Page 1

MAGASIN NO.10 //SPRING NEWS

SPRING NEWS

FINN DIN PERFEKTE JEANS


LOGO

Klassisk logo t-skjorte med rund hals og trykket Henry Choice logo. Kombiner den med jeans for det perfekte antrekket.

TEE

T-SKJORTE HENRY CHOICE 299,-


JEANS HENRY CHOICE FRA 699,-


SKINNY SID

SLIM BILL

STRAIGHT SAM

HENRY CHOICE ER ET NORSKT JEANSMERKE SOM STARTET PÅ SLUTTEN AV 1980 - TALLET Historien er lang og i dag kan vi tilby en oppdatert og tidsriktig jeanskolleksjon med fokus på gode kvaliteter og bra pris. – Jeans er det mest ikoniske plagget som finnes, og mye har skjedd på jeans-fronten siden lanseringen av Henry Choice.

Mange husker den stive og litt ubehagelige olabuksen som fantes for noen år siden. Denne har nå blitt erstattet av jeans med langt mer behagelig stretch-kvalitet. Jeansene vi selger i dag har både tøyelighet og komfort, noe som gjør at de kan brukes til alle anledninger.


HENRY CHOICE HAR PER I DAG 4 STK FORSKJELLIGE PASSFORMER OG VI TØRR Å SI AT VI HAR JEANS SOM PASSER ALLE.

FINN DIN PERFEKTE JEANS DET FØRSTE DU BØR TENKE PÅ ER HVORDAN DU LIKER AT JEANSEN SITTER PÅ DEG? VIL DU HA EN JEANS SOM ER SKINNY, SLIM, REGULAR ELLER STRAIGTH?

JEANS ER EN KLASSIKER SOM KAN BRUKES TIL ALLE ANLEDNINGER

HENRY CHOICE HAR ET STORT UTVALG AV JEANS OG NÅR DU HAR FUNNET DIN PASSFORM ER DET BARE Å VELGE BLANT ALLE FORSKJELLIGE VASKER, FRA LYS TIL MØRK, OG FRA RENE TIL MER TØFFE OG SLITTE. JEANSENE FRA HENRY CHOICE LIGGER PÅ MELLOM 699 OG 999 KRONER.

FIT GUIDE SKINNY Dette er en smal passform og har vært en stor favoritt hos våre kunder fra første dag. Passformen kjennetegnes av at den er normal i livet, tettsittende rundt sete og svært tettsittende rundt leggen. Våre skinny jeans kommer i to forskjellige varianter. Skinny Stan er vår smaleste variant, den er helt tettsittende og følger leggen. Skinny Sid er også smal, men har litt mer vidde i leggen.

SLIM Vår Slim passform er lav i livet og ganske tettsittende rundt leggen. Også våre slim jeans kommer i to forskjellige varianter. Slim Will som er en svært populær passform er romslig i lårene, men smalner inn i leggen, noe som gjør at den oppleves som smal, selv om den ikke er helt tettsittende som en skinny jeans. Slim Will er en klassiker som er litt rettere i passformen og har litt mer vidde i leggen.

REGULAR Denne kjennetegnes med at den er normal i livet og løs rundt sete. Regular Rod smalner litt i leggen, noe som gjør at den som ikke ønsker en alt for tettsittende bukse kan kombinere løs komfort med tidsriktig vidde i leggen.

STRAIGHT Straight Sam er den klassiske jeanspassformen som alltid har vært her. Dette er en passform som er normal i livet, normal rundt sette og løs/rett rundt leggene.


SPRING JACKETS JAKKE HENRY CHOICE 1499,-


COOL

COMFORT

Enkel sweatgenser med logo flockprint på brystet. Kvaliteten er en lett bomullskvalitet for varmere vårdager.

GENSER HENRY CHOICE 499,-


THE COLORS OF SPRING GENSER WOS NOT WOS 499,-


THE

SHIRT

Flanellskjorte i mykt og lett børstet stoff som gjør skjorten fantastisk å ha på. Skjorten er i regular passform og kommer i flere forskjellige farger, slik at det skal finnes et alternativ for enhver smak. SKJORTE WOS NOT WOS 599,- / KOMMER I BUTIKK I UKE 9


TONY STRETCH SHIRT


Stretchskjorte i fantastisk kvalitet som kommer i bĂĽde fitted og regular passform.

SKJORTER MADE BY MONKEYS 699,-


SPRING

COLORS

GENSER JEAN PAUL 899,-


GENSER JP52 699,-


JAKKE JP52 1999,- GENSER JP52 999,- BUKSER JP52 899,-


EVERYDAY

JACKET

Vindtett softshell jakke med justerbar hette. Jakken er i melert twill kvalitet med laminert fleecefór på innsiden. Borrelås på erm og justering nederst på jakken. Tre ytterlommer med glidelås og en innerlomme.

JAKKE JEAN PAUL 1699,-


YOU NEED

TEES

T-SKJORTE JEAN PAUL 399,-


KUNDEKLUBB Meld deg inn i Boys of Europe kundeklubb. Få informasjon om nyheter, tilbud, inspirasjon og kampanjer før alle andre. Alle nye medlemmer mottar en velkomstkupong med -10% på neste handel. Send BOYS «din e-post» til 2118


BUTIKKER AMFI ARENA AMFI BORG AMFI FARSUND AMFI FUTURA AMFI KANEBOGEN AMFI MOA AMFI ROSEBY AMFI STORD ARKADEN SKIEN ASKIM TORGET BROTORVET BUSKERUD STORSENTER CITY LADE CITY NORD CITY SYD DOWN TOWN GALLERIET GRORUD NÆRSENTER GULSKOGEN SENTER GUNERIUS HERKULES SENTER JEKTA STORSENTER JESSHEIM STORSENTER KILDEN KOCH KOLBOTN TORG KVADRAT LAGUNEN LAKSEVÅG SENTER LIERTOPPEN

LILLESTRØM TORV M44 MAGASINET MAGNETEN MAXI HAMAR MAXI SANDNES METRO SENTER MOSSEPORTEN NORDBYEN SENTER OASEN STORSENTER RYGGE STROSENTER RYKKINN SENTER SANDVIKA STORSENTER SARTOR STORSENTER SKI STORSENTER STORBYEN STORO STORSENTER STOVNERSENTER STRØMMEN STORSENTER SØRLANDSSENTERET TISTASENTER TORGKVARTALET TORVBYEN TRIADEN STORSENTER TVEITA SENTER VESTBY VESTKANTEN STORSENTER VINTERBRO SENTER ØSTFOLDHALLEN ÅSANE STORSENTER

BOYSOFEUROPE FACEBOOK @BOYSOFEUROPE_OFFICIAL BOYSOFEUROPE.NO

MAGASIN NO. 10 // SPRING NEWS  
MAGASIN NO. 10 // SPRING NEWS  
Advertisement