Page 1

MAGASIN NO.9 //THE DENIM STORY

THE DENIM STORY

KIM AUSTER


GENSER HENRY CHOICE 599,-


For 18 år siden startet Kim sin karriere som frisør. Han fører en 55år gammel tradisjon videre som tredje generasjon “Auster”, i familiebedriften som i dag er en av Oslos største frisørkjeder. Som et resultat av sin brennende interesse for faget, høye nerdefaktor og en ren kompromissløse kjærlighet til frisøryrket, startet han og broren Andre´ utdanningsinstitusjonen Auster Academy i 2007. Auster Academy høster i dag internasjonal oppmerksomhet med sin klipp og fargefilosofi.

kim auster FOR BOYS OF EUROPE

”Vi ser oss selv som et kommersielt brand med fokus på å få frem det beste hos alle våre kunder, uansett alder, personlighet og stil. Kledelighet, hårtype, hudtone og personlig preferanser står alltid i fokus når det kommer til valg av klipp, farge, og produkter. I en bransje som stadig er mer rettet mot individualisme, og de klassiske stilepokene stadig komplimenteres og utfordres av hverandre, vil det i dagens marked kreve enda bredere kunnskap enn tidligere. Dette er grunnen til at vi har foredlet vår filosofi om at; Utdanning er den viktigste brikken i dagens frisørfag.” Ved siden av frisørbedriften er han involvert I frisørleverandøren ICON hairspa, probiotika tilskuddet BellyBliss, og han spiller og skriver musikk i Skogsvisepop-bandet “Steinkast”. I tillegg til dette har han en stor lidenskap for parkour. Dette synes Kim om klærne til boys of Europe: «I forhold til klærne var jeg veldig fornøyd med passformen og det er designmessig veldig i min gate. Spesielt viktig for meg er passformen på jeans, og her var jeg veldig imponert over hvordan de satt og at de var meget komfortable å gå i. Jeg er stor fan av en enkel clean look, uten for sterke farger, med et maskulint utrykk og følelsen av kvalitet. Alt dette oppfylles av klærne fra Boys of Europe».


WINTER FL ANNEL S SKJORTE HENRY CHOICE 599,- JEANS HENRY CHOICE 799,-


Flanell er et mykt vevet stoff. Opprinnelig ble det laget av kardet ull, men pr i dag lager vi det av bomull for å oppnå en lettere kvalitet. Stoffet er ofte børstet for å skape ekstra mykhet og gjør flanell til et meget behagelig stoff.


HENRY CHOICE PARK A

JAKKE HENRY CHOICE 1499,-


Klassisk, mellomtykk jakke med hette. Jakken har et rutete flannelfor og hetten er foret med teddy som holder deg god og varm. Stoffet er vannavstøtende og dermed perfekt pü norske høst- og vinterdager.


SKJORTE HENRY CHOICE 599,- JEANS HENRY CHOICE 799,-


#HENRYCHOICE T-SKJORTE HENRY CHOICE 299,- JEANS HENRY CHOICE 799,-


CHOOSE YOUR COLOR

GENSER HENRY CHOICE 499,-


Gensere med kontrastfarger i fin bomullskvalitet. Kommer i tre forskjellige fargekombinasjoner, sĂĽ her er det bare ĂĽ finne den du liker best.


WA SHED TO PERFECTION SKJORTE HENRY CHOICE 599,- CARDIGAN HENRY CHOICE 799,- JEANS HENRY CHOICE 799,-


Henry Choice jeans kommer i 5 forskjellige passformer og et stort utvalg vasker som gjør det enkelt for deg ü finne din favoritt jeans.


WARM L AYERS FOR COLD DAYS

HOLD DEG VARM PÃ… K ALDE VINTERDAGER


KUNDEKLUBB Meld deg inn i Boys of Europe kundeklubb. Få informasjon om nyheter, tilbud, inspirasjon og kampanjer før alle andre. Alle nye medlemmer mottar en velkomstkupong med -10% på neste handel. Send BOYS «din e-post» til 2118


BUTIKKER AMFI ARENA AMFI BORG AMFI FARSUND AMFI FUTURA AMFI KANEBOGEN AMFI MOA AMFI ROSEBY AMFI STORD ARKADEN SKIEN ASKIM TORGET BROTORVET BUSKERUD STORSENTER CITY LADE CITY NORD CITY SYD DOWN TOWN GALLERIET GRORUD NÆRSENTER GULSKOGEN SENTER GUNERIUS HERKULES SENTER JEKTA STORSENTER JESSHEIM STORSENTER KILDEN KOCH KOLBOTN TORG KVADRAT LAGUNEN LAKSEVÅG SENTER LIERTOPPEN

LILLESTRØM TORV M44 MAGASINET MAGNETEN MAXI HAMAR MAXI SANDNES METRO SENTER MOSSEPORTEN NORDBYEN SENTER OASEN STORSENTER RYGGE STROSENTER RYKKINN SENTER SANDVIKA STORSENTER SARTOR STORSENTER SKI STORSENTER STORBYEN STORO STORSENTER STOVNERSENTER STRØMMEN STORSENTER SØRLANDSSENTERET TISTASENTER TORGKVARTALET TORVBYEN TRIADEN STORSENTER TVEITA SENTER VESTBY VESTKANTEN STORSENTER VINTERBRO SENTER ØSTFOLDHALLEN ÅSANE STORSENTER

BOYSOFEUROPE FACEBOOK @BOYSOFEUROPE_OFFICIAL BOYSOFEUROPE.NO

MAGASIN NO. 9 // THE DENIM STORY  
MAGASIN NO. 9 // THE DENIM STORY  
Advertisement