Page 1

P O R T F O L I O

B O Z H A N A V A L E V A


HVEM ER JEG ? Jeg er en nyuddannet bygningskonstruktør, der er på jobjagt og søger nye udfordringer inden for byggefaget. Jeg brænder for ’en klog bygning’ - dvs en bygning med innovativt og bæredygtigt design. Som person er jeg åben, flittig og en god holdspiller.

HVAD KAN JEG ? Jeg har kerneviden inden for både byggedesign og byggeledelse. Når der er ting, jeg ikke kan, er jeg hurtigt til at lære. Præcision og små detaljer er min prioritet, så jeg arbejder hårdt for at nå mine deadlines.

BOZHANA VALEVA Arbejder hårdt Holdspiller Positiv indstiling Udadvent Flittig Frisindet Åben person Detaljeorienteret Selvstændig

HVAD VIL JEG ? Jeg vil bidrage med en positiv indstilling og vil altid være engageret i mine opgaver, fordi jeg gerne vil gøre dem så godt som muligt og lære så meget som jeg kan. Jeg er også godt til at tilpasse mig arbejdsgiverens behov.


UDDANNELSE

BYGNINGSKONSTRUKTØR En bygningskonstruktør er med sin praksis- og teori funderet viden:

Bygningskonstruktør Indhold og struktur

1. sem

2. sem

Grund og hus 1-2 plan

Grund og hus 2-3 plan

3. sem

4. sem

5. sem

7. sem

6. sem

Industrialiseret byggeri

Etagebyggeri Bolig/erhverv

Renovering + ombygning

Praktik

Speciale Afgangsprojekt

Fabrik med kontor Specialisering: Produktion af træelementer

Specialisering: Udgravning og kælder

Etageejendom Specialisering: Grønt tag

Ideas y arquitectura, Spain. Studio Fribul, Bulgaria

Bachelorprojekt: Daginsituation til børn Speciale: “Evolution of sustaibale design”

Uddannelsen er inddelt i følgende fagområder: Bygningskonstruktion Byggeriets planlægning og styring Bærende konstruktioner Tekniske installationer Kommunikation Informations- og kommunikationsteknologi (IKT)

Arkitekt

BK

Leder

Ingenør

Bygningsdesign Revit Architecture Sketch Up ArchiCad Artlantis LayOut Adobe Photoshop InDesign

Konstruktion AutoCad MathCad

En central aktør mellem projektudbydere, bygherrer, ingeniører, arkitekter, håndværkere, leverandører, myndigheder og brugere. Bygningskonstruktører er i stand til at skabe overblik, når mange fag og specialister arbejder sammen, uanset om det er i den private eller offentlige sektor, i eller uden for byggeriet.

KOMPETANCER Sprog: Bulgarsk Engelsk Dansk

Bygningskonstruktører er i stand til at forestå både projektering og den praktiske byggeledelse.

MS Office MS Project Planlægning Kalkulationer Projekt organisering

Parat til at samarbejde og god til at kommunikere med mange mennesker med forskellig uddannelsesmæssig, sproglig og kulturel baggrund.


Projekt: Ny integreret daginstitution Nedergården, Gaiavej 1, Vejle

NEDERGÅRDEN, VEJLE BACHELORPROJEKT

Klient: Vejle kommune Børn & unge forvaltningen Beskrivelse: Antal børn: 99 0-3 år: 33 4-6 år: 66 Fordelt på 3 grupperum 0-3 år + 3 funktions/basis-rum 4-6 år Antal personale i alt: 35 personer Areal: Ca. 1000m2

PLAN

SNIT A - A


VISIONEN PÆDAGOGIKKEN OG ARKITEKTUREN HÅND I HÅND Visionen er at lave et hus, hvor arkitektur og pædagogik går hånd i hånd og tilgodeser alle de små og store krav, der skal opfyldes for at sikre et godt arbejdsmiljø - både for børn og voksne.

Huset er delt op, så opholdsrummene ligger mod syd i tæt forbindelse med uderummet, der ligger under et stort halvtag. Personalerum, produktionskøkken, teknik mm ligger i nordfløjen, med personalets fællesrum attraktivt beliggende med lys fra 3 sider. Soverum (overdækket og afskærmet uderum) ligger mod nord - øst og den stille del af legepladsen. I midten ligger fællesrummet, der er delt op via rum og rumskabende inventar på tværs

SITUATIONSPLAN

ARKITEKTUR OG STEMNINGER

Huset er samlet under et stort tag med store udhæng, primært mod syd. Herved skabes der attraktive, overdækkede uderum, der udgør en forlængelse af opholdsrummene. I overgangen mellem ude og inde (syd) er der lavet dybe vinduesnicher, hvor en lille gruppe kan lege på regnvejrsdage. Mod nord er der lavet et stort indhak i taget for at give sidelys til fællesrummet, der iøvrigt er lyst op med ovenlysbånd langs væggene. Mod vest ligger væksthuset -oasen - ude-inderummet, der forlænger sommerhalvåret med flere måneder.

FUNDAMENT/TRÆ VÆG SAMLING


NEZAVISIMOST RENOVERING PROJEKT


PRAKTIK FRIBUL STUDIO, BULGARIA Fra sin etablering i 1999, tegnestuen FRIBUL har fastholdt et højt kvalitetsdesign og arbejder på projekter fra skitseprojekt til aflevering af den indflytningsklare bygning. Firmaet udfører byggeopgaver for den offentlige og private sektor. Virksomheden arbejder med renovering-, registrering- og byplanlægningsprojekter.

BLIZNATSI SYD FACADE ET ENFAMILIEHUS PROJEKT Bliznatsi er et projekt med et enfamiliehus på to etager med en stor have. I dette projekt har jeg arbejdet med tegninger i Autocad. NEZAVISIMOST VEST FACADE RENOVERINGSPROJEKT Nezavisimost er en kulturel og historisk bygning. I projektet var det nødvendigt at registrere alle bygningers facader i dette område. Mine opgaver var at lave alle målinger på stedet og at lave de relevante tegninger.

1. SAL PLAN STUEETAGE PLAN

NEZAVISIMOST


EVKSINOGRAD REGISTRERINGSPROJEKT

EVKSINOGRAD MASTERPLAN

ØST FACADE

Evksinogradområdet er et kulturelt og historisk sted i Bulgarien. Evkisnogard slot er den vigtigste bygning der.Det blev bygget som en sommerresidens for Prins Alexander I Battenberg i 18811885. Det står i et stort naturområde, som også indeholder mange andre forskellige bygninger. Vores opgave var at registrere alle bygninger med deres skader og området. Jeg har arbejdet med tegningerne i AutoCAD. Jeg har også lavet plakater af alle bygningerne, som dokumenterer deres sakder.


`TETRIS BUILDING` RENOVERING AF EN ETAGEEJENDOM

SAGEN Ejendommen blev bygget i 1968 af boligselskabet “Østerbo” Vejle. Bygningen er 6 etager høj og har 50 lejligheder.

Hovedidéen i dette projekt er at ordne og forbedre lejlighederne, så de kan opfylde forskellige menneskers behov og levestandard. Små lejligheder er typiske for studerende, ældre, enlige mennesker og større lejligheder til familier med børn. Alle lejlighederne skal få nye velfungerende køkkener og badeværelser, som opfylder dagens moderne standarder og passende størrelser i forhold til anvendelsen.

Klienten ønsker at indføre “kontorhotel” for små virksomheder og give lejere en chance for at leje et “skrivebord” eller to, afhængigt af virksomhedens størrelse og dermed arbejde tæt på hjemmet.

Klienten ser fordele ved at integrere bæredygtige løsninger og forlanger overvejelser og ideer til genbrug og alternativ energi.

Klienten ønsker at indføre et fælles rum med køkken og toiletfaciliteter sammen med mulighed for at leje et værelse til gæster.


`TETRIS BUILDING` RENOVERING AF EN ETAGEEJENDOM

RENOVERINGS KONCEPT


TETRIS KONCEPT Vores ide var at kombinere lejlighederne på forskellige måder, så vi fik 3 forskellige typer. Vi har lavet 5 store, 6 små og 7 dupleks lejligheder. Vi har indført bæredygtige løsninger, som grønt tag og facade, genbrug af regnvand, ny og bedre isolering, økologiske materialer, HVAC system. Inspiration til vores facader var VM bygningen og Tietgen Kollehium.

GRØN TAG - RÆKVÆRK SAMLING


RESTAURANT IDE TILLÆG KONCEPT TEGNINGER RESTAURANT IDE Dette projekt var at skabe et tillæg koncept og vision tegninger til et bachelorprojekt for Turisme uddannelsen i Universitet for Økonomi Varna, Bulgarien. Bachelorprojektet var at etablere en restaurant og skabe en forvaltningsplan


P O R T F O L I O

B O Z H A N A V A L E V A

KONTAKT MIG

Hvis du kunne forestille dig at give mig en chance, så tøv ikke med at kontakte mig.

PERSONLIGE DETAJLER E-mail: bozhana.valeva@gmail.com Telefon: 004521967532 Addresse: Sundvej 51, 8700 Horsens, Danmark LinkedIn: https://www.linkedin.com/ pub/bozhana-valeva/3b/932/478

Portfolio DK Bozhana Valeva  

Bygningskonstruktør portfolio

Advertisement