation af, hvordan dit færdige produkt vil se ud, og vi kan give dig professionel vejledning og løbende indføje dine rettelser i 3D-designet.


Rørstel

Formstøbt skum

Vi producerer rørstel til møbler på vores fabrik i Polen. Vi lytter til vores kunders ønsker og realiserer deres særlige behov med anbefalinger om design og funktionalitet.

Vi bruger en støbeteknik, som kan kombinere blødt og hårdt polyurethanskum. Denne teknik giver møbeldesigneren næsten ubegrænsede muligheder.

Når vi er færdige med rørstellet med f.eks. fjedre, trædele og vippefunktioner, bliver det videresendt til vores støberi. Stellene bliver ofte leveret med meget snævre tolerancer for at passe i støbeformene, og vi kvalitetssikrer altid vores arbejde, inden produkterne forlader fabrikken.

Vi tilbyder fire unikke typer af formstøbt skum: • PurFlex® er en fleksibel MDI-baseret type PU-skum, som primært anvendes som polstringsmateriale i formstøbte møbler • PurCore® er en hård MDI-baseret type PUskum, der primært anvendes som et bærende konstruktionsmateriale i møbler • PurFusion® er et fusionsprodukt mellem PurFlex® og PurCore® • PurSoft® er en blød MDI-baseret type PU-skum, som er optimal til sæder, ryglæn og puder

Således tilbyder vi både at producere rørstellet og det formstøbte skum. Vi tager ansvar for og styrer hele processen, og vi garanterer dig en professionel håndtering og produktion af dine møbeldesigns.

7


VORES KOMPETENCER

Skåret skum

Limning

Vi lagerfører mere end 60 kvaliteter af blokskum til kundetilpassede løsninger i komfortskum, herunder:

Vi er specialister i oplimning af vanskelige skumemner, og vi løser også gerne din opgave. Vores limafdeling tilbyder oplimning af alle former for skumemner, f.eks. forskellige skumtyper limet med vatsvøb og trikot.

• • •

TempraFlex® Setex® Pantera®

• • •

Polyether HR-skum CMHR-skum

Vores omfattende produktsortiment giver vores kunder de bedste muligheder for at vælge den mest passende kvalitet til netop deres produkt. Ud over vores egen produktion af skumblokke køber vi også skum i topkvalitet fra udvalgte skumproducenter på det globale marked. Skåret skum kan anvendes som komponent til forskellige produkter, såsom sædepuder, rygpuder, madrasser og mange andre individuelle og specialiserede produkter. 8

Dette gælder også for trærammer, såsom formstøbt krydsfiner, hvor skum pålimes, hvorefter det er klar til polstring. Desuden kan vi klargøre hårde, formstøbte polyurethanskaller til polstring ved at oplime dem med blødt skum. Vi bruger vandbaseret lim og indgår i løbende dialog med leverandører for at sikre, at den lim, vi bruger, er både blød og fleksibel og samtidig giver en rigtig god vedhæftning.


9


BÆREDYGTIG KVALITET

Vi er en miljøbevidst leverandør, og vi arbejder aktivt for at minimere skadelige effekter af vores produktion mest muligt. Med et vedvarende fokus på FNs 17 verdensmål for bæredygtig udvikling, især nummer 12: "Ansvarligt forbrug og produktion", gør vi en systematisk og målrettet indsats, for at fremstillingsprocesserne og de moderne produktionsanlæg bliver så miljøvenlige som muligt.

Low emission-materialer Omdannelse af overskydende materiale til nye produkter Hos BPI har vi haft en grøn tankegang lige fra starten i 1971, hvor vi begyndte at samle og genbruge fraskær fra produktionen til ekstern produktion af granulatskum. I 1980'erne begyndte vi vores egen produktion af Setex® i blokke og omdannede alt overskydende materiale fra skumblokke til nye produkter. Dette fokus på cirkulær økonomi frem for lineær økonomi er en væsentlig del af BPI.

Som en af de første skumproducenter og -leverandører i Europa har vi integreret low emission-råmaterialer i vores produktion af fleksibelt, MDI-baseret skum. Vores holdning til low emission giver dig fordele såsom: • • • • • • • •

Høj kvalitet og hensyntagen til miljøet er grundlaget for BPI. Vores produktionsenhed sikrer en høj og ensartet kvalitet, og vores medarbejdere gør sig umage med at sikre, at vores produkter lever op til vores høje kvalitets- og miljøkrav.

10

Miljøvenlige råmaterialer Produkterne er halogenfri Kan overholde både Cal TB 117:2013 og BS5852 Crib 5 Kan godkendes til Svanemærket og STANDARD 100 af OEKO-TEX® Mulighed for at vælge FSC®-certificeret træ Øget produktlevetid Attraktiv overflade efter opskumning Åben cellestruktur, der giver bedre vedhæftning ved limning


Kvalitetspolitik Vores grønne tankegang er ikke kun et spørgsmål om at være bevidste om miljøet og udfordringerne; det er også et spørgsmål om effektivitet og reduktion af energiforbruget. Desuden lægger vi vægt på vores produkters høje kvalitet gennem vores kvalitetspolitik, der er en integreret del af BPI. Vi tilstræber altid at: • •

• • • • •

Yde den bedst mulige rådgivning og vejledning til vores kunder Have fokus på kunden og indarbejde vedkommendes behov og forventninger til den rette kvalitet og pris for at sikre stor kundetilfredshed Øge kundetilfredsheden ved at levere produkter og ydelser af høj kvalitet Løbende forbedre og sikre kvaliteten af produkterne Sikre en målrettet udvikling af den enkelte medarbejders personlige og faglige kompetencer Arbejde for et værdiskabende samarbejde med vores leverandører Løbende indsamle forbedringsforslag til kvalitetsstyring gennem blandt andet interne auditeringer og tilbagemeldinger fra kunder Arbejde målrettet på at opfylde kravene i kvalitetsstandarden DS/EN ISO 9001:2015

11


ET PARTNERSKAB MED BPI

En god løsning er resultatet af innovative processer, hvor vi er din tætteste samarbejdspartner i udviklingen af det helt rigtige møbel med skum i topkvalitet. Ud over at besidde omfattende viden om skum har vores udviklingsafdeling også indgående kendskab til og forståelse af møbelindustrien: både tidens tendenser og generelle krav til at opnå et unikt design, der opfylder slutkundens forventninger til både komfort og visuelt design. Vores primære fokus er at realisere dine ønsker og krav.

Hvor stor en rolle vi skal spille, er op til dig Vi kan henholdsvis fungere som leverandør af det komplette møbel, eller vi kan producere enkelte komponenter til dit færdige produkt. Vi har stor erfaring i begge typer af partnerskab inden for produktudvikling, og ligesom vi tilpasser skumløsningen til dit specifikke produkt, tilpasser vi også vores partnerskab ud fra dit mål og dine ønsker. Hvis du er interesseret i en totalleverandør på dit møbeldesign, vil du få adskillige fordele, blandt andet nedsat intern arbejdsbyrde, bedre økonomi og mindre kompleksitet. Vi har en unik værdikæde med stærke kompetencer, blandt andet formstøbt skum, stålstel, skåret skum, limning, produktudvikling og 3D-konstruktionstegninger med mere.

12

Et solidt fundament Ligesom vi indgår i et tæt samarbejde med dig, har vi også et tæt og mangeårigt samarbejde med vores egne underleverandører og netværk af skumspecialister – alle med samme høje standarder og kvalitetskrav som os. Sammen med vores egne skumspecialister og kvalificerede produktion kan vi tilbyde dig mere end 300 forskellige skumtyper. Dermed har vi et solidt grundlag for at give dig den bedst mulige skumløsning til dit formål.

Frihed til et unikt design Vi forstår vigtigheden af at skabe innovative og unikke møbeldesigns, og derfor er vores fire typer formstøbt skum ideelle for møbeldesigneren, der gerne vil have ubegrænsede designmuligheder. Støbning i polyurethan giver den nødvendige frihed til at skabe et unikt design, og dermed er formen og tykkelsen af det møbel, du ønsker, sjældent en begrænsning i udviklingsprocessen. Vi tilbyder støbning af møbler i både hårdt og blødt polyurethan, herunder hårdt, MDI-baseret skum og fleksibelt, MDI-baseret skum.


13


VORES PRODUKTER

PurFlex® Formstøbt komfortskum BPI's varemærke PurFlex® er en fleksibel, MDI-baseret type polyurethanskum, og det er fremragende til formstøbte møbler.

PurFlex®

PurFlex® er formstøbt komfortskum i topkvalitet med en unik forarbejdningsmetode og fremragende komfortegenskaber. Det kan klæbes sammen med flere andre materialer, såsom metal, træ og andre typer af skum. Det er problemfrit at integrere forskellige hårde elementer, og montering af tekstiler eller læder er også ukompliceret. Nok er fremstillingsprocessen med PurFlex® kort, men produktets levetid er lang. Produktet udmærker sig særligt i møbelindustrien, hvor der er behov for at reagere hurtigt på designorienterede trends og tendenser i kreative miljøer med ubegrænsede muligheder. Mange andre grene inden for branchen har også opdaget materialets unikke forarbejdningspotentiale.

Fordele ved PurFlex® • • • • • •

14

Let og holdbart Komfortegenskaber i topkvalitet Anvendelse af low emission-råmaterialer Brandhæmmende og 100 % halogenfrit Unik forarbejdningsmetode Giver mange designmuligheder


PurCore® Udformning af designkoncept PurCore®

BPI's varemærke PurCore® er en kompakt, MDI-baseret type polyurethanskum, der er beregnet til at sørge for møblernes form og konstruktion. Det giver møbeldesigneren mange designmuligheder og maksimal fleksibilitet. PurCore® støbes direkte i en støbeform med en bestemt form, hvori det hærder. Materialet kan yderligere forstærkes med glasfiber, der giver formen øget styrke og stabilitet.

Fordele ved PurCore® • • • • • • •

Kompakt skum beregnet til at sørge for form og konstruktion Støbeprocessen giver mange designmuligheder Materialet er let og formstabilt Anvendelse af low emission-råmaterialer 100 % halogenfrit Materialet binder på en lang række overflader Kan forstærkes med glasfiber for at give øget stabilitet og styrke

15


VORES PRODUKTER

PurFusion® En komplet designkonstruktion PurCore® PurFlex®

BPI's varemærke PurFusion® er et fusionsprodukt mellem PurCore® og PurFlex®, der forener komfort med konstruktion i fremstillingsprocessen. Kombinationen af blødt og hårdt polyurethanskum gør det muligt for møbeldesigneren at skabe et komplet design med skarpe linjer. PurFusion® giver næsten ubegrænsede designmuligheder.

Fordele ved PurFusion® • • • • • •

16

Unik forarbejdningsmetode, hvor komfort forenes med konstruktion Holdbare materialer MDI-baseret skum Brandhæmmende og 100 % halogenfrit Fremragende kvalitet i slutproduktet Talrige designmuligheder


PurSoft® Blød og åndbar komfort BPI's varemærke PurSoft® er en blød, MDI-baseret type polyurethanskum med en unik cellestruktur, der giver øget blødhed, komfort, stor elasticitet og optimal ventilation. PurSoft® er ideel til f.eks. madrasser, puder og som komponent i møbler. Sammenlignet med puder med polyesterfibre og naturligt fyld, som kan falde sammen med tiden, vil møbler med PurSoft® fortsat være i god stand og fremstå sådan efter mange års brug. Materialets store elasticitet sikrer, at der ikke er nogen mærker i møblerne, når man har siddet i dem. Ud over den ultimative komfort giver materialet et ekstra touch til møblets visuelle fremtræden gennem sin høje formstabilitet.

Fordele ved PurSoft®

• •

Formstabilt materiale med lang levetid Blødt og behageligt, og giver samtidig maksimal støtte Samme gode elastiske egenskaber som latexskum – og lettere at forarbejde Der anvendes udelukkende miljøvenlige råmaterialer i produktionen af PurSoft® PurSoft® overholder Cal TB 117:2013 uden ekstra flammehæmmende additiver

17

+

• • •


Hos Bramming Plast-Industri A/S leverer vi skumløsninger tilpasset dine ønsker – med hensyn til både design og egenskaber. Vi er eksperter inden for skum til komfort og design, og vi kan derfor guide dig til at vælge den rigtige type skum til dit møbeldesign. Således vil dit møbeldesign blive fuldendt med skum i høj kvalitet, der både giver ultimativ komfort og er en nøjagtig, visuel repræsentation af dine tanker om det færdige møbeldesign.

18


19


Tlf.: E-mail:

+45 79 57 10 50

customerservice@bpi.dk

Læs mere om BPI og vores produkter på www.bpi.dk.

Bramming Plast-Industri A/S Vardevej 9 • DK-6740 Bramming Tlf.: +45 79 57 10 00 bpi@bpi.dk • www.bpi.dk BPI Polska Sp. zo.o. Ul. Zeromskiego 20 • PL-74 240 Lipiany Tlf.: +48 915 641 264 bpi-polska@bpi-polska.pl • www.bpi.dk

Layout: BPI In-house marketing © | marts 2020

Kontakt vores kundeservice for mere information

Profile for BPI-Bramming Plast Industri

Møbler & Design - DK  

Møbler & Design - DK  

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded